اون مارمولكه بدبخت از فرط گرما نا نداره حركت كنه وگرنه مارمولك و اينقدر بي حال....
عکاسان بورسی آنلاین
Collapse
X
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postاون مارمولكه بدبخت از فرط گرما نا نداره حركت كنه وگرنه مارمولك و اينقدر بي حال....
چون یه جا از قول دکتر کردوانی شنیدم در گندم بریان نقطه ای وجود داره که هیچ موجود زنده ای توش پیدا نمیشه
آمن جان اونطرفا که نرفتی>؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postاین واسه منم سوال شده
چون یه جا از قول دکتر کردوانی شنیدم در گندم بریان نقطه ای وجود داره که هیچ موجود زنده ای توش پیدا نمیشه
آمن جان اونطرفا که نرفتی>؟to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط LEON پست شده است View Postآمن جان با کیفیت بیشترشو جایی نداری.؟to continue, please follow me on my page
نظر
-
گرمترین جای کره زمین همین جاست
بی بی سی یه بار برنامه کوتاهی ازش نشون داد
کانال 4 هم همینطوریاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
ممنون کاپیتان عزیز از این خبر.........شاد باش و شاد زیto continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط 222 پست شده است View Postببخشید مارمولک رو نجات دادید یا نه؟از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
نه دیگه.........تو اون کویر فقط می خواستیم زود برگردیم شهر....واقعا خسته شده بودیم ....انشاله دفعه دیگه که شما دوستان رفتین نجاتش بدین :dto continue, please follow me on my page
نظر
-
عکاسی از روستای ابیانه
در ۴۰ كیلومتری شمال غربی نطنز از استان كاشان در دامنه كوه كركس روستایی بس كهن واقع است به نام ابیانه.
این عکسا رو زمستان سال 85 گرفتم.....
یادش به خیر شب هم تو باغ فین کاشون اقامت داشتیم...شب بخاری خاموش شد و بساطی بود برای خودش....تصور کنید راهنمای ما توی این سفر یه مرد 60 سال بود و چه جوری بنده خدا رو بردیم بالای کوه کرکس.......چقدر خندیدیم و چقدر با لهجه کاشونی ادا در آوردیم.......
آخرین ویرایش توسط آمن خادمی؛ 2011/04/25, 01:35.to continue, please follow me on my page
نظر
-
سلام
عکس چهارم قشنگ بود البته کادرش درست نیست باید زاویه رو یا از سمت راست باز تر میکردی و یامکان خودتون رو به سمت مثبت راست کادر تغییر مدادید.
عکس مارمولک هم دمش حذف شده . خوشهال شدم یه عکاس تو سایت داریم موفق باشید_________________
[SIZE=5]این عکس:اوج فناوری شیاطین سه گانه:[COLOR="#FF0000"]امریکاه درحال نابودی[/COLOR] [COLOR="#FF8C00"]صهیونیست درحال محو شدن[/COLOR][COLOR="#FFA07A"]؛انگلیس درحال فروپاشی هست[/COLOR].که توسط سربازان امام خامنه ای به زیر کشیده شده است [/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط abtin پست شده است View Postسلام
عکس چهارم قشنگ بود البته کادرش درست نیست باید زاویه رو یا از سمت راست باز تر میکردی و یامکان خودتون رو به سمت مثبت راست کادر تغییر مدادید.
عکس مارمولک هم دمش حذف شده . خوشهال شدم یه عکاس تو سایت داریم موفق باشید
و اینکه من عاشق عکاسیم و اما عکاس نیستم......خبرنگارم اما دوست عکاس زیاد دارم;)to continue, please follow me on my page
نظر
-
اگه کسی اینجا کاشونیه یکم اینجا کاشونی صحبت کنه.......
یه گربه تو خونه کاشونیه هست و هی میره سمت کله قندا که به اونا لیس بزنه.....کاشونیه هر چی اینو دور می کنه، گربه محل نمی زاره و جلوتر میره......آخر سر کاشونیه می گه "من برا خودت می گم........دندونات خراب خواهد شد.......اگه گفتین اشاره به چی داره این موضوع؟؟؟!!!! :dto continue, please follow me on my page
نظر
-
یعنی کسی خاطره کاشونی نداشت؟؟؟؟:(to continue, please follow me on my page
نظر
نظر