دانلــــــــود موسیقی+تازه های خبر؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

گفتگو با رضا صادقی درباره فیلمی که قرار است در آن بازی کند

ببخشید اگر بیموقع مزاحم شدیم.

نه عزیزم شما ببخشید. هنری جماعت رکه. همشون پر مشغلهان و بیکار! برای اینکه اینجا هیچی سر جاش نیست. واسه همین هم هنری جماعت بدتر عادت کرده به این….

تنبلی؟

تنبلی نمیشه اسمش رو گذاشت. من این رو زیاد دوست نداشتم. چون وقت هیچکس مشخص نیست، نمیدونه کی کار رو باید انجام بده. واسه همین میگه خب حالا میشه دیگه. ولی در این مدت واقعا عذرخواهی میکنم همیشه یا کنسرت بودم یا در پرواز بودم و خستگی خودش رو داشت شرمنده شما شدم. حالا با کمال میل در خدمتم.

قبل از هر چیز از فیلمی که قراره بازی کنید بفرمائید.

در باره فیلم، اول یک شناسنامه کاملا معمولی برات بگم. یک فیلمیه به اسم بی خداحافظی، به کارگردانی آقای احمد امینی، به نویسندگی آقای سعید شاهسواری و تهیه کنندهاش هم آقای نشاط.

هدیه فیلم؟

راستش اسمش رو خودمم نمیدونستم (با خنده). آره هدیه فیلم. بازیگرانش هم آقای فروتنه، خانم پگاه آهنگرانی…دیگر بازیگرانش جز خانم آهنگرانی، آقای افشین هاشمیه، خانم ماه چهره خلیلی، پیام دهکردی و خیلی از بازیگران دیگه.

و البته خودتون

اولیش هم منم خیر سرم (با خنده). نقش اولشم منم. اینا که یه چیز نسبیه، کلا بحث فیلم بحث یک موزیسینه که یک مقدار فارغ شده از همه آدمهایی که حوالیش هستند و با یک شرایط سخت از یک شهر خیلی خیلی کوچک بلند میشه میاد یک شهر بزرگ برای اهداف بزرگتر.

مثل خودتون دیگه

تقریبا میشه اینو گفت. ولی یک سری اتفاقات پیش میاد. اما نه اتفاقاتی که اون رو از مسیر اخلاقی یا مسیر شخصیتیش دورش کنه. یعنی نه معتاد میشه، نه فرار میکنه، نه میره خارج از ایران، هیچکدوم از این کارها رو نمیکنه. میمونه و میجنگه و یک سری داستانها داره از طریق سه نفر دوستی که هستند، رضا و دو تا دوستش که از بندر عباس میان. یکی موسیقی اصیل رو میخواد بخونه، یکی میخواد بازیگر شه و یکی که خود رضاست. و داستانهایی که براشون پیش میاد.

پس زندگی نامه خودتون نیست؟

نه نه نه.

شما بازیگرشی فقط؟

بله من بازیگریشم. ولی حالا به حکم خاص بودن شرایط من، خاص که میگم منظورم بی ادبی نباشه، خاص چه فیزیکی چه کاراکتری چه موزیکال و … یک مقدار نزدیکه به من. خودم شخصا ایدهام بر این بود که ما به جامعه بگیم مشکلات دلیل برا این نیست که یک نفر بزرگ نشه. آدمهایی که بزرگ نمیشن خودشون نمیخوان بزرگ بشن. شاید خیلی اتفاقات پیش بیاد کند بشه این بزرگ شدن، کند بشه این نزدیک شدن، خیلی کند بشه این اتفاقات ولی این نیست که نشه.

یعنی به طور مطلق جلوش رو نمیگیره

آره نمیتونه به طور مطلق مانع بشه. اما یک سری چیزهایی داره در این فیلم عنوان میشه که مردم ازش نمیدونستند تا الان که خیلی فکر میکنم جالب باشه.

مربوط به هنرمندها؟

مربوط به دنیای هنری. دنیای حوالی هنر، نه خود هنرمند. چون ما تا میخوایم در مورد هنرمند حرف بزنیم سریع یاد کاستش، برخوردش با طرفداراش و امثالهم میفتیم. این میگه دور بر یک آدم هنرمند اتفاقات دیگهای هم هست. فکر نکنید که گل و بلبله و همهاش این آدم خوش خوشونه و مسافرت خارج داره و خانه آنچنانی و… نه فقط اینا نیست. دور و برش چیزایی هست که اون هنرمند شاید آرزو کنه ای کاش همه اینها نبود به هنرش میپرداخت. فکر میکنم یک نگاه تازهای باشه از یک روند هنری.
    ضمن اینکه من روز اول هم که صحبت داشتم گفتم من نه بازیگرم نه تصمیم دارم بازیگر بشم. خوشحالم از شما که اینجا هستید و این اولین مصاحبه من درباره این فیلم شد تا الان. چون من تا حالا اصلا دربارهاش حرف نزدم. من کسب اجازه میکنم از همه بازیگران چه از اونی که دیروز رفته توی کلاسهای بازیگری چه از اون بزرگترها و بزرگان.

