کامپیوتر - IT- موبایل - تکنولوژی-f a c e b o o k

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ماهور
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1239

هشدار درباره کلمه «لايک» فيس بوک

دکمه "لايک" يکي از پر طرفدارترين قابليتهاي فيس بوک است که به کاربران اجازه اشتراک در صفحات مورد علاقه خود و دريافت اطلاعات منتشر شده در آن را ميدهد.
    مقامهاي ذيربط در ايالت اشلسويگ ـ هولشتاين آلمان به سازمانهاي دولتي اين ايالت دستور دادهاند که صفحات خود در شبکه اجتماعي فيس بوک را تعطيل و دکمه «لايک» آن را نيز از وب سايتهايشان حذف کنند.

به گزارش ايسنا به گفته اين مقامها، فيس بوک با جمعآوري اطلاعات کاربران از اين طريق، قوانين اتحاديه اروپا و آلمان را نقض ميکند.

خبرگزاري آسوشيتدپرس گزارش ميدهد که شرکت فيس بوک اتهام وارده از سوي مقامهاي ايالتي در آلمان را بي اساس دانستهاند.

دکمه «لايک»، يکي از پر طرفدارترين قابليتهاي فيس بوک است که به کاربران اجازه اشتراک در صفحات مورد علاقه خود و دريافت اطلاعات منتشر شده در آن را ميدهد.

فيس بوک در آوريل سال 2010 ميلادي از دکمه «لايک» پردهبرداري کرد؛ اما به گفته مقامهاي ايالت مذکور، اطلاعات افرادي که وارد سايت فيس بوک ميشوند يا روي دکمه يک صفحه فيس بوکي که در وب سايت خاصي نصب شده است کليک مي کنند، توسط فيس بوک در کامپيوترهاي اين شرکت در آمريکا ذخيره ميشود و اين کاربران براي دو سال به وسيله فيس بوک رديابي ميشود.

«مرکز مستقل حفاظت از حريم خصوصي» ايالت اشلسويگ ـ هولشتاين طي بيانيهاي اعلام کرد سازمانهاي دولت ايالتي که از فيس بوک خارج نشوند و دکمه آن را از سايتهاي خود حذف نکنند، جريمه نقدي خواهند شد.

دولت آلمان در سالهاي گذشته با چند شرکت اينترنتي از جمله گوگل درباره حفاظت از اطلاعات مربوط به حريم خصوصي کاربران برخوردهايي داشته است. قوانين آلمان در خصوص حريم خصوصي کاربران در اينترنت سختگيرانه ارزيابي ميشود.

بسياري از اشخاص معروف، شرکتهاي رسانهاي، گروههاي غيرانتفاعي و حتي دولتها براي انتقال پيامهاي خود، امروزه در فيس بوک صفحاتي افتتاح کردهاند و از آن براي انتقال پيام هاي خود و تعامل با مخاطبان استفاده ميکنند.
    چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
    گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• FENCER
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 601

در اصل توسط ماهور پست شده است View Post
      هشدار درباره کلمه «لايک» فيس بوک.

همه دولتها از اتحاد ملتها وحشت دارن و هر کاری برای محدود کردن و زیره ذره بین بردن مردم انجام میدن
      شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• hamed89
        Banned
        • Jul 2025
        • 617

سلام به همه
        اول یه نکته لطفا *** شکن ها رو حذف کنید از تاپیک بعدا گیر میدند خود سایت رو *** میکنند
        راستی خود این تاپیک هم ممکنه بعدا دلیلی برای *** شدن باشه!از ما گفتن
        از اونجا که شدیدا ادم کنجکاوی هستم رفتم یه سیری در صفحه دوستان کردم:
        اقای پناهی خوش هیکل! خیلی چاکریم داش !
        مصطفی خوش تیپ..کتت رو بده یه عکس بندازیم باهاش
        بعدش نفهمیدم صفحه خانم امن بود یا باران کوثری بود..ماشالله هم چه لیستی داشت..یعنی یکی اضافه شه به لیستش مثل قطره ای در دریاست دیده نمیشه

خودمم اهلش نیستم!!

