**** افسانه تامکت ****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Captain Nemo
    مدیر
    • Dec 2010
    • 2934

جناب روح خشن
    احتمالا دیدید که توی بعضی از تاپیکهای بورسی سر ارزنده بودن با نبودن یک سهم
    چه جدالی صورت میگیره و همه میخوان حرف خودشون را ثابت کنند و این مورد دقیقا توی فرومهای نظامی
    وجود داره بین هواداران تجهیزات جنگی روسی و آمریکایی ....
    چون جنگی بین روس و آمریکا مستقیما نبوده نمیشه با قطعیت در مورد اینکه کدوم نیروی هوایی قویتر
    هست اظهار نظر کرد با حداقل من در این حد اطلاعات فنی و تجربی ندارم
    ولی این را مطمئن هستم که اگر ما الان میگ -31 هم داشتیم کاری باهاش نمیتونستیم انجام بدیم .
    چرا ؟ چون روسها کلا جنگنده های صادراتیشون از نمونه های اصلی ضعیفتر هست و این رو همه دنیا
    میدونند و نمونه اش همین میگ -29 که با کلی منت بهمون دادند ... الان بیشترشون بعلت نبود
    قطعه و خرابی دارند توی آشیانه ها خاک میخورند .... شما اگر عکس فالکرومهای روسی را ببینی و بعد
    با مال خودمون مقایسه کنی تفاوت های ظاهری بسیار دارند حالا آویونیک و تجهیزات جنگ الکترونیک آنها
    که دیگه هیچی .... نمیشه حرفی زد ازش ...
    ولی کلا بنده خودم اعتقاد دارم که جنگنده های آمریکایی برتری نسبتا محسوسی بر نمونه های روسی دارند
    البته موارد فرق میکنه .... امشب نمیدونم شوق پرواز را دیدید یا نه .... توی اون درگیری هوایی توی خلیج فارس
    اف-14 ها عین اب خوردن میگ-21 های عراقی رو درو میکردند .... به خدا اینطوری نیست .... با این صحنه ها
    دارند اجر کار خلبانان ما رو پایین میارن ..... شما برو تحقیق کن تو این 8 سال ما جند تا میگ-25 تونستیم بزنیم
    و پوست ما رو همین میگ-25 ها کندند .... همین میراژ اف-1 را که فرانسه به عراق داد تقریبا ایران برتری هوایی
    خودش را بر عراق از دست داد . خب یکی از دلایل آن تحریمهای آمریکا و کمبود قطعات و تمام شدن فینیکس
    که سلاح اصلی اف-14 هست بود ... الیته بحث در این مورد بسیار است و ساعتها میشه صحبت کرد
    در مورد سوال دوم شما هم انتخاب من همان اف-15 استریت ایگل است که شاهکار صنعت هوانوردی
    آمریکا است و به هیچ کشوری صادر نشده حتی اسرایبل . البته میدانم شما طرفدار میگ-31 هستی ولی
    حتما میدانی که تولیدش تمام شد و جند نمونه هم ازش بیشتر ساخته نشد ولی در این که رهگیر خفنی
    بود با شما هم عقیده هستم ولی خب حتما ایراداتی داشت که کلا این پروژه تعطیل شد ...
    این را اضافه کنم که امروز میگ -31 در یک نبرد هوایی با تمام قدرت رادارش حرفی برای گفتن در برابر
    یک اف-22 ندارد ... چون اصلا قادر به رهگیری آن بعلت استیلت بودن و ضد راداری بودن آن نیست
    تا بخواهد اف-22 را رهگیری کند خود طعمه حریف میشود
    الان هم همین طور که میدانید هواپیماهای نسل 5 میدان دار جنگ های امروزی هستند و متاسفانه
    بسیاری از هواپیماهای قدیمی و نسل 3 و 4 علی رغم پیشرفته بودن حرفی برای گفتن ندارند .
    دوست داشتید باز هم میتونیم شبهای آینده در این مورد با هم صحبت کنیم .

