**** افسانه تامکت ****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Captain Nemo
    مدیر
    • Dec 2010
    • 2933

سرلشگر آزاده شهید حسین لشگری
    اولین اسیر ایرانی و امیرالاسرای ایران :

شايد خيلي ها ندانند او اولين اسير ايراني در چنگال رژيم بعث عراق است و البته واپسين اسيري كه آزاد شد امير سرتيپ خلبان حسين لشكري را مي گويم .

حسین لشگری سرلشگر خلبان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بود که پس از ۱۸ سال اسارت در عراق به ایران بازگشت. او دارای درجهٔ جانبازی ۷۰٪ بود، و در طول جنگ ایران و عراق تا پیش از اسارت توانست در ۱۲ عملیات هوایی شرکت کند. او دارای لقب «سید الاسرای ایران» بود. با موافقت فرمانده کل قوا در تاریخ ۲۷ بهمن ۱۳7۸درجهٔ نظامی وی به سرلشگری ارتقاء یافت.

در سال ۱۳۳۱ در یکی از شهرهای استان قزوین زاده شد. در سال ۱۳۵۱ به نیروی هوایی وارد شد و در سال ۱۳۵۶ از دانشگاه خلبانی با درجهٔ ستواندومی فارغالتحصیل شد.

با شروع جنگ ایران و عراق پس از انجام ۱۲ ماموریت، سرانجام مجبور به ترک هواپیمایش که مورد اصابت موشک قرار گرفته بود، شد و در خاک عراق، به اسارت درآمد.

پس از آن در مدت ۸ سال با حدود ۶۰ نفر دیگر از همرزمان در یک سالن عمومی و دور از چشم صلیب سرخ جهانی نگهداری شد. پس از پذیرش قطعنامه وی را از سایر دوستان جدا نمودند و قسمت دوم دوران اسارت ۱۰ سال به طول انجامید. وی پس از ۱۶ سال اسارت به نیروهای صلیب سرخ معرفی شد و دو سال بعد در ۱۷ فروردین ۱۳۷۷ به ایران بازگشت.

او در بامداد روز دوشنبه ۱۹/۵/۱۳۸۸ در بیمارستان لاله تهران درگذشت. در پی مرگ او محمود احمدینژاد و میرحسین موسوی درگذشت او را تسلیت گفتند. پیکر او پیش از ظهر چهارشنبه ۲۱ مرداد در ستاد نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسمی تشییع شد.

یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

...رضا جان دمت گرم تو روح بیدار و نژاد مرد در این فرومی....خانمای این فروم به ارامی در حال انقراض نژاد مرد هستند...من نمیدونم چرا تو این فرومای بورسی همیشه نخبه ترین و کاملترین بانوان حضور دارند...زیرک...مسلط...با مطالعه ...باهوش...بااراده....ولی هیهااات...زمانی که نهیب جنس نر بلند بشه...هیهااات....
      ...رضای عزیز...البته شاید من بخوبی دقت نکردم منظورت اون هوا÷یماهای غنیمتی از نیروی هوایی عراقه....منظورم وضعیت فعلی نیروی هوایی ایران در صورت بروز یه تهدید مستقیم و جدی هست....
      ....قاعدتا الان چیزی باسم اف 14 و اف 16 در بساط نیست....هر چی هم هست باید اف 4 واف 5 با یه تعداد میگ وسوخو و یه تعداد هواپیمای چینی باید باشه...ممنون میشم که اصلاح کنی....عرایض بنده روو...
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• Captain Nemo
        مدیر
        • Dec 2010
        • 2933