نظر

• بابي چارلتون
          عضو فعال
          • May 2011
          • 993

در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است View Post
          سلام. از دوستان کسی میدونه دلیل اینکه با کامپیوتر خودم نمیتونم پست ارسال کنم یا به صفحه دو کدال برم یا تغییرات لحضه ایه قیمتا رو تو معاملات انلاین ببینم ولی با کامپیوتر دیگه میتونم ببینم چیه؟ خط ای دی اس ال یکی است . واقعا ممنون میشم راهنمایی کنید.ممنون.
          با اين که اين پست مال يک ماه پيش هست ولي گفتم بي جوابش نزارم
          با اجازه اساتيد بزرگوار
          فکر مي کنم همه اينا که آقا مهدي ميگه مربوط به بروزر تون باشه ، اگه از اينترنت اکسپلورر استفاده مي کنيد حتما از ورژن هاي نهايي استفاده کنيد ، من خودم از فاير فاکس ورژن 3.6 استفاده مي کنم و تا حالا به چنين مشکلي برخورد نکردم
          از طرفي حتما Adobe Flash Player Final for Internet Explorer & AOL و يا Adobe Flash Player ..... Final for Firefox, Netscape, Safari & Opera روي بروزرتون نصب کنيد
          اگه بازم درست نشد از نرم افزار هاي تصحيح و بالا بردن سرعت بروزر استفاده کنيد
          اگه بازم درست نشد همون راه اولي که همه بلديم يعني ويندوز عوض کنيد
          اگه بازم درست نشد از پنجره اتاقتون کيس رو پرت کنيد تو خيابون ، خلاص :D

نظر

• اسطوره
            کاربر فعال
            • Aug 2011
            • 277

با سلام
            دوستان لطفا توي اين بحث شركت كنند
            حتما براي همه دوستان پيش امده كه در يه زمانهاي
            خيلي حساس بازار اصلا دسترسي به اينترنت نداشتن
            ويا مثل من بدليل شراط شغلي اصلا دسترسي ندارن:(:-/
            پس براي ما سهامدارها داشتن يكي از وسايل زير احساس ميشه

1-بهترين وسيله براي كانكت شدن به اينترنت
            2-بهترين سرعت اينترنت
            3-بالاترين بازدهي و كارايي
            4-و...............................
            رو از كداميك از وسايل زير ميشه بدست اورد
            a-تلفن همراه????
            B-تبلت?????
            C-نت بوك?????
            لطفا دوستانيكه اين وسايلو دارن در مورد تجربشون
            و محاسن و عيوب احتمالي توضيح بدهند
            تا يه جمع بندي كلي بكنيم ببينيم بهترين وسيله
            براي استفاده چي هستش
            راستي در مورد مودم يو اس بي هم اگه كسي
            اطلاعاتي داره لطفا همكاري بكنه

خواهشا مدل دستگاه هم ذكر شود
            منتظر نظرات و تجربه هاي دوستان هستم
            شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
            رابرت مپل براون

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

فیس بوکی ها فوتبال زنده می بینند!

ورزشی - رقابت های فوتبال باشگاهی انگلیس را می توان به صورت مستقیم در سایت فیس بوک تماشا و دنبال کرد.

به گزارش انتخاب؛ این تجربه اولین بار جمعه شب درجام حذفی فوتبال این کشور که قدیمی ترین رقابت های فوتبال باشگاهی جهان است بین تیم های مبتدی اف سی ویمبلی و آسکات یونایتد به اجرا درآمد.

طبق تخمین هایی که پیش از شروع این بازی زده شده بود، حدود 700 میلیون بیننده که در واقع کاربران سایت فیس بوک هستند، می توانستند ازطریق فیس بوک این بازی را تماشا کنند. این بازی در پروفایل اسپانسر اصلی جام حذفی فوتبال انگلیس پخش وهمین ابتکار سبب شد تعداد هواداران صفحه شخصی این اسپانسر طی روزهای اخیر افزایشی 7 برابری داشته باشد.

