سینــــــما

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

رشیدپور: چه شد که لاله بودجه میلیاردی گرفت و بازیگر زن+18 قرارداد بست اما باران کوثری ممنوع الفعالیت شد؟

«بازتاب»؛ رضا رشیدپور در ادامه سلسله ویدئوهایی که تحت عنوان خانه شیشه ای منتشر میکند. این بار به نقد سیاست های بی ثبات دستگاه های فرهنگی کشور پرداخت. این مجری مشهور تلویزیون اشاره می کند که در گذشته قصد داشته لاله صدیق را به برنامه اش دعوت کند اما مسئولان صداوسیما مجوز چنین عملی را نداده و فعالیت های وی را سبک زندگی غربی خوانده اند و حالا بودجه میلیاردی برای ساخت فیلم درباره صدیق تخصیص پیدا می کند. یا بازیگر فیلم 18+ قراردادش برای فیلم ایرانی لغو نمی شود و آب هم از آب تکان نمی خورد! در مقابل اما بازیگری چون باران کوثری نه تنها ممنوع الفعالیت می شود بلکه فیلمی که در آن در حال بازی بود، توقیف می شود و عین عین عدالت است...
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

جودی فاستر در گلدن گلوب تقدیر میشود

بازیگر برنده دو جایزه اسکار در هفتادمین دوره جوایز سالانه گلدن گلوب جایزه سسیل بی. دمیل را دریافت میکند.

ادامه خبر ...

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

دیزنی شرکت جرج لوکاس را میخرد / «جنگهای ستارهای» جدید در راه است

شرکت والت دیزنی با پرداخت 4.05 میلیارد دلار شرکت لوکاسفیلم را خریداری میکند و قصد دارد سال 2015 فیلم جدید «جنگهای ستارهای» را روانه سینماها کند.

ادامه خبر ...

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

جمشید مشایخی به یاد محمد نوری خواند

سازندگان برنامه تلویزیونی و موسیقیمحور «دستان» با حضور در منزل جمشید مشایخی از وی درباره نادر مشایخی و علایقش در زمینه موسیقی پرسیدند.

ادامه خبر ...

(کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

ادای احترام جشنواره لوکارنو به کارگردان برنده اسکار

جرج کیوکر کارگردان فیلم «بانوی زیبای من» موضوع بخش مرور آثار شصت و ششمین جشنواره بینالمللی فیلم لوکارنو است.

ادامه خبر ...

(کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

عکسهای رضا عطاران، پانته آ بهرام، مهران احمدی و مصطفی زمانی در نقشهای تازه

بهرام بهرامیان در فیلم جدیدش به سراغ ترکیب جالبی از بازیگران مرد و زن سینمای ایران رفته است.

ادامه خبر ...

(کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

چهره متفاوت بازیگر نامزد اسکار در یک فیلم

فیلم سینمایی «دام همینگوی» با بازی جود لاو این روزها در لندن در حال فیلمبرداری است.

ادامه خبر ...

(کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

شوخی بازیگر برنده اسکار با کلینت ایستوود

دانیل دی- لوییس در مراسمی در لس آنجلس با کلینت ایستوود کارگردان و بازیگر سرشناس هالیوود شوخی کرد.

ادامه خبر ...

(کوروش بزرگ)

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

دیالوگ های ماندگار تاریخ سینما

پدر روحاني (لئوپولد تريست): آره. موقع رفتن سرازيريه خدا كمك ميكنه ولي موقع برگشتن خدا فقط نگاه ميكنه!

Cinema Paradiso-1988

لئون: وقتی انتقام بگیری می فهمی اصلاً خوب نیست. باور کن. بهتره فراموش کنی. بعد از اینکه یه نفرو بکشی هیچ چی مثل قبل نمیمونه. زندگیت برای همیشه عوض میشه. باید بقیه زندگیت رو در حالی بخوابی که یک چشمت بازه... The Professional