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
        ...رضا جان دمت گرم تو روح بیدار و نژاد مرد در این فرومی....خانمای این فروم به ارامی در حال انقراض نژاد مرد هستند...من نمیدونم چرا تو این فرومای بورسی همیشه نخبه ترین و کاملترین بانوان حضور دارند...زیرک...مسلط...با مطالعه ...باهوش...بااراده....ولی هیهااات...زمانی که نهیب جنس نر بلند بشه...هیهااات....
        ...رضای عزیز...البته شاید من بخوبی دقت نکردم منظورت اون هوا÷یماهای غنیمتی از نیروی هوایی عراقه....منظورم وضعیت فعلی نیروی هوایی ایران در صورت بروز یه تهدید مستقیم و جدی هست....
        ....قاعدتا الان چیزی باسم اف 14 و اف 16 در بساط نیست....هر چی هم هست باید اف 4 واف 5 با یه تعداد میگ وسوخو و یه تعداد هواپیمای چینی باید باشه...ممنون میشم که اصلاح کنی....عرایض بنده روو...
        مهرداد جان ممنون از لطفت
        ولی بیا کمی در این فروم با این خانم های فرهیخته کمی بیشتر عطوفت به خرج بده
        بابا من امروز عصر یک کارت زرد از مدیر بخش آزاد گرفتم .... حالا دومی هم زرده و سومی رنگش قرمز میشه ..... :(
        اما در مورد توان نیروی هوایی
        ببین گلم الان در مورد این موضوع مختصر میگم تا بعد مفصل بگم
        در مورد هواپیماهای نیروی هوایی یه تعداد از زمان شاه هستند که شامل فانتوم و تایگر ها هستند ( اف-4 و اف 5 ) + تامکتها ( اف-14 ) که
        ولی به علت محرمانه بودن هیچ عدد مشخصی از تعداد پرنده های عملیاتی در دست نیست و فقط شایعات رد و بدل میشه
        ولی میگن از حدود 190 تا فانتوم حدود 45 تا قادر به پروازند ولی عملیاتی قطعا کمتر هستند و از حدود 166 فروند
        تایگر یا اف-5 تعداد 40 فروند قادر به پروازند ولی شاید نصف این تعداد عملیاتی باشند ...
        در مورد اف-14 هم کلا 79 فروند ایران از آمریکا تحویل گرفت و گفته میشه که الان شاید تامکتهای عملیاتی به تعداد انگشتان دو دست هم نرسه ...
        حتما اگر مطالب قبل رو خوانده باشی میدونی که اسلحه مرگبار اف-14 موشک دوربرد فینیکس بود که با اتمام این موشکها در زمان جنگ در واقع
        اف-14 به یک شیر بدون یال و کوپال تبدیل شد و تنها نقش مینی آواکس را بازی کرد در رهگیری هواپیماهای دشمن . البته بعدا یک موشک زمین به
        هوا را بنام هاوک به جای فینیکس جایگزین نمودند تا کمی بر قدرت جنگندگی این پرنده بیافزایند .
        در زمان جنگ آمریکا با عراق هم حدود 130 تا 140 تا جنگنده به ایران پناهنده شدند که حدود 115 تا سالم روی زمین نشستند و اینها را هم طبق
        توافقاتی که شده قراره به عراق برگردونند که البته بهترینشون همون میراژ اف-1 فرانسوی هست که الان در پایگاه 14 شکاری مشهد مستقر هستند .
        چند سال قبل هم یکی از این میراژ ها بوسیله برادران قاچاقچی با موشک دوش پرتاب در ارتفاع پایین سرنگون شد .
        دکتر جان در مورد هواپیماهای چینی و تعدادی آموزشی که از سوئیس خریدیم فردا شب توضیح خواهم داد ...
        مهرداد جان امیدوارم که هیچ وقت جنگی دوباره رخ نده همینقدر بدون که هواپیماهای عراقی که خیلی در سال 1990 از مال ما آماده تر و پیشرفته تر بودند
        حتی فرصت نکردند در جنگ با آمریکا از روی باند تیک آف کنند و همه زمین گیر شدند .... و چند هواپیمای آمریکایی هم که سرنگون شد توسط موشکهای
        زمین به هوای سام روسی ساقط شدند . الان عربستان و امارات و ترکیه جدید ترین مدل های اف-15 و اف-16 را که مجهز به پیشرفته ترین ادوات جنگ
        الکترونیک هستند از آمریکا خریداری کرده اند . دکتر جان الان نسل جدید جنگنده ها بر اصل اختفا و پنهان شدن از رادار و جنگ الکترونیک طراحی میشوند
        که متاسفانه ما در حدود 2 نسل عقبتر هستیم . شما دقت کن ببین هر روز یک موشک جدید آزمایش میشه و با اب و تاب فراوان میگند ولی ببین خبری از
        پیشرفت در هواپیماها خبری میشنوی ..... الان اومدن از روی اف-5 شفق و صاعقه رو طراحی کردند که البته من نمیدونم چه تعدادی ساخته شده و به
        چه سلاحهایی مجهز هستند ولی در کل الان توان رزمی ایران در روی سیستم دفاع موشکی و حملات تلافی جویانه موشکی داره صرف میشه
        و خوشبختانه بر عکس نیروی هوایی در این مورد در دنیا غول ترسناکی به حساب می آییم ....
        ادامه بحث باشه برای فردا ....

