*عجیب و غریب*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

عجیبترین ازدواج سال ۲۰۱۲

یک قطب نورد نروژی ازدواج خود را در دمای ۲۳درجه زیر صفر قطب شمال جشن گرفت!

به گزارش مهر، بورگ اوسلند که یکی از کهنه کاران قطب نوردی نروژ به حساب میآید، دیروز در لباس سنتی نروژیها و همسرش، در گرمترین لباس عروس دنیا رو به روی کشیش پروازیشان قرار گرفتند تا اولین زوجی باشند که مراسم ازدواجشان را در قطب شمال برگزار میکنند.

این مراسم کمتر از ۳۰ مهمان داشت و حدود نیم ساعت به طول انجامید. تنها تزئین مراسم هم شمعی بود که در سرمای هوا رو به خاموشی میرفت و البته صلیبی که با دو تکه چوب اسکی سر هم شده بود!

در این مراسم، یک هلیکوپتر روسی MI-۸هم به جای ماشین عروس، این زوج را به اسوالبارد، دورترین نقطه مسکونی زمین برده بود تا مراسم عروسی خود را در میان مهمانان کم تعدادشان برگزار کنند. مراسم ازدواج با سرو نوشیدنی، آتش بازی و نورافشانی به پایان رسید.

داماد این مراسم، یکی از سرشناسترین قطب نوردهای نروژی بود که در سال ۱۹۹۴ رکورد اسکی انفرادی قطب شمال را به نام خود ثبت کرد. او که سابقه سفر به قطب شمال در زمستان را دارد، در رکوردی دیگر موفق شد یک تراورس اسکی-کایت را از اقیانوس منجمد شمالی تا کانادا هدایت کرده و مشابه همین کار را در قطب جنوب انجام دهد.
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
      عملکردی فوق العاده
      این وبسایت سن شما را تشخیص میدهد؟! + عکس + لینک سایت

اگر از این سرویس استفاده کنید حتما از دقت عملکرد آن شگفت زده خواهید شد.

به گزارش سرویس علمی فناوری جام نیوز، وب سایت Face.com در واقع یک نرم افزار آنلاین تشخیص چهره است که به تازگی قابلیت جدیدی را اضافه کرده که براساس عکس چهره شخص، سن او را تخمین میزند. اگر از این سرویس استفاده کنید حتما از دقت عملکرد آن شگفته زده خواهید شد. این نرمافزار دارای API مخصوص تولیدکنندگان نرمافزار است که به آنها امکان استفاده از این قابلیت را در برنامههایشان میدهد.

به عنوان مثال مرورگرهای وب میتوانند از طریق وبکم چهره کاربر را تشخیص داده و از دسترسی کودکان به سایتهای مربوط به بزرگسالان خودداری کنند. شما هم میتوانید از طریق این سرویس سن دوست خود را که تا دیروز یک راز بشمار میرفت، بدست آورید.

عملکرد ابزار جدید Face فوقالعاده است در چند نمونهای که ما آزمایش کردیم محاسبه سن بسیار نزدیک به واقعیت و با تفاوت یک تا سه سال انجام شد. همانطور که پیشتر گفته شد این ابزار برای تولیدکنندگان نرمافزار کاربرد دارد و به راحتی میتوان از آن در وبسایتها استفاده کرد. اما اگر شما هم میخواهید قدرت آن را بسنجید به این آدرس مراجعه نموده و از ستون سمت چپ، گزینه Upload Photo را انتخاب کنید. سپس چهرههای موجود در عکس آپلود شده تشخیص داده شده و اطلاعاتی در رابطه با جنسیت، سن، باز یا بسته بودن دهان، لبخند زدن یا نزدن چهرهها اعلام میشود.

به نوشته زومیت، این API براساس استانداردهای HTML5 و JSON کار میکند و به راحتی میتوان از آن در نرمافزارهای موبایل، وبسایت ها و یا حتی نرمافزارهای مبتنی بر کامپیوترهای شخصی استفاده کرد.

