دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در کارگاه حجم می‌خواستم قرار بدهم ولی اینجا بگذارم...
    (پیش‌تر بررسی کرده بودیم. در ادامه‌ی آن...)
    خودرو امروز می‌تواند از چنبره‌اش بیرون بیاید.
    در صورتی که حجمش بیاید بالای ۱۱۰ میلیون سهم (ارزش بالای ۸۰۰ میلیارد ریال)
    امروز رصدش می‌کنیم.
    اکنون با صفش ۲۶ میلیون سهم حجم دارد.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

زقیام یک کوچولو خریدم (آمدم خرید بکنم) که بست.
      اکنون دیدم: به خاطر ۲۰ درصد رشد بوده.

ای خدا! کی ما از دست قوانین عاقلانه‌ی سازمان بورس ایران (شاپور دانا) آسوده می‌شویم؟
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

زکشت ۶ میلیون حجم دارد می‌خورد...
        از این هم تو صف فروش یک کوچولو می‌خواهم بردارم. (شاپور دنبالم نیاید؟)
        =========
        اکنون ۲٫۵ میلیون حجم در صف فروش برایش گذاشته‌اند.
        (صبح می‌دانستم یک چنین حرکتی می‌خواهد بزند. (از کجا؟ نمی‌دانم.))
        حالا می‌ایستم ببینم صفش جمع می‌شود یا نه؟
        اگر جمع شد که بالای ۵۰ درصد احتمال دارد جمع شود من هم یک مقدار بر می‌دارم.

خریدم.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          بیا... یک روز هم ما زود بیدار شدیم همه خوابیده‌اند! (البته به غیر از roya123
          )
          خانم رویا... اگر توانستید گاه گاهی جملات مثبت و انگیزشی و سپاس (از خدا) قرار بدهید. استفاده کنیم. می‌دانم از این چیزها زیاد بلدید.
          چشم. یه کاری بهتون میگم بکنید خیلی خیلی تاثیرش عالیه.
          یه دفتر بردارید به اسم دفتر شکرگزاری. هر روز صبح از خواب که بیدار میشید تا شب یک ساعت و نیم یک بار بابت یکی از نعمت هایی که خدا بهتون داده خدا رو شکر کنید. بنویسید خدایا بابت فلان چیز سپاسگزارم. بعد زیرش بنویسید چرا؟ و بعد دلیلش و توضیح بدید. (مثلا چشم هام، سلامتیم، حتی مثلا کوچکترین چیزها مثلا پتوتون ، بالشتون، خودکاری که باهاش می نویسید، دفتری که توش می نویسید، فرشی که روش نشستید، گوشی تون، و وووووووو ..... هزاران چیز دیگه، ابی که می نوشید، اکسیژنی که تنفس می کنید اگه چشم نعمت بین داشته باشید خیلی خیلی نعمت ها زیادن، یا مثلا احساس خوبی که دارید و .... ) تا شب ده تا بشه. تا 40 روز این کار و بکنید معجزه توی زندگیتون اتفاق می یوفته.... شکرگزاری شاه کلیده ..... شاه کلید....
          دنبال چیزای سخت سخت نباشیدااااااااااااا......... گاهی لبخند یه کودک شما رو انچنان شاد میکنه بابت همه اینا شکرگزار باشید. البته چیزهای بزرگ رو هم بنویسید...
          من گاهی هم خدا رو میندازم تو رودرباسی. چیزی هم که بهم نداده بعد از اینکه ده تا پر شد اخر شب یه خط می کشم زیرش بابت اونایی هم که نداده بهم هنوز شکرگزاری می کنم. با جملات حال ساده... انگار که دارمشون. /.:biggrinsmiley.:/
          امروز من از ساعت 7 صبح مجبور شدم بیدار بشم. چون خواهرم کارمنده دانشگاهه. از مهر ماه بچه اش (ارش، 11 ماهشه) رو میزاره پیش من و مامانم. امروز مامانم صبح زود رفته بود دکتر. من بیدار شدم. تازه آرش خان اول صبحی گلاب به روتون پی پی هم کرد مجبور شدم تمیزش کنم (علیرغم وسواسی که دارم) اوایل ناراحت بودم که مجبورم وقتم و بزارم برای آرش. اما الان حس می کنم بزرگترین نعمت خدا وجود آرش توی زندگیمه. چون اونقدر بچه ها به آدم انرژی می دن که نگو و نپرس. وقتی می خنده، وقتی شیطنت می کنه، وقت تمام لباسای توی کمدم و میریزه زمین، .......... اونقدر انرژی به آدم میده که نگو
          چقدر حرف زدم. چشم چیزای مثبت و انگیزشی هم میزارم.
          آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/11/25, 09:25.
          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

