برای سلامت زیــــســـتــــن

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سجادي
    عضو عادی
    • Nov 2011
    • 119

    #286
    «یک تجربه مفید از یک هموطن»

    سلام
    این تجربه که الان پنج سال است مرا از وابستگی به آنتی بیوتیک ها نجات دادهه را جهت اطلاع تقدیم می کنم درخواست دارم جهت استفاده سایرین در صورت امکان در سایت انعکاس دهید.
    از آنجا که از سال 1366 که بنده برای آموزش جبهه به پادگان 21 حمزه اعزام شده بودم و پس از آن در سال 1376 گاز حاصل از ترکیب وایتکس و جوهرنمک را استنشاق کردم همواره با عارضه ریه به طور جدی درگیر بودم تا در مکانی بطور اتفاقی با پیرمردی مواجه شدم که سرفه های پی درپی من امانش را بریده بود و راه حل آن را اینگونه توضیح داد که من در عکس های ارسالی سعی کردم گویا باشد.
    پس از استفاده از این راه حل نه تنها خودم بلکه خانواده ام نیز در زمستان از شربت های آنتی بیوتیک و چرک خشک کن راحت شدیم.
    ضمناً تاکنون این کار را برای تقریباً تمام کسانی که به نحوی می شناختم انجام دادم که همه راضی از نتیجه بودند علی الخصوص جانبازان شیمیایی.
    حال با توجه به آلودگی شدید هوای کشور درخواست دارم با ارسال این مطلب و عکس های پیوست هموطنان گرامی را از مداوای با قرص و کپسول های شیمیایی رهایی دهید.
    ************
    و اما شلغم درمانی
    عکس های پیوست گویای همه چیز هست اما ذکر این نکته ها به نظرم ضروری می رسد که شلغم را پس از شستن و گرفتن دم آن با ایجاد یک گودی داخل آنرا از شکر پر می کنیم و در کنار محلی که دمای آن کمی بیشتر از دمای اتاق باشد مانند کنار بخاری قرار می دهیم و داخل گودی را پر از شکر کرده و عصاره آن پس از ترکیب با شکر بصورت شربتی طبیعی و گورارا بدست می آید که می توان آن را به تنهایی یا مخلوط با آب میل نمود.
    علی الظاهر خواص ضد سرطانی آن نیز اثبات شده است. و این کار تا سه مرتبه با همین شلغم ها امکان پذیر است و عصاره آن پس از سه بار دیگر به انتها می رسد.
    امیدوارم با مصرف این شربت کم هزینه و پرسود سلامتی به همه عزیزان هموطن هدیه گردد.
    با تشکر

    نظر

    • ماهور
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1239

      #287
      بدترین صبحانه ها را بشناسید


      صبحانه بعد از یک شب نخوردن از اهمیت بالایی برخوردار است و برای شروع یک روز خوب و موفق حتماً باید صبحانه بخورید آن هم نه هر چیزی. توجه داشته باشید هر چیزی که برای صبحانه میل میکنید به طور مستقیم روی خلق و خویتان تأثیر میگذارد.


      خیلی از ما صبح که از خواب بیدار میشویم یا اصلاً لب به صبحانه نمیزنیم یا اینکه اصلاً متوجه نمیشویم چه میخوریم.

      اما باید بدانید که صبحانه بعد از یک شب نخوردن از اهمیت بالایی برخوردار است و برای شروع یک روز خوب و موفق حتماً باید صبحانه بخورید آن هم نه هر چیزی. توجه داشته باشید هر چیزی که برای صبحانه میل میکنید به طور مستقیم روی خلق و خویتان تأثیر میگذارد.

      از این گذشته خوردن یک صبحانه سالم و مغذی شما را از گزند بیماریهای مختلفی مانند دیابت و سرطان حفظ میکند. در این بین، بعضیها صبحانه میخورند اما از مواد غذایی ناسالم استفاده میکنند. متأسفانه این مواد غذایی ناسالم صبحانه سالمیمحسوب نمیشوند و مصرف آنها نه تنها خیری به بدن نمیرساند بلکه احتمال آسیب را نیز بالا میبرد. برای آشنایی با این صبحانههای ناسالم با ما همراه باشید.

      سوسیس و کالباس

      اگر شما هم جزو افرادی هستید که صبحها برای خودتان سوسیس آماده میکنید و یا ساندویچ کالباس میل میکنید و تصور میکنید چه صبحانه مفصل و کاملی خوردهاید سخت در اشتباهید. گوشتهای فراوری شده مانند سوسیس و کالباس و غیره حاوی نیترات هستند که خطر ابتلا به سرطان کولورکتال را بالا میبرند. به عقیده متخصصان تغذیه برای سالم بودن و پیشگیری از ابتلا به انواع سرطانها باید از مصرف نیترات خودداری کنید. اگر عاشق سوسیس و کالباس هستید این حرف ما همیشه یادتان باشد: مصرف منظم این مواد غذایی به سلامت شما رحم نمیکند. از همین الآن به فکر یک جایگزین سالم برای این مواد غذایی باشید.

      غلات شیرین

      غلات صبحانه مفیدند اما برخی از این غلات حاوی میزان بسیار زیادی هیدراتهای کربن و قند هستند. زمانی که شما از این غلات صبحانه مصرف میکنید میزان گلیسمیخونتان بالا میرود و تا زمانی که به حالت نرمال برگردد شما را خسته میکند. برای اینکه یک روز مفرح و پر از انرژی را شروع کنید بهتر است از مصرف غلات خیلی شیرین خودداری کنید. بهتر است از غلاتی استفاده کنید که حاوی پروتئین و فیبرهای بیشتری هستند. همچنین میتوانید به غلاتتان گردو یا تخم کتان آسیاب شده اضافه کنید تا فیبر و پروتئین بیشتری دریافت کنید.

      شیرینی جات، پیراشکی، دونات

      این شیرینیجات نه تنها از آرد سفید تصفیه شده (بدون سبوس) تهیه میشوند بلکه سرشار از قند نیز هستند. باید بدانید که قند بدترین منبع انرژی برای شروع یک روز خوب است. به خاطر اینکه به سرعت میزان گلیسمی(قند) خون را بالا میبرد. برای همین هم خیلی زود گرسنهتان میشود و احتمال اینکه کم کم دچار فشار خون بالا، چاقی مفرط و دیابت شوید را بالا میبرد.اگر خطراتی که بر شمردیم همچنان شما را قانع نکرده تا از پیراشکیها و دوناتهای محبوبتان دست بکشید بهتر است بدانید این شیرینیجات به یک شیوه دیگر نیز سلامتیتان را به خطر میاندازد: اکثر دانشمندان بر این عقیدهاند که مصرف زیاد قند و سرطان ارتباط تنگاتنگی دارند.

      شیرین کننده های غیرطبیعی


      اگر چه شربت افرای طبیعی یک شیرین کننده مفید برای سلامتی است اما شربتهای دیگری هم هستند که از ذرت تهیه شده و حاوی میزان زیادی فروکتوز هستند. این گونه شیرین کنندههای غیرطبیعی در مواد غذایی بسته بندی شده و فراوری شده استفاده زیادی میشوند. باید بدانید که این قبیل خوراکیها حاوی میزان زیادی فروکتوز هستند و باعث چاقی دور شکمی و انباشتگی چربی در اندامهای داخلی بدن میشود. متأسفانه این نوع چربیها نیز خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهند.نتایج پژوهشی که در مجله Global Public Health به چاپ رسیده نشان میدهد که ارتباط زیادی بین مصرف شربت ذرت با فروکتوز بالا و ابتلا به دیابت نوع ۲ وجود دارد.

