**+** صندلی داغ ویژه جناب roohe-khashen **+**

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

...7 شوخی....
    ...1....وقتی ایناواتورو میزاشتی احساس کردی که خیلی شاخی و مثلا اگه جرو بحثی تو سایت پیش بیاد یارو فکر میکنه خیلی هیکلیو کپ میکنه....هان....نفله...نه ولم کن جدی همچین فکری کردی...حمید ....ادرس این حجره اشو بده برم بتکونمش بیام...:d;)....(اولش سوال بود ادامه اشو که نوشتم اعصابم خراب شد قاطی کردم...برم یه لیوان اب بخورم دستم میلرزه...این اعصابمه...این دستمه)...
    ...2...ببین خداییش حمید همون پاساژبغلیه توهم زده خیلی خوش تیپه قبلا یه عکسشو میزاشت 3 هفته بمونه حالا جو گیر شده روزی 3 بار عکسشو عوض میکنه...خدا وکیلی علتی دور از جون عیبی نقصی چیزی که نیست...تو چرا عکستو اوتورت نمیکنی....
    ...3...قشنگ نشسته بودی تو پاساژت معلومه که بچه مایه دارم هستی حمید امارتو برا من ریخته رو دایره کار تجارتتو انجام میدادی...میشه به من بگی چه انگیزه ای باعث شد که فکر کنی میتونی تو اینکار موفق باشی که پول بابا رو زدی تو کار سهام...نکنه با این حال میکنی که دخترا میان تو حجره سریع لپ تاپو بگردونی یجوری که مثلا داری تحلیل تکنیکال میکنی نمودارا کفشونو ببره...نه...واستا...درست بگو به من ببینم...اصلا نمیخواد جواب بدی حمید امار حجره اشو به من بده برم بتکونمش....
    ...4....خدا وکیلی اگر تو جمع هم نمیتونی بگی در گوشم یواش بگو...تا بحال شده در لابلای لایه های پنهان ذهنت....اونجا که جز خودت و خدای خودت وهمون 4 تا سلولی که برات مونده همینطور که پای نت نشستی و شطحیات حمیدو میبینی نگاهت به سمت حجره اش میخکوب بشه و بگی خدایا....چی میشه الان یه صدای انفجار از تو حجره اش بیاد و من اونو در حالیکه مثل ذغال سیاه شده و لباساش منهدم وایضا گوشیاش ببینم....نه خداییش....

....5...یه سوال مهم...تو که یه رابط اچ تی سی ساده نداری خدا وکیلی تو کار موبایلی...نه جان من راستشو بگو یا مردمو فیلم کردی....
    ....6....فکر کن طبقه 15 برج تهران در یه شب اسرار امیز و وهم انکیز پاییزی در حالیکه یه فنجان قهوه به دست گرفتی و از پشت شیشه ای تبدار و بخار گرفته در غروبی سنگین و فلقی خون الود به شهر نگاه میکنی...و احساسی سترگ از پربار بودن زندگیت و اینگکه ماموریتی ناتمام خدا بر دوشت گذاشته بهت دست داده....خدا وکیلی منکه تورو ندیدم ولی حمید که دیده...ببین من ندیدمتا...خدوت کلاه خودتو قاضی کن....و جواب منو درست بده....این صحنه خیلی تعلیق کونه و اثیری به قیافه و شکلت میخوره خداییش یا نه....یعنی مال این صحنه هستی یا نه....نه درست جواب بده من ببینم....نه...حمید ادرس حجره اشو بده...:d;)
    ....7....یه 5 تومن داری فردا صبح کارت به کارت کنی...اخر ماه بهت میدم...داری...جواب منو بده...
    آخرین ویرایش توسط مهربان؛ 2012/04/23, 23:11.
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
      سلام بر جناب مهربان
      ممنونم از اظهار لطف و محبت شما ....
      با اینکه از قوانین صندلی داغه که سوالات قبل از مصاحبه پرسیده بشه اما با توجه به اینکه شما اولین باری است که این تاپیک رو مطالعه می فرمایید...مشکلی نیست و فکر می کنم دوستان عزیزم هم بتونند این استثناء را برای دکتر مهربان عزیز قائل شوند؛یک دکتر از نوع مهربانش که بیشتر نداریم...
      .....ممنونم از سرکار خانم گرامی ویادی کنم از بانوی بزرگوار ناهید دوست ومادر من از سایت فرابورس تا اینجا....
      .....خواهشا اگر میخواهید تصویری از من در ذهن مخاطب زنده کنید منو به کنفوسیوس یا دالایی لاما تشبیه کنید....:d:d:d...فقط دالاییش فراموش نشه...
      ....حالا اجازه بدید من سوالات دوستان و پاسخهای حمید عزیز رو بخونم تا به یه جمع بندی در مورد افکار و دغدغه های این جوان گرامی برسم....
      .....0:-)....
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• roohe-khashen
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 2270

