*عجیب و غریب*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

پسری با دندان هایی مثل خون آشام ها !!

چند روز پیش مادر "Wang Pengfei" او را به خاطر بیماری های نادری که در بدن وجود دارد نزد پزشک برد که در آنجا پزشکان متوجه مورد عجیبی شدند.

این پسر چینی که نزدیک به 16 سال سن دارد تنها دو دندان به مانند خون آشام ها در جلوی دهانش دارد و از بدو تولد تا به حال دندان دیگری در نیاوره است. مادر او می گوید در زمان تولد نیز هیچ مویی روی بدن آن وجود نداشت.

به گفته مادر "ونگ" او بسیار خجالتی است و این شرایط برای او دردآور شده است به طوری که هیچ دوستی ندارد و بسیاری از بچه های دیگر او را مسخره می کنند یا از او می ترسند. او نیز از این وضعیت خسته شده و افسردگی پیدا کرده است.

پزشکان معتقد هستند که او باید تحت جراحی های مختلف قرار بگیرد اما تنها وقتی به سن قانونی برسد می تواند جراحی کند. همچنین هزینه جراحی های او نیز بسیار زیاد است و نزدیک به 7 هزار پوند هزینه آن می شود.
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

روح فردی جکسون

تصویری که میبینید در سال 1919 گرفته شده و مربوط به کادر پروازی یک فرودگاه در دوران جنگ اول جهانی است.
      نکته جالب این است که در این تصویر، روح یک فرد مُرده وجود دارد.
      این روح مربوط به فردی به نام فردی جکسون است که توسط پره یک هواپیما به شکل اتفاقی 2 روز قبل از گرفتن این عکس کشته شده بود و مراسم خاک سپاریش در روزی انجام شد که این عکس گرفته شد!

اگر در ردیف بالا، از سمت چپ به چهره چهارمین نفر نگاه کنید یک فردی عادی میبینید، ولی اگر کمی دقت کنید، میتوانید روح فردی جکسون را در پشت وی ببینید!
      این عکس به تمامی کارکنان و همکاران فردی جکسون نشان داده شد و همگی بدون کوچکترین شک تایید کردند که او همان فردی جکسونی است که 2 روز پیش از دنیا رفت!
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

تصاویری از دوچرخه های عجیب

(کوروش بزرگ)

نظر

• Captain Nemo
          مدیر
          • Dec 2010
          • 2934

اراده ایی قوی جهت مقابله با معلولیت

یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
          دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
          مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

وسایلی برای آدمخواری در قرن 19

روزی روزگاری، قبیله های فیجیایی، اسیران خود را با این چنگال ها می خوردند؛ اما امروز آنها در مزایده ای به فروش رفتند تا به خانه ای مدرن و متمدن بروند!

در سنت این کشور، ظاهرا از سر نفرت و شاید برای بالا بردن هزینه هزینه دشمنی، گوشت اسیران با چنگال های بسیار محکم کنده و خورده می شده است.

در مزایده ای 7 عدد از این چنگال ها به قیمت 30000 دلار به فروش رسید؛ در حالی که قیمت ابتدایی آنها 1600 دلار برآورد شده بود. صاحب آنها 20 سال پیش به قصد جمع آوری سلاح های قرون وسطی و هنرهای قبیله ای خریداریشان کرده بود.

آدمخواری یا کانیبالیسم (به انگلیسی: Cannibalism)‏ عادت یا رسم خوردن گوشت انسان است به وسیله انسانی دیگر. باستانشناسان نشانههایی از این عادت یا رسم را در جامعههای ابتدایی یافتهاند. بررسیهای مردمشناسان نشان میدهد که آدمخواری انگیزههای گوناگون داشتهاست که مهمترین آنها عبارت است از:

خوردن گوشت انسان به عنوان یک ماده غذایی:

بعضی از قبیلههای سیاه پوست گینه، در آفریقا، گوشت انسان میخوردند و برای تهیه آن به قبیلههای دیگر حمله میکردند و اسیر میگرفتند.اسیران را، مانند گاو و گوسفند، می چراندند تا پروار شوند.اسکیموها نیز هنگام دست نیافتن به هیچ گونه ماده غذایی گوشت انسان میخوردند.