کسب اجازه میکنم واسه حضور توی این فیلم. چون من نه بازیگرم و نه اصلا سر رشتهای در این زمینه دارم. اما خب خدا رو شکر آقای امینی کارگردانیه که خیلی موافقه با ذهنیت آدم روبروش. میدونه من نابلد رو. آقای نشاط به عنوان تهیه کننده این پروژه یک نگاه بسیار عمیقتری نسبت به من داشت چون ما یک دوستی بسیار زیبایی با هم داریم. آقای پیام دهکردی که یک دوست خوب و یک بازیگر فوق العاده تئاتره و من ایمان دارم به تئاتر بیش از سینما. آقای دهکردی هم کمک این ماجرا بوده که من رو راه بندازه یک مقدار. نه به اون جدیتی که یک بازیگر میتونه حرکت کنه ولی حداقل داره من رو با چندین سر این اژدهای تصویر آشنا میکنه که دیگه غافلگیر نشم و بدونم از دنیاش. اینها در کنار هم داره یک اتفاقی رو پیش میاره که یک ذهنیت تازهای از دنیای یک هنرمند گفته بشه و مردم بیشتر به جای اینکه از خود هنرمند بدونن از حواشیش بدونن. حواشی هنرمند صرفا نمیتونه حواشی اخلاقی باشه. خیلی اتفاقات دیگه هم هست.

واقعیاتی که هست ولی تا حالا ندیدن

تا بحال گفته نشده. تا بحال یا کمتر دیده شده یا کسی جرات نکرده بگه یا… نگاه همچین نگاهیه و دارم میگم، من کسب اجازه میکنم از همه بازیگران. اصلا دوست ندارم بگم در این عرصه دارم وارد میشم که ببینم چه جوریه و ادامه بدم. نه، من این کار رو به عنوان یک یادگاری هنری از خودم و با ذهنیاتم به جا بزارم. ضمن اینکه آقای شاهسواری (نویسنده فیلم) خیلی لطف داشت. خیلی محبت داشت و وقت زیادی گذاشت برای شنیدن حرفهای من. من آدمینیستم که از همون اول بگم ترگل ورگل بزارید تنگ دل ما و بشه این. عین آهنگهام، نقشم هم تلخه. عین آهنگهام. نه گلی هست نه بلبلی. شاید بعدا بیشتر با هم در مورد این موضوع صحبت کنیم. احساس میکنم که اتفاقات خوبی براش پیش بیاد یا حداقل دعا میکنم که اتفاقات خوبی پیش بیاد. ضمن اینکه هیچکس در این پروژه به کمترینها فکر نمیکنه. همه دارن به بهترینها و بیشترینها فکر میکنن.

یعنی نمیخواین یه اثر زود گذر باشه

آفرین، دقیقا. خصوصا آقای امینی آدم حساسیه نسبت به کارهاش. هر چند سال یک بار کار میکنه. سریالها و فیلمهایی که کار کرده بالاخره معلومن. از حساسیتش نسبت به کارهاش. بعد از مدتها داره این فیلم رو شروع میکنه. سر یک کار دیگه قرار بود باشه، اون رو کنار گذاشت و خیلی خوشحالم همه کسانی که در این پروژهان یه جورایی به هم وصلن. یعنی من برای بازیگری یا بازی در یک فیلم با محمدرضا فروتن مشورت کردم، الان شرایط یه جوری شده که ایشون دعوت شده به این فیلم و هست در این کار.

پیام دهکردی اومد به من بیان و صحبت رو یاد بده الان یکی از بهترین دوستان منه. آقای امینی با شنیدن صدای من راغب شده در صورتی که پیشنهادش رو داشته و درگیر بوده اما با شنیدن صدای من راغب شده این کار رو انجام بده. آقای شاهسواری یک جنوبیه. نزدیک شد به من و اصلا اونم بنده خدا فرصت نویسندگی نداره چون تهیه کننده است. همه این اتفاقات خوب کنار هم چیده شدند. من احساس میکنم این ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند که اتفاق خوبی بیفته. عموما به هیچ کاری هم نمیگم شق القمر. حتی کار خودم. اما احساس میکنم کاری بشه که قابل دفاع باشه. خجالت نکشم از اینکه فیلم بازی کردم. یک ریسک بزرگیه برای من. من توی دنیای موزیکم هیچی کم ندارم، منت یک ملت رو روی سرم دارم، محبتشون رو، دوستیشون رو، تشویقشون رو و استیجها و آهنگهام رو. دوست دارم دنیام رو. اینجا نیومدم چیزی رو ثابت کنم. اومدم فقط یادگاری داشته باشم. اما یک یادگاری که محترم باشه.

