برای سلامت زیــــســـتــــن

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • kh25
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 693

    #151
    مصرف میوه همراه با غذا
    مصرف میوه با غذا سوء هاضمه و اخلاط فاسد تولید کرده و موجب تباه شدن معده می گردد. تنها دو میوه زیتون و انار، مجوز مصرف با غذا را دارند. جالب است که بدانیم مصرف آن ها به تنهایی از دیدگاه طب سنتی مناسب نیست و مضر شناخته شده است. بهتر است میوه ها به تنهایی و در وعده جداگانه ای مصرف شوند. و در هر وعده غذایی تنها یک نوع میوه (به دلیل متفاوت بودن زمان هضم مواد غذایی مختلف) که البته باید به فصل و کاملا رسیده (کال نباشد) میل شود. به عنوان مثال در یک وعده نباید همزمان از سیب و پرتقال استفاده شود. میوه ها دارای فیبر بوده و مانع از یبوست می شوند. همچنین موادی سرشار از ویتامین محسوب می شوند.

    نظر

    • kh25
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 693

      #152
      سس مایونز
      از آنجا که سرعت رشد میکروب در سس مایونز بسیار بالاست، این ماده حاوی مواد نگهدارنده (سربات پتاسیم وبنزوات سدیم) است که سرطانزا هستند. به تجربه ثابت شده است که در اقلام غذایی هیچ چیز به اندازه سس مایونز موجب صدمه به پوست صورت وجوش صورت نمیشود. همچنین استفاده طولانی مدت از سس مایونز موجب بروز سنگهای صفراوی، ناراحتیهای کبدی، آلرژی، چرب شدن سریع پوست و مو، گرفتگی عروق میگردد

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #153
        آشنایی با راههای مقابله با تب کریمه - کنگو


        تب کریمه- کنگو یک بیماری حاد تب دار خونریزیدهنده ویروسی است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون، ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل میشود.
        این بیماری نخستین بار در کریمه (اوکرین) و همینطور در کنگو (زئیر) گزارش شدهاست و به همین دلیل نام تب خونریزیدهنده کریمه- کنگو بهخود گرفته است.

        این بیماری در حیوانات بدون علامت بوده و تنها ممکن است که حیوان، تب مختصری داشته باشد. ویروس عامل این بیماری در برابر حرارت مقاومت کمی داشته بنابراین پختن گوشت (بهمدت 30دقیقه و با دمای 56 درجه سانتیگراد) یا پاستوریزه کردن شیر و سایر فراوردههای لبنی باعث از بین رفتن این ویروس میشود. در ضمن نگهداری گوشت بهمدت 24 ساعت در کشتارگاههای صنعتی و در دمای 4 درجه سانتیگراد و فریز کردن گوشت در منزل بهمدت 24 ساعت در دمای منفی 1 تا منفی 4 درجه سبب از بین رفتن این ویروس میشود. بنابراین تهیه گوشت از مراکز معتبر تحت نظارت دامپزشکی استانها و نگهداری آنها به طریقه فوق، امکان ابتلا به این بیماری از طریق گوشت یا سایر موارد خوراکی را به کلی منتفی میسازد. عامل این بیماری ویروسی از گروه آربو ویروسهاست که معمولا به وسیله کنه منتقل میشود. مخزن ویروس در طبیعت اصولا کنههاست و گاو، گوسفند، بز و خرگوش نیز بهعنوان مخزن مطرح هستند.

        این ویروس از طریق تماس مستقیم با خون یا ترشحات بیمار، لاشه حیوان آلوده سبب ایجاد بیماری میشود. تب کریمه -کنگو بیشتر در مناطق صحرایی آفریقا، اروپای شرقی، خاورمیانه عراق، هند، افغانستان، پاکستان وغرب چین مشاهده میشود. شیوع بالایی از بیماری در بین کارکنان بیمارستانها، کشاورزان و اشخاصی که با دام سروکار دارند، وجود دارد. بیماری در فصول گرم سال از اواخر فروردین تا اواخر شهریور (زمان رشد و تکثیر کنهها) شیوع پیدا میکند. مواردی از بیماری در بین اعضای خانواده بیمار و پرسنل پزشکی بعد از آلودگی با خون یا ترشحات بیمار رخ دادهاست. پرندگان (غیراز شترمرغ) به تب کریمه - کنگو مقاومند. این بیماری در انسانها پس از یک دوره کمون (نهفتگی) بهطور متوسط 4 تا نهایتا 12 روزه معمولا با علائم غیرخونریزی مانند تب، سردرد، احساس سرما، خستگی، درد عضلانی، پرخونی صورت، پرخونی ملتحمه و چشم، استفراغ و دردهای بالای معده است.

        علائم خونریزی از روز چهارم شروع میشود که بهصورت پتشی (لکههای خونریزی زیر پوستی بسیار کوچک) در مخاط دهان و پوست، خونریزی از لثهها، بینی، معده، روده و رحم و زیر پوست ناحیه ساق پا و دستها ظاهر میشود. مرگ بیمار ناشی از شوک، کمخونی، خونریزی شدید ریوی، عفونت منتشر و اختلال انعقادی داخل عروقی پیش رونده است. بنابراین تب کریمه- کنگو در انسان میتواند بسیار خطرناک بوده و حتی منجر به مرگ بیمار شود. در این بیماری مرگ و میر حدود 30 درصد و شیوع بیمارستانی بسیار بالا گزارش شده است. از آنجا که این بیماری میتواند بهشدت مسری باشد، باید نکات زیر بهشدت مورد توجه قرار گیرد: قصابها حین کشتار باید از وسایل ایمنی حفاظت فردی شامل لباس کار مناسب، دستکش، ماسک، عینک و چکمه استفاده کنند و درصورت وجود زخم در دست یا سایر نواحی بدن افراد شاغل در کشتارگاهها باید از تماس با لاشه، ترشحات و خون دام جدا خودداری کنند. دامداران لازم است که از تماس با کنه و له کردن آن با دست خودداری کرده و نسبت به پاکسازی و سمپاشی جایگاه دام و سمپاشی بدن دام اقدام کنند تا کنههای ناقل از بین برود. باید از کشتار دام در خارج از کشتارگاه تحت هرعنوان اکیدا خودداری شود و مردم به هیچ عنوان نباید دامی را بدون مجوز دامپزشکی خریداری کنند. به هیچ عنوان نباید گوشت کنار خیابان از طرف مردم خریداری شود یا توسط ماموران امکان عرضه آنها میسر باشد. باید از مصرف گوشت تازه خودداری کرد و دام باید پس از ذبح تا ۲۴ ساعت در دمای منفی ۱ تا ۴ قرار گیرد تا ویروسهای آن کشته شوند و پس از آن میتوان گوشت را مصرف کرد.

        در هفته اول بیماری و در مرحله تب میتوان با نمونهگیری از خون، ویروس را جدا کرد همچنین میتوان ویروس را از نمونههای بافتی مثل بافت کبد، طحال، کلیه، غدد لنفاوی جدا کرد. بیماران مشکوک به تب کریمه - کنگو که دارای خونریزی فعال هستند بایستی در اتاق خصوصی ایزوله بستری شوند و ملاقات بیمار تا حد مراقبتهای ضروری محدود شود. پرسنل بایستی از لوازم حفاظتی بهمنظور پیشگیری از تماس پوست و مخاطشان با خون و دیگر مایعات بدن بیمار استفاده کنند. در برخورد با بیمارانی که مبتلا به سرفه، استفراغ، اسهال یا خونریزی فعال هستند باید برای پیشگیری از وسایل حفاظتی تماس با این بیماران شامل کلاه، عینک، دو جفت دستکش، روپوش، گان، پیشبند پلاستیکی و چکمه استفاده شود. رعایت اصول احتیاط همه جانبه درخصوص سوزنهای یکبار مصرف، تیغ و دیگر لوازم برنده بایستی مد نظر قرار گیرد. درمان بیماران شامل درمان حمایتی از جمله تنظیم مایعات و املاح بدن (آب و الکترولیت)، درمان اختلالات انعقادی ناشی از بیماری و شروع درمان ضدویروس برای بیمار است.

        باید به خاطر داشت که با به کار بردن چند توصیه ساده یعنی استفاده از گوشتهای دارای مجوز دامپزشکی، نگهداری آن برای حداقل 24 ساعت در دمای منفی 1تا4، استفاده از لبنیات پاستوریزه و پخت کامل گوشت، اکثر مردم از خطرات ناشی از این بیماری در امان هستند. افراد دارای مشاغل خاص نیز که در بالا بدان اشاره شد با عملی کردن توصیههای ذکر شده در بالا تا حد بسیار زیادی خواهند توانست خود را نسبت به بیماری تب کریمه - کنگو ایمنی کنند.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #154
          برنج را آبکش نکنید



          یک متخصص تغذیه گفت: آبکش کردن برنج موجب کاهش شدید ویتامین ها و مواد معدنی با ارزش آن شده و در نتیجه ارزش غذایی برنج را به شدت کاهش می دهد.
          دکتر عماد معصومی، متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: برخی از رفتارهای نادرست غذایی، موجب میشوند که نه تنها مواد غذایی چندان خاصیتی برای ما نداشته باشند، بلکه موجب بروز برخی اختلالات نیز شوند.

