خوب بالاخره نوبت تاپیک تخصصی اینجانب هم شد دوستان شغل دوم بنده نرم افزار تخصصی تلفن همراه میباشد و 8 سال هست که در این زمینه در غرب تهران البته تو یه مغازه کوچک مشغول امور نرم افزاری موبایل به صورت تخصصی میباشم خوب اون دوستانی که میخوان با گوشی به اینترنت وصل شن و خرید و فروش کنن بهتره یه گوشی با یک ال سی دی بزرگ تهیه کنن که از نوع کوالکام باشه در گوشیهای سامسونگ و ال جی با یک برچسب کوچیک کوال کام معمولا روی گوشیها هست در نوکیا ها هم اکثر گو شیهای بالای مدل 2009 از این فناوری پشتیبانی میکنند دوستان این فناوری کمک میکنه که تا حدودی سرعت اینترنت با گوشی بهتر باشه و به گوشیهای 3g هم معروفند البته ایرانسل جدیدا میگه گوشیهایی که از فنوری اج مودم استفاده میکنند میتونن سرعت خوبی داشته باشند اما شما باور نکنید!!سعی کنید تو گوشی از مروورگر اپرا استفاده کنید البته اپرا چندین ورژن برای موبایل دارد و چون دارای خاصیت انتی ف... میباشد معمولا پس از کلی کش و قوس موفق میشید یک اپرای مناسب را روی گوشی نصب کنید پس از نصب هم انگار یک کامپیوتر معمولی دارید برید تو سایت انلاین کارگزاریتون و شروع کنیدبه معامله کاری که من بارها انجام دادم با گوشی 5800 نوکیا هیچ نیازی هم به نرم افزار مفید انلاین و از این جور چیزا نیست فقط گفتم یه گوشی با صفحه نمایش بزرگ نیاز دارید که خودتون بعدا می فهمید چرا این رو گفتم دوستان یادشون باشه گوشیهای اندروید کمی سخت به اینترنت وصل میشن مثل سونی اریکسون اکس پریا و یا گالاکسی های سامسونگ پس بهتره از همون نوکیا یا سامسونگ یا سونی اریکسون های معمولی استفاده کنید دلیلشم اینه که روش ساخت کانکشن تو اندروید کمی مشکل هستش البته فراموش نشه که ایفون هم غولی هست تو این زمینه برای خودش در ضمن یه مطلب خوندم راجب همکاری نوکیا با ایران که بنظرم اونم زیاد دلتون رو بهش خوش نکنید چون نوکیا چیزی حدود چند میلیون دلار از یه ارگانی که نمیگم کجاست بابت فروش تجهیزات کور کننده انتن طلب داره و به دلیل پرداخت نشدن طلبش اصلا ایران رو از لیست نرم افزاری حذف کرده بود یعنی اگه کسی میخواست نرم افزار مکانیاب یا همون جی پی اس رو نصب کنه ما تو نقشه های نوکیا نبودیم!! که حالا باز بنا به دلایلی ما رو تو نقشه اضافه کردن باز اگه کسی سوالی تو این زمینه ها داشت من در خدمتم.
کامپیوتر - IT- موبایل - تکنولوژی-f a c e b o o k
Collapse
X
-
-
با سلام
ديدم يکي از دوستان هموني هست که چند وقته دارم دنبالش مي گردم >:D<:*:*
آقاي "روح خشن" چندتا سوال در فيلد تخصصي تون داشتم ، لطفا راهنماييم کنيد;;)
در بازيابي اطلاعات (عکس ، فيلم ، تماس هاي گرفته شده ، اس ام اس ) از فون گوشي چه برنامه هايي وجود دارد و آيا امکان برگشت هست يا خير ؟؟
خودم تونستم با يه سري نرم افزار و دانگل اس ام اس رو برگردونم ولي در مورد عکس و فيلم چطور ؟؟؟؟
دوستان برقي و سخت افزاري ميگفتن که يه چيزي به نام Pm هست که ميشه اون رو ريکاوري کرد ولي تنها يه سري چيزهاي خاص رو ميده بهمون
لطفي مي کنيد اطلاعات مربوط به بازگشت اطلاعات از Phone Memory رو در اختيارمون قرار دهيد :">:* خيلي ضروري هست
ممنون از لطفتون
سوال بعدي هم در مورد فلش کردن با جف يا فونيکس هست ، آيا با فلش کردن با نرم افزار هاي مربوطه بازگشت اطلاعات منتفي ميشه يا هنوز امکان برگشت پس از فلش گوشي هست ؟؟؟
در جف چند وقت پيش ديدم که گزينه تغيير سريال وجود داشت ، آيا اين سريال هموني هست که مخابرات براي رهگيري و رجيستر شدن ازش استفاده مي کنه ؟؟؟؟ اگه اين طور باشه که ديگه فاتحه !!!!!!!!!
