کامپیوتر - IT- موبایل - تکنولوژی-f a c e b o o k

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Captain Nemo
    مدیر
    • Dec 2010
    • 2934

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
    سلام کاپتان
    داماد ما داره
    ازش راضی هم هست
    سوال خاصی دارید بپرسید
    سلام حامد خان
    مشخصات کلی را دیدم در سایتها
    اگر زحمتی نیست از وضعیت شارژ و آنتن دهی آن پرس و جو بفرمائید ...
    ممنون از زحمتی که میکشید ...

راستی من الان 3 ساله نوکیا ان -95 8 گیگ دارم واقعا راضیم ازش
    فقط این براوزر اینترنتش خیلی کنده الان تصمیم دارم عوضش کنم با مدلی
    که در بالا عکسش را گذاشتم ولی کلی اس ام اس دارم که باید حفظ بشه حتما .
    یک نرم افزاری بود قبلا اس ام اس ها رو از یک گوشی به کامپیوتر و سپس به گوشی
    جدید منتقل میکرد ... نمیدونم هنوز هست یا نه
    از دوستان کسی میدونه چطور میشه اس ام اس ها را به همون شکل از یک گوشی
    به یک گوشی جدید انتقال داد ؟؟!!
    ممنون
    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• مهراز
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 207

در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Post
      سلام کاپتان نمو عزیز :

بنده از مودم gprs استفاده می کنم و هزینه ماهیانه ام هم 10.000 تومان می شود و سرعت 128 kb تا 256 kb دارد .
      در ضمن یک سیم کارت ایرانسل می خواهد .

خوبی اش این است که پوشش آن خیلی وسیع است و هر کجا سیم کارت شما آنتن دهد آن هم کار می کند .

یکی دیگه از مزایاهای آن استفاده در مترو و اتومبیل در حال حرکت است .

قیمتش مودم هم در محدوده 65 تا 75 تومان است .
      در ضمن در حال حاضر سیستم اکثر نقاط در ایرانسل edge است که از سرعت نسبتا خوبی برخوردار است .
      نسل بعدی هم که 3g است که سرعت خیلی بالایی در حدود 7 مگ در ثانیه دارند که این مودم از آن پشتیبانی می کند ولی ...
      کشور ما پشتیبانی نمی کند ؛
      به دلایلی که بر اکثریت پوشیده نیست ...

به هر حال می خواستم اطلاعات دقیق تری از مودم وایمکس شما داشته باشم اگر ممکن است .
      آنطور که من شنیده ام پوشش وایمکس هنوز فراگیر و به اندازه gprs نیست و در حرکت جواب نمی دهد ؟ ( البته برخلاف استانداردها و امکانات جهانی
      که می بایست در هنگام حرکت هم جواب دهد .)

ممنونم ...
      سلام من از مودم یو اس بی وایمکس استفاده می کنم با سرعت 15 کیلو دانلود میکنه به خاطر کوچک و مفید بودن خیلی ازش راضیم. برق هم نمی خواد.
      کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

دوستان عزيز بنده برخي مواقع كه مطلبي را كپي ميكنم در مواقعي كه ميخواهم paste كنم پيغام Hello! مواجه ميشوم مدتي اينطوري است و بعد از مدتي به حالت اول بازميگردد!!!
        به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
        اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• بابي چارلتون
          عضو فعال
          • May 2011
          • 993

