دانلــــــــود موسیقی+تازه های خبر؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

خواننده معروف ترک را چه گروهی ترور کرد؟

ابراهیم تاتلیسس در انتخابات عمومی ترکیه که 7 ماه پیش برگزار شد با اجازه از رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه و رئیس حزب عدالت و توسعه از شهر عورفا کاندید شده بود. چند روز پس از آن وی توسط افراد ناشناس مورد حمله مسلحانه قرار گرفت.
    دادگاه ترکیه ترور خواننده معروف ترکیه را بررسی کرد و معتقد است که دستور ترور توسط گروه تروریستی پکک داده شده است.

به گزارش فارس به نقل از تلویزیون دولتی ترکیه تیآرتی، دستور ترور خواننده معروف ترکیه ابراهیم تاتلیسس را گروه تروریستی تجزیه طلب پکک داده است.

شعبه هفدهم دادگاه قضایی استانبول پس از 7 ماه تحقیقات، طراحان و عاملان ترور ابراهیم تاتلیسس را کشف و حکم گروه تروریستی پکک که در واقع نسخه ترکیهای گروه تروریستی پژاک میباشد عامل اصلی ترور خواننده معروف ترکیه بوده است.

ابراهیم تاتلیسس در انتخابات عمومی ترکیه که 7 ماه پیش برگزار شد با اجازه از رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه و رئیس حزب عدالت و توسعه از شهر عورفا کاندید شده بود. چند روز پس از آن وی توسط افراد ناشناس مورد حمله مسلحانه قرار گرفت.

برخی از تحلیلگران سیاسی ترکیه، ترور وی را با تقلیل یافتن آرای حزب تجزیه طلب کرد ترکیه (حزب دموکراسی مستقل bdp) مرتبط دانستهآند.

بعلت محبوبیت تاتلیسس در ترکیه خصوصا بین کردها، کاندید شدن وی و حمایتش از حزب اسلامگرای عدالت و توسعه، گروه تروریستی تجزیه طلب پکک-پژاک را به خشم آورده بود.

اردوغان نخستوزیر ترکیه چندین بار وی را در بیمارستان عیادت کرده بود. همچنین تاتلیسس 2 ماه پیش به توصیه و تاکید اردوغان ازدواج کرد.

گفتنی است که ابراهیم تاتلیسس در این حمله از ناحیه سر و سینه به شدت زخمی شده و پس از چند عمل سنگین نجات یافت، ولی در حال حاضر سمت چپ بدن وی فلج میباشد و برای معالجه در آلمان به سر میبرد.
    to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

شجریان :با جمعیتی که به کنسرتهایم می آیند مقداری وحشت دارند که درایران کنسرت برگزار کنم

کنسرت محمدرضا شجریان به همراه گروه شهناز به سرپرستی مجید درخشانی، شب گذشته (۸ آبان/۳۰ اکتبر) در شهر کلن برگزار شد. محمدرضا شجریان در گفتوگویی با دویچه وله از جزییات تور گروه شهناز و برنامههای آیندهی این گروه میگوید.

تور اروپایی محمدرضا شجریان و گروه شهناز پس از بیش از یک ماه اجرا در شهرهای مختلف اروپا شب گذشته در شهر کلن آلمان پایان یافت. این برنامه در دو بخش و در دستگاه سه گاه و آواز اصفهان تهیه شده بود. نوازندگان گروه شهناز که برخی از سازهای ابداعی شجریان را مینواختند، قطعات جدیدی از ساختههای او و مجید درخشانی را اجرا کردند.

دویچه وله: آقای شجریان تور اروپایی شما با آخرین اجرا در شهر کلن شب گذشته به پایان رسید. ارزیابیتان از این اجراها چه بود، چه شهرهایی را برای برگزاری کنسرت مناسبتر دیدهاید، ظاهراً در کنسرت کلن تا حدودی مشکلات صدابرداری هم در سالن وجود داشت؟

محمدرضا شجریان: بله، دیشب اپراتور سالن یک مقداری قصد سربهسرگذاشتن ما را داشت؛ خرابکاری کرد و چوب لای چرخ ما میگذاشت و خیلی ما را اذیت کرد. ولی ما هرجا رفتیم شنوندههای خوبی داشتیم. سالنهایمان خوب بودند. صدا خوب بود و مردم راضی بودند. مخصوصاً در وین بسیارشنوندههای حرفهای داشتیم که معلوم بود اینها خیلی موسیقی کلاسیک میبینند. هر جا که رفتیم شنوندگانمان بسیار خوب بودند و از کاری که ما ارائه میکردیم همه راضی بودند. چون نوع کار این دفعهمان با هر دفعه فرق داشت و رنگآمیزی صدای ارکسترو وسعت صدای ارکسترمان از همیشه بیشتر بود، کارمان برای همه چشمگیر بود.

