اخبار حوادث

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مجيد رادمنش
    مدیر (6)
    • Oct 2010
    • 4902

با آغاز مرحله سوم تعطيلات تابستاني؛

90/06/08 - 22:41

اتوبان تهران ـ كرج قفل شد؛ حركت به سختي صورت ميگيرد

خبرگزاری فارس: با افزايش حجم خودروها، در حال حاضر ترافيك در اتوبان تهران – كرج به اندازهاي است كه حركت در اين محور به سختي صورت ميگيرد.

-------------------------------

به گزارش خبرگزاري فارس از كرج، با آغاز مرحله سوم تعطيلات تابستاني در كشور و فرارسيدن عيد سعيد فطر اكثر شهروندان تهراني در حال انجام سفرهاي برونشهري هستند.

همين امر موجب شده است تا محورهاي مواصلاتي اين استان تهران به استانهاي همجوار به ويژه البرز شاهد حضور گسترده خودروها و مسافران باشند.
    در حال حاضر، محورهاي مشترك استانهاي تهران و البرز مانند اتوبان تهران – كرج، جاده مخصوص و جاده قديم تهران – كرج شاهد ترافيك فوق سنگين بود، به صورتي كه حركت در اين محورها قفل شده است.

ماموران راهنمايي و رانندگي و اداره راه با اجراي طرح ضربتي در قالب طرح مسافران نوروزي، در تلاش براي باز كردن اين محورها هستند.
    همچنين گزارش شده است كه جاده چالوس از كرج به سمت مرزنآباد شاهد خودروهاي بسياري بوده و ترافيك در اين مسير به ويژه ابتداي جاده چالوس سنگين گزارش ميشود.

رانندگان صبور باشند

سرهنگ حبيب كمالوند فرمانده پليس راه استانهاي تهران و البرز درباره اين موضوع دقايقي پيش به خبرنگار فارس در كرج گفت: ماموران پليس در تمامي محورهاي اين دو استان حضور داشته و با تمام توان به دنبال خدمترساني به مردم هستند.

وي تاكيد كرد: حركت براساس قوانين راهنمايي و رانندگي و اصول رانندگي، صبر و بردباري در زمان مواجه با ترافيك و بالاخره احتياط حين رانندگي مهمترين خواسته پليس از مسافران تابستاني است.

كمالوند اظهار داشت: اميدوارم رانندگان با رعايت قانون و همكاري با پليس، به برقراري نظم در محورهاي مواصلاتي استانهاي تهران و البرز كمك كنند.

وي متذكر شد: طبيعي است كه ماموران پليس در صورت مشاهده كوچكترين تخلفي، برخورد قاطع قانوني با رانندگان متخلف خواهند داشت.

اين فرمانده ارشد پليس در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه آيا محورهايي در دو استان فوق مسدود است؟ گفت: هيچ جادهاي مسدود نشده، منتهي ترافيك بسيار سنگيني در اين محورها وجود دارد كه با همكاري مردم و تلاش پليس در حال باز شدن است.
    یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• hamed89
      Banned
      • Aug 2025
      • 617

در اصل توسط mehrdad پست شده است View Post
      یک حادثه عجیب در شمال تهران!

اجتماعی - جوان روستایی وقتی سگ نگهبان خانه ویلایی در شمال تهران به سمت وی حمله کرد با دندانهایش شکم وی را گاز گرفت و سگ را بیهوش کرد.

به گزارش تهران امروز، این صحنه باورنکردنی زمانی رخ داد که در خانه ویلایی باز ماند و سگ گرگی با دیدن پسر جوان که در جستوجوی کار به تهران آمده بود به سمت وی حملهور شد.

اواخر مردادماه سال جاری شکایت عجیبی در دادسرای الهیه تهران مطرح شد که در آن یک تاجر به حمایت از سگش خواستار مجازات پسری جوان شده بود و در برابرش این پسر نیز به خاطر زخمهای روی بدن و شکسته شدن دندانهایش خواستار پرداخت دیه بود. «حمید» که عکسهایی از سگش همراه داشت وقتی پیشروی بازپرس ایستاد، گفت: «جیسن، یک سگ نگهبان تربیت شده از نژاد اصیل آلمانی است که ۴ سال پیش با قیمت بسیار بالایی خریدهام تا از خانهام در شمال تهران مراقبت کند. این سگ هیچ اذیتی برای اعضای خانواده و میهمانهایم نداشت و همه او را دوست داشتند».

