دورهمی چند نفره
Collapse
X
-
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
-
پاسخ : نوشتههای غیر بورسی ما بورسیها
باز مسخره بازیو شروع کردن. چقد از جایگاهشون میترسند که بدون دلیل اینترنتو قطع میکنن. بدون دلیل جوونارو با هدشات میکشن. بابا خود امامتونم گفت روزیکه مردم پشتتون نباشن بگا خواهید رفت. حالا هی بکشید مردم بی دفاع بیچاره رو. خدا جای حق نشسته. روزی شمارو مثل دیکتاتور سابق رومانی تیربار خواهیم کرد.
نظر
-
این هفته با یکی از بچههای دیگرم در مسابقه شرکت کردم.
جدولش را در زیر میگذارم:
عمر روند قدرت روند میانگین قدرت بررسی حجمی چکارن 2 51 عالی
ولملت 2 50 خوب اگر بتواند یک مقدار مثبت بخورد عالی
غمارگ 2 49 یک مقدار ترسناک ولی اگر بتواند دو روز مثبت بخورد عالی
حپترو 3 60 فوقالعاده
خوساز 1 31 یک مقدار ترسناک ولی اگر بتواند دو روز مثبت بخورد عالی
ونوین 1 19 افتضاح!
شیران 1 16 یک مقدار ترسناک ولی اگر بتواند دو روز مثبت بخورد عالی
زگلدشت 1 8 یک مقدار ترسناک ولی اگر بتواند دو روز مثبت بخورد عالی
حپارسا 1 2 یک مقدار ترسناک ولی اگر بتواند دو روز مثبت بخورد عالی
وپخش 2 49 خوب اگر بتواند یک مقدار مثبت بخورد عالی حجمش کم است گکوثر 2 49 یک مقدار ترسناک ولی اگر بتواند دو روز مثبت بخورد عالی مقاومت سنگین دارد و معلوم نیست بتواند. غنوش 2 23 عالی حجمش کم است خپارس 3 73 خوب اگر بتواند یک مقدار مثبت بخورد عالی
شبریز 3 68 عالی مقاومت سنگین دارد و معلوم نیست بتواند. ثنظام 3 60 عالی
چافست 4 76 فوقالعاده حجم ترسناک ولی در عین حال عالی – حقیقی و حقوقی به شدت در حال خالی کردن و صف خریدش هم داده شده خزامیا 5 81 فوقالعاده حجم ترسناک ولی در عین حال عالی ورنا 5 81 فوقالعاده حجم ترسناک ولی در عین حال عالی وارس 5 68 فوقالعاده ممسنی 5 68 عالی
خبهمن 5 63 عالی
لکما 5 58 فوقالعاده
ونیرو 6 74 عالی مقاومت سنگین دارد و معلوم نیست بتواند.
البته این جدول خلاصه شده است. یک نگاه سرسری انداختم و آنهایی که انگار زیاد جالب نبودند را بیرون انداختم.
این فرزندم یک جورهایی سر راهی است... دیدم زیاد به درد نمیخورد رهایش کردم... سر راه گذاشتمش... (یک جورهایی نوزاد نارس هم هست... چون نصفهنیمه رهایش کردم.)
