کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
امروز می خوام چند تا عکس از قسمت ترابری ملی حفاری خدمتتان ارائه بدم
توضیح اینکه این خودروها ساخت استکبار جهانی ...شیطان بزرگ است.
امیدوارم مورد پسند باشد
ببخشید اگر زیاد هنری نیست ...
من عاشق عکاسی از گل های کوچلو هستم.........این مجموعه عکسا رو که در آینده هم چند تا گزارش تصویری دیگه دارم از جاهای مختلف ایران گرفتم....جنوب...شمال...غرب ...
آمن جان جواب پيام خصوصي منو كه ندادي من خريدم انجام دادم اميدوارم اين تاپيك هميشه برقرار بماند تشكر از همه دوستان كه با عكسهاي زيباشون به تاپيك طراوت مي بخشند
آمن جان جواب پيام خصوصي منو كه ندادي من خريدم انجام دادم اميدوارم اين تاپيك هميشه برقرار بماند تشكر از همه دوستان كه با عكسهاي زيباشون به تاپيك طراوت مي بخشند
سلام
ببخشید واقعا
دوستم که توی خانه عکاسان کار می کنه ؛چند روزی بود رفته بود سفر.......بهش زنگ زدم برای اون مدل دوربینی که شما گفته بودین......گفت باید باد تهران تا قیمت مناسب از یک آشنا بگیره.........به خاطر همین من گفتم تا اومدن ایشون باید صبر کنم.........ببخشید نتونستم کاری براتون انجام بدم...شرمنده
اما حالا که دوربین خریدین به سلامتی...منتظر عکساتون هستیم
شاد و سبز باشید :->
آمن جان تشكر ويژه دارم از لطف شما از اينكه در جهت غناي اين تاپيك همت گمارديد از زحمتي هم كه براتون فراهم كردم پوزش مي طلبم و تشكر مجدد مي كنم از لطفتون
سلام خدمت همه دوستانی که تاپیک "عکاسی آنلاین"رو با عکسا و تشکرای خودشون فعال کردن.....خواستم بهتون اطلاع بدم که امشب این تاپیک دوباره به بخش آزاد منتقل میشه و شما می تونید اونجا عکسایی که خودتون گرفتین رو بزارید و همچنین اینکه از امشب به مدت یک هفته دیگر یکی دیگر از تاپیکا های جذاب بخش آزاد به بخش بورسی انتقال داده میشه.....
اگر شما گفتین کدوم تاپیک ؟؟!!!
بابا ما کوچیک بودیم آرزو داشتیم سوار این موتور ها بشیم
هم سن و سالهای بنده احتمالا متوجه هیجان بنده هستند سوزوکی 1000
یه جورایی خاطرات نوجوانی محسوب میشه :
نظر