سینــــــما

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

گفت وگو با بهنوش بختیاری در ضميمه آخر هفته روزنامه
    زندگی خرج دارد!

الهام مقدم
    بهنوش بختیاری یکی از بازیگرانی است که به سبب حضور در فیلمهاي مختلف به عنوان یکی از بازیگران فعال در عرصه شبکه نمایش خانگی به شمار ميرود.

همین ماجرا دلیلی بود تا درضميمه آخر هفته روزنامه به سراغش برویم و درباره مشکلات و
    کاستیهاي موجود در این رسانه و آثارش به گفتوگو بنشینیم، اما خب او هم در برابر پرسشهاي ما پاسخها و دلایلی داشت که خیلی از آنها آدم را مجاب ميکرد. فکر ميکنم به جای توضیح بیشتر بهتر است برویم سراغ خود گفتوگو. البته بخشي از اين مصاحبه مفصل در اين صفحه منتشر ميشود و بقيهاش را ميتوانيد روز پنجشنبه در ضميمه آخر هفته بخوانيد.
    چرا بیشتر در ژانر طنز بازی میكنید؟
    چون دوست دارم مخاطبم را شاد كنم و اساسا نگاه خودم به زندگی نگاه جدیای نیست و شخصیت شوخطبعی دارم. فضای زندگیام فضای فانتزی است و كمی با آدمهای معمولی فرق دارد. من آدم معتقد به رویا و خیال هستم و خیلی واقعگرا نیستم. طنز را هم به همین دلیل دوست دارم، چون باعث میشود زندگی را راحتتر تحمل كنیم. علاوه بر این تقریبا در این ژانر پذیرفته شدهام ولی خب این دلیل نمیشود كه بگویم در هیچ نقش جدی یا عجیب و غریبی بازی نخواهم كرد. من هم دوست دارم در یک کار درام یا جدی بازی داشته باشم اما متاسفانه پیشنهاد قابل ملاحظهای در این زمینه دریافت نمیکنم. این هم یکی دیگر از ضعفهاي حرفه ما در ایران است. وقتی در یک ژانر شناخته ميشوی دیگر کسی ریسک نمیکند تو را در وادی دیگری بیازماید.
    نظر کلیات درباره شبکه نمایش خانگی و آثار ارائه شده در آن چیست؟
    به نظرم اتفاق خوبی است. اینکه بالاخره باعث ایجاد تنوع شده. در ضمن توجه به شرایط موجود در سینما و تلویزیون باعث شده امکانی برای حضور هنرمندان در رسانه ای دیگر فراهم شود.
    پس یعنی تنها یک محل درآمد برای آنها به حساب ميآید؟
    نه درآمد هم خب یکی از ماجراها است اما باعث تنوع آرا شده. خب سطح ممیزی اینجا با تلویزیون فرق دارد و ميشود کارهای بهتری را در آن ارائه داد. هرچند که معتقدم امروز باید یک
    آسیبشناسی کلی برای ادامه راه آن صورت گیرد.
    به نکته مهمی اشاره کردی. خیلیها معتقدند اگر چنین اتفاقی مخصوصا در زمینه کمدی صورت نگیرد مردم کم کم نسبت به این رسانه بیاعتماد ميشوند و درست کردن این ماجرا هم هزینههاي زیادی خواهد داشت!
    بله من هم موافقم اما باید درست آسیب شناسی شود. همه مدام میگویند که یک کمدی نباید سخیف باشد، من هم جزو موافقان این حرف هستم. کمدی نباید سخیف باشد، کمدی باید مثل «اجاره نشینها» باشد که همچنان در ذهن مخاطب ماندگار است، فانتزی دارد و با اینکه قدیمی است اما تو دوست داری بارها و بارها آن را ببینی. کمدیای که فقط روی ایده تو بچرخد و دمار از روزگار بازیگر در میآورد. اما چه میشود کرد که فیلمنامههای پیشنهادی در حد کیهان بچههاست! من فقط میتوانم به کمدیهایی که با آقای مدیری و عطاران داشتم افتخار کنم و چند مورد دیگر انگشتشمار در سینما.
    یعنی میگویید همه چیز به فیلمنامه مربوط میشود؟
    یک بازیگر چقدر میتواند از خودش مایه بگذارد؛ نه برای کارگردانیها وقتی گذاشته میشود، نه حتی طراحی صحنه ولباس و نه دکوپاژ... فیلمنامه خوب باید به داد ما برسد که در فقر آن به سر میبریم؛ یعنی اگر کسی بگوید که این تقصیر شماست من میگویم: «به هیچ وجه تقصیر من بازیگر نیست!» همه چیز دست به دست هم میدهد تا بتوانیم کاری خوب ارائه دهیم. من گاهی اوقات سریالهای خارجی را که میبینم، آن را باز میکنم و طراحی صحنهاش را میسنجم. ببینید چقدر آنها تلاش میکنند تا یک کمدی خوش آب و رنگ ساخته شود. مثلا ببینید در فیلم all about steve چقدر همه چیز دست به دست هم دادند تا ساندرا پولاک دیده شود؟ چقدر کارگردانی، طراحی و موسیقی با هم عجین شدهاند. اما در اینجا فقط یک بازیگر باید پشت سر هم دیالوگ بگوید... این میشود که فیلم در ذهن کسی نمیماند...
    با این اوصاف شما همچنان در این ژانر و حرفه ادامه ميدهید؟
    همانطور که گفتم این کار ماست. الان خیلی از بازیگرهای دیگر هم وارد ژانر کمدی شدهاند، من نمیتوانم بیکار بمانم. بازیگر درام هم که نیستم، باید میان همین چند کار کمدی یکی از آنها را انتخاب کنم. من اصلا بهم خوش نمیگذرد، وقتی برای یک فیلم انرژی میگذارم و بعد در سینما میبینم که هیچکس نمیخندد! یا اینکه مردم میخندند اما خود من حالم خوب نیست. اصلا لذتی از این موضوع نمیبرم اما تو مجبوری گاهی اوقات برخلاف میلت عمل کنی.
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

