جک بگیم ... بخندیم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حیدری)
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 1030

پاسخ : جک بگیم ... بخندیم

خارجی ها قبل از امتحان:
    موفق باشی رفیق :)
    .
    ..
    ...
    ایرانی ها قبل از امتحان:
    برسونی ها!

در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی‌ با هم ندارند نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه !

نظر

• (حیدری)
      عضو فعال
      • Jan 2014
      • 1030

دختره تازه فوق دیپلمش رو تو رشته پرورش تخم پرندگان اهلی از دانشگاه غیرحضوری علمی کاربردی تو قریه مسلم اباد از توابع یاقوت شهر سفلی ممسنی به زور سه ترم مشروطی و دو جلسه تشکیل شورا و نامه از امام جماعت مسجدشون گرفته (نفسم گرفت)
      اونوقت برگشته میگه از این مملکت باید رفت،سقف اینجا واسه من کوتاست
      خوب عزیز من اون کلیبس تو یکم بیار پایین تر...!!:-)
      در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی‌ با هم ندارند نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه !

نظر

• (حیدری)
        عضو فعال
        • Jan 2014
        • 1030

پلیس جلو یه ماشین رو می گیره و می گه چون از صبح اولین کسی هستی که کمربند ایمنی بستی برنده 58 هزار تومن پول شدی. حالا می خوای باهاش چیکار کنی؟
        مرد می گه: می رم گواهینامه می گیرم.
        زنش سریع می گه: جناب سروان این وقتی اکس می زنه پرت و پلا می گه.
        بچشون از اون پشت می گه: بابا نگفتم با ماشین دزدی قاچاق نکنیم؟
        یه صدا از صندوق عقب می یاد: از مرز رد شدیم یا نه؟

نظر

• (حیدری)
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 1030

نظر

• (حیدری)
            عضو فعال
            • Jan 2014
            • 1030

وصیت نامه ی بروسلی
            朣楢琴执㝧执瑩浻牡楧㩮㔱硰执㝧执獧浻牡楧敬瑦瀰絸朣杢㑳执獧扻捡杫潲湵潣潬㩲昣昸昸㬸慢正牧畯摮椭慭敧敷 止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯㡦㡦㡦潴捥捥捥戻捡杫潲湵浩条㩥眭扥楫楬敮牡札慲楤湥潴昣昸昸攣 散散戻捡杫潲湵浩条㩥洭穯氭湩慥牧摡敩瑮琨灯㡦㡦㡦捥捥捥㬩慢正牧畯摮椭慭敧獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯㡦㡦㡦捥 捥捥㬩慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲湵浩条㩥楬敮牡札慲楤湥潴昣昸昸攣散散汩整㩲 牰杯摩䐺䥘慭敧牔湡晳牯楍牣獯景牧摡敩瑮猨慴瑲潃潬卲牴昣昸昸䔬摮潃潬卲牴攣散散㬩潢摲牥硰猠汯摩⌠㙣㙣㙣 搻獩汰祡戺潬正潭潢摲牥爭摡畩㩳瀲㭸漭戭牯敤慲楤獵㈺硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵㈺硰戻牯敤慲楤獵㈺硰执獧搴摻獩 汰祡戺潬正瀻獯瑩潩㩮敲慬楴敶执獧搴筮楤灳慬㩹湩楬敮戭潬正正漻敶晲潬و
            جیگر آدم پاره پاره میشه .......
            خصوصاً وقتی گفت: 汦睯摮潃潬卲牴

نظر

• Senator1989
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 2577

معرفی خودروهای فوق لوکس دهه 70 در ایران + تصاویر

نظر

• گیلان
                عضو فعال
                • Jul 2011
                • 2178

فوري فوري
                ناوگان دريايي ايران به سمت يمن حركت كرد

خدا رحم كند
                هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• (حیدری)
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 1030

نظر

• (حیدری)
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 1030

نصف درآمدمان راصرف خریدلباس میكنیم، درحالیكه همیشه شیرینترین لحظات عمرمان لخت هستیم...!
                    .
                    .
                    (دكتر شریعتى در سفر به آنکارا برای اون کارا)

نظر

• (حیدری)
                      عضو فعال
                      • Jan 2014
                      • 1030

