کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همزمان با چهارمین سالروز در گذشت خسرو شکیبایی یک تیمِ 3 نفره ی موسیقی متشکل از شهرام شکوهی ، پیام هوشمند و سید محمد کاظمی یک قطعه ی موسیقی تحت عنوان « به رنگ شکیبایی » را تهیه کرده و به انتشار رساندند.
محسن یگانه برای انتشار حباب، یک ماه دیگر از هوادارانش فرصت خواست
محسن یگانه که قرار بود آلبوم جدید خود را زودتر از بسیاری از آلبومهای موجود در بازار منتشر کند به دلیل وسواسهای بیش از حدی که در آن لحاظ کرد، انتشارش را با تاخیر همراه کرد. محسن یگانه در این باره به سایت موسیقی ما گفت: تصمیم بر این بود که بسیار زودتر از اینها آلبوم جدید خود را راهی بازار موسیقی کنم اما از آنجایی که احساس کردم توقع مخاطبم از من بسیار فراتر از اینهاست، تغییراتی را در آخرین لحظات در آن ایجاد کردم. یگانه با تاکید بر اینکه تغییرات لحاظ شده را برای احترام به مخاطب و شعور او در نظر گرفته افزود:...
انتقاد دوباره حميد طالبزاده به فيلم «همه چي آرومه»
حمید طالبزاده با انتقاد به کارگردان و سرمایهگذار فیلم «همه چی آرومه» گفت: واژه آویزان در قاموس هنر و سینما نمیگنجد و شما هستید که از آهنگ من برای بالا بردن گیشهتان سوء استفاده کردید.
بهنام صفوی پنج شنبه شب در حالی در سالن همایشهای برج میلاد روی صحنه رفت که حاشیههای رنگ و ورانگ، برنامهاش را تحت تاثیر قرار دادند. در روزی که قرار بود شاهد آشتی کنان بهنام صفوی و برادران خسروی (سیروان و زانیار) باشیم اتفاقات عجیب و غریب، باعث شدند که این خواننده برنامهاش را با حاشیههای مختلف برگزار نمایند. این آخرین کنسرتی بود که قبل از ماه رمضان در سالن برج میلاد برگزار میشد و پرونده اجراهای زنده بعد از این کنسرت تا یک ماه آینده بسته میشود تا اهالی موسیقی بعد از چند هفته شلوغ و ترافیک کنسرت، کمی به استراحت بپردازند.
[B˝دارکوب2˝ با صدای بهداد و شریفیان میآید/ حضور مهران مدیری قطعی نیست[/B]
سرپرست گروه ˝دارکوب˝ ضمن اعلام اینکه همکاری مهران مدیری با این گروه هنوز قطعی نشده است، از انتشار دومین آلبوم ˝دارکوب˝ با صدای خوانندگانی همچون حامد بهداد و محسن شریفیان تا پایان سال خبر داد.
قطعه «تو می بخشی» (خداحافظ بچه) با صدای علی لهراسبی
«خداحافظ بچه» نام سریالی است که به کارگردانی منوچهر هادی و تهیه کنندگی داوود هاشمی، در ایام ماه مبارک رمضان هر شب از شبکه سوم سیما پخش می شود. خوانندگی تیتراژ این سریال به عهده ی «علی لهراسبی» بوده است.لهراسبی که تیتراژهای موفقی در کارنامه ی کاری اش دارد، قطعه ای به نام «تو می بخشی» با ترانه ای از «حدیث دهقان»، ...
ادامه خبر ...
نظر