سینــــــما

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

نظر دختر اکبرعبدی درباره اخراجیها ۳

المیرا عبدی دختر اکبر عبدی بازیگر مطرح سینما در گفت وگویی با یکی از نشریات نظرخود را درباره سه گانه اخراجیها گفته است .

به گزارش پارس توریسم اودراین باره گفته : فیلم اخراجیها ۱را خیلی دوست داشتم ولی به نظرم اخراجیها ۲سطح پایین تری داشت .اخراجیها ۳را هم نمی خواهم بگویم ضعیف بود ولی من شخصا آن را خیلی نپسندیدم .

وی درادامه گفته :بیشتر لحظه هایی که بابا اکبر در آن حضور داشت را پسندیدم .فکر نمی کنم بازیگری وجودداشته باشد که بتواند جای اکبر عبدی را در سه گانه اخراجیها پر کند .
    to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

معتمد آریا:من به واسطه هنرمند بودن بايد معترض باشم

من 14 سالم بود كه نخواستم جلو يك فرد دولتي تئاتر اجرا كنم. اولين كاري كه كردم اين بود كه جلو هيچ مقام دولتياي تئاتر اجرا نكنم. هيچ وقت تئاتر مناسبتي كار نكردم. اين اتفاق بعدها هم افتاده است. هنگامي كه به كانادا رفته بودم وقتي يك فرد سلطنتي ميخواست تماشاگر باشد، روي صحنه نرفتم و نمايش يك شب تعطيل شد. اين شيوه نه در آن دوران و نه اكنون برايم فرقي نكرده، اين ديدگاه من است.
      قرار نيست چيزي را بپذيرم. من به واسطه هنرمند بودن بايد معترض باشم، اگر غير از اين باشد آدم نيستم. براي خودم ارزش قايل هستم. كسي حق ندارد به من جهت سياسي بدهد. من ارزشهاي فكري خودم را دارم كه هيچكدام نه عليه مردمم است و نه عليه مملكتم. من به خاطر كاري كه انجام ميدهم معروف ميشوم، نه به خاطر زيباييام، نه به خاطر هيجانهايي كه در مملكت ايجاد ميشود. من به خاطر اعتقادي كه به كارم دارم، معروف شدهام.

نظر

• آمن خادمی
        مدیر
        • Jan 2011
        • 5243

شمقدري:

زندانهاي ايران مانند هتل است...

معاون سينمايي گفت؛ زندانهاي ايران مانند هتل است. او حضور سجادپور در اوين را در راستاي پيگيريهاي وي براي آزادي آهنگراني و وفامهر عنوان كرد و گفت: بايد شرايطي را فراهم كنيم تا براي هنرمندان از قوانين ساده تر استفاده شود.

جواد شمقدري در جمع خبرنگاران به موضوعات مهمي اشاره كرد. او اطمينان داد كه زندانهاي ايران مانند هتل است و وضعيت بازداشتي ها در زندانها خوب است. وي همچنين پيشنهاد داد كه روزنامه نگاران از زندانها بازديد كنند. وي امكان ساخت فيلم براي زندانيان و نمايش فيلم براي آنها را دو پيشنهاد وزارت ارشاد براي زندانهاي كشور عنوان كرد.
        معاون سينمايي وزارت ارشاد با تاكيد بر نبود هيچ مشكلي براي عليرضا سجادپور، تاكيد كرد: آقاي سجادپور در اين مدت پيگير آزادي هنرمندان بازداشتي(پگاه آهنگراني و مرضيه وفامهر) بوده است. منتها اشكال او اين است كه موبايلش هميشه باز است. لذا وقتي موبايل او خاموش است؛ همه تعجب مي كنند.

نظر

• مجيد رادمنش
          مدیر (6)
          • Oct 2010
          • 4902

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
          شمقدري:

زندانهاي ايران مانند هتل است...

معاون سينمايي گفت؛ زندانهاي ايران مانند هتل است. او حضور سجادپور در اوين را در راستاي پيگيريهاي وي براي آزادي آهنگراني و وفامهر عنوان كرد و گفت: بايد شرايطي را فراهم كنيم تا براي هنرمندان از قوانين ساده تر استفاده شود.

