سینــــــما

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

دعوا ادامه دارد/ حوزه هنری و شهرداری باید خسارت بدهند/ گشت ارشاد و خصوصی از اکران حذف شدند

در حالی که مدیر کل نظارت و ارزشیابی بر آثار سینمایی از جایگزین شدن دو اثر «بوسیدن روی ماه» و «نارنجی پوش» به جای فیلم​های جنجالی نوروز خبرداده، رییس شورای صنفی می​گوید: فشارهای جانبی خارج از اراده ما به هر قیمت می​خواهند دو فیلم «خصوصی» و «گشت ارشاد» را توقیف کنند.

به گزارش «24 آنلاین»، دعوا بر سر اکران دو فیلم جنجالی گشت ارشاد و خصوصی همچنان ادامه دارد و بعد از توقف اکران این دو فیلم در سینماهای حوزه هنری، سینماهای شهرداری تهران نیز اکران این فیلم ها را متوقف کردند.

با این حال علیرضا سجاد پور، مدیر کل نظارت و ارزشیابی بر آثار سینمایی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفته است: دو فیلم "بوسیدن روی ماه" و "نارنجی پوش "جایگزین دو فیلم "گشت ارشاد" و "خصوصی" شد.
    وی درخصوص دو فیلم انتخاب شده گفت:دو "فیلم بوسیدن روی ماه" و" نارنجی پوش "از گزینه های اکران بعد از نوروز بودند. بر اساس بیانیه،هر گونه جابجایی درخصوص این فیلم ها تحت نظارت سازمان سینمایی است.

وی در پایان تاکید کرد:در صورت آماده شدن کپی نهایی دو فیلم "بوسیدن روی ماه" و "نارنجی پوش "جایگزینی صورت خواهد گرفت.

این در حالی است که حبیب کاوش،رئیس شورای صنفی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران درخصوص تشکیل جلسه شورای صنفی که شب گذشته تا صبح امروز ادامه داشت،گفت:با توجه به فشارهای جانبی که به هر قیمت می خواهند دو فیلم" خصوصی" و "گشت ارشاد" را توقیف کنند،این عملکرد خارج از اراده ی ما است.

وی افزود: موسسات هنرهای تبلیغاتی را باید آماده کنند،اما چون در تعطیلات هستند فیلمی که آمادگی اکران را داشته باشد،وجود ندارد. کاوش افزود:باتوجه به اینکه دو فیلم "نارنجی پوش" و "بوسیدن روی ماه" پیش ازاین اعلام آمادگی؛تبلیغات خیابانی خود را انجام داده بودند شورای صنفی پیشنهاد اکران را به این دو فیلم داده است که در صورت رد این پیشنهاد،هیچ فیلمی اکران نخواهد شد.

رئیس شورای صنفی خاطرنشان کرد:حوزه هنری و سینماهای شهرداری تهران به دلیل عدم هماهنگی جهت توقیف دو فیلم "خصوصی" و "گشت ارشاد"به قانون عمل نکردند و طبق قرارداد باید خسارت آن فیلم ها را بدهند.
    to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

ایرج قادری از بیمارستان مرخص شد

«ایرج قادری» بازیگر و کارگردان سینمای ایران که چند روزی به دلیل بیماری در بیمارستان مهراد بستری بود، با بهبود وضعیت جسمی مرخص شد.

به گزارش فارس، «ایرج قادری» بازیگر و کارگردان سینمای ایران که سه روز گذشته در بیمارستان مهراد تهران به دلیل بیماری مثانه بستری شده بود، شب گذشته با بهبود وضعیت جسمی از بیمارستان مرخص شد.

بنا بر این گزارش، وی مدتهاست از بیماری مثانه رنج میبرد و به همین دلیل هر ازچند گاهی در بیمارستان بستری میشود.