چرا جنیفر لوپز از راننده سابقش شکایت کرد؟

راننده سابق جنیفر لوپز قصد داشت از این خواننده مشهور اخاذی کند و به همین دلیل جنیفر از او شکایت کرد.

به گزارش سایت آفتاب،این خواننده و بازیگر مشهور ادعا می کند هاکوب مانوکیان مخفیانه به مکالمات سری و خصوصی او با دوستان و همکارانش گوش کرده و او را تهدید کرده است که اگر 2.8 میلیون دلار به او نپردازد محتوای این مکالمات را در رسانه ها فاش خواهد کرد.

مانوکیان چندی پیش ادعا کرده بود که مدیر برنامه های لوپز در یک مکان عمومی به او توهین کرده است و شکایت اخیر جنیفر لوپز از این راننده در واقع پاسخی به این ادعای او محسوب می شود.
      to continue, please follow me on my page

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

جشنواره نیویورک با فیلم آنگ لی کلید میخورد

پنجاهمین دوره جشنواره فیلم نیویورک با فیلم «زندگی پی» تازه ترین ساخته آنگ لی آغاز میشود.

ادامه خبر ...

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

تحصیلکرده های هالیوودی را بشناسید(1)

برای بازیگران هالیوود که اغلب در صفحات اول سینماها و مجلات خودنمایی میکنند، تنها ظاهر و فیزیک مناسب کافی نیست، خیلی از این بازیگران که اغلب دغدغه زیادی در زندگی شخصیشان داشتهاند در دانشگاههای طراز اول آمریکا از هاروارد گرفته تا ییل تحصیل کرده و موفق به کسب مدارک عالی نیز شدهاند. این در حالی است که خیلیهای دیگر نیز نتوانستند در زمینه تحصیلات دانشگاهی به جایی برسند.

به گزارش ایسنا، از جمله مشاهیری که نتوانستند تحصیلات دانشگاهی داشته باشند، میتوان به تام هنکس و مادونا اشاره کرد که هر کدام سالیانه بیش از 70 میلیون دلار درآمد دارند.

1- ناتالی پورتمن (دانشگاه هاروارد 2003)

برنده جایزه اسکار برای فیلم «قوی سیاه» علاقه زیادی به تحصیلات دانشگاهی دارد. وی فارغالتحصیل روانشناسی از دانشگاه بزرگ هاروارد است. وی در گفتوگو با نیویورک پست گفته است تمایل داشته با رها کردن بازیگری، فقط روی درس و دانشگاه تمرکز کنند. وی اصلا نمیترسد که درسش به حرفه او آسیب برساند. وی اعلام کرده است ترجیح میدهد یک فرد آکادمیک باشد تا یک سوپراستار!

