سینــــــما

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سرداربورسی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 458

چه کسی استعداد «مستر بین» را کشف کرد؟

برای اولین بار رادنی اتکینسن، برادر بزرگتر روآن اتکینسن یا همان «مستر بین» معروف استعداد طنز او را کشف کرد.

موفقیت عظیم در شبکههای تلویزیونی سراسر دنیا، جوایز مختلف و دو فیلم سینمایی و یک سریال کارتونی نشان میدهد «مستر بین» یکی از موفقترین شخصیتهای دنیای کمدی است.

تا امروز همه این موفقیت را حاصل همکاری روآن اتکینسن و ریچارد کرتیس، نویسنده متنهای «مستر بین» می​دانستند اما رادنی اتکینسن، برادر بزرگتر روآن در گفتوگویی اعلام کرده که او برای اولین بار پتانسیلهای برادرش را کشف میکند.

رادنی گفت: «سالها زحمت کشیدم تا روآن شخصیت بین را جدی گرفت، مردی که روی نیمکت پارک غذا میخورد و پتانسل تبدیل شدن به یک شخصیت جهانی را داشت.»

او افزود: «اوایل دهه 1970 بود و من آن موقع به عنوان استاد به دانشجویان دانشگاه ماینز در آلمان کمدی بریتانیا را درس میدادم. آن زمان به نظرم رسید که استفاده از کمدی بیکلام می تواند شیوه کمک آموزشی خوبی برای دانشجویان باشد. آنها باید برای نمایش کمدی نقد مینوشتند و اجرای بیکلام نیاز آنها به دانش زبان انگلیسی را رفع میکرد. نتیجه این کار یک موفقیت بزرگ در آموزش بود.»

برادر بزرگ «مستر بین» در ادامه گفت: «سرشت جهانی کمدی بیکلام و جذابیت جهانی آن امری مسلم بوده و هست و روآن همان سالها چنین شخصیتی خلق کرده بود.» اما روآن اتکینسن چندان به شخصیت مخلوق خود اعتماد نداشت. رادنی درمورد پتانسیلهای این شخصیت بارها با او صحبت میکند اما پاسخ روآن «غرولندهای زیرلبی» معروف مستر بین بود.

رادنی اتکینسن، برادر بزرگ مستر بین

در هر حال به نظر میرسد صحبتهای برادر بزرگتر روی روآن تاثیر میگذارد، اولین قسمت سریال «مستر بین» سال 1990 پخش شد و پخش آن تا سال 1995 ادامه داشت و هرقسمت آن را 18 میلیون نفر تماشا میکردند.

رادنی اتکینسن که استاد دانشگاه است و مقالات گستردهای در زمینه اقتصاد و سیاست منتشر کرده متولد 1948 است و روآن پنج سال از او کوچکتر است. او در خاتمه گفت: «نمیدانم نتیجه نصایح من بود یا تصمیم خود روآن اما بالاخره این شخصیت را جدی گرفت. در هر حال او که تشکری از من نکرد!»
    ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
    نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• ماهور
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1239

بازیگر سریال «لاست» دستگیر شد

متیو فاکس بازیگر نقش جک شپرد در سریال «لاست» روز دوشنبه صبح به اتهام ضرب و شتم یک راننده زن اتوبوس بازداشت شد.
      فاکس برای فیلمبرداری «من، الکس کراس» براساس رمانی از جیمز پترسن در کلیولند به سر میبرد.

او صبح دوشنبه قصد داشت سوار اتوبوسی شود که با مخالفت راننده مواجه میشود. اتوبوس کرایه شده و فاکس جز مسافران آن نبوده است.
      چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
      گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• آمن خادمی
        مدیر
        • Jan 2011
        • 5243

«تایتانیک» دیگری در راه است

سریال کوتاه «تایتانیک: خون و فولاد» با بودجه 30 میلیون دلار تولید میشود و درک جاکوبی به جمع بازیگران آن اضافه شده است.

کریس ناث و نو کمپل هم برای بازی در این مجموعه وارد مذاکره شدهاند که کمپانی دِآنجلیس در ایتالیا تولید میکند.