دوستان یه سوال پسره واسه چه کاری رفته بوده خونه طرف؟؟قضیه مبهمه

نظر

• آمن خادمی
        مدیر
        • Jan 2011
        • 5243

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
        دوستان یه سوال پسره واسه چه کاری رفته بوده خونه طرف؟؟قضیه مبهمه

جوان روستایی شکم سگ را گاز گرفت!

جوان روستایی وقتی سگ نگهبان خانه ویلایی در شمال تهران به سمت وی حمله کرد با دندانهایش شکم وی را گاز گرفت و سگ را بیهوش کرد.

به گزارش تهران امروز، این صحنه باورنکردنی زمانی رخ داد که در خانه ویلایی باز ماند و سگ گرگی با دیدن پسر جوان که در جستوجوی کار به تهران آمده بود به سمت وی حملهور شد.

اواخر مردادماه سال جاری شکایت عجیبی در دادسرای الهیه تهران مطرح شد که در آن یک تاجر به حمایت از سگش خواستار مجازات پسری جوان شده بود و در برابرش این پسر نیز به خاطر زخمهای روی بدن و شکسته شدن دندانهایش خواستار پرداخت دیه بود. «حمید» که عکسهایی از سگش همراه داشت وقتی پیشروی بازپرس ایستاد، گفت: «جیسن، یک سگ نگهبان تربیت شده از نژاد اصیل آلمانی است که ۴ سال پیش با قیمت بسیار بالایی خریدهام تا از خانهام در شمال تهران مراقبت کند. این سگ هیچ اذیتی برای اعضای خانواده و میهمانهایم نداشت و همه او را دوست داشتند».

وی افزود: «بیشتر اوقات در حیاط خانه ویلاییام گشت میزد و حتی زیاد پارس نمیکرد. آزارش به هیچکسی نرسیده بود تا اینکه روز حادثه وقتی من با خودرویم وارد حیاط ویلا شدم جیسن خودش را به من رساند. نوازشش کردم، هنوز در باز بود و رفتم ریموت را از داخل ماشین بردارم که ناگهان دیدم سگم به سمت خیابان دوید. تا به خودم آمدم، دیدم جیسن خودش را به پسر جوان رسانده و روی وی پرید. آنها با هم گلاویز شدند. هر چه فریاد زدم اثری نداشت تا اینکه سگم زوزهای کشید و بیجان روی زمین افتاد». حمید گفت: «ابتدا تصور کردم آن جوان با چاقو سگم را کشته است. وقتی او بلند شد، دیدم چاقویی در دستش نیست و دهان وی خونآلود بود. البته جراحاتی هم در دست و صورت داشت. خودم را بالای سر جیسن رساندم؛ نفس میکشید اما بیهوش بود. آن پسر ترسیده بود و با ناراحتی به من گفت شانس آورده است. وقتی پرسیدم چه کردهای؟! گفت که شکم سگم را گاز گرفته و نمیداند چه شده که جیسن بیهوش شده است. وقتی شکم سگم را نگاه کردم دیدم کاملا گوشت و پوستش کنده شده و ۲ دندان پسر جوان هم روی بدن سگم جا مانده است. باور نمیکردم، سریع جیسن را نزد دامپزشک بردم. دکترش هم تعجب کرده بود. از آن روز جیسن به خاطر کشیده شدن محل گازگرفتگی که کاملا از بین رفته نمیتواند راه برود و من از این پسر شکایت دارم». در برابر ادعاهای حیرتآور این مرد تاجر، پسر جوان که ظاهری ساده داشت، گفت: «من بچه روستا هستم و از هیچ حیوانی نمیترسم. هر سگ گله یا آوارهای به سمتم بیاید شگردهایی دارم که از دستم فرار کند اما این سگ خیلی وحشی بود». وی که «قاسم» نام دارد، افزود: «قرار بود سر یک ساختمان در تهران رفته و کار کنم. پرسانپرسان خودم را به آنجا رسانده بودم. ناگهان سگ گرگی به سمتم حمله کرد. ابتدا سعی داشتم او به من نزدیک نشود اما فایده نداشت. وقتی روی من پرید به زمین افتادم. دستم را گاز گرفت که مشتی به صورت و نزدیک چشم راستش زدم. در همین گیر و دار بود که صورتم به شکمش چسبید سریع دهانم را باز کرده و با تمام قدرت شکم سگ را گاز گرفتم، به اندازهای فشار دادم که احساس کردم دیگر هیچ دندانی در دهانم نمانده، وقتی سگ زوزهای کشید و آرام گرفت، دهانم را باز کردم. هنوز هم فکم درد میکند و ۲ دندانم شکسته و خواستار دیه هستم».

