دانلــــــــود موسیقی+تازه های خبر؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

آيدا سركيسيان همسر احمد شاملو در تازه ترین یادداشت خود به تمجید از استاد شجریان پرداخته است .

او در یادداشت خود که با عنوان “شجریان اقیانوس موسیقی” در شرق منتشر شده نوشته است : در خاموشي مهتاب، در خلوت از براي سكوت هوا به ارتعاش درآمد و آواي همنوايي سازها، فراز و فرودها با تسخير شش دانگ حواس به اجراي متفاوت پي مي بري. از حساسيت فوق العاده هنرمند در لحظه اجرا، پويايي و ارايه خود، نيروي تخيل و تصور ما را هر لحظه بيدار و فعال نگه مي دارد. زيروزار خواننده وادارت مي كند به سكون كه مبادا با حركتي، لحظه اي را از دست بدهي و دقت كني به آواي سازهايي كه در پشت و زير صداي خواننده و نوازنده اصلي مي نوازند. تغريد آواز با نواي طرب انگيز كه تو را به اوج مي برد. براي سير در اين اقيانوس موسيقي اصيل و ناب ايراني، موسيقي قومي يك گنجايي و صبوري خاص مي طلبد كه شايد با تلاش عاشقانه به دست مي آيد، به تواضع و تعادل رهنمونت مي شود. خيلي دوست داشتم كه شاملو در اين سال ها به اين پويايي هنرمندان ما در موسيقي گوش مي سپرد و مطمئنم كه به آرامش مي رسيد.
    پايان شهريور/ خانه بامداد
    to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

جدیدترین آلبوم محسن چاووشی وارد بازار میشود

جدیدترین آلبوم محسن چاووشی با نام سنتوری به بازار میآید. این آلبوم که در واقع بازاجرایی است از ترانههای فیلم سنتوری با صدای محسن چاووشی و آهنگسازی اردوان کامکار مهرماه وارد بازار موسیقی میشود.

این آلبوم به جز قطعات فیلم سنتوری به کارگردانی داریوش مهرجویی، شامل قطعاتی از آلبومهای قدیمی از جمله «متاسفم»، «کلاغ» و «پائیز» محسن چاووشی میشود که برای اولین بار و با کیفیت بالا به صورت رسمی وارد بازار موسیقی میشوند.

محسن چاووشی پیش از این آلبومهای «یه شاخه نیلوفر»، «ژاکت» و «حریص» را وارد بازار کرده است که با استقبال زیاد علاقهمندان روبرو شد. سنتوری محصول سال 1385 به کارگردانی داریوش مهرجویی است که پس از اکران در جشنواره فیلم فجر توقیف شد. در آن زمان هنوز چاووشی هیچ آلبوم رسمی در بازار موسیقی نداشت و این فیلم یکی از دلایل شهرت و محبوبیت او در موسیقی به شمار میآید.

این آلبوم هماکنون مراحل ضبط و میکس خود را پشت سر گذاشته و در مهرماه توسط شرکت ایرانگام وارد بازار میشود.

نظر

• آمن خادمی
        مدیر
        • Jan 2011
        • 5243

جدیدترین گفتگوی شجریان/از تجاوز سیاست به همه جا تا شاگردان خانم و حذف صدای زن

به طور خیلی خصوصی چند هنرجو دارم که در سطح خیلی حرفه ای کار می کنند. سی و چند خانم و سی و چند آقا. خانم ها خوب ظاهر شده اند.

همزمان با آغاز تور کنسرت های اروپایی محمدرضا شجریان از شهر استانبول ترکیه، خبرنگار بخش فارسی یورونیوز یکی از رسانههای ضدایرانی، گفتگویی با وی انجام داده است.

آنچه در زیر می آید بخش هایی از این گفتگو است.

* پانزده، شانزده ماه بود که می خواستیم مجوز بگیریم ولی نمی دادند، ما هم ساکت بودیم و چیزی نمی گفتیم، می گفتیم ما هم نوارهایمان را در خارج از ایران تکثیر می کنیم. ولی اخیرا مجوز یکی از این نوارها را دادند. ما برنامه های زیادی داریم که در نوبت مجوز گرفتن هستند ولی فعلا فقط یکی از آنها مجوز گرفته است.

