کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
رئیس جمهور آمریکا داره با نخست وزیر انگلیس صحبت می کنه.
یکی از مهمانان جلو آمد وپرسید شما دارید در باره چی صحبت می کنید؟
رئیس جمهور آمریکا جواب داد ما داریم برنامه هی جنگ جهانی سوم را می ریزیم.
می خواهیم 14 میلیون نفر را، به علاوه ی یک دندانپزشک بکشیم.
مهمان گیج شد و پرسید: چرا می خواهید یک دندانپزشک را بکشید؟
رئیسجمهور رو به نخست وزیر انگلیس کرد و گفت: نگفتم؟ هیچ کس در مورد اون 14 میلیون سوالی نمی کنه !
هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
پسرک يک شب رو کرد به آسمان و به ماه گفت:
چرا دوست دختر من يک گل رز را که يک روز براش زنده ميمونه و بعد خشک ميشه دوست داره ،ولي من که هر روز براش ميميرم و زنده ميشم رو دوست نداره؟؟؟؟؟
ماه جواب داد: خيلي قشنگ بود با اجازه شر ميکنم.
روزی يکی از صحابه در حال خوردن غذا بود.
امام سر رسيدند و از او پرسيدند
- داری غذا می خوری؟
- صحابه پاسخ داد : بلي
- امام فرمودند گرسنه هستی؟
- صحابه پاسخ داد : بلي يا امامااااا گرسنه هستم
- امام پرسيدند : وقتی غذايت تمام شد سير می شوی؟
- صحابه عرض کرد بلی سرورم
در آن هنگام امام دستور داد که ايشان را با شمشير به دو نيم کنند!!!!
و فرمودند : به خدا سوگند از ما نيست کسی که سه فرصت پ نه پ را از دست بدهد.
بلال جان،
جنس صداتو دوس دارم، تو دقیقا میدونی چی میخوای
بیشتر رو تحریرات کار کن، آینده خوبی داری...
[مدینه- سال سوم هجری- جنتی درمسابقه next arabian star
ما بچه بوديم ، يه کهنه اي ، دسمالی ، لنگ ماشيني چيزي پيدا ميکردن ميذاشتن
لاي پامون بقچه ميکردن تا يه هفته بعد بازش کنن ..
الان پوشک زدن واسه بچه با خروجي هوا از هردو طرف ،8 لايه محافظ ، ويتامينه ،
همراه با عصاره ي مالت ، 12 اير بگ ، کروز کنترل ،سنسور عقب ، تهويه مطبوع ،
با ال سي دي !
مثلاً تو این بچـه پرفسور میشـه ؟
چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
اگه زنها دنیا رو میگردوندنهیچ جنگی وجود نداشت !فقط چندتا کشور باهم قهر بودن و حرف نمیزدن !!!:-&!!!!
.................................................. .................................................. .................................................. ............................
رضا شاه به زور میخواست چادر رو از سر زن ها بردارههیشکی زیر بار نمیرفتحالا میخوان به زور چادر سر زن ها بکنن بازم کسی زیر بار نمیره !یعنی لجباز تر از زنها تو کهکشان پیدا نمیشه ها!!!!;;)!!!!
.................................................. .................................................. .................................................. .............
بچه ها قول بدین بخندینا....:p
/:.Heart.:/[SIZE=4] اوست خدای بزرگی که به هر کس که بخواهد بدون حساب روزی دهد!! [/SIZE]/:.Heart.:/
اگه زنها دنیا رو میگردوندنهیچ جنگی وجود نداشت !فقط چندتا کشور باهم قهر بودن و حرف نمیزدن !!!:-&!!!!
.................................................. .................................................. .................................................. ............................
رضا شاه به زور میخواست چادر رو از سر زن ها بردارههیشکی زیر بار نمیرفتحالا میخوان به زور چادر سر زن ها بکنن بازم کسی زیر بار نمیره !یعنی لجباز تر از زنها تو کهکشان پیدا نمیشه ها!!!!;;)!!!!
.................................................. .................................................. .................................................. .............
بچه ها قول بدین بخندینا....:p
به نظرم باید این پست رو توی تاپیک مردان برترند یا زنان می نوشتید:d دل شما هر مثل ملوان پر از درده:))
چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
به نظرم باید این پست رو توی تاپیک مردان برترند یا زنان می نوشتید:d دل شما هر مثل ملوان پر از درده:))
ولی سومیه قشنگ بوداااا.......همچین تو جامعه مصداق داره!!!!:))
خانم ماهور دست رو دلمون نزارین که دلمون خونه از این دخترا!!!!
من نمیدونم تو این دوره ی بی شوهری که شوهر کم یاب شده .....معلوم نیست این دخترا چرا اینقده کری میخونن!!!!=))
.
.آقا باورتون میشه من الان تازه از سر کار دارم میرم خونه!!!!!:((
/:.Heart.:/[SIZE=4] اوست خدای بزرگی که به هر کس که بخواهد بدون حساب روزی دهد!! [/SIZE]/:.Heart.:/
دختر:بابا می تونم برم پیش دوستم درس بخونم؟بابا : نه نمیشه برو اتاقت درس بخون.دختر:چرا آخه بابا؟پدر:واسه اینکه سالها پیش مامانت هم میومد پیش من درس بخونه !:d
.................................................. .................................................. ...............................................
وقتی فیلم عروسیم رو از آخر به اول می بینم خیلی حال می دهزنم حلقه اش رو در میاره می ده به من و می ره خونه باباش !
.................................................. .................................................. .................................................. ........
کلاْ افرادی که ازدواج می کنند دو دسته اند:آنهایی که از جانشان سیر شدندو آنهایی که قصد جان دیگری را دارند!/:)
.................................................. .................................................. .................................................. .........
دختر :من امروز عمل باز قلب دارمپسر :می دانمدختر :دوست دارمپسر :من عاشقتم عزیزم… ….دختر به هوش میاددختر :اون کجاستپدر:تو نمی دانی چه کسی قلبش را به تو هدیه کرده؟دختر:اون.. .(شروع کرد به گریه)پدر :شوخی کردم رفته دستشویی الان بر می گرده !;;)
.................................................. .................................................. .................................................. ...
شماره ناشناسناشناس : سلام خوشگله ،دوست پسر داری ؟-بله ،شما؟-من داداشتم ،صبر کن بیام خونه به حسابت میرسم .شماره ناشناس بعدی :-دوست پسر داری؟-نه نه اصلا-من دوست پسرتم ……واقعا که …:(-عزیزم به خدا فکر کردم که تو داداشمی !!!- خوب داداشتم دیگه ،صبر کن خونه برسم من میدونم و تو….:دی
.................................................. .................................................. ........................................:)
نظر