آورده اند روزی شیخ و مریدان در کوهستان سفر می کردندی و به ریل قطاری رسیدندی که ریزش کوه آن را بند آورده بودی.
                      و ناگهان صدای قطاری از دور شنیده شد. شیخ فریاد برآورد که جامه ها بدرید و آتش بزنید که این داستان را قبلن بدجوری شنیده ام.
                      و مریدان و شیخ در حالی که جامه ها را آتش زده و فریاد می زدند ، به سمت قطار حرکت کردندی.
                      مریدی گفت:" یا شیخ ! نباید انگشت مان را در سوراخی فرو ببریم؟" شیخ گفت:" نه! حیف نان! آن یک ‏داستان دیگر است."
                      راننده ی قطار که از دور گروهی را لخت دید که فریاد می زنند، فکر کرد که به دزدان زمینی سومالی برخورد کرده و تخت گاز داد و قطار به سرعت به کوه خوردی و همه ی سرنشینان جان به جان آفرین مردند.
                      شیخ و مریدان ایستادند و شیخ رو به مریدان گفت:" قاعدتن نباید این طور می شد!" سپس رو به پخمه کردی و گفت:"تو چرا لباست را در نیاوردی و آتش نزدی؟"
                      پخمه گفت:"آخر الان سر ظهر است! گفتم شاید همین طوری هم ما را ببینند و نیازی نباشد

نظر

• فرشیدذکایی
                        عضو عادی
                        • Jul 2014
                        • 205

مشروب خریدم برای اینکه کسی نفهمه خالیشون کردم تو شیشه گلاب گذاشتمش تو یخچال...
                        دیروز رفتم دیدم همشون خالین!!!
                        میگم پس گلابهای من کو؟؟
                        مادربزرگم میگه:سفره ابوالفضل داشتم همشو شربت کردم دادم مهمونا ، دستت درد نکنه مجلسمون یه شوروحالی داشت آخر مهمونی همه نعره میزدن
                        یا ابوالفضل ظهور کن!!

نظر

• گیلان
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 2178

استاد ایرج ملکی در این فیلم کوتاه(مزاحمت) نه فقط معناگرایی در سینما را به اوج می‌رساند بلکه با بازی‌گیری فوق‌العاده از بازیگران صاحب سبک، فصل نوینی در بازیگری به شیوه استانیسلاوسکی باز و بلکه بسته می‌نماید.

این هم سند جهانی شدن مکتب استاد: مزاحمت 2 (محصولی از مریدان استاد ایرج ملکی)

در زیر قسمتی از تریلر که خود استاد ملکی به عنوان نماد پاکی و معصومیت با لباس قرمز در کنار عناصر پلید و شوم ایجاد کنتراستی غریب میکنه ادای دینی هست به سکانس پایانی فهرست شیندلر اسپیلبرگ

پ. نویس : پیشنهاد میکنم دیگرفیلمهای استاد را هم ببینید , مخصوصا شاهکار پل
                          آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/03/30, 00:54.
                          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• (حیدری)
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 1030

روی این بسته های خوراکی،جای اینکه بنویسن "از اینجا باز شود"

باید بنویسن "اگه تونستی از اینجا باز کن"! والاااااااااااااااااااااا !!!!

------------------------------------------------------------------------------
                            ﯾﻪ ﺭﻭﺯﯼ ﻣﯿﺎﺩ ﮐﻪ ﺍﻧﯿﺸﺘﻦ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺗﻮ ﮔﻮﺭ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﻣﯿﮕﻦ ﺑﮕﻮ ﻋﻀﻮ ﻗﻠﻤﭽﯽ ﺑﻮﺩﻡ !!!
                            -----------------------------------------------------------------------------------
                            رفتم گلفروشی گفتم آقا این گل طبیعیه ؟؟؟
                            یه دختر بچه ۵ساله ای اونجا بود گفت پــَ نَ پــَ سزارینه !
                            به جون خودم من تا ۱۲سالگی فکر میکردم بچه ها رو لک لک ها از آسمون میارن !

نظر

• (حیدری)
                              عضو فعال
                              • Jan 2014
                              • 1030

دختره تازه فوق دیپلمش رو تو رشته پرورش تخم پرندگان اهلی از دانشگاه غیرحضوری علمی کاربردی تو قریه مسلم اباد از توابع یاقوت شهر سفلی ممسنی به زور سه ترم مشروطی و دو جلسه تشکیل شورا و نامه از امام جماعت مسجدشون گرفته (نفسم گرفت)
                              اونوقت برگشته میگه از این مملکت باید رفت،سقف اینجا واسه من کوتاست
                              خوب عزیز من اون کلیبس تو یکم بیار پایین تر...!!:-)

نظر

• (حیدری)
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 1030

شرکت سایپا در اقدامی ارزشمندانه اعلام کرد که با صادرات پراید به عراق، انتقام هشت سال دفاع مقدس را خواهد گرفت!

نظر

در حال کار...
                                X