* رادیو و تلویزیون فراگیرترین رسانه است و وقتی صدا از آنها پخش نشود ارتباط با مردم هم قطع می شود و من در طول این سی و دو سه سال ارتباطی با تلویزیون نداشته ام. اوایل، صدای من را پخش می کردند و من هم اعتراضاتی کردم. تصاویری روی صدای من می گذاشتند که اصلا ارتباطی با موضوع نداشت. من هم اعتراض کردم و گفتم دیگر به شما اجازه نمی دهم که صدای من را پخش کنید، چون آنها هیچ نقشی در تهیه این برنامه ها نداشتند و قاعدتا باید موقعی دست به این کار بزنند که نقشی داشته باشند یا تهیه کننده راضی باشد. من راضی نبودم و دیدگاههای اجتماعی ام با آنها هماهنگ نیست. این است که من هیچوقت دوست ندارم صدایم از آن رسانه پخش شود؛ تا اینکه در این یکی دو سال اخیر من با جدیت دنبال کار را گرفتم و از آنها شکایت کردم که دیگر صدای من را پخش نکنند. فقط من «ربنا» را اجازه دادم، که آن ربنا را برای مردم خوانده بودم، در این یکی دو سال، دیگر آن را هم پخش نمی کنند، خوب نکنید، به خودتان لطمه می زنید. چون ربنا برای مردم بوده و آنرا دوست دارند و خودشان دارند و گوش می کنند.

*موسیقی یک زبان بین المللی است، فارغ از ادبیات و اگر قادر باشید این زبان را خوب بیان کنید، هرکسی با آن ارتباط برقرار می کند، بویژه کسانی که بیشتر موسیقی را می شناسند وقتی به موسیقی ایرانی می رسند شیفته می شوند.

موسیقی ما از نظر پتانسیل، محتوا و وزن مخصوص، خیلی بالاست، ولی در طول این تاریخ که ما داشتیم، در طول این هزار و سیصد، چهار صد سال، به دلیل اینکه با ایرانیت ما و هنرهای ما ضدیت می شد، با موسیقی ما مبارزه شده، ولی مردم در شکل های مختلف موسیقی را حفظ کرده اند، از تعزیه تا روضه خوانی. ولی در صد سال اخیر موسیقی ما خودش را بیشتر در شکل موسیقایی خودش، با ساز نشان می دهد. اگر با این موسیقی مبارزه نمی شد، این موسیقی به عنوان یک موسیقی جهانی شناخته شده بود. ولی اگر هنرمندان ما کار خود را درست انجام دهند، موسیقی ما این پتانسیل را خواهد داشت که نظرات را جلب کند و شنوندگان را راضی نگه دارد.

* موسیقی بازتاب درون جامعه است، موسیقی برخاسته از فضای جغرافیایی یک منطقه است. در یک فضای جغرافیایی، مردم دارای یک فرهنگ خاصی هستند و نیازهای خاصی دارند، موسیقی برخاسته از درون هر ملتی است و به همین دلیل خواسته های خود را از طریق موسیقی بیان می کند. وقتی خوشحال است، موسیقی، موسیقی شاد خواهد بود و وقتی ناراحت، موسیقی غمگین. وقتی شکست می خورد یک موسیقی دارد و وقتی پیروز می شود یک موسیقی دیگر.

موسیقی با شرایط روحی جامعه تغییر شکل می دهد. در تمام دنیا این موسیقی هست که در شرایط مختلف و مطابق با نیازها خودش را ظاهر می کند.

* چاوش ها آهنگ هایی بودند که لطفی، مشکاتیان، علیزاده و دیگران می ساختند و فضا، فضای سیاسی بود، که البته من خیلی روحیه سیاسی ندارم، روحیه مردمی وهنری دارم، ولی روحیه سیاسی ندارم. سعی می کنم تا جایی که می شود خودم را از سیاست کنار بکشم و یک هنرمند باشم و برای روحیه مردم خودم را نگه دارم. ولی در آن زمان شرایط ایجاب می کرد و از من می خواستند که همراه باشم و این سرودها را خواندم، البته پشیمان هم نیستم شرایط آن موقع این بود.

* معیارهای انتخاب شعر برای کارهایم مطابق با نیازها و دیدگاههای اجتماعی، متفاوت است. گاهی اوقات هم دیدگاههای سیاسی دخیل هستند. دیدگاه سیاسی یک هنرمند با فعالیت سیاسی فرق می کند. من از اینکه وارد حزبی بشوم و فعالیت سیاسی کنم پرهیز دارم. من با مردم زندگی می کنم ولی سیاست به تمام ارکان زندگی مردم ما تجاوز کرده. هرکاری بکنید به آن انگ سیاسی می زنند.

