جک بگیم ... بخندیم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • B A R A N
    عضو فعال
    • Mar 2015
    • 677

پاسخ : جک بگیم ... بخندیم

شش سال به دوستت مهربونی میکنی ؛ خوبی باهاش ، هر کاری میگه میکنی که بفهمونی دوستش داری .…
    دو روز که اعصاب نداری ؛ میگه : حالا شناختمت ... !!!

================================

شرلوک هلمز ، کارآگاه معروف و معاونش واتسون رفته بودند صحرانوردی و شب هم چادری زدند و زیر آن خوابیدند . نیمه شب هلمز بیدار شد و آسمان را نگریست .
    بعد واتسون را بیدار کرد و گفت : " نگاهی به بالا بینداز و به من بگو چه می بینی ؟ "
    واتسون گفت : " میلیون ها ستاره می بینم . "
    هلمز گفت : " چه نتیجه ی می گیری ؟ . "
    واتسون گفت : " از لحاظ روحانی نتیجه می گیرم که خداوند بزرگ است و ما چقدر در این دنیا حقیریم . از لحاظ ستاره شناسی نتیجه می گیرم که زهره در برج مشتری ست ، پس باید اوایل تابستان باشد . از لحاظ فیزیکی نتیجه می گیرم که مریخ در محاذات قطب است ، پس باید ساعت حدود سه نیمه شب باشد . "

شرلوک هلمز با تعجب به او نگاهی انداخت و گفت : " واتسون! تو احمقی بیش نیستی ! نتیجه اول و مهمی که باید بگیری این است که چادر ما را دزدیده اند .

.

نظر

• (حیدری)
      عضو فعال
      • Jan 2014
      • 1030

دﻭﺳﺘﻢ ﺷﮑﺴﺖ ﻋﺸﻘــــــﯽ ﺧﻮﺭﺩﻩ :|
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      ﺍﻭﻣﺪﻩ ﭘﯿﺸﻢ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﻣﯿﮕﻪ :
      ﻋﺸﻖ ﻭ ﻋﺎﺷﻘﯽ ﻫﻤﺶ ﺩﺭﻭﻏﻪ ،
      ﺩﯾﮕﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﻣﺚ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻢ :|
      ﻋﺎﺷﻖ ﻧﺸﻢ ،
      ﭘﺴﺖ ﺑﺎﺷﻢ ،
      ﺁﺷﻐﺎﻝ ﺑﺎﺷﻢ ،
      ﻋﻮﺿﯽ ﺑﺎﺷﻢ ،
      ﻣﺚ ﻻﺷﺨﻮﺭﺍ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﻢ ...
      ﺍﺻﻦ ﺑﺸﻢ ﯾﮑﯽ ﻣﺚ ﺗﻮ ﮐﻪ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭ ﻫﯿﭽﯽ
      ﺣﺎﻟﯿﺶ ﻧﯿﺲ !! :|
      .
      ﻣﻮﻧﺪﻡ ﺩﻟﺪﺍﺭﯾﺶ ﺑﺪﻡ ﯾﺎ ﺑﺰﻧﻣﺶ ﺻﺪﺍ ﺳﮓ ﺑﺪﻩ ؟؟؟؟
      در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی‌ با هم ندارند نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه !

نظر

• (حیدری)
        عضو فعال
        • Jan 2014
        • 1030

دختره اومد بانک از حساب خودش چک کشیده پول برداره
        چکش یکم پاره شده بود
        بهش گفتن خانوم لطف کنید پشت نویسی کنید تا پاس بشه
        پشت نویسی کرده:
        پارگی از طرف اینجانب میباشد.:|||||||||

کارمندا که استعفا دادن از کار هیچ...
        مدیر بانکه اختلاص کرده فرار کرده :)):))
        در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی‌ با هم ندارند نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه !

نظر

• (حیدری)
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 1030

مردی قصد خودكشی داشت به بالای صخره بلندی رفت و طنابی به گردنش انداخت و آن را به صخره بست،مقداری سم خورد و خود راآتش زد وخود را پرت كرد ودر همان حال به سمت سر خود شلیك كرد.تیر به خطارفت و طناب را قطع كرد مرد كه از حلق آویز شدن نجات یافت به داخل آب افتاد و آتش خاموش شد و استفراغ سم را از بدن او دفع كرد.ماهیگیری اورا دید و از آب زنده بیرون آورد.مرد به بیمارستان شهید بهشتی منتقل شد و در آنجا بعلت نبود امكانات درگذشت.

نظر

• B A R A N
            عضو فعال
            • Mar 2015
            • 677

یک مرکز خرید در مرکز شهر تازه افتتاح شده بود که زنان می توانستند به آنجا بروند و مردی را انتخاب کنند که شوهر آنان باشد.
            .این مرکز پنج طبقه داشت و هر چه که به طبقات بالا تر می رفتند خصوصیات مثبت مردان بیشتر می شد .

اما برای زنان قانونی گذاشته بودند که اگر در طبقه ای دری را باز کنند باید حتما آن مرد را انتخاب کنند و اگر به طبقه ی بالا تر می رفتند دیگر اجازه ی برگشت ندارند و هر شخص فقط یک بار می تواند از این مرکز استفاده کند .
            روزی دو دختر که با هم دوست بودند به این مرکز خرید رفتند تا شوهر مورد نظر خود را پیدا کنند .

در اولین طبقه روی در نوشته بود : این مردان شغل معمولی دارند و باهوش و زیرک هستند . دختری که تابلو را خوانده بود گفت : خب بهتر از کارنداشتن و احمق بودن است ولی دوست دارم ببینم بالا تری ها چگونه اند ؟

پس رفتند .
            در طبقه ی دوم نوشته بود : این مردان شغلی با حقوق زیاد هوش زیاد و چهره ی زیبا دارند . دختر گفت : " هوم م م " طبقه ی بالا چه جوریه... ؟!

طبقه ی سوم : این مردان شغلی با حقوق عالی دارند هوش بالاو چهره ی زیبا دارند و خوش اخلاق هستند و در کار خانه هم کمک می کنند . وای ... چقدرعالی.!!
            ولی برویم بالا تر . و دو باره رفتند.

طبقه ی چهارم : این مردان شغلی با حقوق عالی و هوش بالاو اخلاق خوب دارند مهربان هستند و دارای مدرک تحصیلی بالا و دارای چهره ای زیبا هستند همچنین در کار خانه کمک می کنند و هدف های عالی در زندگی دارند .

آن دو دختر واقعا به وجد آمده بودند . دختر : وای چقدر خوب . پس چه چیزی ممکنه در طبقه ی آخر باشه ...؟!

پس به طبقه ی پنجم رفتند . آنجا نوشته بود : این طبقه فقط برای این است که ثابت شود زنان راضی شدنی نیستند . از این که به مرکز ما آمده اید متشکریم و روز خوبی را برای شما آرزو مندیم .!!!!!!!!!
            :))

=================================

مامانم در طول شبانه روز فقط یکبار بهم میگه مهندس اونم آخره شباست که صِدام میزنه مهندس بیا آشغالا رو بزار دَم در!

.

نظر

• گیلان
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 2178

یک روز مردی به خواستگاری دختری روستایی رفت , پدر دختر مرد جوان را وارسی کرد و گفت : اشکالی ندارد اما برای همسری دختر من باید بتوانی دم یکی از سه گاو مرا بگیری ؟!
              مرد گفت باشد .
              مرد روستایی گاو اول را از طویله ول کرد بیرون , یک گاو نر 800 کیلویی با شاخهایی بلند و تیز و بسیار وحشی , مرد خواستگار کم مانده بود خودش را از ترس خیس کند به بالای دیوار گلی پرید و به سمت گاو نرفت !
              مرد روستایی گاو دوم را رها ! گاوی بسیار وحشی و با آثار جراحات مبارزه ,با یک چشم کور و یک شاخ نیمه شکسته که گواهی میداد در بسیاری نبردها تا پای جان میجنگد ...مرد خواستگار از ترس پرید بالای دیوار و جا خالی داد !
              مرد روستایی گاو سوم را از طویله به بیرون رها کرد ! گاو پیر و مریض و لاغری بود که عنقریب بود بیفتد و جان به جان آفرین تسلیم کند, مرد خواستگار از دیدنش ذوق زده و خوشحال شد و با حرکتی زیبا به پشت گاو پرید تا دمش را بگیرد , اما گاو دم نداشت :p
              هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• امیر بهرامی
                Banned
                • Jul 2013
                • 2201