فقط یک یادگاری؟!

آره، چون سریالش نمیخوام بکنم که فردا بگن رضا صادقی در فیلم بعد یا فیلم بعدی رضا صادقی. نه.

یعنی فقط یک یادگاری و بس.

فقط یک یادگاری، اما یک یادگاری محترم. محترم برای موسیقی. من بیشتر توی این فیلم میخوام بگم که فیلمهای موزیکالی که در جهان ساخته میشه مثل افسانه 1900، مثل فیلمهای ریچارد، اینها رو که نگاه میکنی میبینی چقدر با وجود تمام اتفاقات خستگی آور و … بزرگن. همون حکایت در ذهن خودم بود. اصلا نمیخوام یه آدم شق و رق که از ماشین آنچنانی پیاده شده ببینن مردم. نه، عین یک جوونیه که از جنوب میاد سختیهای خاص خودش رو داره و بعد میرسه به اون جایی که باید و شاید. یا حداقل نسبی. یک سری اتفاقات داره که قشنگیش به اینه که بعدا ببینید.
    to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

رضا صادقی، عصار، بنیامین، سیمین غانم و...کی و کجا کنسرت دارند

آخرین ماه تابستانی با پایان یافتن ماه مبارک رمضان، آغاز ماراتون کنسرتهای موسیقی و آواز است.

با پایان یافتن ماه مبارک رمضان، ماهی که در آن اهالی فرهنگ و هنر بیشتر استراحت میکنند تا کار، اهالی موسیقی از خوانندهها گرفته تا شرکتهای موسیقی به تکاپوی برگزاری کنسرت میافتند. اسپانسرها و شرکتهای تولید و پخش موسیقی که هنرمندان را در برگزاری کنسرتهایشان حمایت میکنند، هم رایزنیهایشان را برای برگزاری کنسرتها انجام میدهند.

«رضا صادقی» 10 شهریور ماه به تالار رودکی شهر اصفهان میرود و دو شب در یک سانس قطعاتی از آلبوم جدیدش «دیگه مشکی نمیپوشم» را برای مخاطبان اجرا میکند.

«علیرضا عصار» پس از دو سال سکوت، در آبان ماه به مدت پنج شب در تهران به روی صحنه میرود. قرار است در این کنسرت، مجموعه جدیدی از آثار گروه موسیقی عصار را که در برگیرنده دو آلبوم مجزا به آهنگسازی فواد حجازی و علیرضا عصار است، اجرا شود.

کنسرت «سالار عقیلی» با همراهی ارکستر ملی اصفهان به رهبری مرتضی شفیعی نیز، 17 و 18 شهریور ماه در باغ نور اصفهان برگزار میشود.

«مازیار فلاحی»، اولین کنسرت مستقلش را 16 و 18 شهریورماه در برج میلاد برگزار میکند. این هنرمند، حدود 20 قطعه از موسیقی فیلمهایی که تاکنون ساخته را به همراه قطعاتی از آلبوم «قلب یخی» هر شب در دو نوبت 18 و 21 اجرا میکند.

به گزارش برنا، «بنیامین بهادری» بعد از ماه رمضان، یکی از کنسرتهایش را در خارج کشور برگزار میکند. این بار بهادری در کشور استرالیا و در شهرهای سیدنی (لونا پارک» و ملبورن (مرکز هنری کینگستون) به ترتیب روزهای 12 و 13 شهریورماه به روی صحنه میرود.

گروه «افشارستان» به سرپرستی میلاد درخشانی، 10 و11 شهریور ماه در فرهنگسرای «نیاوران» به صحنه میروند و با سازهای تار، سنتور، پیانو، گیتار، درامز در ساعت 21 میزبان علاقهمندان موسیقی بیکلام میشوند.

یک روز پس از عید سعید فطر، مجموعه فرهنگی حافظ شیراز 10 و 11 شهریور ماه میزبان کنسرت «سیمین غانم» ویژه بانوان میشود. این هنرمند راس ساعت 20:30 به روی صحنه میرود و علاوه بر اجرای قطعات خاطرهانگیزه، قطعات جدیدی که تا به حال اجرا نشدهاند، را اجرا میکند.

گروه کامکارها به سرپرستی هوشنگ کامکار 18 شهریور ماه در باغ عفیف آباد شیراز کنسرتی را برگزار میکنند. گروه کامکارها قطعاتی چون «سرخوشان عشق»، «تکنوازی سنتور و سه تار»، «گلبانگ رود»، «تکنوازی کمانچه»، «یار مرا»، «تکنوازی عود» و «ساقیان» را اجرا خواهند کرد.