از این شاخه به اون شاخه پریدن اصلا خوب نیست. دیروز سفارسم و چکاپا رو فروختم. پسهند و ثاخت خریدم. حالا سفارس صف خریده. چکاپا هم 2.5 درصد مثبته. اما ثاخت 2.44 و پسهند 1.33 مثبت هست. ولی بازم شکر ... لابد یه دلیلی هست پشت این اتفاقات... یا قراره یه سود بزرگ نصیبم بشه. یا قراره یه درس بزرگ بگیرم.

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

چکاپا 4.95 و سفارس 4.99 و پسهند 0.11 و ثاخت 2.44 ....
              عجب اشتباهی کردم من دیروز

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                چکاپا 4.95 و سفارس 4.99 و پسهند 0.11 و ثاخت 2.44 ....
                عجب اشتباهی کردم من دیروز
                شاید الانم دارم اشتباه می کنم که زود قضاوت می کنم. تنها دلیل این که فک می کنم کار دیروزم اشتباه بوده اینه که صبور نبودم.
                شاید الانم صبور نیستم.
                پس صبر می کنم. شاید پسهند و ثاخت تو چند روز آینده از سفاس و چکاپا پیشی بگیرن

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                  شاید الانم دارم اشتباه می کنم که زود قضاوت می کنم. تنها دلیل این که فک می کنم کار دیروزم اشتباه بوده اینه که صبور نبودم.
                  شاید الانم صبور نیستم.
                  پس صبر می کنم. شاید پسهند و ثاخت تو چند روز آینده از سفاس و چکاپا پیشی بگیرن
                  یک نکته‌ای که من به آن رسیدم (برای دوستان بگویم...) این است که صبر زمانی نیست. اندیشه‌ای است.
                  باید این‌قدر صبر کرد که در مورد آن موضوع به یک تصمیم محکم برسیم. حالا گاهی این زمانش یک سال است و گاهی یک ثانیه!
                  عجله کردن به نگر من این است که پیش از اینکه از دید ذهنی به جمع‌بندی کامل برسیم دست به اقدام بزنیم. (از دید ذهنی! نه زمانی.)

ای بسا یک نفر بسیار تند کار کند ولی اصلا عجله نداشته باشد.
                  ای بسا یک نفر مدام فس‌فس کند و در ظاهر آهسته کار کند ولی مدام در عجله باشد و کارهایش هم به خاطر عجله اشتباه و خراب شود.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

ثاخت داره زور میزنه خودش و به چکاپا برسونه. افرین به ثاخت
                    اما پسهند بی غیرت مثه سیب زمینی میمونه. خب یه تکونی بده به خودت

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

چکاپا صف خرید...
                      سفارس صف خرید....
                      پسهند منفی
                      ثاخت بین مثبت 3 و 4 داره زور میزنه....

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

کتوکا را هم بررسی می‌کردم. انگار برگشت. البته باید دو برابر حجم بخورد. تا آخر بازار می‌تواند؟
                        خودرو هم حجم نمی‌خورد. این یعنی چه؟ (قابل توجه جناب سروش) یعنی اینکه خریدار ندارد. وگرنه فروشنده که آماده است قشنگ عرضه کند. البته اکنون زود است. باید دید تا پایان امروز یا پایان فردا چه می‌کند و آیا می‌توند حجم بزند یا نه.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Oct 2019
                          • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                          یک نکته‌ای که من به آن رسیدم (برای دوستان بگویم...) این است کهصبر زمانی نیست. اندیشه‌ای است.
                          باید این‌قدر صبر کرد که در مورد آن موضوع به یک تصمیم محکم برسیم.
                          حالا گاهی این زمانش یک سال است و گاهی یک ثانیه!
                          عجله کردن به نگر من این است که پیش از اینکه از دید ذهنی به جمع‌بندی کامل برسیم دست به اقدام بزنیم. (از دید ذهنی! نه زمانی.)

