اخبار حوادث

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Captain Nemo
    مدیر
    • Dec 2010
    • 2934

جزییات تازه از فوت مشکوک فرزند رضایی

پس از انتشار خبر مرگ مشکوک احمد رضایی فرزند دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ، جزئیات بیشتری از این حادثه جهت تنویر افکار عمومی منتشر شد.

پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی محسن رضایی در خبری آورده است : طبق اطلاعات واصله، با وجود اینکه احمد رضایی با هتل قرارداد داشته و مسئولین هتل می بایست هر روز اتاق را نظافت می کردند، اما جنازه وی سه روز کف اتاق بوده است.

علی رضایی برادر کوچکتر احمد که برای تحویل جنازه در دوبی به سر می برد با مراجعه به هتل، از مدیران هتل علت عدم حضور در اتاق برای نظافت را سوال کرده اما مسئولان هتل ضمن سر باز زدن از بیان حقیقت ماجرا، به پاسخ های غیر منطقی و دور از توافق و قرارداد اکتفا کرده اند.

در همین حال، یکی از اعضای پلیس دوبی که در محل حادثه حضور پیدا کرده، عنوان کرده که پس از حضور در اتاق محل حادثه، جسد احمد رضایی در کف اتاق افتاده بوده و یک جلد قرآن و پارچه ای که مزین به اسماء الهی بوده در کنار وی افتاده بود که در تحقیقات نیز به آن اشاره شده است.

از سویی، دو ماه پیش از این واقعه، احمد رضایی در دیداری که در کیش با یکی از دوستانش داشته به این موضوع اشاره کرده که در دوبی تحت کنترل است.

در آخرین تماس تلفنی احمد رضایی با خانواده اش در چهارشنبه هفته گذشته، نکته ابهام آمیزی رد و بدل نشده، اما تلاش های خانواده در روزهای پنج شنبه و جمعه برای ارتباط تلفنی با وی بی نتیجه می ماند و موجبات نگرانی را فراهم می آورد.

در پی این مسئله، خانواده رضایی برای اطلاع از وضعیت فرزندشان یکی از آشنایان خود در دوبی را به محل هتل می فرستند که فرد مذکور پس از حضور در محل حادثه، حضور پر رنگ پلیس را در آنجا مشاهده می کند.

فرد مذکور پس از سوال های مکرر از پلیس، این گونه پاسخ می شنود که تنها 2 ساعت پیش، مرگ احمد رضایی به ما گزارش شده و از توضیحات بیشتر خودداری می کنند.

در ادامه پلیس در مقابل اصرار فرد مذکور اعلام می کند که اطلاعات محرمانه است و تنها در اختیار خانواده وی قرار داده خواهد شد.

علی رضایی فرزند دبیر مجمع تشخیص مصلحت با کمک کنسولگری ایران در دوبی در حال انجام تشریفات قانونی برای انتقال جنازه برادرش به ایران است.

منبع: مهر
    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

پسر محسن رضایی خودکشی کرده است!

سرهنگ خلیل المنصوری علت احتمالی فوت پسر محسن رضایی در دبی را خودکشی اعلام کرد.

به گزارش موج، سرهنگ خلیل المنصوری، رئیس پلیس تحقیقات جنائی دبی (cid) در مصاحبه با روزنامه انگلیسی زبان نشنال چاپ امارات علت فوت احمد رضایی، فرزند ۳۱ ساله محسن رضایی که جنازه وی در یکی از هتل های دبی یافت شده بود را خودکشی اعلام کرد.

المنصوری در این خصوص تصریح کرد: بر اساس گزارش پزشکی قانونی دبی، هنگام کشف جسد احمد رضائی حدود ۱۲ ساعت از فوت وی می گذشت.

المنصوری همچنین ضمن رد احتمال قتل احمد رضایی تصریح کرد: هیچ مدرکی مبنی بر سوء قصد به جان وی یافت نشده است و به نظر می رسد که او خودکشی کرده باشد.

در ضمن پلیس دبی اعلام کرده است که احمد رضایی چهار ماه پیش به قصد تجارت به دبی سفر کرده بود و نزدیک به ۲ ماه بود که در هتل اقامت داشت.
      to continue, please follow me on my page

نظر

• ماهور
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1239

پلیس دبی: مصرف زیاد داروی ضدافسردگی دلیل مرگ پسر محسن رضایی

احزاب و تشکل ها - عصر ایران نوشت:

پلیس دبی دلیل مرگ پسر محسن رضایی را مصرف بیش از اندازه داروی ضدافسردگی اعلام کرد.
        به گزارش خبرگزاری رسمی امارات (وام) ، "ضاحی خلفان" رئیس پلیس دبی در بیانیه ای درباره مرگ احمد پسر محسن رضایی در یکی از هتل های دبی اعلام کرد: متوفی با استفاده از یک گذرنامه آمریکایی (با تابعیت آمریکایی)، به نام مستعار "تام جی اندرسون" و به عنوان یک بازرگان آمریکایی وارد دبی شده بود . او نام واقعی خود را اعلام نکرده بود.
        وی اضافه کرد: نتیجه بررسی ها در آزمایشگاه های جنایی نشان می دهد دلیل مرگ احمد رضایی 35 ساله، مصرف بیش از اندازه از داروی ضد افسردگی بود. در این وضعیت بعد جنایی این ماجرا و شک و تردیدها درباره این حادثه منتفی می شوند.
        رئیس پلیس دبی اضافه کرد : مدیریت هتل گلوریا وضعیت مرگ احمد رضایی در طبقه 18 هتل را پس از گذشت دو ساعت از تلاش برای ارتباط با وی به پلیس گزارش داد.
        براساس این بیانیه، از نظر پلیس دبی گزینه هایی مانند ترور و خرابکاری در این حادثه کنار می روند.
        سایت اطلاع رسانی محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و فرمانده پیشین سپاه پاسداران روز 22 آبان گذشته با انتشار متنی "درگذشت مشکوک" احمد فرزند محسن رضایی در هتلی در دبی را اعلام کرده بود.
        چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
        گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