آقاييييييووووننننن

داداشششششامممم

روز 12 ارديبهشت روز ماس،

يعني کُلّش واس ماس

چون روزش باس ماس

کادوهاشممممم.... ماس ماس

❤️پيشاپيش روز مرد مبارک...❤️

نظر

• گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                  آقاييييييووووننننن

داداشششششامممم

روز 12 ارديبهشت روز ماس،

يعني کُلّش واس ماس

چون روزش باس ماس

کادوهاشممممم.... ماس ماس

❤️پيشاپيش روز مرد مبارک...❤️
                  اگر اشتباه نکنم لهجه آفای زهتابی (جواد رضویان) در این سریال قمی میباشد !
                  اگر درست تشخیص داده باشیم میتوانیم به لایه های زیرین و پنهان افکار نویسنده پی برده باشیم که کجا را هدف قرار داده است و در قالبی طنز از تلخی ماجرا برایمان صحبت میکند !
                  البته ممکن هم هست کل این ماجرا تصادفی است و تنها بزرگ نمایی است از برخی وقایع جامعه که در قالبی طنز و برای سرگرمی تهیه شده است .
                  هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• yahya
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 334

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                    اگر اشتباه نکنم لهجه آفای زهتابی (جواد رضویان) در این سریال قمی میباشد !
                    اگر درست تشخیص داده باشیم میتوانیم به لایه های زیرین و پنهان افکار نویسنده پی برده باشیم که کجا را هدف قرار داده است و در قالبی طنز از تلخی ماجرا برایمان صحبت میکند !
                    البته ممکن هم هست کل این ماجرا تصادفی است و تنها بزرگ نمایی است از برخی وقایع جامعه که در قالبی طنز و برای سرگرمی تهیه شده است .
                    چند کلمه از لهجه مشهدیه مثل کوجیه و اینجی و. ....
                    (*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• B A R A N
                      عضو فعال
                      • Mar 2015
                      • 677

پس از اعلام اینکه دکتر احمدی نژاد اعلام کرد که «انگلیس در غرب افریقا واقع شده» عده ای از کاوشگران تربیتی بر آن شدند که این مشکل را ریشه یابی کنند. بهمین خاطر به یکی از مدارس گرمسار رفتند و با همکاری کارمندان آموزش و پرورش و همچنین فراش مدرسه ورقه امتحانی احمدی نژاد در درس جغرافیای کلاس چهارم ابتدایی را پیدا کردند تا برای تحقیق و تفحص بیشتر تحویل عده ای از روانشناسان نمایند.
                      نسخه ای از این ورقه بدست من رسیده که در اینجا میخوانید:

توانا بود هر که دانا بود
                      دبستان ششم بهمن آرادان از توابع گرمسار
                      شهریورماه 1341
                      نام و نام خانوادگی دانش آموز: دکتر محمود احمدی نژاد
                      کلاس: چهارم - ج
                      نام معلم: سکینه خان باجی
                      ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      1- پایتخت ایران چه شهری است؟ (راهنمایی: اولش با ت شروع میشود) (2 نمره)
                      - توالت مسجد جمکران

2- انگلستان در شمال چه قاره ای واقع شده است؟ (راهنمایی: اولش با الف شروع میشود) (2 نمره)
                      - انگلستان در غرب افریقا ست

3- مجمع الجزایر فیجی که در نزدیکی اندونزی است به کدام کشور آسیای جنوب شرقی نزدیکتر است؟ (راهنمایی: سوال را با دقت بخوانید) (2 نمره)
                      - لهستان جنوبی

4- نیویورک در کدام کشور دنیا واقع شده است؟ (2 نمره)
                      - در خارج کشور

5- همسایه شرقی آلمان غربی چه کشوری است؟ (راهنمایی: اولش با آلمان شروع میشود) (5 نمره)
                      - گرمسار

6- دو استان ایران را که با «خ» شروع میشوند را نام ببرید: (3 نمره)
                      خانم اجازه خوزستان

7- خط فرضی استوا که کره زمین را به دو قسمت شمالی و چنوبی تقسیم کرده را تعریف کنید (4 نمره)
                      خط استوا را سهیونیستها کشیده اند تا بین ملتها جدایی بیاندازند. من وقتی که بزرگ شدم میخاهم خط استوا را پاک کنم.