نظر

• آمن خادمی
        مدیر
        • Jan 2011
        • 5243

مریلا زارعی به خاطر فشار سیاسی از "قلاده های طلا" انصراف داد؟

ابوالقاسم طالبی کارگردان "قلاده های طلا" در گفت وگو با رجانیوز گفت:

خانم مریلا زارعی بعد از خواندن سناریو، با ما قرارداد بست و چند ماهی هم سر قراردادش بود و حتی بخشی از مبلغ قرارداد را هم گرفت. در این میان سفر انگلیس رفت و ... خب نتوانست فشار فاشیستها را تحمل کند و آمد و گفت که من انگیزهی شما را ندارم و نمیتوانم که در مقابل این فشارها مقاومت کنم.

به همه (بقیه عوامل فیلم) فشار آوردند. چون فاشیستها فکر میکنند که هر کاری که دلخواه آنان است، دیگران هم باید انجام دهند و هر فیلمی که آنها میخواهند باید ساختهشود و برعکس. البته خیلی از آدمهای معروفشان هم جلو نمیآمد و مثلاً یکی از کسانی که ما را اذیت میکرد یک دائم الخمر بود که انتظار داشت ما با او برخورد بکنیم. من هم به دستیارانم گفتم که به او کاری نداشته باشید تا اینها متوجه شوند که هیچی نیستند.

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

افشاگری پرستو صالحی ازفساداخلاقی درسینما

پرستو صالحی بازیگر سینما تاتر و تلویزیون ظهر امروز در صفحه فیس بوک مطالب مهمی را در ارتباط با فساد اخلاقی حاکم بر سینما نوشت.

به گزارش وبگردي باشگاه خبرنگاران به نقل از افكارنيوز؛ پرستو صالحی بازیگر سینما تاتر و تلویزیون ظهر امروز در صفحه فیس بوک مطالب مهمی را در ارتباط با فساد اخلاقی حاکم بر سینما نوشت.

متن نوشته صالحي به شرح ذيل است:

"اگه نگم دق می کنم!!!
          همش میگن چرا کم کاری ؟ چرا نیستی ؟ چرا مثله سابق پر کار نیستی ؟چرا؟ چرا ؟چرا ؟
          من چه می دونم !

کدوم بازیگریه که دلش نخواد بازی کنه ؟ کدوم بازیگریه که دلش نخواد تو کارهای خوب ظاهر بشه ؟ کدوم بازیگریه که دلش نخواد با آدم های حرفه ای و درست درمون کار کنه ؟ کدوم بازیگریه که دلش نخواد دیده بشه ؟"

پرستو صالحی در ادامه نوشته است: "دور از جون تهیه کنندگان و کارگردانان و هنرمندان فرهیخته کشورم که هممون می دونیم چه کسانی هستند و چه کسانی نیستند و فقط ادعا و اداشو دارن ،به یک تهیه کننده سر شناسی از سره درد دل گفتم :دلم یه کار طولانی می خواد گفت : اونی ام که بهت کار طولانی بده حال طولانی می خواد ... به قول مرحوم شکیبایی :وای...

ولی من هنوز ایمان دارم که تو هنر مقدس هفتم ،هستند انسان هایی که بی درخواست و نیاز و ... فقط و فقط به کارشون فکر می کنن و بس و متاسفم از وجود کسانی که هنر پاک آریایی را رو با ناحیه ۱۰قدیم تهران اشتباه گرفتن ..."

پرستو صالحی بازیگر تائر سینما و تلویزیون است که اولين فعاليت او در حرفه ي تئاتر با نام نغمه هاي خورشيد است و بعد از اين کار در سريالي با نام محاکمه بازي کرده که يک کار تاريخي به کارگرداني حسن هدايت و بعد از آن در سه فيلم نود دقيقه اي که توسط سيما فيلم ساخته شده با نام هاي يک روز طولاني آبي و بعد از آن در سريال هاي عشق سالهاي جنگ در کنار فرها جم ،تب ، مهر پنهان، همسفر، اين زميني ها، چشم هايش و در سري دوم زير آسمان شهر ايفاي نقش کرده است.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

پرونده شکایت از اکبر عبدی و جیرانی راهی دادگاه شد

فرهنگی - پرونده شکایت «محمد کمالی پور» از اکبر عبدی و عوامل برنامه هفت به شعبه جرایم رسانهای و هنر کاخ دادگستری ارایه و ثبت شد.