نظر

• بوف کور
          Banned
          • Jul 2025
          • 1422

کاپیتان جان صاعقه شیش تاش تست عملیاتی شد و بعد از نهایی شدن طرح اولیه خط تولید انبوه راه اندازی شده در مورد این که از نظر سیستم دفاع موشکی غول ترسناکی هستیم کاملا با شما موافقم
          شاید بزرگترین دلیل که اسرائیل و امریکا حمله نمیکنن همین باشه
          موشک های زمین به زمین متحرک ما بزرگترین کابوس اینهاست و فقط کافیه ما در یک حرکت انتقام جویانه یکی از پایگا ههای امریکا رو تو خاور میانه یا کشورهای شمالی هدف قرار بدیم
          با توجه به متحرک بودن این موشک ها ردیابی حرارتی هم ممکن نیست
          تازگی ها امار موشک های حزب الله رو اعلام کردن که عدد وحشتناکی بود
          ایران واقعا تو این زمینه خوب پیشرفت کرده خدارو شکر

:)

نظر

• Captain Nemo
            مدیر
            • Dec 2010
            • 2933

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
            کاپیتان جان صاعقه شیش تاش تست عملیاتی شد و بعد از نهایی شدن طرح اولیه خط تولید انبوه راه اندازی شده در مورد این که از نظر سیستم دفاع موشکی غول ترسناکی هستیم کاملا با شما موافقم
            شاید بزرگترین دلیل که اسرائیل و امریکا حمله نمیکنن همین باشه
            موشک های زمین به زمین متحرک ما بزرگترین کابوس اینهاست و فقط کافیه ما در یک حرکت انتقام جویانه یکی از پایگا ههای امریکا رو تو خاور میانه یا کشورهای شمالی هدف قرار بدیم
            با توجه به متحرک بودن این موشک ها ردیابی حرارتی هم ممکن نیست
            تازگی ها امار موشک های حزب الله رو اعلام کردن که عدد وحشتناکی بود
            ایران واقعا تو این زمینه خوب پیشرفت کرده خدارو شکر

:)
            با سلام
            بالاخره یکی پیدا شد تو این تاپیک اطلاعاتش از من بیشتره ....;)
            دوستان نترسید بیاید سوال بپرسید من که زیاد تخصصی بلد نیستم لااقل مجبور میشم
            برم بپرسم هم خودم یاد میگیرم و هم جواب دوستان رو میدم ....
            سرکار خانم بوف کور :
            ببخشید من آدم وطن پرستی هستم ولی متاسفانه 200 تا صاعقه هم بسازیم به کارمون نمیاد
            مگه میشه با صاعقه به جنگ اف-15 استریک ایگل رفت .....یا اف-18 ها و اف-16 های دشمن
            الان جنگنده های ما توی مانور ها و پروازهای عادی دچار مشکل میشن وای به روزی که یه داگفایت
            واقعی در کار باشه ..... جنگنده های ما بدنه فوق العاده خسته ای دارند من شنیدم اف-15 در مانورها
            تا 9 جی شتاب جاذبه زمین رو میتونه تحمل کنه ..... شما قطعا اطلاعاتتون از من خیلی بیشتره
            ولی جهت اطلاع دوستان میگم که 35 ساله که اف-15 ساخته شده ولی تا الان حتی یک فروند هم در
            نبرد های هوایی شکار نشده .....
            ولی خب خوشحالم که در دنیای موشکی جزو بهترینها شدیم و کسی فعلا نمیتونه با دم شیر بازی کنه