همانطور که اشاره کردید، شما در این سری از تور اروپاییتان، از سازهای جدیدتان استفاده کردید و در پاریس هم در قالب کارگاه تخصصی به معرفی این سازها پرداختید. قرار است که در ارکستر «شهناز» از این به بعد شاهد حضور این سازها باشیم!

بله، البته برخی از سازها هم دیشب در گروه نبودند. بعدها من میخواهم سعی کنم که گروه شهناز وقتی کنسرتی دارد، صرفا سازهایی باشد که من خودم ابداع کردهام و ساخته ام.

یکی از پیشنهادهایی که برخی از همدورهایی های شما مطرح میکنند، این است که شاید بهتر باشد برای این که معرفی سازهای ابداعی شما با وسعت بیشتری انجام شود، توسط نوازندگان خیلی سرشناس و شناختهشده این سازها نواخته شود. به نظر شما این پیشنهاد مناسبی است؟

این پیشنهاد بسیار خوب و مناسبی است. چون این نوازنده است که ساز را معرفی میکند. وقتی نوازنده ساز را خوب بشناسد و بلد باشد که چه کار باید بکند و ملودیهایی را که این ساز بهتر با آن نواخته میشود، کشف و ارائه کند، ساز بههرحال میتواند عنوان پیدا کند و شخصیت خودش را نشان دهد. این کمی زمان میبرد تا نوازندههای استاد ما هم به این سازها توجه کنند و در اختیار داشته باشند و با آنها کنسرت دهند تا مردم بیشتر این سازها را بشناسند.

الان هم در این گروهی که من دارم، بچه ها خیلی جوان اند. اما همهشان تحصیلکرده هستند و تکنیکهای بسیار بالایی دارند و خوب میتوانند این سازها را ارائه کنند. منتهی زمان میبرد، زمان زیادی میبرد که ما بتوانیم این سازها را به صحنه ببریم، مخصوصاً در ایران که فعلاً من از صحنه رفتن محروم هستم و در ایران نمیتوانم سازم را روی صحنه ببرم. مگر این که خواننده های دیگری باشند که گروهشان از این سازها استفاده کنند.

با توجه به این که اخیراً آلبوم جدید شما «مرغ خوشخوان» مجوز دریافت کرد، فکر نمیکنید شاید راه برای مجوز کنسرت هم از این طریق هموار شده باشد؟

برای کنسرت فکر نکنم. چون با جمعیتی که به کنسرت میآید، دوست ندارند این جمعیت و این کنسرت دورهم جمع شوند. یک مقداری، وحشت دارند یا دوست ندارند. این است که در این سه ساله به کنسرتها مجوزی ندادهاند. کار «مرغ خوشخوان» که قبلاً سال ۸۷ کنسرت داده بودیم و به صحنه رفته بود، این را یکی از آقایان با مسئولیت خودش مجوز داد که بعدها او را هم بازخواست کردند که چرا چنین مجوزی را داده است. فعلاً که روی خوشی با کارهای من ندارند، به علت مصاحبه هایی که کرده ام.

آقای شجریان شما به همآوایی با پسرتان همایون شجریان مشغول بودید و الان مدتی است که در گروهتان خانم مژگان شجریان با شما همکاری دارند و همآوایی میکنند. قرار است که شما و همایون دو مسیر جدا را طی کنید، یا علت عدم این همکاری چیز دیگری است؟

راستش بالاخره بچه ها وقتی که به یکجایی می رسند، دیگر باید خودشان مستقل کارشان را ارائه کنند. مخصوصاً همایون را من تشویق کردم که خودش کارهایش را مستقل با گروههای دیگر انجام دهد و الان هم خیلی موفق است و دارد کارش را ارائه میکند. البته من قصد این را دارم که در کنار خودم استعدادهای خوب را به مردم و به جامعه بشناسانم و بعد اینها خودشان بروند کارشان را ارائه کنند و از این که در صحنه کنار من هستند فارغالتحصیل شوند. باید خودشان روی پای خودشان کارشان را ادامه دهند.

