برای سلامت زیــــســـتــــن

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • kh25
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 693

    #121
    خوردن یک لیوان نوشیدنی خنک بنظر خیلی مطبوع میرسد . حال آنکه زمانی که شما آب سرد بعد از غذا میل میکنید آب سرد می تواند توده های چربی را که شما با غذا خورده اید سفت و منجمد کند . این عمل فرآیند هضم غذا را کند کرده و نیز زمانی که با اسید معده ترکیب می شود تجزیه شده و بسرعت توسط روده جذب می شود .حتی سریعتر از غذای جامد .
    این ماده سطح روده را می پوشاند و تبدیل به چربی شده و محمل مناسبی برای سرطان می شود .. پس بهترین کار اینست که پس از خوردن غذا سوپ یا نوشیدنی گرم بخوریم ..
    علائم مشترک حمله قلبی
    یک تذکر درباره حمله قلبی اینست که باید بدانیم که هر حمله قلبی لزوما با درد در ناحیه بازوی چپ آغاز نمی شود . بهتر است که به درد شدید در ناحیه آرواره هم حساس باشیم .
    شما ممکن است که در طول یک حمله قلبی هیچ احساس دردی در ناحیه قفسه سینه نداشته باشید اما تهوع و عرق کردن شدید هم از علائم رایج این بیماری است ..
    شصت درصد افرادی که در خواب دچار حمله قلبی می شوند هرگز از خواب بیدار نمی شوند . اما درد در ناحیه آرواره میتواند هشدار دهنده باشد و شما را از خواب عمیق بیدار کند . بهتر است که مراقب باشیم . هرچه بیشتر بدانیم به ما شانس بیشتری برای زنده ماندن می دهد .
    یک متخصص قلب میگوید که هرکس که این مطالب را بخواند و برای 10 نفر از دوستانش بفرستد می تواند مطمئن باشد که جان حداقل یک نفر را از مرگ نجات داده است

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #122
      پیشبینی سرطان پستان در زنان از طریق آزمایش خون



      دکتر فلناگان می گوید یافته جدید می تواند جان افراد زیادی را نجات دهد
      یافته جدیدی که در مجله پژوهش سرطان به چاپ رسیده است نشان می دهد که امکان ابتلا به سرطان پستان تنها با یک آزمایش خون ساده مشخص می شود.
      این آزمایش نشان می دهد که چگونه ژن افراد از طریق عوامل محیطی مانند الکل و هورمونها تغییر می کند. این تغییرات اپیژنتیک نام دارد که در یک زن از هر پنج زن به وجود می آید و خطر ابتلا به سرطان پستان در شخص را دو برابر می کند.
      دکتر جیمز فلناگان، سرپرست گروه محققان می گوید: "حدس و گمانهای زیادی وجود دارد. تحقیقهای ما نشان می دهند که ممکن است سیستم دفاعی بدن نقش مهمی درابتلا به سرطان پستان بازی کند. محیط زیست هم موثر است چرا که بر بافتهای پستان و سلولهای خون تاثر می گذارد."
      گروه تحقیقاتی دکتر فلناگان در کالج سلطنتی لندن از بیش از ۱۳۰۰ زن در سنین متفاوت، آزمایش خون گرفتند.
      آزمایشها نشان میدهند که ۶۴۰ نفر از این زنان ممکن است به سرطان پستان مبتلا شوند.
      این تحقیقات، رابطه قوی بین سرطان پستان و تغییرات مولکولی ژنی به نام ایتیام را نشان میدهد که در سلولهای سفید خون وجود دارند.
      پژوهشگران به دنبال تغییرات در ساختار ژنتیکی بودند که به آن متیلاسیون گفته می شود.
      آنها متوجه شدند زنانی که بالاترین میزان متیلاسیون را دارند دو برابر زنانی که پایین ترین میزان را دارند در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان قرار میگیرند.
      به گفته آقای فلنگان سن زنان هم در پیدا کردن شواهد مهم است.
      او می گوید تغییرات ژنتیکی در زنان زیر ۶۰ سال راحتتر دیده می شود. در برخی موارد هم ۱۱ سال قبل از ابتلا این تغییرات به وجود آمده و شواهد آشکار بوده است.
      دکتر فلناگان می گوید که از طریق این یافته می توان از سرطان پستان قبل از ابتلا به آن جلوگیری کرد.
      او می گوید: "اگر آزمایشها نشان دهد که شخصی در معرض خطر است می توان کارهایی کرد که خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش دهد مانند تغییر در شیوه زندگی، طرز غذا خوردن و حتی عملهای جراحیهایی که به جلوگیری از ابتلا به این بیماری کمک می کنند."
      دکتر فلناگان می گوید چنین آزمایشهایی می تواند جان افراد زیادی را نجات دهد.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #123
        روزنامه ایندیپندنت بررسی کرد؛
        تاثیر تماشای فیلم های مستهجن در روابط زناشویی

        «در حال حاضر تماشای سایت های پورنو در میان کودکان و نوجوانان انگلیسی افزایش یافته است. بسیاری از آنها به طور قطع در زندگی آینده و در ارتباط با همسران شان دچار مشکل خواهند شد، زیرا.......»