بازپرس پرونده پس از شنیدن ادعاهای مرد تاجر و جوان روستایی با توجه به اینکه سگ باید در کنترل صاحبش بوده باشد اقدام «قاسم» را دفاع از خود دانست و با تبرئه وی در زمینه صدمه زدن به سگ نگهبان، مرد تاجر را در زخمی شدن پسر جوان گناهکار دانست. بنا بر این گزارش، پس از صدور کیفرخواست قرار است این پرونده عجیب به دادگاه جزایی عمومی ارسال شده و حکم صادر شود.
        to continue, please follow me on my page

نظر

• hamed89
          Banned
          • Aug 2025
          • 617

در اصل توسط آمن پست شده است View Post

جوان روستایی شکم سگ را گاز گرفت!

جوان روستایی وقتی سگ نگهبان خانه ویلایی در شمال تهران به سمت وی حمله کرد با دندانهایش شکم وی را گاز گرفت و سگ را بیهوش کرد.

وی افزود: «بیشتر اوقات در حیاط خانه ویلاییام گشت میزد و حتی زیاد پارس نمیکرد. آزارش به هیچکسی نرسیده بود تا اینکه روز حادثه وقتی من با خودرویم وارد حیاط ویلا شدم جیسن خودش را به من رساند. نوازشش کردم، هنوز در باز بود و رفتم ریموت را از داخل ماشین بردارم که ناگهان دیدم سگم به سمت خیابان دوید. تا به خودم آمدم، دیدم جیسن خودش را به پسر جوان رسانده و روی وی پرید. آنها با هم گلاویز شدند. هر چه فریاد زدم اثری نداشت تا اینکه سگم زوزهای کشید و بیجان روی زمین افتاد». حمید گفت: «ابتدا تصور کردم آن جوان با چاقو سگم را کشته است. وقتی او بلند شد، دیدم چاقویی در دستش نیست و دهان وی خونآلود بود. البته جراحاتی هم در دست و صورت داشت. خودم را بالای سر جیسن رساندم؛ نفس میکشید اما بیهوش بود. آن پسر ترسیده بود و با ناراحتی به من گفت شانس آورده است. وقتی پرسیدم چه کردهای؟! گفت که شکم سگم را گاز گرفته و نمیداند چه شده که جیسن بیهوش شده است. وقتی شکم سگم را نگاه کردم دیدم کاملا گوشت و پوستش کنده شده و ۲ دندان پسر جوان هم روی بدن سگم جا مانده است. باور نمیکردم، سریع جیسن را نزد دامپزشک بردم. دکترش هم تعجب کرده بود. از آن روز جیسن به خاطر کشیده شدن محل گازگرفتگی که کاملا از بین رفته نمیتواند راه برود و من از این پسر شکایت دارم». در برابر ادعاهای حیرتآور این مرد تاجر، پسر جوان که ظاهری ساده داشت، گفت: «من بچه روستا هستم و از هیچ حیوانی نمیترسم. هر سگ گله یا آوارهای به سمتم بیاید شگردهایی دارم که از دستم فرار کند اما این سگ خیلی وحشی بود». وی که «قاسم» نام دارد، افزود: «قرار بود سر یک ساختمان در تهران رفته و کار کنم. پرسانپرسان خودم را به آنجا رسانده بودم. ناگهان سگ گرگی به سمتم حمله کرد. ابتدا سعی داشتم او به من نزدیک نشود اما فایده نداشت. وقتی روی من پرید به زمین افتادم. دستم را گاز گرفت که مشتی به صورت و نزدیک چشم راستش زدم. در همین گیر و دار بود که صورتم به شکمش چسبید سریع دهانم را باز کرده و با تمام قدرت شکم سگ را گاز گرفتم، به اندازهای فشار دادم که احساس کردم دیگر هیچ دندانی در دهانم نمانده، وقتی سگ زوزهای کشید و آرام گرفت، دهانم را باز کردم. هنوز هم فکم درد میکند و ۲ دندانم شکسته و خواستار دیه هستم».

بازپرس پرونده پس از شنیدن ادعاهای مرد تاجر و جوان روستایی با توجه به اینکه سگ باید در کنترل صاحبش بوده باشد اقدام «قاسم» را دفاع از خود دانست و با تبرئه وی در زمینه صدمه زدن به سگ نگهبان، مرد تاجر را در زخمی شدن پسر جوان گناهکار دانست. بنا بر این گزارش، پس از صدور کیفرخواست قرار است این پرونده عجیب به دادگاه جزایی عمومی ارسال شده و حکم صادر شود.
          من حق رو به پسره میدم! شما چی؟