این هفته این را آزمایش کنیم ببینیم چه میشود. (البته آزمایش اینها برای من مشخص است. چون در گذشته اینها را آزمایش میکنم. این هم اگر چیز خوبی بود نگهش میداشتم. ولی تفاوت این آزمایش این است که یک بررسی دستی خیلی تند هم رویش آمده. تمام خودکار نیست.)«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
سلام
محمد حسین گرامی
در فوق العاده ها...وارس/ خزامیاد/حپترو
در عالی ها....ثنظام
در ترسناکها.....شیران
موفق باشید
نظر
-
یک کانال تلگرامی دیدم کار قشنگی کرده بود. اخبار تلگرامی بورس را جمعبندی کرده بود و بیشترین خبرهای منتشر شده را دیده بود مربوط به کدام نماد است:
? ده سهمی که در این هفته خبرساز بودند به ترتیب زیر است:
1️⃣ خساپا
2️⃣ چکارن
3️⃣ ونیرو
4️⃣ هایوب
5️⃣ قثابت
6️⃣ شبندر
7️⃣ کچاد
8️⃣ قشیر
9️⃣ قشکر
? وصنعت«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
جناب امیرمحمد؟؟؟
امروز کجایین؟؟؟
از نوسانی های یه روزه چیزی سراغ ندارید یه کوچولو نقدم باهاش نوسان بگیرم؟؟؟اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
من باید امروز سجده شکر به جا بیارم. :.thumbsupsmileyanim
پولم از مرز یکی از صدهای دیگر گذشت :x
خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
-
نظر
-
جناب ایلیگال؟؟؟
شما براتون مقدور هست سکرما رو برام تحلیل کنید؟؟؟
امروز باز شد. ده درصد باز شد. اما داره میاد پایین.
انگار حقوقی داره حمایت می کنه و هی تا +8 درصد میره باز میاد تا +6 درصد.
نمی دونم نگهش دارم یا بفروشم.
من دو روز قبل از بسته شدنش خریده بودم.
الان 15-17 درصد سودماگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
در اصل توسط linux_linda پست شده است View Postشاخص فراتر از 6000 واحد مثبت بنظرم بازار فردا منفی بشه
نکته جالبش اینکه بعد از مدت ها باز در مسابقه پلکان مفید شرکت کردم و اینبار 500 تا 1000 واحد را انتخاب کردم :D
نفری 5 میل می گیرم فردا گزینه بیش از 1000 واحد رشد می کند رو نمی زنم /.:biggrinsmiley.:/از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postاین هفته با یکی از بچههای دیگرم در مسابقه شرکت کردم.
جدولش را در زیر میگذارم:
عمر روند قدرت روند میانگین قدرت بررسی حجمی چکارن 2 51 عالی
ولملت 2 50 خوب اگر بتواند یک مقدار مثبت بخورد عالی
غمارگ 2 49 یک مقدار ترسناک ولی اگر بتواند دو روز مثبت بخورد عالی
حپترو 3 60 فوقالعاده
خوساز 1 31 یک مقدار ترسناک ولی اگر بتواند دو روز مثبت بخورد عالی
ونوین 1 19 افتضاح!
شیران 1 16 یک مقدار ترسناک ولی اگر بتواند دو روز مثبت بخورد عالی
زگلدشت 1 8 یک مقدار ترسناک ولی اگر بتواند دو روز مثبت بخورد عالی
حپارسا 1 2 یک مقدار ترسناک ولی اگر بتواند دو روز مثبت بخورد عالی
وپخش 2 49 خوب اگر بتواند یک مقدار مثبت بخورد عالی حجمش کم است گکوثر 2 49 یک مقدار ترسناک ولی اگر بتواند دو روز مثبت بخورد عالی مقاومت سنگین دارد و معلوم نیست بتواند. غنوش 2 23 عالی حجمش کم است خپارس 3 73 خوب اگر بتواند یک مقدار مثبت بخورد عالی
شبریز 3 68 عالی مقاومت سنگین دارد و معلوم نیست بتواند. ثنظام 3 60 عالی
چافست 4 76 فوقالعاده حجم ترسناک ولی در عین حال عالی – حقیقی و حقوقی به شدت در حال خالی کردن و صف خریدش هم داده شده خزامیا 5 81 فوقالعاده حجم ترسناک ولی در عین حال عالی ورنا 5 81 فوقالعاده حجم ترسناک ولی در عین حال عالی وارس 5 68 فوقالعاده ممسنی 5 68 عالی
خبهمن 5 63 عالی
لکما 5 58 فوقالعاده
ونیرو 6 74 عالی مقاومت سنگین دارد و معلوم نیست بتواند.
البته این جدول خلاصه شده است. یک نگاه سرسری انداختم و آنهایی که انگار زیاد جالب نبودند را بیرون انداختم.
