دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    تو ونوین سفارش گذاشتم... حجمش ۳ میلیون است آن وقت برای من کارگزاری زده حجم پیش رو: ۹ میلیون! ‌چه‌جوری می‌شود که این‌جوری می‌شود؟؟؟
    سلام

وقتی حجم نمایشی را از حجم کل کمتر میزنیم ، میرویم آخر صف ؟ مثلا 50000 تا می خوایم بفروشیم میزنیم حجم نمایشی 11000 و نفر سوم هستیم 11000 اول را که می فروشد 11000بعدی اخر صف اضافه می شود ؟
    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

بزرگترین اشتباهات بورسی من از زمانی شروع شد که سهام بازار پایه ام رو بعد از افت شدید فروختم و افتادم تو این سهم و اون سهم.
      کاش به توصیه جناب آباد تا اخر گوش کرده بودم .
      الانم بهتره دیگه سبدم و اصلا شخم نزنم.
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        بحث بسیار جالبی بود... من هم در این زمینه حرف هایی برای گفتن دارم. اما الان هیجان بازار اجازه نمیدهد صبحت کنم. بعدا میگم ....
        من هم دقیقا همین که شما گفتی.
        در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
        سلام

وقتی حجم نمایشی را از حجم کل کمتر میزنیم ، میرویم آخر صف ؟ مثلا 50000 تا می خوایم بفروشیم میزنیم حجم نمایشی 11000 و نفر سوم هستیم 11000 اول را که می فروشد 11000بعدی اخر صف اضافه می شود ؟
        دقیق نمی‌دانم ولی گمان کنم این‌گونه بود. (حجم نمایشی به چه درد می‌خورد آخر؟ اگر اشتباه نکنم یک سوم هم بیشتر نمی‌شود.)
        بزرگترین اشتباهات بورسی من از زمانی شروع شد که سهام بازار پایه ام رو بعد از افت شدید فروختم و افتادم تو این سهم و اون سهم.
        کاش به توصیه جناب آباد تا اخر گوش کرده بودم .
        الانم بهتره دیگه سبدم و اصلا شخم نزنم.
        بازار پایه را که... اگر آن بالا فروخته باشید خیلی خوب بوده! چرا اشتباه؟ بیشتر نمادهای بازار پایه افت‌هایی کرده‌اند که حالاحالاها اگر هر روز هم مثبت ۳ درصد بخورند به آنجا نمی‌رسند.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

من هم دقیقا همین که شما گفتی.

دقیق نمی‌دانم ولی گمان کنم این‌گونه بود. (حجم نمایشی به چه درد می‌خورد آخر؟ اگر اشتباه نکنم یک سوم هم بیشتر نمی‌شود.)

بازار پایه را که... اگر آن بالا فروخته باشید خیلی خوب بوده! چرا اشتباه؟ بیشتر نمادهای بازار پایه افت‌هایی کرده‌اند که حالاحالاها اگر هر روز هم مثبت ۳ درصد بخورند به آنجا نمی‌رسند.
          من دقیقا بعد از اتمام افت کاملش و درست یک روز قبل از شروع رشد مجددشون فروختم.
          آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/11/25, 11:16.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

عجب روز خوبی امروز دارد می‌شود. شاخص کل هشت دهم درصد مثبت خورد و احتمالا شاخص هم‌وزن بالای یک و نیم درصد مثبت است.
            این روز فرخنده را به بورسی‌های عزیز تبریک عرض می‌کنم.
            @};-@};-@};-
            سپاس خدای را...
            به خاطر این روز خوب بورسی.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

من دقیقا بعد از تمام افت کاملش و درست یک روز قبل از شروع رشد مجددشون فروختم.
              خوب.... اینها نمک زندگی بورسی است...
              تو بازار اینها را باید دید... یعنی باید تجربه کرد...
              به جایش قشنگ می‌رود تو خاطرتان... و بار دیگر این کار را نمی‌کنید...
              پیشنهاد (توصیه) : این‌قدر به این موضوع نیاندیشید. به دید اینکه وای چه کار بدی بود یا وای چه کار خوبی بود.
              پیشنهاد: این‌قدر به این موضوع بیاندیشید، که قشنگ الگویش برود در خاطرتان. اینکه چه احساس‌هایی یا اندیشه‌های منطقی‌ای در شما شکل گرفت که این تصمیم را گرفتید. اینکه وضع نمودار و تابلو و فجازی (فضای مجازی :d) چگونه بود در آن زمان و بار دیگر اگر این‌گونه شد آیا زمان خرید هست یا نه؟ و ...
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