«احسان حق شانس» خواننده پاپ 10 شهریورماه در دو سانس 18 و 21 در اریکه ایرانیان به صحنه میرود.

گروه موسیقی پاپ «روزبه» به سرپرستی روزبه نعمت اللهی در مجموعه کاخ نیاوران، روزهای 10 و 11 شهریورماه کنسرت برگزار میکنند که قرار است با ارکستری بزرگ اشعاری از مولانا را در فضای باز این کاخ اجرا کنند. در اینکنسرت علاوه بر اجرای قطعات «باز آمد، چون عید نو» و «هجرانی » سه قطعه از آلبوم جدید روزبه نیز رونمایی میشود. این کنسرت با آهنگسازی روزبه نعمت اللهی و تنظیم عماد لاریجانی اجرا میشود.

«علی اصحابی، مهدی مدرس و کیارش حسنزاده» 8، 9 و 10 شهریورماه به سالن آمفی تئاتر پارک دلفینهای کیش میروند و هر شب ساعت 12 یک اجرا را پشت سر میگذارند.

اجرای موسیقی تلفیقی ایرانی و کلاسیک از برنامههای سالن رودکی تهران در تاریخ 17 و 18 و 19 شهریور ماه است. گروه موسیقی «چنگ مهر» در این سه شب ساعت 21 با آواز فاروق کسمایی به صحنه میرود.

به گزارش برنا، کنسرت گروه موسیقی «همنوازان» به سرپرستی سعید فرجپوری، نوازنده کمانچه و آهنگساز موسیقی ایرانی از تاریخ 3 مهرماه در سه شهر آمریکا برگزار میشود.

آواز «حسین علیشاپور» به همراه «گروه مهربانی» نیز در تالار اندیشه حوزه هنری، در روزهای 24 و 25 شهریورماه ساعت 21 طنین انداز میشود. سلمان سالک گروه «مهربانی» را برای اجرای آواز بیات اصفهان و آواز داشتی سرپرستی میکند.

در اواسط شهریور ماه نیز گروه «کامه راتا» به سرپرستی کیوان میرهادی آثار مدرن و پست مدرن آهنگسازان ایرانی را از 20 تا 23 شهریور در تالار رودکی به روی صحنه خواهد برد. این کنسرت با عنوان «شب آثار پست مدرن ایرانی» به آثاری از آهنگسازان معاصر کشورمان اختصاص دارد که در ژانر موسیقی مدرن و پست مدرن فعالیتهایی داشتهاند.

دوازدهمین جشن خانه موسیقی از تاریخ 17 تا 20 مهرماه به مدت 4 شب در تالار وحدت برگزار می شود که قرار است ارکستر ویولت به رهبری «فرزاد نوشاد» با آواز مسعود یکتا در این مراسم در شب باغچهبان کنسرت دهند.

نظر

• آمن خادمی
        مدیر
        • Jan 2011
        • 5243

اعتراض شدید شهرام ناظری به صداوسیما: بعد از 30سال بس است دیگر!

سال تحمل کردم،الان میگویم بس است، بیعدالتی بس است. بیایید بعد از 30سال به هنرمندان واقعی و اصیل کشور احترام بگذاریم.

استاد شهرام ناظری، خواننده محبوب و شناخته شده کشورمان با انتقاد شدید از رسانه ملی در پخش آثار خود بدون رعایت کپیرایت، تاکید کرد: بارها به صداوسیما اعتراض کردهام، اما به هیچ نتیجهای نرسیدهام. بنابراین گزارش، وی که پیشنهادهای متعددی هم برای پیگیری حق و حقوق از سوی برخی مراکز مختلف داشته، در گفتگو با «تجربه» نارضایتیها و گلایههای خود را وارد فاز جدیدی کرده و از مسئولان خواسته دیگر بعد از 30 سال، حرمت هنرمندان اصیل کشور را حفظ کنند.

وی در این گفتگو اظهار داشته است: «اکنون بیش از 30 سال است صداوسیما آثار مرا به گونههای مختلف مورد استفاده قرار داده و پخش کرده است و جالب اینجاست که در این مدت 30 سال که در حقیقت یک عمر محسوب میشود بدون اجازه از من و بدون اطلاع من و بدون در نظر گرفتن حق و حقوق من از نظر کپیرایت، عمل کرده است.»

ناظری ادامه داده است: «در دوران جنگ بسیاری از آثار من سرود جبهههای نبرد بود. صداوسیما در تمام مدت هشت سال جنگ تحمیلی ایران و عراق از کارهای من که داراری روحیه حماسی بودند، استفاده کرد البته بدون هیچگونه قرارداد و اجازهای از من. در پایان جنگ وقتی قرار میشود یک ویدئو کلیپ به عنوان سمبل هشت سال جنگ توسط صداوسیما تهیه شود باز کلیپ «کاروان شهید» بر اساس صدای من تهیه میشود اما این انتخاب و تهیه هم بدون اطلاع و بدون هیچگونه قراردادی با من انجام شد.»

