بورسی, ورزش و ....

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ampour
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1306

راستی عکس ها و کاریکاتورهام واضح و روشنه
    خودم که با آپلود سنتر ............................................
    یه نگاه کوچولو بنداز و خبر بده . یکم برو صفحات قبل
    چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• ampour
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1306

اصلا میدونی چیه ؟
      این روزها روز من نیست
      اعتقادات مذهبی من ....................... تعریف از خودم نمیکنم ولی حقیقت داره .
      امروز خدا را بخاطر نعمت هایی که بمن عطا فرموده شکر کردم و توسل میکنم به ائمه اطهار بخصوص مادرم فاطمه زهرا(س)
      رسول اکرم (ص) میفرماید: روزی اندک که به قدر کفایت باشد بهتراز آن است که بسیار باشد و غفلت آورد

نظر

• afshar
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1039

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
        نکونام: منظور من از آن حرفها دايي نبود

جوادنکونام ميگويد منظور او در مصاحبه پس از پايان بازي علي دايي نبوده و اگر سرمربي پرسپوليس به انتخابش به عنوان بازيکن اخلاق ايراد وارد کرده، مشکلي نيست.
        نکونام: منظور من از آن حرفها دايي نبود
        بازيکن مياني تيم فوتبال استقلال درباره اظهار نظرش پس از بازي که گفته بود مسئول پرسپوليسي در حدي نيست که بخواهد درباره من صحبت کند و واکنشها به اين جمله، گفت: وقتي در ميکسدزون با خبرنگاران روبرو شدم، يکي از خبرنگاران به من گفت از مسئولان باشگاه پرسپوليس گفتهاند که حق من انتخاب به عنوان بازيکن اخلاق نبوده است. من هم در پاسخ به اين سوال، آن جواب را دادم.

به گزارش ايسنا،وي افزود: واقعيت اين است که نميدانستم چه کسي درباره اين مساله صحبت کرده و به هيچ وجه منظور من از آن حرف علي دايي نبود. من و او هيچ مشکلي با هم نداريم و حتي اگر دايي گفته باشد که حق من آن انتخاب نبوده است، مشکلي ندارم.

قضاوت با همه مردم

با کفش میزنه توی صورت خلعتبری .......................................
        اگه غیر عمد هم بوده چرا همون موقع معذرت خواهی نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودشم چرته بازیشم. 1 عده الکی آدم حسابش کردن سرش گیج رفته. حیف!!!!!! بازوبند کاپیتانی تیم ملی از بازوی اساتید دونه دونه اومده ببین به دست کی افتاده!!!!!!!!! اوف برین افراد.
        خداوکیلی حیف این چندین میلیاردها نیس به این بی خاصیت ها میدن؟؟؟
        اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• ampour
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1306

به گزارش عرش نیوز:
          تیم ملی نوجوانان بانوان کشورمان در بازی نخست خود در چهار چوب پنجمین دوره رقابتهای قهرمانی آسیا در بانکوک ، مقابل ژاپن نایب قهرمان چهار دوره قبلی از قدرتهای برتر هندبال آسیا با حساب 47 بر 15 مغلوب و متحمل شکست شد.

لازم به ذکر است فردا یکشنبه 1392/6/17 تیم ملی بانوان ایران در دومین مسابقه خود به مصاف چین خواهد رفت.

