کامپیوتر - IT- موبایل - تکنولوژی-f a c e b o o k

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابي چارلتون
    عضو فعال
    • May 2011
    • 993

    #391
    در اصل توسط Brother پست شده است View Post
    استاد عزیز
    با سلام
    و تشکر از پاسخ های کامل و سریع جنابعالی.بعد از انجام مراحلی که فرمودید ، در حال حاضر فایل های pdf را ظاهرآ با word convertor باز می کند و یک صفحه ای می آورد که بالایش نوشته :
    pdf-اسم فایل-fille conversion
    ممنون میشم در اینخصوص هم راهنمائی فرمائید.
    با سلام
    خواهش مي کنم ، استاد کجا بود دوست عزيز

    اگر منظورتان در مورد باز شدن فايل ها با برنامه ديگر به غير برنامه مورد نظر شما هست ، راه حل بسيار ساده هست

    بياييد فايل pdf مورد نظر را انتخاب کنيد و سپس روي ان راست کليک کرده و گزينه Open With را انتخاب نماييد ، در منويي که باز ميشود تعدادي از برنامه هاي کاربردي موجود مي باشد من جمله Adobe reader يا هر برنامه اي که شما براي باز نمودن فايل هاي pdf نصب کرده ايد .در اين منو برنامه اي که مي خواهيد با آن فايل هاي پي دي اف را باز کنيد انتخاب نموده (اگر برنامه اي که شما مد نظر داريد و نصب نموده ايد ، داخل منو باز شده نشان داده نميشود ، از دکمه Browse مسير برنامه مورد نظر و در نتيجه فايل exe اجرايي برنامه رو انتخاب نماييد) ، سپس اگر مي خواهيد از اين به بعد تمامي فايل هاي پي دي اف با اين برنامه باز شود ، تيک گزينه پايين رو هم بزنيد تا اين کار فايل ها توسط ويندوز به برنامه مورد نظر شما تخصيص داده شود

    راه ديگري هم که موجود مي باشد ، از طريق خود برنامه هست ، بسته به نوع برنامه مسير متنوع هست ، ولي براي اکثر برنامه ها بايد در منوي ُsetting و در قسمت File association ، پسوند هاي مورد نظرتون رو تيک زده و برنامه خودش به طور اتوماتيک لينک بينشون رو برقرار مي کنه

    راه ديگري هم که وجود داره ، بايد از منوي Tools در my Computer ، منوي Folder Option رو انتخاب کرده و در پنجره ظاهر شده ، تب سوم رو انتخاب کنيد (File Type) ، سپس پسوند مورد نظرتون رو در پايين پنجره انتخاب نموده و دکمه Edit رو بزنيد
    در اين قسمت ميتونيد آيکون و همچنين برنامه اي رو که به فايل مورد نظر تخصيص داده شده رو تغيير بدهيد

    نظر

    • بابي چارلتون
      عضو فعال
      • May 2011
      • 993

      #392
      با سلام
      دو تا نرم افزار اسلامي ديدم در سايت سافت گذر ، جالب بودن

      1-نورالجنان (ویرایش 1.3)


      دانلود نخستین نیایش ‏نامه چند رسانه‏ اى جهان اسلام‏
      بالاخره مرکز تحقیقات رایانه ای علوم اسلامی نرم افزار فوق العاده مفاتیح الجنان یعنی نورالجنان را رایگان کرد و سافت گذر نیز آن را با لینک مستقیم رایگان به شما ارائه می کند. از کاربری که خبر رایگان شدن این نرم افزار را به ما دادند تشکر می کنیم.

      امکانات برنامه‏:

      توانمندی هاى برنامه نورالجنان در چند بخش مهم و کارآمد با قابلیت هاى گوناگون در دسترس کاربر قرار دارد. اساسى‏ ترین امکانات این برنامه از قرار ذیل مى ‏باشد:

      1. ادعیه و اعمال‏

      یکى از مهمترین قسمت هاى برنامه، بخش ادعیه و اعمال است که شامل چند امکان اصلى است:

      •· فهرست ها

      در کنار فهرست جداگانه صحیفه سجادیه و مفاتیح الجنان، فهرست جامعى از دعاها، زیارت ها و اعمال مستحبىِ برگرفته از این دو کتاب ارزشمند به همراه نمایش متن و امکان استفاده از صوت، ارائه شده است. به وسیله گزینه «فهرست جامع» میتوان متن دعاى انتخاب ‏شده را در دفترچه دعا ذخیره نمود.

      •· زیارات

      در بخش «زیارات» متن زیارت هاى موجود در مفاتیح الجنان عرضه مى ‏گردد؛ به طورى که با تقه ماوس روى نام هر یک از حضرات معصومین‏(ع)، فهرستى از دعاها و زیارات هر معصوم‏(ع) به صورت جداگانه در اختیار شما قرار مى‏ گیرد. علاوه بر این، برخى از آداب زیارات را مى ‏توان در قسمت «مقدمات» ملاحظه نمود. مشاهده فهرست اعمال مربوط به زیارت امامزادگان و برخى شخصیت هاى مذهبى، از طریق گزینه «اولیاء الله» امکان ‏پذیر است.

      •· اعمال هفته

      در این صفحه، فهرست اعمال و اذکار وارده براى هر یک از روزهاى هفته و نیز فهرست اختصاصى اعمال مستحب در شب و روز جمعه عرضه شده است. کاربر با انتخاب هر روز هفته به ابتداى اعمال آن روز منتقل مى‏ گردد.

      •· نماز و تعقیبات

      در این قسمت، فهرستى از نمازهاى مستحبى به همراه کیفیت اقامه نمازها ارائه شده است که به محض وارد کردن نام هر نماز در خط ورود، قابل دستیابی خواهد بود. همچنین، تعقیبات مشترک و مختص نمازهاى واجب یومیه در پنجره جداگانه ‏اى در اختیار کاربر قرار داده شده است.

      •· اعمال ماه ها

      اعمال و آداب روزها و ماه ها به طور جداگانه در این بخش ارائه گردیده است و گزینه‏ اى نیز به منظور نمایش موضوعى اعمال مستحبى در مناسبت ها و روزهاى خاص (ایام الله) در نظر گرفته شده است. ضمن اینکه امکان دستیابى به فهرست اعمال مشترک برخى از ماه هاى فعال برنامه در دسترس کاربر قرار دارد.