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
          سلام حامد خان

ممنون
          با سلام
          آيا کاپيتان با نرم افزار پي سي سويت نوکيا که ميشه اس ام اس ها رو همه به کامپيوتر منتقل کرد ، کافي است که پوشه مرتبط رو بسازيد و کپي پيست نماييد ، همه اس ام اس ها با فرمت vmg در کامپيوتر ذخيره ميشود و در گوشي مقصد هم اگه نوکيا باشه فقط فولدر رو ميسازيد و دوباره مثل قبل کپي پيست مي کنيد
          قبلا که خودم n80 داشتم يه نرم افزار مديريت اس ام اس بود که export داشت ، خيلي کارا رو آسون مي کرد ، حتي با بلوتوث هم ميشد اس ام اس سند کنيم (خوراک سر کلاس ها بود >:D< ) متاسفانه يادم نيست اسمش رو :-&
          يه بار هم که اس ام اس هام رو مي خواستم اما گوشيم هنگ بود مجبور شدم کل اس ام اس ها رو دستي از فولدرش بردارم ، همون طور که مي دونيم تمامي اس ام ا س ها در پوشه Mail2 در فون يا مموري کارت وجود داره (البته براي گوشي هاي نوکيا وسري سيمبين هست ،برا آندروييد نميدونم)
          راستي اچ تي سي مگه ويندوز موبايل نيست ، پس فرمت vmg رو نميشناسه :-/
          يکي از دوستانم که داشت از آنتن دهي و نرم افزار هاش راضي نبود (البته مال 2،3 سال پيش بود و اين مدل هم نبود) ، ولي واقعا خاص و شيک بود ،مثل نوکيا و سوني اريکسون و سامسونگ خز نشده ;)
          راستي چرا آيفون نميگيرد ، الان خيلي رو بورس هست ، خودم که باهاش کار کردم خيلي توپه ، مخصوصا Angry Birds رو بازي کردم تا دو ساعت گوشي پسر داييم رو بهش ندادم :D

نظر

• علامه
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 429

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
            با سلام
            آيا کاپيتان با نرم افزار پي سي سويت نوکيا که ميشه اس ام اس ها رو همه به کامپيوتر منتقل کرد ، کافي است که پوشه مرتبط رو بسازيد و کپي پيست نماييد ، همه اس ام اس ها با فرمت vmg در کامپيوتر ذخيره ميشود و در گوشي مقصد هم اگه نوکيا باشه فقط فولدر رو ميسازيد و دوباره مثل قبل کپي پيست مي کنيد
            قبلا که خودم n80 داشتم يه نرم افزار مديريت اس ام اس بود که export داشت ، خيلي کارا رو آسون مي کرد ، حتي با بلوتوث هم ميشد اس ام اس سند کنيم (خوراک سر کلاس ها بود >:D< ) متاسفانه يادم نيست اسمش رو :-&
            يه بار هم که اس ام اس هام رو مي خواستم اما گوشيم هنگ بود مجبور شدم کل اس ام اس ها رو دستي از فولدرش بردارم ، همون طور که مي دونيم تمامي اس ام ا س ها در پوشه Mail2 در فون يا مموري کارت وجود داره (البته براي گوشي هاي نوکيا وسري سيمبين هست ،برا آندروييد نميدونم)
            راستي اچ تي سي مگه ويندوز موبايل نيست ، پس فرمت vmg رو نميشناسه :-/
            يکي از دوستانم که داشت از آنتن دهي و نرم افزار هاش راضي نبود (البته مال 2،3 سال پيش بود و اين مدل هم نبود) ، ولي واقعا خاص و شيک بود ،مثل نوکيا و سوني اريکسون و سامسونگ خز نشده ;)
            راستي چرا آيفون نميگيرد ، الان خيلي رو بورس هست ، خودم که باهاش کار کردم خيلي توپه ، مخصوصا Angry Birds رو بازي کردم تا دو ساعت گوشي پسر داييم رو بهش ندادم :D
            سلام
            دوست عزیز کدوم مدل ایفون بود؟ 3gs یا i4?
            میخام ببینم کیفیتش خیلی فرق داره تو دست؟
            ممنون میشم اطلاعاتی داری بگین
            شاید کاپیتانم راضی کردیم 3 تایی ایفون ورداشتیم:D

نظر

• hamed89
              Banned
              • Jul 2025
              • 617

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
              سلام حامد خان