نظر

• Captain Nemo
            مدیر
            • Dec 2010
            • 2933

دوستان عزیز ورزشکار و ورزش دوست
            اینجا تاپیک ورزشکاران است نه فقط فوتبال
            هرکس در هر رشته ای میتونه نظر خودشو مطلب بزنه
            از مدیریت محترم تاپیک که استاد رشته شمشیربازی (اپه) گرفته تا کاپیتان عزیز رشته هواپیما رانی (راپتور اف 22 ) ......................................
            راستی دلم برای کاپیتان تنگ شده ......................................
            کاپیتان جونم کجایی ؟ مخلص همه بچه های جنوب بخصوص آبادانی های لین یک احمدآباد تا خ عروسی - از ایستگاه 5 فرح آباد تا استگاه ..........شاه آباد
            از سیکلین تا بریم و بووارده
            از سینما تاج تا باشگاه الوند
            از بازار فیه تا بازار سوخته
            از بازار کویتی ها تا تانکی دو ......................................
            سلام
            هستیم در خدمت بچه های آبادان
            ما البته متوجه نشدیم شما آبادان هستید یا شبندر ؟؟!!

کاپیتان عزیز سلام
            تنگ تنگو = کا , بچه ها به نوعی ملخ میگفتند . یادت اومد؟؟
            دیش لم بو = ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            سخته؟؟؟؟؟؟
            والا من از آبادان مدرسه مهرنوش و درخت کنار ( تلفظ konnar جهت غیر آبادانی ها ) تو خونمون با قنادی شکرچیان با استور شرکت نفت را با شیرموز های خارجیش خوب یادمه ...
            پاکوره و باقلوا و سموسه هم که ... وای ... نگو ...
            دیشلمبو را خیلی شنیدم با سپرتاس ولی نمیدونم چی هست .... /:.wacsmiley.:/
            یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
            دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
            مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• ampour
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1306

این هم یک خبر جدید از شمشیر بازی

نایب رییس بانوان شمشیربازی: دولت جدید ورزش بانوان را گسترش دهد
              » سرویس: ورزشي - ورزش بانوان
              کد خبر: 92060603735
              چهارشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۲
              28-172.jpg
              نایب رییس بانوان فدراسیون شمشیربازی، گفت: بعد از گذشت 50 سال از آغاز شمشیربازی در بخش بانوان عدهای نمیدانند بانوان هم در این رشته فعالیت دارند.

شهناز کرود، نایب رییس بانوان فدراسیون شمشیربازی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: متاسفانه بعد از گذشت سالها از آغاز فعالیت بانوان در شمشیربازی هنوز هم این بخش برای عده زیادی ناآشنا است و جایگاه مناسبی ندارد.

شهناز کرود، تصریح کرد: در حوزه ورزش بانوان کارهای زیادی باید انجام شود، یکی از مهمترین مشکلات کمبود سالنهای ورزشی است. به دلیل کم بودن سالنهای ورزشی وقت نامناسب تمرین به بانوان تعلق میگیرد و سالن در زمانهای مناسب در اختیار آقایان است.

کرود ادامه داد: زمانهای نامناسب تمرین رفت و آمد بانوان را سخت میکند و همچنین اکثر خانمها تمایل دارند صبحها تمرین کنند، حتی بیشتر سالنها جایگاه تماشاگر ندارد و به همین علت تماشاگر به سالنها نمیآید و ورزش بانوان و ورزشکاران آن ناشناس میماند.

کرود درباره وضعیت مالی ورزش بانوان، گفت: یک سوم بودجه فدراسیونها به بانوان تعلق دارد، ولی با تعداد زیاد بانوان این بودجه کافی نیست در صورتی که تعداد بانوان نه تنها کمتر از آقایان نیست، بلکه زنان ورزشکار بیشتر هم هستند.

نایب رییس بانوان فدراسیون شمشیربازی، ادامه داد: در جذب اسپانسر موفق نیستیم، زیرا محدودیت فیلمبرداری داریم و اسپانسرها هم راغب نیستند در ورزش بانوان سرمایهگذاری کنند.

شهناز کرود درباره وزارت ورزش و جوانان آینده، تصریح کرد: قطعا در این وزارتخانه دست اندرکاران برنامهریزی لازم را انجام خواهند داد و نظرات مفیدی درباره ورزش بانوان ارائه خواهند داد، اما کمک به جذب اسپانسر و شرکتهای مختلف برای برگزاری لیگ بسیار موثر است، زیرا برگزاری لیگ پویا در هر رشتهای کمک فراوانی به پیشرفت ورزش بانوان خواهد کرد.