      •· نمایش متن

      امکان مشاهده متن دعاى انتخاب‏ شده به همراه قرائت کامل دعاهاى مفاتیح الجنان و صحیفه سجادیه در این گزینه گنجانده شده است. قابلیت تکرار، ترجمه ادعیه به زبان فارسى و نیز نمایش دعاها به شکل ویژه با طراحى و گرافیک بسیار زیبا، در بخش نمایش متن وجود دارد. گفتنی است که سه ترجمه فارسی و یک ترجمه انگلیسی از صحیفه سجادیه به همراه آوانِگارى‏ ادعیه آن در این برنامه ارائه شده است. افزون بر این، در نسخه سهزبانه نور الجنان، بیان ها و ادعیه مفاتیح الجنان به زبان انگلیسی ارائه شدهاند.

      همچنین، کاربر می تواند به متن کامل کتاب ریاض السالکین که شرح و تفسیر کامل صحیفه سجادیه را ارائه نموده، دسترسی داشته باشد.

      2. کتابخانه‏

      در این بخش، مهمترین کتاب هاى اسلامى در زمینه ادعیه و اخلاق همراه با امکاناتى مانند لغت ‏نامه ارائه گردیده است. قسمت هاى مختلف «کتابخانه» عبارتاند از:

      •· نمایش

      نمایش متن 63 کتاب در زمینه منابع ادعیه، ترجمه و شرح و تفسیر دعاها، فلسفه دعا و نیز کتاب هاى اخلاقى و عرفانى همچون کتب معنوى امام خمینى‏(ره) در این قسمت عرضه شده است. یکى از امکانات بخش نمایش، «کتابنامه» مى ‏باشد که شامل کتاب‏ شناسى، نسخه‏ شناسى و زندگى‏ نامه مؤلفان است. افزون بر این، انتخاب دامنه ‏هاى مختلف کتاب ها بر اساس مآخذ ادعیه، ترجمه و شرح، اخلاق و فلسفه دعا کاربر را در تعیین محدوده پژوهش یارى رسانده و حوزه تحقیق را تا سطح قابل توجهى وسعت میبخشد.

      ارائه فهرست کتاب ها به ترتیب حروف الفبا و بر اساس نام مؤلف، از جمله قابلیت هاى این قسمت مى‏ باشد. ضمن اینکه براى پژوهش در کتب برنامه، امکانات متنوع پژوهشى مانند: حاشیه‏ نویسى، رنگى کردن متن، نمایه‏ زنى و علامت ‏گذارى، در برنامه گنجانده شده است.

      •· جستجو

      با انتخاب این گزینه توانایی هاى مختلفى به منظور جستجوى الفاظ و عبارات به روش هاى گوناگون در اختیار پژوهشگر قرار مى‏ گیرد. انواع جستجوى پیشرفته در فهرست و متن کتاب ها با کمک عملگرهاى جستجو و نیز امکان فهرست‏ سازى از فهرست و متن کتب با استفاده از علائم عمومی (؟ و *) و انجام عملیات مختلف در فهرست هاى ایجاد شده، در این قسمت وجود دارد.

      •· قرآن کریم

      یکى از قابلیت هاى ویژه در این برنامه، ارائه متن قرآن کریم همراه با امکانات جستجوى واژه ‏ها و ریشه‏ ها در آن است. نمایش متن قرآن با امکان انتخاب آیه، سوره، جزء و حزب به هنگام فعال شدن گزینه «نمایش» دسترسى به تمام آیات قرآن را ممکن مى ‏سازد.

      با تقه ماوس روى گزینه «جستجو» مى‏ توان از قابلیت جستجوهاى پیشرفته در الفاظ و عبارات قرآن و ریشه کلمات بهره مند شد. گفتنى است که فهرست آیات، مطابق ترتیب موجود در قرآن بوده و بر اساس حروف الفبا از ابتدا و از انتها نیز قابل تنظیم است.

      •· لغت‏نامه

      به هنگام استفاده از نور الجنان مى‏ توان از لغت ‏نامه نیز بهره ‏مند گردید. نمایش متن لغت‏نامه «مجمع البحرین» با امکان انتخاب ریشه و مشتق به کاربر کمک مى‏ کند تا از روش هاى مختلف به معانى لغات مورد نظر خود دست یابد.

      •· کتب انگلیسى

      در این قسمت از برنامه، ترجمه کامل صحیفه سجادیه و کتاب جهاد اکبر امام خمینى‏(س) به زبان انگلیسى نمایش داده شده و کاربر میتواند به جستجو در کلمات و عبارات دو ترجمه مذکور بپردازد.

      3. اعمال امروز

      با ورود به این صفحه، نمایش و قرائت ادعیه، اعمال و آداب مربوط به هر روز با توجه به تقویم رایانه به همراه امکان مشاهده متن اعمال و آداب روزهاى انتخابى در دسترس کاربر قرار دارد؛ به عنوان مثال، اگر کاربر در تاریخ برنامه، هفدهم ربیع الاوّل برابر با یکشنبه 27 فروردین ماه 1385 را وارد کند، به طور همزمان، آداب و اعمال مستحبى مربوط به میلاد فرخنده پیامبر گرامى اسلام‏(ص) و روز یکشنبه را مشاهده خواهد کرد.

      در قسمت بالاى صفحه، تاریخِ جارى دستگاه بر اساس سه تقویم هجرى شمسى، هجرى قمرى و میلادى نمایش داده مى ‏شود که قابلیت تنظیم تاریخ قمرى و میلادى بر اساس تاریخ شمسى و نیز امکان تنظیم تقویم رایانه به طور مستقیم در برنامه وجود دارد.

      4. نگارخانه‏

      در بخش نگارخانه با انتخاب نام مبارک هر یک از چهارده معصوم‏(ع) و نیز گزینه «اولیاء الله»، ده ها تصویر دیدنى به همراه چند مولودى و مرثیه مرتبط با نام انتخابى ارائه مى‏ گردد. آنچه به جذابیت معنوى نورالجنان افزوده است، امکان استفاده از چندین مناجات دلنشین به همراه تصاویرى به صورت اسلاید مى‏ باشد که در واقع از جمله قسمت هاى دیدنى نگارخانه است.

      5. امکانات عمومى‏

      برنامه نورالجنان علاوه بر امکاناتى که در بخش هاى پیشین بیان شد، قابلیت هاى گوناگون دیگرى را نیز داراست؛ «امکان چاپ» تمامى اطلاعات و فهرست هاى انتخاب ‏شده و نیز توانایى چاپ متن دعاها، زیارت ها و کتاب ها در اندازه دلخواه، از جمله امکانات عمومى برنامه محسوب مى‏ گردد. از دیگر توانمندی هاى برنامه، امکان «انتقال اطلاعات به دفترچه یادداشت» جهت ویرایش، نگهدارى و چاپ مى‏ باشد.