این گزینه آپلود عکس کجای سایت یا تو کدوم منوش هست ؟ من پیدا نکردم !
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

يك حشرهشناس آمريكايي سنگينترين حشرهاي دنیا را کشف کرد!
        مارك موفيت، حشرهشناس دانشگاه كلورادو كه اين حشره را پيدا كرده ميگويد: دو روز متوالي اين حشره غولپيكر را در جزيره دورافتاده «ليتل بارير» در نيوزلند تعقيب كردم تا توانستم آن را در حالي كه هويج ميخورد در دستهاي خود نگه دارم.
        از نظر وزني اين حشره سنگينترين گونهاي است كه تاكنون در طبيعت شناسايي شده است و وزن آن حدود سه برابر وزن يك موش معمولي است!
        اين حشره عجيب شبيه به جيرجيرك بوده و بالهاي آن حدود 17 سانتيمتر است.

ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

آسانسور بیسکوئیتی

یک شرکت تجاری در اقدامی مبتکرانه برای تقویت روحیه کارکنانش، حدود 1325 بیسکوئیت را در آسانسورهای ساختمان این شرکت تعبیه کرده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری دیلی میل؛ این نوع بیسکوئیت ها معروف به بیسکوئیت های "جافا" بسیار محبوب مردم انگلیس هستند.

حدود یک ماه طول کشیده که این بیسکوئیت ها به دیواره های آسانسور چسبانده شوند.

ایده این کار از ساخت آسانسورهای شیشه ای در یک کارخانه شکلات سازی گرفته شده است.
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

رسم​های عجیب ازدواج در جهان: از کتک​خوردن عروس تا آوازخوانی

در مناطق مختلف جهان آداب و رسومی خاصی برای مراسم ازدواج خود دارند که بعضی از آنها کمی عجیب به نظر می رسند.

به گزارش «24»، مردم سراسر جهان با توجه به آداب و رسوم و فرهنگهای بومی خود در مراسم ازدواج نیز رسومی خاص خود دارند.

در نیجریه داماد حق دارد عروس تا قبل از مراسم و حتی ساعاتی بعد از آن به خانه والدینش پس بفرستد.

در قبیله سوماترا اتیوپی رسمی وجود دارد که در آن دختر قبل از ازدواج یک دندان خود را می کشد و حلقه ای به لبهای خود آویزان می کند.

در جزیره جاوا بر خلاف دیگر کشورها که داماد برای هزینه های مختلف پول می دهد مردم اینجا دم موش به هم هدیه می دهند.

در آلبانی رسم عجیب و خشنی وجود دارد که عروس باید سه شبانه روز پس از ازدواج کتک های داماد را برای یادآوری وظایف خانواده تحمل کند.

اسکیموها در مراسم ازدواج گوشت شکار را نمی پزند و آن را خام می خورند.

در جزیره ای در کشور گینه نو اگر بخواهید ازدواج کنید باید با همسر آینده خود مقابل دیگر اعضای قبیله آواز بخوانید.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

رستورانهای معلق دیدنی در آسمان

ایده جالبی که اینک در 50 کشور جهان توسعه یافته و مردم برای خوردن غذا و صبحانه و حتی گرفتن مراسم عروسی از آن استفاده می کنند، رستوران معلق در آسمان با جرثقیل است.

(کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

یک نوزاد با 6 پا متولد شد

به دنیا آمدن یک نوزاد عجیب الخلقه در منطقه "سکهر" ایالت سند پاکستان موجب نگرانی والدین فقیر این نوزاد شده است.

به گزارش فارس، پزشکان اعلام کردهاند که درمان این نوزاد یا تلاش برای بیشتر زنده نگاه داشتن وی هزینههای هنگفتی به دنبال دارد.

همچنین پزشکان عنوان کردند که درمان این نوزاد فقط در کراچی امکان پذیر است.