وی افزود: «پس از جنگ هم مدام کارهای من پخش شده و به همین صورت، صداوسیما راه و روش خود و اعتراض را با من به همان صورت ادامه داده است. حرفهای من هم به نتیجهای نرسیده به صداوسیما میگویم 30سال ناعادلانه به همین منوال در مورد من عمل کردهاید، در این مورد واقعا من بیش از حد از خود نجابت نشان دادهام اما انصاف شما کجا رفته؟ هر کدام از شما اگر 30 ماه حقوقتان را دریافت نکنید چه واکنشی نشان میدهید؟ حالا ببینید من شهرام ناظری که 30 سال یعنی یک عمر تحمل کردهام همچون کوه ایستادهام. من میگویم دیگر بس است. 30 سال گذشت. دیگر بی عدالتی بس است. بیایید به هنرمندان واقعی و اصیل کشور احترام بگذارید. بدون اجازه آنها کاری را پخش نکنید و برای تهیه هر نوع اثر یا کلیپ طبق قانون به حق و حقوق آنها از نظر کپیرایت توجه قانونی بکنید.»

این خواننده محبوب موسیقی سنتی ادامه داده است: «خیلی ها خیلی ادعاها دارند اما من شهرام ناظری فرزند ایران و از نژاد کرد از ابتدای انقلاب یعنی سال 57 تا امروز شهریور 1390، 33سال نه کمک مالی و نه وامهای آنچنانی گرفتهام و نه زمین و نه خانه و نه هیچ چیز دیگر...هرگز از کسی و نهادی نه تنها چیزی طلب نکردهام بلکه حق و حقوق 30 ساله خودم را نیز نگرفتهام. این را گفتم که بدانید یک هنرمند با چه شرایطی در این مملکت روند کار هنری خود را ادامه داده است. من وامدار کسی نیستم و برای همین خدا شکر می کنم.»

وی در پایان اشاره کرده است که «البته بماند که در این سالها چه پیشنهادهای دهن پرکنی از سوی مراکز مختلف داشتم تا از امتیازات ویژهای برخوردار شوم و تمام حق و حقوقی را که به ناحق ندادهاند، دریافت کنم اما هرگز هیچیک را نپذیرفته ام و اعلام کردهام که هر زمان تصمیم گرفتید و تصویب کردید که حق و حقوق ضایع شده همه هنرمندان این آب و خاک را به آنها بدهید آن زمان من نیز به همراه دیگر هنرمندان خواهم آمد تا بخشی از حق و حقوق طبیعی خود را دریافت کنم.»

برخی معتقدند این سخنان جدید شهرام ناظری و انتقادهای سنگین او، ماجرای محمدرضا شجریان را تکرار خواهد کرد و او را در لیست ممنوعه رسانه ملی قرار خواهد داد.

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

خواننده ایتالیایی بر اثر تصادف درگذشت

سالواتوره لیچیترا خواننده ایتالیایی اپرا به دلیل آسیبدیدگی از ناحیه سینه در تصادفی جادهای در سن 43 سالگی درگذشت.

به گزارش خبرآنلاین، لیچیترا که بسیاری او را ادامه دهنده راه لوچیانو پاواروتی، خواننده بزرگ اپرا میدانستند ماه پیش در شهر مودیچا در جنوب سیسیل با موتور اسکوتر خود به دیواری برخورد کرد.

او در این تصادف کلاه ایمنی به سر نداشت، دلیل تصادف اختلال در رسیدن خون به مغز و درنتیجه از کنترل خارج شدن موتور اعلام شده است.

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

کنسرت سیمین غانم در تالار وحدت

سیمین غانم بار دیگر در تالار وحدت، قطعات جدیدی را به صحنه میبرد.

در این کنسرت "فریبا جواهری" نوازنده پیانو، "سروین هزین" نوازنده ویلن، "سارا احمدی" نوازنده دف و "آرمینا جعفری" نوازنده درامز، در کنار سیمین غانم حضور خواهند داشت.

در این کنسرت قطعات "صدا کن مرا"، "آسمان می گرید امشب"، "سمن بر"، "سرو سمن"، "قلک چشمات"، "گل گلدون من"، "آسمان آبی"، "مرد من"، "پرنده" و ... اجرا خواهد شد.

کنسرت "سیمین غانم" با همکاری موسسه خیریه فیروزنیا در روزهای 23 تا 25 شهریور از ساعت 16 ویژه بانوان در تالار وحدت اجرا میشود.