      در قسمت «امکانات برنامه» به منظور سهولت استفاده از برنامه، امکان انتخاب هر یک از هفت نوع صفحه‏ کلید رایج و هفت نوع قلم نمایش در دسترس کاربر قرار دارد. همچنین، به وسیله گزینه «مناجات» مى ‏توان به امکاناتى جهت تنظیم قلم و رنگ نمایش در دو بخش مناجات و نمایشِ ویژه دست یافت و یا براى نگهدارى و ذخیره پژوهش هاى شخصى، در قسمت «تحقیقات» مسیرى را براى خویش مشخص نمود. ضمن اینکه «امکان حذف» نمایه ‏ها، حاشیه‏ ها، رنگ متن ها و علامت هاى موجود در تمام کتب در این صفحه ایجاد شده است. فعال یا غیر فعال بودن زیرنویس ها، صداى کلیدها و زمان درنگ هر زیرنویس را مى‏ توان به وسیله گزینه «سایر تنظیمات» تعیین کرد.

      با انتخاب گزینه «راهنما» در هر قسمت از برنامه، توضیحات مربوط به آن قسمت در اختیار کاربر قرار مى‏ گیرد.

      ضمایم برنامه‏

      ویرایشگر فارسى و لاتین «نور نگار» و برنامه «مبدّل نور»، در بخش ضمایم این نرم‏ افزار ارائه شده است.

      نکات:

      1- این نسخه رایگان است. برای فعالسازی سریالی در داخل فایل Serial.txt قرار گرفته است.
      2- این نسخه با ویندوز 7 سازگار است.
      3- برنامه با لینک مستقیم بدون محدودیت و پرسرعت و با حداکثر فشرده سازی قرار داده شده است.


      لينک دانلود


      نورالانوار 2


      دانلود نخستین دائرة المعارف چند رسانه ای قرآن کریم
      بالاخره مرکز تحقیقات رایانه ای علوم اسلامی نرم افزار قرآنی فوق العاده نورالانوار 2 را رایگان کرد و سافت گذر نیز آن را با لینک مستقیم رایگان به شما ارائه می کند. از کاربری که خبر رایگان شدن این نرم افزار را به ما دادند تشکر می کنیم.

      محتوای نرم افزار:
      ١- دائرة المعارف قرآن کریم

      نمایش متن قرآن با خط زیباى عثمان طه (مصحف مدنیه) و قرآن رایج (نیریزى) با اعراب

      امکان تغییر اندازه خطوط آیات و تفاسیر
      ـ جستجو
      امکان جستجو در قرآن از طریق مشتق و ریشه
      جستجوى کلمات هم‏خانواده
      دامنه جستجو
      ـ ترجمه و تفسیر
      نمایش 4 ترجمه فارسى،3ترجمه انگلیسى و...
      نمایش تفسیر آیه انتخابى از تفاسیر المیزان (عربى/فارسى)،تفسیر نمونه، تفسیر مجمع البیان و تفسیر شبر
      ـ اطلاعات تفسیرى
      ارایه روایات تفسیرى،روایات مرتبط با آیات،فضیلت و شأن نزول سور و آیات از 9 تفسیر معروف
      ـ عکس و فیلم
      نمایش تصاویر و فیلم‏هاى مرتبط با آیات (397 قطعه)
      ٢ـ کتابخانه تفاسیر

      ـ نمایش و جستجو

      نمایش متن 9 تفسیر، تفسیر المیزان (عربى/فارسى)، تفسیر نمونه، مجمع البیان، تفسیر قمى، تفسیر عیاشى، تفسیر منسوب به امام حسن عسکرى علیه السلام، تفسیر شبر و کتاب شواهد التنزیل
      جستجو در کلمات و عبارات این تفاسیر با امکان انتخاب دامنه
      ـ کتابشناسى
      ارایه چندین مقاله تحقیقى در باره برخى تفاسیر و مفسران
      3ـ قرائت (ترتیل)

      دو دوره قرائت کامل قرآن با صداى استاد منشاوى و استاد شهریار پرهیزکار
      سهولت در انتخاب جزء، حزب
      امکان تکرار قرائت هر آیه تا 5 بار براى تصحیح قرائت و حفط قرآن

      4ـ نگارخانه

      نمایش دهها تصویر و نمایش 7 قطعه فیلم متناسب با آیات
      فهرست اعلام موجود در شأن نزولها
      ارایه آیات همراه با مدرک تفسیرى ارتباط اعلام با آیات

      5ـ امکانات عمومى برنامه

      1ـ چاپ آیات قرآن با رسم الخط عثمان طه و تمامى اطلاعات در اندازه‏ى دلخواه
      2ـ امکان انتقال اطلاعات به یادداشت
      3ـ راهنماى برنامه به سه زبان فارسى، عربى و انگلیسى
      4ـ ارایه توضیحات و راهنماى برنامه به زبان فارسى، عربى و انگلیسى
      5ـ ارایه دو محیط متفاوت براى کاربران با حفظ تمامى اطلاعات

      نکات:
      1- این نسخه رایگان است. برای فعالسازی سریالی در داخل فایل Serial.txt قرار گرفته است.
      2- این نسخه با ویندوز 7 سازگار است.
      3- برنامه با لینک مستقیم بدون محدودیت و پرسرعت و با حداکثر فشرده سازی قرار داده شده است.

      لينک دانلود


      پسورد فايل ها :

      نظر

      • سرداربورسی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 458

        #393
        چند نکته امنیتی درباره Gmail


        گوگل پنج نکته برای حفظ امنیت حساب و ارتباطات ایمیل در gmail را یادآوری کرد.

        وبلاگ رسمی گوگل نوشت:

        1. از گذرواژه (رمز عبور) Gmail خود در سایتهای دیگر استفاده مجدد نکنید. استفاده مجدد از گذرواژه مهمترین عامل در به خطرافتادن حسابهای افراد است.

        2. با بررسی تنظیمات «باز ارسال» و «فیلترها» در حساب خود مطمئن شوید که در حال حاضر حسابتان به خطر نیفتاده باشد. روی «ساختن یک فیلتر جدید» و سپس «نمایش فیلترهای موجود» کلیک کنید. مطمئن شوید که هیچ چیز مشکوکی مانند آدرس ایمیلی که آن را نمیشناسید وجود ندارد. سپس «باز ارسال و POP/IMAP» را کلیک کنید. مطمئن شوید که همه آدرسهای ایمیل لیست شده در آنجا را میشناسید.