جناب علامه عزیز
    پرواز سریع جنگنده های آماده را برای مقابله با دشمن اسکرامبل میگویند
    در پایگاهای شکاری های نیروی هوایی اطاقی هست به نام آلرت
    که تعدادی خلبان آماده برای پرواز در آنجا هست و زنگی هم هست به نام
    زنگ آلرت که تا صداش در میاد خلبانان برای انجام ماموریت اعزام میشوند
    مثل زنگ آتش نشانی در ایستگاهای آتش نشانی و پایین آمدن آتش نشانان
    از میله های بین طبقات و حرکت به سمت ماشین های آتش خاموش کن
    خلبانان توی اطاق آلرت هم به خلبانان آلرت معروفند
    شب خوش
    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• roohe-khashen
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 2270

اما کاپیتان من شنیدم su-35bm flanker حتی میتونه f-22 رو هم رهگیری کنه و بزنه!!
      در طی یک تحقیق و مقایسه انجام شده توسط یکی از مراکز هوانوردی بزرگ اروپا بین Su-35BM وF-22 که امید آمریکا در نبردهای هوایی به شمار می آید مشخص شد که SuperFlanker نسبت به Raptor از حق شلیک اول برخوردار است و در نبرد هوایی توان شکست دادن رپتور را دارد.

Su-35BM محبوب ترین عضو خانواده فلانکر در روسیه است. محبوبیت Su-35BM به دلیل 100 درصد بومی بودن آن است. برخلاف بیشتر جنگنده های ساخت کمپانی سوخوی که از رادار و نمایشگرهای ساخت غرب و بیشتر فرانسه استفاده می کنند ، رادار و نمایشگرهای Su-35BM همگی ساخت کشور روسیه هستند.
      این جنگنده به دلیل استفاده گسترده از تجهیزات الکترونیکی و هوشمند مانند یک ابر رایانه ی پرنده به نظر می آید
      دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• Captain Nemo
        مدیر
        • Dec 2010
        • 2934

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
        اما کاپیتان من شنیدم su-35bm flanker حتی میتونه f-22 رو هم رهگیری کنه و بزنه!!
        در طی یک تحقیق و مقایسه انجام شده توسط یکی از مراکز هوانوردی بزرگ اروپا بین Su-35BM وF-22 که امید آمریکا در نبردهای هوایی به شمار می آید مشخص شد که SuperFlanker نسبت به Raptor از حق شلیک اول برخوردار است و در نبرد هوایی توان شکست دادن رپتور را دارد.

