دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط eps پست شده است View Post
    خانی ادامه داد: هنوز برای نظام مالیاتی محرز نیست کدام خانه خالی محسوب می‌شود طبق قانون وزارت راه و شهرسازی باید برای سازمان امور مالیاتی خانه خالی را تعریف کند.
    نگاه کن تو را به خدا...
    یعنی کاری دارد پیدا کردن خانه‌های خالی؟؟؟
    هم از روی قبض آب و برق و گاز و تلفن می‌توان پیدا کرد. هم از روی مکان‌یابی اپراتورهای تلفن همراه.
    هم می‌توان هر کسی که دو تا خانه دارد (بدون اجاره دادن به زن و بچه‌ی صغیر) خانه‌ی کوچک‌تر را خالی دانست.
    هم می‌توان...
    یعنی دولت این را نمی‌داند؟ یا نمی‌تواند؟ یا ...؟ (شاید نمی‌خواهد!)

حالا احتمالا می‌خواهد به بهانه تعریف خانه خالی یک نمی‌سالی هم اینجا وقت تلف کند تا تمام اطرافیانی که چندین خانه دارند در قیمت بالا به آسانی خالی کنند (بفروشند).

?????
    ?
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      نگاه کن تو را به خدا...
      یعنی کاری دارد پیدا کردن خانه‌های خالی؟؟؟
      هم از روی قبض آب و برق و گاز و تلفن می‌توان پیدا کرد. هم از روی مکان‌یابی اپراتورهای تلفن همراه.
      هم می‌توان هر کسی که دو تا خانه دارد (بدون اجاره دادن به زن و بچه‌ی صغیر) خانه‌ی کوچک‌تر را خالی دانست.
      هم می‌توان...
      یعنی دولت این را نمی‌داند؟ یا نمی‌تواند؟ یا ...؟ (شاید نمی‌خواهد!)

حالا احتمالا می‌خواهد به بهانه تعریف خانه خالی یک نمی‌سالی هم اینجا وقت تلف کند تا تمام اطرافیانی که چندین خانه دارند در قیمت بالا به آسانی خالی کنند (بفروشند).

?????
      ?
      از چندین سال قبل هم چنین بوده است.....دولت قبل انقدر لفتش داد تا رسید به این دولت...حالا هم این دولت در طول هشت سالی که در اختیارش بوده لفتش داد.....تا دوره اش تمام شود...مطمئن باشید دولت بعدی هم لفتش خواهد داد......
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

از تورم و گرانی و سردر گمی ملت بگذریم....
        چند مدتی هست اخباری پخش میشود با این مظنون...
        پدری دخترش را کشت....
        دختری در چای پدر سم ریخت....
        مادر فرزندش را کشت....
        پسر والدینش را کشت....
        پدر شوهر عروسش را کشت....
        داماد پدر زنش را کشت.....
        خیلی خیلی عذر میخواهم جامعه ایران بفنا رفته است.....
        به کدام قبله ایستاده ایم؟!
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

مهناز خانم امروز یک شعری درباره دماوند گذاشته و یک تعریفی در مورد حفاری زمین کرده/.:blinksmiley.://:.wubsmiley.:/
          دیگه از بینامی سهام رفته تعریف قله دماوند و حفاری زمین:p

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

طبری پتروشیمی ایران کیست؟!

خوش‌شانس‌ترین متهم اقتصادی ایران: ".........." با اتهام 133 هزار میلیارد تومانی در ردیف ششم

".........."، متهم ردیف ششم پرونده اکبر طبری، خوش شانس ترین متهم اقتصادی دهه های اخیر است. او که به عنوان "جعبه سیاه پتروشیمی ایران" نام برده می شود، متهم است به اخلال اقتصادی به رقم 6 میلیارد و 656 میلیون یورو.

/:.offtopic.://:.offtopic.://:.offtopic.://:.ohno-smiley.:/

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
              از تورم و گرانی و سردر گمی ملت بگذریم....
              چند مدتی هست اخباری پخش میشود با این مظنون...
              پدری دخترش را کشت....
              دختری در چای پدر سم ریخت....
              مادر فرزندش را کشت....
              پسر والدینش را کشت....
              پدر شوهر عروسش را کشت....
              داماد پدر زنش را کشت.....
              خیلی خیلی عذر میخواهم جامعه ایران بفنا رفته است.....
              به کدام قبله ایستاده ایم؟!
              اینها هم همیشه بوده...
              خفاش شب ها مگر می‌شود نباشند... در یک جامعه چند ده میلیون نفری بالاخره یک نفر پیدا می‌شود هر روز از این کارها بکند...
              منتها اکنون یک مقدار بیشتر رویش زوم کرده‌اند...
              دو روز دیگر که مسائل دیگر بزرگ شود (جام جهانی یا مثلا شهادت یک سردار سلیمانی دیگر یا رشد اقتصادی یا افت اقتصادی) اینها دوباره می‌روند در حاشیه...
              من مدتی است این چیزها را (خواندن روزنامه‌های زرد و صفحه حوادث و دیدن فیلم‌های غمگین یا ترسناک را) برای خودم حرام کرده‌ام.