زمان انتقال به ایران و تشییع پیکر احمد رضایی مشخص شد

سرانجام پس از تأخيرهاي مكرر و با مساعدت مسئولان وزارت خارجه و سفارت كشورمان در امارات، پيكر احمد رضايي وارد فرودگاه امام خميني(ره) خواهد شد.
          سرانجام پس از تأخيرهاي مكرر و با مساعدت مسئولان وزارت خارجه و سفارت كشورمان در امارات، پيكر احمد رضايي جمعه وارد فرودگاه امام خميني(ره) خواهد شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دکتر محسن رضایی هرچند پليس دبي تاكنون درباره علت درگذشت مشكوك احمد رضايي دو بار بصورت ضد و نقيض اظهار نظر کرده ، اما بر اساس دستور قاضي پرونده از دادن مدارك و مستندات به خانواده رضايي و سفارت جمهوري اسلامي خودداري و بيان شده است تا قبل از اتمام تحقيقات، ارائه مدارك و مستندات مقدور نيست.

بر اساس اين گزارش، طبق اطلاعيه خانواده رضايي، مراسم تشييع ايشان روز شنبه {28/8/90} ساعت 8:30 صبح از شهرك شهيد دقايقي آغاز خواهد شد.

مراسم يادبود وي نيز رور دوشنبه {30/8/90} در مسجد حضرت ولي عصر(عج)واقع در خيابان خالد اسلامبولي(وزراي سابق) از ساعت 14:30 تا 16:30 برگزار مي شود.

نظر

• مجيد رادمنش
            مدیر (6)
            • Oct 2010
            • 4902

تصادف شدید فرزندان معاون رئیس جمهور

دو تن از فرزندان معاون پارلمانی رییس جمهور دچار سانحه شدید رانندگی شدند.

دو تن از فرزندان حجت الاسلام محمد رضا میر تاج الدینی معاون پارلمانی رییس جمهور روز گذشته در شهرستان داراب دچار تصادف شدید رانندگی شدند.

به علت شدت جراحات وارده این دو نفر به یکی از بیمارستان های شهرستان شیراز منتقل شده و تحت مداوا قرار دارند.گفتنی است: برخی از منابع بیمارستانی می گویند یکی از فرزندان میرتاج الدینی دچار قطع نخاع شده و حال مصدوم دوم نیز چندان رضایت بخش نیست، هنوز این خبر از سوی میر تاج الدینی معاون پارلمانی رییس جمهور مورد تائید قرار نگرفته است

یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• مجيد رادمنش
              مدیر (6)
              • Oct 2010
              • 4902

بولدوزرها در قبرستان تاریخی لرستان

میراث فرهنگی از متخلفان شکایت کرد

الشتر - خبرگزاری مهر: قبرستان تاریخی "پیرمحمد شاه" در شهرستان سلسله از توابع لرستان در سالهای اخیر با بی مهری زیادی مواجه بوده که در آخرین پرده از این تخریبها پیمانکار یکی از دستگاهها با بولدوزر آخرین بقایای سنگ قبرهای تاریخی بجا مانده از دوران سلجوقی را نابود کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، قبرستان "پیرمحمد شاه" در حدود 200 متری شمال غرب روستای پیر محمد شاه در شهرستان سلسله قرار گرفته است. به اعتقاد اهالی روستا در این گورستان شخصی به نام پیرمحمدشاه دفن شده که مردم منطقه با دادن جنبه تقدس به این شخص، ایشان را به عنوان یک امامزاده مورد تکریم و احترام قرار می دهند.

در سطح این محوطه سنگ گورهایی متعلق به قرن 6 هجری دیده می شود. سنگ گورها از نشانه گورهایی هستند که قدیمی ترین نمونه آنها در لرستان به قرن 4و5 هجری می رسند و جدیدترین آنها مربوط به زمان حال است که به لحاظ شکل و نقشهای روی آن بسیار متنوع اند و بنا به موقعیت اجتماعی و خانوادگی افراد متوفی اندازه، شکل و نقش آنها متفاوت است.

سنگ قبرهایی با نمادهایی از دلاوری مردان لر

از جمله نقوشی که بر سنگ گورهای گورستان های قدیمی لرستان به یادگار مانده اند نقشهای سواران و جنگاورانی هستند که همراه با سلاح گرز، شمشیر، سپر یا تفنگ در حالتی از رزم دیده می شوند.

این نقش ها بیانگر روزگار زندگی مردانی است که در دلیری، بی باکی، شجاعت، جنگاوری، سوارکاری و گذشت و جوانمردی در میان ایل و طایفه کم نظیر بوده اند.

همچنین سنگ قبرهای قبرستان پیرمحمدشاه مزین به خطوط کوفی و نقوش گیاهی هستند. مضمون خطوط، آیه های قرآنی و نیز نام شخص متوفی است. بر روی سطح تعدادی از این سنگ قبور چهار برجستگی گوی مانند در چهارگوشه و بعضاً پنج برجستگی وجود دارد.

