در اصل توسط ampour پست شده است
View Post
بورسی, ورزش و ....
Collapse
X
-
اونجا همه از دستم ناراحت اند - چون قول داده بودم برم تهران و نرفتم - بلیط هم گرفته بودم ولی خانواده نگذاشتند برم فکر کردند میشه مثل سال 88 - متاسفانه بعضی از جاسوس ها مطالب منو چک میکنند و به برادرام خبر میدن - حالا هم که اینو دارم مینویسم عمداً دارم اینکارو میکنم که بذارن کاری که دلم میخواد انجام بدم - با نشستن تو خونه این سهم باز نمیشه - بگذریم - بازی ها رو زیر نظر داری که ؟ باخت قبلی اعصابم داغون کرد چون درسته خوب بازی نکردیم ولی اینجور گل ها هم کم پیش میاد (مثل گلی که گسترش به اس تق لال زد؟) نظرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
درود منا جون
استقلال گل مفت نمیخوره ...گل قشنگ همیشه قشنگه حتی اگر استقلال بخوره نمیشه منکر قشنگیش شد. اگر تهران هم نیومدی مهم نیست خودتو نگران نکن، منم با واتی سکته ناقص زدم اما بفروشش نیستم( نه که حالا خریدارا هم خودشونو کشتن تو صف/.:biggrinsmiley.:/) صبر میکنم ببینم چی میشه.
نظر
-
رويانيان: دلايل جذب خلعتبري را اعلام ميکنم
نماينده تامالاختيار رويانيان براي مذاکره با مسئولان عجمان امارات امشب به امارات رفت.
محمد رويانيان قصد داشت براي مذاکره مستقيم با مسئولان عجمان امارات به اين کشور سفر کند اما از اين تصميم خود منصرف شد و نماينده تام الاختيارش امشب به امارات رسيد تا براي فسخ قرارداد خلعتبري مذاکره کند.
محمد رويانيان در اين خصوص به فارس گفت: نماينده تامالاختيار با رابط ما در امارات در تماس است و به زودي در جلسهاي تکليف خلعتبري را روشن ميکنيم البته مبلغي که اماراتيها درخواست کردهاند زياد است و بايد تخفيف دهند.
وي افزود: خيليها از تلاش هاي زياد براي جذب خلعتبري مي گويند که بايد بدانند جذب وي يک بحث ملي است و من هفته آينده به صورت شفاف و ريز درباره حضور خلعتبري در پرسپوليس و دلايل آن با مردم صحبت خواهم کرد.
رويانيان ادامه داد: از کارشناسان هم ميخواهم درباره مبلغ قرارداد خلعتبري سکوت کنند و اگر سؤالي دارند از خود من بپرسند چون حرفهاي ميليوني که گفته ميشود قسمتي از آن صحيح نيست و هيچکس هم نبايد اطلاعات غلط به هواداران ما بدهد. من در اين باره چون پروژه کوچکي نبود به صورت شفاف با هواداران حرف خواهم زد.
وي در پايان تأکيد کرد: ما بازيکنان بسيار خوب و متحدي داريم و حضور خلعتبري نيز براي ما جنبه ملي داشت به همين دليل تلاش کردم که او برگردد چون همه مثل من خواهان عدم حضور وي در امارات بودند. به اميد خدا پس از توافق نهايي حضورش در پرسپوليس قطعي خواهد شد.چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط هم بازی پست شده است View Postدرود منا جون
استقلال گل مفت نمیخوره ...گل قشنگ همیشه قشنگه حتی اگر استقلال بخوره نمیشه منکر قشنگیش شد. اگر تهران هم نیومدی مهم نیست خودتو نگران نکن، منم با واتی سکته ناقص زدم اما بفروشش نیستم( نه که حالا خریدارا هم خودشونو کشتن تو صف/.:biggrinsmiley.:/) صبر میکنم ببینم چی میشه.
چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
کد خبر : 1015875 زمان ارسال : چهارشنبه 1392/05/23 19:42
گزارش تمرين امروز پرسپوليس
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس بعد از ظهر امروز در شرايطي برگزار شد که مارکو و حميد عليعسگر همراه قرمزپوشان تمرين نکردند.
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 18 و 15 دقيقه امروز در ورزشگاه درفشيفر دنبال شد و بازيکنان، مرور کارهاي تاکتيکي را در دستور کار خود قرار دادند.
به نقل از فارس، مارکو و حميد عليعسگر به دليل مصدوميت در تمرين امروز شرکت نکردند و فقط کمي دويدند. مارکو هنوز براي پرسپوليس بازي نکرده ولي مصدوم شده است.
* دهنوي، بنگر و نيلسون که روز گذشته دچار مصدوميتهايي شده بودند در تمرين امروز بدون هيچ مشکلي با قرمزپوشان تمرين کردند.