نظر
-
سلام روح جان
آقا من یه مشکل بزرگ با این نرم افزار موبایل مفید دارم اولا که هر چی ورژن اون رو بالا میبرن فایل داخل اون همون ورژن قدیمی هست ( فکر کنم 1.2) تازه بعد از نصب فقط یک بار تونستم کانکت بشمو شاید در 200 مرتبه بعد حتی یک بار هم نتونست وصل بشه و هی پیغام میداد نمیتونم سرور رو پیدا کنم و نتظیمات gprs خودت رو کنترل کن در صورتی که همون موقع میتونستم به اینترنت وصل بشم وقتی هم با شرکت صحبت کردم یه سری حرف مفت زدن که سرور شلوغه و یه وقت دیگه امتحان کن در کل هنوز موفق نشدم با موبایل یه حساب خودم وصل بشم ( الان فقط با مفید آنلاین و اینترنتی مفید کار میکنم) و حسابی شده که به علت دسترسی نداشتن به سیستمم ضرر زیادی کردم . گوشی من n95 هست . یه راهنمایی کامل بکنید که چیکار میشه کرد که کاملا این مشکل حل بشه . فکر کنم باید یه بسته افزایشی ایرانسل بگیرم و بقیش رو شما بگید ... ;)
ممنونمفکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
چند ترفند جالب در ویندوز!
ذره بین ویندوز
برا اجراي ذره بين ويندوز دستور magnify را در Run تايپ كنيد. حالا قسمت بالاي Desktop شما به ذره بين تبديل ميشود. با استفاده از پنجره Magnifier Setting كه همزمان باز ميشود ميتوانيد تنظيمات دلخواه خود را اعمال كنيد.
صفحه کلید مجازی
براي استفاده از صفحه كليد مجازي سيستم عامل، در Run تايپ كنيد osk
استفاده از اين صفحه كليد براي جلوگيري از ثبت كليدهاي فشرده شده توسط نرمافزارهاي جاسوسي مناسب است
مشاهده clipboard
هر چيزي را كه در ويندوز Copy يا Cut ميكنيم در حافظه ClipBoard قرار ميگيرد.
گاهي اوقات فراموش ميكنيم چه چيزي را در اين حافظه ذخيره كردهايم. براي پي بردن به حافظه Clip Board دستور clipbrd.exe را در Run اجرا كنيد تا برنامه ClipBook Viewer نمايش داده شود.