        به گزارش سرویس فرهنگی اجتماعی جام نیوز به نقل از سایت ایندیپندنت؛ افزایش تعداد سایت های مستهجن، به نگرانی والدین آمریکایی دامن زده است و به چالشی برای این جامعه تبدیل شده است.
        افزایش سایت هایی که به مسایل جنسی صرف می پردازند در آمریکا، موجی از نگرانی را در والدین آمریکایی پدید آورده است، آنها نگرانند فرزندانشان به تماشای این گونه سایت های مخرب ترغیب شوند.
        روزنامه ایندیپندنت با طرح این سوال که "تاثیر واقعی تماشای مسایل جنسی به طور آنلاین در اینترنت چیست؟، افزود: «در حال حاضر تماشای سایت های پورنو در میان کودکان و نوجوانان انگلیسی افزایش یافته است. بسیاری از آنها به طور قطع در زندگی آینده و در ارتباط با همسران شان دچار مشکل خواهند شد، زیرا تصورشان از این روابط، همان تصاویر و فیلم های مستهجنی است که در ذهن شان نقش بسته و دائم به آنها تصوری غیر واقعی از مسایل جنسی ارائه می کنند. چرا که خیال می کنند باید تمامی حرکات فیلم ها را بتوانند انجام دهند.»
        این روزنامه انگلیسی اضافه کرد: «بسیاری از مجلات و فیلم های مستهجن، نقش اساسی در طلاق ها داشته اند چرا که اینترنت دسترسی بر این فیلم ها را آسان تر کرده است.»
        ایندیپندنت افزود: «حدود یک سوم از ترافیک اینترنتی آمریکا مربوط به سایت های پورنو است و تحقیقات نشان می دهد که دو سوم از مردان و یک سوم از زنان زیر 50 سال این کشور به طور مرتب اینگونه فیلم ها را تماشا می کنند.»
        به نوشته این روزنامه انگلیسی؛ بین 40 تا 80 درصد کودکان 10 تا 17 ساله آمریکایی فیلم های مستهجن تماشا می کنند و اکثر آنها به وسیله تلفن های هوشمند یا کامپیوتر خانگی خود این تصاویر را نگاه می کنند
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

          #124
          افراد بدبین مراقب باشند

          میزان ریسک ابتلا به بیماری های قلبی در افراد خوش بین، ٥۰ درصد کمتر از دیگران است.


          به گزارش «24»، محققین مدرسه بهداشت و سلامتی عمومی وابسته به دانشگاه هاروارد با بررسی بیش از ۲۰۰ تحقیق اعلام کردند میزان ریسک ابتلا به بیماری های قلبی در افراد خوش بین ، ٥۰ درصد کمتر از دیگران می باشد.

          این دانشمندان اظهار داشتند احساس شادی و خوشحالی می تواند عواملی مانند فشار خون و کلسترول بالا بعنوان فاکتورهای موثر در بیماریهای قلبی و سکته را کاهش دهد.

          دکتر «ژولیه بوهم» و تیمش اعلام کردند این تحقیقات حاکی از وجود رابطه ای بین شادی و ریسک ابتلا به بیماری های قلبی و فلج ناشی از آن می باشند.

          البته این تیم پزشکی اظهار داشتند که مدرکی دال بر مصونیت کامل افراد شاد و خوش بین از بیماری های قلبی وجود ندارد.
          to continue, please follow me on my page

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #125
            7 مـشـکـل غـذایـی، 7 راه حـل آسـان

            آیا غذاهای مصرفی شما شامل ترکیبهای شیمیایی و سمی هستند؟ شما باید از خوردن کدام یک از خوراکیها پرهیز کنید؟ و...
            تغذیه سالم به معنی مصرف میوهها، سبزیها و گوشتهایی است که با حداقل فرآوری پرورش مییابند و اغلب غیرشیمیایی هستند و به ندرت به آنها مواد افزودنی اضافه میشود، اما در چند مورد روشهای امروزی تولیدکنندگان مواد غذایی، نه سالم است و نه مورد تایید و نتیجه این که به سلامت ما و محیط زیست یا هر دو صدمههای فراوانی وارد میکند.
            بنابراین غذاها را باید از نگاه افرادی که زندگی خود را صرف این میکنند که چه غذاهایی سالم و کدام یک ناسالم هستند، بررسی کرد.

            رب گوجهفرنگی بستهبندی شده در قوطی
            ساختار و بافت قوطیهای کنسرو از بیسفنول A که یک استروژن مصنوعی است و باعث ابتلا به بیماریهای تناسلی میشود، تشکیل شده است. متأسفانه خاصیت اسیدی گوجهفرنگی باعث میشود که سطح بیسفنول A در بدن مردان بالا برود و تولید اسپرم را متوقف کند. همچنین اختلالهای کروموزومی در تخم حیوانات ایجاد میکند. در هر لیتر رب گوجهفرنگی، 5 میکروگرم بیسفنول A وجود دارد که میتواند روی بدن افراد، به خصوص جوانان تأثیر بگذارد.