        3. مطمئن شوید که اطلاعات بازیابی حسابتان را ارائه کرده باشید. این برای مواقعی است که دیگر نمیتوانید به حساب خود دسترسی پیدا کنید. آدرس ایمیل دوم و سؤال امنیتی خود را بهروزرسانی کنید، و یک شماره تلفن همراه را برای بازیابی حساب از طریق پیامک ارائه کنید. بهویژه مراقب امنیت آدرس ایمیل دوم خود باشید چراکه از این آدرس برای بازنشانی گذرواژههای شما استفاده میشود. هکرها در گذشته حسابهای Gmail را با دستیابی به حسابهای دوم به مخاطره میانداختند. از آدرس ایمیل دومی که توسط یک شرکت میزبان غیرقابلاطمینان ارایه میشود استفاده نکنید.

        4. پس از استفاده از رایانههای عمومی و هر وقت که دیگر نیازی به استفاده از حساب Google خود ندارید، در گوشه سمت راست بالای صفحه از سیستم خارج شوید.

        5. اگر ورود مشکوکی به حسابتان دیده شود، Gmail به شما هشدارخواهد داد. اما خودتان هم میتوانید با مشاهده جزئیات فعالیت حساب در پایین صفحه Gmail خود این مورد را بررسی کنید.

        و در آخر اگر حساب شما به خطر افتاد اما همچنان میتوانید به آن وارد شوید، باید گذرواژه و سؤال امنیتی خود را فورا تغییر دهید. اگر دیگر نمیتوانید به حساب خود وارد شوید، فرم بازیابی حساب را در مرکز راهنمای حسابهای Google جستجو کرده و ارسال کنید. به طور پیشفرض، Gmail از یک اتصال HTTPS امن استفاده میکند که به محافظت از ارتباطات شما در مقابل چشمان کنجکاو کمک میکند.
        ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
        نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

        نظر

        • بابي چارلتون
          عضو فعال
          • May 2011
          • 993

          #394
          نکات مهم برای برقراری امنیت آنلاین

          گسترش فضای دیجیتال بهدنبال خود تهدیداتی را نیز داشته که این موجب میشود راهکارهای امنیتی برای مهار این تهدیدات به موضوع مهم و ضروری تبدیل شود.

          وقتی به بحث دوری از حملات هکرهای خرابکار میرسیم، زندگی آنلاین سخت میشود؛ حتما بارها این جملات که «از یک آنتی ویروس کاملا به روز استفاده کنید»، «تمامی اصلاحیههای سیستم عامل و نرمافزارها را اعمال کنید» و «از ورود به سایتهای نامطمئن خودداری کنید» به گوشتان خورده است.

          تمامی این نکات مهم هستند، ولی در اینجا مرکز ماهر به 8 نکته اشاره کرده است که میتواند برای نجات از شر هکرها ارزشمند باشد:

          1- استفاده از یک نرمافزار مدیریت کلمه عبور

          نرمافزارهای مدیریت کلمه عبور به عنوان یک ابزار مهم برای مدیریت و ایجاد کلمات عبور قوی و یکتا برای حسابهای کاربری مختلف آنلاین ایجاد شدهاند. این نرمافزارها کمک میکنند تا افراد از استفاده دوباره و چند باره از یک کلمه عبور خودداری کنند.

          برخی از نرمافزارهای مدیریت کلمه عبور که توسط سایت امنیتی ZDNet توصیه شدهاند عبارتند از: LastPass که دارای نسخه رایگان است، KeePass که یک نرمافزار رایگان است، 1Password، Stenagos و Kaspersky Password Manager.

          2- استفاده از مرورگر Google Chrome

          سایت امنیتی ZDNet اعلام کرد که به عقیده بسیاری از محققان امنیتی، امروزه Google Chrome امنترین مرورگر وب است. این مرورگر با استفاده از ویژگیهای امنیتی تکنیک sandboxing، مرور امن و اصلاحیههای بی سر و صدا و خودکار، در مقایسه با سایر مرورگرهای هم رده خود به بهترین گزینه تبدیل شده است. گروه امنیتی گوگل همچنین سرعت خوبی در ترمیم آسیب پذیریهای شناخته شده این مرورگر دارند.

          3- استفاده از رمزگذاری کامل دیسک

          از رمزگذاری کامل دیسک برای محافظت از دادههای محرمانه میتوان استفاده کرد؛ رمزگذاری کامل دیسک با استفاده از تکنیکهای ریاضی، دادهها را طوری دستکاری میکند که بدون در اختیار داشتن کلید صحیح، مفهوم نخواهد بود. این کار به طور مستقل از سیاستهای تنظیم شده سیستم عامل انجام میشود.

          4- پشتیبانگیری منظم از دادهها

          از کار افتادن و گم شدن ناگهانی لپتاپ موجب بروز درد از دست دادن دادهها میشود که برای بروز چنین رویدادی باید عادت کرد به طور منظم و خودکار محتویات سیستم را بر روی یک هارد دیسک خارجی ذخیره کرد.

          5- از کار انداختن جاوا

          جاوای Oracle Sun بیشتر از هر نرمافزاری هدف مورد علاقه هکرها در کیتهای سوء استفاده است. برای حل این مساله یک گردش کاری بسیار ساده وجود دارد: بلافاصله جاوا را از سیستم باید حذف کرد.

          البته این راهکار در صورتی توصیه میشود که کاربر ارتباط چندانی با سایتها و نرم افزارهایی که نیاز به جاوا دارند، نداشته باشد. حذف جاوا به طور قابل توجهی سطح حملات را کاهش خواهد داد و از کاربر محافظت خواهد کرد.

          6- ارتقای PDF Reader به Adobe Reader X

          PDF Reader شرکت Adobe همچنان یک هدف بسیار ارزشمند برای گروههای هکری سازماندهی شده و ماهر است، بنابراین بسیار مهم است که اطمینان حاصل کرد که آخرین نسخه این نرمافزار در حال اجرا است. Adobe Reader X و Adobe Acrobat X دارای مود محافظت شده هستند و یک تکنولوژی sandbox است که به عنوان یک بازدارنده مهم در برابر سوء استفادههای خرابکاران به شمار میرود.