Su-35BM محبوب ترین عضو خانواده فلانکر در روسیه است. محبوبیت Su-35BM به دلیل 100 درصد بومی بودن آن است. برخلاف بیشتر جنگنده های ساخت کمپانی سوخوی که از رادار و نمایشگرهای ساخت غرب و بیشتر فرانسه استفاده می کنند ، رادار و نمایشگرهای Su-35BM همگی ساخت کشور روسیه هستند.
        این جنگنده به دلیل استفاده گسترده از تجهیزات الکترونیکی و هوشمند مانند یک ابر رایانه ی پرنده به نظر می آید
        روح عزیز
        خود شما هم نوشتی که در یک تحقیق و مقایسه و نه در یک داگ فایت و شرایط جنگی واقعی
        بنده هم تعریف سوپر فلانکر را خیلی شنیده ام ... کلا خانواده فلانکر ها گل سر سبد جنگنده های روسی هستند . ..
        در کل روسها تبلیغ زیادی روی جنگنده هاشون میکنند تا بتونن خوب بفروشند و به خوبی هم واقفند به این امر که مشتریهاشون
        بیشتر کشورهایی هستند که بدلایلی آمریکا بهشون جنگنده نمیفروشه . و خلاصه حسابی طرف را نقره داغش میکنند
        البته شاید من خیلی نسبت به محصولات آمریکایی تعصب دارم و کمی از واقعیت دور میشوم ولی من یک سوال ساده از شما میپرسم
        چرا آمریکا کلا پروژه موشکهای دوربرد را تعطیل نمود . مثلا همین موشک فینیکس که سلاح اصلی تامکت بود و روی هیچ جنگنده دیگری
        قابل نصب نیست .... فینیکس سالها خواب راحت را از روسها گرفته بود و همین فینیکس بود که خلیج فارس را همراه جزیره خارک و تاسیسات
        نفتی حیاتی دیگر را برای ایران حفظ کرد ... در جنگ عراق جنگنده های عراقی هیچ وقت خودشون را در معرض حمله این موشک قرار نمیدادند
        مگر در مواقعی که چاره ایی چز درگیری نبود ... در جنگ اول ودوم آمریکا بر علیه عراق یکی از اسکادرانهای سوپر تامکت ( اف-14 دی ) فقط یک
        هلیکوپتر میل عراق را سرنگون کرد .... چرا چون خلبانان عراقی تجربه جنگ با تامکتهای ایرانی را داشتند که تازه امکانات بسیار کمتری نسیت
        به سوپر تامکتهای آمریکایی داشتند و بنابراین هرگز هیچ رویارویی بین تامکتها و هواپیماهای عراقی صورت نگرفت و در عوض اف-15 و بی -2
        ها هر چی روی زمین بود در عراق را منهدم نمودند .... ببخشید از بحث منحرف شدیم منطورم این بود که چرا آمریکا این موشک دوربرد را بازنشسته
        نمود و سراغ اف-22 با موشکهای حداکثر30 کیلومتر برد رفت .... ایا جاسوسان آمریکایی از غولهایی مثل فلانکر 1 و 2 خبر ندارند ...
        اگر به جواب این سوالها برسیم آنوقت به جواب اینکه سوخو-35 میتونه یک اف-22 را رهگیری و منهدم کند هم خواهیم رسیید .
        منتظر نظر شما هستم .

نظر

• roohe-khashen
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2270

البته کاپیتان من علاقه خاصی به میگ 31 بی ام با اون ابر رادار خودش زاسلون دارم اما خودم هم در کل قدرت اسمان رو از ان f های مشهور امریکایی میدونم اما انصافا این su-35 bm هم اژدهایی هست برای خودش ولی بازم هر چی فکر میکنم Raptor یه چیزدیگست!البته این محاسبات روی کاغذ هستش و به قول شما تا این دو با هم فایت نداشته باشند نمیشه فهمید البته خودتون هم که مطلع هستید در یک مبارزه واقعی هنر خلبان هم بسیار مهم است اما در اخر باید بگم خدمتی که موشکهای سایدوایندر و فینیکس به نیروی هوایی ما کردند رو نمیشه فراموش کرد البته کاپیتان فکر کنم ایران موشک سایدوایندر رو نسبت به فینیکس خیلی کمتر در اختیار داشت درسته؟

نظر

• Captain Nemo
            مدیر
            • Dec 2010
            • 2934

نه
            فینیکس تعدادش خیلی کمتر بود
            سایدوایندر سلاح مشترک همه جنگنده های آمریکایی بود و ایران تعداد زیادی را هم در انبارها داشت و
            هم قاچاقی خریداری میکرد .
            تعدادی از فینیکس ها هم بعلت تمام شدن عمر باطری های آنها غیر عملباتی شده بودند که توسط
            رفسنجانی به وسیله دلالهای اسراییلی از آمریکا خریداری شد .
            همان ماجرایی که بعدا لو رفت و به ایران - کنترا معروف شد ....

نظر

• salehiar
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 331

من تازه با این تاپیک اشنا شدم.دلیل کنجکاوی و ورود به این تاپیک هم سریال شوق پرواز بود.از صفحه اول شروع کردم به خوندنوواقعا دستتون درد نکنه.مطالب جالب و جامع و زیبائی رو گرداوری کردین.میخونم و لذت میبرم.