اندی: میدونی مکزیکیها در مورد اقیانوس آرام چی میگن؟
                      رِد: نـه.
                      انـدی: میگن هیچ گذشتهای نداره. این دقیقن همون جایـیه که من مـیخوام زندگی کنم. یه جای گرم بدون هـیچ خاطره ای
                      The Shawshank Redemption
                      کالیگولا: در گذر از جاده ی زندگی آموختم کسانی را که بـیشتر دوست می داری زودتر از دست می دهی! Caligula
                      رابرت دنیرو: بدترین چیز در زندگی،استعداد هدر رفتست. داستان برانکسی
                      ایمان داشتن کار سختی است ، مثل اینکه در تاریکی کسی را دوست بداری و او خودش را نشانت ندهد.
                      مُهر هفتم
                      مارتین شین (ریموند برک): می دونی مهمترین سه کلمهء دنیای سیاست چیه؟
                      معاون: خیر قربان.
                      ریموند برک: هیچوقت، گیر، نیوفت!!!

توطئه اکلون (Echelon Conspiracy) – محصول 2009

"من شرور و خبیثم ؛ چون که بدبختم"

دیالوگی از زبان هیولا با هنرمندی "بوریس کارلوف"
                      دکتر فرانکشتاین - 1931

یه هیجانی دارن آدما تو فیلما. گریه می کنن، می خندن، گُم می کنن همیدیگرو، پیدا می کنن همیدیگرو. چه می دونم، زندگی می کنن. ما چی؟ صبح تا شب علافیم تو اون انبار مزخرف.
                      اینجا بدون من / بهرام توکلی / 1389
                      اون اولا عاشقم بود . ولی حالا دیگه دوسم نره،
                      یعنی با خودش رودرواسی داره ،فکر میکنه اگه بره کلک زده.
                      گوزنها.بهروز وثوقی.
                      مردم همیشه به شما نمی گن که چه فکری می کنن فقط منتظرن که توی زندگی پیشرفت نکنی.... هانیبال
                      چرا فکر کردی تنهایی من مثل یه گلیم پاخوردهست که توی مطبخ هر خونهای میشه پهناش کرد؟ تنهایی من رنگ و بوی دیوار و پنجره و گلیم خونهی خودم رو داره. نمیدونم اینا چند میارزه! ولی تنهایی من مثل تنهایی هر کس دیگهای محترمه. باغ های کندلوس /ایرج کریمی

دگا (داستین هافمن): یادته که مرغ به راسو چی گفت؟

پاپیون( مک کوئین): گفت که اگه راسو سالمی بودی فرصت گفتن هیچ چیزی رو نداشتم.

پاپیون
                      فرانکلین جیمز شافنر، 1973

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

حميد هامون (خسرو شكيبايي) : تو ميخواي من اوني باشم كه واقعا تو ميخواي من باشم ؟ اگه من اوني باشم كه تو ميخواي ، پس ديگه من ، من نيست . يعني من خودم نيستم . هامون _داريوش مهرجويي
                        برد پیت: دشمن بزرگترین معلم آدمه. اینو تبتی ها میگن. "هفت سال در تبت"
                        ژان ژاک آنو، 1997

من یه کثافت رو کشتم تا یه کثافت از رو زمین کم بشه.اما حالا خودم یه کثافتم.کثافتها شاید بیشتر بشن اما کمتر نمیشن. فیلم جنایت و مکافات (Crime and Punishment) - آکی کوریسماکی
                        اگه همه آدما فقط کمی شوخ طبعی داشتن ما الان اینجایی که هستیم نبودیم. وودی آلن
                        میدونی شانس چيه؟ شانس اینه که باور داشته باشی که خوش شانسی.
                        مارلون براندو
                        "اتوبوسی به نام هوس"
                        الیا کازان، 1951

دوستش داری ؟
                        یادت باشه فقط دوست داشتن کافی نیست .
                        عشق مراقبت می خواد...
                        احمدرضا(مسعود رایگان) / خون بازی- رخشان بنی اعتماد

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

شش فیلمی که زیر ۱۰۰ میلیون تومان فروختند

6 فیلم سینمایی روی پرده هنوز نتوانستند به فروش 100 میلیون تومانی نزدیک شوند و در قعر جدول فروش فیلمها قرار دارند.

ادامه خبر ...

(کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

جمشید مشایخی، داریوش ارجمند و شهاب حسینی تقدیر میشوند

همایش بزرگداشت فاخران و نخبگان هنر ایران 23 آبانماه در سالن همایشهای برج میلاد تهران برگزار میشود.

ادامه خبر ...

(کوروش بزرگ)

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

اسکار سرانجام واکنش نشان داد: دوست داشتیم ایران از عنوانش دفاع کند

دیویس دراینباره گفت: «مسلما ما ناراحت شدیم. دوست داشتیم قهرمان پارسال برگردد و از عنوان خود دفاع کند. این دو فیلم به لحاظ سبک فیلمسازی متفاوت هستند، اما خیلی ناراحتکننده است ایران امسال در اسکار حضور ندارد که این تقصیر فیلمسازان نیست. دوست داریم دنیایی را ببینیم که در آن مسائل هنری تحت تاثیر مسائل سیاسی نیستند.»

بروس دیویس یکی از روسای کمیته فیلم خارجیزبان آکادمی علوم و هنرهای سینمایی میگوید تحریم جوایز اسکار ۸۵ از سوی ایران برای این کمیته ناراحتکننده بود.

به گزارش خبرآنلاین؛ بروس دیویس مدیر اجرایی پیشین آکادمی علوم و هنرهای سینمایی و ران یرکسا که به اتفاق ریاست کمیته فیلم خارجیزبان آکادمی را به عهده دارند، در گفتوگو با نشریه آمریکایی ورایتی درباره اشکالات وارد به این کمیته در مورد معرفی نمایندگان کشورها و نحوه انتخاب نامزدهای بخش اسکار فیلم خارجیزبان توضیحاتی دادند.

در بخشی از این گزارش/گفتوگو که روز دوشنبه منتشر شد، آمده است: «متاسفانه یکی از فیلمهایی که امسال در آکادمی امکان نمایش ندارد، کمدی/درام «یه حبه قند» به کارگردانی رضا میرکریمی است که ایران - برنده اسکار فیلم خارجیزبان پارسال با «جدایی نادر از سیمین» ساخته اصغر فرهادی - در اعتراض به تولید فیلم ویدیویی ضد اسلامی «معصومیت مسلمانان» در ایالات متحده، حاضر به معرفی آن به آکادمی نشد.

دیویس دراینباره گفت: «مسلما ما ناراحت شدیم. دوست داشتیم قهرمان پارسال برگردد و از عنوان خود دفاع کند. این دو فیلم به لحاظ سبک فیلمسازی متفاوت هستند، اما خیلی ناراحتکننده است ایران امسال در اسکار حضور ندارد که این تقصیر فیلمسازان نیست. دوست داریم دنیایی را ببینیم که در آن مسائل هنری تحت تاثیر مسائل سیاسی نیستند.»

امسال در مجموع ۷۱ فیلم برای رقابت در بخش اسکار فیلم خارجیزبان به آکادمی معرفی شدهاند که یک رکورد است.

از میان فیلمهای معرفیشده در نهایت پنج فیلم به فهرست نهایی نامزدهای بخش فیلم خارجیزبان راه پیدا میکنند که اسامی آنها ۱۰ ژانویه ۲۰۱۳ (۲۱ دیماه) همراه نامزدان دیگر بخشهای جوایز اسکار اعلام میشود.

هشتاد و پنجمین دوره جوایز اسکار ۲۴ فوریه (دوشنبه هفتم اسفند به وقت ایران) در هالیووداند هایلند سنتر در لس آنجلس برگزار میشود.

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

آنونس فیلم جدید آرنولد شوارتزنگر

فرماندار سابق ایالت کالیفرنیا در فیلم اکشن «آخرین ایستگاه» برای اولین بار پس از «نابودگر 3: قیام ماشینها» در سال 2003 در نقش اصلی ظاهر شده است.

به گزارش خبرآنلاین، «آخرین ایستگاه» («آخرین ایستادگی») اولین فیلم انگلیسیزبان کیم جی ـ وون فیلمساز کرهای است که برای فیلمهایی چون فیلم ترسناک «من شیطان را دیدم» و وسترن پرهزینه «خوب، بد، عجیب» شهرت دارد.

ادامه خبر ...

(کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X