ای بسا یک نفر بسیار تند کار کند ولی اصلا عجله نداشته باشد.
                          ای بسا یک نفر مدام فس‌فس کند و در ظاهر آهسته کار کند ولی مدام در عجله باشد و کارهایش هم به خاطر عجله اشتباه و خراب شود.
                          سلام روز بخیر

چقدر خوبه شنیدن حرف ها و نگاه های تازه ، (دیشب ی فیلم میدیدم ، میگفت جملاتی که تکراری هستن و هیچوقت تغییر نمی کنن مثلا اینکه زمین بشکل کره است و گرد است و.... این ها جملات ما نیست ، چیزها (فکت هایی) هستند که بهمون گفته شده (با تبلیغات و شستشوی مغزی و.... ) ی جور قرارداد هستن (گاهی راست گاهی دروغ )

ولی جملاتی که خودمان میسازیم واقعی هستند (مال خودمان هستند یعنی ! کس دیگیری شخص دیگری ان ها را در ذهن ما نکاشته است

البته شرطش این است که ان نتیجه بین تمام مردم یک قبیله یا قوم یا ... مشترک نباشد

مثلا وقتی همه مردم می گویند" بنزین گران است " و همه با هم دقیقا همین سه کلمه را می گویند یعنی این کاشته شده است

اما اگر بگویند جابجایی با خودرو هزینه اش افزایش یا فته
                          هزینه خودرو گران شده
                          بنزین رشد قیمتی داشته

یا هزار مدل جملات غیر مشابه دیگر ( یعنی اینکه این حرف حاصل تفکر و حس و ... خودشان هست ) اما جملات کلیشه ای ؟ کاشته شده توسط رسانه ها به انواع اقسام مختلف است

شما اگر بی بی سی یا اخبار صدا سیما یا منبر یا تلگام نداشته باشید هرگز لغات و جمله بندیتان اینگونه نمی شود

نمی دانم تونستم حرفمو بزنم یا نه

اگر فردا یکباره بگویند زمین هرم شکل است کدامیک از شما می گوید نه امکان ندارد من به شخصه محاسبه کرده ام کروی است

البته اگر زمین واقعا هرمی شکل هم باشد هرگز اجازه نمی دهند شما بفهمید چون به تمام فکت ها یی که بهتون القا کردن شک خواهید کرد

مثلا از تمام بچه ها اگر بپرسی چطور اومدی همه از جمله ی کلیشه ای من را لک لک ها آورده اند خواهید شنید

خود پدر مادرها هم که لک لک ها رو اختراع نکردن از طریق رسانه ها اینگونه القا شده به پدر و مادر که به بچه بگویند

دروغ دسته جمعی را واقعیت قبول می کنیم

مثلا شما ( خودمو می گم ) می گویید من اسکناس یا اعداد دیجیتال با ارقام بالا در کارت اعتباری می خواهم

در صورتی که ما این را نمی خواهید

شما در واقع می خواهید که انسان های مختلف از سراسر دنیا (از دانشمند تا کارگر ) در خدمت شما باشند ، برایتان اب تصفیه کنند بفرستند گاز در لوله هایتان بفرستند و این کار را مستمر انجام دهند

شما نه به کاغذ (اسکناس) نیاز دارید نه ارقام دیجیتال داخل کارت اعتباریی و نه حتی طلا ( به معنای پول )

ولی به شما القا شده که پول بخواهید

و افرادی که پول دارند را در چشم شما می کنند صرفا برای اینکه شما بیشتر دنبال پول باشید

مثلا چنگیزخان مغول هیچ پولی نداشت ، اصلا پول بهش بدهی بعنوان هیزم اتش میزند و چند دقیقه گرم می شود نهایت باهاش و ارزشش براش در حد چند دقیقه است

اینکه تعداد زیادی از مردم خودش و دیگران در اختیارش باشد برایش ارزشمند است

تمام رهبران دنیا به همین صورت ،

پ.ن:خود این جملات همه اش القایی هست :D
                          آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/11/25, 10:37.
                          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                            سلام روز بخیر

