عشق بازی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تیدی آلفا
    Banned
    • Jul 2013
    • 2540

پاسخ : عشق بازی

در اصل توسط m-ha پست شده است View Post

برو کفتر بازی کن تا

همه استرس ها رو از خودت دور کنی

سلام. ماشالله@};-.به عشق تیپلرت لایک
    از پرواز هم بزار>:D<

سلام عشق من

ماشاالله به وجودت

ب روی جفت چشمامB-)

نظر

• تیدی آلفا
      Banned
      • Jul 2013
      • 2540

هر کسی از ظن خود شد یار من

نظر

• تیدی آلفا
        Banned
        • Jul 2013
        • 2540

این مهدی ترابی هم بچه با ایمانیه

هم فوتبال بازی کردن خوب بلده

من بهش از 20 نمره قبولی 13 میدم

خدا بخواد امسال قهرمانیم

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5636

در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post
          سید جان تو عشق منی

با نظرات بورسی و سیاسی شما تو این سایت تا حد زیادی موافقم

اجازه بده ی مطلبی رو برات تعریف کنم

من قبلا در مورد طب اسلامی صحبت کردم

تو تاپیک کرونا

در مورد بچه اولم که متاسفانه با طب جدید سقط شد

حتی پیش حکیم خیر اندیش رفتیم

ایشون از بزرگان طب سنتی ایران هستند

اما نه طب مدرن و نه طب سنتی به درمان کمک نکردند

و متاسفانه جنین تو سن 8 ماهگی سقط شد

3 سال بعد همین مشکل برای بچه بعدی پیش اومد

یعنی بیماری هیدروپس فتالیس جنین

توسط یکی از دوستان با آیت الله تبریزیان آشنا شدم

خودشون نجف بودند

رفتیم پیش خواهر آیت الله تبریزیان

ایشون هم مدرک مامایی از وزارت بهداشت داشتند

هم طب اسلامی بلد بودند

با 4 پنج تا داروی ساده ای که ایشون معرفی کردند و

جمع مبلغش 200 هزار تومان هم نمی شد

جنین به دنیا اومد

با سلامتی کامل

حتی خود دکتر حنطوش زاده که بچه رو جواب کرده بود

مونده بود بچه چطور سالم بدنیا اومده

بگذریم

دم انتخابات ی آیدی که اسمش نمیارم تو این سایت

ی مطلبی رو به من نسبت داد که اصلا من ازش صحبت نکرده بودم

من انتظاری از این شخص ندارم

چون نسبت به نظرات من ، از جمله نظرات سیاسی من پر از عقده و کینه بود

بخاطر همین موضوع دیگه مطلبی در مورد طب اسلامی نزدم

چون اون ضرب المثل

نرود میخ آهنی فرو در سنگ

هم از دید بقیه نسبت به من

و هم از دید من نسبت به بقیه صدق میکنه

به همین خاطر هم دیگه تو تاپیک کرونا مطلب نزدم

و این تاپیک راه انداختم

تا هم حرف دلم بزنم و هم اینکه کسی مجبور نباشه مطالب من بخونه

اینجا هم دلی حرف میزنم

نیگاه ب عشق یارو میکنم

ی چی بگم سید

همه دوست دارند تاپیکشون شلوغ و شلوغ تر باشه

ما نه عقده لایک داریم و نه شلوغ بازی

پس این تاپیک هر چی خلوت تر بهتر

اما در مورد مطلبی که زدی

خواستم بگم

دعا نویسی بد نیست

اسلام دعا رو جزئی از درمان قرار داده

اما اینکه مورد سو استفاده قرار گرفته و شده محلی برای کاسبی و پول در آوردن من هم قبول دارم

و تایید نمیکنم

برو در مورد دعاهای امام جواد علیه السلام مطالعه کن

خب حالا

اینکه جن وجود داره ؟

بله وجود داره

اینکه میتونه باعث بیماری و صدمه رسوندن به انسان بشه

باز هم بله میتونه

آیا صدماتش قابل درمان هستند

در طب نوین و سنتی خیر

ولی در طب اسلامی بله

آیا طب اسلامی برای آبله و سرخک و و سرطان و ایدز و بیماری های دیگه درمان کامل داره ؟

بله

آیا آقا سید مسلمونه ؟:D

بله

سید جون شما هم فقط آداب احکام و نماز و روزه قبول داری ؟

و مثل بقیه میگی که اسلام دین کاملی نیست و نباید به اقتصاد و طب و شیمی و فیزیک و بقیه علوم کار داشته باشه ؟