مایک هریسیون رئیس تیم آسکات یونایتد با هیجان زیاد در مورد این تجربه گفت که حضور درجام حذفی برای این تیم افتخار بزرگی است واینکه تماشای این مسابقه ازطریق یک سایت شبکه اجتماعی برای همه مردم دنیا ممکن شده، اتفاقی عالی برای باشگاه محسوب می شود.» این بازی در ورزشگاه تیم آسکات که به دلیل برپایی مسابقات اسب دوانی شهرت دارد، برگزار شد و حدود 1150 نفر ازآن دیدن کردند.

طبق تخمین نشریه گاردین، یک مسابقه معمولی بین این تیمها تنها 90 تماشاگر را به ورزشگاه می کشاند. گاردین همچنین تخمین زده بود که حدود 100 هزارنفر ازپروفایل این اسپانسر، مسابقه تیم ها را تماشا کنند. اگرچه در همین پروفایل اعلام شده بود کاربرانی که قصد تماشای این بازی را داشتند باید بالای 18 سال سن داشته باشند.

البته به نظرمی رسد که ابتکار انجام شده برای بازی جمعه شب این تیم ها یک اتفاق نادر باشد وهنوز مشخص نیست که مارک زوکربرگ، رئیس فیس بوک قصد دارد درآینده هم از پخش بازی های فوتبال از طریق این سایت استقبال کند وهمه قوانین موجود برای پخش مستقیم بازی های فوتبال را تغییردهد. به هرحال این ابتکارنوین برای دنیای فوتبال و ابعاد رسانه ای آن، رویداد مهمی تلقی می شود وحتی خیلی از کارشناسان آن را انقلابی بزرگ دردنیای فوتبال می دانند.
              to continue, please follow me on my page

نظر

• بابي چارلتون
                عضو فعال
                • May 2011
                • 993

در اصل توسط اسطوره پست شده است View Post
                با سلام

2-بهترين سرعت اينترنت
                a-تلفن همراه????
                B-تبلت?????
                C-نت بوك?????
                براي استفاده چي هستش

با سلام و اجازه از اساتيد گرامي
                از مزاياي موبايل ميشه گفت :راحت و آسون وصل ميشه به اينترنت تنها کافيه تنظيمات جي پي ار اس رو از اپراتورتون دريافت کنيد و به اينترنت وصل شيد.
                براي دوستاني که محل کار دسترسي به کامپيوتر ندارند مي تونه گزينه مناسبي باشه
                اما معايب موبايل: اوليش هزينه سرويس ديتا هستش-اگه بخواييم سايت کارگزاري مربوطه واسه خريد و فروش يا tsetmc رو باز کنيم چون پکت سند و ريسيو دايما بايد ارسال و سند گردد تا ما بتوانيم قيمت ها را بروز داشته باشيم به احتمال هزينه به پايمان نوشته مي شود
                دومين عيب موبايل ، کار کردن با اون هست (چون موس يا کيبورد مثل کامپيوتر نداره، شايد يه کمي سخت باشه)که اون هم به خود بروزر و خود نوع موبايل بستگي داره.من خودم از اپرا ميني استفاده مي کنم و باهاش خيلي راحت هستم و امروزه موبايل ها با صفحات لمسي بزرگ و هوشمند خيلي کارا رو آسون کرده اند ولي بايد يه هزينهاي براي خريد اين جور موبايل ها کنار بزاريم
                سومين عيب موبايل مصرف باتريش هست ، اگه بخوايم با موبايل کار کنيم حتما شارژر رو تو کيفتون به اداره ببريد :D
                چهارمين عيب موبايل هم اينه اگه تو ادارتون انتن دهي سرويس جي پي ار اس کم باشه صفحاتتون کند باز ميشن

