کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
[B]
[FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]
[B]
[FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]
[B]
[B]
پسرخالم رفته خواستگاری
رفتن تو اتاق با هم حرف بزنن دختره میگه
من قصد ازدواج ندارم پسر خالم کم نیاورد
گفت :منم اومدم خونتون موز بخورم…
-----------------------------------------------------------------------------------------
خبر فوری
از این به بعد بازیای پرسپولیسو از شبکه نسیم ببینید
شبکه نسیم شبکه نشاط و سرگرمی
در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی با هم ندارند نه ماندن کسی حادثه ست نه رفتنِ کسی فاجعه !
[B]
دختره داشت اخبار مذاکرات رو میدید ....
مامانش میگه دخترم چه خبر ؟
.
دختره میگه هیچی اشتون همون کت قبلی تنشه ...
کفشاشم خیلی زشته!!!
.
عمق برداشت سیاسیشون از اخبار رو حال کردى
[B]
رفتم مغازه دوستم.دیدم یه دختره لپ تاپشو خیلی شاکی آورد کوبید رومیز!!!
به فروشنده گفت:لپ تاپتون خرابه!من اینو نمیخوام!!!
فروشنده:چرا؟!؟!؟!
دختره:من نمیتونم اطلاعات لپ تاپ قدیمیمو رو این بریزم!!!
فروشنده:خانوم امکان نداره!میشه لطفا این کا رو یکبار جلوی من انجام بدین؟
دختره لپ تاپشو روشن کرد,یه موس هم از تو کیفش دراورد!!!
روی فایل مورد نظرش با موس راست کلیک کرد و cut رو انتخاب کرد!!!
موس رو از اون لپ تاپش جدا کرد,بعدش با دقت موس رو به اون یکی لپ تاپش متصل کرد!!!
دوباره راست کلیک کرد و از اونجا paste رو زد!!!
فروشنده سکته کرد!!!...............
در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی با هم ندارند نه ماندن کسی حادثه ست نه رفتنِ کسی فاجعه !
نظر