سنگ قبرهای قبرستان "پیرمحمد شاه" مربوط به دوران سلجوقی است

مهدی رضایی کارشناس ارشد باستان شناسی در این رابطه به خبرنگار مهر گفت: این نوع سنگ قبرها به لحاظ تاریخی همزمان با حکمرانی خاندان "آل برسقی" در الشتر است که در سایر نقاط این شهرستان به وفور دیده می شود .نمونه ای از سنگ گورهای این خاندان در موزه مردم شناسی قلعه فلک الافلاک نیز به نمایش درآمده است.

وی ادامه داد: خاندان برسقی از حکمرانان تابع سلجوقیان بودند که در الشتر و شاپورخواست(خرم آباد) حکومت کرده اند.

این کارشناس ارشد باستان شناسی یادآور شد: در بررسی سطحی این قبرستان، علاوه بر این سنگ قبرها، یک سنگ آسیاب دستی بزرگ نیز در سطح این قبرستان به دست آمده است.

رضایی با بیان اینکه از سفال های شاخصی که بر سطح محوطه دیده می شود، سفال "اسگرافیاتوی" دوره سلجوقی قابل ذکر است، عنوان کرد: در مجموع این اثر تاریخی به عنوان قبرستان امروزی و زیارتگاه اهالی روستا استفاده می شود.

کاوشگران غیر مجاز قبرستان را نابود کردند

وی یادآور شد: این قبرستان که بر روی یک تپه طبیعی و عظیم شکل گرفته است، با توجه به وجود سنگ قبرهای متعلق به قرون میانه اسلامی می تواند در شناخت هر چه بهتر این دوره در رابطه با عصر سلجوقی حایز اهمیت باشد.

رضایی به تخریب های صوت گرفته در این قبرستان قدیمی اشاره و تصریح کرد: تعدادی از قبور این قبرستان مربوط به زمان حال است که برخی از این قبور، سنگ های عمودی روی همان سنگ قبرهای قدیمی است که مجدداً مورد استفاده قرار گرفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر این موارد، می توان در سطح این گورستان و به خصوص در جایی که از سوی اهالی تحت عنوان قبر پیرمحمدشاه زیارت می شده، آثار حفاری های غیرمجاز و قاچاق را مشاهده کرد.

این کارشناس ارشد باستان شناسی یادآور شد: همچنین به گفته اهالی روستا تعداد زیادی از این سنگ گورهای تاریخی که دارای 4 یا 5 برجستگی گوی مانند بوده و مزین به خطوط کوفی بوده اند از سوی قاچاقچیان به سرقت رفته اند.

رضایی با بیان اینکه در قسمت جنوب این قبرستان آثار ساخت و ساز روستائیان نیز دیده می شود، یادآور شد: علاوه بر این به هنگام حفر قبور جدید در این قبرستان توسط اهالی نمونه های سنگ قبور قدیمی از زیرخاک پدیدار می شود.

حمله بولدوزرها آخرین پرده از تخریب یک قبرستان تاریخی!

علاوه بر تخریب های ذکر شده توسط این کارشناس ارشد باستان شناسی متاسفانه در هفته گذشته این قبرستان تاریخی شاهد حمله بولدوزرها توسط پیمانکار اداره کل اوقاف و امور خیریه استان لرستان بود تا همان سنگ قبرهای باقیمانده نیز از دست برود.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان در این رابطه به خبرنگار مهر گفت: متاسفانه بدون هر گونه مجوزی یکی از پیمانکاران که علی الظاهر از طرف اداره کل اوقاف استان بوده است به وسیله بولدوزر یک مسیر را خاکبرداری کرده که به این قبرستان تاریخی برخورده است.

میراث فرهنگی علیه عامل این قضیه شکایت کرده است

محمد رحمدل با بیان اینکه میراث فرهنگی علیه عامل این قضیه شکایت کرده است، افزود: در این راستا ضمن تشکیل پرونده موضوع را به مراجع قضایی اطلاع دادیم و شکایت میراث فرهنگی در مراجع قضایی در حال پیگیری است.

وی با تاکید بر اینکه قبرستان "پیرمحمد شاه" ثبت آثار تاریخی بوده است، عنوان کرد: هنوز میزان تخریب های صورت گرفته توسط پیمانکار اوقاف در این قبرستان تاریخی مشخص نیست ولی در اینکه تخریب اثر تاریخی صورت گرفته شکی نیست.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان در مورد اشیاء و سنگ قبرهای احتمالی به تاراج رفته در جریان این تخریب نیز گفت: در حال حاضر متاسفانه چیزی پیرامون این موضوع در دست ما نیست ولی از عوامل شکایت کرده ایم که در بازجویی ها در مراجع قضایی این موضوع نیز مشخص خواهد شد.

نظر

• مجيد رادمنش
                مدیر (6)
                • Oct 2010
                • 4902

مرد شیطان صفت در کمین دختربچه مدرسه ای

حوادث - روزنامه همشهری نوشت:

مرد شیطان صفت که به بهانه پرسیدن آدرس، دختربچه مدرسه ای را به مخفیگاه شیطانی خود کشانده و مورد آزار و اذیت قرار داده بود، دستگیر شد.