      برای صبحانه چه بخوریم؟

      به عقیده بیشتر متخصصان تغذیه بهتر است برای صبحانه حق تقدم با دانههای سبوسدار و پروتئین باشد. گردو، دارچین، نوشیدنی سویا یا شیر بدون چربی و میوه نیز از بهترین گزینههای یک صبحانه سالم هستند. اگر دارچین را به چای یا مربای کم شیرینتان اضافه کنید برای تنظیم قند خونتان خوب است.
      چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
      گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

      نظر

      • آمن خادمی
        مدیر
        • Jan 2011
        • 5243

        #288
        خوراکی‎های برطرف‎کننده بوی سیر

        لیمو: خوردن یک قاچ لیمو معجزه میکند. میتوانید از لیمو به عنوان چاشنی غذا استفاده کنید یا حتی به لیوان آب خود مقداری آب لیموی تازه بیفزایید، آب نباتهای لیمویی نیز همان خاصیت را دارند با این مزیت که همیشه میتوانید با خود همراه داشته باشید.

        جعفری یا سایر چاشنیهای سبز: وقتی در رستوران پاستای سیر یا همبرگر پر پیاز سفارش میدهید، کنار غذای اصلی چند برگ جعفری میگذارند که در عین تزیین ظرف غذا، بوی بد دهان ناشی از سیر و پیاز نیز رفع شود. جویدن برگهای تازه جعفری موجب آزادسازی روغنهای آن میشود که حس تازگی به دهان میدهد. ریحان و رزماری (اکلیل کوهی) اثری مشابه دارند.

        سیب: علاوه بر سیب می توان به گلابی و هویج هم اشاره کرد. این خوراکیها دارای فیبر زیادی هستند که جویدن آنها باعث ترشح بیشتر بزاق دهان شده مانند یک اسکراب دهان را تمیز میکند.

        ادویه های قابل جویدن: تخم انیسون (بادیان رومی)، هل، گشنیز یا رازیانه را به راحتی می توانید از عطاری محل خود تهیه کنید. به میزان مساوی از هر یک داخل یک کاسه دردار بریزید و روی میز غذاخوری کنار نمک و فلفل بگذارید. جویدن فقط چند دانه باعث تازه و خوشبو شدن دهان خصوصا پس از صرف غذای حاوی ادویه کاری یا نوشیدن قهوه میشود.

        برگ نعناع یا چوب دارچین: هر یک از این دو طعم بوی شبه گوگردی پیاز و سیر را رفع میکند. علاوه بر آن، وجود یک سری روغن های اساسی در دارچین با نوعی میکروب دهانی مبارزه میکند. آدامسهای نعناعی یا دارچینی تأثیری مشابه دارند. اگر از طرفداران پروپاقرص آدامس هستید، از انواع حاوی زایلیتول استفاده کنید که مانع پوسیدگی دهان نیز میشوند. رعایت طولانی مدت بهداشت دهان شما را شش سال جوانتر از سن واقعیتان نشان میدهد.

        انواع توت و ماست: گاهی به خاطر میل زیاد به خوردن غذاهای سیردار یا در نظر گرفتن سلامتی و بهداشت تغذیه نمیتوان از آنها چشم پوشید اما میتوان با رعایت نوعی رژیم غذایی پیشگیرانه، ضمن برخورداری از فواید سلامتی سیر و امثال آن، دهانی خوشبو نیز داشت. خوردن نیم فنجان ماست ساده دو بار در روز، سطح سولفید هیدروژن (همان بوی تخم مرغ گندیده) دهان را کاهش میدهد.

        انواع توت و البته خربزه، هندوانه، پرتقال و سایر میوههای سرشار از ویتامین C مانع از فعالیت میکروب مولد بوی بد دهان میشوند. صبحها پس از بیدار شدن از خواب و شبها قبل از خوابیدن، پیالهای پر از میوه با سس ماست نوش جان کنید تا دیگر نگران بوی بد دهان خود نباشید.
        to continue, please follow me on my page

        نظر

        • آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

          #289
          جادوی سرکه در خانه تکانی

          - سرکه در آشپزخانه کاربرد فراوان دارد و میتواند در تمیز کردن و براق کردن وسایل آشپزخانه به شما کمک کند. از سرکه می توانید برای براق کردن گاز نیز استفاده کنید.
          سرکه یکی از مواد خوراکی است که از در تهیه ترشی و ... استفاده می کنیم. سرکه با حالت اسیدی که دارد به یکی از تمیز کننده های خوب در خانه تکانی تبدیل شده است.
          ** برای از بین بردن لکه ی خون روی فرش میتوان از مخلوط سرکه و صابون و کمی نمک به همراه آب استفاده کرد. این ترکیب به راحتی لکه های خون را پاک می کند و آسیبی به فرش نمی رساند.
          ** سرکه برای شستشوی شیشه های شما بهترین گزینه است و به راحتی شیشه ها را برق می اندازد. مقداری سرکه را با آب ترکیب کنید و با یک پارچه نرم مشغول تمیز کردن پنجره ها شوید.
          ** برای از بین بردن گرد خاک موجود در خانه میتوان از سرکه استفاده کرد و خانه را از وجود میکروب ها پاک کرد. در این مورد باید دقت داشته باشید که به مقدار خیلی کمی از سرکه استفاده کنید.
          ** سرکه در آشپزخانه کاربرد فراوان دارد و میتواند در تمیز کردن و براق کردن وسایل آشپزخانه به شما کمک کند. از سرکه می توانید برای براق کردن گاز نیز استفاده کنید.
          ** اضافه کردن نمک به سرکه کارایی آن را دو چندان میکند و میتوان از آن جهت از بین بردن لکه های چربی از سطوح متفاوت استفاده کرد.
          ** سرکه در تمیز کردن دیوارهای رنگ شده ی شما نیز موثر است و میتوان آن را با آمونیاک مخلوط کرد و به طور کاربردی تر از آن استفاده کرد.
          to continue, please follow me on my page

          نظر

          • آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

            #290
            آیا پیاز آلوده ترین سبزی است!

            مازیار ناظمی مجری برنامه های ورزشی در وبلاگ خود نوشت: « نمی دونم چقدر پیازخورید!؟ درسته که قدیمی ها می گفتن برای سرماخوردگی خوبه ولی امروز محققان و برخی مسئولان می گن با اضافه شدن سرب در هوای تهران ، این سبزی قدیمی نشان داده که میتواند تا ۸۱ درصد سرب هوا را جذب کند و در خودش نگه دارد!»

            وی افزوده است: « توصیه می کنم از حالا برای خوردن پیاز بیشتر دفت کنید البته حالا که گذشت!؟ در تابستان هم کشاورزان محترم بقدری کودهای شیمیایی پای این هندوانه ها ریختند تا زودتر بدست ما برسد که سرشار از نیترات ( سمی و احتمالاً سرطان زاست ) شد و البته ما ملت با اشتیاق خوردیم . اینها را نوشتم که مسئولان یادشان نرود قرار بود میزان آلودگی شیمیایی محصولات کشاورزی درست و حسابی پایش بیاد که .... »
            to continue, please follow me on my page

            نظر

            • behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

              #291
              واریس ومراقبت ازپا


              كار سياهرگ ( ورید) بازگردانيدن خون بدون اكسيژن از اندام هاي بدن به قلب است

              وريد هاى ساق پا كار دشوارترى دارند، چرا كه بايد خون را در مسيري طولانى، در خلاف جهت جاذبه زمين و فشار وزن بدن به جلو برانند. در وريدها دريچه هاى يك طرفه اى قرار دارند كه كار آنها پيشگيرى از بازگشت خون به عقب است. اگر اين دريچه ها كار خود را به خوبى انجام ندهند، خون به عقب بازمي گردد و در وريدها تجمع مي يابد و سبب تورم آنها در نتیجه بروز واریس می شود

              زمینه ارثی، ایستادن به مدت طولانی ،سن ، جنسیت و وزن از عوامل اصلی ایجاد واریس است

              خطر واريس با افزايش سن زيادتر مى شود. رگ هاى خونى و عضلات پشت ساق پا كه در موقع راه رفتن با فشار بر وريدها، بازگشت خون را به سمت قلب تسهيل مى كنند، با گذشت زمان ضعيف تر مى شوند. كمتر از ده درصد زنان زير 30 سال و بيش از 75 درصد زنان بالاى 70 سال به واريس مبتلا هستند.