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

خلبان در هوا دید از خانه اش سرقت می شود

خلبان هنگام پرواز در هوا متوجه شد سارقان در حال سرقت از خانه اش هستند و بلافاصله به پلیس کمک کرد تا دزدان بازداشت شوند.
            آسوشیتدپرس از آرکانزاس گزارش داد: استیون لین خلبانی که سعی داشت از خانه اش تصویر برداری هوایی انجام دهد متوجه شد دزدان با کامیون وارد خانه اش شده و در حال سرقت هستند. وی برای اولین باربود که به قصد تصویربرداری پرواز می کرد و قصد داشت خانه اش را تصویربرداری کند.
            در حین تصویربرداری متوجه شد کامیونی در خانه اش ایستاده و دو نفر در حال بار زدن اثاثیه هستند. استیو بلافاصله با عمویش که در آن نزدیکی زندگی می کرد و نیزتلفن فوریتهای پلیسی 911 تماس گرفته و آنها را در جریان قرار داد. فیلیپ ویتون از پلیس محلی همراه عموی استیو بوسیله اطلاعات آنلاینی که استیو از هوا می داد به تعقیب سارقین پرداخته و سرانجام آنها را بازداشت کردند.

نظر

• مجيد رادمنش
              مدیر (6)
              • Oct 2010
              • 4902

600 کشته و زخمی در تصادفات رانندگی دیروز ------ پنجشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۹۰ ساعت ۱۹:۵۷

جانشین راهنمایی و رانندگی کشور گفت: 600 نفر از هموطنان، دیروز - چهارشنبه - بر اثر تصادفات رانندگی کشته و زخمی شدند.

آفتاب: جانشین راهنمایی و رانندگی کشور گفت: 600 نفر از هموطنان، دیروز - چهارشنبه - بر اثر تصادفات رانندگی کشته و زخمی شدند.

سردار سرتیپ مهری با اشاره به اوج سفرهای دور دوم تابستانی افزود: از این تعداد 59 نفر در صحنه تصادف جان خود را از دست دادند.

وی توجه نداشتن به جلو، سرعت و سقبت غیرمجاز و خستگی و خوابآلودگی را از جمله بیشترین عوامل موثر در وقوع تصادفات فوتی و جرحی دو روز گذشته اعلام کرد.

جانشین راهنمایی و رانندگی کشور گفت: بیشترین ترددها در دو روز گذشته در محورهای منتهی به استانهای شمال کشور و شهرهای زیارتی است.

” سالانه در کشورمان بر اثر تصادفات رانندگی 23 هزار نفر کشته و 280 هزار نفر مصدوم و مجروح میشوند. “

سردار مهری افزود: اکنون وضع تردد در ” سالانه در کشورمان بر اثر تصادفات رانندگی 23 هزار نفر کشته و 280 هزار نفر مصدوم و مجروح میشوند. “ جادههای کشور مناسب است و محور چالوس به کرج و بالعکس بار ترافیکی نیمهسنگینی
              دارد.

وی درباره برخورد پلیس با متخلفان و افزایش ایمنی و آرامش بیشتر هموطنان در دو روز گذشته گفت: 12 هزار موتورسیکلت و خودرو در این مدت توقیف شده است.

جانشین راهنمایی و رانندگی کشور افزود: بر اساس آمار سازمان پزشکی قانونی در شهریور پارسال، دو هزار و 449 نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند.

جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی کشور مدیریت سفر از مبدا تا مقصد، ایجاد شرایط مناسب برای رانندگی آرام و به دور از دغدغه، رعایت قوانین و مقررات، پرهیز از شتاب و عجله و توجه به توصیههای ترافیکی از طریق رسانه ملی را از رانندگان و سرنشینان خواستار شد.

براساس آمار سازمان پزشکی قانون در چهار ماه نخست امسال و پس از اجرای قانون جدید برخورد با متخلفان رانندگی، تعداد کشتههای سوانح رانندگی در مقایسه با مدت مشابه پارسال، هزار و هفت نفر کاهش یافته است.

سالانه در کشورمان بر اثر تصادفات رانندگی 23 هزار نفر کشته و 280 هزار نفر مصدوم و مجروح میشوند.

نظر

• مجيد رادمنش
                مدیر (6)
                • Oct 2010
                • 4902

متهم با تقليد صدا اقدام به اخاذي ميكرد
                شيادي با صداي دخترانه

جام جم آنلاين: معاون اجتماعي پليس آذربايجان شرقي گفت: فردي كه با شيادي و تقليد صدا اقدام به اخاذي ميكرد توسط پليس شهرستان مرند شناسايي و دستگير شد.