            رب گوجهفرنگیهایی که در ظروف شیشهای بستهبندی شدهاند، انتخاب کنید.

            گوشت گوساله تغذیه شده با ذرت
            گاو باید با خوردن علف پرورش یابد نه با غلات اما دامداران امروزه این حیوانات را با غلاتی مانند ذرت و دانه سویا تغذیه میکنند تا هر چه سریعتر برای کشتار پروار شوند. اما این کار میزان مواد مغذی موجود در مواد غذایی تولیدشده از گاو را کاهش میدهد. طی تحقیقات جامع و گستردهای که اخیراً سازمان کشاورزی ایالات متحده (USDA) و محققان دانشگاه کلمسون انجام دادهاند، مشخص شده گوشت گوسالهای که تغذیه آن علوفه بوده، مقدار بالاتری بتاکاروتن، ویتامین E، امگا٣، لینولئیک اسید، کلسیم، منیزیم و پتاسیم و میزان کمتری امگا 6 و چربیهای اشباع شده که باعث بیماریهای قلبی میشوند، دارد. واقعیت این است که گاوها، گیاهخوار و علفخوار هستند و نباید به آنها ذرت و پودر استخوان مرغ و جوجه داد!

            گوشت گوسالهای را بخرید که احتمال میدهید با علوفه تغذیه شده باشد.

            پاپ کورن تهیهشده در مایکروفر
            مواد شیمیاییای مانند اسید پرفلوئورکتانوییک موجود در کیسه و پاکت کیسههای محتوی پاپکورن، باعث ناباروری انسان میشود. بر اساس مطالعههای اخیر دانشگاه UCLA و آزمایشهایی که روی حیوانات انجام داده، مشخص شده است که مواد شیمیایی موجود در کیسهها باعث ابتلا به سرطان کبد و سرطان پانکراس میشود و استفاده از مایکروفر این مواد را آزاد و به پاپکورن منتقل میکند. این مواد سالها در بدن میمانند و در آن انباشته میشوند. محققان نگران هستند که مقدار این مواد شیمیایی در بدن انسان به حدی برسد که در بدن حیوانات آزمایشگاهی باعث سرطان میشود.
            مغزها از جمله بادام، پسته، فندق و... را به روش قدیمی در تابه بو دهید و برای طعمدار کردنشان از کره یا ادویههایی مانند فلفل و سبزیهای خشک معطر استفاده کنید.

            سیبزمینی غیرارگانیک

            ریشه سبزیها، مواد سمی و ضدقارچ موجود در خاک را جذب میکند. سیبزمینی یکی از پرمصرفترین سبزیهاست که در طول رویش فصلی به این مواد آغشته و با مواد سمی قبل از درو و برداشت محصول اسپری میشوند. این کار برای از بین بردن علفهای هرز انجام میشود. بعد از اینکه سیبزمینیها از دل زمین بیرون کشیده میشوند، برای جلوگیری از سبز شدن و جوانه زدن هم دوباره سمپاشی میشوند. برای امتحان این موضوع، یک سیبزمینی معمولی از مغازه بخرید و بگذارید جوانه بزند، میبینید که این اتفاق نخواهد افتاد.

            سیبزمینیهای ارگانیک مصرف کنید. یادتان باشد شستن، روش مناسبی برای از بین بردن مواد شیمیایی جذب شده نیست.

            ماهیهای پرورشی
            دیوید کارپنتر، مدیر موسسه سلامت و محیط زیست در دانشگاهی در آلبانی و نویسنده یک تحقیق مهم در مجله ساینس، درباره آلودگی در ماهیها نکتههایی را مطرح کرده است. نگهداری ماهی در استخرها و تغذیه آنها با سویا و پودر پرندگان روش مناسبی نیست و با طبیعت زندگی آنها مغایرت دارد. گوشت ماهی پرورشیای که به این روش رشد میکند، ویتامین D کمتر و مقدار آلودگی بیشتر نظیر PCBهای سرطانزا و سمومی مثل دیوکسین و د. د. ت دارد. تحقیقات کارپنتر درباره ماهیهای آلوده در سال 2004 توجه گسترده رسانهها را به خود جلب کرد. نتایج تحقیقات اولیه نشان داد د. د. ت باعث ابتلا به دیابت و چاقی میشود اما تعدادی از کارشناسان تغذیه معتقدند مزایای امگا 3 به خطرهای آن فزونی دارد. نگرانیهایی درباره سطح بالای آنتیبیوتیک و آفتکشهایی که به ماهی منتقل شده است، نیز وجود دارد. به این ترتیب وقتی ماهی پرورشی میخورید، گویی بدنتان دارو و مواد شیمیایی دریافت میکند.

            ماهیهای صید شده از آبهای سرد را مصرف کنید.

            شیر تولیدشده با هورمون

            تولیدکنندگان شیر برای این که تولید شیر را افزایش دهند، به گاوهای شیرده هورمونهای رشد گاوی نظیر rBST یا rBGH تزریق میکنند. در انسان میزان بالای rBGH ممکن است باعث ابتلا به سرطان پستان، پروستات و روده بزرگ شود. البته این اثر هنوز صددرصد به اثبات نرسیده اما در صنعت شیر کشورهای صنعتی، استفاده از این هورمونها ممنوع شده است.