2-الیزابت شو (دانشگاه هاروارد 2000)

وی قبل از اینکه بازیگری تمام تمرکز او را معطوف کند در هاروارد تحصیل کرده اما به یکباره درس را کنار گذاشت و برای فیلم «ترک لاس وگاس» نامزد دریافت اسکار شد و بعد از اینکه مجددا برنامه کاری او خلوت شد به دانشگاه هاروارد برگشت تا تحصیلات خود را تکمیل کند که البته موفق نیز شد.

3_ ادوارد نورتون (دانشگاه ییل 1991)

بازیگر فیلم «Fight Club» همراه دیگر دوستان بازیگرش پل جیاماتی و ران لیوینگستون هر سه در دانشگاه ییل تحصیل کردهاند و هر سه در چندین فیلم مشترک نیز باهم همکاری داشتهاند. وی لیسانس تاریخ دارد و دو بار نامزد دریافت اسکار شد.

4_ آرماندا پیت (دانشگاه کلمبیا 1994)

وی نیز کارشناس تاریخ از دانشگاه کلمبیا است و با خاتمه درسش به کلاسهای بازیگری رفت و اکنون تمام تمرکزش روی بازیگری است.

5_ تامی لی جونز (دانشگاه هاروارد 1969)

او خاطرات خوبی از دانشگاه هاروارد دارد. در سال اول با آلگور، معاون سابق رییسجمهور آمریکا هم کلاس بود. در سال 1968 در تیم فوتبال دانشگاه هاروارد هم عضو بود که در رقابتهای دانشگاهی بدون باخت قهرمان شدند. وی حتی با این همه مشغله دانشگاه را فراموش نکرد و در رشته زبان انگلیسی کارشناس شد.

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

تحصیلکرده های هالیوودی را بشناسید(2)

6_ پل جیاماتی (دانشگاه ییل 1994 و 1989)

بازیگر نامزد اسکار آنقدر درس و دانشگاه را دوست داشت که دو بار به دانشگاه رفت! یک بار در رشته زبان انگلیسی در هاروارد لیسانس گرفت و چند سال بعد مجددا در رشته هنرهای زیبا دانشکده تئاتر دانشگاه هاروارد فارغالتحصیل شد.

7_ متئو فاکس (دانشگاه کلمبیا 1989)

بازیگر مرد فیلم لاست، سرنوشت متفاوتی داشت. وی که در رشته اقتصاد در دانشگاه کلمبیا مدرک گرفت. فکرش را هم نمیکرد روزی بازیگر شود.

8_ جیمز فرانکو (دانشگاه کلمبیا 2010)

در دوران دانشگاهی وی همیشه شاگرد اول بود. او در دانشگاه کلمبیا فارغالتحصیل شد. سپس با شرکت در مرکز آموزش عالی بروکلین کالج در کلاسهای شعر ثبتنام کرد و اکنون درگیر کسب مدرک دکتری خود از دانشگاه ییل است. جالب است بدانید او همزمان در فیلمنامهنویسی، بازیگری و کارگردانی نیز فعال بوده است!

9_ مگی جیلنهال (دانشگاه کلمبیا 1999)

اگرچه وی در خانواده کاملا سینمایی به دنیا آمد اما با رفتن به نیویورک در دانشگاه کلمبیا در رشته ادبیات شرق به کسب علم پرداخت و برخلاف برادرش که دانشگاه را نیمه کاره رها کرد، وی موفق به فارغالتحصیلی شد.

10_ مریل استریپ (دانشگاه ییل 1975)

و سرانجام مریل استریپ، کاری هست او نتواند انجام دهد؟ 17 بار نامزدی اسکار و سه بار برنده اسکار فقط گوشهای از کارنامه درخشان اوست. وی در دانشگاه ییل در رشته نمایشنامه درس خوانده و همیشه جزو شاگردان ممتاز رشته خود بوده و در نمایشنامه موزیکال شکسپیر نیز به ایفای نقش پرداخته است.

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

نادیا دلدار گلچین از دنیا رفت

نادیا دلدار گلچین بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینما صبح روز چهارشنبه 25 مردادماه درگذشت.

ادامه خبر ...

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• کیان
                کاربر فعال
                • May 2012
                • 634

دیالوگی از فیلم پرتقال خونی

ترمه : سیاوش یه دِیقه ، یه دِیقه گوش کن ببین چی می گم !
                ببین ! دنیای ما با هم فرق داره ، ما دو تا هیچ ربطی بهَم نداریم
                بخدا داری وقتتو تلف می کنی !