چند روز پیش، دختربچه هشت ساله ای از سوی والدینش به یکی از مراکز درمانی مشهد انتقال یافت و وقتی در همان بررسی های اولیه معلوم شد که وی مورد آزار و اذیت قرار گرفته، ماجرا به پلیس گزارش شد. با حضور ماموران در محل، مادر دختر بچه در تحقیقات گفت: ظهر امروز درحالیکه منتظر بودم دخترم از مدرسه به خانه برگردد، خبری از او نشد و همین مسئله باعث نگرانی ام شد. نمیدانستم چه اتفاقی برای او افتاده و نگرانش بودم تا اینکه بعد از حدود 40 دقیقه تاخیر سروکله دخترم پیدا شد. وقتی او به خانه آمد، مدام اشک میریخت و گریه میکرد. او بیحال بود و رنگ پریده به نظر میرسید اما هر چه از او پرسیدم که چه اتفاقی افتاده، جواب نمیداد تا اینکه بالاخره با اصرار من حرف زد و ماجرا را تعریف کرد.

زن جوان در تشریح اتفاقی که برای دخترش افتاده بود، گفت: دخترم در راه برگشت به خانه بوده که در بین راه مردی سوار بر یک موتورسیکلت سه چرخ، به او نزدیک شده و آدرس پرسیده، بعد هم از دخترم خواسته که برای نشان دادن آدرس، سوار موتور شود و او هم قبول کرده اما آدرسی که آن مرد درنظرش بوده، خانه ای مخروبه در همان حوالی بوده و وقتی به آنجا رسیده اند، او دخترم را به زور به خانه برده و مورد آزار و اذیت قرار داده و سپس همانجا رهایش کرده و متواری شده است.

با اظهارات این زن، درحالیکه دختر خردسال نیز حرفهای او را تایید میکرد، تحقیقات ماموران برای شناسایی و دستگیری مرد شیطان صفت شروع شد. از آنجا که دختربچه مدرسه ای مشخصات کامل این مرد را به خاطر داشت، تیمهای گشت پلیس وارد عمل شدند و با استقرار در محدوده مورد نظر به گشت زنی پرداختند تا اینکه موفق شدند مرد شیطان صفت را شناسایی کنند. این مرد در یک عملیات ضربتی دستگیر شد و بعد از انتقال به اداره پلیس به ربودن و آزار و اذیت دختر هشت ساله اعتراف کرد

نظر

• مجيد رادمنش
                  مدیر (6)
                  • Oct 2010
                  • 4902

محروميت «آمنه» از ديه دو چشم؛

وكيل آمنه: فقط ديه صورت و ساير اعضا قابل دريافت است

آمنه بهرامي در گفت وگو با ايسنا: من فقط دو ميليون يورو را بخشيده بودم

«آمنه» در پي اعلام گذشت از قصاص چشمان مجيد، براي هميشه از گرفتن ديه دو چشم خود محروم شد و اين در حالي است كه اين دختر جوان ادعا ميكند ندانسته اقدام به امضاي رضايتنامه كرده است.

محمدهادي نجفي ـ وكيل مدافع آمنه ـ درگفتوگو با خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين زمينه اظهار كرد: زماني كه پرونده براي رسيدگي به جنبه عمومي جرم در دادگاه كيفري استان تهران مطرح بوده، رييس شعبه 71 دادگاه كيفري استان تهران با درايت خاص خود متوجه شد كه رضايت آمنه در زمان اجراي حكم، يك رضايت مشروط بوده و كماكان وي اين حق را دارد كه قصاص را انجام دهد.

وي ادامه داد: به همين دليل پرونده را به اجراي احكام دادسراي جنايي برگرداند كه تكليف اين رضايت مشخص شود. اگر قرار است مبلغي پرداخت شود، دادسرا تكليف را روشن كند و رضايت قطعي و منجز را براي دادگاه كيفري بفرستد؛ در غير اين صورت كماكان خانم بهرامي اين حق را دارد كه از قصاص استفاده كند.

وكيل آمنه بهرامي افزود: دادسراي جنايي براي تعيين تكليف اين موضوع از خانم بهرامي دعوت كرد كه البته آن زمان بنده اعلام وكالت نكرده بودم و ايشان وكيلي نداشتند. اين باعث شد حسب اطلاع رضايتنامهاي توسط آمنه بهرامي تنظيم شود كه اين رضايتنامه منجر به اين شد كه حتي ايشان نتوانند ديه چشمانشان را بگيرند. يعني رضايت خانم بهرامي به اين صورت است كه حتي من از ديه چشمانم هم ميگذرم.

نجفي اظهار كرد: خانم بهرامي در گفتوگويي كه با من داشتند، گفتند كه به ايشان در دادسراي جنايي گفتهاند كه دادگاه كيفري استان تهران به اين مطلب اشاره داشته كه شما نميتوانيد ديه بگيريد.

وي يادآور شد: در مراجعهاي كه به دادسراي جنايي داشتيم، متاسفانه مشخص شد كه موكلم از سر بياطلاعي حقوقي رضايتنامه را امضا كرده و منجر به اين شده كه از حقوق خود در خصوص ديه چشمانشان صرف نظر كنند. اين در حالي است كه در جلسه قبل دادگاه كيفري استان تهران، هم متهم (مجيد) و هم وكيلش صراحتا اظهار كرده بودند كه حاضر به پرداخت ديه چشمان آمنه بهرامي هستند ولي متاسفانه اين رضايتنامه باعث شد كه اين حق از موكلم ساقط شود.

وكيل مدافع آمنه خاطرنشان كرد: ديروز مطلع شديم كه دادگاه براي رسيدگي به جنبه عمومي جرم برگزار شده است. ظاهرا دادگاه كيفري استان تهران زماني كه رضايتنامه واصله از دادسراي جنايي را مشاهده كرده، بر اين امر واقف شده كه خانم بهرامي رضايت قطعي دادهاند؛ لذا وارد رسيدگي به جنبه عمومي جرم شدهاند.