ولی استفاده از صدای یک خانم در ارکستر شما شاید هم با محدودیتهایی که در ایران در همین ارتباط وجود دارد، بی ارتباط نباشد.

به هرحال در ایران که محدودیت هست و خانم ها نمیتوانند تکخوان باشند. به صورت گروهی میتوانند بخوانند یا این که کنسرتهایی که میگذارند تنها برای خانمها برگزار شود. این چیزی است که در ایران هست. ولی در خارج از کشور دیگر ما کار خودمان را طبق روالی که داریم ادامه میدهیم و مژگان و خوانندههای دیگر هم در همین مسیر حرکت میکنند. من شاگردهای خانم دارم... دخترخانمهایی هستند که خیلی خوب میخوانند و من تشویقشان کردم به خارج از کشور بروند و کنسرتهایشان را دنبال کنند.

آقای شجریان شما برنامهی آیندهیتان با گروه «شهناز» چیست؟ ظاهراً سال آیندهی میلادی با همین گروه در آمریکا هم برنامه اجرا خواهید کرد؟

بله. سال آینده در ماه مه در آمریکا و کانادا هم با همین گروه کنسرت خواهیم داشت و قرارمان این طور است که یکسال در اروپا و یکسال در آمریکا و کانادا کنسرت داشته باشیم و سال ۲۰۱۲ در آمریکا و کانادا کنسرتهایمان را دنبال خواهیم کرد.

آیا همین آثار هم که در کنسرت کلن شاهد بودیم در دستگاه سهگاه و اصفهان اجرا خواهد شد؟

بله. چون مخاطبان در آمریکا و کانادا کارهای جدید ما را نشنیده اند و این کنسرت را ندیدهاند، برای آنها هم اجرا خواهیم داشت.

نظر

• ماهور
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1239

بالاخره قاتل مایکل جکسون پیدا شد

کنراد موری، پزشک شخصی مایکل جکسون در رابطه با اتهام قتل غیرعمد این ستاره موسیقی پاپ مجرم شناخته شده است.

به گزارش بی بی سی، هیئتمنصفه یک دادگاه در کالیفرنیا پس از دو روز مشورت در پشت درهای بسته دکتر موری را در رابطه با مرگ مایکل جکسون مجرم شناخت.

مایکل جسکون در بیست و پنجم ژوئن ۲۰۰۹ به علت مصرف بیش از اندازه داروی بیهوشی پروپوفل درگذشت.

حکم دادگاه قرار است ۲۹ نوامبر صادر شود. دکتر موری میتواند به حداکثر مجازات ۴ سال حبس و لغو پروانه طبابت محکوم شود.

در پی اعلام نظر هیئتمنصفه که از ۷ مرد و ۵ زن تشکیل شده بود، اعضای خانواده مایکل جکسون که در دادگاه حاضر بود، شروع به گریه کرد.

آقای موری که در دادگاه نشسته بود در طول قرائت نظر هیئتمنصفه آرام در جای خود نشسته بود.

در خیابانهای اطراف دادگاه نیز مردمی که منتظر شنیدن نتیجه محاکمه بودند، شروع به شادی کردند و شعار میدادند: "مجرم، مجرم!"

محاکمه موری ۶ هفته به طول کشید و به طور گسترده در رسانههای آمریکا پوشش داده شد.

وکلای مدافع او ادعا کردند که مایکل جکسون در زمانی که دکتر موری در اتاق حضور نداشته، خودش داروی کشنده را تزریق کرده است.
        اما بر اساس کیفرخواست دادستانی، آقای موری با بیتوجهی و اهمال منجر به مرگ مایکل جکسون شد.

در طول برگزاری محاکمه ۴۹ نفر شهادت دادند و بیشتر از ۳۰۰ سند به دادگاه ارائه شد.