نظر

• Captain Nemo
                مدیر
                • Dec 2010
                • 2934

داخل یکی از سایتها یک عکس از سقوط تامکت ایرانی قرار داده بودند
                که بعدا مشخص شد جعلی هست ....
                البته از رنگ آن و اینکه از وسط نصف شده کاملا مشخص هست
                که آمریکایی هست و با لبه ناو در حین لندینگ برخورد کرده ...

نظر

• Captain Nemo
                  مدیر
                  • Dec 2010
                  • 2934

در اصل توسط salehiar پست شده است View Post
                  من تازه با این تاپیک اشنا شدم.دلیل کنجکاوی و ورود به این تاپیک هم سریال شوق پرواز بود.از صفحه اول شروع کردم به خوندنوواقعا دستتون درد نکنه.مطالب جالب و جامع و زیبائی رو گرداوری کردین.میخونم و لذت میبرم.
                  خواهش میکنم دوست عزیز
                  خوشحالم که مطالب این تاپیک مورد توجه شما قرار گرفته
                  موفق باشید .

نظر

• Captain Nemo
                    مدیر
                    • Dec 2010
                    • 2934

ارائه کدهای محرمانه اف16 به ترکیه

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از فارس، به دنبال انتشار خبر ارائه کدهای محرمانه نرم افزاری جنگنده های
                    مدرن اف 16 از سوی آمریکا به ترکیه، که باعث تعجب محافل نظامی شده بود، حکمت یوجل یکی از کارشناسان ارشد
                    نظامی ترکیه در گفتگو با روزنامه ینی شفق ترکیه به تشریح ماهیت این کدها و کاربردهای آن و دلایل ارائه این کدها از
                    سوی آمریکا به ترکیه، که تا به امروز به هیچ کشور متحد آمریکا ارائه نشده، پرداخت.
                    حکمت یوجل اظهار داشت که جنگندههای اف 16 دارای کامپیوتری است که کلیه فعالیتهای اصلی این جنگنده را کنترل
                    و هدایت میکند و با یک برنامه نرم افزاری به نام برنامه عملیات پروازی کار میکند.

وی افزود که این نرم افزار کلیه تجهیزات، سلاحها و سنسورهای موجود در این جنگنده را کنترل میکند و با برقراری
                    ارتباط با هر یک از این اجزاء، اطلاعات لازم را گردآوری و آنالیز کرده و سپس فرمان لازم را میدهد.

یوجل تصریح کرد که کدهای مذکور پایه و اساس این نرم افزار را تشکیل میدهد و بدون دانستن این کدها، امکان هرگونه تغییر در برنامه غیرممکن است.

این کارشناس نظامی تاکید کرد که دلیل ارائه این کدها به ترکیه میتواند به خاطر ورود جنگندههای اف 35 به عنوان نسل جدید جنگندههای آمریکایی باشد.

وی افزود که در عین حال معلوم نیست که آمریکا همه کدهای لازم برای تغییر در نرم افزار عملیات پروازی را به ترکیه بدهد، ولی در هر صورت ارائه این کدها
                    به ترکیه نشانگر این است که تکنولوژی جنگندههای اف 16 از نظر آمریکا از رده خارج محسوب شده است.

نظر

• Captain Nemo
                      مدیر
                      • Dec 2010
                      • 2934

ابتکارات نظامی شهید چمران: از زیردریایی تا پل های ویژه

ماهنامه همشهري پايداري به مناسبت سي امين سالگرد عروج شهيد دكتر مصطفي چمران دستاوردها و طرحهاي ابتكاري اين شهيد بزرگوار
                      را براي نخستين بار همراه با چاپ عكسهای مربوطه معرفی كرد.

شهيد چمران در سالهاي جنگ و تحريم با كمترين امكانات دستاوردهاي بزرگي همچون طراحي و ساخت زيردريايي و... را به نام خود ثبت کرد كه
                      الگويي براي ما در سال جهاد اقتصادي است.