* فيلم بازي با سايپا در اختيار بازيکنان قرار داده شد تا هر بازيکن عملکرد خود را بررسي و نقاط ضعف را برطرف کند.
*در مرحله پاياني علي دايي تغييراتي را در ترکيب اصلي نسبت به بازي هفته گذشته مقابل سايپا داشت.
* فيلم بازيهاي ملوان نيز به کادر فني پرسپوليس رسيد.چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
کد خبر : 1015853 زمان ارسال : چهارشنبه 1392/05/23 15:15
درخواست جديد هامبورگ از پرسپوليس
با موافقت سرمربي پرسپوليس سه بازيکن اين تيم در رده بزرگسالان به تيم اميد اين تيم رفتند.
به گزارش فارس، با موافقت علي دايي و پس از درخواست مربيان تيمهاي اميد پرسپوليس امير عابدزاده، فرشاد قاسمي و کنعاني اجازه همراهي پرسپوليس در بازيهاي آتي و مقابل راهآهن را گرفتند.
*همچنين باشگاه هامبورگ نيز در جديدترين پيشنهاد خود به پرسپوليسيها اعلام کرده حداقل تا دوشنبه هفته آينده تکليف آنها را براي بازي دوستانه مشخص کند چون اين تيم قصد دارد براي آينده برنامهريزي داشته باشد.
* تمرين پرسپوليس روز گذشته در شرايطي برگزار شد که سه بازيکن اصلي اين تيم يعني نيلسون، دهنوي و بنگر دچار مصدوميت شدند اما با بررسيهاي انجام شده مشخص شد که اين سه بازيکن مشکلي براي بازي با ملوان ندارند اما وضعيت مارکو بايد بيشتر بررسي شود. اين در شرايطي است که روز گذشته دهنوي با پرسپوليسيها تمرين نکرد. نيلسون در ميانه تمرين دچار افت فشار شد و بنگر نيز به دليل مصدوميت با فشار کمتري با قرمزپوشان به تمرين پرداخت.
غلامرضا رضايي نيز قرار است يک روز ديگر تمرينات اختصاصي خود را دنبال و سپس به تيم اضافه شود.چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
کد خبر : 1015880 زمان ارسال : چهارشنبه 1392/05/23 20:28
پرسپوليسيها بخشي از مطالبات را گرفتند
بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس در آستانه بازي با ملوان بخشي از مطالبات خود را دريافت کردند.
يکي از مشکلات تيم فوتبال پرسپوليس و بازيکنانش مشکلات مالي بود که براي قرمزپوشان در هفتههاي اخير دردسرساز شده بود اما با تلاش مسئولان باشگاه پرسپوليس بالاخره بخشي از مطالبات بازيکنان اين تيم پرداخت شد.
به نقل از فارس، اين در شرايطي است که فقط چند تن از بازيکنان با توجه به اينکه طلبشان نسبت به سايرين کمتر بود پولي دريافت نکردند.چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
همبازی 6 تایی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واتی هم سهمه ؟به دل نگیر بابا - خودت اول کار گفتی گیس و گیس کشی - تازه من بخاطر اس تق لالی بودنت هم که دوستت دارم عزیز دل خواهر - فقط حال کن با آرم عشق من پرسپولیس زلزله - یه چی میگم قول بده بهم نحندی . باشه؟ دوسال پیش یه خواستگار داشتم - بخاطر اینکه فهمیدم اس تق لالی بود بهانه کردم (بقول شما نه اینکه حالا همه پشت در خونه مون صف بستن ) - وب کم داری؟ برو تو خط فولادی ها - ذوب/فباهنر/فولای/فولاد - این روزها هم ثشرق تو بورسه - البته ونفت ولش کن - گول صف خریدش هم نخور - سهم کشکیه - 45 هزار ازش دارم - تا نرسه به 1000 نمی فروشم - امسال 4 و نیم م ضرر شکربن ضد حال خوبی بود - مگه این شاه بندر لعنتی باز بشه کمی نتیجه بگیرم - شبندر داری ؟آخرین ویرایش توسط ampour؛ 2013/08/14, 22:20.چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در تازهترين ردهبندي سايت اطلاعات باشگاههاي جهان تا تاريخ 19 مرداد 92 تيم فوتبال استقلال که فصل گذشته با هدايت امير قلعهنويي به مقام نخست ليگ برتر رسيد و امسال نيز مدعي درجه يک قهرماني است، با کسب 1577.47 امتياز در رده 101 جاي گرفت. همچنين سپاهان اصفهان با کسب 1557.27 امتياز در رده 138 قرارگرفت.
به گزارش فارس،تراکتورسازي تبريز با 1474.35 امتياز صاحب رده 317 شد.اما فولاد خوزستان با کسب 1435.71 امتياز در پله 427 حضور يافت و پرسپوليس با 1432.06 امتياز صاحب رده 441 شد.
نظر
نظر