          وی اظهار داشت: متأسفانه بسیاری از مردم از انجام غلط برخی از عادتهای غذایی اطلاع کافی ندارند به همین دلیل اقدام خاصی برای اصلاح این عادات صورت نمیدهند.

          معصومی در همین زمینه تصریح کرد: یکی از عادات غذایی به ویژه در مهمانیها آبکش کردن برنج است که اگرچه موجب قد کشیدن برنج تا حدی میشود اما میتواند خاصیت این ماده را کاهش دهد.

          وی تأکید کرد: در واقع آبکش کردن برنج موجب کاهش شدید ویتامینها و مواد معدنی با ارزش آن شده و در نتیجه ارزش غذایی برنج را به شدت کاهش میدهد.

          معصومی با بیان اینکه کاهش شدید ویتامینها و مواد معدنی با ارزش برنج اثرات منفی خواهد داشت، یادآور شد: ویتامینها و مواد معدنی تأثیر بسیار خوبی بر روی رشد کودکان دارند که کاهش دریافت آنها به طور مستقیم و غیر مستقیم میتواند موجب کاهش سرعت رشد کودکان شود.

          وی افزود: بهتر است از آبکش کردن برنج تا حد امکان پرهیز شده و در واقع این کار به ویژه در مهمانیها تنها به موارد نیاز و ضرورت محدود شود.

          معصومی خاطرنشان کرد: ویتامینها و مواد معدنی از جمله در برنج، علاوه بر تسریع سرعت رشد در کودکان خطر بروز برخی از اختلالات و بیماریها از جمله اختلالات گوارشی را در تمام سنین کاهش میدهد.

          این متخصص تغذیه در ادامه به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: یکی دیگر از عادتهای تغذیهای نامطلوب که متأسفانه بسیاری از مردم به آن عادت دارند مصرف زیاد نمک است.

          وی اظهار داشت: هرچقدر بگوئیم که مصرف زیاد نمک خطرناک است بازهم کم است.

          معصومی با اشاره به اینکه مصرف زیاد نمک موجب بروز آسیبهای جدی و فوری میشود، تأکید کرد: در واقع مصرف زیاد نمک عوارض بسیار زیادی دارد که افزایش شدید فشار خون و بروز بیماریهای قلبی و عروقی تنها مواردی از آن است.

          وی یادآور شد: در حال حاضر مصرف بیش از اندازه نمک در غذاها و تنقلات به یکی از مهمترین عوامل خطر بیماریهای مزمن در سراسر دنیا تبدیل شده است.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #155
            15 علامت سرطان که مردان نادیده میگیرند