          7- احتیاط در شبکههای اجتماعی

          شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک و توییتر به ابزارهای آنلاین تبدیل شدهاند و همانطور که انتظار میرفت، به هدف مورد علاقه مجرمان سایبری نیز بدل شدهاند. توصیه میشود که حتیالامکان از استفاده این شبکهها اجتناب شود، چراکه به هیچ عنوان محرمانگی دادهها و حریم خصوصی کاربران تضمین نمیشود. اما در صورتی که به استفاده از این شبکهها اصراری وجود داشته باشد، باید جانب احتیاط را کاملا باید رعایت کرد.

          8- فراموش نکردن نکات امنیتی اولیه

          اگر نکات امنیتی اولیه فراموش شود، هیچ یک از نکات بالا به کار نخواهد آمد؛ باید اطلاعرسانی خودکار ویندوز در مورد به روزرسانیها را فعال کرد تا اطمینان حاصل شود که اصلاحیههای سیستم عامل به موقع اعمال خواهند شد.

          استفاده از یک نرمافزار آنتی ویروس مشهور و اطمینان از به روز بودن آن یکی از راهکارهاست. اصلاحیههای امنیتی سایر نرمافزارها را باید به موقع اعمال کرد و در نهایت اینکه به کنترل پنل سیستم مراجعه کرد و نرمافزارهایی را که استفاده نمیشود، حذف کرد.

          نظر

          • بابي چارلتون
            عضو فعال
            • May 2011
            • 993

            #395
            نخستین گوشی سه سیمکارته ال جی رونمایی شد

            شرکت ال جی در رقابت با نوکیا از نخستین گوشی سه سیمکارته خود رونمایی کرد.

            نخستین گوشی سه سیمکارته ال جی A290 نام دارد و ابتدا قرار است در بازار روسیه عرضه شود.
            از آنجا که تاکنون فقط شرکتهای چینی اقدام به ساخت گوشیهای سه سیمکارته کردهاند، انتظار میرود این گوشی مورد توجه شمار زیادی از کاربران قرار گیرد.
            اگرچه A290 نخستین گوشی سه سیمکارته ال جی است اما غیر از خصوصیت چند سیمکارته بودنش ویژگی خاص دیگری ندارد.
            صفحه نمایش این گوشی 2/2 اینچی با وضوح تصویر 176×220 پیکسل است و از دوربین 3/1 مگاپیکسلی بهره میبرد.
            البته هنوز مشخص نیست که آیا هر سه سیمکارت در یک زمان فعال است.
            گفتنی است این گوشی از چهار باند شبکه GSM پشتیبانی میکند و شبیه گوشیهای ساده و ارزان قمیت نوکیا به نظر میرسد.
            ابعاد گوشی 2/113×51×13 میلیمتر است و بلندگو دارد، حافظه داخلی گوشی اعلام نشده اما با وجود ویژگیهای محدودی که دارد از اسلات کارت microSD پشتیبانی میکند و حافظه آن تا 32 گیگابایت را پشتیبانی میکند.
            در این گوشی همچنین امکان وارد کردن هزار نام و شماره تماس در دفترچه تلفن وجود دارد.
            از دیگر ویژگیهای A290 میتوان به پشتیبانی از سرویسهای شبکه GPRS، EDGE، بلوتوث و microUSB اشاره کرد.
            دوربین گوشی هم تعریفی ندارد، فقط 3/1 مگاپیکسلی است، اما با کیفیت 1280×1024 پیکسل عکسبرداری میکند و میتوان با آن فیلمبرداری کرد.
            سرویسهای پیامک، MMS و ایمیل، مرورگر WAP 2.0/xHTML و سیستم جاوا از دیگر ویژگیهای این گوشی به شمار میرود.
            A290، GPS ندارد و فقط از دو فایل MP3 و MP4 پشتیبانی میکند. با این حال باتری 1500 در این گوشی زمان زیادی شارژ نگه میدارد بنابراین برای پشتیبانی از سه سیمکارت مشکلی برای کاربران ایجاد نمیکند.
            A290 اواخر فوریه با قیمت 75 یورو در بازار روسیه عرضه میشود.

            نظر

            • مجيد رادمنش
              مدیر (6)
              • Oct 2010
              • 4902

              #396
              اگر هنگام کار کردن با رایانه، بعد از چند ساعت سوزش و آبریزش چشم هایتان آزاردهنده می شود، بد نیست با برنامه اف.لوکس آشنا شوید. این برنامه رنگ و روشنایی نمایشگر را هوشمندانه تنظیم می کند.


              وقتی بیش از 10 ساعت در روز پای رایانه بنشینید و به صفحه نمایشگرش زل بزنید، قاعدتا نباید توقع داشته باشید که اوضاع چشم هایتان چندان تعریفی داشته باشد؛ آبریزش و سوزش چشم ها کاملا طبیعی است! بنابراین تعجبی هم ندارد اگر به دنبال راه حلی برای خلاصی از این وضعیت باشید. خبر خوب اینکه برنامه ای به نام اف.لوکس (F.lux) طراحی شده که می تواند کمک زیادی به این معضل کند.


              به گزارش وب سایت پی سی وورلد ، اف.لوکس با توجه به ساعات مختلف شبانه روز، رنگ های مانیتور رایانه را تغییر می دهد. در ساعات روز، که نور محیطی شدید است، اف.لوکس نور صفحه مانیتور را به رنگ روشنایی روز در می آورد. شب ها، وقتی نور محیطی کم بوده یا تقریبا نوری وجود ندارد، اف.لوکس رنگ های گرم تر و تداعی کننده نور هالوژن را ساطع می کند. با غروب آفتاب، دوباره نور مانیتور به تدریج تغییر می کند؛ البته هیچ کدام از این تغییرات، برای کاربر قابل درک نیست.


              اف.لوکس با استفاده از موقعیت جغرافیایی شبکه شما
              ، زمان را شناسایی کرده و نور پیرامون را به خوبی تنظیم می کند. تنظیم های پیش فرض این برنامه واقعا برای ساطع کردن نور کافی، مناسب است.


              همچنین این برنامه را می توان به راحتی از طریق منوی تنظیمات نوار وظیفه (Taskbar) غیر فعال کرد.


              شاید اولین روزهایی که با اف.لوکس کار کنید، کمی اوضاع برای تان عجیب باشد؛ در اولین بعد ازظهر شما شاهد ساطع شدن نوری شبیه به هالوژن خواهید بود که از تمام نورهای اصلی ویندوز قابل تشخیص است. اما بعد از چند روز که با اف.لوکس سر کنید، واقعا حالتان بهتر خواهد شد و چشم هایتان حین کار کردن، احساس شادابی خود را از دست نمی دهند. این برنامه رایگان است.



              یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

              نظر

              • بابي چارلتون
                عضو فعال
                • May 2011
                • 993

                #397
                بیماری شایع کاربران دائمی کامپیوتر

                کمردرد، گردن درد، پشت درد، کوفتگی اعضای بدن و سر درد زنگ خطری است تا به شما بفهماند 'آرتروز' آماده حمله به شماست.



                در آرتروز گردن، انتشار درد تا قسمتهای بالای شانه، وسط پشت بدن، کمر، بالای کمر و قسمت پس سری کشیده می شود ولی اگر آرتروز باعث فشار روی ریشه های عصبی شود، می تواند دردهای انتشاری در مسیر عصب حتی تا نوک انگشتان را ایجاد کند و در صورت فشار به نخاع می تواند علائم دیگری همچون ضعف عضلات و عدم توانایی در حرکت ظریف انگشتان را به وجود آورد.

                ضربه ها (شکستگیها)، بیماریهای التهابی مفاصل و عفونتهای مفصلی از عوامل زمینه ای آرتروز هستند و اگر شخص دچار عوامل زمینه ای آرتروز نشود در سنین کم انتظار بروز آرتروز نمی رود بلکه با افزایش سن احتمال ابتلا به این بیماری بالا می رود.

                آرتروز عارضه ای با روند طبیعی است و درمان آن نیز باید به صورت فیزیولوژیک (طبیعی) باشد و با تقویت عضلات اطراف ستون گردنی، می توان از این عارضه جلوگیری کرد.

                با ورزش و تقویت عضلات اطراف ستون فقرات می توان جلوی حرکات نا به جای ستون مفصلی را گرفت و تا حدی مانع از درد شد.

                اگر فشار روی نخاع صورت گیرد و شخص دیر به پزشک مراجعه کند، عواقب غیر قابل برگشتی همچون فلج اندام تحتانی، فلج مثانه و عدم توانایی در دفع ادرار و دستگاه گوارش رخ می دهد، همیشه دردهای "پس سری" ناشی از آرتروز نیست و گاهی ناشی از اسپاسم است که حتی در سنین پایین نیز دیده می شود.

                ورزش، فیزیوتراپی و استفاده از گردنبند طبی از مراحل درمان این بیماری است و اگر بیماری با این روش ها کنترل نشد، در مراحل پیشرفته احتیاج به عمل جراحی است و پزشک متخصص با خشک کردن مفاصل، دردی را که از حرکت 2 سطح ناهموار آرتروز به وجود می آید متوقف می کند.

                برای جلوگیری از بروز بیماری، گه گاه نسبت به تغییر جهت دادن محل صفحه کلید، مانیتور و تغییر سطح صندلی خود اقدام کنند و هنگام استراحت خود، از بالش هایی استفاده کنند که روی آن راحت هستند. چرا که قانون خاصی در خصوص بالش زیر سر به هنگام خواب وجود ندارد و تجربه می تواند در این خصوص به افراد کمک کند.

                نظر

                • بابي چارلتون
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 993

                  #398
                  “بی احترامی” بدتر از “بستن ایمیل ها”

                  “جدول خاموشی ها” ؛ این تعبیر برای نسل جدید چندان آشنا نیست اما کسانی که سال های دفاع مقدس را به یاد دارند ، این عبارت نوستالوژی خاصی دارد. در سال های جنگ ، کمبودها باعث شده بود حتی برق مصرفی خانه ها هم سهیمه بندی شود و قطعی برق ، بخشی از زندگی همه ایرانیان در آن سال ها بود.


                  با این حال ، مسوولان آنقدر برای مردم احترام قائل بودند که بی محابا و بدون اطلاع قبلی برق را قطع نمی کردند (مگر در موارد ضروری و اشکال فنی یا حملات هوایی). از این رو ، همواره قبل از قطعی ، برنامه خاموشی ها را در جدولی موسوم به ” جدول خاموشی ها” در روزنامه ها منتشر می کردند و دقیقاً مشخص می شد که فلان منطقه از شهر از چه ساعتی تا چه ساعتی برق نخواهد داشت.

                  بدین ترتیب ، مردم می توانستند کارهای خود از قبیل مهمانی و بهره گیری از وسایل برقی را تنظیم کنند تا دچار مشکل نشوند.

                  در چند روز گذشته ، میلیون ها ایرانی وقتی برای چک کردن ایمیل های خود سراغ یاهو و جی میل هایشان رفتند ، با درهای بسته مواجه شدند: مسوولان بدون کوچک ترین اطلاع قبلی و بی هیچ توضیحی ، میل ها را بسته بودند و صد البته کسی هم پاسخگو نبود!

                  بدین ترتیب ، کارهای بسیاری بر زمین ماند: از کسانی که کار و پیشه شان به ایمیل مربوط می شد تا کسانی که مراودات علمی داشتند و مردمانی که ارتباطات عادی شان در ایمیل ها بود.

                  اگر مردم در دوران جنگ در کنار مسوولان قرار گرفتند و حتی از نثار جانشان نیز دریغ نمی کردند ، “یکی از دلایل” اش ، این بود که احترام می دیدند و حتی در مساله ای به نام قطع برق که امری عادی در جنگ محسوب می شود ، مردم را در جریان زمان قطعی ها می گذاشتند تا کار کسی – حتی الامکان – لنگ نماند.

                  حفظ حرمت مردم – که از آموزه های مکتب امام (ره) است – درسی است که مسوولان نباید آن را به محاق بسپارند و مردم را جمعی تصور کنند که با ایشان می توان هر رفتاری را انجام داد. مثلاً اگر قطع ناگهانی ایمیل ها ، علت موجهی داشت ، آیا نمی شد آن را با مردم – که نامحرم هم نیستند – در میان گذاشت یا لااقل ، قبل از قطعی ، خبری به مردم داد که اگر کسی نامه ای ، فایلی ، فاکتوری و نظایر این ها را در میلش دارد ، بردارد و فکری به حال ارتباطاتش کند؟!

                  این بی احترامی به میلیون ها شهروند ایرانی اعم از استاد دانشگاه و پزشک و وکیل و دانشجو و مهندس و کارمند و بازاری و بقیه اقشار است که بدون کوچک ترین توضیح با عذرخواهی و اطلاع رسانی ، سیستم مبادلات الکترونیک آنها را ببندند و کار میلیون ها نفر را به مشکل اندازند.