پی بردن به وجود فایلهای مخفی
ابتدا My Computer را باز كنيد و از منوي View گزينه Status Bar را انتخاب كنيد تا نوار وضعيت به پايين پنجره اضافه شود. در سمت چپ اين نوار تعداد اشياء موجود در پنجره را نمايش ميدهد كه در صورت وجود فايلهاي مخفي(Hidden) تعداد آنها را در داخل پرانتز نمايش ميدهد.اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postخوب بالاخره نوبت تاپیک تخصصی اینجانب هم شد دوستان شغل دوم بنده نرم افزار تخصصی تلفن همراه میباشد و 8 سال هست که در این زمینه در غرب تهران البته تو یه مغازه کوچک مشغول امور نرم افزاری موبایل به صورت تخصصی میباشم خوب اون دوستانی که میخوان با گوشی به اینترنت وصل شن و خرید و فروش کنن بهتره یه گوشی با یک ال سی دی بزرگ تهیه کنن که از نوع کوالکام باشه در گوشیهای سامسونگ و ال جی با یک برچسب کوچیک کوال کام معمولا روی گوشیها هست در نوکیا ها هم اکثر گو شیهای بالای مدل 2009 از این فناوری پشتیبانی میکنند دوستان این فناوری کمک میکنه که تا حدودی سرعت اینترنت با گوشی بهتر باشه و به گوشیهای 3g هم معروفند البته ایرانسل جدیدا میگه گوشیهایی که از فنوری اج مودم استفاده میکنند میتونن سرعت خوبی داشته باشند اما شما باور نکنید!!سعی کنید تو گوشی از مروورگر اپرا استفاده کنید البته اپرا چندین ورژن برای موبایل دارد و چون دارای خاصیت انتی ف... میباشد معمولا پس از کلی کش و قوس موفق میشید یک اپرای مناسب را روی گوشی نصب کنید پس از نصب هم انگار یک کامپیوتر معمولی دارید برید تو سایت انلاین کارگزاریتون و شروع کنیدبه معامله کاری که من بارها انجام دادم با گوشی 5800 نوکیا هیچ نیازی هم به نرم افزار مفید انلاین و از این جور چیزا نیست فقط گفتم یه گوشی با صفحه نمایش بزرگ نیاز دارید که خودتون بعدا می فهمید چرا این رو گفتم دوستان یادشون باشه گوشیهای اندروید کمی سخت به اینترنت وصل میشن مثل سونی اریکسون اکس پریا و یا گالاکسی های سامسونگ پس بهتره از همون نوکیا یا سامسونگ یا سونی اریکسون های معمولی استفاده کنید دلیلشم اینه که روش ساخت کانکشن تو اندروید کمی مشکل هستش البته فراموش نشه که ایفون هم غولی هست تو این زمینه برای خودش در ضمن یه مطلب خوندم راجب همکاری نوکیا با ایران که بنظرم اونم زیاد دلتون رو بهش خوش نکنید چون نوکیا چیزی حدود چند میلیون دلار از یه ارگانی که نمیگم کجاست بابت فروش تجهیزات کور کننده انتن طلب داره و به دلیل پرداخت نشدن طلبش اصلا ایران رو از لیست نرم افزاری حذف کرده بود یعنی اگه کسی میخواست نرم افزار مکانیاب یا همون جی پی اس رو نصب کنه ما تو نقشه های نوکیا نبودیم!! که حالا باز بنا به دلایلی ما رو تو نقشه اضافه کردن باز اگه کسی سوالی تو این زمینه ها داشت من در خدمتم.
خوشحال شدم تو خط موبایل هستی..مغازتون کجاست؟بوستانه؟
رفتن تو سایت و خرید و فروش کردن فکر کنم حجم خیلی بالایی مصرف کنه واسه اینه منم پیشنهاد ندادم تا حالا
ولی نرم افزار موبایل مال کارگزاری مفید کم حخمه.و اصولا واس همین دلیل ساخته شده
نظر
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postسلام روح جان
آقا من یه مشکل بزرگ با این نرم افزار موبایل مفید دارم اولا که هر چی ورژن اون رو بالا میبرن فایل داخل اون همون ورژن قدیمی هست ( فکر کنم 1.2) تازه بعد از نصب فقط یک بار تونستم کانکت بشمو شاید در 200 مرتبه بعد حتی یک بار هم نتونست وصل بشه و هی پیغام میداد نمیتونم سرور رو پیدا کنم و نتظیمات gprs خودت رو کنترل کن در صورتی که همون موقع میتونستم به اینترنت وصل بشم وقتی هم با شرکت صحبت کردم یه سری حرف مفت زدن که سرور شلوغه و یه وقت دیگه امتحان کن در کل هنوز موفق نشدم با موبایل یه حساب خودم وصل بشم ( الان فقط با مفید آنلاین و اینترنتی مفید کار میکنم) و حسابی شده که به علت دسترسی نداشتن به سیستمم ضرر زیادی کردم . گوشی من n95 هست . یه راهنمایی کامل بکنید که چیکار میشه کرد که کاملا این مشکل حل بشه . فکر کنم باید یه بسته افزایشی ایرانسل بگیرم و بقیش رو شما بگید ... ;)
ممنونم
نظر
-
ين سايت، عجب موسيقي زمينه زيبايي دارد كاش مي توانستم آن را داشته باشم.