            برچسبهای این نوع محصولات را کنترل کنید که فاقد rBST یا rBGH و بدون هورمونهای مصنوعی باشند.

            سیبهای رسمی
            در میان میوههای پاییزی، سیب بیشتر از سایر میوهها در معرض آفتکشها قرار میگیرد. زیرا در مقابل آفت مقاومت ندارد.

            سیبهای ارگانیک بخرید.

            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #126
              بر اساس مطالعه جدید پژوهشگران
              ماده ای 100 برابر موثرتر از آنتی بیوتیک برای مسمومیت غذایی!

              نتایج این تحقیق میتواند به درمان جدیدی برای کاهش مسمومیتهای غذائی کمپیلوباکتر کمک کند.




              به گزارش سرویس علمی فناوری جام نیوز (may 02)، محققان در یک بررسی پی بردند ترکیبات موجود در سیر (Garlic)، در مبارزه با مسمومیت غذائی، 100 برابر قویتر از آنتی بیوتیکها antibiotics میباشد.

              دانشمندان دریافتند که یک جزء ترکیبی سیر، 100 برابر قویتر از دو آنتی بیوتیک بسیار معروف جهت مبارزه با مسمومیت غذائی میباشد.
              آزمایشات نشان داد که جزو ترکیبی سیر به نام diallyl sulphide، میتواند در برابر بیوفیلم (biofilm)، مقاومت کند.
              ضمن آنکه سیر، در مقایسه با دو آنتی بیوتیک معروف به نامهای اریترومایسین و سیپروفلوکساسین بسیار قویتر میباشد.


              نتایج این تحقیق میتواند به درمان جدیدی برای کاهش مسمومیتهای غذائی کمپیلوباکتر کمک کند.
              دکتر میشائیل کونکل (Dr Michael Konkel)، از دانشگاه ایالت واشنگتن میگوید: این تحقیق، بسیار جالب است، چرا که نشان میدهد اجزاء ترکیبی سیر، توانائی بالقوه در کاهش بیماریهائی دارند که بر اثر باکتری محیط و موجود در غذا بوجود میآید.


              کمپیلوباکتر، یکی از شایعترین نوع باکتری در آمریکا و شاید کل جهان میباشد که منجر به بیماری غذائی می شود و شامل علائم ناشی از عفونت شامل، اسهال، درد شکم و تب میشود.

              این باکتری، همچنین یک سوم از افرادی که منجر به نوعی اختلال فلجی نادر به نام سندرم گلینباره شدهاند را مورد حمله قرار میدهد.

              بیشتر عفونت کمپیلوباکتر، ناشی از خوردن غذای ناپخته میباشد که عفونت محیط آشپزخانه و سطح کثیف به آن سرایت کرده است.

              به گزارش میل آنلاین (MailOnline)، طبق آمارهای آژانس استاندارد غذائی، کمپیلوباکتر یکی از رایجترین عوامل مسمومیت غذائی در انگلیس میباشد که عامل 88 درصد مرگ در انگلیس و ولز در سال 2009 بوده است.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #127
                گروه خونی زنان در بارداریشان موثر است

                به زنان دارای گروه خونی O توصیه شود زودتر به فکر بچه دار شدن باشند، اما کارشناسان می گویند قبل از رسیدن قاطعانه به چنین نتیجه ای، به تحقیقات بیشتری نیاز است.
                تحقیقات جدید نشان داد زنان دارای گروه خونی O با بالا رفتن سن دارای مشکلات بیشتری در باروری می شوند.
                این نخستین تحقیقی است که نشان می دهد گروه خونی زنان می تواند بر شانس بارداری آن ها تأثیرگذار باشد.
                محققان با تحقیق بر روی گروهی از زنانی که برای باروری تحت درمان بودند به این نتیجه رسیدند که زنان دارای گروه خونی O از نظر کمی و کیفی با تخمک های ضعیف تری روبرو هستند.
                در مقابل زنان دارای گروه خونی A از نظر کمی و کیفی تخمک های بهتری را دارا بوده اند.
                این یافته ها می تواند منجر به این شود که به زنان دارای گروه خونی O توصیه شود زودتر به فکر بچه دار شدن باشند، اما کارشناسان می گویند قبل از رسیدن قاطعانه به چنین نتیجه ای، به تحقیقات بیشتری نیاز است.
                گروه های خونی O و A دو گروه خونی رایج در میان مردم بریتانیا است که حدود 44 درصد مردم دارای گروه خونی O و حدود 42 درصد دارای گروه خونی A هستند.
                دکتر ادوارد نجات از دانشکده آلبرت انیشیتن دانشگاه پزشکی نیویورک می گوید این تحقیقات بر روی زنانی انجام شده که در برنامه های دانشگاه ییل تحت درمان باروری قرار گرفته بودند.
                افراد دارای گروه خونی A دارای آنتی ژن A هستند، پروتئینی در دیواره سلول که در افراد دارای گروه خونی O وجود ندارد.