او در ادامه افزود: دولت جدید باید ورزش بانوان را گسترش دهد و جایگاهی که سالهای سال است باید برای ورزش بانوان مهیا شود را فراهم کند.

نایب رییس بانوان فدراسیون شمشیربازی، اظهار کرد: اگر سالنها و پارکهای مخصوص بانوان برای فعالیت ورزشی آنها ساخته شود تعداد ورزشکاران زن افزایش مییابد و همچنین از لحاظ اجتماعی هم با جذب افراد در این مکانها معضلات و مشکلات اجتماعی تا حدود زیادی برطرف میشود و بانوان وقت آزاد خود را به حضور در مکانهای ورزشی میگذرانند.

شهناز کرود در پایان سخنان خود، گفت: آرزو دارم از نظر ورزشی پیشرفت لازم در حوزه بانوان محقق شود. اگر بانوان ورزشکار جایگاه مناسبی در جامعه داشته باشند ورزش بانوان هم برپا خواهد بود.

نظر

• ampour
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1306

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                سلام
                والا من از آبادان مدرسه مهرنوش و درخت کنار ( تلفظ konnar جهت غیر آبادانی ها ) تو خونمون با قنادی شکرچیان با استور شرکت نفت را با شیرموز های خارجیش خوب یادمه ...
                دمت گرم کاپیتان
                داداشم میگه بعداز انقلاب اسم این مدرسه شد میثم تمار
                یادته؟
                فکر کنم مدسه عنصری توی بریم به اون نزدیکه

گفتم که ما آبادانی اصل هستیم
                دیشلمبو هم بچه قورباغه های شبیه بچه ماهی توی شط های کوچیک و نهرها و برکه ها ............................

نظر

• ampour
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1306

سلام
                  همین حالا هم استور نفتی ها پابرجاست
                  باسقام یادت میاد؟
                  به خانواده محترمت بگی بهمت میگن چیه
                  سمبوسه و پاکوره هم همین حالا توی شیراز و بندر دارن میفروشن
                  شیراز چهار راه موشیر فاطمی - پاراموند
                  بندر هم نخل ناخدا - یا روبروی بازار ماهی فروش ها

نظر

• ampour
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1306

ساده که میشوی
                    همه چیز خوب میشود

خودت
                    غمت
                    مشکلت
                    غصه ات
                    هوای شهرت
                    آدمهای اطرافت
                    حتی دشمنت

یک آدم ساده که باشی
                    برایت فرقی نمیکند که تجمل چیست
                    که قیمت تویوتا لندکروز چند است
                    فلان بنز آخرین مدل ، چند ایربگ دارد

مهم نیست
                    نیاوران کجاست
                    شریعتی و پاسداران و فرشته و الهیه
                    کدام حوالی اند
                    رستوران چینی ها
                    گرانترین غذایش چیست

ساده که باشی
                    همیشه در جیبت شکلات پیدا میشود
                    همیشه لبخند بر لب داری
                    بر روی جدولهای کنار خیابان راه میروی
                    زیر باران ، دهانت را باز میکنی و قطره قطره مینوشی
                    آدم برفی که درست میکنی
                    شال گردنت را به او میبخشی

آدمهای ساده را دوست دارم
                    بوی ناب آدم میدهند

ساده كه ميشوي
                    فرمول نميخواهي
                    ايكس تو هميشه مساوي ايگرگ توست
                    ساده كه ميشوي
                    درگير راديكال، انتگرال و مشتق و رياضتها نيستي
                    هرجايي به راحتي محاسبه ميشي
                    ساده كه ميشوي
                    حجم نداري، جايي نميگيري
                    زود بهياد ميايي و دير از خاطر ميروي
                    ساده كه ميشوي
                    كوچك ميشوي
                    توي دل هر كسي جا ميشوي...

