دانلــــــــود موسیقی+تازه های خبر؟
Collapse
X
-
-
از این سایت هر چی آهنگ ترکی بخواهید میتونید دانلود کنید
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
امین حیایی با همراهی برادر همسرش آواز می خواند!
امین حیایی با همکاری برادر همسرش آرش خوش خلق یک آلبوم موسیقی پاپ را به بازار عرضه خواهد کرد!
به گزارش شبکه ایران امین حیایی بازیگر بااخلاق سینمای ایران که این روزها درام سیاسی «قلاده های طلا» را روی پرده دارد به تازگی در گفتگو با «بانی فیلم» از این مساله سخن گفته که به زودی تازه ترین آلبوم خود در مقام خواننده را به بازار موسیقی عرضه خواهد کرد.
امین حیایی که پیش از این هم سابقه فعالیت موسیقایی در گروه «هفت» را داشته است قطعات آلبوم جدید خود را با همکاری برادر همسرش آرش خوش خلق ساخته! تاکنون حدود هفت قطعه از این آلبوم آماده شده و با آماده شدن سه تا چهار قطعه دیگر کار ساخت قطعات آلبوم به پایان می رسد.
حیایی قصد دارد تنظیم قطعات آلبوم جدید خود را نیز به کارن همایونفر بسپارد تا به واسطه تجربیات فراوان کارن هم که شده یک اتفاق موزیکال خوب در بازار موسیقی رقم بخورد!to continue, please follow me on my page
نظر
-
با سلام
چندتا اهنگ شاد (واسه سيزده بدر هم حال ميده)
"با تو هستم" از امير يگانه
"ناري ناري" از عليرضا روزگار
"جون مادرت برقص" از محسن مخته
"عزيزم" از عماد طالب زاده
"من عاشقت شدم" از عماد طالب زاده
"عسل خانوووم" حميد عسگري
نظر
-
کنسرت رضا رویگری در اواخر بهار
برای فروردین قصد دارم کنسرتی را در آلمان برگزار کنم و بعد از آن نیز آلبومم «کازابلانکا» را منتشر خواهم کرد. اواخر بهار نیز کنسرتی را در ایران برگزار خواهم کرد.
به گزارش شبکه ایران رضا رویگری بازیگر قدیمی سینمای ایران که درام دفاع مقدسی «شور شیرین» را در جشنواره اخیر داشت به تازگی شرایط کنونی سینما را آن قدر بحرانی دانسته که دیگر علاقه ای به بازیگری ندارد و قصد دارد فعالیت موسیقی را پی گیرد.to continue, please follow me on my page
نظر
-
کنسرت موزیسین مشهور فرانسوی در ایران
ریچارد کلایدر من موزیسین مشهور فرانسوی آماده است تا به زودی در ایران کنسرت برگزار کند.
آنچنان که روزنامه شرق نوشته است: عزم ریچارد کلایدرمن برای حضور در ایران جزم است. حتی حاشیه پردازیها و برخی انتقادهای مطرح شده علیه او دال بر نواختن آهنگ در سرزمینهای اشغالی، خللی در تصمیم پیانیست پرآوازه فرانسوی ایجاد نکرده.
کلایدرمن که در سال های ۹۸ و ۱۹۹۱ اثرهایی را با عنوان «یهودی تنهای اسرائیل و ۵۰ سال برای اسرائیل» عرضه کرده و برای اجرای کنسرت به اسرائیل سفر کرده است، متهم است که از معدود موزیسین های آشکار حامی اسرائیل است.
نکته جالب آنکه کلایدرمن گفته است، در این سفر می خواهد سرود معروف «ای ایران» را اجرا کند!
ای ایران ساخته زنده یاد روحالله خالقی، از مشهورترین سرودهای ملی - میهنی است که بسیاری، آن را از مردمیترین سرودهای تاریخ موسیقی ایران دانستهاند. این سرود را روحالله خالقی در سال ۱۳۲۳ در آواز دشتی بر روی شعری از حسین گلگلاب ساخت.to continue, please follow me on my page
نظر
-
جنجال
رضا صادقی
فراموشم کن و بگذر از این جنجال طولانی/ شروع قصه با من بود تو دنبال یه پایانی
نه احساس تورو میخام نه غربت نه پشیمونی/میخام درگیر دردی شم که میدونم نمیدونی
فراموشم کن آسونه ببین از یاد تو میرم/ برات چه فرقی داره که میمیرم یا نمیمیرم…
فراموشم کن آسونه ببین از یاد تو میرم/ برات چه فرقی داره که میمیرم یا نمیمیرم
چه بغضی توی حرفامه چقد حرف تو چشام دارم/ تموم خاطراتت رو تو خونه جا میذارم
برات مثله یه پل بودم جوابمو چه خوب دادی / کسی جز تو مقصر نیست خودت تو دره افتادی
ببین با من چی کار کردی ببین دیگه نمیخندم/ تو برمیگردی با گریه دوباره شرط میبندم
نظر
-
صدای رازهای بهرام رادان...