* به طور خیلی خصوصی چند هنرجو دارم که در سطح خیلی حرفه ای کار می کنند. سی و چند خانم و سی و چند آقا. خانم ها خوب ظاهر شده اند. سالها کار کرده بودند و دیدم که راه به جایی نمی برند و من باید آنها را راهنمایی کنم و هنر خوانندگی را یاد دهم که از صدا چطور استفاده کنند و اشکالات را بر طرف کنم. خوشبختانه استعداد دارند. آنها به دفتر من می آیند و به همه به صورت افتخاری آموزش داده ام و هیچوقت از این راه درآمدی برای خودم قائل نبودم، برای اینکه این هنر باقی بماند، مخصوصا آواز و غزل زنده بمانند. چون اگر آواز ما فراموش شود، غزل ما هم در کتابخانه هاست و در جامعه نخواهد آمد. غزل و شعر موقعی در جامعه می آید که با موسیقی همراه باشد و بهترین موسیقی، آواز است. آواز مفاهیم شعری را خوب بیان می کند. در تصنیف سازی مفاهیم شعری دستکاری می شوند.

* هزینه حذف صدای زن خیلی بالاست. درست بخشی از موسیقی ما نیست. بخشی از صدای موسیقی ما نیست. مانند این ساز که چهار سیم دارد و سیم اول را برداریم. این صدا را می خواهیم، این صدای زن است.

* یکی از هنرمندان ما که صدای خوبی داشت و خوب می خواند و شهرت خوبی داشت، یک اشتباه اجتماعی کرد که به نظرم از سر سادگی و ندانم کاری اش بود، یک دفعه مردم او را کنار گذاشتند. پس این موسیقی نیست. این رفتار و کردار و گفتار است. به همین دلیل هنرمندان در رفتار و کردار و گفتار باید خیلی دقت کنند. جامعه آگاه است، وجدان جامعه بیدار است، جامعه مو را از ماست می کشد. کوچکترین اشتباهی زیر پروژکتور جامعه قرار می گیرد. نمی توانید اشتباه کنید. جامعه کوچکترین اشتباه و ریاکاری را بزرگ می کند و دروغ گویی و اشتباه را نشان می دهد. من سعی کردم اشتباه نکنم و با مردم باشم، چون موسیقی را برای مردم ارایه می کنم...

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

مهران مدیری در آلبوم «دارکوب» هست اما در کنسرتها نیست!

در آلبوم دوم گروه دارکوب هم حامد بهداد و هم مهران مدیری حضور دارند اما امکان دارد مهران مدیری در کنسرت حضور نداشته باشد.

همایون نصیری سرپرست گروه دارکوب گفت: «ما هم اکنون مشغول ضبط آلبوم دوم گروه دارکوب هستیم و به محض اینکه مراحل ضبط آن به پایان رسید کارهای مجوز ارشاد آن می ماند.»

وی افزود:«دقیقا نمی شود پیش بینی کرد این آلبوم چه زمان منتشر می شود باید اول مراحل اداری ارشاد را طی کند وقتی مجوز به دستمان رسید منتشر می کنیم.»

نصیری ادامه داد:«در آلبوم دوم گروه دارکوب هم حامد بهداد و هم مهران مدیری حضور دارند، اما امکان دارد مهران مدیری در کنسرت حضور نداشته باشد.»

او یادآور شد: «سبک این آلبوم به مانند آلبوم قبلی است با کارهای جدید، فقط سازبندی های آن متفاوت تر است.»

سرپرست گروه موسیقی دارکوب تصریح کرد:«تاریخ کنسرت معلوم نیست و تا دو هفته دیگر مشخص می شود، اما قطعا مهرماه نیست. قرار است قطعات آلبوم دوم و نیز آلبوم اول در این کنسرت اجرا شود.»

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

کیتارو در ایران نمی نوازد

سایت رسمی اینترنتی کیتارو، خبر اجرای این آهنگساز ژاپنی در ایران را تکذیب کرد.

چندی پیش خبر کنسرت کیتارو خواننده و نوازنده ژاپنی برای پاسداشت صلح در ایران منتشر شد .

اما طی پیگیری ایسنا از انتشار این خبر، مدیر سایت رسمی کیتارو اعلام کرد: چنین خبری صحت ندارد و قرار نیست کیتارو به ایران بیاید.