روی چند نماد (مانند کتوکا و زقیام) می‌خواهم بازنگری‌ای داشته باشم و تصمیم بگیرم. نمی‌دانماین کار را اکنون (ساعت ۱۱ و نیم) انجام دهم یا ساعت ۱۲ یا ساعت ۱۲ و ربع.
                می‌خواهم یک جایی باشد که یک حالت با ثباتی داشته باشد. تثبیت شده باشد. شمع امروزش دیگر تغییر زیادی نداشته باشد. (هم حجم و هم آخرین و هم پایانی)
                از سوی دیگر می‌خواهم وقت داشته باشم و با فراغ بال این کار را انجام دهم. نه هول‌هولکی.
                .
                .
                .
                ۱۲ خوب است؟
                .
                .
                .
                یک سری را همین اکنون می‌توان فهمید... مثلا خودرو دیگر احتمالا رنگ حجم بالای ۱۱۰ میلیون را به خودش نمی‌تواند ببیند... (امکان که... همه چیز امکان دارد... ولی اگر همین‌جوری که تا اینجا آمده (با همین فرمان) پیش برود فوقش می‌شود ۶۰ میلیون.)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

خوب.... اینها نمک زندگی بورسی است...
                  تو بازار اینها را باید دید... یعنی باید تجربه کرد...
                  به جایش قشنگ می‌رود تو خاطرتان... و بار دیگر این کار را نمی‌کنید...
                  پیشنهاد (توصیه) : این‌قدر به این موضوع نیاندیشید. به دید اینکه وای چه کار بدی بود یا وای چه کار خوبی بود.
                  پیشنهاد: این‌قدر به این موضوع بیاندیشید، که قشنگ الگویش برود در خاطرتان. اینکه چه احساس‌هایی یا اندیشه‌های منطقی‌ای در شما شکل گرفت که این تصمیم را گرفتید. اینکه وضع نمودار و تابلو و فجازی (فضای مجازی :d) چگونه بود در آن زمان و بار دیگر اگر این‌گونه شد آیا زمان خرید هست یا نه؟ و ...
                  چقدر خوب می گید... فکر منفی باعث جذب اتفاقات منفی دیگه میشه. ولی من هنوز اونقدر قوی نشدم که بتونم تو منفی های شدید خودم و مثبت کنم. اما تلاشم و می کنم.
                  هر چند به قول یه روانشناسی تلاش می کنم بی معناترین جمله ممکن است. آدم یا یه کاری را می کنه یا نمی کنه. تلاش می کنم انجام بدم خیلی مسخره است.
                  آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/11/25, 11:34.

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

روی چند نماد (مانند کتوکا و زقیام) می‌خواهم بازنگری‌ای داشته باشم و تصمیم بگیرم. نمی‌دانماین کار را اکنون (ساعت ۱۱ و نیم) انجام دهم یا ساعت ۱۲ یا ساعت ۱۲ و ربع.
                    می‌خواهم یک جایی باشد که یک حالت با ثباتی داشته باشد. تثبیت شده باشد. شمع امروزش دیگر تغییر زیادی نداشته باشد. (هم حجم و هم آخرین و هم پایانی)
                    از سوی دیگر می‌خواهم وقت داشته باشم و با فراغ بال این کار را انجام دهم. نه هول‌هولکی.
                    .
                    .
                    .
                    ۱۲ خوب است؟
                    .
                    .
                    .
                    یک سری را همین اکنون می‌توان فهمید... مثلا خودرو دیگر احتمالا رنگ حجم بالای ۱۱۰ میلیون را به خودش نمی‌تواند ببیند... (امکان که... همه چیز امکان دارد... ولی اگر همین‌جوری که تا اینجا آمده (با همین فرمان) پیش برود فوقش می‌شود ۶۰ میلیون.)
                    11:50
                    /:.rolleyessmileyani
                    تخفیف شیرینی تحلیل است :)
                    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

به برخی‌ها هم بایست گفت: گور بابایت.

طرف آمده شبکه شش دارد می‌گوید ما برای شصت میلیون نفر بسته‌ی معیشتی واریز کرده‌ایم!
                      من هر کسی را می‌بینم می‌گوید برایم واریز نشده!

طرف می‌گوید هر کسی بیش از ۵۰ میلیون ریال درآمد داشته باشد جزء قشر مرفه جامعه حساب می‌شود! جزء دهک بالا!!!

گور بابایت.
                      /:.zzzzzz.:/
                      دیگر از این وری‌ها و آن‌وری‌ها (و بیشتر از همه از روحانی پدر فلان شده) این‌قدر کشیده‌ایم که حوصله‌اش را نداریم دوباره درباره‌اش صحبت کنیم...
                      اینها را ول کن...
                      بی‌خیال... حالا دادند دادند... ندادند ندادند...
                      خودت چطوری؟
                      @};-@};-@};-
                      ==============================
                      این‌قدر تو این بورس بالا پایین دیده‌ایم که داریم یواش یواش یاد می‌گیریم احساسات خودمان را چگونه کنترل کنیم و افکار مثبت و منفی را کی به خودمان راه بدهیم و کی راه ندهیم و چگونه حرکتشان بدهیم.