موسیقی ما : چند ماهی میشود که خبر انتشار آلبوم «روی دیگر» با صدای بهرام رادان در رسانههای منتشر شده و چندین بار به دلایل مختلف انتشار آن به تعویق افتاده است. همین مسئله باعث شده حاشیه ها در مورد این آلبوم بیشتر شود. آلبومی که گفته میشود رادان برای ساختن و تولید ویدئو کلیپهای آن هزینهای بالای یکصد میلیون تومان صرف کرده و با تصویر سازیهای سوررئال و منحصر به فرد، توانسته کلیپ های جالب توجهی را خلق کند. انتشار پوستر تبلیغاتی این آلبوم بهانه ای شد که سراغ مدیربرنامه های این خواننده، علی باذل برویم تا در مورد آخرین تصمیمات برای انتشار این آلبوم با او گپ بزنیم. پوستری که بر خلاف تصاویر منتشر شده قبلی، خیلی سادهتر و رسمیتر به نظر میرسد. حرف و حدیثهایی همچون وجود عناصر شیطان پرستی در ویدئوهای این آلبوم قطعا در انتخاب این طرح برای پوستر «روی دیگر» بی تاثیر نبوده است. جمله تبلیغاتیای هم که برای این پوستر انتخاب شده، جالب توجه است: «صدای رازهای بهرام رادان...»
باذل در مورد تاریخ دقیق انتشار این آلبوم و جدیدترین تصمیمات گرفته شده در مورد آن به خبرنگار ما می گوید: «با چند شرکت پخش وارد گفتگو و مذاکره شدهایم تا البوم را برای انتشار به آنها واگذار کنیم. ولی هنوز به تاریخ دقیقی نرسیدهایم و احتمالا تا دو روز دیگر جلسه های ما به نتیجه خواهد رسید. تهیه کننده آلبوم هم که خود آقای رادان هستند و از این بابت هیچ مشکل و دغدغه ای نداریم».
باذل در مورد احتمال برگزاری کنسرت توسط این بازیگر هم توضیح میدهد: «فعلا همه فکر و ذکرمان انتشار مناسب و آبرومندانه این آلبوم است و اینکه بتوانیم به شکلی موجه «روی دیگر» را جا بیندازیم. همیشه در این قبیل موارد دقت در نحوه انتشار و سوخت نشدن آلبوم بسیار مهم و حیاتی است و ما فعلا همه فکر و ذکرمان همین مسئله است. باید واکنشها را ببینیم تا بعدا در مورد برگزاری کنسرت توسط بهرام رادان تصمیم گیری کنیم.»
درباره «روی دیگر»
نخستین آلبوم رادان با حضور هنرمندانی چون کیوان هنرمند و آریا عظیمی نژاد به عنوان موزیسین های حاضر در مجموعه، استارت خورد. در حالی که گفته میشد رضا یزدانی هم در این آلبوم به عنوان خواننده مهمان حضور دارد، به مرور مشخص شد که یزدانی فقط در یکی از ویدئوهایی که برای این آلبوم ساخته شده حضور دارد و در آلبوم فقط به عنوان مشاور هنری، راهنمایی هایی را انجام داده است. در اوایل سال گذشته هم فایل تصویری یک دقیقهای از همخوانی یزدانی و رادان منتشر شد که این دو در حال همخوانی یک قطعه تماما انگلیسی بودند که بعدها مشخص شد از استودیوی محل ضبط آلبوم به بیرون درز پیدا کرده است. انتشار «روی دیگر» تا کنون دو بار به تعویق افتاده ولی به گفته باذل، این آلبوم قطعا تا انتهای اردیبهشت وارد بازار موسیقی کشور خواهد شد.to continue, please follow me on my page
نظر
-
به دنبال ممنوع الکاری؛
علی لهراسبی مشکلاتش را حل می کند
موسیقی ما:علی لهراسبی که بنا به دلایلی روزهای ممنوعالکاری خود را پشت سر میگذارد، با وجودی که تا این لحظه موفق به حل مشکل ممنوع الکاری نشده، قول مساعد داد که در جهت رفع تمامی موانع که منجر به ممنوع الکاری وی شده، گام بردارد.
این خواننده در این باره به خبرنگار سایت موسیقی ما گفت: «تمام تلاش خود را برای رفع این ممنوع الکاری میکنم و میدانم که حتما حل شدنی است و راههایی وجود دارد که میتوانم به کمک آنها آلبومهای خود را مجددا به صورت مجاز و زیر چتر قوانین منتشر و به دست علاقه مندان برسانم. »to continue, please follow me on my page
نظر
-
رضا رويگري با «كازابلانكا» و «خاطره ها» مي آيد
«كازابلانكا» نام آلبوم جديد رضا رويگري است كه خرداد ماه امسال روانه بازار موسيقي خواهد شد.