والا...
              روحیه من که از سر راه نیامده بسپرمش دست این چیزها...

خیلی آسان (زمانی که در کانال تلگرامی دارم اخبار می‌خوانم) زمانی که به اینها می‌رسم از اینها می‌گذرم...
              خدا را شکر روحیه‌ام هم خیلی خوب است (بهتر شده).
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                از چندین سال قبل هم چنین بوده است.....دولت قبل انقدر لفتش داد تا رسید به این دولت...حالا هم این دولت در طول هشت سالی که در اختیارش بوده لفتش داد.....تا دوره اش تمام شود...مطمئن باشید دولت بعدی هم لفتش خواهد داد......
                من خیلی امیدوارم!
                ???✌????????
                احساس می‌کنم به زودی این قانون تصویب می‌شود و این طرح اجرایی می‌شود (ولو اینکه دولت نخواهد / به‌زور مجبورش می‌کنند) و مهمتر اینکه خیلی امید دارم که پولش (دست کم بخشی‌اش) بیاید در بورس...

نمی‌دانم چرا... ولی خیلی امید دارم...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

دوستان،
                  گل‌هایم همه دارند می‌پوسند!

آنها را چه شده است؟
                  ????

فکر کنم آب زیاد دادم...

ولی آخر همه با هم؟

و اینکه:
                  حالا چه کارشان کنم؟
                  ???
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

دوستان،
                    گل‌هایم همه دارند می‌پوسند!

آنها را چه شده است؟
                    ������������������������

فکر کنم آب زیاد دادم...

ولی آخر همه با هم؟

و اینکه:
                    حالا چه کارشان کنم؟
                    ������������������
                    گولم زدند!
                    هی آب می‌دادم هی گل می‌داند...
                    زمانی که آب نمی‌دادم گل‌هایشان خشک می‌شد و می‌ریخت و آب نمی‌دادند...
                    خلاصه اینکه سه هفته‌ای زیاد به آنها آب دادم و هفته‌ی چهارم این‌جوری دارند می‌شوند!
                    اه اه اه اه اه
                    ?
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

گولم زدند!
                      هی آب می‌دادم هی گل می‌داند...
                      زمانی که آب نمی‌دادم گل‌هایشان خشک می‌شد و می‌ریخت و آب نمی‌دادند...
                      خلاصه اینکه سه هفته‌ای زیاد به آنها آب دادم و هفته‌ی چهارم این‌جوری دارند می‌شوند!
                      اه اه اه اه اه
                      ������
                      شیطان‌ـــه می‌گوید سشوار روی خاکشان بگیرم با درجه حرارت کم و باد زیاد... بلکه تاثیر داشته باشد...
                      یا اینکه همه را می‌گذارم در نور شدید... (البته نور شدید هم ندارم که... بیشتر نور من غیر مستقیم است!)
                      یا اینکه چند وقت اصلا به آنها آب ندهم...
                      (البته اینها تیری در تاریکی و دست و پا زدن‌های آخر است! گمان کنم دیگر خراب شدند که شدند که شدند...)
                      حیف شد!
                      چقدر خوشگل بودند!

حنا خانم (ایمپیشن) چقدر خوشگل بود! هزار تا گل داده بود...
                      بنفشه آفریقایی را بگو...
                      گل محمدی‌ام...
                      ?
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• ali0700
                        عضو عادی
                        • Jan 2020
                        • 77

بنفشه آفریقایی در تابستان هفته ای دو بار اب می خواهند، بخصوص جهرم که گرم است و به همین خاطر اب در زیر گلدانی را من خالی نمی کنم ولی در زمستان همان هفته ای یکبار کافی هست و هز ابیاری یک در میان کود دهی لازم دارد اما در تابستان هر یکماه کود دهی شود!اگر از گلدانهای فیتیله ای هم استفاده کنید بد نیست من از بس بنفشه ها را تکثیر کردم و زیاد شدن و ابیاریشان مشکل بود همگی را سپردم به مادرم که در پیش ما زندگی می کند،بر عکس انچه خیلی از مردم تصور می کنند بنفشه افریقایی یکی از راحت ترین گلها در نگهداری و تکثیر است جنس خاک هم امیدوارم ترکیبی از کوکوپیت و پرلیت انتخاب کرده باشید
                        [COLOR=#0000ff][B]هر کجا هســـتم باشـــم، آسمان مال من است[/B][/COLOR]