ممنون
              سلام
              من میپرسم فردا اطلاع میدم
              شما چقدر میخوای پول بدی؟ ارزش داره یه گلکسی اس بخر یا بیشتر بده اس 2 بگیر یه عمر بمونه برات..htc که انتخاب کردی یکم دموده شده..صفحش هم کوچیکه نسبت به گوشی های روز..htc دوربین هم نداره..من جای شما بودم نمیخریدم این گوشی رو ..مدلا بهتر هست بازار..اگه انتخابتون رو کردید که هیچی

پیامک هاتون رو با pc suite انتقال میدید به کامپیوتر ..میتونید با برنامه های موجود بک اپ هم بگیرید ولی احتمال زیاد دیگه نشه بریزیدش رو گوشی جدید
              برنامه هایی هستند که از پیامک های شما Note درست میکنند.. اینم خوبه ولی اینکه بعدا پیامک هاتون بیاد تو اینباکس گوشی جدید شاید یکم مشکل باشه(مخصوصا از وقتی برند گوشی عوض میشه)

نظر

• hamed89
                Banned
                • Jul 2025
                • 617

در اصل توسط علامه پست شده است View Post
                سلام
                دوست عزیز کدوم مدل ایفون بود؟ 3gs یا i4?
                میخام ببینم کیفیتش خیلی فرق داره تو دست؟
                ممنون میشم اطلاعاتی داری بگین
                شاید کاپیتانم راضی کردیم 3 تایی ایفون ورداشتیم:D
                نه اقا ای فون به قیمتش نمی ارزه...گلکسی اس 2 بگیرید خدای گوشییییی
                دو هسته ای!!!!
                کیفیت فیلمبرداری داره در حد مرگگگگگگگگگگگگگگگگگ
                Hdmi داره
                usb to go داره
                هزار تا چیز دیگه داره
                :دی
                فوق العادست

نظر

• علامه
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 429

حامد جان ممنون از جوابت
                  ولی من همیشه apple رو ترجیح میدم
                  میخام ببینم 3gs با i4بنظرت خیلی فرق داره؟ راحتی باهاش و تصویر و صدا و انت دهی بیشتر منظورمه
                  میخام i4بخرم البته i5 هم در راهه

نظر

• hamed89
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 617

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                    دوستان عزيز بنده برخي مواقع كه مطلبي را كپي ميكنم در مواقعي كه ميخواهم paste كنم پيغام Hello! مواجه ميشوم مدتي اينطوري است و بعد از مدتي به حالت اول بازميگردد!!!
                    محسن جان شما ویروس گرفتی
                    انتی ویروس داری روی سیستم؟سیستمت رو با انتی ویروس یه چک کن درست میشه
                    من همیشه kasper بازه! شما چطور؟
                    چه شد چه نشد ادامه راه رو برید (به همه دوستان اکیدا توصیه میشه)
                    برنامه زیر رو دانلود کنید و سیستمتون رو باهاش یه چکاپ کنید..یه سری از کرم ها رو انتی ویروس ها نمیشناسن که کار ایناست
                    من هر 2 هفته یه بار اپدیتش میکنم و چکاب میکنم! (جدی بگیرید حرفم رو ) د
                    نام برنامه : Malwarebytes' Anti-Malware
                    از اینجا دانلود کنید

نظر

• بابي چارلتون
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 993

حامد جان ممنون از جوابت
                      میخام ببینم 3gs با i4بنظرت خیلی فرق داره؟ راحتی باهاش و تصویر و صدا و انت دهی بیشتر منظورمه
                      مدلي که باهاش کار کردم Apple iPhone 4-16GB اين بود که سيستم عاملشو کرک کرده بودند و کلي نرم افزار و بازي روش نصب کرده بودند (16 گيگ کامل پر بود )
                      والا من که کار کردم و پرسيدم راضي بود پسر داييم ، ولي حتما دوستان تجربه بيشتري دارند و سامسونگ بهتر باشه مدل گلاکسي
                      شايد تنها عيبي که خودم بهش بتونم بگيرم صداش زياد قوي نبود (معمولي بود )و نيز تا کرک نشه سيستم عاملش ، نميشه نرم افزار ها رو روش نصب کرد.
                      آقا مهدي (يوزر روح خشن) تجربه بيشتري داره داخل موبايل و ايشون هم نظر بدن عالي ميشه