كاظم زبرجدي مسؤول اسلحه و مهمات ستاد جنگهاي نامنظم که در حال حاضر مدير اجرايي بنياد شهيد مصطفي چمران است اين اطلاعات را در اختيار
                      خبرنگار همشهري پايداري قرار داد.

از پروژه زيردريايي شروع كنيم؟

«پروژه زيردريايي، يكي از طرحهای شهيد چمران در دوران دفاع مقدس بود. طرح زيردريايي جهت انهدام و شناسايي منطقه براي نخستين بار توسط
                      دكتر چمران مطرح شد و هدف از اجراي اين طرح اين بود كه با پياده كردن نيرو ميتوانستيم سنگرهاي عراق را از طريق آب منهدم كنيم. اين طرح با
                      شهادت دكتر چمران به كندي پيش رفت تا اينكه در سال 68 جزو نخستين افرادي بوديم كه توسط اين زيردريايي به عمق خلیج فارس رفتيم.»

درباره مشخصات زيردريايي بيشتر توضيح مي فرماييد؟

اين زيردريايي كه از شاخصترين دستاوردهاي شهيد چمران بود سرعتی بالغ بر 28 گره دريايي، ظرفيت سه سرنشين و عمق قوس 100 متر
                      از جنس فولاد داشت که چهار موتور وزن 16 تنی آن را به پیش می برد.

كمي هم در مورد طرح كانال چمران كه خودتان معرفي كرديد بگوئيد.

«اجراي موفقيت آميز طرح «كانال چمران» پروژه موفقی بود كه توسط شهيد چمران به اجرا درآمد چراكه اين كانال باعث ميشد تا نيروهاي
                      عراقي نتوانند به سمت جلو پيشروي كنند و تدبير دكتر چمران، هدايت آب به سمت عراقيها و انهدام سدهاي خاكي دشمن بود.

پس از كندن خندق و اجراي طرح، شهيد چمران پروژه زمينگير كردن عراقيها را مطرح كرد و با هدايت آب به داخل كانال باعث شد
                      تا عراقيها تا جايي كه زير پاي آنها آب ميرفت عقب بروند. عراقيها با زدن خاكريز توانستند پيشروي آب را مهار كنند اما طرحي ديگر
                      به ذهن شهيد چمران خطور كرد و آن اين بود كه سدهاي به وجود آمده توسط عراقيها را كه براي جلوگيري از پيشروي آب زده بودند و
                      پر از آب شده بود منفجر كنيم.

با فراهم كردن چند تيوپ ماشين موفق شديم آنها را نزديك سدهاي عراق به هم وصل كنيم و با قدرت چاشنيهاي موجود بر
                      روي لاستيكها، آنها را منفجر كنيم و با انفجار اين چاشنيها دهانه آب زيادتر ميشد و عراقيها به ناچار عقبتر ميرفتند. اجراي
                      موفق اين طرح باعث شد اهواز و مناطق حاشیهای آن از خطر سقوط نجات پيدا كند و موقعيت آن تثبيت شود.

شهيد چمران چه امكاناتي در اختيار داشتند كه به فكر ساخت پل يا خودرو و با شرايط خاص مي افتادند؟

امكانات؟ اصلا نميشناختيمش. تفكرات شهيد چمران با ابزار اراده او ساخته ميشد نه امكانات. به عنوان نمونه ساخت
                      نخستين «پل يونوليت» از ديگر تفكرات شهيد چمران بود كه موفق شديم سير تكاملي آن را در عملياتهاي مختلف اجرا كنيم.
                      از نكات برجسته اين پل آن بود كه اگر تركش به آن برخورد ميكرد همچنان در سطح آب شناور باقي ميماند.

طرح خودرو مخصوص حركت در رملهاي شني و نفربر در منطقهای كه حتي آدم هم نميتوانست در آن قدم بردارد توسط
                      شهيد چمران كليد خورد و پس از شهادت اين شهيد بزرگوار اين طرح و طرحهاي ديگر به خصوص زيردريايي به قوت خود
                      ادامه یافت و تكميل شد ولي مهم خودباوري بود كه اين شهيد بزرگوار در جان رزمندگان، مهندسان و ديگر افراد براي
                      دستيابي به موفقيتها براي كشور با وجود تمام مشكلات ايجاد ميكرد. روحش شاد.