                چه عواملی، احتمال باروری زنان را کم و زیاد میکنند؟
                یکی از اوقات شادی بخش در یک ازدواج، زمان تصمیم گیری برای داشتن یک بچه است. اگر مرد و زن هر دو سالم باشند، بارداری به راحتی و بدون هیچ مشکلی صورت میگیرد.
                یک بار در ماه، هورمونهای زنانه ای که از غده هیپوفیز ترشح میشود، تخمدانها را تحریک میکند و باعث آزاد سازی یک یا دو تخمک میشود که در صورت آزاد شدن دو تخمک، دو قلوهای غیر مشابه به وجود میآیند. در صورت نامرتب بودن پریودها، شانس بارداری کاهش مییابد.
                افزایش سن نیز شانس باروری را کاهش میدهد.

                نکاتی مهم برای افزایش شانس بارداری
                فاصله بین دو پریود، فاصله ای است که بارداری در آن اتفاق میافتد. به سادگی میتوانید این روزها را محاسبه کنید، یعنی از شروع یک پریود تا پریود بعدی.
                اولین روز یعنی لکه بینی را هم یک روز حساب کنید. هر خانمی ممکن است یک عدد را ذکر کند. برای مثال یک نفر عدد 22 و دیگری عدد 30 ، ولی معمولا طول این دوره 21 تا 35 روز است. هر عددی که به دست آمد، عدد 14 را از آن کم کنید، عددی که به دست میآید روز تخمک گذاری است، چهار روز قبل و دو روز بعدش را در نظر بگیرید. این یک هفته، بهترین زمان برای باردار شدن است.
                اسپرم میتواند در دستگاه تناسلی خانمها حداکثر تا 72 ساعت زنده بماند، بنابراین شروع تماس اگر در روزهای اول و در آن فرصت یک هفته ای باشد، شانس بارداری افزایش پیدا میکند. اگر همسران مشکلی به لحاظ پزشکی نداشته باشند و از نظر تماس زناشویی فعال باشند (حدود دو تا سه مرتبه در هفته)، در طول شش ماه اول با احتمال 60 درصد بارداری اتفاق میافتد و با احتمال 80 درصد در طی یک سال اول و 90 درصد در طی 18 ماه اول است.

                در طول دوره تخمک گذاری درجه حرارت بدن خانمها افزایش پیدا میکند. اگر درجه حرارت پایه بین 5/35 تا 5/36 باشد، در این صورت درجه حرارت بین 1/36 تا 2/37 زمان تخمک گذاری را نشان میدهد. البته این روش، همیشه هم دقیق نیست.
                بعضی از فروشگاهها و سایتهای اینترنتی، درجه دماسنج پایه و نیز کیتهایی برای بررسی قدرت باروری مردان را به فروش میرسانند. این کیتها غلظت و میزان حجم اسپرم را اندازه میگیرند. البته این آزمایش هم به صورت مطلق و دقیق نیست و برای پی بردن به وجود یا فقدان نازایی در مردان، بهترین راه، مشورت با پزشک برای آزمایش مایع منی است.
                مصرف سیگار توسط خانمها، باعث تغییر در ترشحات محیط دهانه رحم میشود و ممکن است از رسیدن اسپرم به تخمک جلوگیری کند و نیز احتمال سقط و نقایص مادرزادی را افزایش میدهد.

                خانم ها چه مدت بعد از قطع روش جلوگیری، باردار می شوند؟
                خانمهایی که تصمیم میگیرند بچهدار شوند، در صورتی که از قرصهای هورمونی استفاده میکنند، نیمی از آن ها طی سه ماه اول پس از قطع قرصها، باردار خواهند شد و نیمی دیگر طی یک سال.
                در خانمهایی که از روشهای ایجاد مانع مثل حلقه استفاده میکنند (و یا از روش طبیعی)، این دسته هم زمانی مثل گروه قبل و شاید کمی هم کمتر ممکن است تا ایجاد بارداریشان طول بکشد.
                در افرادی که از آمپول دپوپروورا که فقط حاوی هورمون پروژسترون است استفاده میکنند، پس از قطع مصرف این آمپول حدود شش ماه طول میکشد تا بارداری اتفاق بیفتد.
                در مورد دستگاه داخل رحمی (آی- یو - دی)، معمولا یک یا دو ماه پس از خروجش از بدن است که بارداری اتفاق میافتد.

                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

                  #128
                  مصرف ماکارونی بدون گوشت قرمز !


                  شما معمولا ماکارونی را با چه مواد پروتئینی میل می کنید ، آیا همیشه از گوشت استفاده می کنید یا از مرغ و تن ماهی هم تا حالا بهره برده اید؟

                  آیا می دانید کارشناسان تغذیه بر این باورند که مصرف ماکارونی با گوشت مرغ یا تن ماهی مفید تر از روش همیشگی و قدیمی پخت ماکارونی با گوشت چرخ کرده است ؟ شهاب اردشیری ، متخصص تغذیه در این باره توضیح می دهد : « یکی از روش های مناسب تغذیه ای جهت کاهش مصرف گوشت قرمز، استفاده از ماکارونی با گوشت مرغ یا تن ماهی است که برای کودکان و سالمندان قابل هضم تر و سالم تر است.»


                  این در حالی است که بیشتر ایرانی ها ماکارونی را با گوشت قرمز طبخ و مصرف می کنند، اردشیری در این باره می گوید :« بهترین موادی که می توان همراه با ماکارونی مصرف کرد، ترکیبات پروتئینی است؛ زیرا ماکارونی خود از گروه نان و غلات است و زمانی که با پروتئین مصرف می شود، کامل خواهد شد. این پروتئین می تواند شامل پنیر، گوشت چرخ کرده مرغ و یا تن ماهی باشد.»


                  این متخصص می افزاید :« به طور کلی توصیه می شود در طول روز بر حسب نیاز سن و وزنتان بین ۶ تا ۱۱ واحد نان و غلات مصرف کنید. هر فرد بر حسب ذائقه می تواند ۲ تا ۳ واحد آن را به ماکارونی اختصاص دهد.در ضمن نصف لیوان ماکارونی پخته معادل یک واحد از این گروه محسوب می شود.»
                  to continue, please follow me on my page

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #129
                    داشتن هدف در زندگی
                    راهی برای کاهش خطرات و تاثیرات آلزایمر!


                    دانشمندان علوم مغز و اعصاب می گویند: داشتن هدف و انگیزه در زندگی، میتواند تاثیرات آلزایمر را از بین ببرد.


                    به گزارش سرویس علمی فناوری جام نیوز (11 may)، محققان دریافتند که داشتن هدف در زندگی، میتواند در از بین بردن تاثیرات آلزایمر (Alzheimer's) موثر است.
                    دکتر پاتریکیا بویله، از مرکز پزشکی شیکاگو میگوید: نتایج تحقیقات ما نشان میدهد افرادی که اهداف بزرگتری در زندگی داشتند، در مقایسه با افرادی که هدفی در زندگی نداشتند، شناخت و درک مفهومی بهتری داشتند.

                    وی افزود: نتایج تحقیقات نشان داد که هدف در زندگی، از تاثیرات مضر پلاکها بر روی ذهن و سائر توانائیهای تفکر جلوگیری میکند.
                    به گزارش میل آنلاین (MailOnline) این تحقیق باعث تشویق افراد جهت حضور در فعالیتهای هدفدار و معنادار میشود که سلامت شناختی را در سنین بالا افزایش میدهد.

                    در این تحقیق، از افراد مورد نظر سوالاتی درباره هدف در زندگی پرسیده شد. سپس محققان با بررسی های خود دریافتند که هدف در زندگی، میزان کاهش شناخت افراد را بهبود می بخشد.
                    پلاکها و گرههای مغزی، در میان بیماران آلزایمری رایج میباشد و باعث از بین رفتن حافظه و توانائی تفکر میشود و این تحقیق نیز معلوم شد که این گرهها و پلاکها در بیشتر افراد مسن، بر روی مغز آنان انباشته میشود و عملکرد شناختی را از بین میبرند.
                    محققان معتقدند تا کشف درمانهای پیشگیری، استراتژیهائی برای به حداقل رساندن تاثیرات پلاکها و گرههای مغزی، نیاز فوری میباشد.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #130
                      مقایسه دو نوشیدنی پرطرفدار: چای بهتر است یا قهوه؟

                      قهوه و چای از نوشیدنیهای مرسوم در میان مردم بسیاری از کشورها هستند. مطالعههای فراوانی در مورد خواص آنها انجام شده است و باورهای درست و غلط زیادی دربارهشان وجود دارد.

                      قهوه
                      * افرادی که قهوه بیشتر مینوشند، کمتر احتمال دارد به آلزایمر مبتلا شوند.

                      * بررسیها نشان دادهاند عادت به نوشیدن قهوه در درازمدت احتمال مرگ ناشی از بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
                      * دانشمندان معتقدند ترکیبهای موجود در قهوه میتوانند در تولید داروهایی که برای درمان بیماریهای قلبی و بیخوابی تجویز میشوند، مورد استفاده قرار گیرند.
                      * در قهوه بیش از 1000 ترکیب شناسایی شدهاند که در میان آنها 19 ترکیب در قهوه بوداده خاصیت سرطانزایی دارند.
                      * برخی تحقیقات نشان دادهاند نوشیدن زیاد قهوه باعث افزایش کلسترول خون میشود.

                      چای

                      * بررسیها نشان دادهاند چای سبز، خطر ابتلا به سرطان مری را تا 60 درصد کاهش میدهد.
                      * چای سبز از بروز چاقی پیشگیری میکند زیرا مانع رشد سلولهای چربی جدید میشود.
                      * چای سفید بیشترین مقدار آنتیاکسیدان را دارد و از چای سبز در حفاظت از بدن در برابر بیماریها مؤثرتر است.
                      * آنتیاکسیدانهای موجود در چای خاصیت ضدپیری دارند و احتمال بروز بیماریهای قلبی، انواع سرطانها و ابتلا به عفونت را پایین میآورند.
                      * چای سبز به دلیل ترموژنیک بودن، باعث کاهش بافت چربی میشود و این موضوع به دلیل وجود ترکیبهای کافئینی است.
                      * نوشیدن چای داغ، خطر ابتلا به سرطان مری را به شدت افزایش میدهد.