به حکم قاضی، دکتر موری تا زمان صدور حکم در زندان باقی خواهد ماند و نمیتواند با تودیع وثیقه آزاد شود.
        چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
        گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

وداع با cd موسیقی تا پایان سال 2012

شرکتهای تهیه کننده موسیقی تصمیم گرفتند که تولید آلبوم روی cd را تا پایان سال 2012 متوقف و محتواهای موسیقی را تنها از راه فروشگاههای آنلاین عرضه کنند.
          پس از نوارهای کاست، نوارهای ویدیو و فلاپی دیسکها اکنون نوبت cd رسیده است تا از گردونه دنیای چندرسانه ای خارج شود.

دیسکهای حافظه نوری (cd) قدیمی تر از آن چیزی هستند که بتوان فکر کرد به طوری که قدمت آنها به دهه 60 می رسد.

تولید آنها با پروژه هایی آغاز شد که در ذهن پیشگامانی چون شرکت "پایونر"، سونی و فیلیپس شکل گرفت. هرچند تنها از آغاز دهه 80 بود که اولین دستگاه cd rom کارآمد و قابل استفاده به بازار عرضه شد.

بنابراین فناوری cd از یک سو قدیمی تر از آن چیزی است به نظر می رسد و از سوی دیگر برای بسیاری از کاربردها برای مثال ذخیره و انتقال محدود اطلاعات همچنان جوان است.

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

توهین به مردم در کنسرت خواجه امیری

کنسرت احسان خواجه امیری شب گذشته در حالی برگرار شد که به دلیل اعلام رایگان بودن این کنسرت توسط دبیر جشنواره، مردم پشت درهای بسته با برخوردهای توهین آمیز حراست تالار وحدت و تالار رودکی مواجه شدند.

به گزارش ایلنا، شب گذشته جمعیتی که برای کنسرت احسان خواجه امیری آمده بودند چنان زیاد بود که از کمک نیروی انتظامی برای جلوگیری از اغتشاش در تالار وحدت استفاده شد.

«آخرین بار» نام نخستین قطعهای بود که احسان خواجه امیری در سالن تالار وحدت اجرا کرد و «اگر خواستی بمونم»، «هیچ حسی شبیه تو نیست»، «دارم میام پیشت»، «آرزو»، «چشمهات»، «لحظههای جدایی» و پرنده، از دیگر قطعات اجرایی این کنسرت بود.

قطعه مورد توجه این کنسرت پرنده بود که احسان خواجه امیری با نارضایتی دوباره آن را تکرار کرد.

این کنسرت به دلیل اعلام رایگان بودن از طرف دبیر جشنواره طوایف تا ولایت در یک برنامه تلویزیونی، با این وقایع روبرو شده بود که بسیاری از مخاطبان با وجود داشتن بلیت نتوانستند وارد تالار شود. همچنین برخوردهای توهین آمیز و حتی ضرب و شتم کمی هم بین جمعیت پشت در تالار و حراست به وجود آمد.

در این کنسرت بسیاری از مردم ایستاده در ورودی درهای تالار، اتاق نور، اتاق صدا، کرویدورهای پشت صحنه کنسرت را تماشا میکردند که این صحنه برای خود خواجه امیری هم جالب بود؛ به گونهای که اعلام کرد تاکنون با چنین صحنهای در تالار وحدت مواجه نشده است.

از نکات دیگر این کنسرت این بود که بسیاری از مردم از روی سن کنسرت را تماشا میکردند و حضور مردم خواجه امیری را کلافه کرده بود؛ به گونهای که وی در پشت صحنه به این رفتارها اعتراض کرد.

نخستین جشنواره هنرهای اسلامی طواف تا ولایت از ۱۶ لغایت ۲۴ آبان ماه در بنیاد فرهنگی هنری رودکی برگزار میشود.

نظر

• ماهور
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 1239

اتفاق ناخوشایند در کنسرت محسن یگانه

یکشنبه شب، محسن یگانه روی سن سالن برج میلاد وقتی که میخواست میهمان ویژه کنسرت خود را به حاضرین معرفی کند اتفاق ناخوشایندی رخ داد. یگانه با جملاتی مثل «ستاره همیشگی فوتبال» و «بازیکن همیشه بزرگ» در حال معرفی اسطوره فوتبال ایران بود که یک لحظه مکث کوتاهی کرد تا پس از آن علی دایی را صدا بزند.