به گزارش فارس، «محمد کمالی پور» گفت: پرونده شکایت از اکبر عبدی و عوامل برنامه تلویزیونی هفت (فریدون جیرانی و حمید پنداشته) به شعبه جرایم رسانه ای و هنر کاخ دادگستری ارایه و امروز به ثبت رسید و تا اعلام حکم قضایی، این پرونده را دنبال خواهم کرد.

وی درباره شکایت از برنامه سازان هفت گفت: در زمان نقد فیلم اجازه ندادند من روی خط برنامه بیایم و در آخرین برنامه سال گذشته «هفت» پس از صحبتهای اکبر عبدی که مرا در رسانه ملی کلاهبردار خواند، بارها خواستم روی خط برنامه بیایم که این اجازه و امکان را در اختیار من نگذاشتند و اکبر عبدی یک طرفه در مورد من صحبت کرد و مردم هم به قضاوت نشستند؛ درحالی که من دلایل منطقی و محکمهپسندی دارم که در دادگاه ارایه خواهم کرد.

وی در ادامه توضیح داد: صحبت های عبدی تهمت، افترا و جوسازی بیش نبود و من در شکایتم اعاده حیثیت کردم. آنچه روی آنتن رفت، کذب محض بود و برنامه سازان برنامه هفت هم اجازه ندادند من از خودم دفاع کنم. آقای عبدی سه بار مبلغ قرارداد خود را با عناوین مختلف تغییر داد، ابتدا مبلغ ۴۵ میلیون تومان بود که در نهایت به ۷۵ میلیون تومان افزایش یافت اما ایشان بارها کار را به دلایل مختلف تعطیل کردند و سر ساعت حاضر نشدند و خسارت زیادی به پروژه وارد کردند.

وی در ادامه گفت: پیش از این نیز شکایتی به هیئت داوری خانه سینما و اداره کل نظارت و ارزشیابی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارایه دادم و در هر دو محکوم شده است.

تهیهکننده شرط اول در خاتمه افزود: متاسفم که برخی از هنرمندان که سالهاست در این عرصه فعالیت میکنند، حاشیههای بسیاری دارند و متاسفانه با رعایت نکردن حقوق دیگران به کارها لطمه میزنند.

پیش از این وکلای محمد کمالیپور در دادسرای ناحیه سه ونک شکایت خود را از نامبردگادن ارایه داده بودند.

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

پناهندگی «امین حیایی» تکذیب شد

فرهنگی - خبر پناهندگی «امین حیایی» بازیگر سینما به کشور انگلستان تکذیب شد.

به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی مجموعه «ساخت ایران»، چند روزی است در برخی محافل و سایتهای ضد نظام جمهوری اسلامی ایران خبری مبنی بر پناهندگی امین حیایی به کشور انگلستان شایع شده است. از این جهت روابط عمومی سریال «ساخت ایران» بر آن شد تا اذهان عمومی را نسبت به کذب بودن این خبر روشن سازد.

امین حیایی در حال حاضر در خارج از کشور مشغول بازی در ادامه مجموعه «ساخت ایران» است و هیچگونه تصمیمی مبنی بر ترک وطن ندارد.

این چندمین بار است که پس از شروع تولید این مجموعه شایعاتی دامنگیر اعضا میشود. با این اوصاف سریال به قوت خود ادامه دارد و سری سوم مجموعه نیز تا اواخر فروردین به بازار عرضه خواهد شد.

این مجموعه توسط محمد حسین لطیفی ساخته و در شبکه خانگی نمایش توزیع گردیده است.

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

اظهارنظر تکاندهنده ی پرستو صالحی از فساد در سینما؛ آن تهیه کننده گفت...