              زنان بيش از مردان مستعد واريس هستند و باردارى عامل اصلى آن است. در دوران بارداری، حجم خون و فشار شکمی افزایش می یابد و هورمون ها سبب گشاد شدن رگهای خونی شده و وريدهاى ساق پا پرتر بوده و راحت تر پاره مى شوند، هرچه حاملگى به پايان خود نزديك مى شود، خطر واريس افزايش مى يابد.

              وزن اضافی به ويژه در اطراف شکم ، فشار اضافى را بر وريدهاى ساق پا تحميل مى كند.

              خطرواریس در مورد خانمهای چاق سه برابر بيشترازخانمهای لاغر است.

              در مطالعات انجام شده بر روى مردان، ارتباط چندانى بين بروز واريس و وزن بدن ديده نمى شود.

              وريدهاى واريسى ساق پا نياز به هيچ گونه درمانى ندارند، مگر اينكه علائم بروز كنند. در بسيارى موارد، روش هاى مراقبت از خود براى كاهش فشار وريدهاى ساق پا موثر واقع می شود

              روشهای مراقبت

              *روزى چند بار با نگه داشتن پاها در بالاى سطح قلب به مدت 15 دقيقه، به آن ها استراحت دهيد. بدين ترتيب وريد هاى شما ناچار نخواهند بود كه در خلاف جهت جاذبه كار كنند.

              *اگر براى مدت طولانى می نشینید يا مى ايستيد، چندين بار براى مدتى كوتاه به قدم زدن سريع بپردازيد. عضلات پشت ساق پايتان را با فعاليت هاى فيزيكى از قبيل قدم زدن هاى سريع و تمرين هاى استقامتى تقويت كنيد.

              *جوراب هاى بلند كشى بپوشيد. اين جوراب ها با تحت فشار قرار دادن وريدهاى ساق پا از بازگشت خون به عقب جلوگيرى مى كنند. اگر علائم خفيف باشند، جوراب هاى ساق بلند معمولى كفايت مى كنند. اگر علائم شديدتر باشند، پزشك جوراب هاى ساق بلند فشاردهنده اى را تجويز خواهد كرد كه از مچ پا تا ران ها خاصيت کشساني(سفتي) آنها كاهش مى يابد اين جوراب ها بايد صبح ها قبل از برخاستن از رختخواب پوشيده شوند.

              *از پوشيدن هرگونه لباس و پوشش تنگ در ناحيه كمر يا ساق پا خوددارى كنيد.
              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
              (کوروش بزرگ)

              نظر

              • behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

                #292
                11 نکته جالب درباره خواب های شبانه



                رویاها و خواب های شبانه از دیرباز مورد توجه بشر بوده و پادشاهان همواره مفسرانی را برای تعبیر خواب هایشان داشته اند، اما حقایق جالبی در مورد رویاها وجود دارد كه دانستن آنها خالی از لطف نیست. برخی افراد فقط خواب های سیاه و سفید می بینند.
                در حالیكه ۷۰% مردم خواب های رنگی می بینند، ۳۰% باقیمانده خواب هایشان را در فضایی كاملا سیاه و سفید می بینند. البته رنگی یا سیاه و سفید بودن این خوابها ربطی به نوع خواب افراد ندارد و خواب های معمولی مانند دیر رسیدن به امتحان، دیدن مرگ فردی كه در زندگی واقعی زنده است و سایر خواب هایی از این دست، برای هر دو دسته این افراد است.


                _ بسیاری از دانشمندان ابتدا اختراع خود را در رویا دیده اند

                اگرچه ما حدود ۹۰% خواب هایمان را فراموش می كنیم، اما بسیاری از دانشمندان بنام و مشهور، كشفیات خود را در رویاهایشان دیده و به محض بیدار شدن، آنها را یادداشت كرده اند. از آن جمله می توان به نیوتن، گراهام بل و حتی بسیاری از شاعران معروف كه الهامات خود را در رویاهایشان دریافت می كردند، اشاره كرد.


                _ فلج موقت هنگام خواب دیدن

                شاید بسیاری از ما ندانیم كه در هنگام خواب دیدن بدنمان به طور موقت دچار فلج می شود. مطالعات نشان داده كه این امر پاسخ طبیعی بدن به حركات ناگهانی در هنگام رویا و خواب های پرهیجان است كه ممكن است باعث افتادن یا آسیب به فرد می شود، بنابراین به طور طبیعی از نظر فیزیكی غیرفعال می شود.


                _ خوابها قابل كنترل هستند

                همانطور كه می دانیم، خواب مراحل مختلفی دارد تا به عمیق ترین سطح خود برسد. در فاز خاصی كه به آن "رویای شفاف" می گویند، می توان مراحل خواب را كنترل كرده و حتی نتیجه آن را تغییر داد.


                _ خوابها با زبان غیر مستقیم صحبت می كنند

                اگرچه تحقیقات زیادی در زمینه تعبیر خواب انجام شده و كتابهای زیادی نیز در این زمینه نوشته شده، اما واقعیت این است كه روها به زبان نشانه ها صحبت نمی كند كه قابل تفسیر و تعبیر باشند. رویاها در واقع معانی عمیقی دارند كه تنها ضمیر ناخودآگاه قادر به فهم آن است.


                _ یادآوری رویاها معمولا سخت است

                اغلب زمانی كه از خواب بیدار می شویم، تنها قسمت های كمی از رویای خود را به یاد می آوریم. بنابراین رویاها تقریبا همیشه فراموش می شوند، مگر اینكه در مراحل خاصی از خواب بیدار شویم.


                _ رویای انجام كارهایی كه در واقعیت از آنها منع می شویم

                واقعیت جالب دیگر درباره رویاها، این است كه ما معمولا خواب كارهایی را می بینیم كه در بیداری از آنجام آنها منع می شویم، به عنوان مثال شخصی كه خوردن شیرینی جات برایش ممنوع است، معمولا خواب خوردن شكلات و شیرینی را می بیند. علاوه بر این، شرایط پزشكی و اختلالات روانی نیز می تواند تاثیر مستقیمی روی رویاها داشته باشد.


                _ رویاها و خواب های آشفته، می تواند به بیماری های روانی منجر شود

                خواب و رویای عمیق در مرحله ای به نام "آر ای ام" نقش مهمی در سلامتی فرد دارد. مطالعه ای كه روی تعدادی دانش آموز انجام شده بود، نشان داد كه گروهی از آنها كه در شروع مرحله "آر ای ام" بیدار می شوند، حساس تر و عصبی تر می شوند و در صورت ادامه این روند، دچار مشكلات روحی و روانی نیز خواهند شد.