به گزارش تابناک، در هنگام همین مکث کوتاه یکی از حاضران در کنسرت با صدای بلند گفت: «ول کن این فوتبالیستها رو. آخرش همه میشن شیث و نصرتی! خود تو عشقه!» عجیب آنکه عدهای از حاضران هم شروع به تشویق این فرد کردند.
              محسن یگانه هم که مدیریت سالن را از دست داده بود برای لحظاتی توانایی هیچ کلامی را نداشت. او انگشتش را مقابل دهانش قرار داد و از آن فرد خواست که سکوت کند! در این لحظه علی دایی هم که به همراه همسرش در سالن حضور داشت به نشانه تاسف سرش را تکان داد!
              ثانیههایی بعد بقیه حاضران در سالن با تشویق شدید دایی سعی کردند که این بیاحترامی را از دل او در بیاورند و دایی پس از دیدن واکنش مثبت و استقبال مردم به احترام علاقهمندانش بلند شد و برای همه دست تکان داد. علی دایی در زمان مربیگریاش در پرسپولیس دو بار به دلایل غیرفنی شیث رضایی را از تیم اخراج کرده بود.
              چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
              گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

گفت وگويي كه به تازگي با محمدرضا لطفي داشته ام

مركز حفظ و اشاعه دید خیلی ها را تغییر داد

محمدرضا لطفی 25 تا 27 آبان در تهران به صحنه رفت. خودش ميگويد؛ دید او بسیار زودتر از هنرستانیهای زمان تحصیلاش تغییر کرد. میگوید: دوست داشتم نت یاد بگیرم. اعتقاد دارد که هنرستان سولیست تربیت نمیکرد، بلکه نوازنده برای ارکستر تربیت میکرد.

محمدرضا ازجمله هنرمندانی است که همیشه همگام با شرایط اجتماعی بوده و برای ارتباط با مردم؛ موسیقی میساخته و می نواخته است. یک زمان "ایران ای سرای امید" را میسازد و زمانی دیگر "آزادی" را. یک زمان "داروک" را میسازد و زمان دیگر "در این سرای بیکسی" را. به گفته لطفی، گیرندههای وی همیشه نسبت به محیط پیرامون قوی بوده و منجر شده که آثار شاخصی در کارنامه هنری خود به ثبت برساند. درب کلاسهای لطفی به روی همه باز است و ساعتها در مکتب خانه به جوانهایی که از شهرستان آمده اند؛ درباره موسیقی و خواسته هایشان توضیح می دهد.

*در يكي از صفحات موسیقی مربوط به سالهاي 47 و 48 موسيقي فولكلور مي نواختيد. قبل از اينكه وارد موسيقي رسمي و شعر شويد چه نوعی از موسيقي را دنبال ميكرديد؟

__ در ابتدا باید به لغت فولکلور بپردازیم؛ چراکه این فولكلور براي موسيقيهايي استفاده ميشود كه فارسي نيست اما زمانیکه شما در منطقه حودتان فارس زبان هستيد، موسيقي تان خودبه خود موسيقي شهري و رسمي مي شود. مگر اينكه در حاشيه شهر زندگي كنيد.

موسيقي هاي فولكلور موسيقي هاي رقص دسته جمعي است که بيشتر بازتاب زندگي، شادي، رقص و زيست روستائيان است. به عنوان مثال در حاشیه اصفهان بختياري ها و لرها زندگی می کنند و به طبع موسیقی اینها موسیقی فولکلور محسوب می شود اما موسيقياي که خود شهر اصفهان و مردم آن دنبال مي كنند، موسیقی رسمي و دستگاهي است. در شهري كه من زندگي ميكردم یعنی مازندران يا گرگان کنونی و برای حدت بیشتر باید بگویم شهرهای كناره درياي خزر، گرگان تنها منطقه ای است كه زبان مردمانش فارسي دري است. در واقع این شهر از يك طرف هم دارالفنون بوده و هم شهر فلسفه. چون دوره قابوس ابن وشمگیر، ادبيات شهر گرگان بسیار رشد ميشود و گرگان هم يكي از بخشهاي مهم فرهنگي و ادبي ايران قديم شد. طبيعتا ما در گرگان موسيقي فارسي را دنبال مي كنيم. اما در يك كيلومتري ما مازندرانيها زندگي ميكنند و ما مرتب با مازندراني ها در تماس هستيم؛ یعنی اهالی روستا برای خرید و فروش کالاهای خود و تامین مایحتاج خود با شهر در ارتباط هستند.