صمد فرامرزي امروز در گفتوگو با فارس در تبريز اظهار كرد: در پي دريافت گزارشهاي مردمي و اطلاعات به دست آمده مبني بر اخاذي فردي با تقليد صدا در شهرستان مرند موضوع در دستور كار پليس امنيت عمومي و پليس مبازره با مفاسد اخلاقي شهرستان قرار گرفت.

وي افزود: با تحقيقات انجام گرفته از طريق عوامل پليس معلوم شد كه فردي با هويت معلوم اهل يكي از مناطق شهرستان با برقراري تماس تلفني با تعدادي از ساكنان شهر با تقليد صداي دخترانه و طرح سخنان محرك و غيراخلاقي و بسيار مبتذل اقدام به اغفال افراد كرده است.

اين مقام انتظامي تصريح كرد: فرد مورد نظر همه مكالمات انجام گرفته را ضبط كرده پس از چند روز مجدداً با افراد تماس ميگرفت و سپس از آنان اخاذي كرده و تهديد ميكرد در صورت عدم پرداخت وجه مكالمات را با استفاده از بلوتوث در سطح شهر پخش ميكند و در مورد كساني كه توجهي به تهديدات وي نداشته اقدام به پخش مكالمات ميكرد.

فرامرزي اظهار كرد: اين موضوع در سطح شهر علاوه بر اينكه سبب هتك حرمت و حيثيت آبرويي افراد در جامعه و نزد خانواده خود شده و جريحهدار شدن عفت عمومي جامعه را نيز در پي داشته است.

پایگاه خبری جام جم آنلاین، منتشر کننده آخرین و به روزترین اخبار سیاسی، اقتصادی، حوادث، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی ایران و جهان

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

بروز سانحه در هواپیمای حامل محسن رضایی

تابناک نوشت:

هواپیمای ایرباس شرکت هواپیمایی ماهان به شماره پرواز 613، که ساعت 22:30 شنبه شب از تهران عازم مشهد مقدس شده بود در فرودگاه شهید هاشمینژاد این شهر دچار سانحه شد.

این هواپیما که محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام هم یکی از سرنشینان آن بود، حدود ساعت 24، هنگام فرود در باند فرودگاه به علت ترکیدگی چرخ جلو، با مشکل مواجه شد و به سختی فرود آمد.

این سانحه خوشبختانه تلفات جانی در بر نداشته ولی برخی از مسافرین دچار جراحاتی شدهاند که بلافاصله به درمانگاه منتقل و مداوا روی آنان صورت پذیرفته است.

محسن رضایی که خود نیز از ناحیه دست جراحت کوچکی برداشته ضمن اینکه حال عمومی خود و دیگر مسافرین را خوب اعلام کرد، از استرس شدید وارد شده به سرنشینان هواپیما خبر داد.

نظر

• آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

انفجار بمب صوتی در سنندج

مهر نوشت:

حدود ساعت 20 یک بمب صوتی در میدان لشگر سنندج و در نزدیکی پمپ بنزین منفجر شد که بر اساس اعلام مسئولان این حادثه هیچ گونه تلفات و خسارتی به دنبال نداشته است.

این بمب صوتی در زیر باجه تلفن عمومی در نزدیکی پمپ بنزین جاسازی شده بود و انفجار باعث به وجود آمدن صدای مهیبی شد به نحوی که صدا این انفجار تا مترها دورتر به گوش رسید.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی کردستان گفت: بررسی های پلیس در این رابطه همچنان ادامه دارد و فردا جزئیات این حادثه اطلاع رسانی می شود.

نظر

• مجيد رادمنش
                      مدیر (6)
                      • Oct 2010
                      • 4902

داروي بيهوشي ، بيمار را به كما برد -------- يكشنبه 13 شهريور 1390 - ساعت 14:36

جام جم آنلاين: رئیس انجمن بیهوشی و مراقبت های ویژه ایران گفت: يك پسر بچه 12 ساله بعد از عمل جراحي در بيمارستان شركت نفت بر اثر استفاده از يك داروي بيهوشي در كماست و بيش از 10 روز است كه هنوز به هوش نيامده است.

محمد مهدی قیامت در گفتگو با فارس درباره بيمارستان شركت نفت كه گفته مي شود چند نفر بر اثر مصرف داروي بيهوشي به كما رفتند، اظهار داشت: فقط يك نفر بود كه هنوز خوب نشده است.

وي درباره علت اين اتفاق افزود: علت آن هنوز مشخص نيست و وزارت بهداشت موضوع را در دست بررسي دارد اما هنوز به نتيجهاي نرسيده است.