                _ افراد نابینا هم خواب می بینند

                نكته جالب درباره خواب افراد نابینا این است كه افرادی كه از نابینایی مادرزادی رنج می برند، رویاهایی می بینند كه در عالم واقع آنها را حس می كنند، اما افرادی كه پس از تولد و بر اثر حادثه نابینا شده اند، خواب های عادی می بینند.


                _ حیوانات نیز خواب می بینند

                مطالعات نشان می دهد كه حیوانات نیز دقیقا مشابه انسانها، خواب می بینند.


                _ كودكان بیشتر از افراد بالغ كابوس می بینند

                مطالعات آماری، تعداد كابوس های شبانه كودكان نسبت به بزرگسالان را تائید می كند.
                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                (کوروش بزرگ)

                نظر

                • آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

                  #293
                  18 درمان طبیعی برای اضطراب

                  1. بابونه

                  اگر دچار دلشوره و اضطراب هستید، دمنوش بابونه می تواند باعث آرام شدن شما بشود. برخی از مواد تشکیل دهنده بابونه دقیقا همان کاری را با مغز می کنند که داروهای آرام بخش همچون والیوم انجام می دهند. تحقیقات نشان داده است، افراد مضطربی که 8 هفته پشت سر هم چای بانونه مصرف می کردند، بسیار بیشتر از بیمارانی که دارو می خوردند، اضطرابشان کاهش پیدا کرده است.

                  2. چای سبز (اِل- تیانین)

                  گفته می شود راهب های بودایی ژاپنی می توانند برای ساعت ها بسیار ریلکس و آرام مراقبه کنند. یکی از دلایل آرامش آنها اسیدآمینه موجود در چای سبز آنها به نام اِل- تیانین است. محققان ثابت کرده اند اِل- تیانین موجب کنترل تپش قلب و فشار خون و در نتیجه کاهش اضطراب می شود.

                  بیشترین میزان اِل- تیانین را می توانید در چای سبز پیدا کنید –البته برای تاثیر این ماده باید فنجان های زیادی چای سبز بنوشید.

                  اضطراب و نگرانی,برطرف کردن اضطراب, دلشوره و اضطراب

                  3. سنبل الطیب

                  برخی از گیاه های دارویی باعث آرامش بدون خواب آلودگی می شوند (همچون اِل- تیانین) و برخی دیگر خاصیت آرام بخش و مسکن دارند. سنبل الطیب (والرین) در دسته دوم جای می گیرد. این گیاه باعث خواب راحت به خصوص برای آن دسته از افرادی می شود که دچار کم خوابی و بی خوابی هستند. این گیاه خواب آور حاوی مواد آرامش بخش است و دولت آلمان آن را به عنوان دارویی برای بی خوابی تایید کرده است.

                  سنبل الطیب بوی بدی دارد و بیشتر مردم کپسول یا قرص آن را به چای آن ترجیح می دهند. ترجیحا این گیاه را بعدازظهر مصرف کنید. سنبل الطیب را اصولا همراه با دیگر گیاهان آرام بخش همچون رازک، بابونه و بادرنجبویه دم می کنند.

                  اضطراب و نگرانی,برطرف کردن اضطراب, دلشوره و اضطراب

                  4. بادرنجبویه

                  این گیاه دارویی نیز در کاهش استرس و داشتن خواب راحت موثر است. افرادی که حدود 600 میلی گرم از این گیاه را روزانه مصرف می کنند، آرام تر از افرادی هستند که قرص های آرام بخش مصرف می کنند. با اینکه این گیاه خاصیت آرامش بخش دارد اما تحقیقاتی نشان داده است مصرف بیش از حد آن باعث افزیش اضطراب می شود. بنابراین، بر اساس دستور مصرف آن را به میزان کم مصرف کنید. این گیاه را می توانید از عطاری ها به صورت دم نوش، کپسول یا قرص تهیه کنید. این دارو نیز با دیگر گیاهان آرام بخش همچون رازک، بابونه و سنبل الطیب ترکیب می شود.

                  5. ورزش

                  ورزش برای ذهن و جسم بسیار مفید است. با انجام تمرینات ورزشی می توانید اضطراب خود را در لحظه از بین ببرید. اگر بر اساس یک برنامه مشخص و منظم ورزش کنید، اعتماد به نفستان افزایش می یابد و احساس سلامت بیشتری می کنید. از جمله دلایل اضطراب، بیماری و چاقی است که در اثر ورزش کردن هر دو آنها از بین می روند.

                  6. درمان 21 دقیقهای

                  21 دقیقه: این زمان نشان می دهد چقدر ورزش کمک می کند تا اضطراب خود را کاهش دهید. هنگامی که واقعا مضطرب هستید روی تردمیل بدوید تا پس از ورزش آرامش خود را به دست بیاورید. بهتر است روزانه 20 تا 30 دقیقه ورزش هایی انجام دهید که تپش قلب شما را افزایش می دهند – همچون تردمیل، دویدن، بالا رفتن از پله ها یا ... . اگر اهل ورزش نیستید حداقل روزانه مسافتی را با سرعت بالا پیاده روی کنید.

                  7. تمرین تنفس و سوال پرسیدن

                  برای هوشیاری کامل هنگام تنفس، از خود سوال های ساده ای بپرسید. در یک جای آرام بنشینید، چشمان خود را ببندید و به نحوه تنفس خود و دم و بازدم هایتان توجه کنید. همزمان از خود سوال های ساده ای بپرسید و روی تنفس خود تمرکز کنید. مثلا، دمای هوایی که وارد بینی شما می شوند چند است؟ وقتی نفستان خارج می شود چه تغییری در بدن شما ایجاد می کند؟ وقتی هوا وارد ریه های شما می شود چه حسی دارد؟

                  تمرین تنفس و سوال پرسیدن برای هوشیاری کامل هنگام تنفس، از خود سوال های ساده ای بپرسید. در یک جای آرام بنشینید، چشمان خود را ببندید و به نحوه تنفس خود و دم و بازدم هایتان توجه کنید. همزمان از خود سوال های ساده ای بپرسید و روی تنفس خود تمرکز کنید. مثلا، دمای هوایی که وارد بینی شما می شوند چند است؟ وقتی نفستان خارج می شود چه تغییری در بدن شما ایجاد می کند؟ وقتی هوا وارد ریه های شما می شود چه حسی دارد؟

                  8. اسطوقدوس

                  ویژگی مست کننده (نه همچون مشروبات الکلی) اسطوقدوس از نظر روانی باعث آرامش می شود. یک تحقیق یونانی ثابت کرده است بیمارانی که در مطب در انتظار نوبت خود هستند با استشمام رایحه اسطوقدوس راحت تر این زمان را تحمل می کنند. برخی از دانشجویان نیز اعلام کرده اند این رایحه در طول امتحان به آنها آرامش می دهد.

                  در یک تحقق آلمانی، قرص های اسطوقدوس (شاید در ایران نباشد) باعث کاهش نشانههای اضطراب می شود و بسیار موثرتر از لورازپام و دیگر والیوم ها است.

                  9. حبس نفس

                  نفس خود را بگیرید و رها کنید. البته لازم نیست این کار را تا حدی که کبود شوید ادامه دهید. فقط کافیست همچون تمرینات یوگا با تنفس های عمیق روح خود را آرام کنید. یکی از بهترین تنفس های عمیق روش 4-7-8یوگا است. برای این منظور به طور کامل از طریق دهان هوا را بیرون بدهید، سپس از طریق بینی هوا را به داخل بکشید و تا 4 بشمارید. نفس خود را تا 7 بشمارید و نگه دارید و سپس اجازه دهید از دهان شما با شمارش تا عدد 8 خارج شود. این کار را دست کم دوبار در روز انجام دهید.

