کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خانومه میره بانک یارانه اش را بگیره ، کارمند میگه بریزم به حساب جاریتون ، خانومه میگه نه بریز به حساب خودم ، جاریم بمیره ایشاا... ، چقدرم شانس داره تو بانک هم هواشو دارن !!!
;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
جشن ازدواج 300 نوعروس تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) در قم به علت محدودیت فضای سالن بدون حضور دامادها برگزار شد.
در این مراسم که شامگاه سه شنبه در سالن اجتماعات سازمان آب و فاضلاب استان قم برگزار شد، به هر یک از نوعروسان یک میلیون و 200 هزار تومان کمک هزینه جهیزیه اهدا شد که تامین اعتبار آن از مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به شهر قم بوده است.
پدربزرگم فوت کرده، تو قبرستونیم. دوستم زنگ زده میگه: کجایی؟
میگم: قبرستون.
میگه: واسه چی؟
میگم: واسه پدر بزرگم.
میگه: اِ ، فوت کرد؟
- پـَـ نه پـَـ ! تمرینی اومدیم مانور بدیم اگه یه وقت اتفاقی افتاد هول نشیم!
رفتم جلسه ثبت نام، یک ساعت وایسادم. طرف اومده میگه: میخوای ثبت نام کنی؟
- پـَـ نه پـَـ! اومدم حالتو، احوالتو، سفید رویتو، سیه مویتو ببینم، بروم...!
مرغ رو از فریزر در آوردم. میگه میخوای غذا درست کنی؟
- پـَـ نه پـَـ ! خانوادش اومدن، میخوان از سردخونه ببرن خاکش کنن!
لپ تاپ رو پامه دارم باهاش کار میکنم. اومده تو اتاقم.
میگه: لپ تاپت روشنه؟
- پـَـ نه پـَـ ! رو زمین داشت گریه میکرد گذاشتمش رو دلم آروم بگیره. بعد بش میگم کاری داری باش مگه؟!
- پـَـ نه پـَـ ! صدا گریه اش تا تو اتاق من میومد اومدم بهت بگم گناه داره بغلش کن! ***
با نامزدش رفته طلافروشی حلقه بخره.
فروشنده میگه : واسه نامزدی میخواین؟
- پـَـ نه پـَـ ! سر صحنه فیلمبرداری ارباب حلقه ها بودیم، حلقه کم آوردیم، اینه که مزاحم شما شدیم!
می گویند: "مریلین مونرو " یک وقتی نامه ای به " البرت اینشتین " نوشت
که فکرش را بکن که اگر من و تو ازدواج کنیم بچه هایمان به زیبایی من و
هوش و نبوغ تو... چه محشری می شوند!
آقای "اینشتین"در جواب نوشت: ممنون
از این همه لطف و دست و دلبازی خانوم. واقعا هم که چه غوغایی می شود!
ولی این یک روی سکه است، فکرش را بکنید که اگر قضیه بر عکس شود چه رسوایی
بزرگی بر پا می شود !
هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
دیشب شب اول قبرم بود نشسته بودم بالای سر جنازم دیدم 2 نفر یهو اومدن تو قبر ! با ترس گفتم شما نکیر و منکرین ؟؟؟!!! گفتن : پـَـَـ نــه پـَـَـــ کامران هومنیم اومدیم بگیم تو خودت نمره ی بیستی
روزی شیخ با خدا راز و نیاز کردی که ای خدا!
به خاطر سیب که تبعیدمون کردی به زمین،
به خاطر آب انگور هم که میفرستیمون جهنم!
فکر کنم کلا با میوه مشکل داریا..!:d
دوستم ميپرسه تو هم مثل من به طبيعت و دريا و گل و چيزاي رمانتيک علاقه داري؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ من فقط به زباله دوني و آشغال و توالت عمومي و چيزاي چندش آور علاقه دارم
چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
نظر