درود بر خانم رج نژاد عزیز و دوست داشتنی و بامحبت سایت بورسی...
        1-والا خدمت خانوم رجب نژاد بگم که تا حالا لنگه کفش نخوردم اما یه بار با یکشون مبارزه کردم که یدونه جودان یعنی لگد بالا تنه محکم زد تو صورتم خمچین که برق از سه فازم پرید البته مبارزه رو باخت اما خوب لگدی زد خداییش!!
        2-بنده از بچگی عاشق کشتی بودم که بعدا جاش رو به جنگنده داد!!!ادامه که دادم منتها مهندسی کشتی شامل کاپستانی نمیشه رشته ناوبری شامل کاستانی میشه کشتی شاخه های زیادی داره ناوبری- برق کشتی- موتورخانه...
        3-بله عاشق کاراته هستم و اگه منظورتون درگیری هست که بله استفاده کردم اما بیشتر تو همون باشگاه یا اردوی تیم ملی البته قدیما عضو تیم ملی جوانان کاراته جمهوری اسلامی ایران بودم
        4-اون عکس مربوط یه رویان بود
        5-بله مادرم شاهد مصاحبه هست و الان برام میوه و اب میوه اوردش:d
        6-والا خودتون که میدونین بنده خیلی مامانی هستم فقط میتونم بگم تا اخر عمر نوکرشم به بقیه هم توصیه میکنم حسابی هوای پدر مادر رو حتی بعد از ازدواج هم داشته باشن
        دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• Hamid-safapour
          عضو عادی
          • Jul 2011
          • 243

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ...7 شوخی....
          ...1....وقتی ایناواتورو میزاشتی احساس کردی که خیلی شاخی و مثلا اگه جرو بحثی تو سایت پیش بیاد یارو فکر میکنه خیلی هیکلیو کپ میکنه....هان....نفله...نه ولم کن جدی همچین فکری کردی...حمید ....ادرس این حجره اشو بده برم بتکونمش بیام...:d;)....(اولش سوال بود ادامه اشو که نوشتم اعصابم خراب شد قاطی کردم...برم یه لیوان اب بخورم دستم میلرزه...این اعصابمه...این دستمه)...
          ...2...ببین خداییش حمید همون پاساژبغلیه توهم زده خیلی خوش تیپه قبلا یه عکسشو میزاشت 3 هفته بمونه حالا جو گیر شده روزی 3 بار عکسشو عوض میکنه...خدا وکیلی علتی دور از جون عیبی نقصی چیزی که نیست...تو چرا عکستو اوتورت نمیکنی....
          ...3...قشنگ نشسته بودی تو پاساژ معلومه که بچه مایه دارم هستی حمید امارتو برا من ریخته رو دایره کار تجارتو انجام میدادی...میشه به من بگی چه انگیزه ای باعث شد که میتونی تو اینکار موفق باشی که پول بابا رو زدی تو کار سهام...نکنه با این حال میکنی که دخترا میان تو حجره سریع لپ تاپو بگردونی یجوری که مثلا داری تحلیل تکنیکال میکنی نمودارا کفشونو ببره...نه...واستا...درست بگو به من ببینم...اصلا نمیخواد جواب بدی حمید امار حجره اشو به من بده بره بتکونمش....
          ...4....خدا وکیلی اگر تو جمع هم نمیتونی بگی در گوشم یواش بگو...تا بحال شده در لابلای لایه های پنهان ذهنت....اونجا که جز خودت و خدای خودت وهمون 4 تا سلولی که برات مونده همینطور که پای نت نشستی و شطحیات حمیدو میبینی نگاهت به سمت حجره اش میخکوب بشه و بگی خدایا....چی میشه الان یه صدای انفجار از تو حجره اش بیاد و من اونو در حالیکه مثل ذغال سیاه شده و لباساش منهدم وایضا گوشیاش ببینم....نه خداییش....

