من را ضی هستم چون دوست خودمونه با یک تلفن وجه واریز میشه به حسابمون . واسه همینه که هر جا ایشون میره ماهم نقل مکان میکنیم.
بورسی, ورزش و ....
Collapse
X
-
-
خدایا ظالمین را ریشه کن و مستضعفین را نجات ده - آمین - آیا این عدالت است؟
در قرآن کریم بارها اشاره شده که خداوند متعال همه مردم را یکسان آفریده
وقتی خداوند بر ما عنایت فرموده و در ایران عزیزمان زندگی میکنیم انسانیت حکم میکند که در حد توان و امکاناتی که خدا بر ما ارزانی داشته یک نیم نگاهی به هموطنان فقیر و آبرومند خود داشته باشیم .
دربعضی از ده کوره های جنوب هنوز کسانی هستند که در این گرمای طاقت فرسا و غیرقابل تحمل قدرت خرید اصلی ترین و حیاتی ترین وسیله زندگی در این مناطق مثل کولر را ندارند و با یک پنکه .........................
90% این افراد از نظر تامین خواراک و پوشاک ............................ امکان خرید گوشت را ندارند و تنها دلخوشی اونها در ایامی مثل عید قربان و یا ماه محرم و...................
خودتان قضاوت کنید
تا چشمشان به چند تیکه گوشت .....................................چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط هم بازی پست شده است View Postدرود به همه دوستان
من امشب مهمون هستم و به نت دسترسی ندارم، تازه نیمه دوم دربی رو هم فکر نکنم بتونم ببینم:(( ..منا جون میخواستم بگم خیالت راحت بعد از بردمون نمیتونم بیام اینجا و اذیتت کنم آسوده بخواب.;)
لطفا اس تق لالی بعدی بهانه خودش .................................................. ....................چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
نظر