نظر

• ماهور
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 1239

حكمي مبني بر ممنوعيت فعاليت هنري «يگانه» صادر نشده است

وكيل مدافع «محسن يگانه» خواننده موسيقي پاپ ايران گفت: ممنوعيت موكلم از فعاليت هنري به خاطر روابط فيما بين «يگانه» و دفتر موسيقي وزارت ارشاد است و ارتباطي به دعاوي مطروحه بين موكل و مدير برنامههاي سابقش ندارد.

دكتر محمد سعيدي دربارهي موضوع صدور حكمي مبني بر ممنوعيت «يگانه» از فعالتهاي هنري، افزود: «يگانه» براي ايجاد هماهنگيها جهت ايجاد كنسرت اوراق سفيد امضايي را به مدير برنامههاي سابقش داده بود كه اين فرد بعضي از اوراق را به دفتر موسيقي تحويل داده و نسخهاي را نزد خودش نگه داشته است.

وي ادامه داد: اين فرد در يكي از اين موارد قراردادي را جعل كرده و از سفيد امضاي موكلم سوءاستفاده كرده است و يك دعواي حقوقي را عليه محسن يگانه در دادگاه عمومي تهران مطرح كرده كه ما در آن دادگاه ادعاي جعل كرديم ولي متاسفانه رسيدگي نشد.

وكيل مدافع «يگانه» تصريح كرد: البته ما در خصوص سوءاستفاده مدير برنامههاي سابق موكلم شكايت كيفري مطرح كردهايم كه حتي براي آن فرد قرار هم صادر شد ولي به واسطه طرح دعواي كيفري از سوي موكلم رسيدگي به دعواي حقوقي مطرح شده عليه «يگانه» متوقف شده است.

سعيدي اظهار كرد: متاسفانه مدير برنامههاي سابق موكلم دعواي حقوقي را كه عليه او مطرح شده بود را رسانهاي كرده است كه به نظر ميرسد براي كسب شهرت دست به اين كار زده باشد، هرچند اين امر از سوي موكلم به عنوان نشر اكاذيب قابل پيگيري است.

وي ادامه داد: دعوايي كه مدير برنامههاي سابق محسن يگانه عليه موكلم اقامه كرده دعواي حقوقي است اما اين فرد در گفتوگو با برخي رسانه ها از واژه شكايت استفاده كرده در حالي كه شكايت در دعواي كيفري است نه حقوقي، لذا اين فرد از اين طريق ميخواهد به نوعي با حيثيت هنري موكلم بازي كرده و آن را خدشهدار كند. براي همين هم درصدد هستيم شكايت جديدي را عليه شخص مورد نظر با عنوان نشر اكاذيب مطرح كنيم.

سعيدي با بيان اينكه ممنوعيت محسن يگانه از فعاليت هنري به طور رسمي به من يا موكلم ابلاغ نشده است، گفت: مدير برنامههاي سابق موكلم در گفتوگوهايي عنوان كرده، با شكايتي كه از سوي او مطرح شده محسن يگانه از ادامه فعاليت هنري منع شده است، در حالي كه اين خلاف واقع است و حكمي مبني بر ممنوعيت موكلم از كار توسط هيچ دادگاهي صادر نشده است.

وكيل مدافع محسن يگانه در پايان گفت: در امور داخلي وزارت ارشاد ممكن است هنرمندان به دلايلي از انجام فعاليت هنري ممنوع شوند كه ممنوعيت محسن يگانه از فعاليت هنري از اين موارد است كه به زودي مرتفع خواهد شد.
              چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
              گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

علیزاده همراه ارکستر ملی «دلشدگان» را اجرا میکند

ارکستر موسیقی ملی ایران در کنسرت روزهای پایانی تابستان آثاری از حسین علیزاده را با صدای محمد معتمدی اجرا میکند. در این کنسرت که 28 و 29 مهر در تالار وحدت و 30 مهر در تالار همایشهای برج میلاد تحت عنوان "دلشدگان" برگزار می شود،ارکستر موسیقی ملی ایران به رهبری بردیا کیارس و خوانندگی محمد معتمدی برگزیده آثار حسین علیزاده را اجرا خواهد کرد.

مدیر اجرایی ارکستر ملی دراین باره گفت: در این کنسرتها آثار جاودانهای همچون دلشدگان، بی تو به سر نمیشود، بیا تا گل برافشانیم، ترکمن و ... اجرا میشود که بسیاری از این قطعات را قبلا با صدای استاد شجریان شنیده بودیم.

رجپ پور افزود: در کنسرت ارکستر ملی 10 قطعه برگزیده حسین علیزاده را محمد معتمدی اجرا خواهد کرد.

کنسرت قبلی ارکستر ملی ایران، مردادماه امسال با عنوان شب روح الله خالقی به خوانندگی علیرضا قربانی در سالن همایش های برج میلاد برگزارشد.

