کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تصویر زیر، نماز جماعت تعدادی از مسلمانان اهل سنت به امامت شهید مظلوم آیتالله دکتر بهشتی را نشان میدهد.
ین عکس که مشرق آن را منتشر کرده و روایتگر دورانی است که شهید بهشتی در مرکز اسلامی هامبورگ حضور داشته، حاکی از اقدامات عملی عقلای جهان اسلام در راستای تقریب مذاهب اسلامی است.
ماجرای دستور امام به سپاه درباره پسر آیت الله طالقانی
محسن رفیق دوست در کتاب خاطرات خود با عنوان «برای تاریخ میگویم»، به بیان خاطرهای از دستگیری پسر آیتالله طالقانی پرداخته است.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرآنلاین، رفیق دوست میگوید: «انقلاب به پیروزی رسید. مدتی که گذشت، مجتبی، پسر آقای طالقانی، از سوی سپاه دستگیر شد. ایشان عضو سازمان مجاهدین بود و در جریان تغییر موضع دادهها یا به اصطلاح اپورتونیستها پرونده کارهای خلاف داشت؛ از جمله قتل یکی از دختران سازمان مجاهدین. آیتالله طالقانی به محض اینکه پسرش دستگیر شد، قهر کرد و از تهران بیرون رفت. پرس و جو کردیم و فهمیدیم در باغ کسی به نام احمد علی بابایی در شمال است. امام مرا خواستند و رفتم. توضیح خواستند. پرونده مجتبی را خدمتشان دادم. امام خوب مطالعه کردند و فرمودند: «اگر این پرونده متعلق به احمد، پسر من، بود و شما او را دستگیر می کردید، من از شما تشکر می کردم. اما چه کنم که مربوط به آقای طالقانی است و ایشان گردن انقلاب خیلی حق دارند.» بعد گفتند که شما بروید پسر ایشان را آزاد کنید و به هر نحو از ایشان دلجویی کنید.»
چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
نظر