نظر

• hamed89
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 617

حامد جان ممنون از جوابت
                        خیلی خوبه اپل ولی من هیچ وقت ترجیح نمیدم چون دوست دارم اندازه پولی که میدم اش بخورم
                        این تفاوت این دو گوشی در خلاصه

کاملش رو هم اینجا ببین

نظر

• hamed89
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 617

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
                          مدلي که باهاش کار کردم Apple iPhone 4-16GB اين بود که سيستم عاملشو کرک کرده بودند و کلي نرم افزار و بازي روش نصب کرده بودند (16 گيگ کامل پر بود )
                          والا من که کار کردم و پرسيدم راضي بود پسر داييم ، ولي حتما دوستان تجربه بيشتري دارند و سامسونگ بهتر باشه مدل گلاکسي
                          شايد تنها عيبي که خودم بهش بتونم بگيرم صداش زياد قوي نبود (معمولي بود )و نيز تا کرک نشه سيستم عاملش ، نميشه نرم افزار ها رو روش نصب کرد.
                          آقا مهدي (يوزر روح خشن) تجربه بيشتري داره داخل موبايل و ايشون هم نظر بدن عالي ميشه
                          بابی تو زمینه بازی و برنامه الان رو دست اندروید نیست..انگری بردز با چهار پنج مدل هست!
                          مثلا میگم روی این گوشی ها به راحتی نقشه شهر ها رو میریزی با جی پی اس میری حالشو میبری ولی ای فون همه ایناش دردسر داره یهو گیر نمیاد گیر هم بیاد قیمتا بالا ..من خودم سیمبین گوشیم ولی خیلی دوست دارم اندروید بگیرم..بازی واسش اومده 400 مگابایته..بازیش اچ دی...کف میکنی ببینیش

نظر

• مهراز
                            عضو عادی
                            • Feb 2011
                            • 207

نه اقا ای فون به قیمتش نمی ارزه...گلکسی اس 2 بگیرید خدای گوشییییی
                            دو هسته ای!!!!
                            کیفیت فیلمبرداری داره در حد مرگگگگگگگگگگگگگگگگگ
                            Hdmi داره
                            usb to go داره
                            هزار تا چیز دیگه داره
                            :دی
                            فوق العادست
                            htc مدل سنسیشن رو هم می تونید بررسی کنید. ب دو هسته ای و کمی سنگینتر از گالکسیه. یه جورایی با همدیگه رقابت می کنند .
                            کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو

نظر

• بابي چارلتون
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 993

مقايسه بين اين 3 تا مدل (آيفون،اچ تي سي سنسيشن ، سامسونگ گلکسي)

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

محسن جان شما ویروس گرفتی
                                انتی ویروس داری روی سیستم؟سیستمت رو با انتی ویروس یه چک کن درست میشه
                                من همیشه kasper بازه! شما چطور؟
                                چه شد چه نشد ادامه راه رو برید (به همه دوستان اکیدا توصیه میشه)
                                برنامه زیر رو دانلود کنید و سیستمتون رو باهاش یه چکاپ کنید..یه سری از کرم ها رو انتی ویروس ها نمیشناسن که کار ایناست
                                من هر 2 هفته یه بار اپدیتش میکنم و چکاب میکنم! (جدی بگیرید حرفم رو ) د
                                نام برنامه : Malwarebytes' Anti-Malware
                                از اینجا دانلود کنید
                                http://download.cnet.com/Malwarebyte...=dl&tag=button
                                ممنونم دوست عزيزم انتي ويروس راستش چون سرعت سيستمو پايين مياره نه نصب نكردم اين برنامه اي كه داديد را دانلود ميكنم ببينم مشكل حل ميشود
                                با تشكر از شما
                                به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                                اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

در حال کار...
                                X