در مورد موسيقي فولكلور بايد بگویم که خودم شخصا زبان مازندراني را مقداری مي فهمم اما بلد نيستم حرف بزنم. اما در شهر گرگان موسيقي رسمي و دستگاهي داشتيم؛ از طرف دیگر ما به خراسان نزديكتر هستيم و از زبان دری آنها هم نیز متاثر هستيم.

اما در گرگان رادیو یک کيلوواتی وجود داشت که برای شهر گرگان نبود و برای مناطق اطراف گرگان بود. براي همين موسيقي هاي اطراف گرگان و مازندران كه فرهنگشان مازندراني بود را پخش میکرد. در واقع در همان دوره دبيرستان؛ ارکستری به نام اركستر راديو گلها كه خودم آن را سرپرستي ميكردم؛ راهاندازی شده بود که موسیقیهای مازندارنی ضبط می کردیم؛ یعنی با سازهای فارسی موسیقی مازندارنی ضبط می کردیم.

در آنجا من يك تعداد آهنگ مازندراني اجرا كردم كه شايد هنوز در راديو گرگان هم باشد. اما اين صفحه؛ اينطور اتفاق افتاد كه در يك دورهاي راديو ايران اعلام كرد كه همه هنرمندان استانها كه راديو دارند، به تهران بیایند و يك آهنگ خودشان را در برنامه "شما و راديو" كه صبح جمعه شروع مي شد، اجرا کنند. از من هم خواستند كه اين كار را بكنم و من در مازندران يك آهنگ جديد كه قبلا شنيده نشده بودم را پيدا كردم به نام «تي محله سنگ تراشو» كه خيلي بكر بود و اين آهنگ را خود راديو در صفحه 45 دور چاپ كرد.

در گرگان چون برادرم خيلي خوب تار دستگاهي ميزد و من با صداي تار او با موسيقي دستگاهي آشنا شدم و بعد هم كه صفحه هاي 33 دور آمد و اولين تكنوازيها با صفحههاي 33 دور با نوازندگی مجد، پرويز ياحقي، فرهنگ شريف منتشر شد که برادرم خريده بود و من آنها روي گرامافون ميگذاشتم و تقليد مي كردم. بعدا که تكنوازيها از راديو پخش شد من از روي آنها تقليد مي كردم و كار خودم را بهتر مي كردم و تقريبا ذائقه ام از همان ابتداي امر در موسيقي ايراني شكل گرفت و امروز مي بينم در آهنگ هايي كه در دوره دبيرستان ساختم، رگه هاي آهنگها خيلي شبيه به روحاله خالقي و بنان است.
                براي خواندن مصاحبه كامل به لينك زير مراجعه كنيد:

نظر

• ATP
                  عضو عادی
                  • Oct 2011
                  • 154

دانلود کنین....حالشو ببرین
                  /:.Heart.:/[SIZE=4] اوست خدای بزرگی که به هر کس که بخواهد بدون حساب روزی دهد!! [/SIZE]/:.Heart.:/

نظر

• ATP
                    عضو عادی
                    • Oct 2011
                    • 154

بهعععع......پ چی شد؟؟
                    پ چرا نیمیاد؟؟؟

/:.Heart.:/[SIZE=4] اوست خدای بزرگی که به هر کس که بخواهد بدون حساب روزی دهد!! [/SIZE]/:.Heart.:/

نظر

• ATP
                      عضو عادی
                      • Oct 2011
                      • 154

توی این روزهای قرمز بهتون آرامش خوبی میده......اصنم غصه بازارو نخورینا خودش درست میشد!!!!:d

نظر

• ATP
                        عضو عادی
                        • Oct 2011
                        • 154

http://avayebozorgan.com/post/12

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

همه چیز درباره آلبوم ترانه های عاشقانه برلوسکونی

آلبوم عشق حقیقی شامل ترانه هایی است که توسط برلوسکونی نوشته شده و «آپیچلی» آن ها را اجرا کرده است.