و حالا لپ تاپ
                من خودم با لپ تاپ بيشتر موافقم ولي آيا ادره يا اون سازمان اجازه ميده شما لپ تاپ بياريد اونجا و ثانيا آيا اونجا شبکه وايرلس يا داخلي که متصل به نت باشه رو داره ؟؟؟
                اگه داشته باشه که بهترين گزينه هست ، ولي فکر نمي کنم همه سازمان ها نت داخلي رو به زيرمجموعه هاشون ارائه بدن :(
                ولي يه راهي هست ، من جايي ديدم طرف موبايلش رو به لپ تاپ وصل کرده بود و موبايل مثل مودم عمل مي کرد و موبايل به اينترنت وصل شده بود و سرويس رو به لپ تاپ مي داد، مثل اين که خود لپ تاپ به نت وصل باشه.ولي تو اين حالت بازهم هزينه اون سرويس ديتا براي موبايل محاسبه ميشه که با طرح هايي که ايرانسل داره فکر کنم مقرون به صرفه باشه
                يه راه ديگه که فکر کنم خيلي از همه اين ها راحتر باشه همون مودم وايمکس ايرانسل هست که خيلي بي دردسر مي تونيد اون رو به لپ تاپ يا پي سي وصل کنيد و به سرويس ديتاي اون دسترسي داشته باشيد ، البته هم هزينه اون رو بايد درنظر گرفت که زياد نيست و نيز آيا اونجايي که هستيد اين سرويس ارئه ميشه يا نه ؟ (داخل سايت ايرانسل شهرايي که پوشش داده شده اند مشخص مي باشد)

در مورد مودم يو اس بي که مارک هاي زيادي تو بازار وجود داره ، معمولا لپ تاپ هايي که مودم داخلي ندارند يا کيس هايي که پلمپ هستن در اداره ها از اين نوع مودم استفاده مي کنن.فرقي با مودم هاي اينترنال نداره تنها مزيتش همون پورتيبل بودنش هست که با خودتون مي تونيد اينور اونور ببريدش
                مارک هاي دل يا الفکس رو من کار کردم دور و بر 15 تا 20 تومن بود ، اگه خواستيد قيمت روز و انلاين قطعات رو داشته باشين به سايت www.rayansaba.ir مراجعه کنيد و مدل ها و قيمت ها رو بروز در اونجا ببينيد
                اميدوارم مطالب بالا مفيد واقع شده باشه

نظر

• ماهور
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1239

تحریم فیسبوک در آلمان

اجتماعی - مرکز حفاظت از حریم شخصی در ایالت Schleswig-Holstein در جنوب آلمان از وب سایت های محلی ایالت مذکور خواست تا صفحات خود در سایت فیس بوک را پاک و اجازه استفاده از دکمه لایک فیس بوک را در وب سایت هایشان ندهند.

به گزارش سرچ انجین واچ، مرکز یاد شده که دستوراتش برای موسسات دولتی الزام آور است هشدار داده شرکت ها و سازمان های دولتی که از این دستور اطاعت نکنند حداکثر 50 هزار یورو جریمه خواهند شد.
                  این مرکز از موسسات دولتی خواسته تا حداکثر اول سپتامبر دستورات یاد شده را به مرحله اجرا دراورند.
                  این مرکز معتقد است شبکه اجتماعی فیس بوک به طور غیرقانونی اطلاعات شخصی مربوط به کاربران را جمع آوری می کند و در مواردی ان اطلاعات را تا دو سال نگهداری می کند و با این کار امنیت کاربرانش را به خطر می اندازد.
                  مدیران فیس بوک در مقابل این ادعاها را رد کرده اند و از اقدام این ایالت آلمان اظهار تاسف کرده اند.
                  بی توجهی فیس بوک به حفظ حریم شخصی کاربرانش در یکی دو سال اخیر به شدت برای آن دردسرساز شده است.
                  چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                  گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• اسطوره
                    کاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 277