جواد شمقدري در جمع خبرنگاران به موضوعات مهمي اشاره كرد. او اطمينان داد كه زندانهاي ايران مانند هتل است و وضعيت بازداشتي ها در زندانها خوب است. وي همچنين پيشنهاد داد كه روزنامه نگاران از زندانها بازديد كنند. وي امكان ساخت فيلم براي زندانيان و نمايش فيلم براي آنها را دو پيشنهاد وزارت ارشاد براي زندانهاي كشور عنوان كرد.
          معاون سينمايي وزارت ارشاد با تاكيد بر نبود هيچ مشكلي براي عليرضا سجادپور، تاكيد كرد: آقاي سجادپور در اين مدت پيگير آزادي هنرمندان بازداشتي(پگاه آهنگراني و مرضيه وفامهر) بوده است. منتها اشكال او اين است كه موبايلش هميشه باز است. لذا وقتي موبايل او خاموش است؛ همه تعجب مي كنند.

4 امتیاز منفی به سرکار خانم آمن ، بدلیل انتشار مطلب فوق در تاپیک نامربوط !

تاپیک مربوطه: جک بگیم،..... بخندیم :d:d:d
          یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

تازه ترین حرفهای آزیتا حاجیان در باره دو دخترش و همسر دومش

آزیتا حاجیان در گفت وگو با مجله زندگی ایرانی مسائلی را درباره سینمای ایران،دو فرزند و همسرکنونی اش مطرح کرده است.

بخشهایی از سخنان آزیتا حاجیان را که سایت پارسینه آن راتلخیص کرده است بخوانید:

*متاسفانه الان در سینما دچار جمال گرایی مطلق شده ایم.این کار سینما را کم کم به ورطه نابودی می کشاند .

* شروع جمال گرایی در فیلم عروس بود که با توفیقی چشمگیر روبرو شد.فکرش را بکنید آن زمان یک نفر بود که فقط و فقط به خاطر زیبایی خانم کریمی 15 بار این فیلم را در سینما به تماشا نشسته بود.من منکر زیبایی ستاره های سینما نیستم اما این دلیل نمی شود آن بازیگری که زیبا نیست به سینما راه پیدا نکند.

*عاطفه نوری بازیگر بسیار خوبی است و بازی اش در سریال آقای تبریزی خیره کننده بود،یا خانم بادران که بازی قوی او را در فیلم آژانس شیشه ای در ذهن داریم.خوب اینها مگر بازیگران بدی بودند؟ نه! اما به خاطر موج جمال گرایی سینما مجبور شدند دست به عمل های زیبایی بزنند تا در سینما بمانند.البته وقتی فیلم هایی مثل جدایی نادر از سیمین ساخته می شود مشخص است که سینما کم کم به سمت جمال گرایی عمقی پیش می رود و این بسیار خوب است.

* واقعا دیگر انرژی کار کردن ندارم. در ممالک دیگر برای کار فرهنگی مثل تئاتر ارزش زیادی قائل اند و با کسانی که در این حوزه فعالیت می کنند بسیار با احترام برخورد می شود اما متاسفانه در کشور ما این طور نیست و برای به صحنه بردن هر نمایش باید از صد نفر اجازه بگیری و ناز صد نفر را بخری تا بتوانی کار کنی!

*دخترم مهراوه در دوران کودکی خیلی بچه آرامی بود و کارهایش را خودش انجام می داد و به اصطلاح از کودکی به نوعی روی پای خودش بود. آنقدر خوب درس می خواند که من از کلاس سوم نمی فهمیدم چه زمانی امتحان دارد، همیشه نمره هایش در اکثر درس ها بیست بود و هر وقت هم به مدرسه مراجعه می کردم اولیای مدرسه مرتب از او تمجید می کردند.

*اما دختر دیگرم ملیکا بر عکس مهراوه، دوران کودکی پرجنب و جوشی داشت و به اصطلاح شیطون بود . در چهار چوب کلاس قرار نمی گرفت و در نتیجه بعضی اوقات با معلم ها بحث می کرد .یک بار رفتم مدرسه برای رسیدگی به امور تحصیلی ملیکا که یکی از معلم ها داشت از دست او گریه می کرد و می گفت ملیکا سر کلاس از من ایراد می گیرد که:خانم شما دارید شعر را اشتباه می خوانید ،چهار چوب های مو جود در مدرسه ملیکا را اذیت می کرد و مدام دوست داشت از این چهار چوب ها خارج شود،الان هم که با هم صحبت می کنیم به من می گوید اگر بچه دار شوم خودم بهش درس می دهم .