نجفي تاكيد كرد: با توجه به شدت جرم و مسايل اجتماعي و حاشيهاي كه اين موضوع دارد و خواهد داشت، قضات دادگاه كيفري استان تهران با درايت و دقت نظري كه داشتند مجازات متناسب را براي مجيد كه 10 سال حبس و 5 سال تبعيد بود، در نظر گرفتند.

وي گفت: تا زماني كه متهم ديه صورت و اعضاي بدن آمنه را پرداخت نكند، گر چه 10 سال حبس را هم بگذراند با اعمال ماده 696 قانون مجازات اسلامي كماكان در زندان باقي خواهد ماند.

وكيل آمنه بهرامي يادآور شد: حضور بنده و خانم بهرامي در دادگاه كيفري استان تهران براي اين بود كه ميخواستيم شرايط رضايت را بازگو كنيم؛ گرچه حضور ما تاثيري در اين مساله نداشت زيرا راي صادر شده بود و دادگاه كيفري استان تهران نيز به موجب رضايتنامه دريافتي از رسيدگي به جنبه خصوصي جرم فارغ شده بود.

نجفي در پايان اظهار كرد: پرونده در مرحله اجراست اما بحث گرفتن ديه چشمان آمنه بهرامي منتفي اما ديه ساير اعضا به قوت خود باقي است.

«آمنه» نيز در گفتوگو با ايسنا، درباره نحوه اعلام رضايت خود گفت: زماني كه چشمان مجيد را بخشيدم، گفتم كه بدون قيد و شرط از قصاص گذشتم. گرچه قبلا اعلام كرده بودم كه دو ميليون يورو مي گيرم و از قصاص ميگذرم. منظورم از بدون قيد و شرط اين بود كه دو ميليون يورو را نميخواهم.

وي يادآور شد: در آن زمان به مسئولان دادسراي جنايي و قاضي اجراي احكام گفتم كه ديه چشم، دست و صورتم را به طور كامل ميخواهم. من ديهاي را كه ميگويند ديه يك زن است، نميخواستم بلكه ديه كامل را ميخواهم. در آن زمان به من قول مساعد دادند و تاييد كردند. مجيد هم اعلام كرده بود كه حاضر به پرداخت ديه است اما مسئولان دادسرا از مجيد امضا نگرفتند و فقط از من امضا گرفتند.

آمنه ادعا كرد: متاسفانه به دليل اينكه در آن زمان وكيل نداشتم و نميدانستم، به من دروغ گفتند. من هم ندانسته با اعتمادي كه به مسئولان دادسراي جنايي داشتم رضايتنامه را امضا كردم.

وي در پايان از نورالله عزيزمحمدي ـ رييس شعبه 71 دادگاه كيفري استان تهران ـ بهواسطه رسيدگي عادلانه به پروندهاش تشكر كرد.

نظر

• مجيد رادمنش
                    مدیر (6)
                    • Oct 2010
                    • 4902

آمنه بهرامی: به من گفتند یادمان رفت بگوییم نمی توانی دیه بگیری

آمنه بهرامی قربانی اسیدپاشی درباره مواردی که در جریان اعلام درخواست گرفتن دیه چشمانش مطرح شده گفت: روز گذشته به دادگاه مراجعه کردم. وی ادامه داد: من در روز اجرای حکم داخل بیمارستان گفتم از قصاص گذشتم اما دیه دستان و چشمانم را به طور کامل میخواهم.

قربانی اسیدپاشی گفت: در روی برگهای که من امضا کرده بودم نوشته شده بود "قصاص بی قید و شرط" اما منظور من از قید و شرط دریافت نکردن 2 میلیون یورو بود و دیه دستان و چشمانم را میخواستم و میخواهم. متأسفانه مسئولان دادسرای امور جنایی تهران از حق من دفاع نکردند و با بیتوجهی زیر نامهای که من درخواست دریافت دیه داشتم را به امضای مجید نرساندند.

آمنه تصریح کرد: امیرآبادی چند روز قبل در تماس با من، خواست تا به دادسرای جنایی بروم و در مورد بخشی از پرونده با یکدیگر صحبت کنیم. امیرآبادی عنوان کرد آمنه تو شبیه دختر من هستی، من اشتباه کردم. نمیدانم چرا در روز اجرای حکم زمانی که گفتی دیه چشمانت را میخواهی یادم نبود که به تو بگویم این دیه به تو تعلق نمیگیرد. مسئول دادسرای امور جنایی تهران از من خواست تا برای آنکه پرونده دچار مشکلی نشود نامه دیگری را امضا کنم و به این ترتیب از دیه چشمانم بگذرم؛ من هم به امیر آبادی اطمینان کردم و نامه را امضا کردم.

قربانی اسیدپاشی گفت: ما منتظر زمانی بودیم که از سوی دادگاه نامهای به ما ارسال شود تا بتوانیم پس از آن اعتراض کنیم اما متوجه شدیم یکی از روزنامهها مدعی است که نمیتوانم از دیه چشمانم استفاده کنم. روز گذشته به دادگاه رفتم و با عزیز محمدی قاضی پرونده دیدار کردم که وی عنوان کرد کاش نامه را امضا نمیکردی و ای کاش اعتراض میکردی.

آمنه خاطرنشان کرد: من به طور قطع از حقم نخواهم گذشت و باید مجید متهم پرونده، دیه کامل من را بدهد.

نظر

• ماهور
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1239

سرقت یاقوت هشت میلیارد تومانی در مشهد

اجتماعی - اعضای باندی که تحت پوشش کارشناس سنگهای عتیقه به خانه یک شهروند مشهدی رفته و یاقوت 81 قیراطی او را به ارزش هشت میلیارد تومان سرقت کرده بودند، تحت تعقیب قرار گرفتند.