در اصل توسط babi_chartoon پست شده است View Post
                    با سلام و اجازه از اساتيد گرامي
                    از مزاياي موبايل ميشه گفت :راحت و آسون وصل ميشه به اينترنت تنها کافيه تنظيمات جي پي ار اس رو از اپراتورتون دريافت کنيد و به اينترنت وصل شيد.
                    براي دوستاني که محل کار دسترسي به کامپيوتر ندارند مي تونه گزينه مناسبي باشه
                    اما معايب موبايل: اوليش هزينه سرويس ديتا هستش-اگه بخواييم سايت کارگزاري مربوطه واسه خريد و فروش يا tsetmc رو باز کنيم چون پکت سند و ريسيو دايما بايد ارسال و سند گردد تا ما بتوانيم قيمت ها را بروز داشته باشيم به احتمال هزينه به پايمان نوشته مي شود
                    دومين عيب موبايل ، کار کردن با اون هست (چون موس يا کيبورد مثل کامپيوتر نداره، شايد يه کمي سخت باشه)که اون هم به خود بروزر و خود نوع موبايل بستگي داره.من خودم از اپرا ميني استفاده مي کنم و باهاش خيلي راحت هستم و امروزه موبايل ها با صفحات لمسي بزرگ و هوشمند خيلي کارا رو آسون کرده اند ولي بايد يه هزينهاي براي خريد اين جور موبايل ها کنار بزاريم
                    سومين عيب موبايل مصرف باتريش هست ، اگه بخوايم با موبايل کار کنيم حتما شارژر رو تو کيفتون به اداره ببريد :D
                    چهارمين عيب موبايل هم اينه اگه تو ادارتون انتن دهي سرويس جي پي ار اس کم باشه صفحاتتون کند باز ميشن

و حالا لپ تاپ
                    من خودم با لپ تاپ بيشتر موافقم ولي آيا ادره يا اون سازمان اجازه ميده شما لپ تاپ بياريد اونجا و ثانيا آيا اونجا شبکه وايرلس يا داخلي که متصل به نت باشه رو داره ؟؟؟
                    اگه داشته باشه که بهترين گزينه هست ، ولي فکر نمي کنم همه سازمان ها نت داخلي رو به زيرمجموعه هاشون ارائه بدن :(
                    ولي يه راهي هست ، من جايي ديدم طرف موبايلش رو به لپ تاپ وصل کرده بود و موبايل مثل مودم عمل مي کرد و موبايل به اينترنت وصل شده بود و سرويس رو به لپ تاپ مي داد، مثل اين که خود لپ تاپ به نت وصل باشه.ولي تو اين حالت بازهم هزينه اون سرويس ديتا براي موبايل محاسبه ميشه که با طرح هايي که ايرانسل داره فکر کنم مقرون به صرفه باشه
                    يه راه ديگه که فکر کنم خيلي از همه اين ها راحتر باشه همون مودم وايمکس ايرانسل هست که خيلي بي دردسر مي تونيد اون رو به لپ تاپ يا پي سي وصل کنيد و به سرويس ديتاي اون دسترسي داشته باشيد ، البته هم هزينه اون رو بايد درنظر گرفت که زياد نيست و نيز آيا اونجايي که هستيد اين سرويس ارئه ميشه يا نه ؟ (داخل سايت ايرانسل شهرايي که پوشش داده شده اند مشخص مي باشد)

در مورد مودم يو اس بي که مارک هاي زيادي تو بازار وجود داره ، معمولا لپ تاپ هايي که مودم داخلي ندارند يا کيس هايي که پلمپ هستن در اداره ها از اين نوع مودم استفاده مي کنن.فرقي با مودم هاي اينترنال نداره تنها مزيتش همون پورتيبل بودنش هست که با خودتون مي تونيد اينور اونور ببريدش
                    مارک هاي دل يا الفکس رو من کار کردم دور و بر 15 تا 20 تومن بود ، اگه خواستيد قيمت روز و انلاين قطعات رو داشته باشين به سايت www.rayansaba.ir مراجعه کنيد و مدل ها و قيمت ها رو بروز در اونجا ببينيد
                    اميدوارم مطالب بالا مفيد واقع شده باشه
                    با تشكر از دوست عزيز بابي چارتون
                    از توضيحات و راهنمايي جامعتون ممنونم
                    كه چند پله مارو جلو انداخت واسه تصميم گيري
                    اما اين وسط تبلت از قلم افتاد دوستان
                    با توجه به وزن كمتر و قابليت حمل و نقل
                    بهتر و مناسب بودن از جهت بردن به اداره ها
                    و ارگانهايي كه اجازه ورود نت بوك نميدن
                    شايد گزينه مناسبي باشه
                    و اما مودم وايمكس و تبلت قابليت اتصال دارند؟؟؟
                    اگه داشته باشند مشكل حمل ونقل+سرعت فكر كنم
                    منتفي بشه
                    لطفا دوستانيكه اين تجربه رو دارند اطلاعاتشونو در اختيار
                    ديگران بذارند تا اين معزل و برطرفش كنيم
                    در صورت داشتن تجربه لطفا مدل تبلت را هم ذكر كنيد
                    اگر هم دوستي از گوشي خاصي سرعت خوبي واسه اتصال
                    ميگيره اطلاع رساني كنه ممنون ميشم
                    شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
                    رابرت مپل براون

