دانلــــــــود موسیقی+تازه های خبر؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • غزاله
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 343

انتشار گلپونه های 2 در زادروز ایرج بسطامی
    آلبوم موسیقی گلپونه ها 1 سال گذشته از سوی انتشارات آوای بیستون منتشر شد و امسال نیز در زادروز زنده یاد ایرج بسطامی گلپونه های 2 منتشر می شود.
    به گزارش خبرنگار موسیقی هنر آنلاین، در پی انتشار آلبوم موسیقی گلپونه ها ۱ که در سال گذشته روانه بازار موسیقی شد امسال نیز شرکت آوای بیستون قصد دارد آلبوم گلپونه های ۲ را در زادروز ایرج بسطامی منتشر کند.
    آلبوم موسیقی گلپونه ها کاری است از گروه همایون به آهنگسازی و سرپرستی حسین پرنیا که خوانندگی آن را ایرج بسطامی برعهده دارد و در زمان حیات زنده یاد ایرج بسطامی اجرا و ضبط شده است.
    بخش نخست این آلبوم به صورت تصویری و در سال گذشته روانه بازار موسیقی شد.
    ایرج بسطامی ۱۳۳۶ -۱۳۸۲، خوانندهٔ موسیقی ایرانی بود. وی در یکم آذر سال ۱۳۳۶ در شهرستان بم متولد شد و طی حادثه زمینلرزه بم در تاریخ ۵ دی ۱۳۸۲ در خانه پدری خود در همین شهر درگذشت. از وی فرزندی بر جای نماندهاست.
    ایرج بسطامی دوره مقدماتی آواز را نزد عموی خود، یدالله بسطامی گذراند و پس از اخذ دیپلم، به تهران آمد و دوره عالی آواز را نزد استاد محمدرضا شجریان پیگیری کرد که پس از ۷ سال (در سال ۱۳۷۸)، کلاس را رها کرد و به فراگیری مبانی موسیقی نزد پرویز مشکاتیان پرداخت.
    بسطامی در ارائه تحریرهای موسیقی دارای مهارت زیادی بود و در این زمینه از نوادر موسیقی سنتی محسوب میشد.

نظر

• غزاله
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 343

عليرضا قرباني با اركستر فيلار مونيك اوراسيا به صحنه ميرود

عليرضا قرباني - خواننده كلاسيك ايراني- با اركستر فيلارمونيك نوي لندن (اوراسيا) به صحنه ميرود.
      اركستر فيلارمونيك اوراسيا در تاريخ يكم جولاي (11 تيرماه) به رهبري فرنوش بهزاد در سال «لوگان هال» لندن به روي صحنه خواهند رفت.
      قرباني براي دومين بار در لندن حضور پيدا ميكند و قطعات خاطره انگيز خود را در كنار اركستر اوراسيا ميخواند.همچنين فرنوش بهزاد قرار است موسيقي كلاسيك ايراني و غربي را در اين كنسرت در هم آميزد.
      علاقهمندان براي كسب اطلاعات بيشتر و سفارش بليت ميتوانند با شماره تلفن 02070609070 تماس حاصل كنند.
      چندي پيش تور كنسرت اروپايي عليرضا قرباني با همراهي گروه كرشمه به پايان رسيد.

نظر

• غزاله
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 343

کنسرت مشترک گروه آوازی تهران و آرسنوا
        گروه آوازی تهران به همراه گروه آرسنوا در شهریور به روی صحنه می روند که این کنسرت به سرپرستی میلاد عمرانلو و آرمین قیطاسی است .
        گروه آوازی تهران به همراه گروه آرسنوا در شهریور به روی صحنه می روند .
        در این کنسرت قطعات به صورت ریمکس اجرا می شود،همچنین قطعاتی از سه دهه موزیک در این کنسرت توسط این دو گروه اجرا می شود .
        همچنین اعضا و نوازندگان این دو گروه با یک دیگر ادغام می شوند و یک گروه را تشکیل می دهند .
        این کنسرت به سرپرستی میلاد عمرانلو ( سرپرست گروه آوازی تهران ) و آرمین قیطاسی ( سرپرست گروه آرسنوا ) است .
        به احتمال زیاد این کنسرت در سالن همایش های برج میلاد برگزار می شود .