رئیس انجمن بیهوشی و مراقبت های ویژه ایران تصريح كرد: اينكه گفته ميشود داروي بيهوشي از چين وارد شده است را وزارت بهداشت از انجمن بيهوشي استعلام كرد كه انجمن اعلام كرد تا به حال داروي بيهوشي چيني نداشتيم.

نظر

• ماهور
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1239

مچ گیری تازه عروس از تازهداماد در فیس بوک

روزنامه قدس نوشت: راز ازدواج پنهان یک تازهداماد زمانی فاش شد که تازهعروس وارد صفحه فیسبوک دوست صمیمی شوهرش شد. سارا میدانست که همسرش دوستی به نام «کیومرث» دارد و آن دو مانند برادر هستند.
                        چندی پیش مردی در مراجعه به دادسرای رسالت ادعا کرد از سوی برادران همسرش کتک خورده و خواستار مجازات آنان است.این مرد که دستش شکسته و گچ گرفته و سرش را باندپیچی کرده بود وقتی پیش روی دادیار پرونده ایستاد، گفت: 2 ماه نمیشود که من و سارا با هم ازدواج کردهایم، همدیگر را خیلی دوست داشتیم و من احترام ویژهای برای خانواده همسرم میگذاشتم.
                        وی افزود: راننده آژانس هستم و چون چند باری خانواده سارا را جابهجا کرده بودم، میدانستم دختر نجیبی است به خاطر همین از مادر و پدرم خواستم پا پیش بگذارند. آنها هم که همیشه دوست داشتند من سروسامان بگیرم، پذیرفتند و به خواستگاری سارا رفتیم».
                        تازهداماد که رضا نام دارد، ادامه داد: خیلی زود قرار عروسی گذاشته شد و 2 ماه پیش سر سفره عقد نشستیم، خانهای اجاره کرده و سر زندگیمان رفتیم، روزهای فراموش نشدنیای بود اما چند روز پیش ناگهان اخلاق سارا عوض شد. او که دانشجوی رشته هنر است، بدون اینکه به من حرفی بزند قهر کرد و به خانه مادرش رفت. هرچه به خانهشان زنگ میزدم مادرش نه اجازه میداد با سارا حرف بزنم و نه خودش میگفت علت چنین برخوردهایی چیست؟!
                        وی گفت: یک هفته نگذشته بود که برادرزن بزرگترم تماس گرفت و من را به خانه پدرش دعوت کرد. احساسم این بود که برنامه آشتیکنان است اما وقتی به آنجا رفتم 2 برادر سارا با چوب و چماق به جانم افتادند و کتکم زدند. هرچه میپرسیدم چه شده است؟! میگفتند خودت بهتر میدانی! و با بدنی خرد و خمیر من را از خانه بیرون انداختند. سریع به بیمارستان رفتم؛ دستم شکسته بود و سرم زخم داشت که با گچ گرفتن و بخیه زدن ترخیص شدم، هنوز نگفتهاند علت این رفتارشان چه بوده است، پدر و مادرم نیز بیجواب ماندهاند و سارا طلاق میخواهد.
                        دادیار پرونده پس از مطالعه پرونده پزشکی تازهداماد، دستور داد تا 2 برادرزن وی احضار شوند تا انگیزهشان از این اقدام مشخص شود.
                        وقتی 2 مرد 25 و 27 ساله پیش روی دادیار پرونده ایستادند با ناراحتی ادعا کردند خواهرشان در ازدواج فریب خورده است و دامادشان از ماجرای قبلی ازدواجش و اینکه سارا همسر دوم وی است، حرفی نزده بود. به همراه 2 برادر عصبانی، سارا نیز در دادسرا حاضر بود،
                        وی با گریه گفت: من رضا را مرد بسیار خوبی میدانستم وقتی به خواستگاریام آمد با وجود اینکه پدر و مادرم شغل وی را نمیپذیرفتند، من برای ازدواج با رضا ابراز تمایل کردم. روزهای نخست همه چیز به خوبی و خوشی گذشت. در برخی از برخوردها متوجه رفتارهای غیرعادی رضا شدم اما مهم نبودند. مادرش وقتی من در میهمانیهایشان بودم همیشه استرس داشت و سعی میکرد من کنارش بنشینم، من توجهی به این کارها نداشتم غافل از اینکه کاسهای زیر نیمکاسه است».
                        تازهعروس افزود: «شوهرم یک دوست صمیمی به نام کیومرث دارد؛ یک هفته پیش در اینترنت وارد فیسبوک شدم و با دیدن اسم و عکس کیومرث وارد آلبوم عکسهایش شدم و از دیدن تصاویر وحشت کردم. شوهرم با لباس دامادی در کنار یک عروس خانم ایستاده بود و کیومرث و یکی دیگر از دوستانش نیز در عکس دیده میشدند. باورم نمیشد چندباری عکسها را نگاه کردم و مطمئن شدم شوهرم قبلا ازدواج کرده است. با این وجود وقتی به حالت قهر به خانه پدرم برگشتم برادر کوچکترم مامور شد تا اصل ماجرا را مشخص کند. رضا زنگ میزد اما جواب نمیدادم چرا که میخواستم مطمئن شوم. تا اینکه برادرم خبر داد رضا قبلاً با دختری در شهرستان ازدواج کرده و 2 ماه بعد وی را طلاق داده است. شوکه شدم و فهمیدم علت رفتارهای غیرعادی خانواده همسرم چیست؟! آنقدر گریه کردم که برادرانم ناراحت شدند و تصمیم گرفتند تلافی کنند. از نقشهشان خبر نداشتم و گرنه اجازه نمیدادم رضا را کتک بزنند و به این روز بیندازند.
                        برادران تازهعروس ادعا کردند، تنها انگیزهشان تلافی گریههای خواهر یکییکدانهشان بوده است و گرنه هیچ مشکلی با دامادشان نداشتهاند.
                        تازهداماد که فهمیده بود علت این اختلاف پنهانکاریهای خودش است، گفت: «من میخواستم بگویم، مادرم خواست خاموش بمانم. یک سال پیش با دختری به نام سمیه ازدواج کردم هنوز خانه یکی نشده بودیم که فهمیدم بیماری صرع دارد و طلاقش دادم. مشخصات سمیه از شناسنامهام پاک شد و این کار کاملا قانونی بود و بعد از بررسی مدارکم صورت گرفت. من هیچ زندگیای با سمیه نداشتم و سارا باید وقتی عکس من را در فیسبوک میدید با من حرف میزد تا سوءتفاهم حل شود نه اینکه باعث شود تا آخر عمرم کینه به دل بگیرم.
                        بنا به این گزارش، سارا نیز پذیرفت تندروی کرده است و برادرانش با بوسیدن داماد خواستار عفو و بخشش شدند و رضا قول داد هیچگاه نزد تازهعروس پنهانکاری نکند.
                        چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                        گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