            مراقبت معمول پیشگیرانه میتواند سرطان و سایر بیماریها را در مراحل اولیه کشف کند، یعنی در زمانی که گزینههای بیشتری برای درمان و بخت بیشتری برای علاج وجود دارد. اما برخی از مردان به جز به خاطر زنانشان به دکتر نمیروند. در اغلب موارد زنان هستند که به مردان فشار میآورند تا برای چکاپ از لحاظ سرطان به دکتر مراجعه کنند.
            کارشناسان میگویند مردان میتوانند با هشیار بودن در مورد برخی از علائم سرطان که بیانگر نیاز فوری به مراجعه به دکتر است، به خود نفع بسیاری برسانند.
            برخی از این علائم سرطان در مردان اختصاصی هستند. این علائم بخشهای معین بدن را در برمیگیرند و ممکن است به طور مستقیم به امکان وجود سرطان اشاره کنند. برخی دیگر از علائم مبهمتر هستند. برای مثال دردی که در بخشی از بدن احساس میشود، ممکن است علل گوناگونی داشته باشد. اما حتی در مورد این علائم نباید بدون مراجعه به دکتر احتمال سرطان را مد نظر قرار ندهید.
            1- توده پستانی
            اگر مانند اغلب مردان باشید، شاید هرگز به این فکر نیفتاده باشید که مردان هم ممکن است سرطان پستان بگیرند.
            سرطان پستان مردان شایع نیست، ولی ممکن است بروز کند. هر توده جدیدی در ناحیه پستان در مرد نیاز به بررسی بوسیله پزشک دارد. این نشانهها نیز که چه در زنان و چه در مردان باید از لحاظ احتمال سرطان پستان مورد توجه قرار گیرد، اشاره کرده است:
            کشیدگی یا فرورفتگی پوست پستان.
            به داخل کشیده شدن نوک پستان.
            قرمزی یا پوستهریزی نوک پستان یا پوست پستان.
            خروج مایع از نوک پستان.
            در صورتی که با این نشانهها پزشک مراجعه کنید، پزشک علاوه بر گرفتن سابقه دقیق و معاینه جسمی، ممکن است برای شما ماموگرافی، نمونهبرداری بافتی، یا آزمایشهای دیگر را تجویز کند.
            2- درد
            در هر سنی افراد ممکن است به دردهای مبهم یا حاد مبتلا شوند. اما درد حتی دردی مبهم ممکن است نشانه اولیه برخی سرطانها باشد؛ البته در اغلب موارد احساس درد ناشی از سرطان نیست.
            هر دردی که طول بکشد باید بوسیله پزشک مورد بررسی قرار گیرد. پزشک با توجه به شرح حال بیمار تصمیم خواهد گرفت که آیا آزمایشهای بیشتری مورد نیاز است یا نه، و چه نوع آزمایشی لازم است. حتی اگر سرطانی وجود نداشته باشد، شما از رفتن به نزد پزشک سود خواهید برد. پزشک میتواند با بررسی شما میتواند به شما کمک کند دریابید چه عاملی باعث درد شما شده است و برای تسکین دادن آن چه کار میشود کرد.
            3- تغییرات در بیضه
            سرطان بیضه اغلب در مردان در سنین 20 تا 39 رخ میدهد. انجمن سرطان آمریکا توصیه میکند بیضه مردان به عنوان بخشی روتین از چکاپ سرطان بوسیله پزشک معاینه شود. و برخی از پزشکان معاینه ماهانه بیضه بوسیله خود فرد را توصیه میکنند.
            هر تغییری در اندازه بیضه چه بزرگ شدن و چه تحلیلرفتن و کوچک شدن باید مورد بررسی قرار گیرد. همچنین تورم یا وجود توده در بیضه را نباید نادیده گرفت. و بالاخره احساس سنگینی در کیسه بیضه (اسکروتوم) باید مورد توجه قرار گیرد. برخی از سرطانهای بیضه بسیار سریع رشد میکنند. بنابراین کشف زودرس آنها حیاتی است. اگر توده سختی در بیضهتان احساس کردید، فورا به پزشک مراجعه کنید.
            پزشک شما معاینه بیضه انجام خواهد داد و وضع کلی سلامتیتان را ارزیابی خواهد کرد. اگر پزشک مشکوک به سرطان باشد، ممکن است آزمایشهای خونی تجویز کند. همچنین بررسی بیضه با سونوگرافی ممکن است انجام شود. در نهایت ممکن است پزشک تصمیم بگیرد از نمونهای از بافت بیضه را بردارد تا از لحاظ وجود سرطان مورد آزمایش میکروسکوپی قرار گیرد.
            4- تغییرات در گرههای لنفاوی
            اگر متوجه توده یا تورمی در گرههای لنفاوی زیر بغل یا گردن- یا هر جای دیگر بدنتان شدید- باید به آن توجه کنید.
            در صورتی که گره لنفاوی به طور پیشروندهای بزرگتر شود، و بزرگی آن بیش از یک ماه ادامه پیدا کند، باید به پزشک مراجعه کنید.
            پزشک به معاینه شما خواهد پرداخت و بیماریهایی را که میتوانند باعث بزرگی گره لنفاوی شوند،از جمله عفونتها را بررسی خواهد کرد. اگر عفونتی یافت نشود، معمولا پزشک دستور نمونهبرداری از گره لنفاوی را میدهد.
            5- تب
            اگر تبی دارید که علت آن مشخص نیست، ممکن است سرطان عامل آن باشد. تب همچنین علامت ذاتالریه یا برخی از بیماریهای دیگر هم میتواند باشد که نیاز به درمان دارند.
            اغلب سرطانها در زمانی در سیر خود باعث ایجاد تب میشود. اغلب تب در سرطان هنگامی رخ میدهد که سرطان از محل اصلی خود انتشار پیدا کرده و به بخش دیگری از بدن تهاجم کرده است. اما تب همچنین ممکن است نشانه اولیه سرطانهای خونی مانند لنفوم و لوسمی باشد.
            بهترین کار این است که تبی را که علت آن مشخص نیست را نادیده نگیرید و به پزشک مراجعه کنید. پزشک با معاینه و تجویز آزمایشها علت تب را خواهد یافت و درمانهای لازم را انجام خواهد داد.
            6- کاهش وزن غیرمنتظره
            کاهش وزن غیرمنتظره و بیدلیل باید مورد توجه قرار گیرد. اغلب ما به سادگی وزن کم نمیکنیم. البته وقتی از کاهش وزن به عنوان نشانه سرطان صحبت میکنیم، منظومان چند کیلو کاهش وزن به علت افزایش فعالیت جسمی یا کم غذا خوردن به علت گرفتاریهای شغلی نیست. اگر مردی بیش از 10 درصد وزن بدنش را در مدت کوتاهی در حد چند هفته از دست بدهد، زمان مراجعه به دکتر فرا رسیده است.
            پزشک شما معاینه جسمی عمومی از شما انجام خواهد، پرسشهایی در مورد رژیم غذایی و برنامه ورزشیتان و نیز وجود سایر علائم خواهد کرد. پزشک بر اساس اطلاعات به دست آمده آزمایشهای لازم را تجویز خواهد کرد.
            7- درد شکمی و افسردگی
            هر مردی که درد شکمی دارد و احساس افسردگی هم میکند باید مورد چکاپ قرار گیرد. متخصصان رابطهای میان سرطان لوزالمعده و افسردگی یافتهاند.
            سایر علائم سرطان لوزالمعده شامل زردی یا تغییر رنگ مدفوع اغلب به رنگ خاکستری است.
            پزشک شما معاینه جسمی کاملی از شما خواهد کرد و سابقه پزشکی شما را خواهد گرفت. سپس ممکن است رادیوگرافی قفسهسینه، سیتیاسکن یا MRI یا سایر آزمونهای تشخیصی را تجویز کند.
            8 - خستگی
            خستگی یک علامت مبهم دیگر است که ممکن است در مردان به سرطان مربوط باشد. البته بسیاری از مشکلات دیگر هم میتواند باعث خستگی شود. خستگی نیز مانند تب هنگامی رخ میدهد که سرطان گسترش پیدا کرده باشد. اما در برخی از سرطانها مانند سرطان خون یا لوسمی یا برخی از سرطانهای معده یا روده بزرگ ممکن است در همان ابتدای بیماری بروز کند.
            اگر احساس خستگی شدید دارید و با استراحت بهتر نمیشوید، به دکترتان مراجعه کنید. پزشک ضمن معاینه شما وجود سایر علائم را هم جستجو خواهد کرد تا علت خستگی شما پیدا کند و درمان آن را تجویز کند.
            9 - سرفه مداوم
            سرفه علامت شایعی در سرماخوردگی، آنفلوآنزا و آلرژیها است و همچنین سرفه ممکن است عارضه جانبی برخی از داروها باشد. اما هر سرفه طولانی مدتی- یعنی سرفهای که بیش از سه تا چهار هفته طول بکشد- را نباید نادیده گرفت و برای بررسی آن باید به پزشک مراجعه کرد. سرفه طولانی مدت علاوه بر سرطان ممکن است نشانه بیماریهای دیگری مانند برونشیت مزمن یا بازگشت محتویات اسیدی معده به مری (ریفلاکس) باشد.
            پزشک شما سابقه پزشکی شما را خواهد گرفت، گلوی شما را معاینه خواهد، کارکرد ریهتان را بررسی خواهد کرد و به خصوص اگر سیگاری باشید، ممکن است رادیوگرافی قفسه سینه را هم تجویز کند. هنگامی علت سرفه مشخص شد، پزشک یک طرح درمانی برای شما تعیین خواهد کرد.
            10 - اشکال در بلع
            برخی از مردان از اشکال در بلع شکایت میکنند. آنها در طول زمان ممکن است با تغییردادن رژیم غذاییشان و مصرف مواد غذایی نرمتر و مایع سعی کنند بر این مشکل غلبه کنند مثلا سوپ بخورند. اما اشکال در بلع میتواند نشانه سرطانهای گوارش از جمله سرطان مری باشد.
            اگر در بلعیدن غذا مشکل دارید، به پزشکتان اطلاع بدهید. پزشک پس از گرفتن شرح حال و سابقه پزشکی شما ممکن است رادیوگرافی قفسه سینه تجویز کند. پزشکتان همچنین ممکن است شما را به متخصص گوارش ارجاع دهد تا با آندوسکوپی فوقانی مری و بخش بالایی دستگاه گوارشتان مورد بررسی قرار گیرد.
            11- تغییرات پوست
            شما نه تنها باید از تغییرات در خالهایتان آگاه باشید (که نشانه شناختهشده سرطان پوست بالقوه است) بلکه هر تغییر در رنگ پوست را باید مورد توجه قرار دهید.
            همچنین ایجاد زخم و خونریزی ناگهانی از پوست هم و پوستهریزی شدید هم باید بوسیله پزشک مورد بررسی قرار گیرد. مشکل است
            گفت تا چه مدت باید صبر کرد و به مشاهده تغییرات پوست ادامه داد و سپس به پزشک مراجعه کرد، اما اغلب کارشناسان میگویند بیشتر از چند هفته نباید منتظر بمانید.
            پزشک از شما شرح حال دقیقی خواهد گرفت و معاینه جسمی دقیقی انجام خواهد داد. همچنین ممکن است برای رد کردن احتمال سرطان نمونهبرداری بافتی از پوست را تجویز کند.
            12- ظهور خون در جاهای غیرمعمول
            اگر در بخشی از بدنتان که به طور معمول خونریزی نمیکند، خون مشاهده کنید، باید به پزشکتان مراجعه کنید. اگر شروع به سرفه کردن و بالا آوردن خلط خونی کنید، خون در مدفوعتان ظاهر شود یا ادرارتان خونی باشد، مراجعه به پزشک لازم است.
            توجه داشته باشید که نسبت دادن وجود خون در مدفوع به بواسیر (هموروئید) اشتباه است، این خونریزی ممکن است نشانه سرطان روده بزرگ باشد.
            پزشک شما در مورد علائمتان سوال خواهد کرد. ممکن است آزمایشهایی مانند کولونوسکوپی (آندوسکوپی روده بزرگی با استفاده از یک لوله انعطافپذیر که بر سر آن دوربینی نصب شده است) را توصیه کند. هدف کولونوسکوپی یافتن نشانههای سرطان یا ضایعات پیشسرطانی (که ممکن است بعدها به سرطان تبدیل شوند) و نیز هر ضایعه دیگری باشد که باعث خونریزی شده است.
            13- تغییرات دهان
            اگر سیگار میکشید یا توتون میجوید، به خصوص باید در مورد بروز لکههای سفید درون دهان یا نقاط سفید رنگ روی زبانتان هشیار باشید. این تغییر ممکن است بیانگر بروز "لوکوپلاکیا"، یک ضایعه پیشسرطانی که ممکن است در نتیجه تحریک شدن مداوم پوشش دهان و زبان رخ دهد- باشد. این عارضه ممکن است در نهایت به سرطان دهان تبدیل شود.
            این تغییرات را باید به پزشک یا دندانپزشکتان اطلاع دهید. پزشک یا دندانپزشک پس از پرسیدن سوابق پزشکی و معاینه تغییرات، تصمیم خواهد گرفت چه کارهای دیگری لازم است انجام شود.
            14- مشکلات ادراری
            با افزایش سن مردان، دچار شدن به مشکلات ادراری شیوع بیشتری پیدا میکند. مردان ممکن است تکرر ادرار، احساس فوریت برای ادرار کردن و احساس باقیماندن ادرار در مثانه و تخلیه نشدن کامل آن شکایت داشته باشند. هر مردی با افزایش سن ممکن است به این مشکلات دچار شود. اما توجه داشته باشید که این علائم ممکن است به علت سرطان نیز بروز کند، به خصوص اگر این علائم روز به روز بدتر شوند.
            پزشک برای بررسی اندازه پروستات معاینه انگشتی از راه مقعد انجام خواهد داد. پروستات با افزایش سن مردان بزرگ میشود. این بزرگ شدن به علت یک عارضه خوشخیم و غیرسرطانی به نام "هیپرپلازی خوشخیم پروستات" یا BPH است.
            پزشک شما ممکن است آزمایش خون برای اندازهگیری آنتیژن اختصاصی پروستات یا PSA را تجویز کند. PSA پروتئینی است که بوسیله غده پروستات تولید میشود. این آزمایش برای کمک به تعیین امکان وجود سرطان پروستات مورد استفاده قرار میگیرد. اگر دکترتان در معاینه متوجه ناهنجاریهای پروستات شود یا اگر میزان PSA از حد طبیعی بالاتر باشد، شما را به یک متخصص مجاری ادراری- تناسلی (اورولوژیست) ارجاع میدهد و ممکن است نمونهبرداری بافتی از پروستات را تجویز کند.
            15 - سوءهاضمه
            بسیاری از مردان، به خصوص با در سنین بالاتر هنگامی که دچار سوءهاضمه میشوند، به خصوص اگر در خوردن و نوشیدن افراط کرده باشند، فکر میکنند دچار "حمله قلبی" شدهاند. اما سوءهاضمه مداوم همچنین ممکن است نشانه سرطان مری،گلو یا معده باشد و باید به پزشک اطلاع داده شود.
            پزشک شما از سوابق پزشکیتان سوال خواهد کرد و پرسشهایی درباره دورههای سوءهاضمه خواهد کرد. بر اساس شرح حال شما و پاسخهایتان به این پرسشها پزشک در مورد آزمایشهای لازم و نحوه درمان تصمیم خواهد گرفت

            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

              #156
              همه مادران باردار محتاج مکمل اند؟

              از نظر علمی ثابت شده است تمام مادران باید مخصوصا در ۳ ماهه اول بارداری روزانه یک میلیگرم اسیدفولیک مصرف کنند زیرا کمبود آن باعث بروز اختلالهای جدیای مانند نقص لوله عصبی در جنین میشود و از طرفی میتواند نوعی کمخونی در مادر ایجاد کند...