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

آثاری از فریدون فروغی منتشر میشود

آلبوم غم تنهایی، یادمان فریدون فروغی منتشر میشود. این آلبوم که شامل قطعاتی از زندهیاد فریدون فروغی است با صدای بهرام پاییز و تنظیم امیر جاویدان به بازار خواهد آمد.

در این آلبوم قطعاتی مانند قوزک پا، فریادرس، ماهی خسته، غم تنهایی، زندون دل و همیشه غایب بازخوانی شدهاند.

قطعه محمد (اقرا) دیگر آهنگ این آلبوم است که بر اساس شعری از محمدعلی شیرازی و آهنگ و تنظیم مسعود میردامادی اجرا شده است. نوازندگان این آلبوم را امیر جاویدان (گیتار و کیبورد) و افسانه افشار (فلوت) تشکیل میدهند.

به گزارش روابط عمومی ایرانگام این آلبوم مراحل پایانی تولید را پشت سر میگذارد و تا پایان شهریورماه وارد بازار خواهد شد.

نظر

• آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

برگزاری كنسرت استاد شجریان در استانبول

روزنامه حریت تركیه با انتشار خبر برگزاری كنسرت استاد شجریان در استانبول می نویسد كه یكی از برنامه های جانبی این كنسرت به نمایش درآوردن سازهای جدیدی است كه استاد شجریان آنها را ابداع كرده است . این روزنامه از سازهای كرشمه ، تندر و صراحی نام برده است.
                    استاد محمد رضا شجریان از روز 16 سپتامبر ( 25 شهریور) با همراهی گروه شهناز در استانبول كنسرت خواهد داشت.
                    به گزارش پارسینه به نقل از عصر ایران این نخستین كنسرت استاد شجریان از زمان تور اروپایی وی در سال 2001 در استانبول تركیه است.

استاد شجریان در 6 سال گذشته در كشورمان كنسرتی نداشته است.
                    روزنامه حریت تركیه با انتشار خبر برگزاری كنسرت استاد شجریان در استانبول می نویسد كه یكی از برنامه های جانبی این كنسرت به نمایش درآوردن سازهای جدیدی است كه استاد شجریان آنها را ابداع كرده است . این روزنامه از سازهای كرشمه ، تندر و صراحی نام برده است.

روزنامه حریت پیش بینی كرده است كه با توجه به عدم برگزاری كنسرت از سوی استاد شجریان در ایران ، هزاران نفر از علاقه مندان ایرانی وی برای دیدن كنسرت در استانبول گرد هم آیند.

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

کیهان کلهر در اروپا روی صحنه میرود

فرهنگ > موسیقی - تور کنسرتهای اروپایی کیهان کلهر با اجرای کنسرتهایی در ایتالیا آغاز میشود و در دیگر شهرهای اروپایی ادامه پیدا میکند.

به گزارش خبرآنلاین، کلهر ابتدا از 12 اکتبر به مدت پنج شب در شهرهای مختلف ایتالیا به اجرای برنامه میپردازد.

در این کنسرتها علی بهرامیفرد نوازنده سنتور و محین کثیرالسفر نوازنده تنبک او را همراهی خواهند کرد.

بعد از آن از روز 13 نوامبر، تور کنسرتهای دور اروپای کلهر در شهرهای مختلف اروپا آغاز میشود. شروع این کنسرتها از اجرا در فستیوال موسیقی جاز لندن خواهد بود و بعد از لندن در شهرهای پاریس، بوداپست، بروکسل، استکهلم و... ادامه پیدا میکند.

در این تور اروپایی حسین علیشاپور خواننده، مجید خلج نوازنده تنبک و علی بهرامیفرد نوازنده سنتور او را همراهی میکنند.

همچنین هفته آینده دانشگاه هاروارد به مدت یک هفته میزبان کیهان کلهر خواهد بود و او در این دانشگاه یک کارگاه آموزشی با موضوع موسیقی ایرانی و نوازندگی برگزار میکند.

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

كنسرت مشترك شهرام ناظري و حسين عليزاده در آبانماه

گروه دوستي كه 5 تا 8 مرداد ماه در سالن نمايشگاه ميلاد به صحنه رفته بود‏، سه روز ديگر در آبان به صحنه ميرود تا علاوه بر اجراي قطعات نواخته شده در اجراي مردادماه، برخي قطعات ديگر را نيز اجرا كند.

گروه موسيقي دوستي 14‏،15 و 16 آبان سالجاري يكبار ديگر كنسرت مرداد ماه خود را تكرار ميكند.

محمد حسين توتونچيان(مدير موسسه فرهنگي ققنوس) با اعلام اين خبر به ايلنا گفت: اين كنسرت در مرداد ماه با اسقبال خيلي خوبي برگزار شد‏اما امكان تمديد آن كنسرت در همان زمان مقدور نبود. در همين راستا گروه سه روز در آبان ماه به صحنه ميرود.