روحش شاد ....

برگرفته از سایت :
                      military.ir

نظر

• salehiar
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 331

سلام به captain nemo و بقیه دوستان.کسی خبر نداره مستند نبرد تامکتها رو که انگار قرار بوده از 12 بهمن پخش بشه ساعته شروعش و کانالش!!!چند هست؟

نظر

• roohe-khashen
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2270

در اصل توسط salehiar پست شده است View Post
                          سلام به captain nemo و بقیه دوستان.کسی خبر نداره مستند نبرد تامکتها رو که انگار قرار بوده از 12 بهمن پخش بشه ساعته شروعش و کانالش!!!چند هست؟
                          فقط میدونم از 19 بهمن ماه پخش میشه ساعت رو نمیدونم شبکه 1

نظر

• Captain Nemo
                            مدیر
                            • Dec 2010
                            • 2934

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                            قابل توجه عاشقان تامکت :

بزودی مستندی تحت عنوان نبردهای تامکت از شبکه اول پخش خواهد شد .
                            کلیپ زیر را دانلود کنید تا بعد

http://www.aparat.com/public/public/...6e76f54315.flv
                            جناب salehiar
                            متاسفانه من هم هنوز اطلاعی از زمان پخش این مستند ندارم
                            علی الحساب این کلیپ را داشته باشید تا بعد ...

نظر

• Captain Nemo
                              مدیر
                              • Dec 2010
                              • 2934

میگ 25 در اوج

فیلمی زیبا از شاهکار شوروی میگ -25 بلند پرواز ترین جنگنده عملیاتی دنیا :

این جنگنده در یک پرواز آزمایشی در یک اوجگیری سقف پرواز 37 کیلومتر را ثبت نمود .
                              البته سقف پرواز کروزش حول و حوش 22 کیلومتر هست .
                              همانطور که میدانید این صدام از این هواپیما تعدادی در اختیار داشت و
                              البته اگر خاطر دوستان باشد فلسفه خرید اف-14 در زمان حکومت شاه ایران
                              همین پروازهای شناسایی میگ- 25 های شوروی بر فراز ایران بود که هیچ
                              جنگنده ایی توان رسیدن به آن ارتفاع را نداشت .... حالا بماند که اف-14 هم
                              کلا نتوانست رقیب توانمندی برای این هواپیما باشد .

البته با اولین قفل راداری اف-14 در زمان شاه بر روی میگ-25 پروازهای این جنگنده
                              بر فراز ایران برای همیشه پایان یافت ... ولی تا اخر جنگ تحمیلی این هواپیما
                              موی دماغ نیروی هوایی ایران بود و توفیق چندانی در مقابله با این هواپیما پیدا
                              نکردیم .... اگر درست بگم 2 فروند از این جنگنده را کلا سرنگون کردیم
                              یکی را توسط اف-14 در حوالی جزیره خارک و دومی را توسط پدافند
                              غیور بچه های نصف جهان در هنگام حمله به پایگاه شکاری اصفهان

آخرین ویرایش توسط Captain Nemo؛ 2012/02/02, 23:05.

نظر

• Captain Nemo
                                مدیر
                                • Dec 2010
                                • 2934

بخشي از وصيت نامه دكتر مصطفي چمران :

به خاطر عشق است که فداکاری می کنم. به خاطر عشق است که به دنیا با بی اعتنایی می نگرم و ابعاد دیگری را می یابم. به خاطر عشق است که دنیا را زیبا می بینم و زیبائی را می پرستم. به خاطر عشق است که خدا را حس می کنم، او را می پرستم و حیات و هستی خود را تقدیمش می کنم …

آخرین ویرایش توسط Captain Nemo؛ 2012/02/05, 10:24.

نظر

در حال کار...
                                X