*همسرم آقای هراتی در سال 1356 هم دانشگاهی من در دانشگده هنرهای دراماتیک بودند،ایشان طراح صحنه تئاتر هستند و در یکی از نمایش ها که من نقش ژاندارک را بر عهده داشتم به عنوان طراح صحنه در کنار گروه حضور داشتند.ایشان با یکی از دوستان خوب من که هم دانشگاهی ما بود ازدواج کردند و به خارج از کشور مهاجرت کردند،اما متاسفانه همسر ایشان بر اثر بیماری از دنیا رفتند و ایشان دوباره چند سال پیش به ایران بازگشتند.آقای هراتی علاوه بر اینکه رشته طراحی داخلی را در کانادا خوانده اند،فارغ التحصیل رشته معماری نیز هستند و به طور حرفه ای نقاشی می کنند.

* روحیات مهراوه و ملیکا با هم خیلی متفاوت است.بخشی از این تفاوت روحیات به تقسیم ژن برمی گردد، ملیکا یک سری از ژن ها را گرفته و مهراوه هم ژن های دیگری را، نمی توان گفت که ملیکا یا مهراوه صد درصد به من یا کاملا به پدرشان شبیه هستند.فکر می کنم این دو هم از من و هم از پدرشان خصوصیاتی در خود دارند و در اصل مخلوطی از ما دو هستند.البته روحیات انسان اکتسابی هم هست، مهراوه در دوره دیگری بزرگ شد، از یک سالگی تا هفت سالگی اش را در شرایط سخت تری سپری کرد، اما ملیکا دوره یک سالگی تا هفت سالگی اش را در شرایط آسوده تری گذراند بنابر این شاید ملیکا نسبت به دنیای پیرامونش خیلی احساس امنیت می کند و مهراوه سختی های دنیا را از همان بچگی تجربه کرده است.

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

رضا کیانیان از طلبگی پیش آقای خامنه ای تا...

به گزارش «24»، رضا کیانیان که علاوه بر بازیگری، دستی بر قلم و دوربین عکاسی هم دارد، خاطرات تلخ و شیرین بسیاری را در زندگی خود ثبت کرده و گاهی آنها را مکتوب هم کرده است. با این حال خاطره زیر که از دوران حضور او در مشهد است، تا کنون شاید کمتر منتشر یا بازخوانی شده باشد.
              «آن شب تا صبح نخوابیدم و با خودم عوالمی داشتم. صبح که شد، رفتم پیش آقای ابطحی و گفتم من نمیتوانم این کار را بکنم.»

به گزارش «24»، رضا کیانیان که علاوه بر بازیگری، دستی بر قلم و دوربین عکاسی هم دارد، خاطرات تلخ و شیرین بسیاری را در زندگی خود ثبت کرده و گاهی آنها را مکتوب هم کرده است. با این حال خاطره زیر که از دوران حضور او در مشهد است، تا کنون شاید کمتر منتشر یا بازخوانی شده باشد.

بنابراین گزارش وی درباره سالهای طلبگی در مشهد میگوید: «من یک دورهای درس طلبگی هم خواندهام. در مشهد میرفتم حوزه علمیه و پیش آقای ابطحی، آقای هاشمینژاد و آقای خامنهای درس میخواندم. درسهای مختلفی هم بود؛ مثلا درس تفسیر قرآن، در کنار این درسها کار تئاتر هم میکردم. مثلا یادم هست تئاتری اجرا کردیم به اسم «باران» درباره روحانیای که وقتی باران نمیبارد به صحرا میرود و دست به دعا بر میدارد و از خدا میخواهد که باران بفرستد. بعد هم باران میبارد. این از آن تئاترهایی بود که حتی آدمهای مذهبی مشهد هم برای دیدنش آمدند. متن این نمایشها را برادرم، داوود کیانیان، مینوشت. یادم هست برای دیدن این تئاتر همیشه سالن شیر و خورشید مشهد شلوغ بود. همهجور آدمی برای دیدن این تئاتر آمده بودند. حتی طلبهها هم آمده بودند که این تئاتر را ببینند و خب، آن روزها برای یک طلبه رفتن به سالن تئاتر واقعا سنتشکنی بود. من هم تا وقتی که آقای ابطحی گفت فقط یک روز به مراسم عمامهگذاریات مانده، به این فکر نکرده بودم که بعدا باید چه کار بکنم.»