              حتی اگر خانمی برای مشاوره پیش از بارداری مراجعه کند، به او توصیه میشود از چند ماه قبل از اقدام به بارداری، مصرف اسیدفولیک را آغاز کند تا از بروز مشکلات و آنومالیهای جنینی در فرزندش پیشگیری شود.

              در اواسط بارداری، نیاز تمام خانمها به ترکیبهای آهن افزایش مییابد و به همین دلیل علاوه بر اسیدفولیک، باید ترکیبهای آهن افزایش یابد. البته ترکیبهای آهنی در بازار موجود است که اسیدفولیک و حتی ویتامین c هم برای جذب بهتر آهن دارند و پزشکان مصرف آنها را تا پایان دوران بارداری توصیه میکنند.

              از آنجا که بعد از زایمان، خانمها دچار خونریزی میشوند و بعد از آن شیردهی را در پیش دارند، حتی بهتر است ۳ ماه بعد از زایمان هم مصرف این ترکیبها ادامه یابد.

              مصرف آهن بسیار ضروری است و خانمها نمیتوانند با تغذیه و مصرف مواد خوراکی حاوی آهن نیاز بدنشان به این ماده را تامین کنند زیرا برای تامین آهن موردنیاز باید رژیم بسیار پرکالری داشته باشند که منطقی نیست و از طرفی جذب آهن از دستگاه گوارش محدود است. در نیمه دوم بارداری، نیاز جنین به کلسیم افزایش مییابد و حتی اگر مادر کلسیم کافی مصرف نکند، جنین آن را از بدن مادر میگیرد بنابراین خانم دچار کمبود کلسیم خواهد شد. اگر مادر به اندازه کافی منابع غذایی حاوی کلسیم را مصرف کند (۵ واحد در روز) و نیاز بدن به این ماده معدنی مثلا با مصرف لبنیات کافی تامین شود، نیازی به تجویز کلسیم اضافه نیست ولی معمولا خانمهای ایرانی به اندازه کافی این مواد را دریافت نمیکنند و در این صورت باید کلسیم مصرف کنند.

              البته باید توجه داشت که کلسیم با ویتامین d نباشد چون این ویتامین محلول در آب نیست و در بدن تجمع پیدا میکند و میتواند در بدن جنین عارضه ایجاد کند.

              مصرف ترکیبهای مولتیویتامین به هیچوجه برای همه خانمها لازم نیست و فقط در شرایط خاصی که پزشک حس کند مادر دچار سوءتغذیه است یا خوب وزن اضافه نمیکند، تجویز میشود.

              حتی در صورت نیاز مادر به این ترکیبها هم پزشک باید حتما به مقدار موادی که باعث بروز مشکل در جنین میشوند مانند ویتامین d، روی و... هم دقت کند تا از حد مجاز بالاتر نباشد.
              to continue, please follow me on my page

              نظر

              • آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

                #157
                حساسیت و تشدید آسم با سوسیس و کالباس

                یک فوق تخصص عفونی کودکان با اشاره به اینکه ساندویچ سوسیس و کالباس همراه با سس گوجه فرنگی می تواند موجب حساسیت و تشدید آسم شود، عنوان کرد: ساندویچ تخم مرغ پخته به جای ساندویچ سوسیس و کالباس به عنوان یک میان وعده غذایی کامل، مطلوب است.
                to continue, please follow me on my page

                نظر

                • غزاله
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 343

                  #158
                  با نوشيدن چاي خود را در برابر ديابت واكسينه كنيد

                  گروهي از پزشكان آلماني ادعا كردهاند كه بهترين و موثرترين شيوه براي كاهش خطر ابتلا به ديابت نوشيدن حداقل چهار فنجان چاي در روز است.

                  به گزارش ايسنا، اين پزشكان عادتهاي نوشيدن چاي را در بيش از 12 هزار بيمار مبتلا به ديابت نوع دوم در سراسر اروپا، ارزيابي كرده و دريافتند كه نوشيدن حداقل چهار فنجان چاي در روز خطر پيشرفت ديابت را در اين بيماران تا 20 درصد كاهش داد كه اين ميزان، براي مبتلايان به ديابت رقم قابل ملاحظهاي است.

                  به نوشته روزنامه ديلي ميل، اين پزشكان تاكيد كردن مزاياي نوشيدن چاي در پيشگيري از ديابت فقط شامل حال افرادي ميشود كه عادت به نوشيدن چاي زياد در طول روز دارد اما در افرادي كه كمتر از سه فنجان در روز چاي مينوشند، تاثيري ندارد.

                  "كريستين هردر" متخصص اصلي در اين آزمايشات در مركز مطالعات ديابت ليبنيز در دانشگاه آلماني "هنريش هين" خاطرنشان كرد: چاقي يك فاكتور خطرزاي اصلي در بروز ديابت نوع دوم است اما عوامل رژيمي نيز در اين زمينه نقش مهمي دارند كه يكي از اين عوامل مصرف چاي است.

                  وي تشريح كرد: چاي با تاثيرگذاري روي هضم گلوكز، جذب گلوكز و حفاظت از سلولهاي بتا در برابر مولكولهاي راديكال آزاد، خطر بروز ديابت نوع دوم را كاهش ميدهد.

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #159
                    12 نکته برای کاهش جوشهای صورت

                    پوست صورت، گردن، قفسه سینه، پشت و شانه ها به دلیل داشتن غدد چربی، شرایط مساعدی را برای رشد میکروب ها فراهم می کنند. لذا جوش های بسیاری ممکن است در این نواحی از بدن دیده شوند.
                    درمان جوش ها، تنها از راه کاهش میزان آنها امکان پذیر است. در اینجا 12 راه را برای کم کردن بروز این جوش ها برای شما بیان می کنیم.
                    1- صورت خود را بیش از حد نشویید.
                    تنها کثیف بودن پوست منجر به بروز آکنه و جوش نمی شود، بلکه بسیاری از انواع لکه ها و جوش های پوستی به دلیل شستشوی زیاد پوست به وجود می آیند، زیرا شستشوی زیاد سبب تحریک پوست می شود. مواد شوینده پوست، مثلا صابون ها، حاوی مواد شیمیایی هستند که تماس بیش از اندازه این مواد با پوست منجربه کاهش سلامت پوست و در نتیجه بروز لکه ها و جوش های پوستی می شود.
                    می توان مناطق مستعد بروز جوش های پوستی را با یک پاک کنندهی ملایم و آب گرم، روزی دو بار شست تا تحریک پوست برای بروز جوش های پوستی را به حداقل رساند.
                    2- از صابون های بدون چربی استفاده کنید.
                    چربی صابون وارد خلل و فرج پوست شده و زمینه را برای بروز لکه ها و جوش های پوستی فراهم می کند. به همین منظور، از صابون هایی که بر روی آنها نوشته شده ضد آکنه، استفاده کنید.

                    3- می توانید غذاهای مورد علاقه خود را مصرف کنید.
                    این تفکر درست نیست که خوردن شکلات و غذاهای چرب ارتباط مستقیم با بروز جوش و آکنه دارد. آکنه زمانی رخ می دهد که منافذ پوستی توسط چربی سلول های پوستی و باکتری های طبیعی پوست بسته شوند و سبب بروز ورم و التهاب شوند.
                    استفاده از برخی غذاها منجر به بروز واکنش های هورمونی در بدن می شود که باعث تولید بیش از حد سلول های پوست و یا تولید چربی بیش از حد خواهد شد.
                    ولی باید از مصرف بیش از حد غذاهای چرب مثل پیتزا و نیز شکلات خودداری کنید.
                    4- به مقدار زیاد آب بنوشید.
                    نوشیدن آب در طول روز سبب می شود تا بدن شما دچار کم آبی نشود.