                      واقعیتهای قهوه
                      * نوشیدن قهوه خطر ابتلا به نقرس را در آقایان بالای 40 سال کاهش میدهد.

                      * نوشیدن قهوه احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش میدهد.
                      * مطالعهای در دانمارک نشان داده است که نوشیدن 8 فنجان قهوه در روز احتمال سقط را در خانمهای باردار را بالا میبرد.
                      * قهوه در برابر ابتلا به سرطان کبد و سیروز نقش حفاظتی دارد.
                      * قهوه به دلیل کافئینی که دارد اثر داروهای ضد درد را افزایش میدهد.
                      * قهوه خون رسانی به قلب را کم میکند.
                      * قهوه به شدت باعث تغییر رنگ دندانها میشود.
                      * قهوه قدرت حافظه را به خصوص در دوران سالمندی تقویت میکند.

                      واقعیتهای چای
                      * چای دارای فلوئور است که به حفاظت از دندانها کمک میکند.

                      * نوشیدن 3 تا 4 فنجان چای در روز احتمال بروز حمله قلبی را به شدت کاهش خواهد داد.
                      * چای از بروز دیابت نوع 1 پیشگیری و شدت یافتن آن را کندتر میکند.
                      * سطح هورمون کورتیزول افرادی که 4 بار در روز آن هم به مدت 6 هفته چای سیاه مینوشند، در کمترین حد است.
                      * چای کم رنگ باعث افزایش آب بدن میشود برخلاف تصور عامه که معتقدند کافئین آن باعث کم آبی خواهد شد.
                      * چای میتواند از عود مجدد بیماریهای قلبی و برخی سرطانها جلوگیری کند.

                      * مردانی که بیش از 10 فنجان چای سبز در روز مینوشند، کمتر به اختلالهای کبدی مبتلا میشوند.
                      * چای ممکن است آفتکش داشته باشد مگر این که روی برچسب آن عنوان ارگانیک درج شده باشد.
                      * با توجه به نتایج مطالعهها، چای سبز نقش حفاظتی در برابر سرطان ریه دارد.
                      * اضافه کردن شیر به چای، خواص ضدسرطان آن را از میان خواهد برد.
                      * چای مقداری کافئین دارد که باعث ایجاد اضطراب میشود و فشارخون را بالا میبرد.
                      * چای دارای تانن است که جذب آهن دریافتی را کم میکند و باعث بروز کمخونی میشود.

                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

                        #131
                        یک راه ساده برای چاق نشدن


                        تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف آب با وعده های غذایی چه بسا باعث جلوگیری از بروز چاقی و بیماریهای مرتبط با آن می شود.

                        تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف آب با وعده های غذایی چه بسا باعث جلوگیری از بروز چاقی و بیماریهای مرتبط با آن می شود. به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، پژوهشگران دانشگاه اروگون آمریکا دریافتند که مصرف آب با وعده های غذایی چه بسا آسان ترین شیوه برای جلوگیری از چاقی و بیماریهای مرتبط با آن و بهترین راه برای کمک به کودکان برای مصرف سبزیجات است
                        to continue, please follow me on my page

                        نظر

                        • ماهور
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1239

                          #132
                          لطفا ماکارونی را دم نکنید



                          نتیجه تحقیقاتی که در داخل و خارج کشور روی تمامی غذاهای کربوهیدراتی انجام شده نشان داده است، هر چه فرآیند پخت غذا های حاوی کربوهیدرات مانند ماکارونی کامل تر و طولانی تر باشد، هضم و جذب ترکیبات قندی و نشاستهای آن راحت تر شده و این امر موجب افزایش ناگهانی قندخون و گرسنگی مجدد می شود.

                          این موضوع برای افراد دیابتی و چاق بسیار خطرناک است؛ بنابراین پس از آن که ماکارونی در آب پخت آن را آبکش کرده و از دم کردن آن اجتناب کنید.



                          همچنین دکتر حمید رنجبر متخصص تغذیه معتقد است که علاوه بر این ها در زمان پخت زیاد و دم کردن ماکارونی، حتی مواد مفیدی که برای غنی کردن ماکارونی استفاده شده است هم از بین می رود؛ وی می گوید: «این روزها ماکارونی های غنی شده حاوی ویتامین b و مواد مفید و معدنی دیگر بعد از پخت و پز، ارزش غذایی خود را از دست می دهد؛ چرا که بیشتر ایرانیان برای طبخ ماکارونی آن را دم می کنند و زمان زیادی ماکارونی ها را در آب جوش باقی می گذارند.



                          این امر سبب می شود که ارزش غذایی ماکارونی به شدت پایین بیاید.