ترکیدن لاستیک پرواز بوشهر ـ تهران

در حالی که گمان می شد پس از حادثه چندی قبل یک ایرباس هما در هنگام فرود در فرودگاه مهرآباد و ترکیدن لاستیک آن، اقدامات مراقبتی بیشتری برای حفظ جان مردم انجام بگیرد، اما متاسفانه اقدام عملی قابل توجهی به چشم نمی آید.

به گزارش «قاصد»، در آخرین مورد از این حوادث، یک فروند هواپیمای ایرباس 300 هما ساعت 20 و 10 دقیقه شب هنگام فرود در باند 29l فرودگاه مهرآباد تهران دچار ترکیدگی لاستیک می شود.

مسافران این هواپیما که از بوشهر عازم تهران بودند، بعد از مواجه شدن با این حالت اضطراری، به شدت ترسیده و هر لحظه منتظر وقوع اتفاقی ناگوار بودند که خوشبختانه مهارت خلبان و دعای مردم، مانع از وقوع سانحه ای تلخ شد.

به گفته شاهدان، خودروهای امدادی و آتش نشانی در اطراف باند مستقر شده بودند تا با اتفاقات پیش بینی نشده این فرود مقابله کنند.

چند هفته پیش این نیز یکی دیگر از هواپیماهای ایران ایر با این مشکل مواجه شده بود که به نظر می رسد ماجرای لاستیک های ایرباس این شرکت هواپیمایی قصه ای دراز دارد.

نظر

• مجيد رادمنش
                            مدیر (6)
                            • Oct 2010
                            • 4902

نفوذ هکرها به جی میل ایرانیها

جز ایران، کاربران دیگری هم در نقاط دیگر جهان هدف حمله قرار گرفتند اما گوگل در اطلاعیه ای اعلام کرد که عمده کسانی که با این روش مورد حمله قرار گرفته اند در "ایران" زندگی می کنند.

به گزارش مهر، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارش خود می نویسد: هکرها در آخرین نمونه از اقدامات خود از کاربران می خواهند تا به پرسش هایی درباره درستی تائیدیه هایی که برای بازبینی کردن درستی و اصالت وب سایتها لازم است پاسخ بگویند و به این روش شکاف هایی را در سایتها ایجاد می کنند تا درباره کاربران آنها اطلاعات جمع آوری کنند.