بنابراین گزارش، وی ادامه می دهد: « آن شب تا صبح نخوابیدم و با خودم عوالمی داشتم. صبح که شد، رفتم پیش آقای ابطحی و گفتم من نمیتوانم این کار را بکنم. گفت چرا؟ گفتم چون اگر عمامه روی سرم بگذارم، دیگر نمیتوانم بروم تئاتر ببینم، چه رسد به این که در تئاتر بازی کنم. سینما هم نمیتوانم بروم. آن روزها «جامع المقدمات» را تمام کرده بودم و داشتم کتابهای بعدی را میخواندم. تشخیص داده بودند که درسهایم را خوب میخوانم و به این نتیجه رسیده بودند که طلبه کوچکی هستم و اگر عمامه بگذارم خوب است. دلیلش هم این بود که جزء بهترین شاگردهای آقای ابطحی بودم. یادم هست که تقریبا همه هم دورههای ما عمامه گذاشتند؛ مثلا آقای راستگو که سالهای سال در تلویزیون برنامه اجرا میکردند. یعنی همزمان با این که درسهای دبیرستان را میخواندم، طلبه حوزه علمیه هم بودم و تازه در گروه تئاتر برادرم هم کار میکردم. خطابه را هم یاد گرفته بودم، بلد بودم روی منبر بروم و حرف بزنم؛ حتی قبل از این که درس را شروع کنم، بهخاطر کار تئاتر حرف زدن، یا درستترش را بگویم خوب حرف زدن را یاد گرفته بودم.»

به گزارش «24»، کیانیان که در سال چهارم دبیرستان با گریم خود با پنبه و پوشیدن عبا و دشداشه، به جای روضهخوان جلسه ماهانه مادر، روی منبر هم نشسته درباره، روضه خوانی میگوید: «همیشه از بخش روضه خواندن ناتوان بودهام، روضهخواندن نیاز دارد به آشنایی با موسیقی و روضهخوانهای حرفهای معمولا در دستگاههای موسیقی میخوانند. مشکل اینجاست که من هیچوقت موسیقی را یاد نگرفتهام و کسی که میخواهد روضه بخواند، باید سررشتهای از موسیقی هم داشت باشد. این را هم بگویم که خیلی از روضهخوانها شاید به طور جدی با موسیقی آشنا نباشند و حتی ممکن است ظاهرا دستگاههای موسیقی را هم نشناسد، ولی سالهای سال است که دارند در دستگاههای موسیقی و گوشههای مختلفش میخوانند.»

نظر

• آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

8 فیلم میلیارد دلاری تاریخ سینما....

تاکنون تنها هشت فیلم توانستهاند در بازار جهانی از مرز یک میلیارد دلار فروش عبور کنند و «دزدان دریایی کارائیب: روی امواج بیگانه» عضو تازه باشگاه میلیارد دلاریها است.

«آواتار» (2.8 میلیارد دلار)

در ماهها و هفتههای منتهی به اکران «آواتار» خیلیها میگفتند امکان ندارد فیلم استودیو فاکس بتواند همه رکوردها را بکشند، اما هیچ وقت جیمز کامرون را دست کم نگیرید. «آواتار» در بازار بینالمللی به فروش خیرهکننده 2.02 میلیارد دلار دست پیدا کرد و در آمریکای شمالی هم 760.5 میلیون دلار فروخت و رکوردهای قبلی را که در اختیار «تایتانیک» به کارگردانی خود کامرون بود، جابجا کرد.

«تایتانیک» (1.8 میلیارد دلار)

مانند «آواتار» خیلیها به «تایتانیک» امیدوار نبودند. حتی خود استودیو فاکس آنقدر نگران سرنوشت تجاری فیلم بود که برای ساخت آن با پارامونت شریک شد. «تایتانیک» دسامبر 1997 اکران شد، بعد چند جایزه اسکار گرفت و 9 ماه هم در آمریکای شمالی روی پرده بود. فیلم در نهایت در ایالات متحده و کانادا 600.8 میلیون دلار و در سطح بینالمللی 1.2 میلیارد دلار به دست آورد.

