دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است View Post
    رویا خانوم اون روز هیچ وقت نمیرسه... برای سفر کردن پول لازم نیست...اول قظع وابستگی و بعد پاسپورت معتبر لازمه..البته برای یک ایرانی اول شاید پول خوب داشته باشه تا بتونه یه پاسپورت معتبر بگیره...
    جناب داگلاس به نظر من واسه سفر پول لازمه
    بعلاوه اینکه من در درجه ی اول دارم تلاش میکنم نیازهای اولیه ای که هر انسان واسه ادامه حیات نیاز داره رو برآورده کنم. بعدش به اون تفریحاتی که دوس دارم برسم
    و قطعا واسه سفر هم پول لازم هست.
    یه سفر داخلی الان بخوایید برید یه سفر دو سه روزه بالای یه تومن پول میخواد. تازه اگه هیچ سوغاتی هم نخوای بخری.
    که ما ایرانی ها هم همش دنبال سوغاتی خریدنیم
    حالا چطور سفر خارجی پول نمیخواد؟؟؟
    بعدشم وقتی آزادی مالی و زمان داشته باشی هر زمان اراده کنی میری سفر
    مشکلی نداری که در سال ده تا سفر خارجی هم بری
    یعنی اونقدر پول داشته باشی که نخواد کار کنی
    مثلا همین بورس واسه این دوسش دارم که پولت داره واست کار میکنه نه جسمت
    خلاصه یکی از آرزوهامه که یه روزی به این آزادی برسم و فقط توی سفر باشم
    و تمام دنیا و تمام زیبایی هایی که خداوند برای منه انسان خلق کرده رو ببینم و لذت ببرم .... فارغ از هر گونه در بند بودنی
    حیف که اینجا ایران است و من هم یک زن ایرانی با هزاران محدودیت که هیچوقت نمیتونم برای خودم زندگی کنم.
    اگه یه روزی یه همسفر خوب پیدا کنم و به اون آزادی مالی و زمانی هم برسم حتما به این رویاهام جامه عمل می پوشم.
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• SANA90
      عضو عادی
      • May 2019
      • 194

سلام
      دوست عزیز یکی از خطاهای روانشناسی که معامله گران مرتکب می شوند این است که میخواهد انتقام خود را از بازار بگیرند. به همن علت یا در سهامی که ضرر کرده اند می مانند و ضررشان بیشتر می شود به امید اینکه روند سهم در جهت مورد نظرشون برگرده. یا اینکه اگه در سهمی در سود بودند و نشانه های فروش رو دیدند، نمیفروشند تا ضرر خود را در سهام دیگر جبران کنند. با اینکه میدانند؛ سهم کشش رشد بیشتر را ندارد باز اصرار دارند که ضرر خود را از بازار پس بگیرند. ( برداشتی از کتاب معامله گر منضبط نوشته مارک داگلاس)
      من هم مثل شما تازه کارم ولی تنها در این فروم به حرف یکی از اساتید گوش میدم و باهاشون خرید میکنم. تا الان هم خدا رو شکر خوب بوده.همیشه هم ازشون تشکر کردم و ممنون ایشون بودم. در چند سهم متضرر شدم که بدون دلیل به چند نفر از کاربران اعتماد کردم.

نظر

• Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

فرش های ماشینی مخصوصا برندهای مشهدی قراره 30% افزایش نرخ از کارخونه بگیرند از فردا یا نهایتا پس فردا. قطعی هست خبرش

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در شهر قطبی لانگیربین نروژ مرگ ممنوع است

? از آن جا که اجساد در این منطقه تجزیه نمی شوند بیماران رو به مرگ را به شهر و منطقه ای دیگر می فرستند/پارسینه
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