نظر

• غزاله
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 343

گروه «آراز» در سالن ميلاد به روي صحنه ميرود

گروه «آراز» به خوانندگي رحيم شهرياري در سالن ميلاد نمايشگاه بينالمللي به روي صحنه ميرود.

اين گروه موسيقي آذري، 18 خرداد ماه قطعات آلبوم «يواش يري» و گلچين آلبومهايي كه تا كنون توسط رحيم شهرياري خوانده شده است، را اجرا خواهد كرد.

همچنين بخشي از رپرتوار اين اجرا به موسيقي فولكلور مقامي اختصاص خواهد داشت.

در اين اجرا چند نوازنده ساز نقاره نيز گروه را همراهي ميكنند.

رحيم شهرياري مشابه اين اجرا را اسفند ماه سال 90 با نواختن قطعات شاد آذري سپري كرده بود.

نظر

• غزاله
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 343

بابک جهانبخش با منو و بارون می آید
            جدید ترین آلبوم بابک جهانبخش به زودی منتشر می شود.این آلبوم شامل 11 قطعه موسیقایی است که قطعه منو و بارون با شعر و ملودی و تنظیم این خواننده پاپ در این اثر موسیقایی است .
            جدید ترین آلبوم بابک جهانبخش به زودی منتشر می شود.
            این آلبوم شامل ۱۱ قطعه موسیقایی است که قطعه منو و بارون با شعر و ملودی و تنظیم این خواننده پاپ در این اثر موسیقایی است .
            همچنین این اثر به تهیه کنندگی شرکت اکسیر نوین وارد بازار موسیقی می شود و در دسترس علاقه مندان قرار می گیرد .
            کنسرت این خواننده پاپ در شیراز با استقبال صد در صدی مخاطبان همراه بود که امیر فتحی سرپرستی ارکستر جهانبخش را به عهده داشت همچنین از مهمانان ویژه این کنسرت می توان به رضا رویگری،سپند امیر سلیمانی و عالی شوندی (مدیر کل ارشاد استان فارس) اشاره کرد.
            در این کنسرت بابک جهانبخش درباره آلبوم منو بارون صحبت کرد و به هواداران خود قول داد تا به زودی خبر انتشار این اثر موسیقایی را بدهد .
            جهانبخش بابک جهانبخش متولد اول فروردین ماه سال ۱۳۶۲ در شهر بوخوم آلمان است موسیقی را از سن ۵ سالگی با ساز پیانو زیر نظر اساتید آلمانی در مدرسه ملی موسیقی شروع کرد . در سن ۱۱ سالگی به ایران بازگشت و با زنده یاد مسعود میردامادی از آهنگسازها و اساتید بنام قدیمی آشنا شد . و سلفژ و تئوری را فراگرفت با تشویق استادش در سال ۷۶ با اینکه فقط ۱۴ سال داشت برای تست صدا در سازمان صدا و سیما حاضر شد . و مستقیما از ریاست مرکز حفظ و اشاعه آن زمان جناب آقای استاد علی معلم مجوز دریافت کرد . همکاریش با صداوسیما به خاطر جوانیش به طولی نیانجامید و به پیشنهاد زنده یاد مجتبی میرزاده چند سالی صبر کرد چون استاد زمان را برای ارائه کارش خوب نمی دید . در سن ۲۰ سالگی بعد از مدتی وقفه تصمیم گرفت مجموعه ای تحت عنوان چی شده؟ را جمع آوری کند .
            که این اثر در سال ۸۴ توسط شرکت ترانه شرقی وارد بازار ایران شد . پس از استقبال از آلبوم و تراک چی شده با حمایت های روحی مردم و اهل فن به کارش ادامه داد و مجموعه ای تحت عنوان بی اسم را جمع آوری کرد که با استقبال صد در صدی مخاطبان همراه شد .

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

تریلی این خانم خواننده را همراهی می​کند!

خواننده آمریکایی قرار است در استانبول کنسرت برگزار کند ولی ...