«ارباب حلقهها: بازگشت پادشاه» (1.12 میلیارد دلار)

سومین فیلم سهگانه محبوب «ارباب حلقهها» برگ برنده پیتر جکسون و استودیو نیولاین شد. «بازگشت پادشاه» سال 2003 اکران شد و 377 میلیون دلار در بازار داخلی و 742.1 میلیون دلار در سطح بینالمللی فروخت و بعد هم کلی جایزه اسکار گرفت. برای همین عجیب نیست جکسون با ساخت دو فیلم «هابیت» این مجموعه را ادامه میدهد.

«دزدان دریایی کارائیب: سینه مرد مرده» (1.07 میلیارد دلار)

دومین فیلم مجموعه موفق استودیو دیسنی سال 2006 اکران شد و 423.3 میلیون دلار در آمریکای شمالی و 642.9 میلیون دلار در سطح بینالمللی فروش داشت. منتقدان فیلم را کوبیدند، اما تماشاگران توجهی نکردند و همچنان به جانی دپ و گور وربینسکی کارگردان این سری فیلمها وفادار ماندند.

«داستان اسباببازی 3» (1.06 میلیارد دلار)

سومین فیلم مجموعه انیمیشن موفق استودیو دیسنی و پیکسار ژوئن 2010 به سینماها آمد و 415 میلیون دلار در ایالات متحده و کانادا و 648.2 میلیون دلار در سطح بینالمللی به دست آورد. «داستان اسباببازی 3» هم اسکار بهترین فیلم بلند انیمیشن را گرفت و هم جایزه گلدن گلوب را دریافت کرد.

«آلیس در سرزمین عجایب» (1.02 میلیارد دلار)

همکاری جدید تیم برتن، جانی دپ و هلنا بونهام کارتر در آمریکای شمالی 334.2 میلیون دلار و در بازار بینالمللی 690.1 میلیون دلار فروخت. میا واسیکووسکا و آن هاتاوی دیگر بازیگران این فیلم هستند.

«دزدان دریایی کارائیب: روی امواج بیگانه» (1.01 میلیارد دلار)

فیلم جدید مجموعه موفق «دزدان دریایی کارائیب» از 20 مه اکران شده و هنوز روی پرده سینماهاست. «روی امواج بیگانه» تا هفتم ژوئیه در آمریکا 235.2 میلیون دلار و در بازار بینالمللی 778.9 میلیون دلار فروش داشته و فعلا هفتمین فیلم پرفروش تاریخ سینما در سطح جهانی است.

«شوالیه تاریکی» (1.002 میلیارد دلار)

فیلم کریستوفر نولان تنها فیلم ابرقهرمانی باشگاه میلیارد دلاریهاست. «شوالیه تاریکی» با بازی کریستین بیل و هیث لجر 533.3 میلیون دلار در ایالات متحده و کانادا و 468.6 میلیون دلار در بازار بینالمللی فروخت.

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

براي حمايت از فيلم اينجا بدون من؛

معتمد آريا به سينما آفريقا مي رود

معتمد آريا روز پنجشنبه 20 مرداد ماه با حضور در بين مخاطبان سينما آفريقا، فيلم اينجا بدون من را همراه با آنها تماشا ميكند.

ایلنا: فاطمه معتمدآريا بازيگر فيلم اينجا بدون من براي حمايت از اين فيلم روز پنجشنبه 20 مرداد ماه به سينما آفريقا ميرود.
                  سعيد خاني مدير پخش فيلم اينجا بدون من به كار گرداني بهرام توكلي؛ با اعلام اين مطلب افزود: معتمد آريا روز پنجشنبه 20 مرداد ماه با حضور در بين مخاطبان سينما آفريقا فيلم را همراه با آنها تماشا ميكند.

وي ادامه داد: همچنين مراسم افطار با تماشگران روزهدار ماه رمضان هر روز و همزمان با زمان افطار در سينما آفريقا برگزار ميشود و به احتمال فراوان معتمدآريا در روز پنجشنبه در اين مراسم افطار حضور پيدا ميكند.
                  فيلم اينجا بدون من به كارگرداني بهرام توكلي و با حضور پارسا پيروزفر، نگار جواهريان، صابر ابر و فاطمه معتمدآريا در سينماهاي سراسر كشور به نمايش درآمده و با استقبال خوبي مواجه شده است.

نظر

• آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

گلایه اکبر عبدی از ده نمکی

فرهنگی - عبدی میگوید: در «اخراجیها۳» نیز دیدم چه من باشم و چه نباشم از صحنهها و اضافات «اخراجیها۱» استفاده میکنند و یک «بایرام لودر» میسازند. من نیز گفتم میروم تا چندرغاز بگیرم. فقط به خاطر پول رفتم و در کل طی چهار جلسه فیلمبرداری در این فیلم حضور داشتم.