پرستو صالحی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون ظهر امروز در صفحه فیس بوک خود، نکته ی تکاندهنده از اظهار نظر غیراخلاقی یک تهیه کننده سینما سخن گفته است.
                به گزارش سرویس فرهنگ و هنر "انتخاب" ، وی که بیشتر مردم او را با سریال طنز "زیر آسمان شهر (2)" (ساخته مهران غفوریان) می شناسند، در صفحه فیس بوک خود نوشت:
                «اگه نگم دق میکنم!!!
                همش میگن چرا کم کاری؟ چرا نیستی؟ چرا مثله سابق پر کار نیستی؟ چرا؟ چرا؟ چرا؟
                من چه میدونم!
                کدوم بازیگریه که دلش نخواد بازی کنه؟ کدوم بازیگریه که دلش نخواد تو کارهای خوب ظاهر بشه؟ کدوم بازیگریه که دلش نخواد با آدمهای حرفه ای و درست درمون کار کنه؟ کدوم بازیگریه که دلش نخواد دیده بشه؟»
                پرستو صالحی در ادامه نوشته است: «دور از جون تهیه کنندگان و کارگردانان و هنرمندان فرهیخته کشورم که هممون میدونیم چه کسانی هستند و چه کسانی نیستند و فقط ادعا و اداشو دارن، به یک تهیه کننده سرشناسی از سره درد دل گفتم: دلم یه کار طولانی میخواد گفت: اونی ام که بهت کار طولانی بده حال طولانی میخواد، به قول مرحوم شکیبایی: وای...
                ولی من هنوز ایمان دارم که تو هنر مقدس هفتم، هستند انسانهایی که بی درخواست و نیاز و... فقط و فقط به کارشون فکر میکنن و بس و متاسفم از وجود کسانی که هنر پاک آریایی را رو با ناحیه ۱۰قدیم تهران اشتباه گرفتن...»

پرستو صالحی که متولد نهم آبان ماه ۱۳۵۶ است، اولین فعالیتش در حرفه ی تئاتر با نام نغمه های خورشید است و بعد از این کار در سریالی با نام محاکمه بازی کرده که یک کار تاریخی به کارگردانی حسن هدایت و بعد از آن در سه فیلم نود دقیقه ای که توسط سیما فیلم ساخته شده با نام های یک روز طولانی آبی و بعد از آن در سریال های عشق سالهای جنگ در کنار فرها جم ،تب ، مهر پنهان، همسفر، این زمینی ها، چشم هایش و در سری دوم زیر آسمان شهر ایفای نقش کرده . در فیلم سینمایی خانه ای بر روی آپ هم بازی کوتاهی ارائه کرده است.
                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

وی در عین حال خاطرنشان کرد: این فیلمها در تهران هنوز اکران میشود، البته یکسری اصلاحات در آنها صورت گرفته است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اولین اظهارنظر درباره حواشی اکران نوروزی، اظهار داشت: فیلم مستهجن در جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد.

به گزارش سینماپرس، سیدمحمد حسینی صبح امروز ـ 16 فروردین ماه ـ در حاشیه جلسه هیات دولت، در ارتباط با حاشیههای ایجاد شده در پی اکران دو فیلم «خصوصی» و «گشت ارشاد» با اشاره به مطالبی که درباره این فیلم مطرح شده است، گفت: به نظر میرسد در مورد این دو فیلم، مقداری اغراق شده است و برای برخی با توجه به صحبتهایی که مطرح شده است در مورد این دو فیلم برداشتهای نادرستی به وجود آمده بود.

وزیر ارشاد که در جمع خبرنگاران سخن میگفت ادامه داد: برخی با توجه به صحبتهایی که مطرح شده بود برداشتهای نادرستی داشتند و عنوان فیلم مستهجن را به کار برده بودند در حالی که فیلم مستهجن در جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد.

وی در عین حال خاطرنشان کرد: این فیلمها در تهران هنوز اکران میشود، البته یکسری اصلاحات در آنها صورت گرفته است.

