کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نام خود را به خط میخی پارسی باستان ببینید
اسم خود را به انگلیسی وارد کنید سپس اسم خود را به خط میخی پارسی باستان ببینید. برای وارد کردن اسم اینجا کلیک کنید.این خط مال دوران هخامنشیانه http://www.iranview.ir/pars.as
....نه....نکنه منتظری من بیام استقبالت...نه...نکنه من با این سنو سال ویالو کوپالم اینهمه راهو باید بکوبم بیام اینجا ...نه...نباید تولد منو تبریک بگی....
...سلام...چطوری دختر...خوبی...بزرگ شدی یانه....چه خبرا...این دکترای سبزی شناسی :dرو گرفتی یانه...چه خبرا...از ناهید سراغتو گرفتم گفت پدرش با تحصیل دختر مخالف بوده الان خونه داره گوبلن میدوزه...:d;)
...خیلی خوشحالم که میبینمت...یاد اون دوران و اون روزگاران بخیر...تو 30 سالت شد من 33 سال...هیییی...بیشتر بنویس من نوشته هاتو میفرستم برا خانم بچه هام اونا فکر میکنن من خیلی رمانتیکمو خیلی سرم میشه...:d....بچه هارو جمع میکنیم میام اینجا...یاد مرحوم اریانا بخیر...محمد که رفیق فاب خودمه...کلی باهم در تماسیم...یه خونه خریده...
سلاااااااااااااااااااااااااااام دکی الکی:p
تو این دوره زمووووونه همه میرن دکی میشن/:) کم پیدا میشه رشته های تاپ مثل گیاه شناسی:->
خوبی گوگووووووولی!هنوزز داری درس میخووووونی؟چه درسی بود از تووووووو#:-S
مهرباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااان
تو چراااااااااااااااااااااااااااااا زن نمییییییییییگیری؟
همینطوووووووریشم به خااااااطر دکی بودنت بهت زن نمیدن
قیاااااااااااااااافه ام که ...........................:-s
تیپم که ............................../:)
حداقل واسه جووووووونیت ممکنه یک فرجی بشه که اوووووووونم داری از دست مییییییدی8-|
و اون زمانها هم اگه يادت باشه خيلي تشكر نميزدم!
چون دردسر داره و صفحه بايد دوباره لود بشه و تازه چندبار امتحان ميكني تشكر نميزنه!
و اونم با اين سرعت اينترنت مشكله!
LOVE all, trust a few, do wrong to none *** آن کس که تو را شناخت جان را چه کند**فرزند و عیال و خانمان را چه کند
*** دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی**دیوانهٔ تو هر دو جهان را چه کند
هرچند اینجا محیط رفقای قدیمی مجازیه و من نباید چیزی بگم .........ولی ........عرض کنم که .... اون اواتار همدم قلب من پیرمرد و لرزوند و همینطور اون ....پولهای زیر بچه . گفتم بگم تو دلم نمونه عقده بشه .....
دو سال قبل, عکس فینال مسابقات شمشیر بازی رو گذاشتید چهرتون رو پشت ماسک پنهان کردی والان هم یه جور دیگه:*
از الان بشماریم تا دو سال دیگه...1...2...3...تابعدی
نظر