او ادامه داد: نمیدانم این خبر را چه کسی منتشر کرده است، مدتی است خیلیها از ما چنین سوالی میپرسند اما باید بگویم این خبر شایعه است.

چندی پیش نیز مرکز موسیقی از اجرای ریچارد کالایدرمن - هنرمند چیره دست پیانو - در ایران خبر داد. اما اندکی بعد این هنرمند فرانسوی نیز این موضوع را در سایت رسمی خود تکذیب کرد.

این در حالی است که دفتر موسیقی اجرای این کنسرت در ایران را تایید کرده است.

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

شغل جدید خانم شکیرا؛ مشاور رییس جمهور

سیاسی - باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا، شکیرا خواننده پاپ را به عنوان مشاور آموزشی کاخ سفید انتخاب کرد.

به گزارش العربیه، گفته شده از جمله دلایل انتخاب شکیرا به این مقام کارهای انسان دوستانه وی در سال های پیش از جمله کمک در آموزش کودکان نیازمند، است.

همچنین این خواننده پاپ آمریکا از باراک اوباما در انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال 2008 حمایت کرده بود. شکیرا (34 ساله) در سال 1997 جهت جمع آوری کمک برای آموزش کودکان خانواده های نیازمند "بنیاد پابرهنه ها" را تأسیس کرد.

برنا گزارش داده که خواننده لبنانی- کلمبیایی تبار نیز در سال 2003 آن هنگام که تنها 26 سال سن داشت به عنوان سفیر سازمان ملل در امور خیریه انتخاب شد. سازمان بین المللی کار وابسته به سازمان ملل در سال 2010 جهت تقدیر از کمک های انسان دوستانه شکیرا جایزه ای تقدیم وی کرد. گفتنی است که باراک اوباما در انتخابات ریاست جمهوری به حمایت آمریکایی های لاتینی تبار می اندیشد در حالیکه بنا برآخرین نظر سنجی ها تنها 37% از این گروه گفته اند در انتخابات آینده از وی حمایت خواهند کرد.

نظر

• بابي چارلتون
                عضو فعال
                • May 2011
                • 993

آهنگ دووووووووووست دارم هنوز/ عچچچچچچچق مني از گروه سونseven در كنسرت برج ميلاد

http://up.tooptarinha.com/uploads/7t...et%20Daram.mp3

آهنگ حس امير يگانه

نظر

• Captain Nemo
                  مدیر
                  • Dec 2010
                  • 2934

ای بابا همه آهنگهاتون که ف ی ل ت ر ه .....
                  با اجازه من صدای موتور یک جنگنده را اینجا قرار میدهم ....
                  نمیدونید چه آهنگ دلنشینیه ....
                  حسنش هم اینه که ف ی ل ت ر هم نیست ....
                  یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                  دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                  مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

سیاوش قمیشی: نمی دانم این خواننده پسرم است یا نه!

اجتماعی - سیاوش قمیشی خواننده لس آنجلسی به اظهارات یک خواننده داخلی که خود را پسر وی خوانده است، واکنش نشان داد.

به گزارش انتخاب؛ قمیشی که 30سپتامبر (8 مهر) با صدای آمریکا مصاحبه می کرد، به اظهارات مجری شبکه درباره اینکه علیرضا قمیشی خود را پسر او خوانده، اینطور واکنش نشان داد: «نمی دونم اطلاع درستی ندارم، سعی کردم یک تحقیقی بکنم و البته به نتیجه ای نرسیدم!»

مجری برنامه که از جواب عجیب و غریب وی قانع نشده بود، در ادامه با تاکید بیشتری سوال خود را تکرار کرده و گفت: «بالاخره ایشان پسر شما هست یا نه؟» که این خواننده لس آنجلسی باز هم به طفره رفتن پرداخته و پاسخ داد: «من ایشان را 40 سال پیش یک دفعه در ایران دیدم که این دیدار ده دقیقه بیشتر طول نکشید، بار دوم هم که او را دیدم بیست و اندی سال قبل در همین لس آنجلس بود که به مدت چند ساعت همدیگر را ملاقات کردیم و دیدار آخر هم بر می گردد به دبی، راستش در نتیجه نمی دانم!»

گفتنی است علیرضا قمیشی در مصاحبه خود از نداشتن رابطه با پدرش نیز سخن به میان آورده بود.