جاکوبی که آخرین بار در فیلم موفق «گفتار پادشاه» دیده شده در «تایتانیک: خون و فولاد» نقش لرد ویلیام پیری را بازی میکند. او رئیس شرکت کشتیسازی هارلند و وولف است، کمپانی که کشتی نفرینشده تایتانیک را ساخت.

اگر ناث با تهیهکنندگان به توافق برسد در «تایتانیک: خون و فولاد» نقش جی.پی. مورگان را بازی میکند که بخشی از سرمایه ساخت کشتی را تامین میکند. نو کمپل هم در صورت موافقت نقش خبرنگاری را بازی میکند که اولین سفر کشتی را پوشش میدهد، سفری که دلایل پنهانی متعددی دارد.

این سریال کوتاه به ماجراهای پیش از به آب افتادن تایتانیک و غرق شدن آن میپردازد. گفته میشود «تایتانیک: خون و فولاد» ترکیبی از «داونتن اَبی» (با موضوع اختلاف طبقاتی) و «امپراتوری پیادهرو تختهکوب» (با موضوع زدوبندهای سیاستمداران و خلافکاران) است.
        to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

چرا «زندگی با چشمان بسته» مجوز اکران در شهرستان ندارد؟

سایت روزنامه ایران نوشت:

در حالی که اکران تازهترین فیلم رسول صدرعاملی از چهارشنبه در تهران آغاز شد، اما مسئله اینجاست که مجوز اکران این فیلم فقط و فقط برای سینماهای تهران صادر شده و پخش کننده این فیلم اجازه این کار را ندارد که آن را در شهرستانها اکران کند!

در سینماهای دنیا مرسوم است که برای فیلمهای مختلف درجه نمایش تعیین کرده و مثلا تماشای فیلمی را برای افراد زیر سیزده سال بدون همراهی والدین آنها ممنوع میکنند وگرنه سابقه نداشته که اجازه نمایش فیلمی را در یک شهر خاص صادر کرده و برای شهری دیگر آن را غیرقابل نمایش بدانند.

اینکه «زندگی با چشمان بسته» بعد از دو سال توقیفی اجازه نمایش پیدا میکند، هرچند از حسن نیت مسئولان اداره نظارت و ارزشیابی و به ویژه جناب علیرضا سجادپور حکایت دارد، اما اینکه برای فیلم تنها مجوز پخش در تهران صادر میشود هم از آن عجایبی است که احتمالا فقط در ایران روی می دهد.

به هر حال فیلمی که در داخل اکران می شود چه اکرانش سراسری باشد چه محدود بعد از مدتی رایت ویدیویی خود را به یکی از شرکتهای شبکه خانگی فروخته و دیویدی باکیفیت آن در اختیار مخاطبان قرار میگیرد و در اینجاست که تمام مخاطبان فارغ از اینکه در کدام شهر یا روستا زندگی میکنند قادر خواهند بود به تماشای فیلم بنشینند!

پس اینکه مجوز اکران فیلمی را محدود به شهرستان کنیم نه تنها باعث کاهش مخاطبان آن نخواهد شد که احتمالا حساسیتها را نسبت به آن بالاتر برده و باعث میشود نه فقط هنگام اکران فیلم در تهران ساکنان بسیاری از شهرهای دیگر برای تماشای آن به تهران بیایند که به نوبه خود موجب این میشود که استقبال مخاطبان از آن در هنگام پخش در شبکه نمایش خانگی نیز فوقالعاده باشد!

تازه در روزگار اخیر تهران به کلانشهری تبدیل شده که تنها درصد پایینی از ساکنان آن تهرانیان اصیل هستند و مابقی مهاجرانی هستند که از شهرهای دیگر به تهران آمده و در آن ساکن شده اند؛ چطور است که نمایش فیلمی برای ساکنان شهری بجز تهران ممنوع است اما آن دسته از مهاجرانی که از شهری دیگر برای کار یا تفریح به تهران آمده اند، میتوانند این فیلم را ببینند؟!

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

آنجلینا جولی برای تربیت فرزندانش از مادرش الهام می گیرد

مادر آنجلینا جولی به او آموخته است که چگونه با فرزندانش دوست باشد.