به گزارش جامجم، رسیدگی به این پرونده اوایل آبان امسال در پی شکایت فردی از چهار مرد به اتهام سرقت یک عدد یاقوت عتیقه در دستور پلیس آگاهی خراسان رضوی قرار گرفت.

شاکی به پلیس گفت: سالها پیش یک یاقوت عتیقه 81 قیراطی به من ارث رسید و آن را در گاوصندوق نگهداری میکردم. هفته گذشته مرد غریبهای که خود را کارشناس و خریدار اشیای عتیقه معرفی میکرد،چند بار با تلفن همراهم تماس گرفت و خواست تا یاقوت عتیقه راببیند.

وی اضافه کرد: کارشناس عتیقه ادعا کرد اگر اصل بودن یاقوت را تایید کند، آن را به قیمت کلان از من میخرد.

سرقت یاقوت 81 قیراطی

شاکی با اشاره به ماجرای سرقت گفت: پس از چند بار گفتوگو با آن مرد، روز حادثه او همراه سه مرد به خانهام آمدند. من نیز یاقوت عتیقه را به آنها نشان دادم. وی اضافه کرد: همراهان مرد خریدار پس از مشاهده یاقوت خانه را ترک کردند.

وی افزود: من و مرد خریدار به حیاط خانه رفتیم تا او در زیر نور آفتاب درخشش یاقوت را ببیند. اما دقایقی بعد مرد خریدار مرا هل داد و از خانه فرار کرد. من در همین موقع به دنبالش رفتم ولی او با همدستانش با یک خودرو متواری شدند.

در پی این سرقت، چهرهنگاری رایانهای از چهار سارق فراری انجام و تحقیقات برای دستگیری آنها آغاز شد تا اینکه پس از چند روز با سرنخهایی که در این ارتباط به دست آمد یکی از متهمان فراری در جنوب شهر مشهد شناسایی و دستگیر شد.

اعتراف نخستین سارق

متهم با انتقال به پلیس آگاهی خراسان رضوی در بازجویی گفت: من و سه نفر از همدستانم ـ که متواریاندـ چندی پیش اطلاع یافتیم مرد شاکی یک یاقوت عتیقه در خانهاش نگهداری میکند. ما نیز نقشه سرقت آن را کشیدیم. متهم اضافه کرد: یکی از اعضای باند با معرفی خود به عنوان کارشناس اشیای عتیقه، شاکی را فریب داد و اعتمادش را جلب کرد تا با وی معامله کند.

وی اضافه کرد: ما پس از حضور در خانه مالباخته و دیدن یاقوت عتیقه خانه شاکی را ترک کردیم تا سرکرده باند بر سر قیمت آن با فروشنده به توافق برسد که او نیز با هل دادن شاکی یاقوت را دزدید و همه متواری شدیم.

متهم افزود: همدستانم قصد دارند یاقوت عتیقه را بفروشند و آن را از کشور خارج کنند.

دستگیری سارقان یکی پس از دیگری

در پی اعتراف مرد متهم، همدستان او تحت تعقیب قرار گرفتند تا این که اوایل همین هفته یکی از متهمان در تهران شناسایی و دستگیر شد.

متهم در بازجویی گفت که در اجرای نقشه سرقت نقش داشته و یاقوت در اختیار سرکرده باند است تا آن را در شهرستان کرج بفروشد.

به این ترتیب سرکرده باند دو روز پیش دستگیر و در بازرسی از وی یاقوت 81 قیراطی کشف و ضبط شد.

بنابر این گزارش، یاقوت دزدیده شده تحویل مالباخته شد و متهمان با هماهنگی قضایی روانه زندان مشهد شدند. تحقیقات تکمیلی از آنها برای دستگیری دیگر اعضای فراری این باند ادامه دارد.

کارشناسان سنگشناسی نیز پس از بررسی یاقوت عتیقه، اصل بودن آن را تایید و عنوان کردند این یاقوت هشت میلیارد تومان ارزش دارد.
                      چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                      گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• مجيد رادمنش
                        مدیر (6)
                        • Oct 2010
                        • 4902

جزئیات جریمه های جدید رانندگی

با ابلاغ جدول جدید جریمه های رانندگی سقف جریمه های رانندگی در کشور به 200 هزار تومان افزایش یافت. نرخهای جدید جریمه های رانندگی از پایان آذرماه در سراسر کشور اجرا میشود.

پیش از این سقف جریمه های رانندگی در کشور 30 هزار تومان و کف آن هزار تومان بود. بیشترین افزایش نرخ جریمه های تعیین شده در جدول جدید جریمه های رانندگی مربوط به تخلفات حادثه ساز است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی درباره میزان افزایش جریمه ها گفت: این رقم هر سه سال براساس نرخ تورمی که در هر سال وجود دارد افزایش می یابد یعنی نرخ تورم در مجموع 3 سال به میزان سقف جریمه ها افزوده میشود.

سردار اسکندر مومنی با بیان اینکه جریمه های پیش از 15 آذرماه براساس نرخ قدیم محاسبه میشوند، گفت: پیش از اجرای جداول جدید جرایم رانندگی در خصوص آن اطلاع رسانی لازم صورت میگیرد و نرخهای جدید تا پایان آذر ماه اجرایی میشود.