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

جناب محمدحسین من هیچ تخصصی در پرورش گل و نگهداری از گل ندارم.
                          برعکس خواهرم که یه عالمه گلدون های خوشکل خوشکل توی پاسیو خونش داره.
                          اونقدر خوب پرورش میده که عید یه مقداریش و فروخت.
                          اما تنها چیزی که فک می کنم الان شاید جواب بده اینه که باهاشون حرف بزنید.
                          بگید شما خوب و سرحال و شاداب هستید. شما زیبایید/.:biggrinsmiley.:/
                          شاید جواب بده. /.:biggrinsmiley.:/
                          یادمه دوستم شیرین رشته اش کشاورزی بود پایان نامه اش کاشت ذرت بود.
                          دو سال ذرت کاشته بود.
                          سال دوم ذرتاش رشد نمی کردن.
                          یه مدت من می رفتم تو آب دادن و اندازه گیری برگ هاش و طولش و اینا بهش کمک می کردم.
                          وقتایی که من میرفتم ذرت هاش قد می کشیدن.
                          چون بهش می گفتم باهاشون حرف بزن. انرژی مثبت بهشون بده.
                          می گفت وقتایی که تو میایی ذرتام حالشون خیلی بهتره و رشد می کنن /.:biggrinsmiley.:/
                          انرژی من همون اندازه که رو بچه ها تأثیر میزاره و مثه کنه می چسبن بهم و ولم نمی کنن
                          فک کنم رو ذرت های شیرین هم اثر میزاشت /.:biggrinsmiley.:/
                          خلاصه شما که همه کار کردین این یه کاری که من میگم هم انجام بدین.
                          بشینید کنارشون قربون صدقشون برید. هر روز براشون وقت بزارید باهاشون حرف بزنید
                          بگید چقدر شما شادابید و از این حرفای مثبتی که خودتون بلدید. شاید جواب داد.
                          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

خانم مهناز صادقی تو کانالش غیرمستقیم دماوند و حفاری رو سیگنال داد فک کنم.

خوشم میاد ازش. از این خانم هایی هست که مردا بهش حسودی می کنن. /.:biggrinsmiley.:/
                            هی میخوان بگن هیچی حالیش نیست. اما تهه دلشون میدونن که یه جور خاصی هست.

نظر

• farasat
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 57

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                              خانم مهناز صادقی تو کانالش غیرمستقیم دماوند و حفاری رو سیگنال داد فک کنم.

خوشم میاد ازش. از این خانم هایی هست که مردا بهش حسودی می کنن. /.:biggrinsmiley.:/
                              هی میخوان بگن هیچی حالیش نیست. اما تهه دلشون میدونن که یه جور خاصی هست.
                              سلام. دخترم من شخصا تو پیج این خانم به ایشون هم گفتم تحلیل حالا چه بنیادی چه تکنیکال و چه حتی حسیکال، محترم است اما باید به عنوان یک الترناتیو و احتمال بیان شود و گفته شود که احتمال خطا هست و هیچ تحلیلی قطعیت ندارد ولی وقتی با این قاطعیت که ایشان سیگنال میدهند گفته میشود ،طبیعی است که قدیمیهای بازار نسبت به ایشان موضع مخالف میگیرند چون افراد زیادی با خوش بینی کاذب وارد معامله میشوند و ممکن است زندگیشان را از دست بدهند.حداقل میتوانند بگویند ریسکهای سیستماتیک وغیر سیستماتیک هم وجود دارد ولی من تا قبل از اینکه ایشان فرا تحلیل عمل کنند ، در گفته هایشان ندیدم . بعضا تحلیلهای ایشان را میدیدم و حتی انقدر خوشم امده بود که کانال ایشان را هم اد کردم ولی از اینکه تبلیغاتی عمل کنند اصلا خوشم نیومد چون سرمایه مردم جای منم منم ندارد.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

در اصل توسط farasat پست شده است View Post
                                سلام. دخترم من شخصا تو پیج این خانم به ایشون هم گفتم تحلیل حالا چه بنیادی چه تکنیکال و چه حتی حسیکال، محترم است اما باید به عنوان یک الترناتیو و احتمال بیان شود و گفته شود که احتمال خطا هست و هیچ تحلیلی قطعیت ندارد ولی وقتی با این قاطعیت که ایشان سیگنال میدهند گفته میشود ،طبیعی است که قدیمیهای بازار نسبت به ایشان موضع مخالف میگیرند چون افراد زیادی با خوش بینی کاذب وارد معامله میشوند و ممکن است زندگیشان را از دست بدهند.حداقل میتوانند بگویند ریسکهای سیستماتیک وغیر سیستماتیک هم وجود دارد ولی من تا قبل از اینکه ایشان فرا تحلیل عمل کنند ، در گفته هایشان ندیدم . بعضا تحلیلهای ایشان را میدیدم و حتی انقدر خوشم امده بود که کانال ایشان را هم اد کردم ولی از اینکه تبلیغاتی عمل کنند اصلا خوشم نیومد چون سرمایه مردم جای منم منم ندارد.
                                مرسی از پیام پربارتون
                                بله شما هم کاملا درست می فرمایید.

نظر

در حال کار...
                                X