توتونچيان درباره قيمت بليتهاي اين كنسرت گفت: بليتهاي اين كنسرت در مقايسه با كنسرت تابستان تغييري نخواهد كرد و با همان قيمت 25 تا 60 هزار تومان به فروش خواهد رسيد.

نظر

• ماهور
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1239

فیلم زندگی رضا صادقی هفته آینده در بندرعباس
                          سکانسهای باقیمانده فیلم زندگی رضا صادقی هفته آینده در بندرعباس جلوی دوربین خواهد رفت.

به گزارش شبکه ایران، فیلم سینمایی زندگی رضا صادقی با عنوان «بی خداحافظی» همچنان در مرحله فیلمبرداری قرار دارد.

این فیلم این روزها در لوکیشنهایی در تهران به کارگردانی احمد امینی و با بازی محمدرضا فروتن، رضا صادقی و افشین هاشمی در حال فیلمبرداری است.

بیشتر سکانسهای این فیلم در لوکیشنهایی واقع در تهران فیلمبرداری شده و تنها بخشی از آن در بندرعباس یعنی زادگاه رضا صادقی جلوی دوربین خواهد رفت. فیلمبرداری سکانسهای بندرعباس هفته آینده انجام خواهد شد.

پگاه آهنگرانی، شقایق فراهانی، پیام دهکردی، کورش تهامی، همایون ارشادی، هومن برقنورد، پرویز سیرتی، مریم بوبانی، ترلان پروانه، مجید جعفری، احمدپور عظمتی و ضیاء شجاعی مهر دیگر بازیگران این فیلم هستند.
                          چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                          گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

آلبوم شجریان وارد بازار شد

فرهنگی - آلبوم موسیقی مرغ خوشخوان با صدا محمدرضا شجریان بعداز سه سال منتشر شد.

مجید درخشانی‏(آهنگساز و سرپرست گروه موسیقی شهناز) با اعلام این خبر به ایلنا گفت: این اثر‏، بخش دوم کنسرت سه سال پیش است که در تالار وزارت کشور برگزار شد.

وی افزود: بخش نخست این کنسرت در قالب آلبومی باعنوان "رندان مست" منتشر شد اما برای آلبوم دوم؛ یکسری مشکلات به وجود آمد و این اثر نزدیک به دو سال در وزارت ارشاد خاک خورد.

این آهنگساز با اشاره به اینکه قطعات این اثر در دستگاه شور ساخته شده است‏، خاطرنشان کرد: مرغ خوشخوان شامل چهار قطعه به همراه ساز و آواز است و عناوین قطعات آن پیش درآمد‏، پیام نسیم‏، چهارمضراب شور و مرغ خوشخوان است.

خالق آلبوم نقش خیال در ادامه افزود: ملودی این اثر از آقای شجریان است و تنظیمهای آن را من انجام دادهام.

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

«ریچارد کلایدرمن» برای ایرانیان پیانو می نوازد

موسیقی ما - ریچارد کلایدرمن - پیانیست مشهور فرانسوی ـ آبان ماه در تهران به صحنه میرود. مجوز اجرای صحنهای گروه «ریچارد کلایدرمن» به سرپرستی این هنرمند فرانسوی برای نیمه اول آبان ماه از سوی دفتر موسیقی صادر شد.

این هنرمند در روزهای ۹ تا ۱۳ آبانماه به همراه گروهی ۱۶ نفره دربرج میلاد برای علاقه مندان پیانو مینوازد.

ریچارد کلایدرمن نوازنده مشهور پیانو است. او که نام اصلی اش Philippe Pagès است آلبوم های متعددی را ارائه کرده و این آثار شامل ساخته های جدید، بازنوازی آثار معروف موسیقی کلاسیک، تنظیم آثار مشهور موسیقی مردمی و موسیقی ملل و همچنین تنظیمهایی از موسیقی سینما می شود.

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

آلبوم چاووشي با صداي اخوان ثالث منتشر شد

آلبوم موسيقي چاووشي با صداي اخوان ثالث و آهنگسازي مجيد درخشاني توسط نشر زمستان منتشر شد.

زرتشت اخوان‏(فرزند زندهياد اخوان ثالت) از انتشار آلبوم موسيقي چاووشي خبر داد.

فرزند زندهياد اخوان ثالث به خبرنگار ايلنا گفت: اين آلبوم شامل 10 قطعه است كه مجيد درخشاني براي اين قطعات آهنگ ساخته است. اشعاري كه در اين اثر موسيقايي آورده شده، تسلي و سلام، ماه من‏- ماه‏، قاصدك‏، غزل سه‏، زمستان، تو را اي كهن بوم و بر و چاووشي است.

نظر

در حال کار...
                                X