8- سه کشور صنعتی دنیا را نام ببرید (2 نمره)
                      -بولیوی -ونزوئلا- صافکاری عباس آقا

امضا معلم
                      نمره - یک تمام

لازم به ذکر است که بر اساس شواهد و مدارک موجود در پرونده تحصیلی نامبرده اگرچه این دانش آموز در ابتدا در این درس نمره -1- گرفته بود ولی با امدادهای غیبی و دعاهای امت حرب الله و همکاری برادران ارزشی در نهایت نمره 22 گرفت و شاگرد ممتاز مدرسه شان گردید.

.

نظر

• B A R A N
                        عضو فعال
                        • Mar 2015
                        • 677

یک روز یک زن و مرد ماشینشون با هم تصادف ناجوري می کنه. ولی هردوشون بطرز معجزه آسایی جون سالم بدر می برن.

وقتی که هر دو از ماشینشون که حالا تبدیل به آهن قراضه شده بیرون میان، رانندهء خانم بر میگرده میگه:

- آه چه جالب شما مرد هستید!…. ببینید چه به روز ماشینامون اومده! همه چیز داغون شده ولی ما سالم هستیم! این باید نشونه ای از طرف خدا باشه که اینطوری با هم ملاقات کنیم و ارتباط مشترکی رو با صلح و صفا آغاز کنیم!

مرد با هیجان پاسخ میگه:

- اوه … “بله کاملا” …با شما موافقم این باید نشونه ای از طرف خدا باشه!

بعد اون خانم زيبا ادامه می ده و می گه:

- ببین یک معجزه دیگه! ماشین من کاملن داغون شده ولی این شیشه مشروب سالمه. مطمئنن خدا خواسته که این شیشه مشروب سالم بمونه تا ما این تصادف خوش یمن كه مي تونه شروع جريانات خيلي جالبي باشه رو جشن بگیریم!

و بعد خانم زيبا با لوندي بطری رو به مرد میده.

مرد سرش رو به علامت تصدیق تکان میده و در حاليكه زير چشمي اندام خانم زيبا رو ديد مي زنه درب بطری رو باز می کنه و نصف شیشه مشروب رو می نوشه و بطری رو برمی گردونه به زن.

زن درب بطری رو می بنده و شیشه رو برمی گردونه به مرد.

مرد می گه شما نمی نوشید؟!

زن لبخند شيطنت آميزي مي زنه در جواب می گه:

- نه عزيزم ، فکر می کنم الان بهتره منتظر پلیس باشيم !!!

.

نظر

• B A R A N
                          عضو فعال
                          • Mar 2015
                          • 677

شخصی در ماه مبارک رمضان خدمت یکی از روحانیون میرسه و می گه ببخشید من امروز که رفتم خونه چون از

راه رسیده بودم و بسیار تشنه بودم یه لیوان آب خوردم و به حاجیه خانم گفتم چند تا سیخ کباب بیار تا جوجه

ها را سیخ کنم و بعد جاتون خالی جوجه کباب را هم خوردم بعد چند ساعتی خوابیدم تا بیدار شدم دیدم بچه

ها خونه نیستند به حاجیه خانم گفتم تشریف بیارید در خدمت باشیم.