ب نظرم نمیشه ی نفر مسلمون بشه و اسلام قبول کنه

ولی اسلام نصفه و نیمه قبول کنه

سید چقدر کارت ب بیمارستان افتاده ؟

آرزو میکنم هیچ وقت نیفته

چ شما و چ اون کسی که ب خیال خودش ما رو مسخره کرد

فقط ی توصیه دارم آ سید

مطالعه کن و کتاب بخون

در مورد همه چی

سعی کن بیشتر یاد بگیری

کپی پیست کردن خوبه ، ب شرط اینکه بدونی چی داری کپی میکنی

برو در مورد واکسن و عوارضش مطالعه کن

سرت درد آوردم

خودت حلال کن
          سلام.مطلب من در خصوص واکسن ،تعریضی به شما نبود.در مورد واکسن ها هم زیاد مطالعه کردم،با طب سنتی هم مخالفتی ندارم اما آن را در همه درمان ها موثر نمی دانم.دعا و اثر دعا در معالجه حتما موثر است.
          این که شما پیش شخص خاصی رفته اید و مشکلتان حل شده ،قابلیت تسری به دیگران را ندارد.خیلی از بزرگانی که هم از من و هم از شما در علوم دینی صاحب نظرتر هستند ،بیانات عجیبی در خصوص طب اسلامی دارند،یک نمونه اش آیت الله جوادی آملی،ایشان می گویند:
          از شش هزار روایاتی که در دسترس است تنها پنج درصد سند دارند و هر روایت باید صحت سنجی شود.
          ایشان در انتقاد از آنچه به عنوان طب اسلامی ترویج می‌شود، می‌گوید: کدام طب نبوی؟ با چند تا روایت که ۹۵ درصد آن تأیید نشده است؟

آیت‌الله سبحانی با اشاره به برخی گفته‌ها که افرادی در لباس روحانیت و یا با نام اسلام می‌گویند نباید از واکسن استفاده کرد گفت: واکسن واجب شرعی است و حیات ما به آن بستگی دارد، بنده در کتاب‌های خودم نوشته‌ام که چیزهایی که عقلای عالم بر آن نظر دارند، ما از آنجا کشف می‌کنیم که شرع مقدس هم تایید می‌کند و در کتاب‌های خودم یکی از مثال‌هایی که زدم موضوع واکسن است.@};-

نظر

• EHSANI
            ستاره‌دار(3)
            • Sep 2020
            • 2215

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
            سال ۱۲۶۴ قمرى، نخستین برنامه‌ى دولت ایران براى واکسن زدن به فرمان امیرکبیر آغاز شد.

در آن برنامه، کودکان و نوجوانانى ایرانى را آبله‌کوبى مى‌کردند. اما چند روز پس از آغاز آبله‌کوبى به امیر کبیر خبردادند که مردم از روى ناآگاهى نمى‌خواهند واکسن بزنند. به‌ویژه که چند تن از فالگیر‌ها و دعانویس‌ها در شهر شایعه کرده بودند که واکسن زدن باعث راه یافتن جن به خون انسان مى‌شود.

هنگامى که خبر رسید پنج نفر به علت ابتلا به بیمارى آبله جان باخته‌اند، امیر بى‌درنگ فرمان داد هر کسى که حاضر نشود آبله بکوبد باید پنج تومان به صندوق دولت جریمه بپردازد. او تصور مى کرد که با این فرمان همه مردم آبله مى‌کوبند. اما نفوذ سخن دعانویس‌ها و نادانى مردم بیش از آن بود که فرمان امیر را بپذیرند. شمارى که پول کافى داشتند، پنج تومان را پرداختند و از آبله‌کوبى سرباز زدند. شمارى دیگر هنگام مراجعه مأموران در آب انبار‌ها پنهان مى‌شدند یا از شهر بیرون مى‌رفتند.