این فرزندم یک جورهایی سر راهی است... دیدم زیاد به درد نمیخورد رهایش کردم... سر راه گذاشتمش... (یک جورهایی نوزاد نارس هم هست... چون نصفهنیمه رهایش کردم.)
این هفته این را آزمایش کنیم ببینیم چه میشود. (البته آزمایش اینها برای من مشخص است. چون در گذشته اینها را آزمایش میکنم. این هم اگر چیز خوبی بود نگهش میداشتم. ولی تفاوت این آزمایش این است که یک بررسی دستی خیلی تند هم رویش آمده. تمام خودکار نیست.)
چه جالب. در بالا در میان خوبهای بالا (تازه روند آغاز کردهها) ونوین از دید من از همه ضعیفتر بود ولی همان را دو تا از بهترین عزیزان (جناب وحید و جناب آباد) رویش دیدگاه مثبت داشتند.«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postجناب ایلیگال؟؟؟
شما براتون مقدور هست سکرما رو برام تحلیل کنید؟؟؟
امروز باز شد. ده درصد باز شد. اما داره میاد پایین.
انگار حقوقی داره حمایت می کنه و هی تا +8 درصد میره باز میاد تا +6 درصد.
نمی دونم نگهش دارم یا بفروشم.
من دو روز قبل از بسته شدنش خریده بودم.
الان 15-17 درصد سودمبخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postدوستان بالاخره من امشب اولین اقدام رو در راستای راه اندازی کانالم انجام دادم.
اما یه مسئله ای بود. من در حال حاضر تنها تلگرامی که استفاده می کنم وب تلگرام هست.
که اونجا هم امکان تشکیل کانال نیست. فقط میشه گروه تشکیل داد.
اما یه کانال دیگه داشتم که قبلا که تو کار خرید و فروش لوازم جانبی گوشی بودم ساخته بودمش.
اون موقع ها که تلگرام فیلتر نشده بود.
دیگه اومدم همون و تمام پست هاش و خالی کردم. اسمشم عوض کردم.
اون ممبرهایی که نمیخواستم رو هم حذف کردم.
اما لینک کانال اسمش متناسب با همون اسم قبلی هستش. نمی دونم آیا راهی هست که لینک رو هم تغییر بدم یا نه
- سلام.
- کاش یک چند تا نمونه کار قرار میدادید اینجا. یا دست کم در موردش صحبت میکردید. که چه برنامههایی برایش دارید و چه کارها میخواهید در آن انجام دهید.
- یک چیزی که برای من نامشخص است (در مورد این بحثهای موفقیت) این است که آیا واقعا جواب میدهد یا نه؟ در گذشته گمان میکردم تنها کسانی که از این دورههای موفقیت به نتیجه میرسند کسانی هستند که خودشان کلاس برگزار میکنند! (یعنی پولش را میگیرند!) یا در این مورد کتاب مینویسند. آیا شواهدی هست که بتوان به این نتیجه رسید که کسانی که در این دورهها شرکت میکنند «موفقتر» میشوند؟ (اصلا کسی تا به حال آماری در این خصوص گرفته؟ یا همینجوری همه فقط شرکت میکنند؟)
- چرا آدرس کانال را قرار ندادید هر کسی میخواهد وارد شود؟ مگر مطالب مخفی میخواهید قرار بدهید که تک تک میخواهید خودتان اعضاء را وارد کنید؟
- در کانالتان مطالبی در مورد خوشبینی هم دارید؟ (من خیلی بدبین بودهام/هستم. و دارم تلاش خودم را میکنم خوشبین خوشبین خوشبین بشوم.) به خصوص خوشگمانی نسبت به خدا.
- ممنون. @};-
«محمد حسین» هستم.
نظر
- سلام.
-
تمرکز فعالیت سختکوشانه روی ایدهها نیست. تمرکز نادیدهگرفتن شمار زیادی ایدهی خوب است که به ذهن میرسد و در راستای برنامهی اصلی نیست.
برگرفته از سخنان استیو جابز.«محمد حسین» هستم.
نظر
نظر