وی درباره بخشودگی جریمه های راهنمایی و رانندگی نیز تاکید کرد: در قانون جدید موارد ایجابی و تشویقی پیشبینی کرده ایم که بر این اساس تخلفات رانندگی که افراد تا پایان سال 89 مرتکب شده اند و دو برابر شده است اگر تا پایان 19 آذر ماه توسط رانندگان پرداخت شود، دو برابری آن بخشوده میشود و رانندگان میتوانند اصل جریمه را بپردازند.

او با تاکید بر اینکه مهلت تعیین شده در این خصوص در قانون پیشبینی شده است، تصریح کرد: این مهلت به هیچ عنوان قابل تمدید نیست و پس از مهلت تعیین شده جریمه های معوق سال 89 مجددا دو برابر میشود.

براساس جدول جدید نرخ جریمه های رانندگی که دولت روز دوشنبه در قالب 171کد جریمه ابلاغ کرد، نرخ جریمه های رانندگی به 3بخش «کلانشهرها، مراکز استانها، جادههای بین شهری و مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی»، «سایر شهرها» و «روستاها و راههای روستایی» تقسیم شده است.

جریمهای که براساس مبلغ در صدر جدول جریمه ها قرار گرفته، رانندگی در حالت غیرعادی و مصرف روانگردانها و یا مواد افیونی در همه جادههای کشور است که علاوه بر 200 هزار تومان جریمه، منجر به ضبط 6 ماهه گواهینامه و معرفی راننده به مراجع قضایی میشود.

جریمه 100 هزار تومانی هم برای حرکات نمایشی مانند دور زدن درجا و یا حرکت موتورسیکلت روی یک چرخ، تجاوز از سرعت مجاز ( بیش از 50 کیلومتر در ساعت)، سبقت غیرمجاز در راههای دوطرفه، حرکت بهصورت مارپیچ و حرکت با دندهعقب در آزادراهها و بزرگراهها در دسته «کلانشهرها، مراکز استانها، جادههای بینشهری و مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی» وضع شده است. رانندهای که از این تخلفات مرتکب دو مورد شود، - به جز حرکت با دندهعقب در آزادراهها و بزرگراهها - علاوه بر مجموع جریمه دو تخلف، خودرو راننده متخلف هم 72 ساعت توقیف خواهد شد.

همچنین براساس ابلاغ دولت، مهمترین تخلفاتی که جریمه 50 هزار تومانی برای آنها تعیین شده از این قرار است: تجاوز از سرعت مجاز (بیش از 30 تا 50 کیلومتر در ساعت)، تجاوز به چپ از محور راه، عبور وسایط نقلیه از پیادهرو، دور زدن در محل ممنوع، استفاده از تلفن همراه و یا وسایط ارتباطی مشابه حین رانندگی در سرعت بالای 60 کیلومتر، نقص فنی مؤثر یا نقص در سیستم روشنایی در شب، در آغوش داشتن اطفال حین رانندگی، نداشتن بیمهنامه شخص ثالث معتبر، توقف دوبله در محل ایستادن ممنوع، استفاده از نورافکن یا چراغ دارای نور خیرهکننده، چراغهای الوان، نور سفید و... در جلوی وسیله نقلیه، نصب هرگونه تجهیزات یا اجسام اضافی روی بدنه وسیله نقلیه یا روی چرخ که از سطح بیرونی آن تجاوز کند، توقف و سد معبر در سطح و یا روی حریم تقاطعها و میادین یا سطوح نارنجی، تصادف ناشی از بیتوجهی به جلو یا عدمرعایت فاصله طولی و عرضی با وسیله جلویی یا جانبی، عبور وسایل نقلیه غیرمجاز از خط ویژه، استفاده از شیشه دودی بهنحوی که راننده و سرنشین آن قابل تشخیص نباشد، سبقت از سمت راست وسیله نقلیه در راههایی که در هر طرف رفت و برگشت فقط یک خط عبوری دارد و یا با استفاده از شانه راه.

همچنین براساس جدول جدید استفاده از تلفن همراه و سایر وسایل ارتباطی مشابه حین رانندگی در سرعتهایی کمتر از 60 کیلومتر در ساعت، توقف سایر وسایط نقلیه در ایستگاه وسایط نقلیه عمومی، راه ندادن به وسیله نقلیه پشتسر برای سبقت، توقف وسایط نقلیه عمومی، حمل بار و مسافر در خارج از ایستگاههای تعیین شده، پرتاب کردن یا ریختن ضایعات، زباله، آب دهان و بینی و امثال آن از وسایط نقلیه به سطح معابر، توقف وسایط نقلیه در سطح سوارهرو راهها و محلهایی که شانه کناری وجود ندارد و حمل مسافر با وسایط نقلیه شخصی یا غیرمجاز، توقف دوبله در معابر، رانندگی با وسایل دودزا، عدماستفاده از کلاه ایمنی و سرنشین موتورسیکلت حین رانندگی، عدماستفاده از کمربند ایمنی توسط راننده یا سرنشین وسیله نقلیه در حال حرکت در آزادراهها و بزرگراهها و جادهها، هر نوع توقف که منجر به سد معبر یا اخلال در عبور و مرور گردد، همراه نداشتن گواهینامه رانندگی، بیرون آوردن دست یا هر یک از اعضای بدن از وسیله نقلیه در حال حرکت، بوق زدن در محلهای ممنوعه هر کدام 30 هزار تومان جریمه در «کلانشهرها، مراکز استانها، جادههای بینشهری و مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی» دارد.