به گزارش شبکه ایران اکبر عبدی کمدین دوست داشتنی ایرانی که در سطحی ترین آثار سینمایی هم حد بالایی از توانایی های خود در ارائه تیپیک شخصیتهای طناز را ارائه می دهد به تازگی در گفت گویی صحبتهای صریحی درباره سری «اخراجی ها» بیان کرده و از این مساله سخن گفته که از قسمت دوم این سری به بعد باندبازی یکی از بازیگران و مافیایی که وی در پشت صحنه به وجود آورده بود باعث ناراحتی عبدی و دیگر بازیگرانی شده است که در باند بازیگر معروف حضور نداشتهاند! هرچند عبدی نامی از بازیگر موردنظر نبرده است اما کیست که نداند منظور وی همان بازیگری است که به کارچاقکن سینمای ایران معروف شده و حتی برنامه «خنده بازار» هم تیپی کاریکاتوری از وی را به مخاطبان ارائه داده است. بخشهایی از گفته های عبدی را به نقل از مجله خانه آرمانی میخوانید:

از اواسط قسمت دوم همه چیز عوض شد

شروع کار من با «اخراجی ها» به واسطه آقای کاسه ساز تهیه کننده کار بود. ایشان لطف کردند و فیلمنامه را پیشنهاد دادند و من نیز بازی کردم. همه چیز خوب بود و از حضورم در این گروه راضی بودم. برای همین در «اخراجی ها۲» هم حضور یافتم ولی از اواسط این قسمت همه چیز عوض شد و آقای دهنمکی تحتتاثیر یکی از بازیگران قرار گرفت. اتفاقات دیگری افتاد و همه چیز شد مافیابازی که اصلا دوست ندارم راجع به آن صحبت کنم چون خاطرات خوبی را برایم یادآوری نمیکند.

رفتم تا چندرغاز گیرم بیاید

در «اخراجیها۳» نیز دیدم چه من باشم و چه نباشم از صحنه ها و اضافات «اخراجیها۱» استفاده میکنند و یک «بایرام لودر» میسازند. من نیز گفتم میروم تا چندرغاز بگیرم. فقط به خاطر پول رفتم و در کل طی چهار جلسه فیلمبرداری در این فیلم حضور داشتم.

سوژه هواپیماربایی از من بود!

در «اخراجیها۲» وقتی فیلمنامه را با دهنمکی مرور میکردیم به او پیشنهاد دادم که برای جذاب شدن داستان بخش خانوادگی آن را پررنگ کند و سوژه هواپیماربایی را به او دادم ولی ایشان هیچ وقت به این موضوع اشاره نکرد.

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

کدام کشورها مشتری سریالهای ایرانی هستند؟

برنامه های مذکور به صورت دوبله یا زیرنویس انگلیسی در ماههای خرداد و تیر سال جاری فرستاده شدهاند. فهرست اسامی برنامههای ارسالی به شبکه های تلویزیونی این شش کشور به این شرح است: دانمارک: 8 فیلم سینمایی چهره به چهره، مانگرو، پشت پرده مه، اتوبوس شب، اشک و سرما، آفتاب بر همه یکسان میتابد، مریم مقدس، ساعت 25 و مستندهای ایران، ایران امروز و از پرسپولیس تا آکروپلیس.

گرجستان: سریالهای یوسف پیامبر، مریم مقدس و فیلمهای سینمایی پشت پرده مه، ساعت 25 و مستند ایران.

ارمنستان: سریال بشارت منجی، مستند ایران و فیلمهای سینمایی مانگرو، مکافات، تنهایی، آفتاب بر همه یکسان میتابد.

روسیه: فیلمهای سینمایی: ناشناس، پازل، اتوبوس شب، ماه منیر، به نام گل سرخ و هندوانه شب یلدا.

واتیکان: امین امام و یاران امام، زندگینامه امام خمینی (ره)، اندیشه یادگار، صحیفه سماحه الامامالخمینی.

مجارستان: سریالهای مریم مقدس، آشپزباشی و فیلمهای سینمایی اتوبوس شب، پشت پرده مه، قتل آنلاین و مستندهای ایران، ایران امروز، از پرسپولیس تا آکروپلیس.