روز بیست و هشتم ماه ربیع الاول به امیر اطلاع دادند که در همه‌ى شهر تهران و روستاهاى پیرامون آن فقط سى‌صد و سى نفر آبله کوبیده‌اند. در همان روز، پاره دوزى را که فرزندش از بیمارى آبله مرده بود، به نزد او آوردند. امیر به جسد کودک نگریست و آنگاه گفت: ما که براى نجات بچه‌هایتان آبله‌کوب فرستادیم. پیرمرد با اندوه فراوان گفت: حضرت امیر، به من گفته بودند که اگر بچه را آبله بکوبیم جن زده مى‌شود. امیر فریاد کشید: واى از جهل و نادانى، حال، گذشته از اینکه فرزندت را از دست داده‌اى باید پنج تومان هم جریمه بدهی.. پیرمرد با التماس گفت: باور کنید که هیچ ندارم.. امیرکبیر دست در جیب خود کرد و پنج تومان به او داد و سپس گفت: حکم برنمى‌گردد، این پنج تومان را به صندوق دولت بپرداز.
            چند دقیقه دیگر، بقالى را آوردند که فرزند او نیز از آبله مرده بود. این بار امیرکبیر دیگر نتوانست تحمل کند. روى صندلى نشست و با حالى زار شروع به گریستن کرد...

در آن هنگام میرزا آقاخان وارد شد. او در کمتر زمانى امیرکبیر را در حال گریستن دیده بود. علت را پرسید و ملازمان امیر گفتند که دو کودک شیرخوار پاره دوز و بقالى از بیمارى آبله مرده‌اند. میرزا آقاخان با شگفتى گفت: عجب، من تصور مى‌کردم که میرزا احمدخان، پسر امیر، مرده است که او این چنین هاى‌هاى مى‌گرید. سپس، به امیر نزدیک شد و گفت: گریستن، آن هم به این گونه، براى دو بچه‌ى شیرخوار بقال و چقال در شأن شما نیست.

امیر سر برداشت و با خشم به او نگریست، آنچنان که میرزا آقاخان از ترس بر خود لرزید. امیر اشک‌هایش را پاک کرد و گفت: خاموش باش. تا زمانى که ما سرپرستى این ملت را بر عهده داریم، مسئول مرگشان ما هستیم.
            میرزا آقاخان آهسته گفت: ولى اینان خود در اثر جهل آبله نکوبیده‌اند.

امیر با صداى رسا گفت: و مسئول جهلشان نیز ما هستیم.. اگر ما در هر روستا و کوچه و خیابانى مدرسه بسازیم و کتابخانه ایجاد کنیم، دعانویس‌ها بساطشان را جمع مى‌کنند. تمام ایرانى‌ها اولاد حقیقى من هستند و من از این مى‌گریم که چرا این مردم باید این قدر جاهل باشند که در اثر نکوبیدن آبله بمیرند.
            تجربه نشون داده وقتی یک مصلح اجتماعی
            با یک اجتماع به غایت جاهل و نادان و داغون طرف هست...
            برای هدایت و ارشاد جاوعه نمیتونه متوسل به زور بشه
            چون قدرت جهل بسیار بیشتر از قدرت اوست.

نتیجه میشه همون سرنوشت امیرکبیر و رضاشاه و ...

تنها راه ممکن اینه که « به لسان القوم » باهاشون حرف بزنی
            با جاهل هم باید به زبان جاهلیت سخن گفت

امیرکبیر میبایست یک نفر پیدا میکرد ، لباس و گریم نامتعارف میکرد
            میفرستاد توی جمعیت میگفت:

«من پیامبر هستم ، از طرف خدا اومدم
            خدا به من رسالت داده که مردم رو واکسن بزنم
            تا از شر شیطان در امان باشند
            اینطوری همه قبول میکرند واکسن بزنند و
            برای واکسن از هم سبقت میگرفتند
            مثلاً آیه میخوند که
            « والسابقون السابقون اولائهم واکسنیون »

من همیشه میگم پیامبران به جامعه خودشون خدمت کردند
            ولی مشتی احمق فکر میکنند انبیا مشتی شیاد بودند
            که برای خر کردن مردم ادعا میکردند از طرف خدا اومدند
            اما نمیدونند که وقتی با جماعتی جاهل طرف هستی ،
            خر کردن ، خودش عین خدمت کردن محسوب میشه
            وقتی هدف خدمت باشه دیگه چه اهمیتی داره که
            به دروغ گفته باشه من از طرف خدا اومدم ؟!
            مهم اینه که با این کلک تونسته جامعه جاهلیت رو رام کنه.
            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• تیدی آلفا
              Banned
              • Jul 2013
              • 2540