به گزارش «24»، مدونا خواننده زن آمریکایی قرار است در شهر استانبول کنسرت برگزار کند ولی اجرای این کنسرت کمی با جنجال روبرو شده است. یکی از این جنجالها خبرهایی است که خود این خواننده آنها را تایید کرده است. علاوه بر هزینه های ترکها خود مدونا به همراه ۳ هواپیما و ٤٥ تریلی حامل وسائل مربوط به اجرای کنسرت به استانبول خواهد آمد.

باری که مدونا همراه خود خواهد آورد معادل ۹۰ تریلی میباشد. گفتنی است استانبول اولین ایستگاه تورنمنت اروپای خواننده آمریکایی خواهد بود. این خواننده و اکیپش که همراه خود همه چیز حتی مبلمان پشت صحنه را خواهند آورد، قرار است غذا و نوشیدنی را نیز خودشان تهیه کنند. به همین دلیل تنها درخواست یخچال نموده اند. قرار است فرد با تجربه ای در ترکیه در زمینه مواد غذایی، مدونا و اکیپش را راهنمایی کند.

مدونا درخواست کرده تا اتاق پشت صحنه اش با رنگ قهوه ای مفروش گردد. بنا به خواسته مدونا در این اتاق گلهای طبیعی قرار داده خواهد شد. سالن فیتنس نیز از دیگر خواسته های مدوناست که در محل برگزاری کنسرت آماده میشود. برای سهولت رفت و آمد اکیپ فنی نیز در استادیوم محل کنسرت از ماشین های مخصوص زمین گلف استفاده خواهد شد.
              to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

بهرام رادان در نشست خبری آلبومش سخن گفت:
                تحت تاثیر کسی نیستم

نشست خبری بهرام رادان ظهر امروز در محل هتل آزادی تهران برگزار شد. در این برنامه که به دلایل نامعلوم از تعداد زیادی از خبرنگاران حوزه موسیقی خبری دعوت به عمل نیامده بود، حضور افراد و اشخاص متفرقه مشکلاتی عدیده را برای خبرنگاران حوزه موسیقی به وجود آورده بود.

سوای این یک مورد، بقیه بخشهای برنامه به شکلی کاملا شیک و برنامه ریزی شده برگزار شد و اصحاب رسانه توانستند سوالاتشان را درباره آلبوم «روی دیگر» از عوامل تولید آن و همچنین خود بهرام رادان بپرسند.
                نکته جالب توجه این نشست هم پاسخهای جالب توجه رادان به برخی ار سوالات بود. این هنرمند ابتدا سوالات را به دقت مینوشت و سپس جزء به جزء به آنها پاسخ میداد. اتفاقی که کمتر در نشستهای خبری شاهد آن هستیم و عمدتا جوابهایی سطحی و فوری در قبال اکثر سوالات شنیده میشود.

علی باذل مدیر برنامه های رادان در ابتدای این برنامه با معرفی تیم سازنده آلبوم، دقایقی درباره پروسه تولید آلبوم از ابتدا تا انتشار سخن گفت. مهدی معزی (سرمایه گذار)، علی اوجی (از مشاورین تولید آلبوم)، مشاور (طراح و گرافیست آلبوم) و کیوان هنرمند (آهنگساز و تنظیم کننده آلبوم) افرادی بودند که در کنار بهرام رادان پشت تریبون حاضر شده بودند تا پاسخگوی سوالات اهالی رسانه شوند.

کامنتهای بی تفاوت ندیدم!

بهرام رادان در ابتدای این نشست و صحبتهای اولیهاش گفت: «من امروز قطعا یکی از میزبانان این برنامه هستم چون این آلبوم حاصل یک کار تیمی هماهنگ و برنامه ریزی شده است که امیدوارم استانداردهای لازم را برای مخاطبان موسیقی تامین کرده باشد. کامنتهایی را هم که من از دیشب در سایتهای مختلف دیدم، نکته مشترکی داشت که خوشبختانه کامنت بیتفاوت در بین آنها دیده نمیشد. یعنی آلبوم موافق و مخالف دارد. یا مردم خیلی دوستش داشتهاند و یا خیلی بدشان آمده. باید کمی زمان بگذرد تا همه چیز مشخص شود و بتوان راحتتر در مورد واکنشها قضاوت کرد. در حال حاضر وجهه سینمایی من است که باعث شده مردم سراغ آلبوم بروند. کمی که زمان بگذرد و مخاطبان صرفا از بعد موسیقی، آلبوم را گوش کنند، آنوقت بهتر میشود در مورد نظر داد.

