بورسی, ورزش و ....

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshar
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 1039

با سلام خدمت دوستان عزیز و البته پرسپولیس.
    به امید خدا امروز اس تق لال شکست سنگینی رو متحمل خواهد شد . فقط امیدوارم اینبار یادشون نره مثل 6 6 6 6.
    اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• ampour
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1306

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
      به امید خدا امروز اس تق لال شکست سنگینی رو متحمل خواهد شد . فقط امیدوارم اینبار یادشون نره مثل 6 6 6 6.
      سلام دوست عزیز

بد بازی کردیم

بهانه در نمیارم
      صفر صفر بدترین نتیجه ممکن
      حداقل اگه قرار به مساوی بود مثلاً دودو یا یک یک
      دلم برای این همه هوادار که از اقصی نقاط کشور.............................................. ........ میسوزه
      بندگان خدا از دورترین شهرها به ورزشگاه ....................................
      دهنوی باید تعویض میشد
      ماهینی بهتر بود
      اس تق لال فقط یک موقعیت نصفه ونیمه داشت ( اونهم ساموئل ......)
      چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• ampour
        عضو فعال
        • May 2013
        • 1306

پیام صادقیان خیلی خوب بازی کرد
        اما توسط دونفر مهار شده بود
        نکونام با استوک کفش هاش رفت روی سر خلعتبری - بعد میان بعنوان بازیکن اخلاق آخربازی جایزه میگیره - خنده داره بخدا ............................
        رضاحقیقی امروز پیشروی نمیکرد . نمیدونم چرا - ولی فکر کنم دایی اجازه اینکاروبهش نداده بود
        جای پولادی توی این بازی خیلی خالی بود
        پیستون راست و چپ پرسپولیس زمانی فعاله که هم ماهینی و هم پولادی توی زمین باشند
        سیدجلال و بنگر خوب بودند و در حد انتظار ....................................
        اما دهنوی خیلی بد باز کرد . حتی اون صحنه ای که ساموئل شوت زد بنظرم تقصیر اون بود
        اس تق لالی ها 11 نفره رفته بودن توی دروازه و دلخوش به ضدحمله .............................................

زنده باد پرسپولیس

نظر

• ampour
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1306

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
          درود
          وقتی 11 نفر جمع میشن توی دروازه - بارسلون هم روبروی این اس تق ناشنوا ها هم بازی کنه نمیتونه گل بزنه .....................(لال و کر و کور)
          ترس تمام وجودشون گرفته بود..........................................
          بچه ها باید از قبل فکرش میکردن که این درپیت ها همه شون لنگر میندازن توی دروازه
          لال مترادف ش میشه گنگ - یعنی کسیکه نمیتونه حرف بزنه - پس از امروز بهشون میگیم اس تق گنگ
          راستی افشارجون یه دوست دیگه داریم توی این تاپیک اهل زنجانه (آقا مسعود)
          میشناسی؟
          برگرد کمی عقب تر مطالب رو بخون ...............
          ممنون

نظر

• ampour
            عضو فعال
            • May 2013
            • 1306

نظر

• ampour
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1306

لاله صدیق نفر اول رشته اتومبیل رانی در خاورمیانه

حساس و زود رنج، دل رحم، سمج در انجام کار، ساده و بی آلایش و مخالف زورگوئی اینها خصوصیاتش بود، البته از زبان خودش. اما آن چیزی که من در برخورد اول از او دیدم بسیار مهربان، خوش بیان، صمیمی و فروتن، آنقدر فروتن که اصلاً به فکر هم خطور نمی کرد این خانم که متولد 27 بهمن سال 1355 مجرد و فرزند ارشد خانواده است، نفر اول رشته اتومبیل رانی در خاورمیانه و نفر سوم همین رشته در دنیا می باشد؛ بله این بانوی موفق کسی نیست جز لاله صدیق، کسی که نامش در کتاب مشهور ترین زنان جهان به ثبت رسیده و این نکته زمانی مهمتر جلوه می کند که بدانیم از ایران تنها دو نفر اسمشان در این کتاب ثبت شده که یکی از آنها لاله صدیق است....

متولد تهران است به گفته خودش از 13 سالگی رانندگی می کند.. دانشجوی دکترای مهندسی صنایع و در دانشگاه آزاد واحد مرکزی صنایع تدریس می کند. روزی که برای مسابقات کشوری در پیست مجموعه ورزشی آزادی بود توسط حراست ورزشگاه از حضورش در پیست ممانعت به عمل آمد. البته به گفته خودش این حرکت ها برایش معمولی شده است و همیشه تا آخرین لحظات نمی داند که آیا می تواند در مسابقه حضور پیدا کند یا نه. جالب اینجاست که از حضور عکاس های خانم در پیست که همراه خانم صدیق بودند هم جلوگیری کردند. به هر حال خانم صدیق با پشتکار شخصی توانسته زن شماره یک اتوموبیل رانی در ایران باشد. خانم لاله صدیق قهرمان اتومبیلرانی (مشترک زنان و مردان) در ایران و خاورمیانه است .

