فنسر دو معنی داره - یکی مربوط به همون رشته ورزشی شمشیربازیه - یکی هم مربوط به هواپیماهای جنگنده - درسته؟
بورسی, ورزش و ....
Collapse
X
-
درود به منای عزیز
من هم از نسل بانوان هستم (بزن قدش) لازم شد گیس کشی هم کنیم کسی غیرتی نمیشه راحت باش:D
در ضمن شما جای علی کریمی اسطورتون بودین چه میکردین؟؟؟( هر چند من کریمی رو دوست دارم اما مونده تا بشه فرهاد هفت مقدس )حالا سید صالحی بماند اونم مثل قاضی فرقی نمیکنه
نظر
-
در اصل توسط هم بازی پست شده است View Postدرود به منای عزیز
من هم از نسل بانوان هستم (بزن قدش) لازم شد گیس کشی هم کنیم کسی غیرتی نمیشه راحت باش:D
در ضمن شما جای علی کریمی اسطورتون بودین چه میکردین؟؟؟( هر چند من کریمی رو دوست دارم اما مونده تا بشه فرهاد هفت مقدس )حالا سید صالحی بماند اونم مثل قاضی فرقی نمیکنهچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
بزار پولادی مصدمیت تمام بشه - اون موقع بهت میگم پیستون چپ و راستی که دائماً تو محوطه 18 قدم هستن و گل میزنن یعنی چه - زوج اون با ماهینی - دفاع ما هم که شده سیم خاردار - هرکی تونست از بنگرو سیدجلال رد شه !!!!!!مرد میخواد رد شهچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postممنون جناب مدیر - ما خیلی مخلصیم - هرموقع وقت کردی یه خرده در رابطه با رشته ورزشی خودت کمی برامون بنویس - البته این رشته فکر کنم مال بچه پولدارهاست - اینطور نیست ؟ والله من چیز زیادی ازش نمیدونم -
در مورد رشته شمشیربازی هم تو صفحات ابتدائی نوشتم منتها عکسهاش هوتوتو شدن !
در مورد اینکه ورزش بچه پولداراست ، بعععله منتها بنده توپ جمع کنشونم :Dشخصیت مرد سرنوشت اوست
نظر
-
در اصل توسط FENCER پست شده است View Postبردی به بزرگی یک قهرمانی ، عشق استپرسپولیسچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
نظر