سید محمد حسینی با اشاره به فیلمهای که حواشی برای آنها بوجود آمده است، گفت: اینگونه نیست که بگوییم مشکلی نبوده است و مشکلی در آنها نیست ولی یکباره در مورد آنها سروصداهایی ایجاد شد و مبالغه صورت گرفت این در حالی است که در گذشته ما فیلمهایی را داشتهایم که از این دو فیلم هم مشکل بیشتری داشتند.

وزیر ارشاد در عین حال گفت: برخی حساسیتهایی دارند و ما بنا نداریم که مقابله کنیم بنابراین سکوت کردیم و گذاشتیم که برخی از افراد خود این دو فیلم را ببینند بنابراین روزی هم که عدهای در برابر وزارت ارشاد در مخالفت با این دو فیلم تجمع کردند، گفتیم که درها را باز بگذارید که این افراد بیایند داخل صحبت کنند و حتی اگر فیلم را ندیدهاند فیلم را ببینند.

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

کشاورز: دوست ندارم به دنیای بازیگری برگردم/روابط نامشروع در سینما زیاد شده است

خبرگزاری فارس: محمدعلی کشاورز گفت: پیشنهاد بازی زیاد دارم اما دوست ندارم به دنیای بازیگری برگردم، به دلیل اینکه سناریوها خیلی بد شده و روابط نامشروع هم در آن خیلی زیاد شده است. نمیخواهم آبروی 80 سالهام از بین برود.

گزارش تصويري مرتبط

-------------------------------
                    به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، عصر روز گذشته در بیمارستان آتیه تهران به ملاقات «محمدعلی کشاورز» بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون رفتیم تا از وضعیت و حال وی جویا شویم.
                    کشاورز بعد از عمل جراحی فمور (استخوان ران) در بخش سیسییو تحت مراقبت پزشکان است و حال عمومی وی هم رو به بهبود است.
                    در طول مدت کوتاهی که در اتاق این بازیگر بودیم، گفتوگوی کوتاهی با وی انجام دادیم که از نظر میگذرد:

* ۸ ماه است که درگیر بیماری هستم

** استاد حالتان چطور است؟

- پا و لگن خاصرهام شکسته است و ۸ ماه است که درگیر این بیماری هستم و مدام از خانه به بیمارستان میروم.

* بیشتر اوقات کتاب ادبی مملکتمان را مطالعه میکنم

** با توجه به خانهنشینی، روزها را چگونه سپری میکنید؟

- بیشتر اوقات کتابهای ادبی مملکتمان را مطالعه میکنم. اگر بچههای ما ادبیات این مملکت را خوب بشناسند، میتوانند سوژههای بسیار خوبی را دستمایه کار خود قرار دهند، ما سوژههای عالی زیادی داریم.

* دوست ندارم به دنیای بازیگری برگردم

** آقای کشاورز این روزها پیشنهاد بازیگری هم دارید؟ آیا دوست دارید دوباره در صحنه تئاتر یا جلوی دوربین سینما و تلویزیون قرار بگیرید؟

- پیشنهاد بازی زیاد دارم اما دوست ندارم به دنیای بازیگری برگردم، اول به دلیل اینکه سناریوها خیلی بد است و ثانیاً روابط نامشروع هم در آن خیلی زیاد شده است و من که هشتاد سال سالم زندگی و آبرو کسب کردم، نمیخواهم آبرویی که در سینما دارم، از بین برود.

* خاطرات بسیار خوبی از «پدرسالار» دارم

** آقای کشاورز در حال حاضر سریال «پدر سالار» در حال پخش است، خاطرهای از این سریال دارید؟

- خاطرات بسیار خوبی از این سریال دارم، «اکبر خواجویی» خیلی کارگردان خوب و بچه نجیب و نازنینی بود و در نهایت حق همه بازیگران را هم داد اما این روزها هرکسی سناریویی دارد، پول و حقشان را نمیدهند.

* اکبر عبدی حق خود را از سینما میگیرد!