خوردن گوشت انسان برای نشان دادن مهر یا کینه:

بعضی از قومهای آدم خوار برای بزرگداشت خویشان و بزرگان قوم و قبیله خود، و دست یافتن به روح و نیرو و صفتهای خوب آنها، گوشت آنها را، پس از مرگ، میخوردند. ماساژت ها، که در دوره هخامنشیان در کناره شمال شرقی دریای خزر میزیستند، برای بزرگداشت خویشامندان سالمند خود، آنها را قربان میکردند و گوشتشان را میخوردند. بعضی از قومهای آدمخوار نیز برای نشان دادن خشم و نفرت و کینه خود گوشت دشمنان خود را میخوردند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

وقتی از آسمان باران عنکبوت می بارد !!

ساکنان شهر سن آنتونیو دا پلاتین برزیل با وزیدن باد شدید، شاهد برخاستن 50 هزار عنکبوت و پدیدهای مشابه بارش عنکبوت از آسمان بودند.

به گزارش تکناز به نقل از ایسنا، حدود 40 هزار گونه عنکبوت در سراسر جهان شناسایی شده اند که تنها 23 گونه دارای اجتماعاتی مانند زنبورها یا مورچه ها بوده و جزو خانواده نادر عنکبوت اجتماعی (social spider) محسوب میشوند.

تعداد عنکبوت های ماده به نر 10 به یک است و در هر کلونی تا 50 هزار عنکبوت زندگی می کنند.

شبکه عظیم تور ساخته شده توسط عنکبوت ها می تواند از زمین تا بالای درخت کشیده شده یا معادل 20 متر ارتفاع داشته باشد.

«مارتا فیشر» زیست شناس و متخصص عنکبوت در دانشگاه پارنا رویداد بارش عنکبوتی را یک پدیده طبیعی در این منطقه عنوان می کند.

عنکبوت Anelosimus eximius از خانواده عنکبوت اجتماعی بطور معمول در بین درختان دیده می شود و در هنگام غروب و شب با ساخت یک تار عنکبوت عظیم اقدام به شکار حشرات می کنند.

وزش بادهای قوی باعث کنده شدن تور عظیم و به هوا برخاستن آن به همراه هزاران عنکبوت می شود که منظره ای مانند باران عنکبوتی ایجاد می کند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

نوزادی با قلبی خارج از بدن در آمریکا بدنیا آمد !

به گزارش تکناز رویدادی عجیب پزشکان آمریکایی را حیرت زده کرد.

نوزادی در یکی از بیمارستان های ایالت تگزاس آمریکا با قلب خارج از بدن به دنیا آمده است.

پزشکان وقتی با این مسئله رو به رو شدند، بلافاصله این نوزاد را به اتاق عمل انتقال داده و با عمل جراحی، قلب او را در داخل سینه اش جا دادند.

از هر چند میلیون نوزاد در جهان، یک نوزاد با مشکلاتی از این دست رو به رو می شود. هنوز علت بروز این مشکل جسمی در این نوزادان مشخص نشده است. نود درصد نوزادانی که با این مشکل به دنیا می آیند، سه روز پس از تولد جان می بازند.

هنوز این امکان وجود ندارد که بتوان این نوزادان را پیش از تولد در رحم مادر عمل کنند و قلب را به درون بدون او بازگردانند.

حال نوزاد تگزاسی خوب است و تحت نظر قرار دارد.
                (کوروش بزرگ)

نظر

• ahmad m
                  ستاره دار(2)
                  • Aug 2012
                  • 969

تجاوز گروهی زنان به مرد جوان کانادایی
                  مرد جوان همچنین به ماموران پلیس محلی تورنتو گفت: این چهار زن که حدود 30 تا 36 ساله بودند پس از آنکه به من تجاوز کردند از محل متواری شدند.

پلیس کانادا از حادثه تجاوز گروهی چهار زن به یک مرد جوان 19 ساله در شهر تورنتوی این کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، این مرد پس از آنکه مورد تجاوز جنسی این زنان قرار گرفت به پلیس تورنتو گفت: پس از آنکه از ساختمان یک باشگاه ورزشی بیرون آمدم، آنان پیشنهاد کردند تا من را به خانه برسانند اما با رفتن به یک پارکینگ، مرا مورد تجاوز قرار دادند.

مرد جوان همچنین به ماموران پلیس محلی تورنتو گفت: این چهار زن که حدود 30 تا 36 ساله بودند پس از آنکه به من تجاوز کردند از محل متواری شدند.