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
              سلام.مطلب من در خصوص واکسن ،تعریضی به شما نبود.در مورد واکسن ها هم زیاد مطالعه کردم،با طب سنتی هم مخالفتی ندارم اما آن را در همه درمان ها موثر نمی دانم.دعا و اثر دعا در معالجه حتما موثر است.
              این که شما پیش شخص خاصی رفته اید و مشکلتان حل شده ،قابلیت تسری به دیگران را ندارد.خیلی از بزرگانی که هم از من و هم از شما در علوم دینی صاحب نظرتر هستند ،بیانات عجیبی در خصوص طب اسلامی دارند،یک نمونه اش آیت الله جوادی آملی،ایشان می گویند:
              از شش هزار روایاتی که در دسترس است تنها پنج درصد سند دارند و هر روایت باید صحت سنجی شود.
              ایشان در انتقاد از آنچه به عنوان طب اسلامی ترویج می‌شود، می‌گوید: کدام طب نبوی؟ با چند تا روایت که ۹۵ درصد آن تأیید نشده است؟

آیت‌الله سبحانی با اشاره به برخی گفته‌ها که افرادی در لباس روحانیت و یا با نام اسلام می‌گویند نباید از واکسن استفاده کرد گفت: واکسن واجب شرعی است و حیات ما به آن بستگی دارد، بنده در کتاب‌های خودم نوشته‌ام که چیزهایی که عقلای عالم بر آن نظر دارند، ما از آنجا کشف می‌کنیم که شرع مقدس هم تایید می‌کند و در کتاب‌های خودم یکی از مثال‌هایی که زدم موضوع واکسن است.@};-

سید میگی پیش شخصی رفتی و گره کارت رفع شده ، قابلیت تسری به دیگران را ندارد

دقیقا با حرف شما موافقم ، اجباری برای معرفی طب اسلامی به شما یا بقیه دوستان ندارم

یعنی به زور نمیشه ، دلیل ایجاد تاپیک جداگانه هم همین بود

که کسی مجبور نباشه مطالب من دنبال کنه

از آیت الله جوادی آملی صحبت کردید

نکاتی پیرامون سخنان آیت الله جوادی آملی پیرامون طبّ اسلامی و روایات طبّی:

بخش اول

ایشان فرمودند: 5درصد روایات طبّی سند دارند

1⃣اولاً اگر این سخن را در مورد روایات طبّی بپذیریم باید در مورد همه روایات اعتقادی و فقهی و اخلاقی و تاریخی و تفسیری و ... بپذیریم.

زیرا همان کتبی که روایات اعتقادی و فقهی را جمع آوری کرده‌اند و همان راویانی که روایات دیگر را نقل کرده اند، روایات طبّی را نقل کرده‌اند.

اگر زراره و محمّد بن مسلم و دیگر راویانی که احادیث طبّی را نقل کرده‌اند ضعیف هستند، باید تمام روایات نماز و روزه و حجّ و زکات و روایات اعتقادی و ... را دور بریزیم.

اگر کتاب کافی و تهذیب و ... که چند هزار روایت طبّی نقل کرده‌اند، ضعیف هستند، پس هیچ روایت قویّ و محکمی نخواهیم داشت.

2⃣ثانیاً از سخنان ایشان مشخّص است که خودشان این روایات را بررسی نکرده‌اند و بر اساس نظر دیگران این حرف را گفته‌اند.(بر اساس نظر کارمند دارالحدیث قم)

زیرا می‌فرمایند : «بعضی از آقایان بررسی کرده‌اند...»??

واقعاً جای بسی تأسّف دارد که شخصیّت علمی عظیم الشّأنی مانند آیت الله جوادی آملی، نظر اشخاص را اینقدر راحت قبول کنند.

?آن کسی که گفته است از بین 6000 روایت طبّی، فقط 5 درصد سند دارد، بر اساس چه مبنای رجالی بررسی کرده است؟

آیا مبانی رجالی با هم تفاوت ندارد؟??

آیا آیت الله جوادی آملی هم باید مقلّد باشند و از نظرات دیگران تقلید کنند و بدون توجه به تفاوت مبانی، نظرات شخصی را مبنای سخن قرار دهند؟

بعضی از آقایان هم وقتی با مبانی علمای متقدّم بررسی می‌کنند تمام احادیث طبّی کتاب شریف کافی را که بیش از 2300 روایت است، صحیح می‌دانند.

حال نظر کدام یک از آقایان را باید ترجیح داد؟

3⃣ثالثاً در هیچ مسأله ای مانند طبّ، روایت نداریم.