نظر

• بوف کور
              Banned
              • Jul 2025
              • 1422

ایران این روزها مثل لقمه توی گلو می مونه
              نه می شه قورتش داد و نه ( شرمنده ) می شه بالا اوردش
              شاید از نظر هوایی حرف برای گفتن نداشته باشیم ( که البته با فیلمی که توسط پهباد ساخت ایران از ناو امریکا تو خلیج فارس گرفته شد ؛ نظر اونا خلاف اینه )
              ولی ابزارهای قدرت خوبی داریم که با تمام صنعایع نظامی که دارن و ابر قدرت بودنشون تو جنگ الکترونیک بازم نمی تونند حریف ایران بشند
              کافیه به محض کوچکترین مشکلی نیروهایی انتحاری به یکی از ناو های امریکایی حمله کنند
              در این صورت امریکا به خاطر خسارت وحشتناکی که بهش وارد می شه جنگ و واگذار کرده
              یکی از نشانه های اغاز جنگ ترک ناوهای امریکا از خلیج فارسه و تا وقتی که توی خلیج فارس باشند قطعا جنگی در نخواهد گرفت
              حالا بماند که بستن تنگه هرمز و حمله به پایگاههای امریکا تو کشورهای دیگه و شهابی که تو قلب تلاویو فرود می یاد هم مزید بر علته
              اطلاعات شما کجا و دانسته های ناچیز بنده کجا کاپیتان جان
              چوب کاری می فرمائید:)

نظر

• Captain Nemo
                مدیر
                • Dec 2010
                • 2933

ایران این روزها مثل لقمه توی گلو می مونه
                نه می شه قورتش داد و نه ( شرمنده ) می شه بالا اوردش
                شاید از نظر هوایی حرف برای گفتن نداشته باشیم ( که البته با فیلمی که توسط پهباد ساخت ایران از ناو امریکا تو خلیج فارس گرفته شد ؛ نظر اونا خلاف اینه )
                ولی ابزارهای قدرت خوبی داریم که با تمام صنعایع نظامی که دارن و ابر قدرت بودنشون تو جنگ الکترونیک بازم نمی تونند حریف ایران بشند
                کافیه به محض کوچکترین مشکلی نیروهایی انتحاری به یکی از ناو های امریکایی حمله کنند
                در این صورت امریکا به خاطر خسارت وحشتناکی که بهش وارد می شه جنگ و واگذار کرده
                یکی از نشانه های اغاز جنگ ترک ناوهای امریکا از خلیج فارسه و تا وقتی که توی خلیج فارس باشند قطعا جنگی در نخواهد گرفت
                حالا بماند که بستن تنگه هرمز و حمله به پایگاههای امریکا تو کشورهای دیگه و شهابی که تو قلب تلاویو فرود می یاد هم مزید بر علته
                اطلاعات شما کجا و دانسته های ناچیز بنده کجا کاپیتان جان
                چوب کاری می فرمائید:)
                بله قطعا اگر غیر از این بود بلایی که اسرائیل به سر سایت های هسته ای عراق و بعد سوریه آورد بر سر
                بوشهر هم آورده بود . خوشبختانه نکات مثبت خیلی داریم که باعث شده کاستی های و نقاط ضعف ایران
                پوشش داده بشه ....
                سرکار خانم بوف کور
                اینطور که متوجه شدم شما دستی در صنایع هوایی دارید
                اگر ممکنه بفرمائید کجا شاغل هستید
                البته اگر مقدور هست !!
                بنده حقیر کلا اطلاعات محدودم به قول آخوند ها حوزوی است و تخصصی ندارم
                لطفا بنده را شرمنده نفرمائید ...
                دکتر جان سوالی نداری ؟!