به گزارش شبکه خبری "جیونیوز" پاکستان، اگرچه این نوزاد سالم به دنیا آمده است اما دارای 6 پا میباشد و جدا کردن پاهای اضافه وی نیاز به عمل جراحی دارد که فقط در شهر کراچی امکان پذیر است.

"عمران شیخ" پدر این نوزاد گفت که قادر نیست هزینه عمل جراحی فرزندش را پرداخت کند و از مردم به ویژه ثروتمندان تقاضا کرد به وی کمک کنند.
                (کوروش بزرگ)

نظر

• Brother
                  عضو عادی
                  • Dec 2010
                  • 193

سخنان یک بازرگان چینی درباره ایرانیان‎

وقتی یک بازاریاب چینی ایرانیان را گرد مغز! می خواند ...
                  مطلب زیر ترجمه ی متنی است که تجربیات تجارت یك بازرگان چینی از طریق سایت www.alibaba.com (سایت تجاری چین) را بیان می کند که در وبلاگش تحت عنوان "مبحث بازاریابی موفق چینی و آموزش تجارت بازاریابان تازه کار چین" نوشته است که خواندنی و جالب است :

من تاجری بودم كه نماد شانس چین گره گشای زندگیم شد. هنگامی که نماد شانس چین را خریداری کردم (پاراوان تزئینی با طرح پاندا و بامبو)، بزرگترین پورسانت فروش سال 2010 خود را كسب كردم. آن هم در زمان افت شدید فروش در بازار و در زمانی كه قبل از آن برای پرداخت هزینه های تحصیل پسر بزرگم دچار سختی و مشکلات بسیار شده بودم.

در آن زمان فردی ایرانی تبار که خود را علیرضا معرفی می کرد برایم آدرس یک سایت ایرانی را ارسال نمود. این سایت اقدام به فروش دستگاه "ایربراش air brush" آرایشی تولید کشور امریکا را نموده بود. آدرس سایت را در اینترنت سرچ کردم. یک سایت فارسی زبان بدسلیقه بود، سایت را با ترجمه افتضاح گوگل ترجمه کردم. محصولات ایربراش سطح بالا با مارك تجاری آمریكائی "DIN AIR" امریکا را عرضه کرده بود.
                  مشتری ایرانی از من خواست تا محصولات این سایت را به صورت انبوه برایش کپی كنم و البته قبل از آن برایش برآورد هزینه کنم تا بتواند با آن رقابت کند. به او فهماندم که کپی برداری از این محصولات کار آسان و ارزانی نیست! و گفتم که شرکت ما تولید کننده پمپ های باد مینیاتوری است. وی اعلام کرد که مردم ایران محصولات مینیاتوری را ترجیح می دهند. به او گفتم: منظورم از پمپ باد مینیاتوری پمپی است كه برای محصولات آکواریوم و اکسیژن محلول در آب استفاده می شود و برای آبزیان آکواریوم آب شیرین و آب شور كاربرد دارد نه برای ایربراش آرایشی.

تاجر ایرانی پرسید: آیا پمپ باد شما باد تولید می کند؟ به او گفتم البته باد کم تولید می کند و حتی برای او با اکسپرس پست یک دستگاه نمونه ارسال کردم و او پس از دریافت از من خواست برای او 1000 عدد از آن دستگاه را به عنوان دستگاه برنزه بدن تغییر نام و ثبت سفارش دهم.
                  وقتی به او گفتم طبق قراردادهای تجاری باید روی دستگاه کلمه ماهی ثبت گردد، وی از من درخواست ثبت نام ترکیبی بدن ماهی را نمود. به او گفتم مردم کشورت معنی کلمه ماهی را نمی دانند؟ او پاسخ داد مردم ایران مغزشان گرد است و اسیر تبلیغات خوب هستند. اینگونه بود که اولین سری دستگاه باد آکواریوم با نام بدن ماهی! BODYFISH با درج كلمه ساخت بریتانیا (مثلا این دستگاه را بریتانیا ساخته بود) را به کشور دبی و از آنجا به ایران انتقال دادیم. درحالی که تقریبا مطمئن بودم این تجارت برای علیرضا ناکام خواهد بود و حتی قالب های شابلون را در انبار راکد بایگانی نمودیم.