مادر این بازیگر مشهور هالیوود، مارچلاین که درسال ۲۰۰۷ درسن ۵۶ سالگی در گذشت ، به تنهایی آنجلینا و برادرش جیمز را بزرگ کرد. وقتی که آنجلینا فقط ۵ سال داشت ، پدرش جان ویت که یک بازیگر بود ، از مادر آنجلینا جدا شد و از آن پس این زوج رابطه بسیار تیره و تاری با هم داشتند.

آنجلینا که به همراه همسرش ، براد پیت شش فرزند دارد ، می گوید مادرش به او آموخته است که داشتن یک کانون خانوادگی گرم و صمیمی و والدین قابل اعتماد چقدر برای فرزندان مهم و ارزشمند است.

آنجلینا به روزنامه انگلیسی " سان" گفت:" مادرم همیشه با من طوری رفتار می کرد که من حس می کردم ، دوست او هستم . این درس بزرگی است که من از مادرم آموختم و برای بزرگ کردن فرزندانم از آن استفاده می کنم. وقتی که با مادرم صحبت می کردم ، کاملا" احساس می کردم که حرفهای من را درک می کند و از شنیدن حرفهای من لذت می برد . من هم احساس می کنم از شنیدن حرفهای فرزندانم لذت می برم."

"ما باهم بازی می کنیم و می رقصیم . اگرچه هر کدام از فرزندان من گذشته بسیار متفاوتی با یکدیگر دارند اما همه آنها با تمام وجود احساس می کنند که عضو یک خانوده گرم و صمیمی هستند. مادرم ، قهرمان زندگی من بود. او یک انسان سخاوتمند و مهربان بود."

"اسم او مارچلاین بود اما ما به شوخی او را مارش مالو صدا می کردیم زیرا او مهربانترین و آرامترین انسان روی زمین بود.

"اما وقتی می خواست از فرزندانش در مقابل دیگران حمایت و محافظت کند ، واقعا" خشن و قوی می شد.

نظر

• کیمیاگر
              عضو عادی
              • Apr 2011
              • 298

دوستانی که جشنواره های جهانی رو دنبال میکنند این لینک رو ببینند. خلاصه کوتاهی هست از جشنواره ونیز که چهارشنبه ای که گذشت کار خودش رو شروع کرد
              * لینک باید با ///شکن دیده شود

از ویژگی های این جشنواره حضور داران آرونوفسکی (کاگردان فیلم پی و مرثیه ای برای یک رویا) در نقش رئیس هیات داوران هست

در این جشنواره فیلم "مرغ و خورشت آلو" به کارگردانی مرجانه ستراپی و ونسان پارونو. با بازی ایزابلا روسلینی، گلشیفته فراهانی، ماتیو آمارلیک، چیرا ماسترویانی، و ... حضور دارند.

امیر نادری، کارگردان ایرانی ساکن در آمریکا با فیلم "کات" به جشنواره امسال آمده است. وی در تازهترین اثرش سرگذشتی ژاپنی را دستمایه کار قرار داده و زندگی آخرین بازماندگان سامورائیها را به تصویر کشیده است.

رومن پولانسکی، کارگردان مطرح لهستانی با فیلم "کشتار" که از نمایشنامه "خدای کشت و کشتار" اثر یاسمینا رضا نویسنده ایرانی فرانسوی اقتباس شده، در این دوره از جشنواره ونیز حضور دارد. در این فیلم کیت وینسلت، جودی فاستر، کریستوف والتز و جان سی ریلی ایفای نقش کردهاند.

و همچنین فیلم "روش خطرناک" به کارگردانی دیوید کرانبرگ در بخش مسابقه شرکت کرده است.

نظر

• آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

پسر کارگردان سرشناس هالیوود در ایران

شان استون، پسر الیور استون کارگردان معترض آمریکایی فیلمهای «متولد چهارم ژوئیه» و «وال استریت» به ایران آمد​ه است.

به گزارش خبرآنلاین، شان استون که مستندساز هم هست، برای آماده کردن مقدمات فیلمسازی پدرش در ایران و پیدا کردن لوکیشنهای مناسب برای ساخت مستند خودش به تهران آمده​است.