برای همراه نداشتن بیمه شخص ثالث، سوار کردن کودکان کمتر از 12 سال در صندلی جلو، توقف در محل ممنوع (پارک ممنوع)، حمل و در آغوش گرفتن حیوانات یا سرگرم شدن با آنها، همراه نداشتن کارت شناسایی وسیله نقلیه، خوردن و آشامیدن و استعمال دخانیات در هنگام رانندگی هم هر کدام 20هزار تومان جریمه در نظر گرفته شده است.همچنین عدماستفاده از تاکسیمتر و بیتوجهی به اخطار و تذکر پلیس و همراه نداشتن گواهی یا برچسب معتبر معاینه فنی نیز در «کلانشهرها، مراکز استانها، جادههای بینشهری و مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی» 10 هزار تومان جریمه در پی خواهد داشت.

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

پرواز تهران - کرمانشاه از نیمه راه بازگشت

اجتماعی - پرواز 7 صبح امروز تهران - کرمانشاه به دلیل بارش برف از نیمه راه بازگشت.

به گزارش فارس، هواپیما تا وسط راه پرواز کرد اما به خاطر کاهش 6 کیلومتری در دید خلبان این هواپیما از وسط راه به مقصد نرسید و به تهران بازگشت.

نظر

• مجيد رادمنش
                            مدیر (6)
                            • Oct 2010
                            • 4902

خودسوزی یک جوان در شمس آباد تهران

ساعتی پیش جوانی در شمس آباد تهران، شمال شرقی پایتخت، خودش را به آتش کشید

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از محل حادثه و به نقل از شاهدان عینی این جوان ابتدا روی خود و دختر مورد علاقه اش بنزین ریخت و سپس با کبریت خودش را آتش زد.

شاهدان این حادثه می گویند دختر مورد علاقه جوان پیش از مشتعل شدن لباس هایش از حادثه گریخت؛ اما جوان در آتش سوخت و جان سپرد.

گفتنی است نیروهای امدادی از جمله اورژانس با وجود اطلاع رسانی اهالی محل حداقل تا 45 دقیقه پس از حادثه، در محل حاضر نشدند. هر چند که پلیس اجازه نزدیک شدن افراد متفرقه به محل حادثه را نمی دهد.

نظر

• مجيد رادمنش
                              مدیر (6)
                              • Oct 2010
                              • 4902

انفجار مهیب در اصفهان

حوالی ساعت 2:40 دقیقه بعدازظهر امروز صدای انفجار مهیبی در اصفهان شنیده شد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، حوالی ساعت 2:40 دقیقه بعدازظهر امروز دوشنبه صدای انفجار مهیبی در اصفهان شنیده شد.

این صدا از بزرگمهر تا دروازه شیراز به گوش رسیده است.

در ارتباط با دلیل این صدای انفجار طی تماسهای مکرر با مسئولان استان، محمد مهدی اسماعیلی معاون سیاسی و امنیتی استانداری اصفهان وجود صدا را تایید کرد اما در مورد دلایل آن گفت: اطلاع دقیقی در دست نیست و پیگیر موضوع هستیم.

همچنین سازمان آتش نشانی و مدیریت بحران استانداری نیز وقوع این صدا را تایید کردند.

نظر

• Captain Nemo
                                مدیر
                                • Dec 2010
                                • 2934

اخبار ضد و نقیض از انفجار مهیب در اصفهان

رييس كل دادگستري استان اصفهان با تاييد اينكه صداي يك انفجار حوالي بعد از ظهر در اصفهان شنيده شد است، گفت: گزارشي در اين زمينه دريافت نكرديم.

غلامرضا انصاري در گفتوگو با ايسنا با اشاره به اخبار برخي رسانهها مبني بر وقوع يك انفجار در شهر اصفهان تصريح كرد: حوالي بعد از ظهر صدايي شبيه انفجار شنيده شد اما گزارشي در مورد منشاء آن و حوادث احتمالي در اين زمينه از سوي عوامل امنيتي و انتظامي دريافت نكرديم.

وي با بيان اينكه ظاهرا اتفاق مهمي رخ نداده است، اظهار كرد: اگر حادثه قابل توجهي رخ داده بود قطعا اطلاعات اوليه ارائه ميشد و ميبايستي براي شركت در جلسه شوراي تامين استان پيرامون وقوع اين حادثه دعوت ميشديم؛ در حاليكه چنين اتفاقي نيفتاد و گزارش خاصي در اين زمينه دريافت نشد.

اما ذر همین ارتباط معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان گفت: تاکنون گزارش هیچ صدایی از هیچ دستگاه و ارگانی در اصفهان دریافت نشده است.

محمدمهدی اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به انتشار برخی اخبار در خصوص شنیدن صدایی مهیب در اصفهان که بعضاً در گفتگو با وی مطرح شده، افزود: تاکنون توسط هیچ دستگاه و ارگان و حتی نیروی انتظامی گزارشی را در این خصوص دریافت نکرده ایم.

معاون سیاسی استاندار اصفهان ادامه داد: شاید اتفاقی در نقطه ای از شهر اصفهان افتاده باشد، به طور مثال انفجار آب گرمکن و یا هر چیز دیگر در خانه ولی در خصوص صدای مهیب هیچ گزارشی را نداشته ایم.

به گزارش مهر در حوالی ساعت 14:40 امروز توسط برخی از شهروندان صدایی مهیب شنیده شده که برخی از رسانه ها با انتشار خبری مبنی بر گفتگو با محمدمهدی اسماعیلی معاون سیاسی استاندار اصفهان این صدا را مربوط به انفجار پمپ گاز در دولت آباد اصفهان اعلام کرده بودند.
                                یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                                دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                                مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

در حال کار...
                                X