                    5- کرم ضدآفتاب بزنید.
                    از کرم های ضد آفتاب بدون چربی، با فاکتور محافظت در برابر نور خورشید (SPF)30 استفاده کنید تا از رسیدن طیف وسیعی از اشعه فرابنفش نور آفتاب به پوست جلوگیری نمایید.
                    حتما کرم بدون چربی بخرید تا منافذ پوست را مسدود نکند و منجر به بروز آکنه های پوستی نشود.
                    کرم ضد آفتاب را هر دو ساعت یک بار مجددا استفاده کنید.
                    6- به صورت مداوم از مواد آرایشی استفاده نکنید.
                    از مصرف مواد آرایشی چرب خودداری کنید. استفاده از این گونه مواد چرب، منافذ پوست را مسدود می کند و جوش های پوستی و آکنه زیادی را ایجاد می کند. از مواد آرایشی استفاده کنید که حاوی مواد معدنی سبک و پودری شکل هستند که احتمال بروز جوش و آکنه را کمتر می کند.
                    قبل از استفاده از مواد آرایشی، صورت خود را با آب سرد بشویید و بعد از پاک کردن آرایش نیز حتما صورت خود را شستشو دهید.
                    7- از برنزه کردن پوست به شدت اجتناب کنید.
                    این تفکر نادرست است که می گوید : برنزه کردن سبب پاک شدن پوست از آلودگی ها می شود.
                    این یک واقعیت است که اشعه فرابنفش، خطر ابتلا به سرطان پوست، پیری زودرس و چینوچروک را افزایش می دهد .
                    همچنین استفاده از برخی مواد و داروها، قبل و حین برنزه کردن، آسیب پوست توسط اشعه فرابنفش را چند برابر می کند.

                    8- از مصرف محصولاتی که سبب چرب شدن موها می شود اجتناب کنید.
                    از موادی مانند ژل مو که حاوی چربی زیادی است اجتناب کنید. همیشه موهای خود را تمیز نگه دارید. اگر موهای چربی دارید، روزانه آنها را بشویید.
                    9- حتی المقدور از تماس زیاد موهای سر با پوست جلوگیری کنید.
                    به خاطر داشته باشید که مو حاوی چربی است و تماس زیاد چربی آن با پوست، سبب مسدودشدن منافذ پوست شده و جوش های پوستی ایجاد می کند.

                    10- جوش های خود را نترکانید.
                    ترکاندن جوش ها سبب بدترشدن اوضاع می شود و فرایند بهبودی را کندتر می کند. جوش ها حاوی مواد آلوده ای هستند که با ترکیدن، مواد آلوده خود را به دیگر مناطق پوست انتقال می دهند.
                    11- به صورت خود دست نزنید.
                    از لمس کردن صورت و مالش صورت خودداری کنید، زیرا سبب بدترشدن آکنه می شود. در این مواقع تلفن همراه خود را دورتر از پوست بگیرید و از گذاشتن دستتان زیر چانه اجتناب کنید.
                    12- برای مصرف کرم از دست خود استفاده نکنید.
                    از وسیله هایی مانند پنبه، برای مصرف کرم و وسایل آرایشی استفاده کنید. دست و انگشتان، میکروب زیادی را حمل می کنند که می توانند منجر به جوش و آکنه شوند.
                    در آخر اگر جوش های پوستی شما را آزار می دهند، به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید، زیرا راههای درمان زیادی برای حل مشکل شما وجود دارد.

                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

                      #160
                      بیماران قلبی ماکارونی بخورند!

                      سالانه بیش از صدها نفر در ایران به دلیل بیماری های قلبی عروقی جان خود را از دست می دهند و همین امر سبب شده تا دیگر بیماران قلبی عروقی به سلامت خود اهمیت بیشتری بدهند.

                      بیشتر این افراد فکر می کنند که خوردن ماکارونی برای آنان مضر است اما بد نیست بدانند که ماکارونی جزء محصولات کم نمک به شمار می رود و در ترکیب مواد آن اصلاً کلسترول وجود ندارد. این امر سبب می شود تا افرادی که مبتلا به بیماری قلبی یا دیابت هستند نگرانی برای خوردن ماکارونی نداشته باشند.

                      دکتر رعنا افشار، متخصص تغذیه نیز در تأیید این مطلب می گوید: «اشخاصی که به بیماری قلبی عروقی مبتلا هستند یا از بابت بالارفتن فشار خون نگران هستند، می توانند با خیال راحت از این غذای سالم استفاده کنند. البته نکته مهم اینجاست که سس پاستا هم باید کم نمک و بدون چربی باشد.» به گفته این پزشک اگر می خواهید سالم ترین نوع پاستا را در خانه بپزید بهتر است که برای طعم دهی به ماکارونی از میگو و سبزیجات رنگارنگ کمک بگیرید.
                      to continue, please follow me on my page

                      نظر

                      • ماهور
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1239

                        #161
                        کلم بخورید، غصه نخورید!



                        کلم شامل مواد آلبومینوئیدی، مواد چرب، مواد قندی، میروزین و گلوکوزیدهای مختلف کلم دارای کلسیم، پتاسیم، منیزیم، گوگرد، ارسنیک و همچنین ویتامین های آ، ب، ث و پ است.

                        خواص دارویی


                        کلم دارای خواص مدر (ادرار آورنده)، زیاد کننده حرارت بدن، ضد چاقی، مغذی و مقوی اعضاء بدن، تصفیه کننده خون، جلا دهنده رخسار، ضد اسهال، دفع کننده مستی، محرک ملایم، ضد اسکوربوت، اشتهاآور، خواب آور، آرام بخش، محرک قوه باه، ضد خونریزی لثه و ضد کرم (تخم کلم)، ضد کم خونی(تخم کلم)، تصفیه کننده خون می باشد.


                        مصرف خوراکی و استعمال خارجی آن، خواص التیام بخشی و ضد عفونی کننده دارد. برای انواع تورم ها و جراحات، از جمله احتقان پستان به کار می رود.
                        جوشانده برگ کلم در موارد برونشیت های حاد و مزمن، نزله های ششی، سرفه، مراحل اولیه سل و سنگ کلیه ،رماتیسم، نقرس، سیاتیک، لاغری، اسهال، شربت سینه، تنگی نفس، زخم واریس، زخم های سرطانی، زخم های بواسیری، سنگینی گوش مصرف می شود.


                        کلم به علت داشتن آهن زیاد و آرسنیک یکی از غذاهای بسیار عالی برای سستی استخوان و سل و کم خونی است.


                        به علت داشتن کلسیم و گوگرد برای استخوان های بدن، خون، مو و ناخن مفید است. و به علت داشتن ویتامین پ از بیماری پلاگر جلوگیری می کند. و به علت اینکه سرشار از ویتامین های (آ، ب، ث) است، انرژی از دست داده را به اشخاص کم خون و خسته مفرط و عصبانی باز می دهد. و به علت وجود ویتامین آ برای قوه بینایی مفید است. و به علت آنزیمی که دارد برای ورم روده ها نافع است، این آنزیم در تمام ساقه های زیرزمینی مانند شلغم، هویج و سیب زمینی وجود دارد ولی مقدار آن در سیب زمینی اسلامبولی و کلم سنگ بیشتر است و می توان با گرفتن آب، آن را مورد استفاده قرار داد. و حرارت را بالا می برد، برگ های قرمز و بنفش این خانواده ضد چاقی است.


                        وقتی اعصاب صورت درد گرفت باید برگ های کلم را با شیر پخت و به صورت ضماد روی قسمتی از صورت که درد می کند گذاشت. سوپ کلم از ریزش مو جلوگیری می کند. در مورد فلج خفیف یا (پارزن) برگ های کلم را با وردنه له کرده، روی موضع بکار برند و هر ساعت تجدیدکنید. کلم سرشار از ویتامین های آ و ب و ث بوده و دارای ارزش غذایی زیادی است کلم چون دارای ارسنیک می باشد اشتها را زیاد می کند و نیرو و جوانی می بخشد، رنگ قیافه را قشنگ کرده چاق می کند. همچنین به بدن های ضعیف مخصوصاً کسانی که دچار سل و اختلالات رشدی شده اند نیرو و قوت می دهد. باعث رشد اطفال می شود.کلم را در آب پخته و آب آن را بنوشند قاعده زنان را باز می کند.


                        برگ ها به استثنای کناره ها و برجستگی های کلم را روی ناحیه مبتلا به درد عصب صورت (نورالژی فاسیال) به کار برده و هر دو ساعت برگ را عوض کنند. برگ های سفت و خارجی کلم را که معمولاً مصرف نمی کنند و دور می ریزند دارای خواص بی شماری است و در مورد سیاتیک استعمال می شود. برای مصرف آن باید برگ ها را به کمک یک بطری و یا یک نورد، له کرده و کمی در آتش گذاشت تا بپزد. بعد آن را روی عضوی که درد می کند گذاشته و با پارچه پشمی بست. هر روز باید این ضماد را ۲ تا ۳ بار تجدید کرد.
                        خوردن ۳۰ گرم برگ کلم برای اطفال مبتلا به کرم های معده مفید است.


                        زیاده روی در خوردن آن جایز نیست زیرا باعث خواب های پریشان و تولید نفخ، غلیظ شدن خون و بالا رفتن فشار خون می شود. در مبتلایان به بیماری هایی مانند مالیخولیا، واریس و سرطان، باید از خوردن آن اجتناب کرد.
                        در مورد زخم واریسی و زخم های سرطانی برگ تازه کلم را نرم کوبیده با مقداری آرد جو مخلوط نموده بر زخم ها قرار دهند و روزی لااقل یک مرتبه تکرار کنید.در اطفال اثر ضد کرم آسکاریس دارد که در این مورد از کلم پیچ به میزان ۲۰ تا ۳۰ گرم استفاده می شود. در استعمال خارجی، شیره برگ کلم و یا جوشانده های غلیظ آن، اثر التیام دهنده اولسرهای واریسی و زخم های مختلف دارد. برگ کلم حرارت دیده را بر روی قسمت های دردناک بدن در نقرس، رماتیسم، درد پهلو و سیاتیک قرار می دهند که اثرات مفیدی دارد.

