همراه با همدم
Collapse
X
-
به دستور مدير بخش آزاد كه دسترسي به اينترنت در حال حاضر نداشتند تاپيك همراه با همدم به عنوان تاپيك انتخاب شده جهت اين هفته به بخش اصلي انتقال يافت >:d<
اميدوارم كه خود همدم هم حضور پيدا كنه كه البته خيلي بعيد ميدونم ;)حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
با سلام
ناهید جان همانطور که قبلا در پی ام از شما کسب اجازه شده بود بعضی از اشعار انتخابی شمار ا در سایت دیگری که عضو هستم کپی پیست میکنم و خدا میداند جند تا تشکر برایم می زنند.
thanksssssssssssssآرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
ناهید جان همانطور که قبلا در پی ام از شما کسب اجازه شده بود بعضی از اشعار انتخابی شمار ا در سایت دیگری که عضو هستم کپی پیست میکنم و خدا میداند جند تا تشکر برایم می زنند.
thanksssssssssssss
باعث خوشحالي منه عزيزم
حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
در اصل توسط ناهید پست شده است View Postبه دستور مدير بخش آزاد كه دسترسي به اينترنت در حال حاضر نداشتند تاپيك همراه با همدم به عنوان تاپيك انتخاب شده جهت اين هفته به بخش اصلي انتقال يافت >:d<
اميدوارم كه خود همدم هم حضور پيدا كنه كه البته خيلي بعيد ميدونم ;)
آخرین ویرایش توسط mrt1364؛ 2011/07/23, 22:11.
نظر
-
در اصل توسط ناهید پست شده است View Postبه دستور مدير بخش آزاد كه دسترسي به اينترنت در حال حاضر نداشتند تاپيك همراه با همدم به عنوان تاپيك انتخاب شده جهت اين هفته به بخش اصلي انتقال يافت >:d<
اميدوارم كه خود همدم هم حضور پيدا كنه كه البته خيلي بعيد ميدونم ;)to continue, please follow me on my page
نظر
-
هر چند که یوسفی، زلیخا نشوم
مجنون هم اگر شوی تو ، لیلا نشوم
یک بار ، تو یک بار فقط آدم شو
نامَردم اگر دوباره حَوا نشوم....to continue, please follow me on my page
نظر
-
داداشم رفته خواستگاری. دختره گفته. توی زندگی من دو تا اصل خیلی مهمه. یکی این که مطمئن بشم همسر آینده ام قبلا با هیچ زنی ارتباط نداشته. دومیش هم داشتن صداقته در همه امور زندگی.
شما باید وضعیت خودتون رو در این دو مورد برای من شرح بدین.
داداشم اومده خونه. می گه: ! هر جور که بهش جواب می دادم، یکی از اصول زندگی ش خدشه دار می شد.to continue, please follow me on my page
نظر
نظر