علاقمند به موسیقی ام

رادان در بخش دیگری از صحبتهایش نیز گفت: «خودم را در موسیقی یک علاقمند میدانم و به آن به چشم یک هنر ترکیبی، از صدا و تصویر میدانم. در بسیاری از قطعات آلبوم، شنونده به محض شنیدن خودش میتواند فضاسازیهایی را در ذهناش داشته باشد و یک بازی تصویری را شروع کند.»

من، هومن جاوید و رضا یزدانی

رضا یزدانی هم در اواسط برنامه در سالن برگزاری این نشست حاضر شد و همین بهانهای بود برای سوال خبرنگاران در مورد این خواننده و عدم حضور او در محصول تولید شده. رادان در این باره گفت: «در ابتدای پروژه من از رضا خواستم که ما را در این آلبوم همراهی کند و او هم پذیرفت. بعد فکر اجرای دو صدائه به سرمان زد. منتها قطعا نمیخواستم از رضا یزدانی در این آلبوم استفاده ابزاری کنم. قطعه دو صدائه را که خواندیم به این نتیجه رسیدیم که این کار، کاری نیست که برای یک اجرای دو صدائه ساخته شده باشد. پس تصمیم گرفتیم که در موقعیتی بهتر یک قطعه دو صدائه را با هم بخوانیم که اتفاقا این خبر را میتوانم به همه بدهم که این کار در حال حاضر در مرحله تولید است و قطعا میتواند خیلیها را راضی کند. هومن جاوید هم از دوستان بچگی من است. از او خواستم که در این آلبوم به من کمک کند و او هم استقبال کرد و واقعا ایدههایش برای این کار بسیار خلاقانه و جالب توجه بود.

مهناز افشار؟

خبر حضور مهناز افشار در این آلبوم از آن خبرهایی بود که در مقاطعی به شدت مورد توجه رسانهها قرار گرفت. رادان در این باره نیز گفت: «راستش را بخواهید من و خانم افشار یک کار دو صدائه را برای این آلبوم خواندیم و تولید کردیم. بعد از اینکه کار تمام شد، هر دو ما در یک جمله هم عقیده بودیم که: «کار به دلمان ننشسته!». همین باعث شد از آن قطعه صرف نظر کنیم.

.. و سرانجام محسن چاوشی

بهرام رادان هیچوقت و در هیچ گفتگویی درباره محسن چاوشی سخن نگفته. از زمانی که «سنتوری» روی پرده رفت و جنجالهای فراوانی هم در موردش شکل گرفت، رادان همیشه با نهایت احترام سعی میکرد کمتر درباره این موضوع، موضع خاصی را از خود نشان دهد. اما او درباره شروع وسوسه خواننده شدناش بعد از «سنتوری» و قطعات محسن چاوشی در این فیلم گفت: «من در حال تولید قطعات انگلیسیام بودم که ماجرای سنتوری شروع شد. پس قطعا سنتوری برای من آغاز وسوسه خوانندگی نبود. یک بار تهیه کننده این فیلم در زمانی که آقای چاوشی دچار مشکل شده بودند از من خواست که برای ضبط پیش اقای کامکار بروم و بخوانم. این اتفاق عملی شد.