سیاوش : خوشحالــم ! وقتی نگرانِ وقت های تلف شده منی ، یعنی اینکه برات
                مهمم....
                علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

پوستر فیلم جدید آرنولد شوارتزنگر

استودیو لاینزگیت پوستر فیلم اکشن «آخرین ایستادگی» به کارگردانی کیم جی ـ وون را منتشر کرد.

ادامه خبر ...

(کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

اسپایدرمن قهرمان شطرنج جهان میشود

توبی مگوایر در فیلمی درباره زندگی بابی فیشر به کارگردانی ادوارد زوییک نقش اصلی را بازی میکند.

ادامه خبر ...

(کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

کیارستمی با «مثل یک عاشق» به جشنواره نیویورک میرود

فیلم جدید عباس کیارستمی در پنجاهمین دوره جشنواره فیلم نیویورک در بخش نمایشهای ویژه روی پرده میرود.

ادامه خبر...

(کوروش بزرگ)

نظر

• کیان
                        کاربر فعال
                        • May 2012
                        • 634

دختری فشن در کنار کلاه قرمزی!

بخشی از داستان فیلم «کلاه قرمزی و بچه ننه» در دادگاه می گذرد؛ در این دادگاه است که کلاه قرمزی به عنوان متهم حاضر شده است و یکی از همراهان وی در این دادگاه هم یک دختر فشن /fashion است؛ البته عروسکی در شکل و شمایل یک دختر فشن!

نظر

• ماهور
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1239

نیکی کریمی درباره فوتبال فیلم می سازد

نیکی کریمی برای ساخت تازه ترین اثرش به سراغ فوتبال و حواشی آن رفته است.

به گزارش شبکه ایران، در حالی که پیش از این گفته می شد «بلور» عنوان تازه ترین فیلم سینمایی نیکی کریمی به عنوان کارگردان است اما تازه ترین اخبار حکایت از آن دارند که این کارگردان زن سینمای ایران با انعقاد قراردادی با فدراسیون فوتبال ایران قصد دارد یک مجله تصویری با محوریت فوتبال ایرانی را تولید کند؛ مجموعه ای که نگاه فرهنگی این بازیگر سینما به مقوله فوتبال را به تصویر می کشد. بنا به گزارش مهدی ملکی در روزنامه «گل» این مجموعه «روزی روزگاری فوتبال» نام خواهد گرفت و نیکی کریمی در هر قسمت نود دقیقه ای آن ضمن به تصویر کشیدن نکاتی جذاب از متن و حاشیه فوتبال ایران به موضوعاتی همانند گفتگو با مربیان، کاپیتانها، تیمهای لیگ برتری، کانون هواداران باشگاهها، فوتبال بانوان، پیشکسوتان و ...پرداخته می شود.
                          چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                          گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• ماهور
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 1239

شباهت دردسرساز با احمدی نژاد! +عکس

به گزارش فردا، شاید تا چند روز قبل کسی به روشنی نمی دانست که او به دلیل شباهت چهره با رئیس جمهور ممنوع الفعالیت شده و چندین سال خانه نشین شده است. بصیری رسانه ملی را تنها شایعه ساز این ماجرا می داند و می گوید گرچه آنها زیر بار این حرف نمی روند ولی مطمئن باشید که دست صدا و سیما و ریاست جمهوری در کنار گذاشتن من در کار است، آن هم به دلیل شباهت چهره ای با رئیس جمهور!

بچه های دهه 50 و 60 محمود بصیری را خوب به یاد دارند، فیلم ها و سریال های طنز و ماندگار با حضور کمدین معروف آن سال ها؛ گلهای داودی، زرد قناری، مادر، آرایشگاه زیبا، هتل و... از جمله فعالیت های هنرمندی است که این روزها در یکی از خانه های میدان قزوین روز را به شب می رساند.
                            چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                            گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• کیان
                              کاربر فعال
                              • May 2012
                              • 634

مهناز افشار و حیوان مورد علاقه اش

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

کارگردان معروف هالیوود خودکشی کرد

تونی اسکات کارگردان فیلمهایی چون «تاپ گان» و «روزهای تندر» بر اثر پریدن از یک پل در لس آنجلس درگذشت.

ادامه خبر ...

(کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X