روزنامه نیویورک دیلی نیوز، پلیس تورنتو دراین باره گفت: در اکثر موارد زنان، قربانی تجاوز جنسی هستند اما این مورد، اتفاق نادری است و این گروه از زنان متجاوز هم اکنون تحت تعقیب پلیس کانادا هستند.
                  بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• ahmad m
                    ستاره دار(2)
                    • Aug 2012
                    • 969

فروش دختران زیبا در بازار عروسی بلغارستان +عکس

دختران جوان و زيباي ارتدوکس بلغاري به خاطر عقايد محدود و تندروي ديني و مذهبي در سنين کم و در حدود 15 سالگي توسط والدين از مدرسه خارج شده و در اين مکان به فروش ميرسند. خانواده ها معتقدند با اين کار وسوسه هاي شيطاني و غرايز جنسي اين دختران را کنترل ميکنند.

هر ساله با جمع شدن در يک مکان خاص در اين کشور جشنواره اي ترتيب داده ميشود که در آن زنان و مردان به همراه دختران و پسر جوان حضور ميابند و با رقص و پايکوبي شاهد وصلت ده ها زوج جوان ميشوند
                    خانواده هاي اين دختران با دريافت پولي که گاهي مبلغ آن به 4500 دلار ميرسد دختر خود را به عقد پسري که خانواده اش اين پول را پرداخت ميکنند در مي آورند، شايد به همين دليل باشد که به اين مکان بازار اطلاق ميشود.
                    به گفته حاضران در اين جشن اين محل بهترين مکان براي انتخاب دختران خوب و هنرمند است و هرکس بتواند در اين بازار عروس خوبي پيدا کند شانس زيادي داشته است. قيمت پيشنهادي خانواده عروس با توجه به مسائلي نظير زيبايي دختران ، تحصيل و هنرمندي آنان متغير است.
                    بحران اقتصادي اروپا سبب شده است بسياري از جوانان حتي در اين شرايط نيز قادر به ازدواج به صورت رسمي نباشند.

بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

بیماری کودکی با چهره بچگانه و بدنی 80 ساله !!

مارشال هابورن 2 ساله، صورتی شبیه سایر کودکان در این سن و سال دارد اما رنجی که از ابتلا به بیماری التهاب مفاصل تحمل می کند، بدن وی را شبیه یک پیرمرد 80 ساله کرده است. به گزارش تکناز بیماری التهاب مفاصل در این کودک 2 ساله در قسمت آرواره، ستون فقرات، مفصل ران، زانو، ساق پا، آرنج، پایین پا و قوزکهای هرکدام از انگشتها وجود دارد. وی هر 12 هفته یکبار همراه مادرش به بیمارستان کودکان بیرمنگهام می رود تا با بیهوشی کلی، مفاصلش تخلیه شوند.

این درحالی است که وی هر هفته در خانه تحت شیمی درمانی قرار می گیرد تا دردش اندکی تسکین یابد. پزشکان در 18 ماهگی تشخیص دادند که وی مبتلا به التهاب مفاصل ایدیوپاتیک جوانان است.
                      روماتویید آرتریت جوانان شایعترین شکل التهاب مفصلی (آرتریت) پایدار در کودکان است. بیشترین بروز این بیماری در اوایل دهه دوم زندگی است. به طور کلی در صورتی که آرتریت بدون علت مشخص در فرد کمتر از 16 سال به مدت حداقل 6 هفته پایدار بماند تشخیص این بیماری داده می شود.

مادر مارشال که درحال حاضر در انتظار تولد پنجمین فرزند خود است، گفت هنگامی که تلاشهای مارشال را برای برداشتن نخستین گامهای خود مشاهده کردند، به این نتیجه رسیدند که مشکلی وجود دارد. به دکتر مراجعه کردیم اما هرگز تصور نمی کردند که بیماری وی التهاب مفاصل باشد، چرا که تا آن روز بر این باور بوده اند که این بیماری مختص افراد سالخورده است.

عوارض جانبی درمانهای صورت گرفته می تواند دربرگیرنده نارسایی کبد، کلیه و سرطان خون باشد.
                      مادر مارشال اضافه کرد: در روزهای خوب وی می تواند راه برود اما روزهایی هم هستند که وی نمی تواند تکان بخورد، ساعتها جیغ می کشد و خود را به دیوار تکیه می دهد تا بتواند از جا بلند شوند. سایر فرزندانم در خانه با مارشال هوشمندانه برخورد می کنند و با وی بازی می کنند، اما مارشال می خواهد هرکاری که خواهر و برادرش انجام می دهد را تکرار کند و این تلاشها همواره موفقیت آمیز نیستند.

