-----------------------------------
جک بگیم ... بخندیم
Collapse
X
-
@};-آرام باش، توکل کن، تفکرکن، آستین ها را بالا بزن، آنگاه دستان خداوند را می بینی زودتر از تو، دست بکارشده است.@};-
-
حكومت نظامي بود ، سروانه به غضنفر ميگه كه تو اينجا كشيك بده ، از هفت شب به بعد هر كسي رو تو خيابون ديدي در جا بزنش .
حرفش كه تموم ميشه ، تا مياد بره سوار ماشينش بشه ، ميبينه صداي گلوله اومد . برميگرده ميبينه غضنفر زده يك بدبختي رو كشته !
داد ميزنه : احمق ! الان كه تازه ساعت پنج بعد از ظهره ! غضنفر ميگه : قربان اين يه آدرسي پرسيد كه ، عمراً تا ساعت نه شب هم پيداش نميكرد !یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
مثل اینکه این غضنفره مد شد.
خوب. غضنفر همش دعا میکرده با اماما محشور بشه. میمیره ! پسرش خوابشو میبینه: ازش میپرسه جات خوبه؟ میگه نه بابا پدرم دراومده. صبح باید پانسمان سر امام علی رو عوض کنم. به حسین آب بدم. پوشاک علی اصغر رو عوض کنم. رقیه رو از مهدبیارم. برای زین العابدین سوپ درست کنم. سر کلاس درس باقر بشینم. برگه های امتحانی صادق رو تصحیح کنم. کفترای رضا رو دون بدم. برم زندان ملاقات امام عسگری. خبر مرگم شب هم خسته و کوفته دنبال مهدی بگردم.
نظر
-
سه تا مرد مست سوار تاکسی شدن..
در رو که بستن ، راننده دید خیلی مستن ، سریع ماشین رو روشن کرد ،بعد زود
خاموش کرد گفت:
مسافران عزیز رسیدیم به مقصد..!
مرد اولیه پول میده پیاده میشه...
... ... مرد دومیه نه تنها پول میده بلکه تشکر هم میکنه !
... ... مرد سومیه اما با عصبانیت تمام یه دونه محکم میزنه تو سر راننده !
راننده میگه چرا میزنی..؟
اونم میگه: اینو زدم که درس عبرتی بشه واست از این به بعد تند نری..!
داشتی هممونو به کشتن میدادی مردیکه...!
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
غضنفر به یه مسیحی میگه شما چرا اینقدر پولدارید؟ مسیحی میگه خدا یه چک نوشت داد به مریم. اونم نقد کرد و داد به ما. مسیحی میگه شما چرا فقیرید موندید؟ غضنفر میگه: خدا یه چک نوشت داد به محمد. محمد داد به علی. علی داد به حسن. حسن داد به حسین. حسین داد به زین العابدین. همین جوری رسید به آخری که اونم غیبش زد. ما موندیم دست خالی حالا میگن شاید این جمعه بیاید. شاید اون جمعه بیاید. جمعه ها هم که بانک تعطیله!!
نظر
-
پسر داییم رفته بود سوپری محلشون کشک بخره مغازه شلوغ بود . از پشتِ همه بلند میگه آقا کشک داریــــــن؟! یارو میگه: کیلویـــــی؟؟ جواب میاد پـَـَـ نــه پـَـَــــ... متـــــری!!!
جمعیت میزنن زیر خنده فروشنده هم میگه برو بیرون اگه باباتو نمیشناختم با لگد مینداختمت بیرون!
اعصابا ضعیفِ این روزا مراقب باشید...
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
نظر