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

«یک چهارشنبه معمولی» با هدیه تهرانی در پاریس

هدیه تهرانی در تازهترین فیلم حسن فتحی با عنوان «یک چهارشنبه معمولی» که در لوکیشنهایی واقع در فرانسه فیلمبرداری میشود، بازی خواهد کرد.

به گزارش سایت روزنامه ایران، هدیه تهرانی در تازهترین فیلم حسن فتحی با عنوان «یک چهارشنبه معمولی» که در لوکیشنهایی واقع در فرانسه فیلمبرداری میشود، بازی خواهد کرد.
                        حسن فتحی فیلمسازی که بیش از هر چیز به واسطه توانایی فراوانی که در دیالوگنویسی دارد، شهره است بعد از ساخت سریال «در مسیر زایندهرود» مترصد این بود که فیلم سینمایی مرتبط با ماجرای دزدان دریای عدن را بسازد، اما عدم دریافت حمایت مالی برای ساخت این پروژه موجب شد او به سراغ ساخت فیلمی دیگر با عنوان «یک چهارشنبه معمولی» برود.

فیلمی که بخش عمده فیلمبرداری آن بناست در کشور فرانسه انجام شده و فتحی بیشتر بازیگران خود را هم از میان بازیگران غیرایرانی انتخاب کرده است.

در این میان فتحی به انتخاب یک بازیگر زن ایرانی هم برای حضور در این پروژه علاقه نشان داده که این بازیگر هم کسی نیست بجز هدیه تهرانی که به تازگی نیز خبر حضورش در «پل چوبی» مطرح شد.

این فیلم در سه روز آینده در پاریس کلید خواهد خورد در حالی که محمود کلاری مدیریت فیلمبرداری این اثر را برعهده خواهد داشت.

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

هالیوود فیلم "آمنه" را می سازد

آمنه بهرامی قربانی اسیدپاشی از برنامه های آیندهاش برای زندگی، نقاشی و گرافیک و حتی بازی در هالیوود گفت.

به گزارش آفتاب، آمنه بهرامی که گفتوگوی مفصلی با سایت قانون داشت از همه رسانه ها و خبرنگاران به دلیل یاری رساندن به او در رسیدن به آنچه حق خود می دانست تشکر کرد و گفت: «وکیل واقعی من خبرنگاران بودند.»

آمنه بهرامی گفت: «بر اساس کتابم به نام «چشم در برابر چشم» که به آلمانی چاپ شده است پیشنهاد ساخت فیلمی از هالیوود دارم که به زودی در مورد آن با تهیه کننده آمریکایی مذاکره خواهم کردم.»

آمنه از کاندیدا شدنش برای دریافت جایزه بردباری و عدم خشونتِ یونسکو خبر داد.

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

نیکی کریمی مهمان این هفته "هفت"

نیکی کریمی جمعه شب برای نقد و بررسی فیلم سینمایی "سوت پایان" به برنامه زنده "هفت" میرود.

به گزارش مهر، در برنامه جمعه 21 مردادماه آتیلا پسیانی بازیگر فیلم تازه کریمی، همراه این بازیگر و کارگردان به "هفت" میرود تا در حضور مسعود فراستی منتقد برنامه "سوت پایان" نقد و بررسی شود.

برنامه "هفت" این هفته ساعت 12:30 و با یک ساعت و نیم تاخیر روی آنتن شبکه سه میرود. فیلم سینمایی "سوت پایان" با بازی شهاب حسینی، نیکی کریمی، هستی مهدویفر، اشکان خطیبی، غزاله رشیدی و... داستان دختری است که مادرش محکوم به اعدام شده و....

نیکی کریمی فیلمهای سینمایی "یک شب" و "چند روز بعد" را کارگردانی کرده است.

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

«ورود آقایان ممنوع» 4 و نیم میلیارد را رد کرد

«ورود آقایان ممنوع» تا به امروز ـ21 مرداد ماه ـ به فروش 4 میلیارد و 60 میلیون تومانی دست یافته است.

به گزارش ایسنا، علی سرتیپی مدیر عامل فیلمیران، ضمن این که استقبال مردم از «ورود آقایان ممنوع» در طرح ویژه اکران ماه مبارک رمضان را کم سابقه دانست، توضیح داد: «ورود آقایان ممنوع» به کارگردانی رامبد جوان اکنون در تهران به فروش 2 میلیارد و 540 میلیون تومان رسیده است.