در هر حال... سپاس
                      @};-... سپاس خداوند منان را... که زمانی که یک بار ، یکی از نعمت‌هایش یک‌کم کم می‌شود می‌فهمیم چقدر نعمت داشته‌ایم و داریم.
                      سپاس خدا را.
                      به خاطر تک تک نعمت‌هایش.
                      @};-
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• arman36
                        ستاره دار(3)
                        • Jan 2014
                        • 962

دوستان لطفا یه تحلیل از شاخص قند بزارید ببینیم کجای کاریم و قشیر تا کجا میره
                        میگن تا ۵فروشی نیست

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

به برخی‌ها هم بایست گفت: گور بابایت.

طرف آمده شبکه شش دارد می‌گوید ما برای شصت میلیون نفر بسته‌ی معیشتی واریز کرده‌ایم!
                          من هر کسی را می‌بینم می‌گوید برایم واریز نشده!

طرف می‌گوید هر کسی بیش از ۵۰ میلیون ریال درآمد داشته باشد جزء قشر مرفه جامعه حساب می‌شود! جزء دهک بالا!!!

گور بابایت.
                          /:.zzzzzz.:/
                          دیگر از این وری‌ها و آن‌وری‌ها (و بیشتر از همه از روحانی پدر فلان شده) این‌قدر کشیده‌ایم که حوصله‌اش را نداریم دوباره درباره‌اش صحبت کنیم...
                          اینها را ول کن...
                          بی‌خیال... حالا دادند دادند... ندادند ندادند...
                          خودت چطوری؟
                          @};-@};-@};-
                          ==============================
                          این‌قدر تو این بورس بالا پایین دیده‌ایم که داریم یواش یواش یاد می‌گیریم احساسات خودمان را چگونه کنترل کنیم و افکار مثبت و منفی را کی به خودمان راه بدهیم و کی راه ندهیم و چگونه حرکتشان بدهیم.

در هر حال... سپاس
                          @};-... سپاس خداوند منان را... که زمانی که یک بار ، یکی از نعمت‌هایش یک‌کم کم می‌شود می‌فهمیم چقدر نعمت داشته‌ایم و داریم.
                          سپاس خدا را.
                          به خاطر تک تک نعمت‌هایش.
                          @};-
                          به ما هم ندادند. مستاجر هم هستیم والا. :p
                          لابد ما جزو قشر ثروتمندیم دیگه.
                          شاید روحانی هم میدونسته بابام قراره بابای یه دختر ثروتمند باشه.
                          سال دیگه این موقع من به روحانی هم بسته معیشتی میدم. :.thumbsupsmileyanim
                          دکتر محمود معظمی دو سال پیش که محصول شاید باشید و ثروتمند شویدش و گوش کردم گفته بود اولین کاری که واسه ثروتمند شدن میکنید اینه که یارانه نگیرید.
                          بسته معیشتی شون هم واسه خودشون...

نظر

• sooroosh1315
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Oct 2019
                            • 5358

دکتر محمود معظمی دو سال پیش که محصول شاید باشید و ثروتمند شویدش و گوش کردم گفته بود اولین کاری که واسه ثروتمند شدن میکنید اینه که یارانه نگیرید.
                            تحقیقات من در مورد ثروتمندان این است که هیچگاه به پول (پولی که حقتان است ) نه نمی گویند (میگن خدایی نکرده قهر می کند )پول به هر اندازه نعمت خداس

نفت را مصدق بنده خدا ملی کرد ، ملی ، ثروتمند و فقیر و دولتی و غیر دولتی ندارد به همه باید پرداخت شود (مثل ارث می ماند ) (ارث به واسطه ایرانی بودن )

من از خیلیا پرسیدم ، هیچکس نگرفته ، باور کن دروغ اندر دروغ است

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

احتمالش هم هست.
                              احتمال این هست که به عنوان درآمد خانواده سهام ماها را هم حساب کرده باشند...
                              حالا حساب نکرده‌اند که یک سال کلا رکود بوده ... امسال که وضع خوب بوده را جزء درآمد حساب کرده‌اند... چه می‌دانم... دوستان می‌گفتند گردش‌های بالای فلان‌قدر را درآورده‌اند... من گفتم احتمالا برای مبارزه‌ با پول‌شویی است... شاید برای همین چیزها بوده باشد...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• کریس گاردنر
                                ستاره‌دار (۱۰)
                                • Jan 2013
                                • 2905

خدایا گناهانم را نادیده بگیر همانگونه که آرزوهایم را نادیده گرفتی
                                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

در حال کار...
                                X