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

حامد بهداد همراه با گروه دارکوب به صحنه میرود

گروه موسیقی دارکوب به خوانندگی حامد بهداد قبل از ماه محرم در تهران به صحنه میرود.

همایون نصیری، سرپرست گروه موسیقی دارکوب، با اعلام این خبر گفت: درحال حاضر تمرینات گروه را شروع کردیم اما به دلیل فشرده بودن برنامه سالنهای مختلفی هنوز محل برگزاری کنسرت مشخص نشده است.

به گزارش ایلنا، وی افزود: قطعات این کنسرت از اعضای گروه موسیقی دارکوب انتخاب شدهاند. در این برنامه چند قطعه تکنوازی نیز خواهیم داشت.

نصیری ادامه داد: در این کنسرت چندین قطعه از آلبوم نخست انتخاب شده است و باقی قطعات جدید خواهد بود.

این نوازنده سازهای کوبهای در ادامه درباره آلبوم جدید گروه دارکوب گفت: هم اکنون مشغول ضبط قطعات هستیم و پیشبینی داریم که تا پایان سال دومین آلبوم موسیقی گروه را منتشر کنیم.

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

«مهناز افشار» هم خواننده شد!

موج گرایش هنرمندان عرصه سینما به سمت موسیقی ادامه دارد و از قرار معلوم محبوبیت و گستردگی مخاطب دنیای موسیقی، ولع حضور هنرمندان عرصه سینما در این وادی را بیش از پیش افزایش داده است.

به گزارش پانا، پس از امین حیایی، محمد رضا گلزار، شهاب حسینی، نیکی کریمی و... در تازه ترین تجربه هنرمندان در دنیای موسیقی ، «مهناز افشار» به عنوان همخوان و دکلمه کننده ترانه ها در آلبوم جدید روزبه نعمت اللهی حضور یافته و این عرصه را نیز تجربه کرد.

این در حالی ست که از مدت ها قبل خبر حضور این بازیگر توانا در آلبوم «بهران رادان» به گوش میرسید که با تائید این خبر از سوی مدیر هنری آلبوم رادان ، خبر حضور افشار در آلبوم روزبه نعمت اللهی میتواند جالب توجه باشد.

آلبوم نعمت اللهی «رویای روزهای بارانی» نام دارد که با ۱۳ قطعه با اشعاری از مولانا، نیما یوشیج، اخوان ثالث، میثم یوسفی، لیلا رضایی، حسین غیاثی، مسرور نعمت الهی و شاهکار بینش پژوه و حضور موزیسین هایی چون رضا تاجبخش، فردین قره گزلو، پیام قربانی و مرتضی ساعدی در آخرین مراحل تولیدی اش به سر می برد و تا اواخر آبان ماه در بازار موسیقی کشور منتشر خواهد شد.

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

آلبوم جدید عصار به بازار عرضه شد

پس از مدتها انتظار سرانجام آلبوم جدید علیرضا عصار با عنوان«محتسب» به بازار موسیقی آمد.
                          به گزارش شبکه ایران پس از مدتها انتظار سرانجام آلبوم جدید علیرضا عصار با عنوان «محتسب» از سوی حوزه هنری به بازار موسیقی آمد.
                          این آلبوم قرار بود بعد از آلبوم «بازی عوض شده» علیرضا عصار منتشر شود.
                          آلبوم«محتسب»شامل 9 قطعه است و نام آن براساس شعری از پروین اعتصامی است که در یکی از قطعات آن اجرا شده است .
                          علاوه بر اشعار پروین اعتصامی در این آلبوم شعرهایی از مولانا ، افشین مقدم و دکتر مظاهر مصفا و... در این آلبوم گنجانده شده است.

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

بخشي كوتاهي از مصاحبه اي كه با همايون شجريان گرفتم

60 دقيقه آواز براي جامعه امروز سنگين است

همايون شجريان كه به تازگي آلبوم موسيقي "شوق نامه"را منتشر كرده و سپس با اركستر سيمرغ به اروپا رفته است، اعتقاد دارد كه: 60 دقيقه آواز براي جامعه امروز سنگين است و بايد توازن ميان تصنيفخوانی و آوازخوانی ايجاد كرد.

ایلنا: همايون شجريان‏(خواننده موسيقي ملي اصيل) به اين نتيجه رسيده كه 60 دقيقه آواز براي جامعه امروز سنگين است.