                  10. سریعا غذا بخورید

                  برخی از مواقع مردم در نتیجه گرسنگی مضطرب و عصبی می شوند. بنابراین، هنگامی که دچار اضطراب شدید یعنی قند خون شما کاهش پیدا کرده است و بهترین کار خوردن یک میان وعده سبک همچون گردو یا یک تکه شکلات تلخ به همراه یک لیون آب یا چای گرم است.

                  رژیم غذایی مناسب در طولانی مدت موجب کاهش استرس می شود. سعی کنید از گیاهان همچون کلم، غذاهای دریایی و گوشت در وعده های غذایی خود استفاده کنید. این نوع مواد اسید فولیک و فیتونوترین دارند که به کاهش اضطراب کمک شایانی می کنند.

                  11. صرف صبحانه

                  از اینکه به خودتان گرسنگی بدهید دست بردارید. بیشتر افرادی که دچار تشویش و استرس فراوان هستند، صبحانه نمی خورند. توصیه ما این است که حتما چیزی همچون تخم مرغ که سرشار از پروتئین و کولین است، میل کنند. کمبود کولین باعث افزایش اضطراب بیهوده در انسان می شود.

                  12. مصرف امگا سه

                  شما میدانید که روغن ماهی برای قلب مفید است و از افسردگی نیز جلوگیری می کند. امگا 3 موجب کاهش اضطراب نیز می شود. در تحقیقاتی ثابت شده است، دانش آموزانی که 2.5 میلی گرم در روز از ترکیب اسیدهای چرب امگا سه به مدت 12 هفته استفاده می کنند اضطراب کمتری از دانش آموزانی دارند که قرص آرام بخش می خورند. کارشناسان توصیه می کنند تا حد امکان در وعده های غذایی خود از امگا سه استفاده کنید. ماهی های چربِ آب های سرد همچون سالمون منبع غنی اسیدهای چرب هستند.

                  13. دست برداشتن از تفکرات منفی

                  وقتی دچار اضطراب هستید، بسیار آسان است که همیشه افکار منفی داشته باشید و به دنبال انتهای بد یا فاجعه باشید. ذهن شما درگیر مسایل غیر قابل تحمل می شود و همیشه هراس این را دارد اگر این اتفاق ها واقعا رخ دهند چه می شود؟ این مساله واقعا زندگی انسان را خراب می کنند و روح را از بین می برند.

                  به جای این افکار بیهوده، نفس عمیق بکشید، پیاده روی کنید و روی مسایل واقعی تمرکز کنید.

                  14. حمام آب گرم

                  هرچقدر هم احساس اضطراب داشته باشید، پس از استراحت در سونای خشک یا بخار، احساس آرامش خواهید داشت. با گرم کردن بدن خود، گرفتگی عضلات و استرس خود را کاهش می دهید. احساس گرما به عصب ها دستور کنترل حالت می دهد که روی سروتونین فرارسان های عصبی تاثیر می گذارد. گرم کردن بدن را می توان نوعی ورزش نیز دانست.

                  تمرین تنفس و سوال پرسیدن برای هوشیاری کامل هنگام تنفس، از خود سوال های ساده ای بپرسید. در یک جای آرام بنشینید، چشمان خود را ببندید و به نحوه تنفس خود و دم و بازدم هایتان توجه کنید. همزمان از خود سوال های ساده ای بپرسید و روی تنفس خود تمرکز کنید. مثلا، دمای هوایی که وارد بینی شما می شوند چند است؟ وقتی نفستان خارج می شود چه تغییری در بدن شما ایجاد می کند؟ وقتی هوا وارد ریه های شما می شود چه حسی دارد؟

                  15. حمام جنگل

                  ژاپنی ها به حمام جنگل، «شیرین-یوکو» می گویند. حمام جنگل در واقع راه رفتن در میان درختان است. محققان ژاپنی واکنش های بدن افرادی که به مدت 20 دقیقه در میان جنگل و بوی خوب چوب و چمن و صدای جریان آب، پیاده روی کرده بودند را مورد بررسی قرار دادند. مشخص شد این افراد استرس کمتری دارند و آرام تر هستند.

                  16. مراقبه ذهنی

                  مراقبه ذهنی در اصل برای بودایی ها است اما در عصر حاضر از آن به عنوان درمانی برای تشویش و اضطراب نیز استفاده می کنند. تمرینات ذهنی برای آگاهی بیشتر به افراد کمک می کند تا واقعیت جاری را به جای ترس و واهمه های خود از آینده ببینند. برای این منظور می توانید ابتدا از تمرکز روی زمان حال با هشیاری کامل و بدون هیچ قضاوتی آغاز کنید.

                  تمرین تنفس و سوال پرسیدن برای هوشیاری کامل هنگام تنفس، از خود سوال های ساده ای بپرسید. در یک جای آرام بنشینید، چشمان خود را ببندید و به نحوه تنفس خود و دم و بازدم هایتان توجه کنید. همزمان از خود سوال های ساده ای بپرسید و روی تنفس خود تمرکز کنید. مثلا، دمای هوایی که وارد بینی شما می شوند چند است؟ وقتی نفستان خارج می شود چه تغییری در بدن شما ایجاد می کند؟ وقتی هوا وارد ریه های شما می شود چه حسی دارد؟

                  17. گل ساعتی

                  گل ساعتی نوعی مسکن به شمار می رود و دولت آلمان آن را به عنوان درمانی برای بی خوابی های عصبی تایید کرده است. یافته های علمی ثابت کرده اند این گیاه نشانه های اضطراب را کاهش می دهد و خاصیتی همچون داروهای آرامش بخش دارد. این گیاه را بیشتر برای درمان بی خوابی تجویز می کنند.

                  همچون دیگر مسکن ها، این گیاه نیز باعث خواب آلودگی و گیجی می شود بنابراین آن را فقط هنگام خواب مصرف کنید. مراقب باشید مصرف بیش از یک نوع گیاه دارویی در زمان واحد خطرناک است و هرگز گل ساعتی را بیشتر از یک بار در ماه مصرف نکنید.

                  18. به خود اعتماد داشته باشید

                  آیا افکار مشوش و نگران کنده در سر دارید؟ تبریک می گوییم. شما کاملا به حالت های روحی خود آگاه هستید و این نوع آگاهی در واقع نخستین قدم برای کاهش اضطراب است.

                  همیشه به این دلیل که اضطراب های خود را می شناسید و از تغییرات بدن خود آگاه هستید، به خود اعتماد به نفس بدهید. این مساله وافعا برای برطرف کردن اضطراب الزامی است. قدم بعدی داشتن مکالمه مثبت با خود، تغییر درک و فهم یا استفاده از روش های آرامش بخش است.
                  to continue, please follow me on my page

                  نظر

                  • آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

                    #294
                    چند راهکار برای فرار از بوی بد پا

                    بدن انسان بنا به شرایط مختلف بو میگیرد و البته ممکن است این بو بسیار بد یا غیر قابل تحمل باشد که در این صورت باید خیلی سریع آن را رفع کرد و به دنبال راهی برای پیشگیری از آن بود.

                    پای انسان از جمله محله ایی است که بسیار بو میگیرد و غالبا در بسیاری از آقایان وجود دارد. برای اینکه بتوانید از به وجود آمدن این مشکل جلوگیری کنید باید نکات مختلفی را در نظر داشته باشید که میتوانیم به موارد زیر که مهمترین آنها است اشاره کنیم:

                    ** پا را خشک نگه دارید

                    یکی از نکاتی که باید همیشه در نظر داشته باشید، این است که پاها در شرایطی که خشک باشند امکان بوگرفتنشان بسیار کمتر است. پس بهتر است بعد از شست شوی پا حتما آن را به دقت خشک کنید. دقت داشته باشید که میان انگشتهای پا حتما کامل و درست خشک شود، چرا که این مکان بهترین جا برای استقرار باکتریها و ایجاد بو است.

                    ** جوراب را فراموش نکنید

                    یکی از نکاتی که باید به دقت آن را رعایت کنید، پوشیدن جوراب است. گاهی اوقات دیده میشود که برخی افراد کفشها را بدون جوراب به پا میکنند و این باعث میشود تا پای شما عرق کرده و چون جوراب نیست که آن را به خود جذب کند، به سمت انگشتها میرود و در میان آنها قرار میگیرد. پوشیدن جوراب در خانه نیز میتواند به همین صورت به شما کمک کرده و از بو گرفتن پا جلوگیری کند.

                    ** کفشتان را آماده کنید

                    استفاده از کفشهای مناسب نیز از جمله راههای پیشگیری از بوی بد پا است. در کنار اینکه باید کفشی مناسب پا و به اندازه داشته باشید، این نکته را نیز در نظر بگیرید که همیشه بعد از رسیدن به خانه کفش را به داخل نیاورید و بگذارید تا کاملا در هوای آزاد بماند تا بوها و باکتریها از بین بروند. استفاده از پودر بچه در کفش نیز میأتواند از بو گرفتن پای شما جلوگیری کند.

                    ** الکل بهترین بوگیر پا

                    اگر بوی بد پای شما از بین نمیرود، باید به سراغ یک راه بسیار اساسی بروید. استفاده از الکل میتواند بهترین گزینه برای رفع بوی پا باشد. یک دستمال را به مقداری الکل آغشته کنید و به کمک آن پای خود را کاملا تمیز کنید. بین انگشتان را کاملا با الکل شست شو دهید تا دیگر اثری از بو باقی نماند.

                    ** زمان مراجعه به پزشک

                    اگر بوی بد پای شما همچنان ادامه دارد، بهتر است سریعا به یک پزشک پوست مراجعه کنید. ممکن است بوی بد پای شما از بیماریهای مختلف پوستی مانند قارچها باشد که شما با آن آشنا نیستید.
                    to continue, please follow me on my page

                    نظر

                    • آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

                      #295
                      ۱۰ غذای فوق العاده برای سلامت دندانها






                      ۱ -چای سبز :




                      چای سبز حاوی پلی فنل " یک آنتی اکسیدان گیاهی " است که از آسیب دندان ها و ایجاد حفره دهانی و بیماری های لثه ای پیشگیری می کند. چای سبز برای رفع بوی بد دهان نیز موثر است و از رشد باکتری هایی که باعث ایجاد این بوی بد می شوند جلوگیری می کند. چای سبز، همچنین دارای مقداری فلوراید است که مانع خراب شدن مینای دندان می شود.




                      ۲- شیر و ماست :



                      شیر و ماست بدون مواد شیرین کننده، برای دندان مفید است. آن ها دارای اسیدیته ی پایینی هستند، بدین معنا که از تخریب تدریجی دندان که پوسیدگی نام دارد، پیشگیری می کنند.شیر، منبع غنی از کلسیم است که حافظ سلامتی دندان است و همان طور که می دانیم، جزء اصلی و مهم دندان و استخوان است.




                      ۳- پنیر :



                      پنیر با کربوهیدرات پایین ،کلسیم و فسفات بالا، فواید بسیاری برای دندان دارد. این ماده غذایی، PH دهان را متعادل می کند و به حفظ و بازسازی مینای دندان کمک می کند و با تولید بزاق، باکتری ای که باعث ایجاد حفره دندانی و بیماری لثه می شود را از بین می برد.






                      ۴- میوه جات:



                      میوه های مختلف مانند سیب، توت فرنگی ، مرکبات و به خصوص کیوی، حاوی مقادیر فراوانی ویتامین C هستند. این ویتامین به منزله سیمانی است که دیواره سلول ها را محکم نگه می دارد و برای سلامتی بافت لثه از اهمیت خاصی برخوردار است و اگر بدن تان به حد کافی این ویتامین را دریافت نکند، طبق نظر محققان، شبکه کلاژن در لثه های تان از هم فرو می پاشد و لثه ها مستعد پذیرش باکتری می شوند که موجب ابتلا به بیماری پریودنتال می گردد.






                      ۵- سبزیجات :



                      کدو حلوایی ، هویج، سیب زمینی و بروکلی مملو از ویتامین A هستند و برای تشکیل مینای دندان وجود این ویتامین بسیار ضروری است علاوه بر این، سبزیجات ترد، لثه ها را تمیز کرده، باعث تحریک آن ها نیز می شوند.





                      ۶- پیاز :



                      این سبزی، دارای ترکیب ضد باکتری قوی، بنام سولفور( گوگرد) است. طبق نظر محققان، بیشترین خاصیت پیاز، زمانی است که به صورت خام و پوست کنده استفاده شود، البته ممکن است خوشمزه نباشد ولی ضامن سلامتی دندان های شما خواهد بود.




                      ۷- آب :



                      با نوشیدن آب، کمک می کنیم تا لثه ها مرطوب بمانند و مواد غذایی که لای دندان ها گیر کرده و تجزیه شده و در نهایت باعث بوی بد دهان گشته اند، شسته شده و از بین بروند.





                      ۸- کرفس :



                      با خوردن این نوع سبزی چون مجبور می شویم زیاد بجویم به سلامت دندان هایمان کمک کرده ایم. کرفس موجب تولید بزاق بیشتری در دهان می شود که این سبب از بین رفتن باکتری های بد دهان می شود. کرفس موجب تمیز شدن فواصل بین دندان ها هم می شود.





                      ۹- – دانه کنجد:



                      دندان های سالم نتیجه مصرف نان سفید و دانه کنجد مخصوصا برای کودکان است دانه کنجد مانع از تشکیل پلاک های دندانی شده و به ساخت عاج دندان کمک می کند. دانه کنجد همچین به دلیل اینکه سرشار از کلسیم است به حفظ تراکم استخوان و دندان هم کمک شایانی می کند.


                      ۱۰- گوشت های حیوانی:



                      شاید تعجب کنید اما درست خوانده اید. گوشت گوساله، جوجه و کباب ترکی و تخم مرغ حاوی فسفر فراوانی هستند. کلسیم با کمک ویتامین د و فسفر موجب تقویت استخوان ها و دندان های ما می شود این مواد معدنی با پیشگیری از پوسیدگی دندان به سلامت دندان های ما کمک می کنند.
                      to continue, please follow me on my page

                      نظر

                      • ماهور
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1239

                        #296
                        قهرمانان غذایی را بشناسید


                        بادام هندی: بادام هندی سرشار از چربیهای مفید، فیبر، ویتامین E، ویتامین B و اسیدفولیک است. این بادامهای زردرنگ به خوبی گرسنگی را برطرف میکنند و به این ترتیب میتوانند به کاهش وزن شما هم کمک کنند؛ البته به شرطی که بادام هندی را هم در چارچوب یک تغذیه متعادل و سالم میل کنید و در مصرف آن زیادهروی نکنید؛ در واقع زمانی که مقداری بادام هندی نوش جان میکنید تا مدتی سیر میشوید و دیگر نیازی نیست به سمت مصرف مواد غذایی پرکالری بروید یا ریزهخواری بکنید.