در یکی از این موارد هکرها به سایت "کمپانی هلندی دیجینوتار" یکی از چندین محلی که صلاحیت صدور تائیدیه های دیجیتال را دارد نفوذ کرده و از آن برای جعل هویت در گوگل استفاده کرده اند و زمانی که کاربران ایرانی به گوگل مراجعه کرده و از طریق آن به "جی میل" و یا "گوگل داکیومنت" مراجعه می کنند مورد سوءاستفاده این هکرها قرار می گیرند.

البته به غیر از ایران، کاربران دیگری هم در نقاط دیگر جهان مورد حمله قرار گرفته اند اما دوشنبه شب گوگل در پیامی امنیتی بر روی سایت خود اعلام کرد که عمده کسانی که با این روش مورد حمله قرار گرفته اند در "ایران" زندگی می کنند.

بر اساس اعلام گوگل، کمپانی هلندی به محض اطلاع از این موضوع به سرعت تائیدیه های هکرها را لغو کرده است.

درهمین رابطه یک شرکت امنیتی با نام "اف-سیکیور" دیروز اعلام کرده که هکرها نشان و یا به عبارتی امضای خود را در کمپانی هلندی به جا گذاشته و خود را "هکرهای ایرانی" نامیده اند اما هنوز مشخص نیست که آیا واقعا این حمله از داخل ایران صورت گرفته یا خیر.

به نوشته نیویورک تایمز، شرکت هایی همچون گوگل اقداماتی را انجام می دهند تا به کاربران خود اطمینان دهند که امنیت ارتباطات آنلاین آنها برقرار است اما رخنه های اینچنینی امنیت سایت ها را زیر سؤال می برد.

بیشترین میزان حمله به کاربران ایرانی در این روش جدید، به سایت های اقتصادی و کاربران آنها انجام شده و تلاش شده تا شماره حسابهای بانکی و سایر اطلاعات شخصی آنها به سرقت برود.

توصیه میشود تا هر چه سریعتر کلیه یوزر و پسوردهایتان را عوض کنید

نظر

• مجيد رادمنش
                              مدیر (6)
                              • Oct 2010
                              • 4902

فرود اضطراري هواپيما در آزادراه قزوين - رشت ------- چهارشنبه 16 شهريور 1390 - ساعت 17:21

جام جم آنلاين: يک فروند هواپیمای آموزشی تک سرنشین در آزاد راه قزوین - رشت به صورت اضطراری فرود آمد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، مدیرکل راه وترابری استان قزوین با اعلام این خبر، گفت: عوامل گشت راهداری کوهین ظهر امروز در کیلومتر 25 آزاد راه قزوین - رشت حوالی روستای دو دهه ، متوجه بروز نقص فنی و نبود تعادل در یک فروند هواپیمای آموزشی شدند و بلافاصله آزاد راه را مسدود و مسیر را برای فرود هواپیما آماده کردند.

محمد امین نصراللهی زاده افزود: خلبان هواپیما با مهیاشدن شرایط فرود ، به صورت اضطراری در آزادراه فرود آمد و پس از طی مسافتی بدون آسیب دیدگی جدی متوقف شد خوشبختانه به خلبان این هواپیما آسیبی نرسید.

مدیر کل راه و ترابری استان قزوین گفت: پس از بروز این حادثه گروه های امدادی به محل اعزام شدند و عوامل راهداری ، هواپیما را که به سبب برخورد با گاردریل آسیب دیده بود به پارکینگ منتقل کردند.

گفته می شود این هواپیما متعلق به مرکز آموزش خلبانی معراج قزوین بوده است.

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

۲۰ ورزشکار روس کشته شدند

در جریان سقوط یک فروند هواپیما در روسیه بیش از ۲۰ تن از ورزشکاران این کشور جان خود را از دست دادند.
                                ایرنا به نقل از منابع خبری روسیه: گزارشهای ابتدایی حاکی است که این هواپیما از نوع «یاک -۴۲» بعد از ظهر روز چهارشنبه در نزدیکی فرودگاه منطقه «تونوشنا» در استان «یاروسلاول» روسیه سقوط کرد.

بر پایه این گزارش، هواپیما حامل تیم هاکی «لکوموتیو» شهر یاروسلاول بود که برای شرکت در یک مسابقه عازم مینسک بود.

تاکنون جزییات بیشتری از این حادثه هوایی از سوی نهادهای مسوول روسیه منتشر نشده است.

دو روز پیش نیز یک فروند هواپیمای جنگنده رهگیر «میگ-۳۱» نیروی هوایی روسیه سقوط و دو خدمه آن کشته شدند.

نظر

در حال کار...
                                X