                          منبع : مانا
                          چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                          گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #133
                            هشدار در مورد تب کریمه کنگو در ایران: گوشت غیر استاندارد نخرید


                            روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز چهارشنبه (۳ خرداد) به مردم هشدار داد، از مصرف گوشتهای غیر استاندارد که خارج از سیستم نظارتی دامپزشکی ذبح شدهاند به دلیل خطر افزایش احتمال انتقال تب کریمه کنگو خودداری کنند.
                            دکتر هادی هاشمی، متخصص بیماریهای عفونی در همایش تب خونریزیدهنده کریمه کنگو در بیمارستان ابن سینای مشهد گفت، اگر دام آلوده در همان روزهای عود بیماری ذبح شود و سلاخ هم دستکش دستش نباشد یا دستش هنگام ذبح خراش بردارد ویروس این بیماری سریعا به وی منتقل میشود.
                            این کارشناس به همین دلیل هشدار داد که دامهای وارداتی باید توسط دامپزشک معاینه شده و سپس در اختیار کشتارگاهها قرار گیرد.
                            دکتر هاشمی به مردم توصیه کرد، علاوه بر اجتناب ذبح دام در معابر عمومی از خریدن گوشتهای بازرسینشده و بدون مهر دامپزشکی خودداری کنند.
                            بیماری تب کریمه کنگو ویروسی است و با تماس مستقیم با خون و ترشحات یا بافتهای آلوده دام یا تماس با ترشحات فرد بیمار اشاعه مییابد. همچنین در تماس نزدیک با دامهای آلوده ممکن است از طریق تنفس بیماری منتقل شود.
                            علائم این بیماری در انسان تب بالا، دردهای عضلانی، سردردهای شدید و خونریزی عمومی در بدن است.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #134
                              آخرین وضعیت کنترل بیماری تب کریمه کنگو در کشور/ بهبودی 3 بیمار

                              سلامت نیوز :دکتر رضا سعیدی در گفتگو با مهر افزود: در حال حاضر کشتارگاه های استان بازرسی شده اند و گزارش بازدید از آنجا به مراجع مربوطه ارائه شده است.
                              وی افزود: بیماری تب کریمه کنگور از طریق دام آلوده و کنه آلوده منتقل می شود در این میان ممکن است دام قاچاق باشد و یا به صورت قانونی وارد کشور شده باشد. اما در هر حال باید موارد بهداشتی برای آن رعایت شود.سعیدی اظهار داشت: بیماری تب کریمه کنگو از طریق گزش کنه "هیالوما" به دام و یا انسان، دام آلوده، خون و ترشحات دام و انسان مبتلا منتقل می شود.وی با اشاره به اقدامات برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری گفت: انسان در اثر تماس مستقیم با خون و ترشحات یا بافتهای آلوده دام و یا تماس با ترشحات افراد بیمار مبتلا می شود. ابتلا از طریق خوردن گوشت پخته شده و راه های تنفسی هنوز به اثبات نرسیده است.
                              معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: مصرف گوشت های غیر استاندارد که خارج از سیستم نظارتی دامپزشکی ذبح شده اند امکان انتقال بیماری را به دیگر گروههای جامعه افزایش می دهد و توصیه اکید ما این است که مردم از ذبح غیربهداشتی دام در منازل خودداری کنند.وی افزود: مردم می توانند پس از خرید گوشت از مراکز معتبر ابتدا آن را در دمای صفر تا منهای 4 نگهداری کنند تا اسیدهای موجود در آن ویروس را از بین ببرد.سعیدی یادآور شد: این بیماری در دام علایم مشخصی ندارد، اما در انسان بیماری با تب بالا، دردهای عضلانی، سر دردهای شدید و خونریزی در بدن خود را نشان می دهد و در صورتیکه افراد این علائم را در خود مشاهده می کنند باید به مرکز درمانی مراجعه کنند.



                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #135
                                مصرف نمک تصفیه نشده ممنوع


                                سلامت نیوز :دکتر زهرا اباصلتی، کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در نمک های تصفیه نشده ناخالصی هایی از جمله شن، ماسه، خاک گچ، مواد آلوده کننده و محلولهای سخت مانند کلسیم و منیزیم، فلزات سنگین همچون سرب، جیوه، آرسنیک و کادمیوم مشاهده می شود، اظهار داشت: مصرف این گونه نمک ها عوارض نامطلوبی بر دستگاه گوارش، کبد، کلیه، ریه دارد و حتی منجر به بروز مسمومیت می شود.

                                به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران ؛ دکتر زهرا اباصلتی اختلال در جذب ریز مغذی ها از جمله آهن و روی را از دیگر عوارض نمکهای غیر تصفیه شده برشمرد.کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در زمان خرید به پروانه ساخت از وزارت بهداشت و قید عبارت یددار تصفیه شده (تبلور مجدد) توجه شود، خاطر نشان کرد: در صورت مشاهده بسته های نمک با عنوان (نمک صنعتی ) در برخی از فروشگاهها از خرید و مصرف آن اکیدا خودداری شود.دکتر زهرا اباصلتی در خصوص نمک های صنعتی گفت: این نوع نمک غیر خوراکی است و در صنایع غیر غذایی از آن استفاده می شود.وی توصیه کرد: حتی الامکان سعی کنید نمک ید دار را به اندازه مصرف خود خریداری کرده و برای مدت طولانی نگه داری نکنید.



                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X