....5...یه سوال مهم...تو که یه رابط اچ تی سی ساده نداری خدا وکیلی تو کار موبایلی...نه جان من راستشو بگو یا مردمو فیلم کردی....
          ....6....فکر کن طبقه 15 برج تهران در یه شب اسرار امیز و وهم انکیز پاییزی در حالیکه یه فنجان قهوه به دست گرفتی و از پشت شیشه ای تبدار و بخار گرفته در غروبی سنگین و فلقی خون الود به شهر نگاه میکنی...و احساسی سترگ از پربار بودن زندگیت و اینگکه ماموریتی ناتمام خدا بر دوشت گذاشته بهت دست داده....خدا وکیلی منکه تورو ندیدم ولی حمید که دیده...ببین من ندیدمتا...خدوت کلاه خودتو قاضی کن....و جواب منو درست بده....این صحنه خیلی تعلیق کونه و اثیری به قیافه و شکلت میخوره خداییش یا نه....یعنی مال این صحنه هستی یا نه....نه درست جواب بده من ببینم....نه...حمید ادرس حجره اشو بده...:d;)
          ....7....یه 5 تومن داری فردا صبح کارت به کارت کنی...اخر ماه بهت میدم...داری...جواب منو بده...
          یعنی دکتر سوالات تو حلقم . خدایی من باید یه 24 ساعت فکر کنم که اصلا بفهمم چی گفتی=))
          مهدی جون حالا دیدی که اگه 5000 تا کهرام به من میدادی به این روز نمی افتادی :-$
          تیم ما قویه>:):)]
          تازه این 7 تا سوال خنده دارش بود 7 تا سوال جدیش دیگه چیه خدا داند8-}

نظر

• roohe-khashen
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2270

...7 شوخی....
            ...3...قشنگ نشسته بودی تو پاساژت معلومه که بچه مایه دارم هستی حمید امارتو برا من ریخته رو دایره کار تجارتتو انجام میدادی...میشه به من بگی چه انگیزه ای باعث شد که فکر کنی میتونی تو اینکار موفق باشی که پول بابا رو زدی تو کار سهام...نکنه با این حال میکنی که دخترا میان تو حجره سریع لپ تاپو بگردونی یجوری که مثلا داری تحلیل تکنیکال میکنی نمودارا کفشونو ببره...نه...واستا...درست بگو به من ببینم...اصلا نمیخواد جواب بدی حمید امار حجره اشو به من بده برم بتکونمش....

1-این اواتار شخصیت محبوب من تو بازی تیکن هستش یعنی جین کازاما که از لحاظ تیپ و قیافه و هیکل خیلی شبیه خودم هستش اما دکتر ما کتک خورده شما ایم بابا بی خیال!!
            2-والا دکتر حمید هم بچه باتیریپ هستش دیگه جوگیر شده منتها من با این اواتار اخریه خیلی حال میکنم اما به چشم اون هم عوض میشه از شما به اشاره از ما به سر دویدن
            3-البته بنده اصلا از پدر گرامی پول نگرفتم اما خوب اون قسمت لب تاپ رو با تکنیکال رو خوب اومدی دکتر اره خداییش چند تا کتاب جان مورفی و الن اندری رو گذاشتم مغازه واسه کلاس:d
            4-اره وحشتناک این ارزو رو کردم!!!
            5-دکتر من رابط ا تی سی دارم حمید نداشت!!فردا بیا بگیر خدایی
            6-نه خداییش من مرد این لحظات نیستم!!
            7-نه خداییش ندارم اما اخر ماه میتونم برات کارت به کارت کنم!!!

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

.....ممنونم از سرکار خانم گرامی ویادی کنم از بانوی بزرگوار ناهید دوست ومادر من از سایت فرابورس تا اینجا....
              .....خواهشا اگر میخواهید تصویری از من در ذهن مخاطب زنده کنید منو به کنفوسیوس یا دالایی لاما تشبیه کنید....:d:d:d...فقط دالاییش فراموش نشه...
              ....حالا اجازه بدید من سوالات دوستان و پاسخهای حمید عزیز رو بخونم تا به یه جمع بندی در مورد افکار و دغدغه های این جوان گرامی برسم....
              .....0:-)....
              ای خدای من...
              می گن خدا جای حق نشسته ...خدا جون میشه پای شی حق بره جای خودش بشینه...
              آخه دکتر عزیز ،برادر من این وقت شبانه روز من از جا عکس کنفوسیوس برای شما پیدا کنم؟؟!!!... یکی از دوستان یه زحمت بکشند و ببینند می تونند یه عکس از کنفوسیوس یا دالایی لاما برای دکتر مهربان پیدا کنند...اما خدایی دکتر قول بدین همیشه مهربان باشید و همیشه و همیشه مهربان بمانید..
              to continue, please follow me on my page

نظر

• roohe-khashen
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2270

اقا انصافا صندلی داغیه جدی میگم!!!!

نظر

• rajabnejad
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 4331

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                  اقا انصافا صندلی داغیه جدی میگم!!!!
                  حالت خوبه مهدی جان ؛شربتی ؛ آب قندی
                  هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• Captain Nemo
                    مدیر
                    • Dec 2010
                    • 2934

این دکتر مهربان

خودش در تیپ و قیافه نامبر وان ملاصدرا و ونک و خیابون شیرازه ...

داره شکسته نفسی میکنه . . .

ماشینش هم جیمز باندی هست . . .