«سیلویو برلوسکونی»، نخست وزیر پیشین ایتالیا، روز ٢٢ نوامبر آلبومی شامل ترانه های عاشقانه از نواحی«ناپل» را با همکاری خواننده ای به نام «ماریانوآپیچلی» منتشر خواهد ساخت.

این سیاستمدارپیشین که در گذشته از راه اداره کشتی های بزرگ تفریحی ثروت عظیمی نیز بهم زده است به نظر می رسد با استعفا ازسمت نخست وزیری ایتالیا در صدد است تا حرفه تازه ای را ،این بار در صحنه موسیقی پیش بگیرد.

بنا برگزارش خبرگزاری ایتالیا، «انسا»، سی دی تازه «برلوسکونی» که Ill Vero Amore یا «عشق حقیقی» نام دارد شامل ترانه هایی است که توسط برلوسکونی نوشته شده و «آپیچلی» آن ها را اجرا کرده است.

البته این چهارمین آلبومی است که به طور مشترک توسط این دو منتشر می شود. بنا برگزارش نشریه بریتانیایی «گاردین» این زوج هنری پیش از این ها، یک بار هم در ویلای برلوسکونی در «ساردینیا» برای مهمانان سرشناسی چون «پرزیدنت جورج دبلیو بوش» و نخست وزیرپیشین انگلستان، «تونی بلر» برنامه های زنده ای اجرا کرده اند.

آلبوم تاره «عشق حقیقی» قرار بود که درماه سپتامبر گذشته منتشر شود اما به نظر می رسد که طبق دستور «برلوسکونی» این واقعه به تاخیر افتاد تا او بتواند ایتالیا را از ورشکستگی نجات بدهد.

اما «آپیچلی» خواننده ترانه های عاشقانه «برلوسکونی» دراین مورد به «انسا» گفته است: «این مسئله به هیچوجه حقیقت ندارد. کار من هیچ ارتباطی با سیاست و سیاست بازی ندارد. من از اینکه دوست «سیلویو برلوسکونی» هستم به خودم می بالم. اما در این دوستی و همکاری هنری کسی که حرف اول را می زند و دستور می دهد من هستم. رئیس من هستم. یعنی این خواننده است که تصمیم می گیرد و نه ترانه سرا. من این سی دی را تهیه کرده ام و من تصمیم می گیرم چه موقع آن را منتشر کنم.»

برلوسکونی ٧٥ ساله، که در طول ١٧ سال گذشته بارها بخاطرانجام اعمال جنجال برانگیز غیراخلاقی و فساد در دستگاه های دولتی مورد نکوهش قرار گرفته بود شنبه گذشته از شغل خود استعفا داد تا جا را برای «ماریو مونتی» یک شخصیت اقتصادی سرشناس در اروپا و بانکدار پیشین بازکند.

برلوسکونی پیش از این به خبرگزاری های مختلف گفته بود که دوست دارد شب ها را با سرودن اشعار عاشقانه به صبح برساند.

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

فرمان فتحعليان ممنوع الكار شد

فرمان فتحعليان از مهرماه تاكنون ممنوع الكار شده است. خودش ميگويد: اگر حكم ممنوع الكار بودن من درست نشود؛ مجبور هستم بروم و در آژانس مسافرتي كار كنم؛ چراكه كار ديگري بلد نيستم.

ایلنا: فرمان فتحعليان از مهرماه تاكنون ممنوع الكار شده است.

فرمان فتحعليان(خواننده موسيقي پاپ) در گفتگو با خبرنگار ايلنا در توضيح اين خبر گفت: متاسفانه از اواخر تابستان اعلام كردند كه من نمي توانم فعاليت صحنه اي داشته باشم و صدايم از هيچ رسانه اي پخش نمي شود.

وي افزود: اين ماجرا را از حراست وزارت فرهنگ و ارشاد و همچنين مديران فرهنگي پيگيري كردهام اما هنوز به نتيجه قطعي و جواب مشخصي نرسيده ام.

اين خواننده در پاسخ به اين پرسش كه آيا اين ممنوعيت به دليل محدوديت براي كساني است كه بنظر ميرسد جزو دراويش هستند يا ظاهري شبيه به آنها دارند، خاطرنشان كرد: معلوم نيست؛ شايد هم اينگونه باشد. اما آنچه مهم است اينكه من دوريش نيستم اما شخصيت حضرت علي(ع) را ازنظر شخصي بسيار دوست دارم.