نظر

• اسطوره
                      کاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 277

وایمکس در مقایسه با ADSL

امروزه کاربران اینترنت در سرتاسر جهان به جهات مختلفی در پی دستیابی به فناوری نوین وایمکس به منظور انجام هر چه سریع تر امور تجاری، آموزشی و شخصی خود هستند.

شاید این سوال برای شما هم مطرح شود که تفاوت ها وبرتری های وایمکس در مقایسه با ADSL چیست؟

• به لحاظ فنی، وایمکس سیستم ارتباط بی سیم است و نیازی به زیرساختهای کابل کشی و خط تلفن ندارد، اماADSL نیازمند کابل کشی و خطوط تلفن است که در بسیاری موارد هزینه های فراوانی را به کاربران تحمیل می کند.

• گذشته از هزینه ها، در بسیاری از نقاط شهر امکان دسترسی بهADSL وجود ندارد به طوری که کاربران مجبور شده اند به سیستمهای کم سرعت و سنتی Dial-up بسنده کنند. اما با وایمکس، اینترنت در تمامی نقاط شهرهای تحت پوشش در دسترس خواهد بود. علاوه بر این با وایمکس، شهرک های صنعتی و مناطق تجاری که در حومه شهرها واقعند و با ADSL امکان ارائه خدمات به آنها وجود ندارد، از مزایای اینترنت پرسرعت بهره مند خواهد شد.

• با وایمکس امکان گسترش موسساتی مثل بانک ها، شرکت های تجاری و موسسات آموزشی که به اینترنت پر سرعت نیاز دارند ، امکان پذیر می گردد. باADSL شما تنها می توانید در منزل یا محل کاربه عبارتی در یک مکان ثابت از اینترنت استفاده کنید، اما قابلیت سیار و بی سیم بودن وایمکس این امکان را به شما می دهد که در تمامی نقاط تحت پوشش تنها با استفاده از مودم و اتصال آن به منبع برق و کامپیوتر شخصیتان از اینترنت پرسرعت استفاده نمایید. با این آزادی عمل شما در میهمانی ها، محل کارو جلسات و حتی مسافرت به دیگر شهرهای تحت پوشش وایمکس در تمامی طول شبانه روز از این تجربه جدید لذت خواهید برد.

• وایمکس ارائه کننده اینترنت با سرعت واقعی است. این در حالیست که بسیاری از کاربران ADSL از سرعت غیرواقعی آن که ناشی از به اشتراک گذاشتن خدمات ADSL در میان چندین کاربر است و تحمیل هزینه های ناشی از آن، ابراز نارضایتی می کنند.

• با وایمکس حتی می توان به گسترش شبکه DSL نیز پرداخت، مانند اتصال به خطوط کابلی T١،E١-DSL. همچنین می توان قابلیتهای فناوری DSL را برای مسافتهای طولانی تر ارائه کرد.