** آقای «اکبر عبدی» هم در این زمینه خیلی گلایه داشت، نظر شما چیست؟

- «اکبر عبدی» حق خود را از سینما میگیرد (خنده)، یک مقدار تقصیر خودش است. خیلی از جوانها هم دودی شدهاند، در صورتی که زمان قدیم خیلیها سیگار هم نمیکشیدند.

* امیدوارم باندبازی در جامعه کمتر شود

** استاد پیامی برای مردم دارید؟

- امیدوارم مردم دروغ نگویند و باندبازی هم نکنند.

* قبل از انقلاب با آنتونی کوئین در تهران بازی کردم که کلی سر و صدا کرد

** آقای کشاورز تاکنون با کدام کارگردان کار نکردهاید و دوست داشتید کار کنید؟

- نه، خوشبختانه با اکثر کارگردانها کار کردم. قبل از انقلاب در تهران با آنتونی کوئین کار کردم که خیلی سر و صدا کرد و در کنار آن با عباس کیارستمی و سایرین هم کار کردهام که همگی خوب بودند.

* امیدوارم مردم باسواد، بانشاط، سرافراز و سربلند باشند

** استاد کشاورز مردم خیلی جویای احوال شما هستند، برای آنها صحبتی دارید؟

- آرزو دارم مردم ما همیشه سرافراز، سربلند، باسواد و بانشاط باشند. مردم ما بهترین مردمان دنیا هستند. باور کنید مردمی به خوبی مردم ما نیست، هیچ جا مثل این مردم را نداریم.

** استاد امیدواریم زودتر بهتر شوید و شما را در صحنه تئاتر و جلوی دوربین ببینیم. سینما به پیشکسوتانی مثل شما احتیاج دارد.

- ما دیگر رفتیم، دنیا برای شما جوانهاست...

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

بستری شدن یک بازیگر به دلیل رژیم غذایی سنگین

بانی فیلم نوشت:
                      رضا داودنژاد بازیگر سینما و تلویزیون شنبه شب هفته جاری به دلیل ضعف ناشی از رژیم سنگین غذایی در بیمارستان لاله بستری شده است.

با توجه به مشکل پیش آمده برای این بازیگر و به تشخیص دکتر متخصص، داودنژاد چند روزی را در این بیمارستان تحت نظر خواهد بود.مجموعه تلویزیونی «فراموشی» با بازی این بازیگر چندی پیش از شبکه تهران در حال پخش بود.

داودنژاد همچنین اواخر سال گذشته در مقابل دوربین «کلاس هنرپیشگی» به کارگردانی پدرش ایفای نقش کرد که این فیلم نیز قرار است در سال جاری به نمایش عمومی درآید.

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

«گیتی خامنه» در آمریکا فیلم ساخت

فرهنگی - مجری قدیمی برنامه های کودک تلویزیون، مجموعه «آبیتر از آسمان» را در آمریکا تصویربرداری کرد.

به گزارش فارس، «آبی تر از آسمان» عنوان مجموعه ای است که در 4 قسمت به زندگی 4 انسانی میپردازد که با طی کردن شرایطی خاص، دچار تغییرات شگرفی شده اند.

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

کافه شهاب حسینی پلمپ شد

تماشا نوشت:

«کافه هنر» متعلق به شهاب حسینی واقع در لواسان است که پلمپ شده است. این کافه توسط تعزیرات حکومتی شهرستان شمیرانات به علت آنچه تخلف ذکر شده بسته شد و اشارهای به نوع تخلف صورت گرفته نشده است.

پریچهر حسینی همسر شهاب حسینی ضمن تایید این خبر توضیح داد: «مشکل پیش آمده تنها یک مساله کوچک اداری است و قطعا به زودی برطرف خواهد شد.

همسر این ستاره سینما همچنین توضیح داد: «کافه ما محیطی خانودگی دارد و من به همراه دو فرزندم بیشتر وقتها آنجا هستم. امیدورام این مشکل کوچک اداری باعث ایجاد سوءتفاهم دیگری درباره کافه هنر نشود.»