ولی به محض پایان کار به این نتیجه رسیدیم که خواندن به جای یک خواننده باعث بوجود آمدن برخی قیاسها میشود و من دوست نداشتم مقایسه شوم. اقای چاوشی هم همیشه به من لطف داشته و دارند و من همیشه تمایل داشته و دارم که با ایشان همکاری کنم. ولی در این پروژه نشد که این همکاری شکل بگیرد. یادم میآید که وقتی محسن برای اولین بار به خانه آقای مهرجویی آمدند و قطعه «سنگ صبور» را آوردند و از من خواسته شد که روی آن لب بزنم، بلافاصله پس از پایان قطعه جمله خوبی را گفتند: «چقدر بهت میاد و همخوانی داره با چهره ت.». محسن چاوشی همان جا تبدیل شد به دوست خوب و محترم من. خود من همیشه از طرفداران محسن چاوشی بوده و هستم و همیشه جزو انتخابهای اول من است و دوستش دارم.»

تحت تاثیر کسی نیستم

رادان در مورد تاثیر پذیری فضا و موسیقی ارائه شده در آلبوم «روی دیگر» از کارهای خارجی هم توضیح داد: «در هیچکدام از قطعات آلبوم، تحت تاثیر کسی نبودهایم. تمام آلبوم زائیده ذهن تیم سازنده آلبوم است و قطعا ما خالق تمام این فضاها هستیم. در مورد برخی صحبتهایی هم که مورد این البوم شده که در یکی از قطعات فضایی ضد جنگ را شاهدایم، باید بگویم که ضدجنگ بودن و طرفدار صلح بودن تعبیر قشنگی است ولی قطعا ما هیچ قصدی نداشتهایم که تعبیری خاص را در کلیت آلبوم بگنجانیم. برداشت و تعبیر به عهده مخاطب است. ما علائقمان را بیان کردهایم و مردم و مخاطبان میتوانند به عناوین مختلف، برداشتهای جداگانهای را نسبت به آن داشته باشند. ولی در کل امیدوارم تعابیر برداشتی، معقول و منطقی باشند.» رادان همچنین ادامه داد: «قرار بود آلبوم اول من در ابتدا به دو صورت ارائه شود. یک مجموعه فارسی و سپس یک مجموعه انگلیسی. ولی به مرور به این نتیجه رسیدیم که این اتفاق باعث شلوغ کاری میشود و خوب نیست.»

شیطان پرستی؟

برخی رسانهها به محض انتشار تصاویری از ویدئوی رادان که قرار بود در همین مجموعه منتشر شود، اتهاماتی از قبیل شیطان پرستی و ترویج انواع فرهنگهای غربی را دادند. خود رادان در این باره معتقد است: «من اصلا نمیدانم شیطان پرستی یعنی چه. آن نمادها که ما از آنها استفاده کردهایم، یک نماد اساطیری به نام «مرغ رخ» است که ریشه در فرهنگ کهن ما ایرانیها دارد. متاسفانه برخی دوستان وقتی چیزی را نمیشناسند و نمیفهمند فوری از آن به عنوان نماد شیطان پرستی یاد میکنند. جالب است بگویم به محض اینکه این صحبتها به گوش ما رسید خودمان هم شک کردیم و رفتیم و مطالعه کردیم و همین اتهام باعث شد ما پیشینه اساطیری و ایرانی چندین نسل گذشته را هم بهتر و بیشتر بشناسیم.»

to continue, please follow me on my page

نظر

• ماهور
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1239

کنسرت حسین علیزاده لغو شد

کنسرت دونوازی حسین علیزاده و پژمان حدادی که قرار بود از 23 تا 25 خرداد در نیشابور برگزار شود،به دلیل مخالفت اداره کل ارشاد خراسان رضوی لغو شد.
                  کیوان فرزین،مدیر برنامه حسین علیزلده در گفتگو با خبرنگار موسیقی هنر آنلاین گفت :کنسرت دونوازی حسین علیزاده و پژمان حدادی که قرار بود از ۲۳ تا ۲۵ خرداد در نیشابور برگزار شود، لغو شد.

کیوان فرزین افزود : لازم به ذکر است که ما از طرف مرکز موسیقی تهران بسیار حمایت شدیم ولی در نهایت اداره کل ارشاد خراسان رضوی این کنسرت را لغو کرد .

چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                  گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• غزاله
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 343

کنسرت بازیگران قهوه تلخ دروغ است
                    روزهای گذشته برخی از مجله ها از برگزاری کنسرت برزو ارجمند و محمد رضا هدایتی بازیگران سریال قهوه تلخ در کیش و قشم خبر دادند، که برزو ارجمند این خبر را تکذیب کرد.
                    برزو ارجمند بازیگر و خواننده گفت: چند روزی است که بر روی جلد برخی مجله ها از عکس من و محمد رضا هدایتی برای تبلیغ جشنواره ای با نام «جشنواره بزرگ خلیج فارس» استفاده می شود؛در حالی که من و هدایتی هیچ ارتباطی با این جشنواره نداریم.

وی ادامه داد: در این مجله ها بیان شده که من و محمد رضا هدایتی در این جشنواره کنسرتی را در کیش و قشم برگزار می کنیم که چنین چیزی اصلا صحت ندارد و به هیچ وجه قرار نیست ما با این جشنواره همکاری داشته باشیم.

ارجمند با اشاره به سوء استفاده از نام وی و محمد رضا هدایتی برای تبلیغ این جشنواره اظهار کرد: برگزار کنندگان این جشنواره از نام ما برای تبلیغ سوءاستفاده کرده اند و من نیز برای جلوگیری از فریبکاری برگزارکنندگان این جشنواره و برای روشن شدن موضوع این قضیه را بیان می کنم و همچنین از راه قانونی نیز شکایت خود را مطرح کرده ام.

نظر

• غزاله
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 343

انتشار آلبوم ارسلان کامکار در عراق
                      آلبوم کوزه تازه به زودی در کردستان عراق منتشر می شود .این اثر موسیقایی در مراحل نهایی قرار دارد ، همچنین آهنگسازی این اثر به عهده ارسلان کامکار بوده است و خواننده این آلبوم بیژن کامکار است .
                      ارسلان کامکار ، آهنگساز و مایستر ارکستر سمفونیک تهران با اعلام این خبر گفت : آلبوم کوزه تازه به زودی در کردستان عراق منتشر می شود و این اثر موسیقایی در مراحل نهایی قرار دارد .
                      این آهنگساز افزود : به دلیل اینکه بیشتر قطعات این اثر کردی است ، به همین دلیل تصمیم گرفتم این آلبوم را در کردستان عراق منتشر کنم .
                      ارسلان کامکار درباره قطعات این اثر موسیقایی گفت : این آلبوم شامل شش قطعه است که دو قطعه آن از اشعار حافظ و مولانا انتخاب شده است و بقیه قطعات کردی است .
                      وی درباره کسانی که با وی در این آلبوم همکاری کرده اند گفت : آهنگسازی این اثر به عهده خودم بوده است و خوانندگی این آلبوم به عهده بیژن کامکار است .
                      این آهنگساز خاطرنشان کرد: همچنین نوازندگان ارکستر سمفونیک با من در این اثر همکاری کردند که قطعات به وسیله سازهای ایرانی اجرا شده است .

نظر

• غزاله
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 343

عبدالمالکی برای دومین بار در صحنه
                        علی عبدالمالکی 30 خرداد در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی به روی صحنه می رود.این خواننده پاپ در دو سانس 18 و 21 به اجرای برنامه می پردازد که این دومین کنسرت رسمی این خواننده است.
                        به گزارش خبرنگار موسیقی هنرآنلاین علی عبدالمالکی ۳۰ خرداد در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی به روی صحنه می رود .
                        این خواننده پاپ در دو سانس ۱۸ و ۲۱ به اجرای برنامه می پردازد که این دومین کنسرت رسمی این خواننده است .
                        علاقه مندان برای تهیه بلیط می توانند به موسسه ققنوس ،نگین ، صدای کویر ، سیاه و سفید ، پاز و پرشیا مراجعه کنند،همچنین این کنسرت توسط شرکت آوای باران برگزار می شود .
                        همچنین علاقه مندان می توانند برای خرید و رزرو بلیت اینترنتی به سایت www.iranconcert.com مراجعه نمایند .
                        بنا بر این گزارش رهبری این کنسرت به عهده پیمان عیسی زاده است.علی عبدالمالکی در سال 1363 در تهران متولد شد ،از همان کودکی به موسیقی علاقه پیدا کرد . به ساز های کیبورد ، پیانو و گیتار تسلط کامل دارد .این خواننده پاپ در سال ۱۳۸۶ آلبوم خدا نشناس را که شامل ۸ قطعه بود را وارد بازار کرد ، سپس در سال ۱۳۸۷ آلبوم نامسلون را با همکاری ایمان ظهراب که شامل ۱۰ قطعه بود را روانه بازار کرد.
                        این خواننده در سال گذشته اولین کنسرت خود را برگزار کرد که این کنسرت با استقبال صد در صدی مخاطبان مواجه شد.