• ضمنا" وایمکس برای انتقال اطلاعات از تکنیک ها و استانداردهایی نظیر AES و DESاستفاده کرده و با رمزنگاری اطلاعات، حریم شخصی امنی را در پهنای باند وسیع خود تامین کرده که موجب امنیت در برابر استراق سمع گردیده و قابلیت مقابله با نفوذ پنهانی (Hack) را پدید آورده است.
                      رابرت مپل براون

نظر

• اسطوره
                        کاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 277

نمونه اي از تبلت سامسونگ همراه با كيبورد
                        و يكي از تعرفه هاي وايمكس ايرانسل
                        كه شامل هزينه هاي جانبي ديگه اي هم هستش
                        رابرت مپل براون

نظر

• hamed89
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 617

در اصل توسط اسطوره پست شده است View Post
                          با سلام

2-بهترين سرعت اينترنت
                          a-تلفن همراه????
                          B-تبلت?????
                          C-نت بوك?????
                          براي استفاده چي هستش

سلام
                          توضیحات بابی کامل بود(خودش استاده) فقط من چند نکته به ذهنم رسید بگم:
                          اگه میخواید با موبایل کار کنید باید حوصلش رو هم داشته باشید..من صفحه گوشیم خوبه ولی حال و حوصلش رو ندارم همچین نمیچسبه البته نرم افزار واسه خرید و فروش داره میاد (کارگزاری مفید هم داده) امام واسه من کار نکرد ..شاید این سیستم رراه بیفته کار خیلی راحت تر بشه..
                          اتصال با موبایل رو که بابی کامل توضیح داد

اتصال از طریف وایمکس هم خیلی خوبه و سرعتش قایل قبوله تو مناطقی که انتن میده ولی یه مشکل داره اونم اینه مودمش رو باید با خودت ببری هر جا میری که اندازه یه چیپس مزمزه!
                          البته من وایمکس ایرانسل رو پیشنهاد نمیکنم خیلی اذیت میکنند..میین نت بگیر خیلی بهتره!
                          کلا وایمکس ها مودمش دو مدله: با وایرلس و بدون وایرلس: با وایرلس باشه با نوتبوک و تبلت و گوشی که وایرلس داشته باشه میتونی با سرعت خوب وصل شی استفاده کنی
                          بدون وایرلس هم باشه فقط با نوتبوک میشه وصل شد

یه راه دیگه هم هست واسه وصل شدن به اینترنت که استفاده همون اینترنت گوشی ..که بابی گفت میشه با یه سیم و چندتا برنامه (که راحتم نیست) بنوتبوک رو به اینترنت وصل کرد
                          یه راه دیگه هم هست اینه که یه مودم میخری بعد سیم کارت ایرانسل یا همراه اول رو وصل میکنی بهش کوچیکم هست با usb وصل میشه..بعد با نوتبوک وصل میشی اینترنت..البته خودم تا حالا استفاده نکردم..

تبلت هم دو مدل 7 و 10 اینچی تو بازار اومده . که مثل موبایله! ای پد هاش هم که خیلی خوبه ولی سیم کارت نمیخحوره وصل شی باهاش نت! باید گلکسی یا ایسوز یا ... بگیری
                          من خودم عجیب تبلت دوست دارم ولی پولم رو بابت این چرندیاتی که تو بازاره نمیدم..چند سال بعد دو هسته ای میاد کاراییش هم بهتر میشه..

اگه هم کارت خیلی محدوده یه نوتبوک 13 اینچی بگیر ! خلاص!

نظر

• aghaye boursi
                            عضو عادی
                            • Feb 2011
                            • 109

سلام به دوستان عزیز
                            اگه یه سری هم به صفحه من (محمد فلاح-بندر انزلی) بزنید خوشحال میشم.:x

نظر

• hamed89
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 617

یاهو رو راه بندازید! بهتره ها! چت هم بشه کرد تو کنفرانس گروهی
                              ای دی من اینه:
                              hamed_jigool89

نظر

• بابي چارلتون
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 993

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                                یاهو رو راه بندازید! بهتره ها! چت هم بشه کرد تو کنفرانس گروهی
                                ای دی من اینه:
                                hamed_jigool89
                                ما مخلص آقا حامد گل گلاب
                                ايديتم سالار hamed_jigool89 :->;)

نظر

در حال کار...
                                X