                        برای معالجه سر درد شدید و میگرن، ضمادی از برگ های سفت کلم درست کنید، به این ترتیب که برگ های سفت خارجی کلم را له کنید و کمی در آتش بپزید و آن را روی محل درد بگذارید و با پارچه پشمی ببندید. روزی ۲ تا ۳ بار این ضماد را تکرار کنید.
                        زخم های متورم را می توان با برگ های کلم پانسمان کرد ولی باید توجه نمود که برگ ها آلوده نباشد و پس از اینکه پاک و شسته شد باید چند دقیقه آن را در آب بوریکه( محلول اسید بوریک) انداخت تا به کلی ضد عفونی شود. آب برگ کلم را می توان برای شستشوی زخم های شدید و سخت به کار برد و همین طور می توان جوشانده غلیظ آب برگ کلم را استعمال نمود. این خواص در کلم قرمز بیشتر مشاهده می شود.


                        جهت درمان ریزش موی سر مقداری کلم را در آب پخته و جوشانده غلیظی تهیه نموده و پس از صاف کردن بر پوست سر بمالید و هر هفته تا نتیجه مطلوب ادامه دهید و یا مقداری کلم را سوزانده در روغن زیتون مخلوط نموده هفته ای یک مرتبه بر پوست سر بمالید و پس از ۱۵ دقیقه بشوئید. شب قبل از خواب مقداری کلم پخته یا سوپ کلم به عنوان خواب آور و آرام بخش تناول کنید. برای زخم معده و التهاب روده، با یک قاشق غذاخوری آب کلم شروع کنید و به تدریج میزان مصرف را به یک فنجان یا بیش تر در روز برسانید. برای بهبود طعم می توان آن را با آب هویج رقیق کرد.


                        توجه: در موارد نادر، مصرف مرتب مقادیر زیاد کلم عمل تیروئید را سرکوب می کند.
                        چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                        گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

                        نظر

                        • آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

                          #162
                          با نوشیدن چای خود را در برابر دیابت واکسینه کنید


                          گروهی از پزشکان آلمانی ادعا کردهاند که بهترین و موثرترین شیوه برای کاهش خطر ابتلا به دیابت نوشیدن حداقل چهار فنجان چای در روز است.

                          این پزشکان عادتهای نوشیدن چای را در بیش از ۱۲ هزار بیمار مبتلا به دیابت نوع دوم در سراسر اروپا، ارزیابی کرده و دریافتند که نوشیدن حداقل چهار فنجان چای در روز خطر پیشرفت دیابت را در این بیماران تا ۲۰ درصد کاهش داد که این میزان، برای مبتلایان به دیابت رقم قابل ملاحظهای است.

                          به نوشته روزنامه دیلی میل، این پزشکان تاکید کردن مزایای نوشیدن چای در پیشگیری از دیابت فقط شامل حال افرادی میشود که عادت به نوشیدن چای زیاد در طول روز دارد اما در افرادی که کمتر از سه فنجان در روز چای مینوشند، تاثیری ندارد.
                          to continue, please follow me on my page

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #163
                            10 نمونه از ترسناکترین خطاهای پزشکی را بشناسید

                            اشتباهات پزشکی اجتنابناپذیرند و گاه و بیگاه رخ میدهند، این اشتباهات گاه بسیار ناچیز و بیخطر هستند اما در بعضی از اوقات به اندازهای جدی و خطرناک میشوند که میتوانند جان بیماران را به خطر بیاندازند.
                            در ادامه به 10 مورد از تکاندهندهترین اشتباهات پزشکی و شیوههایی که با استفاده از آنها میتوان از قربانی این اشتباهات شدن جلوگیری کرد، آشنا میشوید:

                            درمان بیمار اشتباهی

                            دلیل: خدمه بیمارستان هویت درست بیمار را شناسایی نکردهاند.

                            عواقب: بیماران هم نام با یکدیگر به اشتباه گرفته میشوند.

                            پیشگیری: پیش از آغاز هر درمانی در بیمارستان، اطمینان حاصل کنید که کارمندان بیمارستان نام کامل،تاریخ تولد،و بارکد مچبند بیمارستان شما را کنترل کردهاند.

                            سوغاتی جراحی

                            دلیل: شمارش اشتباه لوازم جراحی و یا نشمردن ابزاری که برای جراحی درون بدن بیمار به کار گرفته شده است.

                            عواقب: ابزار جراحی در بدن بیمار جا میماند.

                            پیشگیری: درصورتی که با درد،تب و یا التهابهای ناگهانی پس از جراحی مواجه شدید،از پزشکان درخواست کنید از اینکه ابزاری درون بدن شما جا نمانده اطمینان حاصل کنند.

                            بیماران گم شده

                            دلیل: بیماران مبتلا به جنون یا فراموشی گاه در معرض سرگردان شدن یا گم شدن قرار میگیرند.

                            پیشگیری: وصل کردن GPS به مچبند بیمارستان بیمار.

                            پزشکان تقلبی

                            دلیل: فریبکاران خود را به جای پزشک جا میزنند.

                            عواقب: معکوس شدن نتیجه درمانهای پزشکی، حال بیمار بهجای اینکه بهتر شود، رو به وخامت میگذارد.

                            پیشگیری: سابقه و مدرک پزشک خود را به صورت آنلاین کنترل کنید.

                            در انتظار اتاق عمل

                            دلیل: پر شدن اتاقهای اورژانس در بیمارستانهای شلوغ زمانیکه اتاقهای بیمارستان کاملا پر شدهاند.

                            عواقب: حال بیمار در حین انتظار برای درمان شدن رو به وخامت میگذارد.

                            پیشگیری: پزشکان معمولا حرف یکدیگر را میپذیرند،از این رو پیش از رسیدن به بیمارستان با پزشک خود تماس گرفته و درخواست یک اتاق اورژانس خالی کنید.

                            حبابهای هوا در خون بیمار

                            دلیل: حفره قفسه سینه بیمار پس از برداشته شدن لوله تنفس از میان قفسه سینه به خوبی بسته و عایق نشود.

                            عواقب: حبابهای هوا در میان جراحت گیر افتاده و خود را از طریق خون به ریه،کلیه و مغز بیمار میرسانند و در صورتی درمان نشود بیمار خواهد مرد.

                            پیشگیری: درصورتی که لوله تنفسی از میان قفسه سینه شما عبور کرده از پزشک خود بپرسید پس از خارج شدن لوله باید بدن خود را در چه حالتی قرار دهید؟

                            جراحی بخش نادرست بدن

                            دلیل: اشتباه بودن چارت بیمار و یا خطای پزشک در خواندن چارت و یا پوشانده شدن بخشهای نشانگذاری شده بدن توسط ملافه جراحی.

                            عواقب: جراح بخش نادرست و حتی شاید بخش سالم بدن بیمار را بشکافد.

                            پیشگیری: پیش از جراحی به پرستاران و جراحان محل دقیق جراحی را تاکید کنید.

                            عفونی شدن بدن بیمار

                            دلیل: عدم شستشوی مناسب و کافی دست توسط جراح و پرستاران

                            عواقب: عفونت ناشی از آلودگی کارکنان بیمارستان میتواند منجر به مرگ بیماران شود.

                            پیشگیری: شاید این درخواست چندان خوشایند نباشد،اما پیش از اینکه پرستاران و پزشکان به بدن شما دست بزنند،مطمئن شوید که دستهایشان را شستهاند.

                            لولههای مشابه

                            دلیل: لوله تنفسی و لوله تغذیه شباهت زیادی به یکدیگر دارند.

                            عواقب: دارویی که برای درمان شکم بیمار درنظر گرفته شده وارد ریه میشود.

                            پیشگیری: درصورتی که از این لولهها در بدن دارید،از پرستاران درخواست کنید پیش از وارد کردن دارو از محل نهایی اتصال لوله اطمینان حاصل کنند تا دارو به اندام مورد نظر برسد.

                            به هوش آمدن در حین جراحی

                            دلیل: کم بودن دوز داروی بیهوشی

                            عواقب: مغز در حالت کاملا بیدار به سر میبرد، درحالیکه ماهیچهها از کار افتادهاند،اکثر بیماران در این شرایط هیچ دردی احساس نمیکنند،اما بعضی از آنها هر برش، ضربه و حرکت را حس میکنند.

                            پیشگیری: پیش از آغاز جراحی از جراح خود درخواست کنید که به شما توضیح دهد به بیهوشی کامل نیاز دارید یا بیحسی موضعی.