در کمال ناباوری پس از گذشته 2 ماه علیرضا با کمپانی تماس و درخواست تولید مجدد 100.000 نسخه جدید داد! علیرضا یك سایت هم راه انداخت و تبلیغات در ماهواره را شروع كرد. تلویزیون و تبلیغات كارش را خوب انجام داد و مردم فارسی زبان را اسیر خرید پمپ بادهای 25 دلاری در قبال دستگاه برنزه کننده ایربراش کرد. علیرضا درآمد بسیاری برای خود و شرکت من كسب نمود. آن روز بود که نادانی ایرانی های فارسی زبان را با خانواده ام جشن گرفتیم و من هم به شما پیشنهاد می کنم در خصوص آغاز روابط تجاری بلند مدت و مذاکره ای مستقیم با آن کشور اقدام نمایید. از این رو که تجارت با مردمی که مغز گرد دارا هستند بسیار مفید است و امکان رشد مالی برای بازاریاب های فروش همه محصولات فعال می باشد.

با ارسال این متن برای هموطنان عزیزمان بفهمانیم، هر آنچه در ماهواره پخش می شود و یا در اینترنت تبلیغ آن می شود و یا حتی در کتاب ها و مجلات چاپ می شود الزاما درست نیست! و هیچ ارزانی بی دلیل نیست! به راستی چرا باید یك نفر بتواند پمپ باد آکواریوم را به جای دستگاه ایربراش به مردم کشورمان قالب کنه! واقعا چرا؟!
                  چرا هنوز دمپائی و كفش برای بلند كردن قد را تبلیغ میكنند و فروش سرسام آوری هم دارد؟؟!! چرا هنوز كمربند لاغری را تبلیغ میكنند و برای خریدنش هجوم می آورند؟ چنانچه یكی از شركتها روزانه نزدیك به 1800 كمربند لاغری میفروشد و آمار فروش كلی آن در دو ماه اول عرضه كالا نزدیك به 300000 عدد بوده است! و چرا نباید مردم ایران حداقل به مفهوم و علت نام گذاری BODYFISH توجه کنند؟!

با اطلاع رسانی به سایر هموطنان از سوء استفاده و کلاهبرداری بیشتر اون نامردی که مردم کشورمان را نزد یك چینی خوار و كوچك کرده، جلوگیری کنیم.
                  طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

ادای احترام عجیب به قربانیان کشتی تایتانیک

۱۰۰سال از واقعه غرق کشتی اقیانوس پیمای تایتانیک می گذرد ولی داغ عظیمی که این واقعه تلخ بر دل بازماندگان و خانواده های قربانیان تایتانیک گذاشته ،همچنان پا برجاست.

در نیمه شب ۱۵ آوریل ۱۹۱۲ ، تنها ۷۰۵ نفر از مسافرین کشتی تایتانیک نجات یافته و ۱۵۰۲ نفر باقیمانده یا در داخل آبهای منجمد اقیانوس اطلس جان سپردند، و یا همراه بدنه عظیم کشتی به قعر اقیانوس رفتند. اهالی شهر لیورپول در صدمین سالگرد غرق شدن کشتی تایتانیک با هدف ادای احترام به کشته شدگان کشتی تایتانیک فستیوالی با عنوان «ادیسه دریا» برگزار کردند.

این فستیوال به مدت ۳ روز و از روز جمعه ۲۰ آوریل در خیابانهای لیورپول آغاز شده و تا روز ۲۳ آوریل ادامه خواهد داشت. برگزاری این فستیوال بر عهده یک کمپانی فرانسوی با نام رویال دلوکس می باشد که این فستیوال تنها یکی از سری برنامه های سالگرد غرق شدن کشتی تایتانیک است که این کمپانی عهده دار انجام آن است. گفتنی است ، این فستیوال متشکل از ۲ عروسک غول پیکر است که طی مدت این ۳ روز در طول شهر حرکت می کنندو این واقعه را برای مردم بازگو می کنند.