گفتگویی با لاله صدیق:

-لاله تو به عنوان "شوماخر ایران" لقب گرفته ای. چه احساسی داری از اینکه توانسته ای به این مرحله برسی؟

این اسمی است که برخی از دوستان به مزاح به من لقب داده اند، من ترجیح می دادم به من بگویند لاله ایران و نگویند شوماخر ایران. چون فکر می کنم کاری که من انجام دادم که برای اولین بار توانستم در مسابقات سرعت با آقایان شرکت کنم، بهتر بود اسم خودم را مطرح می کردند تا اینکه اسم یک راننده ای که ایرانی نیست مطرح شود. از اینکه توانسته ام این موفقیت ها را به دست بیاورم خوشحالم اما این مشکلاتی که برای من پیش آمده را ناشی از تنگ نظری یک عده می دانم و فکر می کنم که پیشرفت کرده ام که این تنگ نظری ها نسبت به من بوجود آمده است. نسبت به این تنگ نظری ها حس منفی دارم اما از اینکه پیشرفت کرده ام و تعداد خانم ها در این رشته افزایش پیدا کرده اند خوشحالم چون من بخاطر همین مساله تا اینجا پیش آمده ام.

نظر

• ampour
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1306

ماشین های قدیمی با راننده ای که کلاه شاپو بر سر و دستمال یزدی بر گردن دارد برای عروسی ها با ارقام بالا کرایه داده می شوند.

نظر

• ampour
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1306

به نظر شما کدوم یک قشنگ ترن؟

نظر

• ampour
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1306

تابناک - "یانگ زنگ منگین" دانشجوی دختر دانشگاهی در چین به واسطه ی یادداشتش روی یک کاغذ بیشتر از آنچه که فکرش را می کرد در میان هم دانشکده هایش خواستگار پیدا کرد .
                    در 8 مارس 2010 که مصادف با روز زن در چین بود دانشگاه "علم و تکنولوژی الکترونیک" چین به تمام دختران دانشگاه یک تکه کاغذ سفید داد و از آنان خواست آرزویشان را روی آن بنویسند و روی "دیوار آرزو" ی دانشگاه بچسبانند تا همه آن را ببینند.

"یانگ زنگ منگین" اینگونه روی کاغذ نوشت:
                    "اسم من "یانگ زنگ منگین" است دانشجوی سال اول دانشگاه و فکر می کنم که جذاب هستم .متاسفانه تا به حال نتوانستم شخص مناسبی را برای زندگیم پیدا کنم. اما به سرنوشت اعتقاد دارم. اگر کسی از شما آقایان آرزویی مانند من دارید، پایین ساختمان خوابگاه من بیایید و نام مرا با صدای بلند بین ساعت 12:30 تا 12:50 در 11 مارس فریاد بزنید. من پنهانی شما را نگاه خواهم کرد.اگر شما همانی بودید که من دنبالش هستم پایین می آیم و شما را ملاقات خواهم کرد.
                    این را هم اضافه می کنم که نسبت دانشجویان پسر در این دانشگاه به دختران 25 به 1 است. شما واقعا فرصت خوبی دارید!.

نظر

• ampour
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1306

خلیج ساخت چین!
                      24 آبان : در مراسم افتتاحیه بازی های آسیایی چین مسئولان برگزاری این مسابقات از نام مجعول خلیج (ع-ر_ب_ی) بجای خلیج فارس استفاده کردند.

نظر

• ampour
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1306

ازدواج بهموقع!
                        19 آبان : وزیر آموزشوپرورش: ازدواج به موقع دانشآموزان دختر، آنها را از آسیبهای اجتماعی محافظت میکند.

نظر

• ampour
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1306

مهریه همسرم را فراموش کرده ام
                          15 آبان : وزیر اقتصاد گفت: فراموش کرده ام مهریه همسرم چقدر بوده است.

نظر

• ampour
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1306

مدل لباس ورزشی دخترانه در رنگ های مختلف و جدید 2013

نظر

• ampour
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1306

سرپرست تيم فوتبال اس تق لال گفت: در نيمه دوم دو موقعيت بالاي 80 درصد داشتيم که نتوانستيم استفاده کنيم.

ارواح عمه ش راست میگه

نظر

• ampour
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1306

* در صحنهاي خلعتبري روي زمين افتاده بود و جواد نکونام غيرعمد پا روي صورت او گذاشت که اين حرکت باعث شد مهاجم پرسپوليس از درد به خود بپيچد. حرکات خلعتبري با اعتراض قلعهنويي و ماجدي به داوري روبرو بود. خلعتبري به شدت از اين حرکت بازيکن اس تق لال عصباني شده بود.

غیرعمد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پس چرا شد بازیکن اخلاق ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X