                        مرغ: مرغ منبعی از تمام اسیدآمینههای لازم بدن است. یکی از این اسیدآمینهها «تیروزین» است که باعث میشود شما از لحاظ روحی شاداب و سرحال باشید. «نیاسین» موجود در آن نیز سطح انرژیتان را بالا میبرد. توصیه میکنیم از مرغهایی استفاده کنید که میزان چربی آنها کمتر است؛ چون در این صورت فایده بیشتری هم دارد.

                        آووکادو: البته اگر کمی منطقی فکر کنیم و قیمت این میوه را با مواد غذایی دیگر مقایسه کنیم چندان گران به نظر نمیرسد. آووکادو سرشار از فیبرهای غذایی و چربیهای اشباع نشده مونو است. این چربیها برای کاهش کلسترول خون بسیار مفیدند. میتوانید این میوه خوشمزه را به سالادهایتان اضافه کنید. زمانی که ساندویچ درست میکنید میتوانیدبه جای کره از آووکادو استفاده کنید.

                        بلوبری: ظاهرا مناطق شمالی کشورمان مستعد کشت این میوه هستند و میتوان امیدوار بود که در بازار کشورمان نیز به وفور از این میوه وجود داشته باشد. بلوبری یکی از سه میوه برتری است که سرشار از آنتیاکسیدانها هستند؛ در واقع همین میوههای ریز خوشرنگ سپری در برابر سرطان هستند و بیماریهای قلبی عروقی را از شما دور میکنند. حتی اگر نمونههای وارداتی این میوه را دیدید خریداری کنید و از خواص آن بهره ببرید. میتوانید بلوبری را به ماست و غلاتتان اضافه کنید.

                        لوبیا سفید: لوبیای سفید بدون چربی و سرشار از فیبرهای غذایی است. حتماً میدانید که فیبرها نیز سلامت دستگاه گوارش را تضمین میکنند. باید بدانید که فیبر سه قاشق غذاخوری لوبیای سفید معادل 7 واحد میوه و سبزیجات در روز است.

                        شلیل شبرنگ: شلیل یکی از منابع فوقالعاده پتاسیم است که فشار خون را کاهش میدهد و به این ترتیب میتواند با سکته مغزی مقابله کند. وقتی شلیل به بازار میآید تا جایی که میتوانید از خواص آن بهرهمند شوید. میتوانید این میوه را خرد و به سالادها یا غلات صبحانهتان اضافه کنید.

                        جو دوسر: اگر به طور مداوم جو دو سر را وارد برنامه غذاییتان بکنید خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را به حداقل میرسانید. اگر یک رژیم غذایی کم چرب داشته باشید و از این ماده غذایی مفید هم استفاده کنید خطر بیماریهای قلبی عروقی را از خود دور میکنید.

                        فلفل دلمهای قرمز: فلفل دلمهای قرمز منبع ویتامین C است. نصف یک عدد فلفل دلمهای قرمز تازه نیاز روزانه شما به این ویتامین را تأمین میکند. میتوانید کنار غذا از آن میل کنید یا به سالادهایتان اضافه کنید. در هر حال از مصرف آن غافل نشوید.

                        گوشت قرمز: گوشت قرمز یکی از منابع آهن هِم محسوب میشود. این آهن برای سلامت خون لازم است. از این گذشته گوشت قرمز سرشار از زینک است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود. گوشتهای کمچرب جزو بهترین نوع گوشتها هستند.

                        ذرت: الآن دیگر کمتر مرکز خرید یا مغازه اغذیه فروشی را میبینید که ذرت مکزیکی نداشته باشد. اصلاً بویش آدم را از خود بیخود میکند. باید بدانید که ذرت رنگ زرد خود را از آنتیاکسیدانی به نام «لوتئین» میگیرد و این آنتیاکسیدان برای چشم مفید است؛ در واقع این آنتیاکسیدان از ابتلا به دژنراسیون ماکولای مربوط به پیری جلوگیری میکند. البته توجه داشته باشید که ذرتهای بیرون حاوی میزان زیادی سس و پنیر هستند. اگر از مشتریان دائم آن هستید کمی احتیاط کنید چون به مرور چاقتان میکند. خودتان دست به کار شوید و در خانه نوع سالمتر یعنی کمچربتر آن را تهیه و با آویشن فراوان میل کنید.

                        ماهی تن: ماهی تن سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است که برای مقابله با بیماریهای قلبی عروقی فوقالعاده است. این اسیدهای چرب برای سلامت عروق مغز نیز مفید هستند. ماهی تن همچنین سرشار از ویتامین D و B12 است که با خستگی مقابله میکند و انرژیبخش است.

                        روغن زیتون: روغن زیتون در رأس رژیم غذایی مدیترانهای قرار دارد. به خاطر اینکه حاوی خواص فوقالعاده است. افرادی که این نوع رژیم غذایی را دنبال میکنند سالمترند و بیشتر عمر میکنند.

                        زنجبیل: زنجبیل به تسکین آرتریت و درد مفاصل کمک میکند. علاوه بر این آنتیاکسیدانهای موجود در آن شما را از خطر بیماریهای قلبی عروقی و برخی از سرطانها در امان نگه میدارند.
                        چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                        گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

                        نظر

                        • ماهور
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1239

                          #297
                          5 اشتباه رایج در نگهداری غذاها


                          چه کسی فکرش را میکند؟ این پنج اشتباه رایج میتواند باعث فساد مواد غذایی در یخچال و حتی مسمومیت غذایی شود.

                          به گزارش ایسنا به نقل از همشهری آن لاین برای جلوگیری از این اتفاق، در مورد مواد زیر از راهکارهای زیر استفاده کنید:

                          تخممرغ

                          پوست تخممرغ دارای منافذ بسیار است؛ به همین دلیل وقتی تخممرغها را خارج از کارتن اصلی نگهداری میکنید، رطوبت آن از طریق منافذ بسیار زود تبخیر میشود که باعث میشود تخممرغ تازگی خود را از دست بدهد. برای جلوگیری از این وضعیت، تخممرغها را در جعبه کاغذی و اصلی آن و در محلی خنک نگهداری کنید.

                          پنیر

                          پنیرهای مرغوب و فرآورینشده به هوای تازه نیاز دارند؛ در واقع باید هوای باز اطراف آن در جریان باشد. بستهبندیهای پلاستیکی مانع از این جریان میشوند؛ در نتیجه یک لایه چربی و گاهی کپک روی پنیر به وجود میآید. برای پیشگیری از این وضعیت، پنیر را در کاغذی نازک و مومی بپیچید، و آن را در درون کیسه پلاستیکی بگذارید. در کیسه را نبندید. پنیر را در یخچال نگهداری کنید.

                          شیر

                          خانمهایی که خانهدار هستند و سروکارشان با یخچال زیاد است، مدام در یخچال را باز و بسته میکنند. وقتی در باز میشود هوای گرم به شیر میخورد، دوباره که بسته میشود هوای سرد آن را احاطه میکند. این گرم و سرد شدن به رشد باکتریها کمک میکند و باعث میشود شیر زودتر فاسد شود. برای اینکه این اتفاق نیفتد، شیر را در دمای مناسب در عقبترین قسمت یخچال نگهداری کنید.

                          باقیمانده غذاها

                          باقیمانده غذاها باید به سرعت سرد شوند. اگر بخواهید حجم زیادی از غذا را یکجا نگهداری کنید، ممکن است داخل غذا سریعا سرد نشود. در نتیجه باکتریهایی در داخل غذا تکثیر میشود. برای حل این مشکل، غذا را در داخل چند ظرف با عمق کم نگهداری کنید تا غذا زودتر سرد شود.