الیور استون که پیشتر به ساخت فیلم مستند در ایران و با موضوع سیاسی ابراز علاقه کرده بود این بار قصد دارد فیلمی داستانی در ایران بسازد، فعلا جزئیات این پروژه اعلام نشده است.

الیور استون سازنده فیلمهای «جوخه»، «ال سالوادور»، «آسمان و زمین»، «قاتلین مادرزاد»، «وال استریت»، «جیافکی»، «نیکسن»، «پیچ تند»، «متولد چهار ژوئیه»، «هر یکشنبه موعود»، «دبیلو» و این اواخر «وال استریت: پول هرگز نمیخوابد» است. او در فیلمهایش همیشه رویکردی انتقادی نسبت به سیاستهای دولت آمریکا داشته و مستندهایی در مورد فیدل کاسترو و هوگو چاوز ساخته است.

شان استون 27 ساله که در اغلب فیلمهای پدرش بازی کرده است تاکنون چند مستند کوتاه ساخته و در حال حاضر مشغول ساخت فیلم سینمایی «سنگ خاکستری» است.

چهارشنبه 16 شهریور قرار است او در یک نشست مطبوعاتی در مورد حضور پدرش در ایران و برنامه​هایش صحبت کند.

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

ادی مرفی مجری جوایز اسکار 84 شد

بازیگر و کمدین آمریکایی اجرای هشتاد و چهارمین دوره جوایز اسکار را به عهده خواهد داشت که 26 فوریه 2012 برگزار میشود.

به گزارش خبرآنلاین، خبر انتخاب ادی مرفی به عنوان مجری این دوره جوایز اسکار از چند روز پیش در رسانهها مطرح بود.

در نهایت، برت رتنر و دان میشر تهیهکنندگان پخش تلویزیونی جوایز اسکار 2012 روز سهشنبه او را به عنوان انتخاب خود برای اجرای مراسم به آکادمی علوم و هنرهای سینمایی معرفی کردند.

این اولین حضور مرفی به عنوان مجری مراسم اسکار خواهد بود. او که متولد سال 1961 در نیویورک است، در دهه 1980 ابتدا با برنامه «زنده شنبهشبها» و سپس فیلمهایی چون «48 ساعت» و «پلیس بورلی هیلز» به شهرت رسید.

مرفی در چند برنامه زنده به عنوان مجری حضور داشته و آخرین بار سال 2009 جایزه انساندوستانه جین هرشولت را به جری لوییس اعطاء کرد. او همچنین سال 2007 برای بازی در موزیکال «دختران رویایی» نامزد جایزه اسکار بهترین بازیگر مرد نقش مکمل شد.

نظر

• آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

اعتراض جمشید مشایخی به سوء استفاده از نامش

جمشید مشایخی در اعتراض به استفاده از نامش در تبلیغات یکی از آموزشگاههای سینمایی گفت: «در هیچ آموزشگاهی نبوده و نخواهم بود.»

این بازیگر سینما وتئاتر و تلویزیون با اظهار تاسف از چنین اتفاقی اظهار کرد: «متاسفانه در تماس یکی از هنرجویان این آموزشگاه با منزلم متوجه شدم آموزشگاهی از نام و عکس من جهت جذب هنرجو سوء استفاده کرده است که اگر این کار زشت ادامه داشته باشد قطعا پیگیری فضایی خواهم کرد.»

وی افزود: «باید برای چنین آموزشگاههایی تاسف خورد که با زشت ترین کارها در پی کسب درآمد هستند وامیدوارم مسئولین سینمایی فکری به حل این مشکل بکنند تا شاهد چنین سوءاستفادههایی نباشیم.»

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

شان استون: پدرم به ايران نمی آید مگر..

شان استون كه پسر اليور استون ـ كارگردان هاليوودي ـ است دربارهي شايعات مطرح شده براي حضور پدرش در ايران گفت: پدرمن به دنبال آمدن به ايران نيست وآمدن ايران اشتباه اعلام شد كه البته اگر دعوتي صورت پذيرد، ميآيد.
                      شان استون ـ بازيگر، تهيه كننده و كارگردان هاليوودي ـ بعد از يك هفته اقامت در تهران در نشستي خبري جزييات حضورش در ايران را تشريح كرد.