این نقطه چین ها رو هم ما ازش یاد گرفتیم که هی چپ و راست میزاریم . . .

یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• roohe-khashen
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2270

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
                      بله احتیاج دارم لطفا!!

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

ای خدای من...
                        آخه دکتر عزیز ،برادر من این وقت شبانه روز من از جا عکس کنفوسیوس برای شما پیدا کنم؟؟!!!... یکی از دوستان یه زحمت بکشند و ببینند می تونند یه عکس از کنفوسیوس یا دالایی لاما برای دکتر مهربان پیدا کنند...اما خدایی دکتر قول بدین همیشه مهربان باشید و همیشه و همیشه مهربان بمانید..
                        :D:D

کنفوسیوس

دالایی لاما

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

پرسش های جناب کاپیتان عزیز ، بزرگ و صدالبته امانتدارتره سایت بورسی...

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                          با تشکر از خانم آمن مدیر صادق و توانا و امانتدار سایت بورسی

خب میبینم که نوبت به روح خشن رسیده ... اقا مهدی گل ....
                          4 تا سوال هست که ممنون میشوم مهدی جان جواب بدی فقط
                          به شرطی که قول بدی امشب خشانت به خرج ندی بیای سراغ ما ....

1 - به نظر شما امسال بورس چطور خواهد بود ... صعودی ... نزولی ... فقط حفظ شاخص
                          2- به نظر شما اگر به شما بگن دوست داری به 20 سال قبل برگردی یا تو همین سال 91 بمونی ؟
                          شما کدوم را انتخاب میکنی ؟!
                          3- به نظر شما فوتبال ایران اون زمان که پیوس و ابطهی و بیانی و درخشان و فنونی زاده و قایقران ها
                          بودند ابهتش بیشتر بود یا الان که خیر سرش حرفه ایی شده و بازیکنانش به جای رنو 5 ماشینهای 500 میلیونی سوارند !!
                          4 - به نظر شما بهترین ماشین زیر 20 میلیون تومن از لحاظ کیفیت چی هست ؟!
                          دو تا سوال تخصصی هم هست جواب دادنش اختیاریست !!!!
                          5 - مهمترین رادار زمینی ایران اسمش چییست و کجا قرار دارد ؟
                          6 - مهمترین مشکلی که تا الان برای گربه های ایرانی بوجود آمده چیست ؟

اقا این 2 تای آخر اگر سخته ببخشید .... گفتم که اختیاری هست جواب دادنش ...
                          البته باید قول بدی تو گوگل سرچ نکنی بعدا خودم جوابشو میگم و همچنین امشب
                          روحت راه نیافته دنبال من این طرف و اونطرف بخوای تلافی کنی ... من تهران نیستم به خدا ...
                          با سپاس

نظر

• نوسترداموس
                            عضو عادی
                            • Feb 2012
                            • 76

ای خدای من...
                            آخه دکتر عزیز ،برادر من این وقت شبانه روز من از کجا عکس کنفوسیوس برای شما پیدا کنم؟؟!!!... یکی از دوستان یه زحمت بکشند و ببینند می تونند یه عکس از کنفوسیوس یا دالایی لاما برای دکتر مهربان پیدا کنند...اما خدایی دکتر قول بدین همیشه مهربان باشید و همیشه و همیشه مهربان بمانید..
                            یعنی دکتر این شکلیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا شایدم این شکلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
                              سپاس بی نهایت از شما خانم رجب نژاد عزیز ..

امشب مش قربون ما هم خوابش برده تو روخدا می بینی خواهر؟!...

آقا دیگه کسی فامیل بیکارش برای کار به برنامه صندلی داغ معرفی نکنه........

نظر

• roohe-khashen
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 2270

پرسش های جناب کاپیتان عزیز ، بزرگ و صدالبته امانتدارتره سایت بورسی...
                                1-امسال بورس روندی صعودی خواهد داشت به طور قطع
                                2-100% به 20 سال قبل برمیگردم
                                3-بله کاملا واضح هست که اون زمان شاهرخ بیانی فرشاد پیوس کجا و این بازیکنهای جدید کجا که میترسن ساق به ساق بشن نکنه یه وقت اسیب ببینن
                                4-بهترین ماشین زیر 20 میلیون فیات سینا واقعا معرکه هستش البته امریکایی ها رو عشق هست
                                5-والا اگر داخلی باشه صا ایران اما از نوع خارجیش اطلاعی ندارم اقا رضا
                                6-کمبود قطعات و مهمتر از اون کمبود خلبان با تجربه که بتونه کارهای عباس دوران و عباس بابایی و یگانه تک خال ایران جلیل زندی رو با گربه های ما انجام بده

نظر

در حال کار...
                                X