بعدش نیاز به غسل داشتم پریدم وسط حوض که غسل ارتماسی کنم سرم خورد ته حوض

تازه یادم اومد ای بابا من که روزه بودم

میخام بدونم آیا روزه من صحیح بوده؟

روحانی کمی من من کرد و گفت والا شما تقریبا همه مبطلات روزه را انجام دادی اما چون یادت نبوده روزت درسته

ولی جالبه مسلمانی به این خری هم ندیده بودم

=======================

يه آخونده ميگن بلدي انگليسي شماره ها رو بگي؟ميگه:
                          کاري نداره، وان، تو، تري، فور، فايو، نعوذبالله سکس

.

نظر

• محمد-پ
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 236

از یه زن اصفهونی میپرسن اگر حج آقا تمایل داشته باشد شما از کجا میفهمید ؟
                            زنه میگه حج آقا وقتی تمایل داشته باشه سوت میزنه من میفهم که بعله .

باز میپرسن خب اگه شما تمایل داشته باشید حج آقا از کجا میفهمه ؟
                            زنه جواب میده
                            از حج آقا میپرسم

حج آقا شما بودین سوت زدین ؟

نظر

• B A R A N
                              عضو فعال
                              • Mar 2015
                              • 677

يه مرد ۸۰ ساله ميره پيش دكترش براي چك آپ
                              دكتر ازش در مورد وضعيت فعليش مي پرسه و پيرمرد با غرور جواب میده
                              هيچوقت به اين خوبي نبودم. تازگيا با يه دختر25 ساله ازدواج كردم و حالا باردار شده و كم كم داره موقع زايمانش ميرسه. نظرت چیه دکتر؟
                              دكتر چند لحظه فكر ميكنه و ميگه: خب...بذار يه داستان برات تعريف كنم.

من يه نفر رو مي شناسم كه شكارچي ماهريه. اون هیچوقت تابستونا رو براي شكار كردن از دست نميده.
                              يه روز كه مي خواسته بره شكار از بس عجله داشته اشتباهي چترش رو به جاي تفنگش بر ميداره و ميره توي جنگل.
                              همینطور که میرفته جلو يهو از پشت درختها يه پلنگ وحشي ظاهر ميشه و مياد به طرفش.
                              شكارچي چتررو به طرف پلنگ نشونه مي گيره و ….. بنگ!
                              پلنگ كشته ميشه و ميفته روي زمین!
                              پيرمرد با حيرت ميگه: اين امكان نداره!حتماً يه نفر ديگه پلنگ رو با تير زده!
                              دكتر يه لبخند ميزنه و ميگه: دقيقاًمنظور منم همين بود.

=================================

به غضنفر میگن دوست داری بچه ات پسر باشه یا دختر ؟

میگه فرقی نمیکنه ، سالم باشه ، سگ باشه

.

نظر

• B A R A N
                                عضو فعال
                                • Mar 2015
                                • 677

یه روز یه جوونی سرش رو می چسبونه به شیشه آرایشگاه و از آرایشگر می پرسه چقدر
                                طول می کشه تا نوبت من بشه؟
                                آرایشگر یه نگاهی به مغازه اش می اندازه و جواب می ده : حدود 2 ساعت دیگه و
                                جوون میره.

چند روز بعد دوباره جوونه می آد و سرش رو می چسبونه به شیشه می گه و می پرسه
                                چقدر طول می کشه تا نوبت من بشه؟

دوباره آرایشگر یه نگاهی به مغازه اش می اندازه و جواب می ده : حدود 3 ساعت
                                دیگه و جوون بازم می ره.

دفعه بعد که جوونه میاد و این سوال رو می پرسه ، آرایشگره از یکی از دوستانش به
                                نام Bill می خواد که بره دنبال طرف ببینه این آدم کجا می ره؟ ماجرا چیه که هر
                                دفعه می پرسه کی نوبتش می شه اما می ره و دیگه نمی آد ؟!

Bill می ره و بعد از مدتی در حالی که از شدت خنده اشک تو چشاش جمع شده بود بر
                                می گرده. آرایشگر ازش می پرسه : خب چی شد؟ کجا رفت؟

Bill جواب می ده: رفت خونه تو !!!

========================

به غضنفر میگن عجب مملکت خر تو خری داریم میگه آره بابا من 3 بار رفتم
                                سربازی هیچکی نفهمید.

.

نظر

در حال کار...
                                X