سلام دوستان
            اومدم برنامه فتوشاپ نصب کنم.
            نصب نشد.
            یعنی نصب شد ولی کار نکرد.
            برنامه رو پاک کردم نمیدونم چی شد نتم قطع شد
            مودمم از این مودم های سیمی قدیمی هست.
            چراغ lan و چراغ اینترنتم قطع شد.
            یه بار سیستم و خاموش روشن کردم درست نشد
            مودم رو هم خاموش روشن کردم نشد
            چیکار کنم؟؟؟

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
              سلام دوستان
              اومدم برنامه فتوشاپ نصب کنم.
              نصب نشد.
              یعنی نصب شد ولی کار نکرد.
              برنامه رو پاک کردم نمیدونم چی شد نتم قطع شد
              مودمم از این مودم های سیمی قدیمی هست.
              چراغ lan و چراغ اینترنتم قطع شد.
              یه بار سیستم و خاموش روشن کردم درست نشد
              مودم رو هم خاموش روشن کردم نشد
              چیکار کنم؟؟؟
              سلام.
              سیم تلفن را چک کنید. هم در محل اتصالش به مودم و هم در محل اتصالش به پریز.
              مودم را خاموش کنید و برقش را بکشید و ۲۰ ثانیه صبر کنید و دوباره روشن کنید. (و اگر خودتان تنظیم کردن مودم را بلدید دکمه‌ی ریست آن را هم بزنید.)
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                سلام.
                سیم تلفن را چک کنید. هم در محل اتصالش به مودم و هم در محل اتصالش به پریز.
                مودم را خاموش کنید و برقش را بکشید و ۲۰ ثانیه صبر کنید و دوباره روشن کنید. (و اگر خودتان تنظیم کردن مودم را بلدید دکمه‌ی ریست آن را هم بزنید.)
                کارای اولی که گفتید همه رو انجام دادم
                اما تنظیم مودم بلد نیستم.
                میترسم ریست کنم دیگه تا فردا نتونم نصبش کنم
                بعلاوه اینکه بلد نیستم مودم ریست کنم:D

نظر

• جواد277
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 4924

پاسخ : خبرهای مهم و فوری

خبرگزاری میزان-این روزها شرکت‌های بین‌المللی برگزارکننده تورهای شکار، برای شکار در ایران در سال جاری فراخوان می‌دهند اما اینکه آیا سازمان حفاظت محیط زیست امسال هم برای شکار وحوش توسط شکارچیان خارجی مجوزی خواهد فروخت یا نه پرسشی است که پاسخ به آن مستلزم گذر زمان است.
                  خبرگزاری میزان- در پی سیاست سازمان حفاظت محیط زیست مبنی بر شکارفروشی به اتباع خارجی، این روزها شرکت‌های بین‌المللی برگزارکننده تورهای شکار، برای شکار در ایران در سال جاری فراخوان می‌دهند. با جست‌وجویی در گوگل، می‌توان از جزئیات تورهای شکار در مناطق مختلف ایران آگاه شد.

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

یوهوووووووووو
                    درستش کردم.
                    البته به سختی و با کمک کارشناسان محترم آسیاتک
                    چه اوضاعی داشتما:D
                    تلفن تو سالنه
                    مودم و سیستم من تو اتاق
                    من هی میدوییم تو اتاق
                    هی میدوییم پای تلفن
                    اونم هی می گفت برو مودم و خاموش کن
                    برو روشن کن
                    چقدر مامان و بابام بهم خندیدین... گفتن دیوونه شدی هی میدویی:D
                    باید پای سیستم می بودم... که قشنگ بتونه راهنماییم کنه.
                    اخرش گفتم اقا همه رو یهویی بگو من برم انجام بدم یا درست میشه یا نمیشه
                    خیلی راحت بود
                    راست کلیک روی اون آیکن اینترنت که توی تسک بار هست
                    اون گزینه که شیرینگ توش داره
                    بعدش چنج آداپتر
                    بعدش گزینه اترنت روش راست کلیک کنم. گزینه ی اینیبل رو بزنم.
                    این باعث میشه که کابل وصل بشه
                    و دقیقا مشکل از همین بود
                    یه دونه خودکار هم از ترس دختر داداشم که دیوارا رو خط خطی نکنه پای تلفن نداشتم.
                    به کارشناسه می گفتم شما یه بار دیگه بگو تا من حفظ بشم :))
                    ولی واقعا کارشناسان آسیاتک خیلی خوش اخلاقن...:)