روایاتی که در کتاب کافی پیرامون نماز و روزه و حجّ و مسأله امامت و ... آمده است، کمتر از روایات طبّی است.

اگر به همین راحتی و فقط بر اساس نظر یک نفر بخواهیم حکم به ضعیف السّند بودن روایات طبّی بدهیم که علی الإسلام السّلام...

سید در نقد رفتار جوادی آملی مطلب زیاد دارم

فقط همین بدون که خوارج خودشون رو از بهترین عالم های زمان خودشون میدانستند و قرآن رو از حفظ بودند

و با شمشیر ذوالفقار حضرت علی عده زیادی شون به درک رفتند

مطمئنم امام زمان بیاد اول کردن خیلی از این مجتهدین رو میزنه

البته که توشون آدم های خیلی خوب هم داریم

ولی خیلی هاشون باعث شدند حقیقت دین درست ب دست مردم نرسه

تو پست های بعدی انشاء الله در مورد بعضی از این آیت الله های قلابی بیشتر مطلب میزنم

نظر

• تیدی آلفا
                Banned
                • Jul 2013
                • 2540

??ایده نخبه گرایی آقای جوادی آملی!!!?

تفکر باطل دوری آخوندها از عموم مردم، در حوزه های علمیه، کار را بجایی رساند که تولیدات حوزه بدرد خود حوزه هم نمی‌خورد ،چه برسد به جامعه و جهان

نظر

• تیدی آلفا
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2540

آیت الله جوادی آملی از داماد خودشون در مورد طب اسلامی مشاوره میگیرند معمولا

خودشون در این مورد نه تحقیق و پژوهشی داشتند

نه کتابی در نقد طب اسلامی نوشته اند

نظر

• تیدی آلفا
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2540

✔️ آیت الله زاده های قم و بیماری کرونا

?این بخشی از فهرست پزشکانی است که نظام پزشکی غربی را بر مراجع تقلید شیعه حاکم کردند!

?فرزند آیت الله شیخ جواد تبریزی ،فارغ التحصیل پزشکی از بنگلادش و رئیس درمانگاه بقیه الله قم

?فرزند آیت الله صافی گلپایگانی، دکتر مرتضی صافی،تحصیلات انگلستان! فوق تخصّص قلب و عروق در قم

?فرزند آیت الله شبیری زنجانی، خانم زهرا پزشک جراحی زنان در قم

?فرزند آیت الله محمد علی اراکی پزشک در قم

?دو فرزند آیت الله لنکرانی پزشک و داروساز مشغول در نظام پزشکی قم

?فرزند آیت لله محمد فاضل لنکرانی،پزشک و مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم و رییس کلینیک درمانی در قم

?فرزند آیت الله مقتدایی، آقای مهدی مقتدایی متخصص جراحی زانو، عضو آکادمی انجمن ارتوپدی آمریکا و مشغول به کار در بیمارستان های قم

?داماد آیت الله مؤمن، دکتر عبدالهی، پزشک در بیمارستان علی بن ابی طالب علیه السلام قم

?داماد آیت الله جوادی آملی، دکتر محمد رضا قدیر فوق تخصص گوارش کبد و رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم!(اولین اعلام کننده کرونا)

?داماد آیت سبحانی دکتر قاضی خرم آبادی پزشک فوق تخصص قلب از آلمان و مشغول در قم و دو فرزند ایشان محصل مقیم آمریکا!

نظر

• MOSTAFAVI
                      Banned
                      • Jun 2012
                      • 5636

در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post
                      ✔️ آیت الله زاده های قم و بیماری کرونا

?این بخشی از فهرست پزشکانی است که نظام پزشکی غربی را بر مراجع تقلید شیعه حاکم کردند!

?فرزند آیت الله شیخ جواد تبریزی ،فارغ التحصیل پزشکی از بنگلادش و رئیس درمانگاه بقیه الله قم

?فرزند آیت الله صافی گلپایگانی، دکتر مرتضی صافی،تحصیلات انگلستان! فوق تخصّص قلب و عروق در قم

?فرزند آیت الله شبیری زنجانی، خانم زهرا پزشک جراحی زنان در قم

?فرزند آیت الله محمد علی اراکی پزشک در قم

?دو فرزند آیت الله لنکرانی پزشک و داروساز مشغول در نظام پزشکی قم

?فرزند آیت لله محمد فاضل لنکرانی،پزشک و مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم و رییس کلینیک درمانی در قم

