بورسی, ورزش و ....

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ampour
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1306

چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• ampour
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1306

البته هنوز فرق بین اون لباسهایی که گفتی رو نفهمیدم

نظر

• ampour
        عضو فعال
        • May 2013
        • 1306

داداشم زمان جنگ توی شهر شما خدمت میکرد - لشکر64 اورمیه - امشب اس تق لالی ها بازی دارند - دوستان فردا تحلیل هاشونو آماده کنند لطفا/:.yead.:/

نظر

• هم بازی
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 55

درود به منای عزیز
          من ورزش کردن رو دوست دارم و یکی از تفریحات مورد علاقم هست که خستگی رو از تنم بیرون میکنه، شنا و ایروبیک کار میکنم .
          در مورد قاضی فکر میکنم یکم منصفانه تر نگاه کنیم بهتره...بنظر من نمیشه گفت خاین، چون اگر دوست نداشت لزومی نداشت پارسال با تیم قرداد ببنده بعد گل نزنه!!!چرا باید سابقه فوتبالی خودش رو خراب کنه، گاهی یه نفر توی تیم جا نمیوفته و کاریش نمیشه کرد ، انصاری فرد هم همین بود.هر دو به امید روزهای خوب اومدن
          پرسپولیس اما نشد که بشه.
          راستی پارسال هم با همین دفاع سم خاردارتون اون همه جشنواره گل خوردن راه انداختین دیگه نه؟
          :">
          البته امیدوارم تیمتون امسال خوب کار کنه چون رقابت سالم زیباتره و دربی قشنگتری خواهیم داشت.
          به امید برد امشب استقلال.

نظر

• ampour
            عضو فعال
            • May 2013
            • 1306

[QUOTE=هم بازی;361444]
            درود به منای عزیز
            من ورزش کردن رو دوست دارم و یکی از تفریحات مورد علاقم هست که خستگی رو از تنم بیرون میکنه، شنا و ایروبیک کار میکنم .
            در مورد قاضی فکر میکنم یکم منصفانه تر نگاه کنیم بهتره...بنظر من نمیشه گفت خاین، چون اگر دوست نداشت لزومی نداشت پارسال با تیم قرداد ببنده بعد گل نزنه!!!چرا باید سابقه فوتبالی خودش رو خراب کنه، گاهی یه نفر توی تیم جا نمیوفته و کاریش نمیشه کرد ، انصاری فرد هم همین بود.هر دو به امید روزهای خوب اومدن
            پرسپولیس اما نشد که بشه.
            راستی پارسال هم با همین دفاع سم خاردارتون اون همه جشنواره گل خوردن راه انداختین دیگه نه؟
            [B][I][COLOR=#0000cd]البته امیدوارم تیمتون امسال خوب کار کنه چون رقابت سالم زیباتره و دربی قشنگتری خواهیم داشت.

اه اه اه ما جشنواره گل خوردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برد کم داشتیم قبول - اما گل زیاد نخوردیم

نظر

• ampour
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1306

نظر

• ampour
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1306

شش تایی ها نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                اس تق لالی ها نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                عشق فقط پرسپولیس زلزله ..........................................

نظر

• ampour
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1306

[QUOTE=هم بازی;361444]
                  درود به منای عزیز
                  پرسپولیس اما نشد که بشه.
                  [B][I][COLOR=#0000cd]البته امیدوارم تیمتون امسال خوب کار کنه چون رقابت سالم زیباتره و دربی قشنگتری خواهیم داشت.

امشب هم شانس آوردین - اگه ضربه سر (کرنر) گل میشد یا پنالتی گل میشد ............... ببین صبا چندتا موقعیت داشت و اس تق لال شما چندتا !!!!!!!!! گل قاضی هم شانسی بود - اگه گل زن بود خودمون نگهش میداشتیم - در هر صورت منتظر پیروزی فردای ما باش - صدر جدول همیشه مال پرسپولیسه عزیز دل خواهر