پزشکان هنوز علت ابتلا به این بیماری را کشف نکرده اند. وی به دومین نوع شایع التهاب مفاصل ایدیوپاتیک جوانان مبتلا است که آمار آن در بریتانیا یک کودک درمیان هر 10 هزار یا 15 هزار کودک است.
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

کیکهایی تقدیم به معتادان! + تصاویر

در حالی که بسیاری از شیرینیپزها به پخت کیکهایی شبیه به گل و پروانه و اشیای زیبا روی آوردهاند، یک شیرینیپز در انگلیس دست به اقدام عجیب و تهوعآوری زده اما هدف خاصی از این کارش دارد.

to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

عکس/جنگیدن با کفش پاشنه 10سانتی!

پاشنه کفش های نظامی سربازان زن کره شمالی بیش از 10 سانتی متر است که جنگیدن در این شرایط کمی سخت به نظر می رسد.

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

گیاهانی که جان انسان را میگیرند / عکس

برخی مواقع در طبیعت ممکن است گیاهانی را ببینید که بسیار زیبا و جذاب هستند اما در واقعیت چهره ای خشن و باورنکردنی دارند و برخی از آن ها حتی به انسان ها رحم هم نمی کنند و آن ها را می کشند.
                            گیاهان سمی در دنیا کم نیستند و هر کدام به نوعی انسان ها را آلوده کرده و باعث بیمار شدن ان ها می شوند اما برخی از آن ها قصد جان انسان ها را می کنند و گیاهانی هستند که باید ازشان ترسید و تا حد امکان دوری جست. این گیاهان در نقاط مختلف دنیا پراکنده هستند و سالانه انسان های زیادی را می کشند.

**Skunk Cabbage

**Buttercup

**Camas

**Angel Trumpet

[IMG]http://www.fardanews.com/files/fa/news/1392/1/27/144190_157.jpg[/IMG
                            ]

نظر

• Amirhm
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 140

بررسی ادعای ساخت ماشین زمان در گفت و گو با یک فیزیکدان نظری

یک ایرانی به نام علی رازقی، ۲۷ ساله، که خود را «مدیر عامل مرکز اختراعات راهبردی ایران» معرفی کرده، مدعی است موفق به ساخت یک دستگاه «ماشین زمان» شده که با استفاده از الگوریتم های پیچیده، با دقتی شگفت انگیز سرنوشت شخص را در آینده پیش بینی می کند.

رازقی در گفت و گو با خبرگزاری فارس مدعی شده که دستگاهش «به اندازه یک کیس کامپیوتر است که میتواند تمام اطلاعات افراد را برای پنج تا هشت سال آینده پیشبینی کند.» وی می گوید تصمیم گرفته که «از ترس آنکه مبادا چینی ها ایده ماشین زمان را بدزدند و شبانه میلیون ها عدد از آن تولید کنند،» آن را مخفی نگاه دارد.

در میزان توجهی که گزارش فوق به خود جلب کرد همین بس که روز جمعه، ۲۳ فروردین، وزیر علوم تحقیقات و فن آوری ایران در مصاحبه با خبرگزاری فارس ادعای رازقی را رد کرد.

سایت نشنال جئوگرافی می نویسد برای بررسی امکان چنین ادعایی با توماس رومان، فیزیکدان نظری در دانشگاه ایالتی کانکتیکات مرکزی و نویسنده کتاب «سفر در زمان» به گفت و گو نشستیم که چکیده آن را در ادامه می خوانید:

درباره این ادعای رازقی که ماشین زمانی ساخته است که می تواند آینده شخص را پیش بینی کند، چه فکر می کنید؟

مزخرف محض است.

حالا آیا این ماشین مورد ادعای ایشان [به فرض اینکه ساخته می شد،] هیچ قانونی فیزیکی را می شکند؟

اینقدر [حرف های ایشان] پرت بوده که نمی شود نظر داد.

چه باورهای نادرستی در میان مردم درباره سفر در طول زمان وجود دارد؟

یک باور نادرست این است که شما می توانید به هر زمانی که بخواهید در گذشته سفر کنید. چنین چیزی صحیح نیست. فقط می توانید تا آنجا در زمان عقب بروید که ماشین زمانتان اختراع شده است.

برای همین اگر من امروز ماشین زمان خودم را اختراع کنم و ۳۰ سال هم صبر کنم و بخواهم به گذشته بروم، عقب ترین نقطه ای که می توانم به آن سفر کنم امروز است که دستگاه اختراعم را روشن کرده ام. یک باور نادرست دیگر -که خیلی زیاد هم در فیلم های تخیلی می بینید،- آن است که در نتیجه سفر در طول زمان می توانید در خط زمان تغییر ایجاد کنید. در این داستان ها، مسافر زمان به گذشته می رود و کاری می کند که در آینده تغییری ایجاد شود. چنین چیزی ممکن نیست، چرا که نمی توانیم در یک جهان پدیده ای را داشته باشیم که در آنِ واحد هم اتفاق بیفتد و هم نیفتد. نمی توانید گذشته را تغییر دهید. برای مثال تصور کنید من به گذشته سفر کنم و تلاش کنم پدربزرگم را به قتل برسانم.