نظر

• غزاله
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 343

انتشار تنها همکاری چکناواریان و شهرام ناظری

حاصل همکاری لوریس چکناواریان و شهرام ناظری که چند سال پیش و با حضور ارکستر سمفونیک ارمنستان اجرا شده، هفته آینده به صورت تصویری منتشر می شود.

حاصل همکای لوریس چکناواریان و شهرام ناظری اجرایی بود که چند سال پیش در تهران و در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی برگزار شد.در این اجرا لوریس چکناواریان قطعاتی را برای ارکستر تنظیم کرده بود.حال قرار است پس از گذشت چند سال از اجرای این کنسرت دی وی دی تصویری آن به صورت اورجینال از سوی انتشارات آوای باربد روانه بازار موسیقی شود.

لوریس چکناواریان آهنگساز و رهبر ارکستر در گفتگو با خبرنگار موسیقی هنر آنلاین درباره این اجرا گفت: سال ها بود که قصد داشتم قطعاتی از موسیقی ایران را برای ارکستر تنظیم و اجرا کنم که خوشبختانه در توافقی که با شهرام ناظری داشتیم این فرصت برایم فراهم شد.

وی درباره قطعاتی که در این کنسرت اجرا کرده اند می گوید: این اجرا شامل قطعاتی با اشعار فارسی و کردی است که برای اجرا با ارکستر سمفونیک تنظیم شده است،در تنظیم این قطعات تلاش کردم که بتوانم حس و حال موسیقی ایرانی را در قالب موسیقی بین الملل بیان کنم.
                          متاسفانه سی دی تصویری این اجرا به صورت غیر مجاز منتشر شد و همین مسئله ضربه زیادی به کار وارد کرد ولی مسلما علاقه مندان واقعی موسیقی ترجیح می دهند نسخه با کیفیت این اثر را ببینند.

حمید اسفندیاری مدیر انتشارات آوای باربد در گفتگو با خبرنگار موسیقی هنر آنلاین گفت: قرار است که آلبوم تصویری اجرای ارکستر سمفونیک ارمنستان با رهبری لوریس چکناواریان و خوانندگی شهرام ناظری دوشنبه ۲۲ خرداد سال جاری روانه بازار موسیقی شود.

اسفندیاری اظهار کرد: همچنین نسخه اورجینالی که آوای باربد منتشر می کند نسبت به نسخه غیر مجاز موجود در بازار از کیفیت بسیار بالاتری برخوردار است. در نسخه اورجینال به دلیل دسترسی به راش های اصلی این اثر از نماهای تازه و بهتری بهره برده شده است. این اجرا به طور همزمان با هشت دوربین ضبط شده است.

این آلبوم قرار بود ماه گذشته منتشر شود که به دلیل برخی مشکلات انتشار این آلبوم برای چند بار با تاخیر مواجه شد.

همچنین لوریس چکناواریان از ۱۹ خرداد سال جاری در تالار وحدت و با همراهی ارکستر مجلسی ارمنستان به اجرای برنامه می پردازد.

نظر

• غزاله
                            عضو فعال
                            • Apr 2012
                            • 343

انتشار آلبوم نوازنده برجسته یونانی در ایران

آلبوم « رقص دريا» كاري از گروه ضربانگ به سرپرستي بهنام ساماني و با آواز ماتیوس ساهوریدیس از سوی موسسه فرهنگي – هنري نغمه حصار روانه بازار موسيقي شد.