                  لب کلام آن که هر چند بستن ایمیل ها ، اقدامی ناراحت کننده بود ، اما نارضایتی اصلی ، از احساس حرمت شکنی است که در ورای این کار نهفته است.

                  در هر کشوری ممکن است در برخی موارد ، مشکلاتی پیش بیاد که قابل درک است اما آیا “احترام” انتطار زیادی است؟

                  نظر

                  • آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

                    #399
                    مشتری دزدی گوگل از گوشی های آیفون

                    گوگل با استفاده از یک کد پیچیده تلاش کرده تا رفتارهای کاربران آیفون در هنگام استفاده از مرورگر سافاری را تحلیل کند.

                    پژوهشهای یک محقق برجسته در دانشگاه استنفورد نشان داده است که گوگل با استفاده از یک کد پیچیده تلاش کرده تا رفتارهای کاربران آیفون در هنگام استفاده از مرورگر سافاری را تحلیل کند تا اطلاعات بیشتری بهدست آورد.
                    انتشار یک گزارش در روزنامه والاستریتژورنال درباره اقدامات پنهانی گوگل برای کسب اطلاعات خصوصی از رفتارهای آنلاین میلیونها کاربر آیفون در سراسر جهان، بحث داغی را در میان متخصصان و فعالان برجسته وب در سراسر جهان برانگیخته است.
                    ماجرا این است که گوگل، غول جستوجوهای آنلاین و پرترافیکترین وبسایت جهان، با دور زدن تنظیمات حریم خصوصی آیفون و سافاری، مرورگر پیشفرض تجهیزات کمپانی اپل، تلاش کرده تا اطلاعاتی درباره عادات، علایق و رفتارهای کاربران در زمان وبگردی روی موبایل بهدست آورد و از آنجایی که این کار بدون اطلاعرسانی و جلب رضایت کاربران انجام شده، حالا موج گستردهای از انتقادات و شکایات را روانه گوگل کرده است.
                    to continue, please follow me on my page

                    نظر

                    • بابي چارلتون
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 993

                      #400
                      وقتی که ویروسها برای سرقت اطلاعات شما به جان هم میافتند

                      کارشناسان امنیتی از انتشار نوع جدید و جالب توجهی از کدهای مخرب خبر میدهند که پس از نفوذ به رایانهها و قبل از سرقت اطلاعات حساس و ارزشمند، میتوانند سایر انواع بدافزارهای موجود در رایانه آلوده را شناسایی، کشف و نابود کنند.=P~

                      مرکز کشف و بررسی کدهای مخرب رایانهای، این کد مخرب جدید که Ainslot.L نامگذاری شده، یک نوع کاملاً منحصربهفرد از بدافزارهای Bot محسوب میشود که میتواند به طور کاملاً نامحسوس به درون رایانهها نفوذ کند و کنترل رایانههای آلوده را در اختیار منتشر کننده خود قرار دهد.

                      به نظر میرسد که اغلب این کدهای مخرب از طریق نامههای الکترونیک غیرواقعی که به ظاهر از طرف یک شرکت مشهور انگلیسی با عنوان CULT ارسال شده، منتشر و به سرعت در اینترنت تکثیر شدهاند.

                      به گزارش سافت گذر ;گزارش شرکت امنیتی پاندا نشان میدهد که Bot/Ainslot.L به نحوی طراحی شده است تا تمام فعالیتهای اینترنتی کاربران قربانی را ثبت کرده، کدهای مخرب دیگری را نیز به درون رایانه وی دانلود کند و کنترل کامل آن را به دست بگیرد.

                      علاوه بر این، Ainslot.L درست مثل یک تروژان بانکی، تمام اطلاعات مربوط به فعالیتهای مالی اعتباری کاربران را سرقت و به منتشرکننده خود ارسال میکند. عجیبترین فعالیت تخریبی Ainslot.L درواقع شناسایی، کشف و از بین بردن تمام انواع دیگر بدافزارهای Bot است که از قبل در سیستمهای آلوده وجود داشتهاند.

                      البته فعال شدن این بدافزار، از طریق باز کردن نامههای الکترونیک جعلی و کلیک برروی یک لینک اینترنتی غیرواقعی است که در ظاهر کاربران را به بخش تسهیلات فروش در شرکت CULT ارجاع میدهد.

                      در همین رابطه، لوییس کرونز، مدیر فنی PandaLabs میگوید: نابود شدن بخشی از ویروسهای فعال توسط یکی از انواع ویروسهای موجود در یک سیستم رایانهیی، آن هم به صورت خودکار و بدون دخالت کاربر یا نرمافزارهای دیگر، مساله بسیار عجیب و نادری است.

                      اما به هر حال این ویروسهای جدید از طریق دستهای از نامههای الکترونیک منتشر میشوند که کاملاً واقعی و طبیعی طراحی شدهاند تا احتمال کلیک برروی لینکهای آلوده را افزایش دهند.

                      بنابراین علاوه بر نصب نسخه رسمی و اصل یک ضدویروس بروز و قدرتمند، به کاربران توصیه میکنیم تا به هیچ عنوان نامههای ناشناس و مشکوک را باز نکنند و یا دست کم از کلیک برروی لینکهای موجود در آنها خودداری کنند؛ حتی اگر موضوع این نامهها بسیار جذاب و فریبنده باشد.

                      نظر

                      • بابي چارلتون
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 993

                        #401
                        پیامک های رایگان اهدایی همراه اول رایگان نیستند :^o

                        طی چند ماه اخیر بارها پیام کوتاه هایی از طریق همراه اول برای مشترکان این اپراتور ارسال می گردد با این محتوا که برنده بسته 150 پیامک فارسی رایگان شده اند و یا اینکه مهلت این جایزه به اتمام رسیده است.اما قبوض ارائه شده از سوی این اپراتورخلاف این ادعا را اثبات می کند.

                        تصویر زیر مربوط به قبض یکی از شهروندان است که یکی از این پیامک ها را دریافت کرده و با وجودی که کلیه پیامک های ارسالی ایشان فارسی بوده اما مبلغ 10412 ریال بابت ارسال پیامک در صورتحساب ایشان درج گردیده است.



                        به نظر می رسد پیامک های ارسالی با چنین محتوایی به منظور فریب مشترکین و ترغیب ایشان به ارسال بیشتر پیامک می باشد.