نظر

• ampour
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1306

خطا از من است، می دانم.
                      از من که سالهاست گفته ام “ایاک نعبد"

اما به دیگران هم دل سپرده ام.

از من که سالهاست گفته ام "ایاک نستعین"

اما به دیگران هم تکیه کرده ام.

اما خدایا رهایم نکن...

نظر

• Captain Nemo
                        مدیر
                        • Dec 2010
                        • 2933

دمت گرم کاپیتان
                        داداشم میگه بعداز انقلاب اسم این مدرسه شد میثم تمار
                        یادته؟
                        فکر کنم مدسه عنصری توی بریم به اون نزدیکه

گفتم که ما آبادانی اصل هستیم
                        دیشلمبو هم بچه قورباغه های شبیه بچه ماهی توی شط های کوچیک و نهرها و برکه ها ............................
                        ما سال 58 قبل از جنگ پدرم منتقل شد اصفهان ( من 6 سالم بوده ) و دیگه خبری از آبادان نداشتم تا سال 73 که بعد از سالها
                        برگشتیم سری زدیم ... ولی دیگه از اون روزگار فقط خاطراتش مونده بود و خرابه هاش ...

رفتیم هتل کاروانسرا مسئول پذیرش به مادرم گفت قبلا هم اومدید اینجا ؟!
                        مادرم خیلی جدی گفت بله ... برای کنسرت هایده اومده بودیم هتل کاروانسرا ... شما اون موقع نی نی تشریف داشتید ...
                        طرف نمیدونست بخنده یا گریه کنه !!!!

گفتم هایده ... مادرم میگه اینقدر خاکی و مردمی بود که تمام کنسرتهاش را که میومد آبادان توی باشگاه های درجه 2 و 3 یا باشگاه کارگران
                        شرکت نفت برگزار میکرد ... روحش شاد ...

یکدست سرویس غذا خوری داریم که یادگاری از دوران خوب اون موقع هست ...
                        زمان بازدید شهبانو فرح پهلوی از پالایشگاه آبادان به پدر بزرگم که رییس آتش نشانی پالایشگاه آبادان بوده کادو داده شده از طرف شهبانو ...
                        خیلی عزیزه برامون .../:.wubsmiley.:/
                        یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                        دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                        مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• ampour
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1306

تمرین تیم راگبی بانوان مشهد روی آسفالت!
                          » سرویس: ورزشي - ورزش بانوان
                          کد خبر: 92060905299
                          شنبه ۹ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۴
                          10656.jpg
                          سرمربی تیم راگبی بانوان خراسان رضوی گفت: در آستانه شروع مسابقات انتخابی تیم ملی کشور و لیگ دسته اول، تمرینات خود را به خاطر نبود بودجه در پارک دنبال میکنیم.

مرضیه افتخاری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خراسان، عنوان کرد: برای اولینبار پس از دو سال در مسابقات انتخابی کشور شرکت خواهیم کرد ولی متاسفانه هنوز مشکل نداشتن زمین چمن طبیعی مناسب را داریم به همین دلیل حدود دو هفته است که تمرینات خود را در زمین چمن دانشگاه فردوسی با هزینهای که نصف آن را بازیکنان تیم و نیمی دیگر را هیات انجمنهای ورزشی استان پرداخت کرده است، دنبال میکنیم.

وی افزود: پیش از این به خاطر نداشتن پول، مجبور شدیم در زمین آسفالت پارک ملت مشهد تمرین کنیم و دیگر تا شروع این رقابتها بودجهای نداریم .

سرمربی تیم راگبی بانوان خراسان رضوی اظهار داشت: خیلی خوشحال میشدیم که اسپانسر داشته باشیم ولی متاسفانه تبلیغات در راگبی وجود ندارد، هرچند بانوان با حجاب کامل در این رقابتها تلاش میکنند اما کسی حاضر نیست در این رشته ورزشی هزینه کند.