چقدر خوبه شنیدن حرف ها و نگاه های تازه ، (دیشب ی فیلم میدیدم ، میگفت جملاتی که تکراری هستن و هیچوقت تغییر نمی کنن مثلا اینکه زمین بشکل کره است و گرد است و.... این ها جملات ما نیست ، چیزها (فکت هایی) هستند که بهمون گفته شده (با تبلیغات و شستشوی مغزی و.... ) ی جور قرارداد هستن (گاهی راست گاهی دروغ )

ولی جملاتی که خودمان میسازیم واقعی هستند (مال خودمان هستند یعنی ! کس دیگیری شخص دیگری ان ها را در ذهن ما نکاشته است

البته شرطش این است که ان نتیجه بین تمام مردم یک قبیله یا قوم یا ... مشترک نباشد

مثلا وقتی همه مردم می گویند" بنزین گران است " و همه با هم دقیقا همین سه کلمه را می گویند یعنی این کاشته شده است

اما اگر بگویند جابجایی با خودرو هزینه اش افزایش یا فته
                            هزینه خودرو گران شده
                            بنزین رشد قیمتی داشته

یا هزار مدل جملات غیر مشابه دیگر ( یعنی اینکه این حرف حاصل تفکر و حس و ... خودشان هست ) اما جملات کلیشه ای ؟ کاشته شده توسط رسانه ها به انواع اقسام مختلف است

شما اگر بی بی سی یا اخبار صدا سیما یا منبر یا تلگام نداشته باشید هرگز لغات و جمله بندیتان اینگونه نمی شود

نمی دانم تونستم حرفمو بزنم یا نه

اگر فردا یکباره بگویند زمین هرم شکل است کدامیک از شما می گوید نه امکان ندارد من به شخصه محاسبه کرده ام کروی است

البته اگر زمین واقعا هرمی شکل هم باشد هرگز اجازه نمی دهند شما بفهمید چون به تمام فکت ها یی که بهتون القا کردن شک خواهید کرد

مثلا از تمام بچه ها اگر بپرسی چطور اومدی همه از جمله ی کلیشه ای من را لک لک ها آورده اند خواهید شنید

خود پدر مادرها هم که لک لک ها رو اختراع نکردن از طریق رسانه ها اینگونه القا شده به پدر و مادر که به بچه بگویند

دروغ دسته جمعی را واقعیت قبول می کنیم

مثلا شما ( خودمو می گم ) می گویید من اسکناس یا اعداد دیجیتال با ارقام بالا در کارت اعتباری می خواهم

در صورتی که ما این را نمی خواهید

شما در واقع می خواهید که انسان های مختلف از سراسر دنیا (از دانشمند تا کارگر ) در خدمت شما باشند ، برایتان اب تسویه کنند بفرستند گاز در لوله هایتان بفرستند و این کار را مستمر انجام دهند

شما نه به کاغذ (اسکناس) نیاز دارید نه ارقام دیجیتال داخل کارت اعتباریی و نه حتی طلا ( به معنای پول )

ولی به شما القا شده که پول بخواهید

و افرادی که پول دارند را در چشم شما می کنند صرفا برای اینکه شما بیشتر دنبال پول باشید

مثلا چنگیزخان مغول هیچ پولی نداشت ، اصلا پول بهش بدهی بعنوان هیزم اتش میزند و چند دقیقه گرم می شود نهایت باهاش و ارزشش براش در حد چند دقیقه است

اینکه تعداد زیادی از مردم خودش و دیگران در اختیارش باشد برایش ارزشمند است

تمام رهبران دنیا به همین صورت ،

پ.ن:خود این جملات همه اش القایی هست :D
                            بحث بسیار جالبی بود... من هم در این زمینه حرف هایی برای گفتن دارم. اما الان هیجان بازار اجازه نمیدهد صبحت کنم. بعدا میگم ....

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

نقل قول از تلگرام:
                              داریم به لحظات ملکوتی
                              بدو بدو بخر
                              جا نمونی
                              نزدیک میشیم
                              ???
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

تو ونوین سفارش گذاشتم... حجمش ۳ میلیون است آن وقت برای من کارگزاری زده حجم پیش رو: ۹ میلیون! ‌چه‌جوری می‌شود که این‌جوری می‌شود؟؟؟
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X