شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Lotuus
    عضو عادی
    • Oct 2025
    • 161

در اصل توسط Lotuus پست شده است View Post

گویا امکان چه دریافت و چه ارسال پیام خصوصی برای بنده غیر فعال است هر چی خواستم برای شما پیام ارسال کنم هم نمی شود یعنی اصلا دکمه و محل ارسالی نمی بینم
    از مدیریت محترم خواستار باز کردن امکان ارسال و دریافت پیام خصوصی برای خودم هستم

با تشکر

نظر

• BOURSY
      مدیر سایت
      • Nov 2010
      • 259

در اصل توسط Lotuus پست شده است View Post

از مدیریت محترم خواستار باز کردن امکان ارسال و دریافت پیام خصوصی برای خودم هستم

با تشکر
      درود
      گروه کاربریتون با توجه به تعداد پست «کاربر عادی» بود و گمان میکنم به این دلیل پیام خصوصی نداشتین. گروه کاربریتون به کاربر فعال تغییر کرد. قاعدتا الان باید پیام خصوصی داشته باشین. اگه اینطور نیست اطلاع بدین.

نظر

• Lotuus
        عضو عادی
        • Oct 2025
        • 161

در اصل توسط BOURSY پست شده است View Post

درود
        گروه کاربریتون با توجه به تعداد پست «کاربر عادی» بود و گمان میکنم به این دلیل پیام خصوصی نداشتین. گروه کاربریتون به کاربر فعال تغییر کرد. قاعدتا الان باید پیام خصوصی داشته باشین. اگه اینطور نیست اطلاع بدین.
        از لطف و مرحمت شما در این شرایط بسیار ممنون و سپاس گذارم

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 3141

در اصل توسط BOURSY پست شده است View Post

درود
          درود
          متاسفانه تاپیک ارتباط با مدیران در دسترس نیست و نمیشه پیام بگذارم و اینجا از شما در خواست میکنم...اگر امکانش هست وضعیت مسدودی دو کاربر Davar و b4city رو رفع کنید.لطف میکنید
          ارادتمندم

نظر

• BOURSY
            مدیر سایت
            • Nov 2010
            • 259

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post

درود
            متاسفانه تاپیک ارتباط با مدیران در دسترس نیست و نمیشه پیام بگذارم و اینجا از شما در خواست میکنم...اگر امکانش هست وضعیت مسدودی دو کاربر Davar و b4city رو رفع کنید.لطف میکنید
            ارادتمندم
            درود بر شما
            بله متاسفانه همچنان تبعات آپگرید به ورژن جدید ویبولتین پابرجاست و تاپیک ارتباط با مدیران مختل هست. در مورد کاربران مذکور با اتمام مدت محرومیت در نظر گرفته شده در صورت تمایل میتونن به فعالیت در سایت ادامه بدند.
            ارادت.

نظر

• M@hammad
              مسئول فنی
              • May 2013
              • 39

با سلام و احترام
              کاربران محترم با توجه به قطعی اینترنت بین الملل تغییراتی در انجمن دادم که سایت برای کاربران سریع تر لود بشه. امیدوارم بهتر شده باشه
              چون دسترسی به time جهانی نیست ساعت پست ها برای کاربران بهم ریخته. هر کس میخواد این مشکل براش حل بشه از تنظیمات پروفایل، قسمت حساب کاربری، تنظیمات تاریخ و زبان. روی گزینه (GMT -1:00 hour) Azores, Cape Verde Islands قرار بدین فعلا موقت ساعت ها براتون درست بشه تا بعدا اینترنت وصل بشه برای همه درست میشه. بعدا باید مجدد بذارید روی (GMT +3:30) تهران.

نظر

• ناظر بورسی
                ناظر سایت
                • Jun 2013
                • 15

درود
                کاربران محترم از ارسال پستهای غیرمرتبط و حاشیه ای در تاپیک های اختصاصی هرکدام از نمادها یا گروههای مرتبط با آن نمادها خودداری نمایید تا ضمن حفظ جنبه تخصصی هر کدام از این تاپیک ها، برای مراجعه کنندگان در آینده جهت بررسی و تحلیل نیز قابلیت استفاده داشته باشد.
                سپاس
                با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

در حال کار...
                X