                        نظر

                        • kh25
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 694

                          #402
                          بابی جان

                          بفرمایید یک فایل پاور پو ینت دارم چطوری میشه تو این انجمن بذارم؟؟؟؟؟؟؟

                          متشکرم

                          نظر

                          • مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

                            #403
                            ...سلام این تا÷یکو میخوندم تاپیک خوبی بنظر اومد...با تشکر از بابی...
                            ....من یه سوال دارم...من یه لپ تاپ خریدم...میتونید بگید این بلوتوث لپ تاپ چیه و چطور میهش ازش استفاده کرد...یعنی قابلیتهاش چیه...
                            [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

                            نظر

                            • بابي چارلتون
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 993

                              #404
                              در اصل توسط kh25 پست شده است View Post
                              بابی جان

                              بفرمایید یک فایل پاور پو ینت دارم چطوری میشه تو این انجمن بذارم؟؟؟؟؟؟؟

                              متشکرم
                              با سلام و صبح بخير

                              الان داشتم امکانات سايت رو نگاه مي کردم ، ديدم سايت فرمت پاورپوينت رو ساپورت نميکنه براي نمايش اتوماتيک

                              براي اين کار مي بايست از يک آپلود سنتر رايگان استفاده نموده و فايل مورد نظر خود را آپلود کرده و سپس لينک مورد نظر خود را در صفحه مورد نظر ، بدين ترتيب قرار دهيد. در کنار دکمه شکلک ها ، يک دکمه که عکس کره زمين وجود دارد .آن را کليک کرده و آدرس فايل آپلود شده را در آنجا Paste نماييد. براي آپلود هم مي تونيد از آپلود سنتر هاي رايگان همانند http://www.pic.iran-forum.ir/ يا براي فايل هاي اجرايي و ديگر فايل هايي که سايت Pic-iran ساپورت نميکند از سايت http://parsaspace.com/upload.aspx استفاده نماييد

                              نظر

                              • بابي چارلتون
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 993

                                #405
                                در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                                ...سلام این تا÷یکو میخوندم تاپیک خوبی بنظر اومد...با تشکر از بابی...
                                ....من یه سوال دارم...من یه لپ تاپ خریدم...میتونید بگید این بلوتوث لپ تاپ چیه و چطور میهش ازش استفاده کرد...یعنی قابلیتهاش چیه...
                                با سلام

                                مهربان جان بلوتوث لپ تاپ همانند بلوتوث موبايل مي باشد و فرقي با هم ندارند از نظر تکولوژي ، تنها ممکن است از نظر ورژن و بهينه سازي و در نتيجه کارايي و سرعت با هم متفاوت باشند.از بلوتوث لپ تاپ مي شود براي دريافت و يا ارسال اطلاعات به لپ تاپ يا موبايل هاي ديگر استفاده نمود (تفاوتي با موبايل معمولي ندارد)

                                براي اين کار مي بايست ابتدا سخت افزار بلوتوث لپ تاپ رو فعال کنيد که معمولا در لپ تاپ هاي قبلي و قديمي اين روشن نمودن بلوتوث توسط دکمه اي که معمولا در کنار لپ تاپ وجود داشت انجام ميشد ، دکمه را روي On قرار مي داديم و بلوتوث فعال مي گرديد و در لپتاپ هاي امروزي ديگر اين دکمه را حذف نموده اند و از ترکيب کليد Fn + F2 اين کار انجام مي پذيرد.البته شايد براي برند هاي مختلف لپ تاپ اين ترکيب کليد متفاوت باشد ، براي همين هم روي دکمه هاي بالاي لپ تاپ که از f1 شروع مي شود تا f12 ، هر کدام که عکس دکل مخابراتي روي ان کشيده شده مربوط به switching بلوتوث و wifi مي باشد.داشت يادم مي رفت ، با اين کار wifi لپ تاپ نيز روشن و يا خاموش مي شود.از wifi هم مي توان براي اتصال به اکسس پوينت يا شبکه هاي وايرلس موجود بهره برد و از امکانات شبکه ، همچون انتقال فايل ها و يا اينترنت بي سيم استفاده نمود.البته ممکن است که شبکه موجود داراي پسورد باشد که براي وصل شدن بايد پسورد ورود رو داشته باشيد

                                خوب پس از روشن نمودن بلوتوث لپ تاپ ، اگر نرم افزار هاي منيجر دريافت يا رسال فايل رو لپ تاپ نصب باشد که عالي مي باشد همانند BlueSoleil .اين منيجر امکانات زيادي را براي دريافت و ارسال با وسايل مختلف را در اختيارتان قرار مي دهد. اگر اين نرم افزار نصب نيست مشکلي ندارد.براي ارسال فايل، روي فايل مورد نظر رفته و سپس روي ان راست کليک کرده و گزينه send to را مي زنيم ، سپس گزينه بلوتوث را انتخاب کرده و در مرحله بعد که سرچ ديوايس مورد نظر مي باشد را انجام مي دهيم و سپس دستگاه مورد نظر را انتخاب نموده و گزينه ارسال فايل را مي زنيم. دقت شود در مرحله ارسال ما مي توانيم براي ارسال اطلاعات يک پسورد در لحظه اوليه براي آن قرار دهيم ، اگر نيازي به اين کار نمي بينيد ، تيک گزينه پسورد رو برداريد که طرف مقابل هم نيازي به دانستن پسورد و در نتيجه وارد نمودن آن را نداشته باشد. البته براي اکثر موبايل هاي سامسونگ که من تست نمودم ، اين پسورد بايد قرار داده شود ، چرا که موبايل هاي سامسونگ در پيت هستند و قابليت دريافت را بدون پسورد نداشتند.(اين تجربه شخصي مي باشد و ممکن است آن را در نسخه هاي جديد تصحيح کرده باشند ، شايد هم به خاطر امنيت !!!!!)

                                براي دريافت فايل روي لپ تاپ هم مي بايست گزينه receive file رو بزنيد (معمولا در نوار taskbar عکس بلوتوث در کنار تاريخ وجود دارد و با راست کليک بر روي ان مي توان از گزينه هاي آن استفاده نمود)، بدين ترتيب لپ تاپ در حالت ريسيو فايل قرار گرفته و به محض ارسال فايل از دستگاه مورد نظر ، تبادل اطلاعات صورت مي پذيرد.

                                اگر گزينه لوتوث در نوار taskbar وجود ندارد ، مي توانيد اين گزينه را در کنترل پنل پيدا نمود.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X