به گزارش ايسنا شان استون كه پسر اليور استون ـ كارگردان هاليوودي ـ است دربارهي شايعات مطرح شده براي حضور پدرش در ايران گفت: پدرمن به دنبال آمدن به ايران نيست وآمدن ايران اشتباه اعلام شد كه البته اگر دعوتي صورت پذيرد، ميآيد.

وي افزود: من به دعوت شركت «ريل نايتز» در ايران هستم و اين حضور برايم جذابيت دارد و برايم بسيار مهم است كه غرب با ايران ديالوگ داشته باشد.

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

آقاجری: معلوم نیست اطلاعات جناب جیرانی از چه کانالی به ایشان رسیده است؟

شبکه ایران نوشت:

در حالی که فریدون جیرانی در برنامه «هفت» ادعا کرده بود هیچکدام از شبکههای ماهواره ای فارسی زبان، مجوز فعالیت از ارشاد ندارند، صبح روز شنبه مدیر کل مطبوعات و رسانه های خارجی وزارت ارشاد در گفتوگویی کوتاه اعلام کرد تعدادی از شبکههای فارسی زبان ماهوارهای مجوز فعالیت کسب کردهاند.

محمدجواد آقاجری با نادرست خواندن اظهارات جیرانی گفت: «سند حرفهای جیرانی مشخص نیست. معلوم نیست اطلاعات جناب جیرانی از چه کانالی به ایشان رسیده است. محض اطلاع ایشان به استحضار میرساند تعدادی از شبکههای ماهوارهای فارسی زبان پس از طی مراحل قانونی، مجوز فعالیت از وزارت ارشاد دریافت کردهاند.»

آقاجری همچنین درباره مدت زمان مجوز این شبکهها افزود: «فعلا یک مجوز موقت شش ماهه برای آنها صادر شده و پس از پایان این مدت، درباره ادامه فعالیت آنها تصمیمگیری خواهد شد.»

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

اکران نیم بهای فیلم در روز ملی سینما

پردیس های سینمایی شهرداری تهران در سالگرد روز ملی سینما - 21 شهریورماه- به صورت نیم بها میزبان علاقه مندان است.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی موسسه تصویر شهر،ابراهیم داروغه زاده مدیرعامل این موسسه بارامیداشت روز ملی سینما و تبریک به هنرمندان و علاقه مندان به هنر هفتم گفت که به مناسبت این روز تمامی علاقه مندان می توانند از تسهیلات پردیس های سینمایی شهرداری تهران به صورت نیم بها استفاده کنند.
                          وی یادآورشد: موسسه تصویرشهر پیشتر در ایام ماه مبارک رمضان و در جهت فرهنگ سازی و تشویق شهروندان تهرانی به استفاده مناسب از حمل و نقل عمومی، به تمامی شهروندان تهرانی که از بلیت الکترونیک اتوبوس استفاده می کردند تسهیلات نیم بهای پردیس های شهرداری ارایه کرده است.
                          بر اساس این گزارش، در روز دوشنبه 21 شهریورماه، تمامی علاقه مندان می توانند با 50 درصد تخفیف به تماشای فیلم های سینمایی در حال اکران در پردیس های ملت، تماشا، راگا و رازی بنشینند.

نظر

• ماهور
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 1239

ازدواج ستاره سینمای ایران با یک تاجر ایرانی مقیم لندن

مجله پردیس نوشت:

ترانه سینمای ایران این روزها بعد از گذشت 10 سال از اکران «من ترانه 15 سال دارم» دوباره با فیلمی از رسول صدر عاملی «زندگی با چشمان بسته» روی پرده سینماها خودنمایی میکند.

اما زندگی او برخلاف آخرین فیلمش، غمگین نیست؛ بلکه شاد و پر از خنده، شادی، نقل و نبات است. ترانه علیدوستی اواخر تیرماه جشن نامزدیاش را برگزار کرد و ترانه عشق و شادی را نواخت. او تابستان پر از جشن و شادی را میگذراند.

شادی جشن نامزدی به همراه شادی اکران «زندگی با چشمان بسته» که سه سال در انتظار مجوز نمایش بود، حضور دوباره در فیلم پدر سینماییاش رسول صدرعاملی و شادی برگزاری جشن بزرگداشت برای «ترانه» از سوی فیلمیران و... همه و همه تابستان داغ و خاطرهانگیزی را برای عروسخانم ما رغم زده است.