?فرزند آیت الله مقتدایی، آقای مهدی مقتدایی متخصص جراحی زانو، عضو آکادمی انجمن ارتوپدی آمریکا و مشغول به کار در بیمارستان های قم

?داماد آیت الله مؤمن، دکتر عبدالهی، پزشک در بیمارستان علی بن ابی طالب علیه السلام قم

?داماد آیت الله جوادی آملی، دکتر محمد رضا قدیر فوق تخصص گوارش کبد و رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم!(اولین اعلام کننده کرونا)

?داماد آیت سبحانی دکتر قاضی خرم آبادی پزشک فوق تخصص قلب از آلمان و مشغول در قم و دو فرزند ایشان محصل مقیم آمریکا!
                      طب سنتی چرا درهمان زمان قدیم نتونست وبا و حصبه و ... ریشه کن کنه؟

با شیوع وبا در هند تجارت انگلیسی‌ها که از کلکته، بمبئی و دهلی شروع می‌شد با خطر مواجه شد و این بیماری توسط کشتی‌های انگلیسی از راه مسقط در تابستان ۱۲۳۶ هجری قمری به خلیج فارس رسید. به این ترتیب وبا برای نخستین بار به ایران آمد و گسترش بی‌سابقه‌ای داشت. وبا از راه بوشهر به دالکی و از آنجا به شیراز رسید. از جمعیت ۴۰ هزار نفری شیرازی روز اول ۱۰ نفر، روز دوم ۲۰۰ نفر و دو هفته اول ۵ تا ۶ هزار نفر مبتلا شدند و در چهار هفته آخر دوسوم اهالی را نابود کرد.

در نهایت وبا از شیراز به مرکز ایران رسید و ۱۰۰ هزار نفر از مردم ایران را به کشتن داد؛ به گونه‌ای که لسان‌الملک در کتاب «ناسخ التواریخ» می‌نویسد مردم ایران این مرض را مشاهده نکرده بودند و اسیر شدند و این مرض از طریق ایران به روسیه و سایر کشورهای اروپایی سرایت کرد.

۱۱ سال بعد در بهار ۱۲۴۷ طاعون به خرمن جان ایرانیان آتش زد. این بیماری در کردستان، مازندران و گیلان کشتار عظیمی داشت. در اردلان بیش از ۸ هزار نفر را کشت و در رشت ۶۰ هزار نفر را به دیار عدم فرستاد؛ به گونه‌ای که فریزر، گردشگر اروپایی که در آن سال‌ها از شمال ایران می‌گذشت، می‌نویسد: «در آمل که شهری پرجمعیت بود، دیگر کسی نمانده بود و در بارفروش [بابل] از هر کس سراغ می‌گرفتم، می‌گفتند از ناخوشی مُرد.»

راجع به بروز طاعون یادداشت تلخ مهمی در دست است که نقل می‌شود: طاعون در بلاد روم و ایران گسترش یافت و در استرآباد ۱۰ تا ۱۲ هزار نفر، مازندران حدود ۲۰۰ هزار نفر تلف شدند و رشت و گیلان خراب شد. همچنین در تهران ۱۰ تا ۱۲ هزار نفر تلف شدند. به گونه‌ای مردم دچار رعب و وحشت شدند که همه مردم فرار کردند و در صحراها منزل گرفتند. سه سال بعد باز وبا آمد. کردستان نیز دچار طاعون شد و دو سال بعد در سال ۱۲۵۲ وبای سختی در سراسر ایران شایع شد. در شدت این وبا در شهر ری، صدرالشعرای آن شهر منظومه‌ای با این مطلع گفت:

آن ری که گفتی مردخیز آمد وبا چون در ستیز
                      از وی اجل‌ها در گریز افتان و خیزان دیده‌ام

چهار سال بعد یعنی در سال ۱۲۵۴ طاعون آذربایجان، مراغه و اردبیل را فرا گرفت و اصفهان که تا آن سال‌ها وبا به خود ندیده بود، شاهد وبا بود. در سال‌های ۱۲۶۲، ۶۳، ۶۴ و ۶۵ طاعون در بخش‌هایی از ایران آمد و تلفاتی داشت. در سال ۱۲۶۷ وبای شدیدی در تهران شایع شد و تا اوایل ۱۲۶۸ ادامه داشت. در سال ۱۲۶۹ وبا در تهران عود کرد؛ لیکن نسبت به سال‌های قبل چندان شدتی نداشت. در روزهای اول روزانه ۶۰ تا ۷۰ نفر تلف شدند و در شعبان ماه به روزی ۱۳۰ نفر رسید. مرم تهران به قم پناه بردند و به این ترتیب ناخوشی را به قم و کاشان بردند.