نظر

• بوف کور
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 1422

من که نه اما خانواده من تو زمینه جنگ الکترونیک کار می کنند که بخش الکترونیک صاعقه هم از پروژه هایی بوده که انجام شده
                  ولی تخصص اصلی طراحی رادار هست که به تازگی رادار فاز اره ای که فقط و فقط مختص کشور امریکاست رو هم طراحی کردن و جواب گرفتن

نظر

• Captain Nemo
                    مدیر
                    • Dec 2010
                    • 2933

من که نه اما خانواده من تو زمینه جنگ الکترونیک کار می کنند که بخش الکترونیک صاعقه هم از پروژه هایی بوده که انجام شده
                    ولی تخصص اصلی طراحی رادار هست که به تازگی رادار فاز اره ای که فقط و فقط مختص کشور امریکاست رو هم طراحی کردن و جواب گرفتن
                    خب من دیگه حرفی برای گفتن ندارم . همین جا کلید این تاپیک رو تقدیم شما میکنم .... ;;)
                    دوستان اگر سوالی بود از خانم مهندس زهره عزیز بپرسید
                    بنده سوالهام رو در مورد رادار اف-14 فردا از شما میپرسم ....

نظر

• بوف کور
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 1422

:">

خواهش میکنم
                      تاپیک شایسته شماست و خیلی استفاده کردم
                      شخصا الکترونیک صنعتی رو ترجیح می دم هر چند که در ایران بی نهایت محجور واقع شده است و اینجا هم حرفی برای گفتن نداریم
                      شب خوبی داشته باشید

نظر

• Captain Nemo
                        مدیر
                        • Dec 2010
                        • 2933

:">

خواهش میکنم
                        تاپیک شایسته شماست و خیلی استفاده کردم
                        شخصا الکترونیک صنعتی رو ترجیح می دم هر چند که در ایران بی نهایت محجور واقع شده است و اینجا هم حرفی برای گفتن نداریم
                        شب خوبی داشته باشید
                        اختیار دارید
                        به هر حال خوشحال میشم که اینجا از اطلاعات شما همه استفاده کنند
                        شب شما هم خوش

نظر

• علامه
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 429

سلام و عرض ارادت خدمت کاپیتان عزیز
                          اقا الان از اولین پست تا اخرین پست تاپیکو خوندم و واقعا لذت بردم
                          ای کاش از تیمسارجهانبانی هم یکم بنویسین ادم فوق العاده ای بوده
                          ارادتمند

نظر

• LEON
                            عضو عادی
                            • Feb 2011
                            • 206

سلام کاپیتان
                            یه سوال,آیا بعد از انقلاب مدل هواپیمایی بوده که به کشور سازنده برگشت داده بشه؟ نه اینکه خریدش لغو بشه یا تحویل ندن.
                            کلا برگردونن.
                            و نیروی هوایی سپاه که بعد انقلاب درس شده,وضعیتش چطوره.
                            مرسی

نظر

• aligh
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 90

سلام کاپیتان عزیز از دیروز کل تاپیک تان را خواندام
                              خیلی لذت بردم یاد جوانی ها افتادم
                              خلاصه یک نفر به مشتری هایت اضافه شد.
                              کنجکاویتان را دنبال کنید ( آلبرت اینشتن )

نظر

• Captain Nemo
                                مدیر
                                • Dec 2010
                                • 2933

در اصل توسط علامه پست شده است View Post
                                سلام و عرض ارادت خدمت کاپیتان عزیز
                                اقا الان از اولین پست تا اخرین پست تاپیکو خوندم و واقعا لذت بردم
                                ای کاش از تیمسارجهانبانی هم یکم بنویسین ادم فوق العاده ای بوده
                                ارادتمند
                                سلام جناب علامه
                                خوشحالم که مطالب این تاپیک مفید فایده واقع شده برای شما
                                در مورد تیمسار جهانبانی خیلی دوست دارم بنویسم چون داستان کمی
                                سیاسی میشه اگر مدیریت اجازه بدهند حتما مینویسم .... حرف زیاده در مورد ایشان ....

نظر

در حال کار...
                                X