همچنین این فیلم در شهرستانها فروش معادل 1 میلیارد و 520 میلیون تومان داشته است.

سرتیپی همچنین دربارهی فروش «سیزده 59» که در تهران 6 سینما در اختیار دارد گفت: این فیلم به فروش 195 میلیون تومان رسیده و در شهرستانها فروش 110 میلیون تومانی داشته است.

مدیر عالم فیلمیران از استقبال بینظیر از اکران دوم «جدایی نادر از سیمین» نیز خبر داد و افزود:«جدایی نادر از سیمین» که بر پردهی سینماهای «عصر جدید » و «ایران » رفته است هر شب فروش 900 هزار تومان را تجربه کرده است.

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
                                گلایه اکبر عبدی از ده نمکی

فرهنگی - عبدی میگوید: در «اخراجیها۳» نیز دیدم چه من باشم و چه نباشم از صحنهها و اضافات «اخراجیها۱» استفاده میکنند و یک «بایرام لودر» میسازند. من نیز گفتم میروم تا چندرغاز بگیرم. فقط به خاطر پول رفتم و در کل طی چهار جلسه فیلمبرداری در این فیلم حضور داشتم.

به گزارش شبکه ایران اکبر عبدی کمدین دوست داشتنی ایرانی که در سطحی ترین آثار سینمایی هم حد بالایی از توانایی های خود در ارائه تیپیک شخصیتهای طناز را ارائه می دهد به تازگی در گفت گویی صحبتهای صریحی درباره سری «اخراجی ها» بیان کرده و از این مساله سخن گفته که از قسمت دوم این سری به بعد باندبازی یکی از بازیگران و مافیایی که وی در پشت صحنه به وجود آورده بود باعث ناراحتی عبدی و دیگر بازیگرانی شده است که در باند بازیگر معروف حضور نداشتهاند! هرچند عبدی نامی از بازیگر موردنظر نبرده است اما کیست که نداند منظور وی همان بازیگری است که به کارچاقکن سینمای ایران معروف شده و حتی برنامه «خنده بازار» هم تیپی کاریکاتوری از وی را به مخاطبان ارائه داده است. بخشهایی از گفته های عبدی را به نقل از مجله خانه آرمانی میخوانید:

از اواسط قسمت دوم همه چیز عوض شد

شروع کار من با «اخراجی ها» به واسطه آقای کاسه ساز تهیه کننده کار بود. ایشان لطف کردند و فیلمنامه را پیشنهاد دادند و من نیز بازی کردم. همه چیز خوب بود و از حضورم در این گروه راضی بودم. برای همین در «اخراجی ها۲» هم حضور یافتم ولی از اواسط این قسمت همه چیز عوض شد و آقای دهنمکی تحتتاثیر یکی از بازیگران قرار گرفت. اتفاقات دیگری افتاد و همه چیز شد مافیابازی که اصلا دوست ندارم راجع به آن صحبت کنم چون خاطرات خوبی را برایم یادآوری نمیکند.

رفتم تا چندرغاز گیرم بیاید

در «اخراجیها۳» نیز دیدم چه من باشم و چه نباشم از صحنه ها و اضافات «اخراجیها۱» استفاده میکنند و یک «بایرام لودر» میسازند. من نیز گفتم میروم تا چندرغاز بگیرم. فقط به خاطر پول رفتم و در کل طی چهار جلسه فیلمبرداری در این فیلم حضور داشتم.

سوژه هواپیماربایی از من بود!

در «اخراجیها۲» وقتی فیلمنامه را با دهنمکی مرور میکردیم به او پیشنهاد دادم که برای جذاب شدن داستان بخش خانوادگی آن را پررنگ کند و سوژه هواپیماربایی را به او دادم ولی ایشان هیچ وقت به این موضوع اشاره نکرد.
                                ده نمکی به انتقادات اخیر اکبر عبدی واکنش نشان داد

مسعود ده نمکی در بخشهایی از گفت وگوی خود با روزنامه تماشا به انتقادات اخیر اکبر عبدی پاسخ داد .

ده نمکی گفت : به نفع اکبر عبدی نیست که بخواهم به اظهارات او جواب بدهم وبهتراست دراین زمینه چیزی نگویم .

نظر

در حال کار...
                                X