و اما فلسفه شکل و ساختار این فستیوال برگرفته از یک داستان واقعی از تایتانیک است . این داستان درباره دختر بچه ۱۱ ساله ای با نام مری مک کوری است که پدرش با تایتانیک به اعماق اقیانوس رفته و هیچ گاه بازنگشته است. این دختر ۳ روز پیش از غرق شدن کشتی برای پدرش نامه ای فرستاد که این نامه هیچ گاه خوانده نشد.
                    همچنین عموی این دختر دست از تلاش برای یافتن جسد برادر خود بر نمی دارد و سالها در حال غواصی در اعماق دریا به دنبال جسد برادر خود می گردد تا او را به آرامش برساند. جسد پدر هیچ گاه یافت نشد در عوض عموی دختر نامه ای که مری برای پدرش نوشته بود را در اعماق اقیانوس پیدا می کند و به دنبال راهی می گردد تا نامه را به دست برادرزاده اش برساند و به او بگوید چه بر سد پدرش آمده است .

قسمت جالب این نمایش زمانی اتفاق می افتد که عروسک دختر بچه به خیابانی می رسد که ۱۰۰ سال پیش در آن مکان بلیطهای کشتی تایتانیک فروخته شده بود و این عروسک غول پیکر در آن مکان ادارار می کند و بدین وسیله خشم خود را از این واقعه نشان می دهد! برگزارکنندگان این فستیوال در واقع این عروسکها را نمادی از تمامی قربانیان و بازماندگان کشتی تایتانیک معرفی می کنند.
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

رستوران لانه پرنده

رستوران منحصر به فردی در منطقه سونوا در تایلند تجربه فراموش نشدنی غذا خوردن در بالای درخت را ارائه میدهد.

جالب تر آنکه سرو غذا و نوشیدنی توسط گارسون از طریق طناب انجام میشود!
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• ماهور
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1239

آقا بهنام خیلی با حال بود این مطالب وعجیب :d:->
                        دست شما درد نکنه
                        چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                        گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط ماهور پست شده است View Post
                          آقا بهنام خیلی با حال بود این مطالب وعجیب :d:->
                          دست شما درد نکنه
                          خواهش میکنم
                          نظر لطف شماست،خانم ماهور ;)
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

دخترانی که شبیه عروسک هستند

شبیه ترین دختران به عروسک های ساخته شده در کارخانه های باربی ...

به گزارش «24»، برای اولین بار تصویر دختری در یک صفحه شبکه اجتماعی در آمریکا شگفتی همه را برانگیخت.

چهره این دختر شبیه عروسک های باربی بود ولی بعد مدتی تصاویر بیشتری از دخترانی روی این شبکه ها منتشر شد که شبیه عروسک بودند. برخی معتقدند این تصاویر با ابزارهای کامپیوتری دستکاری شده است.

(کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

دردسر دختری با کفش پاشنه بلند در باران

بارش شدید و بی سابقه باران در تهران باعث بوجود آمدن مشکلات زیادی شد. مردم برای اینکه کمتر زیر باران بمانند مجبور به دویدن شدند تا زودتر به مقصد برسند اما در این میان دختری که کفش های پاشنه بلند داشت مبجور شد پابرهنه شده تا بتواند بدود...

(کوروش بزرگ)

نظر

• قاتل بروسلی
                                كاربر فعال
                                • Feb 2012
                                • 684

خدا واسه هیچ کس نیاره.خیلی ضایست بخوای با این تیپ پابرهنه بدویی. :d
                                کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
                                ندایی آمد که :
                                او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

در حال کار...
                                X