در اين اثر كه كاري از گروه موسيقي ضربانگ است، ماتئوس ساهوريديس نوازنده برجسته يوناني گروه را در اجراي قطعاتي با ساز ليرا و آواز يوناني همراهي كرده است. این خواننده و نوازنده یونانی پیش از این با اردشیر کامکار در تالار وحدت به روی صحنه رفته است.

گروه ضربانگ را در سال ۱۳۷۶ بهنام سامانی (عضو گروه دستان) ،مرتضی عیان و سیاوش یزدانیفر تاسیس شد. هدف این گروه معرفی قابلیت و رنگآمیزی سازهای کوبهای ایرانی بود. از سال ۱۳۸۱ ترکیب این گروه با ملحق شدن پژمان حدادی و هنرمندانی دیگر چهره جدیدی به خود گرفت و ساز سنتور و همچنین کوبهای های اقوام همسایه نیز به آن اضافه شد.اين گروه كه تا كنون كنسرتهايي را با حفظ سنت هاي موسيقي منطقه برگزار كرده آلبوم جديد خود را با نام «رفص دریا» منتشر کرده است.

نظر

• غزاله
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 343

فرزاد فرزین با گروه شوک در صحنه

فرزاد فرزین پس از اجرای کنسرت در شهرستانهای مختلف کشور این بار تیر ماه در سالن برج میلاد به روی صحنه می رود .

به گزارش خبرنگار موسیقی هنرآنلاین ، مجوز کنسرت فرزاد فرزین در تیرماه صادر شد .این کنسرت در سالن همایش های برج میلاد برگزار می شود .

همچنین این کنسرت در دو روز برگزار می شود که این خواننده پاپ به همراه گروه شوک هر شب در دو سانس به اجرای برنامه می پردازند .

بنا بر این گزارش قرار است این کنسرت در پنجم تیرماه توسط شرکت اکسیر نوین برگزار شود .

همچنین به احتمال زیاد این کنسرت در ۲۳ و ۲۴ تیرماه تمدید و برگزار خواهد شد و بلیت فروشی این اجرا از اواخر خرداد ماه آغاز خواهد شد .

پس از موفقیت های قابل توجهی که فرزاد فرزین با انتشار آلبوم «شلیک» در بازار موسیقی کشور به دست آورد، این خواننده کنسرت های فراوانی را در سراسر کشور برگزار نمود که از آن جمله می توان کنسرت موفق سالن میلاد نمایشگاه و اجرای «بومهن» را نام برد.

نظر

• غزاله
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 343

گشت ارشاد کنسرت مازیار فلاحی را لغو کرد

نخستین شب کنسرت مازیار فلاحی به دلیل حضور گشت ارشاد در محوطه برج میلاد لغو شد.

به گزارش خبرنگار موسیقی هنرآنلاین،حضور گشت ارشاد در کنسرت مازیار فلاحی و دستگیری دو بازیگر سرشناس سینما و برخورد با مخاطبان کنسرت منجر به لغو این اجرا موسیقی شد.

براساس مشاهدات خبرنگار هنرآنلاین، تعدادی از بانوان که برای این کنسرت بلیت حریده بودند و حجاب آنها مشکل داشت با ون های گشت ارشاد به کلانتری منتقل شدند.

این نخستین بار بود که گشت ارشاد در چنین مراسمی حضور داشت و دلیل این امر به صحبتهای روز گذشته معاون اجتماعی نیروی انتظامی، سردار کارگر مربوط می شد. کارگر در مراسم افتتاح انجمن سینمای پلیس گفته بود که مراسم و جشن های هنرمندان که بر مبنای ارزشها نباشد، همانند جشنواره غذا تعطیل می شود.

چندی پیش نیز ۸۰ غرفه نمایشگاه صنایع غذایی به علت بدحجابی افراد حاضر در نمایشگاه و برخی غرفه داران پلمب شده بود.

کنسرت مازیار فلاحی قرار بود ۲۲ و ۲۳ خرداد در دو سانس ۱۸:۳۰ و ۲۱:۳۰ در سالن همایش های برج میلاد برگزار شود که نخستین شب این کنسرت لغو شد و اجرای شب دوم آن نیز در پرده ای از ابهام قرار دارد.

نظر

در حال کار...
                                X