شجريان در پاسخ به اين پرسش كه چرا شيوههاي متفاوتي را در آثار موسيقايي مختلف درپيش گرفته است‏، گفت: من معتقدم؛ اثری از من که 60 دقیقهي آن آواز باشد، برای جامعهي امروز سنگین است اگرچه اعتقاد ندارم که آواز نبايد ارائه شود.

شجريان كه اعتقاد دارد؛ هرکس در این مسير اختیار خود را دارد و اگر میتواند آواز خوب بخواند، باید بخواند، بر وجود تعادل در آثار خود ميان تصنيفخوانی و آوازخوانی تاكيد و خاطرنشان كرد: هنرمندي مانند استاد شهناز که الگویی برای نسل ماست؛ همیشه در تکنوازیهایشان رعایت توازن بین جملات آوازی و چهارمضراب و قطعات ریتمیک را میکردند و سازهایی که زدهاند همگی به اندازه و بجاست؛ يعني به گونهای مختصر، پرمحتوا و مفید ساز زده اند.

همايون شجريان در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اينكه موسیقی ملي ما همزمان با شرایط سیاسی- اجتماعی و فرهنگی جامعه پیش نرفته است و فرزند زمانهي خود نیست‏، گفت: همه مردم کار خوب را دوست دارند؛ طبیعتا اگر شما کاری ارائه دهید که فرزند زمانه خود باشد، با استقبال بیشتری مواجه خواهد شد.

وي افزود: ممکن است همیشه آن کار را گوش ندهند ولی چون آن کار خوب است؛ همیشه آن را حفظ می کنند.

شجريان با تاكيد بر اين موضوع كه موسیقی باید به جایی برسد که مخاطبان زیادی را به خود جلب کند، ضمن آنکه هدف خود را نیز حفظ کند، تصريح كرد: زمانی که اثری(هرچند با تیراژ پایین) را ارائه میدهیم تا سطح سلیقه مردم را بالا ببریم، کار درست و بجایی انجام دادهایم ولی اگر بخواهیم سطح سلیقه مردم را به خاطر موقعیت و منافع شخصی خودمان پایین بیاوریم، این موضوع را نمیپسندم و بنظرم به موسیقی و فرهنگ شنیداری مردم خیانت کردهایم.

وي در پايان گفت: گوش مردم نیازمند کارهای تازه و نو است اما اگر بخواهیم همچنان در موسیقی هیچگونه تغییری ندهیم و به همان شیوههای قبل کار کنیم، باید کارهای درجه یک ارائه دهیم.

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

تولید آلبوم جدید "سامی یوسف" درایران

نیما وارسته آهنگساز و تنظیمکننده آلبوم جدید سامی یوسف شد!

نیما وارسته آهنگساز و تنظیم کننده برجسته پاپ، کار آهنگسازی و تنظیم آلبوم جدید «سامی یوسف» را در دست گرفته و دوازده قطعه از کارهای این خواننده را آهنگسازی و تنظیم میکند.

وارسته در حاشیه کنسرت حمید عسکری در برج میلاد با اعلام این خبر گفت: «دو ماه پیش پیشنهاد همکاری با ارکستر «یانی» را هم داشتم ولی متاسفانه مجوز همکاریام با این اسطوره موسیقی جهان از سوی دفتر موسیقی ارشاد صادر نشد و همین باعث شد تا این همکاری صورت نگیرد.

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

پخش کلیپ موسیقی مهران مدیری از شبکه pmc

کلیپ موسیقی «حیران» با صدای مهران مدیری کارگردان، بازیگر سینما و تلویزیون که با همکاری گروه دارکوب ساخته شده، روی آنتن شبکه موسیقی pmc رفت.

به گزارش خبرگزاری سینمای ایران،کارگردانی و طراحی این کلیپ موسیقی را مدیری برعهده داشته و به تنهایی یکی از قطعات سنتی موسیقی را میخواند. این قطعه «حیران» نام دارد که آهنگسازی آن را همایون نصیری برعهده دارد.

برای اولین بار است که از مدیری در شبکههای ماهوارهای کلیپ موسیقی پخش میشود.

او این روزها مشغول به پایان رساندن سریال «قهوه تلخ» است و همکاریاش با پروژه «پل چوبی» به کارگردانی مهدی کرمپور به پایان رسیده است.
                                این بازیگر، کارگردان و خواننده با گروه موسیقی «دارکوب» همکاری دارد.

نظر

در حال کار...
                                X