بله منهم چندين بار اين وسوسه به سراغم آمده . اما چطور مي توان فايل موسيقي يا صدا پس زيمه يك سايت را براي خود save كرد؟ روي صفحه اي كه خواستار صداي پس زمينه آن هستيد برويد. كليك راست كنيد، و روي Source برويد و كليد موس را رها كنيد تا صفحه Source باز شود.
در اين صفحه به دنبال عبارت bgsound بگرديد. وقتي آن را يافتيد جلوي آن نام فايلي مي بينيد، مثلا به صورت pop.mid اين نام را برداريد و در جعبه آدرس سايت، آخرين عبارت (كه پس از آخرين / آمده است) را حذف كرده و بجايش اين نام را يعني pop.mid را تايپ كنيد و نهايتا كليد enter را بزنيد. فايل صوتي آماده است!
براي مثال اگر آدرس صفحه چنين بود:
www.worldmusic.com/africa/senegal/folkore.html
آن را به اين صورت بنويسيد:
www.worldmusic.com/africa/senegal/pop.mid
منبع:cd باراناشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
crmچيست؟
حوزه مدیریت crm تنها فعالیت در زمینه بخش بازاریابی یک شرکت نیست . در واقع یک crm موفق باید بتواند ، تغییراتی پیوسته و مداوم در فرهنگ و روشهای سازمانی ایجاد کند . اطلاعات مشتریان در این پروسه جمع آوری شده و ازآن به عنوان مبنایی برای قضاوت و ایجاد دانش استفاده می شودتا بتوان بر مبنای آن فعالیتهایی را که در بخش فروش و بازاریابی ما ایجاد ارزش افزوده می کنند ، شناسایی کنیم . در و واقع crm در یک سازمان نیازمند تغییراتی بسیار وسیع و گسترده در آن سازمان و کارمندان آن می باشد . در واقع هر نرم افزاری که به منظور پشتیبانی سیستم های مدیریتی در زمینه crm به کاربرد ه می شود بایستی شامل قسمتهای زیر باشد :
1.سرویس ها وخدمات پس از فروش به مشتریان
2.سفارش دهی اینترنتی مشتریان
3. مدیریت کاتالوگ و بروشورهای تبلیغاتی
4.نحوه ارائه و نمایش صورتحساب برای مشتریان
5. برنامه های بازار یابی
در واقع نتایج تمامی این روشها ، تکنیک ها و شیوه های crm طراحی ،توسعه ، بهبود و یا تسهیل عملیات فروش و بازار یابی می باشد.اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
نکاتی در رابطه با تهیه کارت گرافیک ...
کارت گرافیک یکی از عناصر مهم در کامپیوتر است که با توجه به نوع استفاده و نیاز کاربران ، دارای مدل های متفاوت با پتانسیل های مختلف می باشد . کاربران با توجه به امکانات کارت گرافیک قادر به استفاده از بازی ها ، برنامه های پیشرفته ، مشاهده فیلم و انجام عملیات حرفه اینظیر ظبط و ویرایش فیلم می باشند . در زمان استفاده از تصاویر گرافیکی حجیم و یا اکثر بازیهای کامپیوتری ، ممکن است تصاویر بصورت منقطع نمایش داده می شوند ، ناگهان بازی یا برنامه قطع شود ، برنامه های گرافیکی به کندی اجراء شود و یا اصلاً بازی یا برنامه اجرا نشود ، در چنین مواردی استفاده از یک کارت گرافیک مطلوب و با سرعت مناسب علاوه بر افزایش کارایی سیستم ، امکان پردازش تصاویر دو بعدی و سه بعدی استفاده شده در بازیهاو برنامه های کامپیوتری را با سرعت بیشتر فراهم می نماید . طراحان و پیاده کنندگان محصولات نرم افزاری با اتکاء به پتانسیل های ارائه شده توسط کارت های گرافیک ، قادر به تولید محصولات متنوعی نظیر بازی های پیچیده و با گرافیک بالا می باشند . شرکت GIGABYTE یکی از بزرگترین تولید کنندگان تجهیزات و قطعات کامپیوتری اعم ازمادر بورد، مانیتور ، تجهیزات مولتی مدیا ، انواع درایوها ، (DVDRom , Writer , COMBODrive...)CDRom انواع کارتهای PCI (مودم ، لن ...) ، کیس و دهها قطعه دیگر در جهان بوده است ، یکی از قطعاتی که توسط این شرکت تولید می شود کارت گرافیک است . گیگا بایت تنها شرکتی است که هم کارتهایی با چیپ ATI و هم با چیپ Nvidia تولید می کند که این امر باعث شده متنوع ترین کارتهای گرافیک دنیا را ارائه دهد . کارتهای گرافیک شرکت گیگا بایت همیشه گوی سبقت را چه از نظر کیفیت ، کارایی ، طراحی و قیمت از رقبا ربوده و همیشه مقامهای نخست را به خود اختصاص داده است به همین دلیل به عنوان پرفروش ترین کارت گرافیک دنیا شناخته شده است .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
وایمکس!!
وایمکس چیست؟
WiMaX سیستم ارتباطی و دیجیتالی بی سیم میباشد. همچنین به عنوان پروتکل ۸۰۲٫۱۶ (توسط IEEE) شناخته شدهاست که جایگزینی برای شبکههای بی سیم نواحی شهری تعیین شدهاست. WiMAX میتواند دستیابی بی سیم پهن باند فراهم سازد (BWA) که تا ۳۰ مایل (۵۰ کیلومتر) برای ایستگاههای ثابت و ۳ تا ۱۰ مایل (۵ تا ۱۵ کیلومتر) برای ایستگاههای سیار را پوشش میدهد. برعکس، استانداردهای شبکههای بی سیم محلی برای سیستم Wi-Fi در پروتکل ۸۰۲٫۱۱ در اکثر حالتها به تنها ۱۰۰ تا ۳۰۰ فوت (۳۰ تا ۱۰۰ متر) محدود شدهاست.با WiMAX، سرعت دادهها در شبکههایی مانند Wi-Fi به سادگی پشتیبانی میشود. اما موضوع تداخل امواج کاهش مییابد. WiMAX بر روی هر دوی فرکانسهای مجاز و غیر مجاز قابل اجراست که بدین وسیله محیطی تحت کنترل فراهم ساخته و الگوی اقتصادی قابل رشدی را برای امواج قابل حمل بی سیم ایجاد میسازد.WiMAX میتواند برای شبکههای بی سیم دقیقا به طور مشابهای با پروتکلهای رایج Wi-Fi مورد استفاده قرار گیرد. WiMAX نسل دوم پروتکلی است که استفاده موثرتری از پهنای باند و جلوگیری از تداخل امواج را امکان پذیر ساخته و امکان سرعتهای دادهٔ بالاتری بر روی مسافتهای طولانی تر ممکن میسازد.
استاندارد ۸۰۲٫۱۶ که توسط موسسه IEEE به تصویب رسیدهاست، ویژگیهای تکنیکی از پروتکلهای ارتباطی را تعیین میسازد. گروهی تحت عنوان WiMAX Forum وسیلهای برای تست تجهیزات تولید کنندگان برای سازگاری بیشتر پیشنهاد میکند، درست همان گونه که برای یک گروه صنعتی نیز چنین محیطی را فراهم میسازد که مختص گسترشهای تجاری و توسعهٔ فناوری میباشد.
WiMAX میتواند یک نقطه مرکزی را برای مشتریان فراهم سازد. علاوه بر آنکه چنین امکاناتی برای فراهم کنندگان خدمات، تولید کنندگان، تحلیل گران و محققانی که به تکنولوژی WiMAX، خدمات و محصولات آن علاقه مندند نیز امکان پذیر است. به زودی، WiMAX اصطلاح به خوبی شناخته شدهای برای توصیف دستیابی اینترنت بی سیم در سرتاسر دنیا به حساب میآید.اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
موزیلا (فایرفاکس)
ویژگیها
با گسترش وب و اهمیت بحث تبلیغات طراحان به فکر ایجاد صفحاتی افتادند که بدون خواست کاربر گشوده شوند. با استفاده از امکان pop-up blocker موزیلا، این صفحات امکان ایجاد مزاحمت را ندارند. این گزینه برای مرورگر قابل تنظیم است. یکی از ویژگی های موزیلا امکان گشودن چند صفحه در یک پنجره (tabbed browsing) است. این قابلیت به دلیل استقبال کاربران و همچنین کاربرد وسیع در مدت کوتاهی بین تمام مرورگر ها شایع شد اما میتوان موزیلا را از پایه گزاران آن نام برد. هرچند در نسخههای اولیهٔ این برنامه قابلیت tabbed browsing برای تعداد بالای صفحات امکان مدیریت آنها را سلب میکرد ولی در نسخههای اخیر به راحتی میتوان با کشیدن و رها کردن (drag-and-drop) مکان تب ها را مدیریت کرد. قابلیت RSS قوی این مرورگر، امکان پاک کردن آسان اطلاعات شخصی (tools->clear->private data)، امکان کشیدن و رها کردن متن به باکس جستجو، حمایت از SVG و CSS۲ وCSS۳ و JavaScript، حمایت از صفحات طراحی شده با فناوری نوین آژاکس (AJAX)، حمایت از قابلیت های ویژهٔ CMS های رایج، همکاری گسترده با شرکت های بزرگ مانند eBay و موتور های جستجوی yahoo و Google و دهها قابلیت سازگارانهٔ دیگر موزیلا را از جمع مرورگرهای آماتور جدا کرده و باوجود سادگی و محیط دوست داشتنی، آن را به یکی از Browser های پیشرفته بدل میکند.اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
رآنچه که میخواهید درباره GPS بدانید
تاريخچه GPS
GPS داراي تاريخچه و سير تکاملي جالبي ميباشد و اخيرا استفاده از آن موجب اکتشافات قابل توجهي شده است. اما قبل از اين که بيشتر راجع به GPS بدانيم، لازم است مختصری در مورد ناوبري(Navigation) بدانيم. از زمان ماقبل تاريخ مردم سعي مي کردند يک راه قابل اطمينان پيدا کنند که به آنها بگويد کجا هستند و حتي آنها را به جاييکه مي روند راهنمايي کرده و سپس به خانه بازگرداند.
مردمان غارنشين وقتي که براي تهيه غذا به شکار مي رفتند، احتمالا از سنگها و شاخه هاي کوچک براي علامتگذاري مسير خود استفاده مي کردند. ملوانان نيز ابتدا سواحل را به دقت دنبال مي کردند تا از گم شدنشان جلوگيري کنند. وقتی دریا نوردان اوليه در درياهاي باز(اقيانوس ها) کشتيراني کردند، دريافتند که ميتوانند مسير خود را با دنبال کردن ستارهها ترسيم کنند. فنيقيهاي باستان از ستاره شمالي براي سفر به مصر و جزيره کرت استفاده ميکردند. بر طبق گفته هومر الهه آتنا به اوديسه گفته است که هنگام سفر کردن در جزيره کاليپسو " دب اکبر را سمت راست خود قرار بده".
متأسفانه براي اوديسه و ديگر دريانوردان ستاره ها فقط در شب و تنها در شبهاي صاف قابل رؤيت هستند.
پيشرفت مهم بعدي در امر ناوبري کشف
قطب نماي مغناطيسي و دستگاه زاويه ياب(sextant) بود.عقربه قطب نما هميشه نقطه شمالي را نمايش مي دهد، بنابراين هميشه دانستن جهت مسيري که در آن حرکت ميکنيم را ممکن مي سازد.اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
مطالب درباره کامپیوتر بسیار زیاد است . اگردوستان روی مطلبی خاصی نظردارندبیان کنند تا روی آن بحث وتبادل نظربشود .ویاکمی تخصصی تروارد بشویم .واگرنه مطالب به صورت پراکنده خواهند بود و استفاده کمتری را خواهیم برد .منتظر نظردوستان هستم .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط pasha پست شده است View Postوایمکس!!
وایمکس چیست؟
wimax سیستم ارتباطی و دیجیتالی بی سیم میباشد. همچنین به عنوان پروتکل ۸۰۲٫۱۶ (توسط ieee) شناخته شدهاست که جایگزینی برای شبکههای بی سیم نواحی شهری تعیین شدهاست. Wimax میتواند دستیابی بی سیم پهن باند فراهم سازد (bwa) که تا ۳۰ مایل (۵۰ کیلومتر) برای ایستگاههای ثابت و ۳ تا ۱۰ مایل (۵ تا ۱۵ کیلومتر) برای ایستگاههای سیار را پوشش میدهد. برعکس، استانداردهای شبکههای بی سیم محلی برای سیستم wi-fi در پروتکل ۸۰۲٫۱۱ در اکثر حالتها به تنها ۱۰۰ تا ۳۰۰ فوت (۳۰ تا ۱۰۰ متر) محدود شدهاست.با wimax، سرعت دادهها در شبکههایی مانند wi-fi به سادگی پشتیبانی میشود. اما موضوع تداخل امواج کاهش مییابد. Wimax بر روی هر دوی فرکانسهای مجاز و غیر مجاز قابل اجراست که بدین وسیله محیطی تحت کنترل فراهم ساخته و الگوی اقتصادی قابل رشدی را برای امواج قابل حمل بی سیم ایجاد میسازد.wimax میتواند برای شبکههای بی سیم دقیقا به طور مشابهای با پروتکلهای رایج wi-fi مورد استفاده قرار گیرد. Wimax نسل دوم پروتکلی است که استفاده موثرتری از پهنای باند و جلوگیری از تداخل امواج را امکان پذیر ساخته و امکان سرعتهای دادهٔ بالاتری بر روی مسافتهای طولانی تر ممکن میسازد.
استاندارد ۸۰۲٫۱۶ که توسط موسسه ieee به تصویب رسیدهاست، ویژگیهای تکنیکی از پروتکلهای ارتباطی را تعیین میسازد. گروهی تحت عنوان wimax forum وسیلهای برای تست تجهیزات تولید کنندگان برای سازگاری بیشتر پیشنهاد میکند، درست همان گونه که برای یک گروه صنعتی نیز چنین محیطی را فراهم میسازد که مختص گسترشهای تجاری و توسعهٔ فناوری میباشد.
Wimax میتواند یک نقطه مرکزی را برای مشتریان فراهم سازد. علاوه بر آنکه چنین امکاناتی برای فراهم کنندگان خدمات، تولید کنندگان، تحلیل گران و محققانی که به تکنولوژی wimax، خدمات و محصولات آن علاقه مندند نیز امکان پذیر است. به زودی، wimax اصطلاح به خوبی شناخته شدهای برای توصیف دستیابی اینترنت بی سیم در سرتاسر دنیا به حساب میآید.
واقعا نعمت بزرگی است من هر جا میرم همراه لپ تاپم یه مودم وایمکس هم دارم و همیشه و همه جا آنلاین هستم
با سرعت خوب .... واقعا تکنولوژی به کجا داره میره .... دست آقا پاشا هم درد نکند .... B-)یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
خودتان ویندوزتان را فارسی کنید
برای این کار:
از منوی Start وارد Run شوید و در آن عبارت regedit را وارد کنید و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری باز شود.
اکنون به آدرس زیر بروید:
HKEY_USERS/S-1-5-21-515967899-1454471165-839522115-1003/Software/Microsoft/Windows/ShellNoRoam/MUICache
حالا در قسمت دیگر رجیستری ، شما میتوانید تمامی اطلاعات زبان را مشاهده کنید. کافی است روی هر کدام از آنها دوبار کلیک کنید و در پنجره جدید و قسمت Value Data به جای نام انگلیسی آن ، نام فارسی مورد نظر خودتان را بنویسید. نهایتأ OK را بزنید تا تغییرات اعمال شود.اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
نظر