نظر

• هم بازی
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 55

درود منا جون
                    اگر ضربه سر (کرنر) گل میشد؟؟؟؟؟؟جون من؟ پس رحمتی (عقاب آسیا) اونجا چیکاره است؟ پنالتی که اصلا پنالتی نبود ولی بازم سید ترکوند. اما قبول دارم استقلال خوب بازی نکرد استقلال هنوز مونده تا به روزهای اوجش برسه ما سه هفته دیگه کار داریم . فقط نگو صدر جول همیشه مال شماست، طنزش خیلی زیاده
                    :)) کلا به صدر برسید باید گوسفند قربونی کنید حتی برای یک هفته!!!!!
                    اوضاع بورسیت چطوره؟؟؟منکه هر چی فایرا و رمپنا بهم حال میدن ...غبشهر و واتی جبرانش میکنن
                    :-s

نظر

• ampour
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1306

در اصل توسط هم بازی پست شده است View Post
                      درود منا جون
                      اگر ضربه سر (کرنر) گل میشد؟؟؟؟؟؟جون من؟ پس رحمتی (عقاب آسیا) اونجا چیکاره است؟ پنالتی که اصلا پنالتی نبود ولی بازم سید ترکوند. اما قبول دارم استقلال خوب بازی نکرد استقلال هنوز مونده تا به روزهای اوجش برسه ما سه هفته دیگه کار داریم . فقط نگو صدر جول همیشه مال شماست، طنزش خیلی زیاده
                      :)) کلا به صدر برسید باید گوسفند قربونی کنید حتی برای یک هفته!!!!!
                      اوضاع بورسیت چطوره؟؟؟منکه هر چی فایرا و رمپنا بهم حال میدن ...غبشهر و واتی جبرانش میکنن
                      :-s
                      سلام عزیز دل خواهر - باشه - من تا پایان بازی امروز حرف نمیزنم - خوبه قبول داری اس تق لال شما اوه اوه اوه بازی میکنه - جوجه های آخر ........................... چی چی چی میشمرن - اما وضع بورسی - تک سهم شبندرم که چون سه ماهه رفته تو کما دارم به چندرغاز خریدهای کوچولوموچولو انجام میدم (ذوب - فولاد- وخارزم-شکربن ثشرق) بد نبودند فقط شکربن بد جوری ضرر داد

نظر

• ampour
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1306

خبر مربوط به امروز 20/05/1392 ساعت 17 سایت ورزش3 میباشد
                        تيم ملي اسلحه اپه به اوکراين باخت و حذف شد

تيم ملي اسلحه اپه ايران با شکست مقابل اوکراين از دور رقابتها حذف شد و در پايان به مقام بيست و چهارم ايستاد.

در ادامه مسابقات شمشيربازي قهرماني جهان تيم ملي اسلحه اپه ايران کار خود را امروز آغاز کرد که در نخستين بازي به مصاف ترکمنستان رفت و 45 بر 20 پيروز شد، اما در بازي دوم مقابل اوکراين به ميدان رفت که با شکست 45 بر 29 از دور رقابت ها حذف شد.

به گزارش فارس، ايران با اين نتيجه در ميان 41 تيم در جايگاه بيست و چهارم ايستاد.

تيم ملي اسلحه سابر ايران نيز روز گذشته با شکست مقابل انگليس حذف شده بود.

نظر

• ampour
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1306

نیمه اول تموم شد - گل بدی خوردیم - اعصابم خراب خرابه

نظر

• FENCER
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 601

حقمون برد نبود . سایپا خوب بازی کرد
                            شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• ampour
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1306

آره والله - مفت مفت 3 امتیاز مثل آب خوردن دادیم رفت - - کاش فولاد مساوی میکرد تا باباخت سپاهان حداقل زیاد عقب نیافتیم - اگه از حالا امتیاز از دست بدیم واویلا میشه - ضررهام تو بورس دوباره یادم اومد -

نظر

• ampour
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1306

آقا fencer عزیز سلام - کم پیدایی - چکار میکنی؟ مگه سرت سلوغه که به تاپیک سر نمیزنی؟ شبندری ها فردا تهران برای اعتراض به طولانی شدن توقف سهم روبروی سازمان بورس جمع میشن - شبندر داری؟

نظر

در حال کار...
                                X