اگر موفق شدم، مسلم است که خودم هرگز به دنیا نمی آیم که بتوانم با استفاده از ماشین زمان به گذشته سفر کنم. یک بار دیگر می گویم، نمی توانیم واقعه ای -که اینجا قتل پدربزرگ من بوده، - را در یک جهان واحد داشته باشیم که هم اتفاق افتاده و هم اتفاق نیفتاده باشد.

راهی برای دور زدن «پارادوکس پدربزرگ» وجود دارد؟

دو امکان هست. اولی نظریه ای است که بعضی وقتها به آن سناریوی ثبات شخصی می گویند، در این نظریه همه وقایعی که در طول حلقه زمانی که من خلق می کنم روی می دهند باید دارای ثبات شخصی باشند.

یعنی، برای مثال، اگر من در زمان به گذشته سفر کنم و تلاش کنم به پدربزرگم شلیک کنم، همیشه یک اتفاقی پیش می آید که مرا از دست زدن به چنین کاری باز خواهد داشت. لگد قنداق تفنگ باعث می شود تیرم به خطا برود، یا پدربزرگم جا خالی می دهد، یا اینکه اصلاً خودم نظرم را عوض می کنم. انگاری که این هستی و قوانین فیزیکی حاکم بر آن دست به یکی می کنند که همه چیز ثابت بماند. اما نظریه دیگری هم هست که بر اساس آن من پدربزرگم را می کُشم و از آن نقطه دنیا به دو روایت تقسیم می شود و در یک دنیا من به پدربزرگم شلیک می کنم و در دیگری به پدربزرگم شلیک نمی کنم.

خوب، پس ممکن است نتوان به گذشته سفر کرد. اما آیا سفر به آینده شدنی است؟

مشکلی ندارد. در واقع، ما [هم اکنون نیز] در بُعد نظری می دانیم چگونه باید چنین کاری را انجام دهیم. اگر شما بتوانید با سرعتی بسیار بالا نزدیک به سرعت نور حرکت کنید، گذر زمان برایتان کُند می شود. از این رو، زمان برای مسافری که در فضا با چنین سرعتی حرکت می کند، نسبت به کسی که بر روی زمین مانده آرام تر می گذرد. یک راه دیگر این کار هم چرخیدن در مداری بسیار نزدیک به یک سیاهچاله فضایی است. برای نمونه، اگر شما دور یک سیاهچاله در مرکز کهکشان خودمان بگردید، زمان برای شما به نسبت کسانی که از زمین تماشایتان می کنند، منبسط می شود.

اگر سفر در طول زمان ممکن شود، آیا یک ماشین زمان، مانند نمونه ای که این کاسب کار ایرانی ادعا کرده، واقعاً می تواند کار کند؟

سفر به آینده مشکلی ندارد. مکانیسم سفر به آینده در نظریه نسبیت انیشتین توضیح داده شده، مشکل جایی است که بخواهید به عقب بروید که در آنجا با پارادوکس پدربزرگ روبرو می شویم. اگرچه، این همه فرقی در اساس کار ایجاد نمی کند و این چیزی که این فرد کاسب کار ایرانی گفته کماکان مزخرف می ماند.

منبع: مجله نشنال جئوگرافیک

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

جمجمه های سر انسانی عجیب در مکزیک!

واقعا مرز بین خیال و واقعیت کجاست؟ آیا خیال منشأ واقعیت است یا به عکس، خیال از واقعیت سرچشمه میگیرد؟ به گزارش تکناز جمجمه ای کشف شده در گورستانی در مکزیک که انگار از یکی از شخصیت های سری فیلم های ریدلی اسکات به نام بیگانه الگوبرداری شده است.

بنابر این گزارش، باستان شناسان احتمال می دهند این جمجمه متعلق به فردی باشد که دارای سری بدقواره بوده باشد که حداقل 1000 سال پیش می زیسته است. البته، شواهد جدید از تغییر شکل جمجمه در آن عصر خبر می دهد که در آن جمجمه ها از چند طرف با چوب محکم می بستند به نحوی که به تغییر شکل آنها منجر می شد.

در این دوره، در این کشور، شکل منحصر به فرد جمجمه باعث افتراق طبقات مختلف اجتماعی می شده است.

(کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X