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                      کارای اولی که گفتید همه رو انجام دادم
                      اما تنظیم مودم بلد نیستم.
                      میترسم ریست کنم دیگه تا فردا نتونم نصبش کنم
                      بعلاوه اینکه بلد نیستم مودم ریست کنم:D
                      راستی از کارشناسه پرسیدم چطوری مودم و ریست کنم.
                      وقتی گفت یادم افتاد که یه بار انجام داده بودم.
                      با سوزن :D
                      واسه من دکمه ی ریست نداره /.:biggrinsmiley.:/
                      آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/09/29, 22:30.

نظر

• آريانا
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 599

درود بر همگی
                        بعد از سالها عدم فعالیت در فاروم اینک تصمیم گرفتم که هر از گاهی مطالبی را منعکس کنم.

حال بهتر دیدم که در این تاپیک عرض کنم که با توجه به الزام ناشران برای انتخاب بازارگردان سهامی چون لوتوس - تنوین - تملت - امین و تماوند را مورد بررسی قرار دهید.

انتظار این است که یک شفاف سازی از سهام یاد شده روی کدال ارسال شود.

بشخصه لوتوس را برترین آنها میدانم هم از نظر قدرت مالی و هم از حیث مدیران فهیم و کاردان آن.

امین نیز دیگه داره میرسه به قیمت عرضه اولیه این نیز میتونه گزینه مناسبی باشه ضمن اینکه صاحبش برای خودش غولی است!

نظر

• آريانا
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 599

تولیدات پتروشیمی ظرف 8 سال از 20 به 60 میلیون تن رسید/برای توسعه صنعت پتروشیمی ریل‌گذاری کردیم

رئیس اسبق دفتر توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی گفت: در دولت نهم و دهم ظرفیت تولید پتروشیمی از سالانه 20 میلیون تن به 60 میلیون تن رسید و ریل‌گذاری برای افزایش تولید محصولات پتروشیمی به بیش از سالانه 126 میلیون تن انجام شد.

نظر

• آريانا
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 599

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
                            درود بر همگی
                            بعد از سالها عدم فعالیت در فاروم اینک تصمیم گرفتم که هر از گاهی مطالبی را منعکس کنم.

حال بهتر دیدم که در این تاپیک عرض کنم که با توجه به الزام ناشران برای انتخاب بازارگردان سهامی چون لوتوس - تنوین - تملت - امین و تماوند را مورد بررسی قرار دهید.

انتظار این است که یک شفاف سازی از سهام یاد شده روی کدال ارسال شود.

بشخصه لوتوس را برترین آنها میدانم هم از نظر قدرت مالی و هم از حیث مدیران فهیم و کاردان آن.

امین نیز دیگه داره میرسه به قیمت عرضه اولیه این نیز میتونه گزینه مناسبی باشه ضمن اینکه صاحبش برای خودش غولی است!

بدون شرح

نظر

• جان اسنو.
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2020
                              • 1992

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
                              [ATTACH=CONFIG]5767[/ATTACH]

بدون شرح
                              جناب اریانا این فایل های پیوست اصلا باز نمیشن
                              @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

امروز داشتم زلال احکام می دیدم ، روحانی برنامه گفت روز قیامت طرفو فرستادن جهنم ، گفت چرا جهنم ؟ من آدم خوبی بودم ، گفتن شکر نمی کردی ، گفت من این همه شکر گفتم شب روز ! گفتن بله ، اما از بنده های ما ، که ما به واسطه ی اونها بهت خیر و برکت و... رسوندیم ازشون تشکر نکردی (راست و دروغش پای خودش ) بعد گفت این مثال عملیش چی میشه ؟ مثلا همسرت خیلی خوبه ازش تشکر می کنی که انقدر خوبه ، ولی بهتر از اینم میشه ، همسرت که انقدر خوبه قطعا پدر مادرش تربیتش کردن که انقدر خوبه ! تماس بگیر پدر و مادر همسرت ازشون تشکر کن یا در قید حیات نیستن خیرات کن و....