در سال ۱۲۷۳ وبای سخت دیگری به همه ولایات ایران افتاد؛ چنان که «کنت دوگوبینو» که در آن سال در تهران به سر می‌برد، نوشت: «هر کس دو پا داشت و می‌توانست فرار کند، برای حفظ جان خود از پایتخت گریخت. مردم چنان می‌مردند که گویی برگ از درخت می‌ریزد و با اینکه در تهران آماری برای شمار مردگان وجود ندارد، من تصور می‌کنم بیش از یک‌ سوم سکنه تهران در اثر وبا مردند».
                      فرخ‌خان امین‌الدوله نوشت: «در شهر ما و شمیران به جز خبر ناخوشی و وحشت خبری نیست... از «صفحه کن» تا سوهانک ۲۰ تا ۳۰ هزار نعش آورده‌اند.» وضع تبریز چنان بود که اگر جنگ هم شده بود، اینگونه ویرانی نداشت.

در سال ۱۲۸۲ وبا تحفه عربستان بود که حاجیان آوردند و خود مکه ۴۰ هزار نفر مردند و در دو سال بعد در سال ۱۲۸۴ وبای شدید دیگری همه شهرهای ایران را فرا گرفت. در همان سال دکتر تولوزان پزشک ناصرالدین شاه نوشت: «چون در ایران کانونی برای نگاه داشتن شمار مردگان نیست، لذا نمی‌توانیم عده آن را کماکان معین کنیم. مع هذا، می‌دانم که عده مردگان کمتر از یکصد هزار نفر نبود...».

نظر

• تیدی آلفا
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2540

سید مشکل اینه همه طب اسلامی رو با طب سنتی اشتباه میگیرند

طب اسلامی با طب سنتی فرق میکنه

وجه مشترک مثل حجامت کردن و موارد دیگه دارند

ولی نوع درمان هاشون متفاوته

طب سنتی با اسلامی 20 تا 30 درصد اشتراک در درمان بیماریها دارند

وبا ، طاعون و حصبه و الباقی بیماری های صعب العلاج در طب سنتی و مدرن که درمان ندارند به راحتی در طب اسلامی درمان دارند

اینکه خود حوزه علمیه قم شده سد راه طب اسلامی رو نمیشه به اسلام خرده گرفت

کم کاری بعضی از مجتهدین تن پرور رو آیت الله تبریزیان با تحقیق پژوهش و نوشتن 30 جلد کتاب در این حوزه جبران کردند

نظر

• تیدی آلفا
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2540

در اصل توسط m-ha پست شده است View Post

برو کفتر بازی کن تا

همه استرس ها رو از خودت دور کنی

سلام. ماشالله@};-.به عشق تیپلرت لایک
                          از پرواز هم بزار>:D<

حیوونا همه ساز شده اند

کول دوم پرششون

تقدیم به شما

خدا بخواد ی هفته دیگه می رن استراحت

نظر

• تیدی آلفا
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2540

شرمنده کیفیت کم شده به خاطر نور خورشیده

نظر

• تیدی آلفا
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2540

امشب داشتم برنامه لایو اردوان منتخب رو تو اینستا میدیدم

واقعا ی دنیا تجربه است و کار بلده

کیف کردم از صحبت های بورسیش

نظر

• m-ha
                                عضو عادی
                                • Jun 2012
                                • 176

سلام. ماشالله
                                خدا برا صاحبش حفظشون کنه/:.smilingsmiley.://:.Heart.:/
                                از حیونای مشدی خوشم میاد.گله ای و تعداد بالا با هم سازند و تو یه دایره میچرخند
                                @};-
                                امروز با دوتا عرضه .از کل بازار غریب گرفتن.مسئولین بورس افتادن تو کار غریب گیری:Dبا دوتا ماکت کفتر ،کل حیونای ساعتی رو جمع کردن
                                کی این دی ،دماوند و املاکشو میفروشه راحت شیم.خدا ازت نگذره اوحدی دروغگوX-(
                                آخرین ویرایش توسط m-ha؛ 2021/09/15, 23:08.

نظر

در حال کار...
                                X