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

حامد بهداد امشب به «هفت» می آید

امشب حامد بهداد به عنوان بازیگر هفته به «هفت» آمده و پاسخگوی سوالات فریدون جیرانی خواهد بود.

به گزارش «کافه سینما» برنامه «هفت» امشب با بخش های ویژه ای برای «نارنجی پوش» و داریوش مهرجویی روی آنتن می رود.

در این برنامه مصاحبه با داریوش مهرجویی پخش خواهد شد. همچنین حامد بهداد به عنوان بازیگر هفته پاسخگوی سوالات فریدون جیرانی خواهد بود.

میهمان بعدی برنامه هفت علیرضا سجادپور رئیس اداره نظارات و ارزشیابی است. به گزارش کافه سینما سجادپور با حضور در برنامه «هفت» قرار است درباره وضعیت فعلی سینمای ایران و همچنین حواشی این روزها صحبت کند. «هفت» این هفته هم نقد فیلم ندارد.

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

داریوش مهرجویی به یابنده فیلمش جایزه میدهد!

داریوش مهرجویی با اشاره به ماجرای گم شدن یکی از فیلمهایش گفت که اگر کسی این فیلم را پیدا کند به او جایزه میدهم.

به گزارش خبرآنلاین،در برنامه هفت جمعه شب 8 اردیبهشت فریدون جیرانی گفت و گویش با این کارگردان 73 را ساله پخش کرد.

این گفت و گو به بهانه اکران فیلم نارنجی پوش انجام شده بود. مهرجویی که ساخت فیلمهایی چون «گاو»، «آقای هالو»، «دایره مینا» ،«اجاره نشینها» و «هامون» را در کارنامه کاری خود دارد، در بخشی از صحبتهایش به ماجرای ساخت فیلم «الموت» اشاره کرد و گفت که متاسفانه این فیلم در تلویزیون و در دفتر آقای گیویان گم شد.

مهرجویی که فیلم «الموت» را سال 1355 ساخته است، با اشاره به بازی عزتالله انتظامی در این فیلم گفت: «حدود دو سال برای ساخت فیلم«الموت» زحمت کشیدیم اما این فیلم ناپدید شد و ما هرچه پیگیری کردیم چیزی نیافتیم.»

کارگردان فیلم «سنتوری» ادامه داد: «همین جا میگویم اگر کسی این فیلم را پیدا کند به او یک جایزه خیلی خوب میدهم.»

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

نظر سید محمد خاتمی در مورد فیلم ده نمکی

- مسعود ده نمکی در برنامه تلویزیونی "هفت" حضور یافت و به سئوالات فریدون جیرانی پاسخ داد.

به گزارش انتخاب، وی با بیان اینکه "در دوران اصلاحات با ساخت فیلم فقر و فحشا" برخورد بدی شد" ، افزود: در حالی که این حرفها را خودشان هم مطرح می کردند، تا ما آمدیم این را در قالب یک فیلم مطرح کردیم داد و بیداد راه انداختند در حالی که رییس جمهور وقت (سید محمد خاتمی)، نظر دیگری داشت.

این کارگردان سینما، به "اعتراض یکی از علمای محترم" به فیلمش اشاره ای داشت و چنین گفت: ایشان گفتند که حرف های شما درست است اما نباید این مسائل را علناً مطرح کرد.

وی ادامه داد: اما جالب اینکه ایشان چندی پیش در تلویزیون و به بهانه انتقاد از دولت، نیم ساعت مسائل تندی در مورد فقر در کشور مطرح کرد.

این کارگردان در پاسخ به سئوالی در مورد "چرایی عدم حضور طیف های مختلف سینما در شورای عالی سینما" گفت: من همان موقع به دوستان گفتم که من در حد این مسائل نیستم، خودم را برای نمایندگی مجلس هم مناسب نمی بینم؛ حتی وقتی که از دولت به من زنگ زدند برای وزارت ارشاد من قبول نکردم.

نظر

در حال کار...
                                X