وی بیان کرد: در این مسابقات، فدراسیون بازیکنان برتر را که حتی ممکن است در تیمهای بازندهها نیز حضور داشته باشند، به اردوی تیم ملی کشور دعوت میکند و ما هم برای اولین حضورمان از بازیکنان مستعد مشهدی و همچنین 4 نوجوان استفاده میکنیم و تمام تلاش خود را برای کسب عنوان قهرمانی و رسیدن به لیگ برتر انجام خواهیم داد.

افتخاری ادامه داد: 8 تیم در مسابقات لیگ دسته اول کشور حضور دارند که بازیکنان ملیپوش در تیمهایی چون تهران و کرمان پخش شدهاند و این موضوع، آنها را نسبت به سایر تیمها قویتر میکند.

وی در مورد اینکه پیش از این قرار بود مسابقات لیگ دسته اول کشور 7 شهریو ماه آغاز شود، افزود: به خاطر همزمانی مسابقات بانوان با رقابتهای لیگ دسته اول آقایان و اینکه رییس فدراسیون باید در مسابقات انتخابی تیم ملی بانوان کشور حضور پیدا میکرد، تصمیم بر این شد که مسابقات از تاریخ 16 شهریور ماه به مدت دو روز در شهر اصفهان برگزار شود.

نظر

• ampour
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1306

ما سال 58 قبل از جنگ پدرم منتقل شد اصفهان ( من 6 سالم بوده ) و دیگه خبری از آبادان نداشتم تا سال 73 که بعد از سالها
                            برگشتیم سری زدیم ... ولی دیگه از اون روزگار فقط خاطراتش مونده بود و خرابه هاش ...

رفتیم هتل کاروانسرا مسئول پذیرش به مادرم گفت قبلا هم اومدید اینجا ؟!
                            مادرم خیلی جدی گفت بله ... برای کنسرت هایده اومده بودیم هتل کاروانسرا ... شما اون موقع نی نی تشریف داشتید ...
                            طرف نمیدونست بخنده یا گریه کنه !!!!

گفتم هایده ... مادرم میگه اینقدر خاکی و مردمی بود که تمام کنسرتهاش را که میومد آبادان توی باشگاه های درجه 2 و 3 یا باشگاه کارگران
                            شرکت نفت برگزار میکرد ... روحش شاد ...

یکدست سرویس غذا خوری داریم که یادگاری از دوران خوب اون موقع هست ...
                            زمان بازدید شهبانو فرح پهلوی از پالایشگاه آبادان به پدر بزرگم که رییس آتش نشانی پالایشگاه آبادان بوده کادو داده شده از طرف شهبانو ...
                            خیلی عزیزه برامون .../:.wubsmiley.:/
                            خیلی جالبه
                            پدربزرگ شریف تان الان در قید حیات هستند؟
                            چون اگه نام چند نفر را ببرم 100% میشناسند و خیلی تعجب میکنند

نظر

• ampour
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1306

میدونیکه آتیش نشونی شرکت نفت کجا واقع شده
                              روبروی سیکلین

O.P.D
                              پدرم اونجا کار میکرد

چندین نفر از بستگان دور و نزدیک ما در آتش نشانی پالایشگاه کار میکردند
                              اگه این بزرگوار در قید حیات باشند اسامی و جزئیاتی از گذشته های خیلی خیلی دور دارم مثلاً 40 سال پیش .
                              در این دفتر خاطرات مطالبی است که فقط و فقط به درد پیرمردان و پیرزنان شرکتی آبادانی میخوره و اونها رو شاد میکنه

نظر

• ampour
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1306

شاید اسم OPD برایت آشنا نباشه . ولی قطعا خانواده بزرگوار شما ...........................

نظر

در حال کار...
                                X