فتحعليان با تاكيد بر اين موضوع كه موسيقي من؛ موسيقي مذهبي است و نه وابسته به هيچ مرام و مسلك خاصي، گفت: من يك هنرمند هستم و آرايش ظاهري مانند ريش و موي بلند را دوست دارم و اين به معناي درويش بودن من نيست؛ چراكه درويش بودن ويژگيهايي دارد كه من آنها را نداشته و ندارم.

اين هنرمند بااظهار تاسف از وضعيت كارياش درحال حاضر گفت: اكنون هيچ شغلي ندارم و در كنج خانه هستم. اگر اين وضعيت ادامه داشته باشد به اجبار بايد بروم و در آژانس مسافرتي كار كنم.

محمد ميرزماني(مدير دفتر موسيقي وزارت فرهنگ و ارشاد) نيز درباره دلايل اين ممنوعيت؛ صحبتي به ميان نياورد و به اين جمله بسنده كرد كه: درپي رفع ممنوعيت اين خواننده هستيم و به زودي اين قضيه حل خواهد شد.
                            پايان پيام

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

یک خواننده پاپ هم تئاتری شد

رضا یزدانی خواننده موسیقی پاپ به نمایش «کمی بالاتر»، نوشته محمد چرمشیر و کارگردانی آروند دشتآرای پیوست و این کار اواسط آذر ماه بر روی صحنه میرود.

به گزارش خبرآنلاین، این نمایش که این روزها آخرین تمرینهای خود را سپری میکند، اواسط آذر ماه به روی صحنه میرود. از دیگر بازیگران کار میتوان به: رویا تیموریان، بیژن افشار، خسرو احمدی، جواد نمکی، سینا رازانی، هانیه توسلی، طناز طباطبایی، امیرحسین رستمی و حبیب رضایی اشاره کرد.

سایر عوامل گروه نمایش «کمی بالاتر» عبارتند از: دراماتورژ: فرهاد مهندسپور، تهیهکننده: آرمان جعفری، دستیار تهیهکننده: ساسان خادم، دستیار اول کارگردان و برنامهریز: لیلا مدنپور، دستیار دوم کارگردان: حمید خرمطوسی، آهنگساز: کریستف رضاعی، طراح لباس: نرمین نظمی، طراح گریم: مهرداد میرکیانی، مدیر تولید: حسن جودکی.

این نمایش در تالار تازه تاسیس حافظ اجرا خواهد شد.

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

احتمال انتشار آلبوم 'حبیب' در ایران

آلبوم حبیب محبیان پس با اخذ شماره کتابخانه ملی، آخرین مرحله کسب مجوز وزارت ارشاد را پشت سر گذاشت.

مدیر برنامههای «حبیب محبیان» در ایران، اوایل هفته جاری با اخذ و تائید «شماره کتابخانه ملی» برای آلبوم این خواننده، آخرین مرحله از مسیر کسب مجوزهای دفتر موسیقی وزارت ارشاد را طی کرد و پیش بینی میشود پس از ایام سوگواری محرم این آلبوم در بازار موسیقی کشور منتشر شود.

اخذ شماره کتابخانه ملی آخرین مرحله کسب مجوز آلبومهای مجاز داخلی است که پس از این مرحله، مجوز پخش به امضا و تائید نهایی واحد حراست دفتر موسیقی ارشاد میرسد و صادر میشود.

یادآور میشود حبیب بیش از یک سال و نیم است که در یکی از شهرهای شمال کشور اقامت دارد و در تمام این مدت در حال گذران زندگی است.

از یک سال پیش هم پسرش «محمد» به دلیل بیماری به ایران آمد و پس از انجام یک عمل جراحی موفقیت آمیز در یکی از بیمارستانهای معروف و کسب سلامتی، این دو مشغول نهایی کردن آخرین قسمتهای آلبوم در ایران شدند.

حبیب همچنین دو ویدئو کلیپ را هم در جاده قم و بر سر مزار مادرش (در حال خواندن ترانه معروف «مادر») ضبط کرده که همزمان با انتشار آلبوم اش قرار است آنها را نیز منتشر کند.

نظر

در حال کار...
                                X