                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #164
                              10 راهکار تغذیهای برای کاهش کلسترول خون

                              بدون شک شما هم بارها و بارها شنیدهاید که بیماریهای قلبی مهمترین دلیل مرگ و میر انسانهاست. در واقع قلب بهترین گنجینهی هر انسانی است که باید مراقبش بود.
                              متخصصان معتقدند که با مصرف مواد غذایی مناسب، ورزش و مراقبت از سلامت خود میتوان خطر مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی عروقی را تا 80درصد کاهش داد. در این مقاله با 10 روش مقابله با این بیماریها آشنایتان خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

                              هر روزتان را با آب پرتقال شروع کنید

                              از آب پرتقالهای غنی شده با استرولهای گیاهی استفاده کنید. کافی است در خرید آب پرتقال به برچسب آن دقت کنید تا حاوی استرولهای گیاهی باشد.

                              محققان دانشگاه کالیفرنیا روی 72 داوطلب زن و مردی که کلسترول خونشان بالا بود مطالعاتی انجام دادند.

                              در این پژوهش به داوطلبها، آب پرتقال غنی شده با استرولهای گیاهی و یا آب پرتقال معمولی داده شد.

                              بعد از انجام آزمایشات مشخص شد میزان کلسترول افرادی که آبمیوههای غنی شده مصرف کرده بودند به میزان 7 درصد و همچنین میزان کلسترول بد یا همان LDL آنها به میزان 13 درصد کاهش یافته است.

                              در این پژوهش میزان کلسترول افرادی که آب پرتقال طبیعی مصرف کرده بودند هیچ تغییر چشمگیری نشان نمیداد. البته این امکان هم وجود دارد که این افراد به اندازهی کافی از این آب میوه ننوشیده بودند.

                              بعدها در دانشگاه وسترن اونتاریو نیز پژوهش مشابهی انجام شد که نشان داد نوشیدنِ روزانه 3 لیوان آب پرتقال(از هر نوعی) به مدت 4 هفته میزان کلسترول خوب یا مفید خون را به میزان 21 درصد افزایش میدهد و تعادل بین کلسترول خوب و بد را تا 16 درصد بهبود میبخشد. توصیه میکنیم صبحها دو لیوان آب پرتقال میل کنید.


                              هر روز 6 وعدهی غذای سبک بخورید

                              پژوهشی که روی بزرگسالان انگلیسی انجام شد نشان داده افرادی که روزانه شش وعده یا بیشتر غذا میخورند در مقایسه با افرادی که روزانه دو وعده پای میز غذا میروند، میزان کلسترول بسیار کمتری دارند؛ اگر چه امکان دارد گروه اول کالریها و لیپیدهای بیشتری دریافت کنند. برای جلوگیری از این مشکل توجه داشته باشید، وعده های غذایی سبک و سرشار از سبزیجات داشته باشید.

                              ساندویچهایتان را با نان کامل یا همان نان سبوس دار تهیه کنید

                              فقط با کاهش میزان گلوسیدهای ساده مانند نان سفید و جذب گلوسیدهای پیچیدهی بیشتر مانند نان کامل(سبوسدار) وبرنج قهوهای میتوانید میزان کلسترول خوبتان را افزایش دهید و میزان تریگلیسیرید و اسیدهای چرب دیگری که سلامت قلبتان را به خطر میاندازد را کاهش دهید.

                              روغن زیتون را فراموش نکنید

                              پژوهشهای انجام شده نشان میدهد که داشتن یک رژیم غذایی سرشار از چربیهای اشباع نشدهی مونو که در روغن زیتون وجود دارد میزان کلسترول بد را در افرادی که از دیابت و یا سندروم متابولیک رنج میبرند کاهش میدهد.

                              درون سالادهایی که تهیه میکنید روغن زیتون بریزید و یا اینکه سس سالادتان را با این روغن تهیه کنید. سس سرکه مناسب است. این سس با سرکه و روغن زیتون تهیه میشود.

                              قبل از دم کردن قهوه نصف قاشق چایخوری دارچین به اضافه کنید

                              یک پژوهش پاکستانی نشان داده است که مصرف 6 گرم دارچین معادل حدوداً نصف قاشق غذاخوری در روز، میزان کلسترول بد افراد مبتلا به دیابت نوع 2 را 30درصد و تمام کلسترول را به میزان 26 درصد کاهش میدهد. اگر اهل قهوه خوردن هستید قبل از دم کردن، نصف قاشق چایخوری به آن، دارچین اضافه کنید. البته میتوانید از این ادویهی خوش عطر در چایتان نیز استفاده کنید.


                              جو

                              جو دوستدار سلامت قلب شماست. محققان معتقدند که جو حاوی فیبر حلالی به نام بتاگلوکان است و مصرف منظم آن یعنی یک فنجان و نیم در روز میتواند میزان کلسترول بد را به میزان 12 تا 24 درصد کاهش دهد. اگر دنبال دلیلش میگردید باید بگوییم که این فیبرها در معده، کلسترول را جذب خود میکنند و اجازه نمیدهند که وارد جریان خون شود.

                              یک روز در میان گریپفروت بخورید

                              گریپفروت سرشار از پکتین است. این فیبر حلال میزان کلسترول را کاهش میدهد. اما توجه داشته باشید که گریپفروت جذب خیلی از داروها را با مشکل مواجه میکند. برای جلوگیری از کاهش اثرات دارویی که مصرف میکنید قبل از خوردن گریپفروت با پزشک معالجتان مشورت کنید. سیب نیز منبع خوب پکتین است.


                              عسل را جایگزین قند، شکر و مربا کنید

                              پژوهشی که در امارات متحدهی عربی انجام شد نشان میدهد که در افراد سالم، میزان کلسترول و کلسترول ال.دی.ال بعد از مصرف یک نوشیدنیِ حاوی عسل کاهش مییابد؛ اتفاقی که بعد از مصرف نوشیدنیهای حاوی گلوسید نمیافتد.

                              بعد از شانزده روز مصرف نوشیدنی عسل، میزان کلسترول خوب شرکت کنندهها افزایش و میزان هموسیستئین آنها کاهش یافته است. هموسیستئین، اسید آمینهای است که خطر بیماریهای قلبی و سکتهی مغزی را بالا میبرد.

                              انواع لوبیاها

                              تمام انواع لوبیا از جمله لوبیای قرمز، سبز، چشم بلبلی و حتی عدس و سایر حبوبات دارای مقدار زیادی فیبر هستند و میتوانند به کلسترولهای بد خون چسبیده و آنها را جذب کنند. نیم فنجان لوبیا میتواند مقدار قابل توجهی از کلسترول خون را کاهش دهد.

                              زنده باد میوه و سبزیجات

                              مصرف زیاد میوه و سبزیجات برای همه توصیه میشود. اگر دچار کلسترول بالا هم باشید باید مصرف این مواد غذایی را بیشتر کنید.

                              میوهها و سبزیجات نیز حاوی مقدار زیادی فیبرهای حلال هستند. توصیه میکنیم روزانه حداقل 5 وعده میوه و سبزیجات میل کنید تا از فواید بیشمار آنها بهرهمند شوید.

                              توصیه میکنیم این میوه و سبزیجات را بیشتر مصرف کنید: سیب، مرکبات، انواع توتها، هویج، زردآلو، آلو بخارا، کلم، سیبزمینی شیرین، گل کلم،بروکلی و بروکسل.


                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #165
                                مهر بررسی کرد؛
                                تناقضگویی درباره شیر وایتکسی!/ گزارش محرمانه از شیر با طعم وایتکس
                                در حالی که تامین امنیت غذایی جامعه در گرو توجه مسئولان است، بررسیها از گزارشات محرمانه ای از به مخاطره افتادن این امنیت حکایت میکند، به طوریکه رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس از این گزارشات پرده برمیدارد.
                                به گزارش خبرنگار مهر، بی تردید تامین و حفظ امنیت و سلامت غذایی جامعه مهمترین وظیفه دولتها در قبال ملتهاست و هرچه میزان امنیت غذایی جامعه ارتقا یابد، تراز دولتها نیزدر فراهم کردن رفاه اجتماعی افزایش می یابد. از این رو می بایست دولتها برای تضمین امنیت غذایی جامعه به مقابله با هرتهدیدی که متوجه آن می شود، برخیزند تا شاخص کیفیت اداره کشور توسط آنها بهبود یابد.براساس تبصره 2 ماده 149 قانون برنامه پنجم، دولت باید برنامه تأمین سلامت غذا از مزرعه تا سفره را طی سال اول برنامه تصویب و اقدامات قانونی لازم برای اجرای آن را به عمل میآورد که در عمل چنین اتفاقی نیفتاد.

                                همه چیز از اظهارات جنجالی برخی تولیدکنندگان محصولات بستنی و لبنیات آغاز شد. آنان اعلام کردندۀ برخی از تولیدکنندگان برای بقا در شرایطی که حق افزایش قیمت محصولات خود را با وجود رشد هزینه ها ندارند، آنها را ناگزیر کرده تا برخی اصول بهداشتی تولید را نادیده بگیرند به طوریکه با افزودن برخی مواد شوینده مثل وایتکس به شیر بخشی از افزایش هزینه های تحمیل شده را جبران کنند!



                                این موضوع که هم اکنون تبدیل به چالشی برای افکار عمومی شده است، اظهارنظرهای گوناگونی را به همراه داشت که مهر آنها را بررسی کرد.

                                بارمیکروبی زیاد شیر مشکلی ایجاد نمی کند!

                                براساس این گزارش، سعید سلطانی سروستانی مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ضمن رد وجود هرگونه افزودنی به شیر، گفت: اصلا چنین چیزی صحت ندارد، چون نمایندگان سازمان دامپزشکی به صورت مرتب از شیرخام دامدارها نمونه برداری می کنند و اگر کوچکترین ماده غیرمجازی در آن ببینند فورا آنرا معدوم می کنند.

                                وی تصریح کرد: چطور ممکن است دامداران در شرایطی که با نوسان قیمت شیر مواجه هستند و همه کارخانجات لبنی برای گرفتن شیر با یکدیگر رقابت شدیدی دارند به شیرخود وایتکس اضافه کنند؟!


                                امکان اضافه کردن وایتکس به شیرهای سنتی وجود ندارد

                                مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران همچنین درخصوص اضافه کردن وایتکس به شیرهای فله ای نیز گفت: با توجه به اینکه همه شیرجمع کن ها مجهز به دستگاه شیر سردکن هستند، تمام شیرها اعم از سنتی و صنعتی به صورت سرد تحویل کارخانجات لبنی می شود و دلیلی ندارد به آن وایتکس اضافه کنند.


                                وی در ادامه افرادی را که چنین خبرهایی را در جامعه شایعه می کنند ،مورد اشاره قرار داد و افزود: این افراد علاوه براینکه با آبرو و حیثیت دامداران بازی می کنند بلکه به تولید سالم مملکت هم خیانت می کنند و باید در پیشگاه ملت پاسخگو باشند.


                                به گفته سلطانی، شیرجمع کن ها در کشورهندوستان که مقام نخست در تولید شیر دنیا را دارد، فاقد دستگاه سرکننده شیر هستند و به همین دلیل همه شیرها را به صورت گرم تحویل کارخانجات لبنی می دهند در حالی که هیچ مشکلی هم پیش نمی آید؛ بنابراین بارمیکروبی بالا هم برای شیر مشکلی ایجاد نمی کند.


                                وارد کردن اتهام اضافه کردن وایتکس به شیر قابل پیگیری قضایی است


                                در این رابطه سید احمد مقدسی رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی گاوداران استان تهران در گفتگو با مهراظهارداشت: کسانی که چنین ادعاهایی را مطرح می کنند، اطلاعات علمی و سواد کافی در رابطه با شیر ندارند، چون شیر ماده بسیار حساسی است و به محض اینکه هر ماده شیمیایی به آن اضافه کنند، به سرعت از خود واکنش نشان می دهد و اصطلاحا بریده بریده می شود.


                                وی با ابراز تاسف از طرح چنین مسائلی که به امنیت غذایی مردم ضربه می زند، هشدار داد: وارد کردن چنین اتهامات سخیفی به جامعه دامداران قابل پیگیری قضایی است و اگر باردیگر چنین مسائلی از سوی افراد نادان مطرح شود به شدیدترین وجه با وی برخورد خواهد شد.


                                واسطه ها به شیر وایتکس اضافه می کنند!

                                این واکنشها درحالی است که محمدرضا اسماعیلی مدیرعامل اتحادیه تعاونی های سراسری لبنی ایران در گفتگو با مهر، اظهارداشت: کارخانه های لبنی به هیچ وجه این کار را انجام نمی دهند.


                                وی اضافه کرد: اما متاسفانه برخی افراد سودجو که شیر را از دامداریها خریداری می کنند و به کارخانجات می فروشند برای اینکه دستگاه خنک کننده مخصوص شیر را ندارند برای پائین نگهداشتن بارمیکروبی و میزان اسیدیته شیر به آن وایتکس اضافه می کنند.

                                مدیرعامل اتحادیه تعاونی های سراسری لبنی ایران با بیان اینکه کارخانجات لبنی، با آزمایشگاههای مجهزی که دارند شیرآغشته به مواد افزودنی غیرمجاز مانند وایتکس را قبول نمی کنند، درعین حال گفت: البته ممکن است در این میان یکسری ساخت و پاخت هایی صورت بگیرد و شیر وایتکس دار به کارخانجات لبنی فروخته شود!

                                احتمال آلودگی 20 درصد از فرآورده های لبنی کشور!


                                در این رابطه رضا باکری دبیرانجمن فرآورده های لبنی ایران به مهر گفت: من به عنوان نماینده کارخانجات صنایع لبنی قویا این موضوع را تکذیب می کنم چراکه همه این کارخانجات دارای مجوز وزارت بهداشت و گواهی سازمان استاندارد هستند.

                                وی با بیان اینکه همه کارخانجات صنایع لبنی مجهز به آزمایشگاههای تخصصی هستند، گفت: آزمایشهای تخصصی زیادی بر روی شیرخام انجام می شود و اگر احیانا مواد افزودنی غیرمجاز به آن اضافه شده باشد این شیر را فورا از چرخه تولید فرآورده های لبنی خارج می کنند.


                                دبیرانجمن فرآورده های لبنی ایران درعین حال تصریح کرد: البته این موضوع فقط مربوط به تولید 80 درصد لبنیاتی است که در کارخانجات صنعتی کشورتهیه می شود درحالیکه تولید 20 درصد دیگرلبنیات کشور در اختیار تعاونی ها و اتحادیه هاست.

                                امکان اضافه کردن وایتکس به شیر وجود دارد!


                                براساس این گزارش، محسن مشکات معاون بهداشت و پیشگیری سازمان دامپزشکی درگفتگو با مهر اظهارداشت: نمایندگان سازمان دامپزشکی پیش از آنکه شیرخام در کارخانجات صنایع لبنی درچرخه تولید فرآورده های لبنی قرار گیرند اقدام به نمونه برداری و آزمایشهای سریع می کنند تا مشخص شود، شیر عاری از هرگونه افزودنی هایی مثل آب یا مواد شیمیایی دیگر(وایتکس) باشد و اگر تخلفی صورت گیرد، بلافاصله آن را گزارش می کنند و مانع انجام عملیات فرآوری بر روی شیر می شوند.

                                وی درعین حال تصریح کرد: البته ممکن است در این میان، تخلفهایی صورت بگیرد ولی این مسئله به معنای فراگیر بودن این تخلفات نیست.


                                این مقام مسئول اضافه کرد: سازمان دامپزشکی تا زمانی که شیرخام تحویل کارخانجات لبنی شود، مسئولیت دارد و پس از آن مسئولیت برعهده وزارت بهداشت و سایر دستگاههای مربوطه است.


                                افزودن وایتکس به شیر در کمیسیون کشاورزی بررسی میشود

                                از سویی دیگر، عباس رجایی رئیس کمیسیون کشاورزی مجالس هشتم و نهم دراین باره به مهر گفت: یکی از موضوعات مهمی که در قانون نظام جامع دامپروری کشور به تصویب رساندیم، به وجود آوردن شرایطی بود که منجر به ارائه غذای سالم به مردم باشد به طوری که این غذا استانداردهای لازم را از نظر کیفی وسلامت برای ارائه به مردم داشته باشد.

                                وی با بیان اینکه دولت باید شرایطی فراهم کند تا غذای سالم به دست مردم برسد، گفت: براین اساس، طبعا بایستی چرخه تولید مواد غذایی از تهیه مواد اولیه تا فرآوری نهایی آنها بصورت سالم انجام شود.


                                فراخوان مسئولان دست اندرکار تولید شیر به پارلمان


                                نماینده منتخب مردم اراک در مجلس نهم تصریح کرد: از این رو برخی افراد برای سودجویی های نامشروع نباید با افزودنیهای غیرمجاز(وایتکس) به برخی از مواد غذایی مثل شیرسلامت جامعه را به مخاطره بیاندازند.

                                وی با اعلام اینکه در مجلس هشتم چند گزارش محرمانه در این خصوص به دست ما رسید اما متاسفانه بنا به دلایلی نتوانسیم این موضوع را پیگیری کنیم، گفت: براین اساس، یکی از اولویتهای کمیسیون کشاورزی در مجلس نهم بررسی این بحران است.


                                رجایی همچنین از فراخواندن مسئولان و دست اندرکاران تهیه و تولید فرآورده های لبنی به کمیسیون کشاورزی برای ت پاسخگویی در این باره در هفته های آینده خبرداد.


                                به گزارش مهر، در استاندارد جهانی، شیر درجه یک، به شیری گفته می شود که بار میکروبی آن زیر صدهزار میکروب در هر میلی لیتر شیر باشد. شیر درجه دو، شیری است که بار میکروبی آن بین صدهزار تا پانصد هزار میکروب در هر میلی لیتر باشد. شیر درجه سه، شیری است که بار میکروبی آن بین پانصد هزار تا یک میلیون میکروب در هر میلی لیتر شیر باشد و براساس قانون سلامت، دامداران باید از تحویل شیری که بیشتر از یک میلیون بار میکروبی داشته باشد، خود داری کنند.

                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X