هر چند این روزها برای اینکه در کنار نامزدش علی منصور باشد، ایران نیست و به انگلستان رفته. عروس 28 ساله ما شش هفت سالی از آقا داماد کوچکتر است. امیدواریم سکونت این businessman موفق در لندن باعث دوری ترانه از سینمای ایران نشود.

این زوج جوان مراسم نامزدیشان را در خانه مادر داماد در ولنجک برگزار کردند و مشغول سپری کردن روزهای تکرارنشدنی دوران نامزدی هستند.
                            چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                            گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

«جدایی نادر از سیمین» نماینده ایران در اسکار 84 شد

فرهنگ > سینما - فیلم سینمایی «جدایی نادر از سیمین» به کارگردانی اصغر فرهادی به نمایندگی از ایران در بخش بهترین فیلم خارجیزبان هشتاد و چهارمین دوره جوایز اسکار رقابت میکند.

به گزارش روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، امیر اسفندیاری سخنگوی هیئت انتخاب فیلم ایرانی اسکار در سال جاری، ضمن اشاره به پایان مذاکرات اعضای این هیات و انجام تمامی بررسیها بر اساس ساز و کارهای موجود که فیلمهای واجد شرایط را با توجه به کلیه جوانب از ابعاد صنعتی، فرهنگی، انتقادی، موفقیتهای بینالمللی، پخش جهانی و ... بر مبنای مدارک و اسناد گردآوریشده ارزیابی میکند، بیانیه نهایی هیئت مزبور را جهت اطلاعرسانی در اختیار رسانهها قرار داد.

متن این بیانیه به شرح زیر است: «با پایان بررسیهای هیئت انتخاب فیلم ایرانی برای معرفی به فرهنگستان علوم و هنرهای سینمایی در خصوص کلیه عناوین واجد شرایط که در فاصله زمانی 9/7/1389 تا 8/7/1390 در کشورمان برای نخستین بار حداقل به مدت هفت روز متوالی اکران شدهاند، اعضاء این هیئت ضمن تقدیر از سازندگان فیلمهای «آلزایمر»، «اینجا بدون من»، «مرهم» و «ورود آقایان ممنوع» با توجه به جمیع جهات و به اتفاق آراء، فیلم «جدایی نادر از سیمین» ساخته اصغر فرهادی را در مقام نماینده سینمای ایران در رقابت بهترین فیلم خارجی زبان در هشتاد و چهارمین مراسم اسکار (سال 2012) معرفی مینماید.»

اعضاء هیئت انتخاب نماینده سینمای ایران در اسکار رویا تیموریان، پوران درخشنده، محمد بزرگنیا، شهرام جعفری نژاد، محمد داودی، علیرضا شجاع نوری، مهدی صباغزاده، رسول صدرعاملی و امیر اسفندیاری بودند.

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

پخش هفتگی "خنده بازار" از پاییز

فرهنگی - مدیر گروه اجتماعی شبکه سه از تولید سری جدید برنامه "خنده بازار" خبر داد که در ایام پائیز به صورت هفتگی روی آنتن شبکه سه میرود.

فضلالله شریعتپناهی مدیر گروه اجتماعی شبکه سه در این باره به مهر گفت: سری جدید برنامه "خنده بازار" در فصل پائیز به صورت هفتگی روی آنتن شبکه سه می رود و در واقع گروه خودشان را برای ضبط سری جدید آماده میکنند.

وی در ادامه افزود: همچنین این گروه قرار است برای ایام نوروز ۹۱ یک برنامه متنوع دیگری هم تهیه کنند. در سری جدید آیتمهای این برنامه تغییرات زیادی خواهد داشت.

مدیر گروه اجتماعی شبکه سه بیان کرد: در سری جدید سعی میکنیم بیشتر به موضوعهای اجتماعی بپردازیم تا برنامههای تلویزیون. برنامه "خنده بازار" نسبت به ماه رمضان تنوع بیشتری خواهد داشت.

نظر

در حال کار...
                                X