                          سیب و کاهو

                          اگر قصد نگهداری سالادی را دارید که حاوی کاهو و سیب است، به هیچ عنوان این دو را با هم نگهداری نکنید. سیب باعث فساد کاهو میشود. میوهها و سبزیجات را در کشوهایی جداگانه در یخچال نگهداری کنید.
                          چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                          گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

                          نظر

                          • آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

                            #298
                            آیا باید از داروهای چینی ترسید؟

                            مدتی است شایعه مرگ تعدادی از هموطنان به دنبال استفاده از پنیسیلین های چینی بر سر زبان ها افتاده و واکنشهای مختلفی را به دنبال داشته است، تا جایی که مسئولان سازمان غذا و دارو در روزهای پایانی سال 91 واردات هرگونه داروی چینی آلوده از کشور چین را تکذیب کردند. پیرامون چند و چون ورود داروهای چینی به کشور با دکتر مهدی سلیمانجاهی، سرپرست دفتر کل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت به گفت و گو نشستیم.
                            به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، دکتر مهدی سلیمانجاهی در واکنش به گلایههای مردم و متخصصان از ورود داروهای چینی به کشور و عوارض جسمانی احتمالی، عنوان کرد: چین و هند در تمام دنیا به عنوان ماده اولیه ساز دارو شناخته میشوند.

                            وی ادامه داد: حتی شرکتهای مطرح خارجی هم مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه داروی خود را از چین و هند تهیه میکنند.

                            وی با بیان اینکه ورود پنی سیلین چینی مربوط به بازه زمانی اخیر نیست، عنوان کرد: قبلا هم پنی سیلین را از چین وارد میکردیم، در واقع 80 تا 90 درصد پنی سیلین دنیا را چین تامین میکند.

                            سرپرست دفتر کل نظارت بر دارو سازمان غذا و دارو ادامه داد: قبلا هم آمارهایی از شوک آور و مشکلدار بودن برخی پنی سیلینهای چینی در دست داشتیم، با این حال اخیرا نقل قولها پیرامون عوارض داروهای چینی به خصوص پنی سیلین زیاد شده است.

                            وی ادامه داد: بر فرض مثال اگر در سالهای قبل 10 مورد شوک با پنیسیلین در سال گزارش میشد، الان هم آمار همان است و افزایش پیدا نکرده است. در واقع میتوان گفت آمارها در این خصوص معنیدار نیستند.

                            سلیمانجاهی در پاسخ به اینکه آیا داروهایی که اخیرا وارد شدهاند دچار مشکل نبودهاند؟ عنوان کرد: طبیعی است زمانی که در شرایط اضطرار قرار میگیرید، اعمال کنترلهای دقیق توسط سیستمهای نظارتی و کنترلی موجود، امکان پذیر نیست.

                            وی ضمن انتقاد از عدم تخصیص ارز در نظرگرفته شده برای دارو در زمان مناسب در سالی که گذشت گفت: حتی اگر ارز کافی باشد اما آن را بموقع تحویل ندهند، کمبود یا نبود اتفاق میافتد و ناچار میشویم به طور فوریتی دارو وارد کنیم.

                            سرپرست دفتر کل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو گفت: وقتی دارو فوریتی وارد شود عملا نمیتوان همه سیستمهای کنترلی را به کار بست.

                            سلیمانجاهی در پاسخ به اینکه آیا این نوع عملکرد برای وزارت بهداشت یک ضعف تلقی نمیشود، اظهار کرد: این مسئله چه ارتباطی به وزارت بهداشت دارد؟ وقتی بیمار در اتاق عمل است و به این علت که داروی بیهوشی به اندازه کافی برایش تزریق نشده است، در حین عمل بیدار میشود چه باید کرد ؟

                            آیا با همین منوال داروهای وارد شده را در نظام سلامت کشور توزیع کنیم بهتر است یا اینکه بگوییم دارو وارد شده اما باید سیکل مرسوم کنترلیاش را طی کند و پس از پروسه یک تا دو ماهه نمونه برداری، ارسال به آزمایشگاه و ... به مراکز درمانی برسد .

                            سرپرست دفتر کل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو تاکید کرد: این مشکل را باید از طریق بانک مرکزی پیگیری کرد تا مشکلی پیش نیاید. اگر مشکل ارز حل شود، کمبود یا نبود دارو براحتی با برنامه ریزی قابل حل است.
                            to continue, please follow me on my page

                            نظر

                            • مندی
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 522

                              #299
                              با دکتر مندی سلامتی وعمر طولانی و شادابی را تجربه نمایید :

                              کم خوری .... استرس کم ... عدم تلقین ذهن به موارد منفی .... تنفس عمیق ومنظم .... مسافرت وتفریح .... ورزش منظم .... اظهار محبت ودوستی به دیگران .... پرهیز از غرور و تکبر و حسادت .... کمک به دیگران ...

                              خندیدن .... موسیقی بدون کلام ....خواب کافی .... انجام کار مورد علاقه .... مطالعه ....صدقه دادن.... عدم بی حالی وکسلی .................................................. .

                              بقیش هم باشه واسه بعداً ..الان حال ندارم:D
                              دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

                              نظر

                              • behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

                                #300
                                نکته های بهداشتی برای نگهداری و مصرف غذاها


                                بهتر است غذا را به اندازه نياز تهيه کنیدو در صورت اضافي بودن، به محض خنك شدن،آن را در داخل يخچال نگهداري بگذارید

                                از گرم کردن و سرد كردن مكرر غذاها بپرهیزید، زیرا این کار علاوه بر ايجاد مسموميت در غذاها، باعث از بین رفتن خواص آن ها نيز مي گردد.

                                ايجاد مسموميت به نوع مواد غذايي، طرز تهيه، مواد به كار رفته در آن ها و مدت زمان فساد آن ها بستگی دارد. بعضی از مواد غذايي فاسد شده بلافاصله بعد از مصرف، باعث بروز علائم شديد مانند اسهال و استفراغ مي گرند.

                                بعضی از علائم مسموميت طي مدت ۲۴ ساعت بعد از مصرف مواد غذایی بروز مي كنند، مسموميت ها در بعضی از غذاها مانند آسيب های كبدي، چندين هفته بعد از مصرف غذا به وجود می آیند.

                                تخم مرغ ماده غذایی مناسبی براي رشد ميكروب ها می باشد. اين ماده غذايي بعد از پخته شدن، مخصوصا به صورت نيم پز، بايد بلافاصله مصرف شود و نبايد مصرف آن به زمان ديگري موكول کرد.

                                از مصرف شيرهاي پاستوريزه شده حتي در صورت جوشاندن، در صورت اتمام تاريخ انقضا پرهیز کنید زیرا مي توانند ايجاد مسموميت كنند .

                                تمام كنسروها باید قبل از مصرف، به مدت۲۰ الي ۳۰ دقيقه جوشانده شوند. زیرا ممكن است به سم بسيار قوي و كشنده بوتوليسم آلوده باشند.

                                نگهداري مواد غذايي به مدت طولاني در يخچال باعث آلودگی محيط داخل يخچالمی گردد بنابراین بايد داخل يخچال به فواصل مشخص تمیز گردد و شسته شود. همچنين از گذاشتن غذاها به مدت طولاني و ميوه وسبزي نشسته در يخچال خودداري شود.

                                از پياز پوست كنده شده، باید سریعا و همان موقع پوست کردن استفاده کرد و نباید ان را برای مصارف بعدی استفاده کرد، حتی اگر آن را در یخچال نگهداری کرده باشید. زیرا پیاز پوست کنده شده ميكروب هاي محيط را به خود جذب مي كند .
                                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                                (کوروش بزرگ)

                                نظر

                                در حال کار...
                                X