بعد از اینجا جالب شد :D گفت اینا رو هفته پیش گفتیم بعد بازخورد داشتیم از ملت ، که همه زنگ زدن از همسرشون نالیدن و گفتن بد هست ، الان زنگ بزنیم از پدر و مادرش تشکر کنیم فرزند انقدر بد و بد اخلاق و.... تربیت کرده ؟

دیگه ناهارم تموم شد ، بقیشو ندیدم اومدم پای سیستم چنتا فیلم دانلود کردم فیلما هم جالب بودن ، ی دختر و پسری بودن که با ی سری قول و قرارها با هم ازدواج کردن و دختره شاغل بود ، 2-3 تا بچه گیرشون اومد و زنه خانه دار شد ، شوهره ام کم کم تو اداره اش ترقی می کرد ، ( با هم دعواشون هم میشد اما نرمال بود ، ) بعذ از ی مدت ( انسان ها مدام در هر حال تغییر و دگرگونی هستن ، بنظرم نگه داشتن ازدواج واقعا چیز خاص و قدرتمندی هست ) زنه گفت منم می خوام کار کنم و پیشرفت کنم ، خلاصه هعی دعواشون میشد و زنه رو هعی راضی میکرد، اما زنه واقعا نمی تونست اروم بشه با اینکه خودش هم قبول داشت باید مراقب بچه ها باشه و ی چیزی درونش هعی میگفت تو هم باید ترقی کنی ( آخرش زنه مرد )
                                پ.ن : فیلم روایت گر سال های رشد اقتصادی امریکا بود که گلابی هم شرکت میزد ، پا می گرفت ، بنظرم در دوران رکود اقتصادی خود مردها هم دوست دارن خونه دار باشن بر عکس دوران رشد اقتصادی که همه دوس دارن شاغل باشن

ی فیلم دیگه ام دیدم ( مال کشور چک بود، زیر نویس و ترجمه ام نداشت ) ی خانم میانسال +50 بود از این گل باغچه ای میکاشت ، اینم عاشق ی پیرمرد وانتی کچل داغون شد ( در واقع وانتیه عاشقش شد ) بعد جالب بود با اینکه جوو فیلم سخت و دردناک و مشقت ها و سختی های زندگی بود زنه سعی می کرد رمانتیک و فانتزی باشه در حد فیلم های موزیکال ، وانتیه هم همینطور با اینکه جفتشون چیزی بلد نبودن (سطح بسیار پایین فرهنگ و جامعه روستایی ) اینا هم جالب بودن ، نمی تونستن مکالمه حرف بزنن گفتمان داشته باشن ، یکسری چیزا دیده بودن مثلا از راه دور بوس می فرستادن خیلی هنرمندانه ، ولی زندگی و گفتمان و.... بلد نبودن ، بعد ی جا دعواشون شد مرده زد زنه رو پوکوند ، زنه کامل (دس و پا و گردن و سر و صورت ) رفت تو آتل و گچ ، آخرش نشون داد زنه همینجور تو گچ نشسته کنار مغازه اش پیرمرد وانتیه ام سرشو بنشونه ی شرمندگی انداخته بود پایین ته تصویر ، زنه بهش تبسم کرد اومدن نشستن کنار هم

آدم ها در لحظه به لحظه دچار تغییر و تحول هستن و تقریبا بی ثبات ( شاید بخاطر ساختار شیمیایی هست ، چون کامپیوتر ها دچار این تحولات نمیشن .... میشن ؟ ) تحولات خوبه یا بد ؟
                                آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2020/09/30, 20:19.
                                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

در حال کار...
                                X