به گزارش خبرنگار بخش موسيقي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، رويگري پس از سپري كردن دوران نقاهتش به دليل بيماري قلبي، فعاليتهاي موسيقي خود را از سرگرفته و تاكيد كرده است كه در حال حاضر بیشتر روی موسیقی تمرکز دارد و هر کار سینمایی را قبول نمیکند.
«كازابلانكا» آلبومي در حوزه موسيقي پاپ است و رويگري در اين اثر با ترانه سرايان و آهنگسازان جوان هم فكري داشته است.
چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
نظر
-
خواجه امیری با وهابیان به صحنه نرفت
کنسرت احسان خواجه امیری که قرار بود به زودی در استرالیا برگزار شود به دلیل حضور گروهی وهابی در این کنسرت لغو شد.
زایا سلیمانی، مدیر برنامه های احسان خواجه امیری در گفت و گو با خبرنگار موسیقی هنر آنلاین با اشاره به این مطلب گفت: قرار بود به زودی در استرالیا به اجرای برنامه بپردازیم که مطلع شدیم این گروه به فرقه خاصی اختصاص دارد؛ به همین دلیل اجرای خود را با این گروه لغو کردیم.
وی باپرهیز از توضیح بیشتر در این باره اظهار کرد: قصد داریم برنامه تازه ای برای اجرای برنامه در استرالیا داشته باشیم که ممکن است تا اواخر بهار به این کشور سفر کنیم،همچنین قصد داریم تور اروپایی را در کشورهای آلمان، هلند و نروژ برگزار کنیم.
مدیر برنامه های احسان خواجه امیری درباره کنسرت های داخلی این خواننده گفت: خرداد امسال به شهرهای آمل و شاهرود می رویم و در این شهرها کنسرت هایی را اجرا می کنیم.
to continue, please follow me on my page
نظر
-
ایمون زاید هم خواننده شد
ایمون زاید که به خاطر به ثمر رساندن سه گل در دربی ۷۴ از محبوبترین بازیکنان حال حاضر پرسپولیس است، عصر پنج شنبه پشت میکروفون ایستاد و سرود «سرخ» را خواند.
به گزارش خبرآنلاین، سرود رسمی پرسپولیس که بیش از سه سال از شروع تولید آن میگذرد و تا امروز دهها ستاره قدیمی و جدید این باشگاه در خواندن آن همکاری کردهاند، در حال نزدیک شدن به آخرین مراحل ضبط خود است.
این سرود که آهنگ آن ساخته داریوش خواجه نوری است، با پیگیری این آهنگساز و نوازنده و پشتیبانی باشگاه پرسپولیس در دست تولید است که به زودی ضبط آن به پایان میرسد.
ایمون زاید ایرلندی-لیبیایی که عصر پنج شنبه با لهجهای شیرین سرود سرخها را خواند، در این باره گفت: «هواداران پرسپولیس که رکورد تماشاگران بازیهای باشگاههای آسیا را شکستند، لایق این هستند تا سرودی همگانی داشته باشند تا بتوانند آن را در هنگام بازیهای تیم محبوبشان بخوانند.»
مهاجم پرسپولیس ادامه داد: «از اینکه نتوانستیم در بازی مقابل الغرافه نتیجه مطلوب را کسب کنیم، ناراحت هستم. با این حال اطمینان دارم مقابل الهلال جبران خواهیم کرد و با شکست آنها صعود خودمان را به عنوان تیم اول قطعی میکنیم.»
در حاشیه جلسه ضبط سرود سرخ با صدای ایمون زاید، داریوش خواجه نوری که آهنگسازی و تولید این اثر را برعهده دارد، اعلام کرد که با خوانندگی یکی دو بازیکن دیگر پرسپولیس، تدوین نهایی این قطعه موسیقی انجام و به سرعت منتشر می شود.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
همایون شجریان مقابل نیکی کریمی
همایون شجریان یکی از هنرمندان حاضر در مراسم رونمایی از لوح فشرده فیلم «سوت پایان» بود.
به گزارش خبرآنلاین، این مراسم شنبه با حضور هنرمندان سینما و موسیقی برگزار شد و برای آخرین بار فیلم سینمایی «سوت پایان» ساخته نیکی کریمی در سینما آزادی به نمایش درآمد.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
چند روز این تاپیک رو می آریم بالا برای تنوع...
دانلود آهنگ گنجشکک اشی مشی با صدای فرهاد مهراد...:)
http://www.4shared.com/audio/Z2F_RZ7...arhad.html?s=1to continue, please follow me on my page
نظر
-
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر