پاسخ : دلخوشیها و دلتنگیها (از هر دری، سخنی)
موسیقی
ـــــــــــــ
خاطرهانگیز
ــــــــــــــ
ایلیا منفرد-گل ارکیده
ــــــــــــــــــــــــــــ
دانلود از اینجا
نسخههای خارجیاش:
Malina Olinescu - Tango To Evora
Loereena McKennitt-Tango To Evora-(The Visit) (نسخهی بیکلامش است.)
To tango tis Nefelis (Nefelis' Tango) - Haris Alexiou (انگار این اصلیاش است که بقیه از روی این خواندهاند)
Wouter Kellerman 07 To Tango Tis Nefelis (دانلود از اینجا) (این هم بد نیست...)
یکی دیگر هم دارم که آن هم یونانی است و نمیدانم از کیست... آن از همه قشنگتر است... شاید همین هریس الکسیو باشد که دوباره خوانده... البته نسخهی ایرانیاش هم بسیار زیباست... انصافا...
(پیوند خارجیها لازم نیست بگذارم... کافی است در سایت https://my-free-mp3s.com نام خواننده و نام اثر را آدم بزند...)
ترجمهاش به انگلیسی:
Two little angels
came and stole
the golden rag
Nefeli used to wear on her head,
so as to differ from us all in the vineyard.
Two little angels
who were dreaming of Nefeli and wanted
to feed her pomegranate and honey,
so that she could not remember, so that she would forget what she wanted,
they managed to seduce her.
Hyacinths and lilies
robbed her of her scent and wear it
while flying love gods laugh at her,
throwing their arrows towards her.
But the benevolent Zeus
takes the adolescence water away from her,
turns her into a cloud and disperses her
so that they could not find her.
بعهه! من را باش... گمان میکردم متنش عاشقانه باشد! نگو تاریخی حماسی خوانده طرف! زکی...
من کلا عااااااشق آهنگهای والس (vals سه چهارم waltz) هستم... اینهایی که به رقص تانگو (آرام) میخورد... ریتمش اینگونه است: دوم دینگ دینگ... نمونهاش هم آهنگ حجت اشرف زاده است که واقعا زیباست...
موسیقی
ـــــــــــــ
خاطرهانگیز
ــــــــــــــ
ایلیا منفرد-گل ارکیده
ــــــــــــــــــــــــــــ
شاخه تکیده؛ گل ارکیده با چشمای خسته لبهای بسته غم تو روی چشماش آروم نشسته شکوفه شادیش از غم گسسته آه آشنای درد خورشیدش سرده تو قلب سردش غم لونه کرده مهتاب عمرش در پشت پرده اما حصارش پاییز سرده آه دستای ظریفش تو دست مادر پیکر نحیفش چون گل پرپر از محنت و درد آروم نداره سایه سیاهی رو بخت شومش ارکیده تنهاست زیر هجومش طوفان درد پایون نداره دانلود آهنگ گل ارکیده ایلیا منفرد دست من و تو میتونه با هم قصری بسازه با رنگ شبنم شکوفه ای که غمگین و سرد ه گل ارکیده ست نمیره کم کم بیا نذاریم گل ارکیده گلی که چهره اش پاک و سپیده که توی پاییز شاخه ای بیده بهار ندیده بمیره کم کم دستای ظریفش تو دست مادر پیکر نحیفش چون گل پرپر از محنت و درد آروم نداره سایه سیاهی رو بخت شومش ارکیده تنهاست زیر هجومش طوفان درد پایون نداره
دانلود از اینجا
نسخههای خارجیاش:
Malina Olinescu - Tango To Evora
Loereena McKennitt-Tango To Evora-(The Visit) (نسخهی بیکلامش است.)
To tango tis Nefelis (Nefelis' Tango) - Haris Alexiou (انگار این اصلیاش است که بقیه از روی این خواندهاند)
Wouter Kellerman 07 To Tango Tis Nefelis (دانلود از اینجا) (این هم بد نیست...)
یکی دیگر هم دارم که آن هم یونانی است و نمیدانم از کیست... آن از همه قشنگتر است... شاید همین هریس الکسیو باشد که دوباره خوانده... البته نسخهی ایرانیاش هم بسیار زیباست... انصافا...
(پیوند خارجیها لازم نیست بگذارم... کافی است در سایت https://my-free-mp3s.com نام خواننده و نام اثر را آدم بزند...)
ترجمهاش به انگلیسی:
Two little angels
came and stole
the golden rag
Nefeli used to wear on her head,
so as to differ from us all in the vineyard.
Two little angels
who were dreaming of Nefeli and wanted
to feed her pomegranate and honey,
so that she could not remember, so that she would forget what she wanted,
they managed to seduce her.
Hyacinths and lilies
robbed her of her scent and wear it
while flying love gods laugh at her,
throwing their arrows towards her.
But the benevolent Zeus
takes the adolescence water away from her,
turns her into a cloud and disperses her
so that they could not find her.
بعهه! من را باش... گمان میکردم متنش عاشقانه باشد! نگو تاریخی حماسی خوانده طرف! زکی...
من کلا عااااااشق آهنگهای والس (vals سه چهارم waltz) هستم... اینهایی که به رقص تانگو (آرام) میخورد... ریتمش اینگونه است: دوم دینگ دینگ... نمونهاش هم آهنگ حجت اشرف زاده است که واقعا زیباست...
نظر